abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179956040
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 22:00 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

zo lekker trekkend aan je geschaafde rosbief ja. Mmmm ;(
Gelukkig kwam de placenta de tweede keer snel. De opperglibberkikker der bonkjes _O_
Haha ja dat gevoel van die placenta die er zo uit flubberflapst. _O-
pi_179956194
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 22:10 schreef Stormqueen het volgende:
Het meest memorabel vond ik de eerste keer poepen na de geboorte van mijn eerste. Dat was stiekem spannender dan de bevalling.
Oh ja, een van de eerste keren poepen zette ik teveel kracht en schoot de hechting los ;( gapend gat in m’n kont.

maar die was ook hl strak gezet en het is op een litteken na helemaal goed gekomen. En de soda badjes waren een fijn rustmomentje voor mezelf in die hectische kraamweek ^O^
pi_179956687
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 22:58 schreef krijgerrtje het volgende:

[..]

Oh ja, een van de eerste keren poepen zette ik teveel kracht en schoot de hechting los ;( gapend gat in m’n kont.
Eh. :'( auw. Jemig, kan dat ook nog? :X

Ik vond die eerste keer moeten poepen ook een ding ja. Het werd trouwens ook wel een beetje een ding omdat de kraam elke dag informeerde naar “of ik al gepoept had?!”. :')

Pijn, ik had een ruggenprik bij W., want ik had geen weeen, maar gewoon 1 aanhoudende W. Pauzes deden we niet aan. :') Dat was geen doen, dus ik was heel blij met die ruggenprik.

Verder zag ik goede echo’s *O* heel fijn.

Met mij wil het niet zo nog. Ik ben veel moe, heb PUPPP (ofzo, ik weet niet hoeveel P’s erin horen), voor de niet-kenners; das een soort van zwangerschapseczeem dat JEUKT en dan dat stomme bekken wat voor geen meter meer wil. Nog 3 weekjes werken (halve dagen) en dan verlof.
pi_179957353
Fijn al die verhalen :X nee hoor, geintje. Tot nu toe lukt het me goed om vooral de eventuele tips/adviezen eruit te halen. En rekening houden met verschillende scenario’s vind ik ook fijn! Ook al zal het waarschijnlijk toch nog weer anders lopen dan dat ik bedacht had. Op dit moment wel het vertrouwen dat mijn lijf/ik het kan. Geen idee waar ik dat op baseer, maar het gevoel hou ik vast 8-)

Ik las over meerdere goede echo’s! *O*

:* voor Silliegirl, weinig is zo erg als jeuk. Heb je er wat voor gekregen of is er niets aan te doen? En dan ook nog last van je bekken.
Vind het nog steeds verbazingwekkend wat er allemaal veranderd in je lijf en waar je last van kan krijgen.

Hier komt toch eindelijk bijna het moment van inrichten van de babykamer dichterbij. Dus ik blijf dingen uitzoeken en bestellen (lamp, vloerkleed, plankjes + dragers, dekentjes, lakentjes ect). Je moet toch wat als je voornamelijk op de bank/bed moet hangen ;)
Vriendlief plaatste al op de opmerking dat verlof best prijzig is :s) maar hij is los gegaan met kleertjes kopen dus ik ga los op de babykamer! Zo leuk om alles uit te zoeken!
En de tegenstelling is grappig: kleertjes zijn heel veel roze en overduidelijk voor een meisje. De babykamer is tot nu toe neutraal. Benieuwd hoe lang het lukt om dat zo te houden...
pi_179959660
Ik herken dat navelstrenggevoel (gelukkig) niet! En plassen en poepen na de bevalling was hier echt een ding ja :')

En die hechtingen, dat je denkt dat je het ergste hebt gehad en dan zit je nog met hechtingen :X maar ik moet zeggen dat ik mij na anderhalve week alweer bijna topfit voelde :P en nu, bijna 3 weken na bevalling, kan ik mij er niks meer bij voorstellen dat ik die eerste week waggelde als een pingun en niet lekker kon zitten :+

Takkie, heerlijk he dat verlof! Ik heb toen een hele goede band opgebouwd met de pakketbezorger :+ hij komt nog steeds alles helemaal naar boven brengen (4 hoog zonder lift) en vraagt altijd hoe het gaat met de baby O+
pi_179959799
Oh dat poepen ja _O- Ik kwam ook heel trots melden aan m’n moeder en schoonzusje dat t weer gelukt was, ze keken me een beetje raar aan. 8)7

En volgens mij houden zwangere vrouwen (met name die met verlof :P) de pakketjesindustrie draaiende :')
pi_179960016
Poepen en plassen na de bevalling overkwam me een beetje en was al klaar voor ik er erg in had (wel op het toilet gelukkig :')). Navelstreng was ook lang genoeg hoezee.

En ik was ook z blij na de bevalling dat het klaar was _O- het 9 maanden lange gevreesde moment en ik had het gewoon gedaan O+
pi_179961086
Mag ik meeroepen als niet barende vrouw?

Ik vond en vind mijn vrouw een stoere vrouw, jeetje wat een respect had ik ervoor! Ik zie nu niet op tegen de pijn van mijn vrouw, wel tegen het hele proces an sich en hoe dat gaat lopen. Natuurlijk wil ik niet dat ze pijn heeft, maar ik wil vooral dat het goed gaat met haar en dat het voor haar voorspoedig verloopt.

Bij B was ik actief betrokken dat wil ik nu ook weer het liefste. We hebben wel een aantal afspraken gemaakt wat ze van mij wilt bij de bevalling. Zoals zorgen dat B 'weg is' na de eerste wee.
pi_179961151
Hehe ja die verhalen zijn altijd euh... tjah.. interessant :+ Ik blijf er eigenlijk nog steeds heel rustig onder. Ga uit van een thuisbevalling (zonder verdoving dus) en ik kijk wel wat/hoe het gebeurt. Hoe dan ook; zal die kleine er uit komen en op wat voor manier dat zal dan blijken lijkt me _O- :D
Het moment van baby op je lijf voelen lijkt me echt enorm magisch dan weer :@ O+

Hier nog een vriend die er ook totaal niet tegen kan als ik pijn heb/moet huilen of wat dan ook.. Dan zou hij de wereld verzetten om dat te kunnen wegnemen en net dat stelt mij heel erg gerust. Dat hij er - hoe dan ook - voor mij is en mij gaat steunen en alles gaat doen zodat het voor mij draagbaar zal zijn :Y Daar hebben we (voorlopig) nog geen afspraken over gemaakt; maar ik merk nu al dat ik heel erg op hem kan leunen en dat zorgt er voor dat ik er wel vertrouwen in heb :)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_179961260
Ik besefte me pas toen S al een paar maanden oud was dat een bevalling voor de partner best traumatisch kan zijn. Ik zat de hele tijd in m’n eigen bubbel en heb de issues niet bewust meegekregen. Hij zag wel natuurlijk de hartslag van z’n dochter dippen en de hectiek om ons heen tijdens de bevalling. Ik heb zelf echt geen hoofd gezien :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')