abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 25 juni 2018 @ 18:17:03 #226
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_180039532
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb de zensy bij mijn juni baby alleen gebruikt om het bedje warm te houden bij nachtelijke voedingen en verschoonsessies. Daarna ging die er weer uit en de baby er weer in. Ik vind een metalen kruik geen fijn idee, dus beiden blijven wat mij betreft niet in het bedje liggen bij mijn nu juli/augustus baby. Ik vind dat je er altijd een eigen keuze in mag hebben, dus als de kraamzorg er niet mee wil werken, dan is dat jammer voor hun want ik heb me dit keer voorgenomen niet weer alle winkels leeg te kopen in mijn kraamweken ‘omdat het van de kraamzorg moet’.
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_180042819
Ik zou baby’s altijd wat over de romper aan doen. Vooral de eerste weken is het op temperatuur houden iets wat veel energie kost. Die energie moeten ze eigenlijk stoppen in eten en slapen.
Ook in de zomer zou ik kiezen voor lange mouwen in het begin.

Ik hou van die oude kruiken, ik stop ze vaak bij mezelf in bed. Heerlijk dat ze ook lang warm blijven voor de baby.
♥ J & S
pi_180043501
Ik heb meegelezen, maar was even druk met een sociaal leven, werk en nesteldrang :')

Nog een verlate jompel, maar niet minder gemeend voor het hartje van klap *O*

Fijne vakantie Helsinki!!

Cocci, wat ontzettend fijn dat jullie deze mijlpaal hebben gehaald *O* Hoe gaat het nu met de groei?

28 weken voor luna *O* Balen van de kwaaltjes! :* Rustig aan doen dan maar

18 weken voor Tink *O* Heftig van je spoiler :*

IMA, heerlijk dat kleine spul O+

Kan het mij voorstellen aapie. Ik blijf het ook raar vinden dat er 1 baby in mijn buik zit, laat staan 2 :+ Hoe dan?

O irritant krrijgertje. Ik kon ook echt misselijk worden van de honger en dan weet je soms niet of je goed doet aan wel of niet eten :X
Nu overigens sinds een week weer terug op HONGER!

Ik neem de tips over de Zensy even mee. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik ga ook even in mn omgeving navragen, want ik vind dat echt van die nutteloze uitgaves.

Ik las over namen kiezen. Dat is hier ook echt een ding. We zitten wel redelijk op 1 lijn, maar hebben beide bij geen 1 naam dat dit m is. Voor het andere geslacht ben ik er al jaren uit, maar staat sindsdien ook in de top 10.

Qua kleertjes heb ik voor mijn september (of misschien augustus baby) zowel geen mouw, korte mouw, lange mouw. In kleinste maat alleen dun vestje, voor grotere maten kijk ik dan wel wanneer het echt kouder gaat worden voor een berenpak O+

Doen jullie eerste kleertjes wassen met Neutral? Ik vond het eigenlijk beetje onzin, maar aangezien manlief een eczeem huid heeft, doe ik er denk ik toch wel goed aan. Het is deze week in de bonus bij AH in ieder geval voor 1+1 gratis.
pi_180043530
registreer om deze reclame te verbergen
Wij hebben voor onze zomerbaby alle smaken in huis, behalve dan rompers met lange mouwen dat vond ik echt ondingen bij B.
pi_180043675
Mijn verse junibaby heeft de eerste week ook dubbele laagjes aangehad inderdaad. Lange mouwen romper + iets erover. Terwijl het de eerste week van juni ook best warm was :P Hij kon zichzelf wel al snel goed op temperatuur houden, dus daarna ook wel eens een korte mouwen romper + shirtje of vestje aangehad, maar meestal toch lange mouwen rompers eigenlijk. Nu met de komende warme dagen op komst vind ik het wel lastig bepalen wat ie precies aan moet, maar ik check gewoon vaak zn nekje even, dan komt het vast goed.

@fuchsia: hier wel de eerste keren gewassen met neutral, maar inmiddels gaan zn kleertjes gewoon mee met de normale was.
pi_180043745
Tja, de ene zomerweek is de andere niet. Wij hebben ook zowel lange als korte mouw rompers en alle shirtjes/truitjes die ik neutraal heb zijn ook lange mouw.

Oh en hier ook normaal wasmiddel. Allebei geen lastige huid, en de peuter heeft dat ook nooit gehad.
pi_180043746
registreer om deze reclame te verbergen
Ik was hier de eerste kleertjes juist met een gewoon wasmiddel, omdat ik zelf dus last heb van eczeem. :@ :D

Wil juist geen tere huidjes kweken en wil vanaf het begin gewoon normaal doen met wassen etc. Mocht het dan niet goed gaan, kan ik alsnog switchen.

Maar altijd doen waar iedereen zich goed bij voelt hoor. :Y
:)
pi_180043774
Ik heb voor onze september/oktoberbaby vooral lange mouw rompers en shirtjes met lange mouwen + broekjes in huis :) en een paar boxpakjes. Als er nog dingen nodig zijn dan is dat ook zo bij gehaald/besteld vanuit het kraambed ;)
pi_180043876
En ik kwam er gisteren achter dat we nog 12 rompertjes in 50/56 hebben, neutrale kleuren, dus da's eerst wel genoeg :+ Twee neutrale broekjes nog van grote zus, en 1 nieuwe. Een nieuw eerste pakje en nog een neutrale van grote zus, en een nieuw neutraal shirtje, en nog 2 neutrale van grote zus. Da's wel voldoende. Als het een meisje is hebben we nog wel meer spul in 50/56 en als het een jongen is, is het vast wel een leuk uitje voor papa en grote zus om iets nieuws uit te zoeken :)

Alleen nog even een extra mutsje scoren. De vorige keer deed de kraamverzorgster het mutsje dat bij het eerste pakje hoorde meteen al op, in de nog-onder-het-bloed-en-smeer-fase, dus toen had ze uiteindelijk op de eerste foto's een beetje een stom mutsje op vond ik zelf :@
  maandag 25 juni 2018 @ 20:41:06 #235
342418 VKV
#duurtlang
pi_180043958
Mooi, heb ik weer een goed excuus om los te gaan in de prenatal shop :D #spendingallthemoneyz
pi_180044133
Ik heb gewoon alle soorten rompers, shirtjes, truien en broekjes in huis O+ Ik heb al een tijdje alles in huis maar toch kom ik iedere week wel met wat nieuws thuis.

Ik was wel alles eerst met Neutral. Ik had op de negenmaandenbeurs een voordeelpakket besteld.

Bikkel heeft vandaag mijn rechter nier ontdekt als boksbal. Auw! :{

Morgen een condoleance en overmorgen de begrafenis van een dierbare. Ik hoop dat ik mijn hormonen een beetje in bedwang kan houden.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_180046827
Voor mijn augustus/september baby heb ik korte mouwen rompers en lange truitjes of andersom gepland.
Verder heb ik genoeg, dus dubbele laagjes komt ook goed.
Ik kwam alleen tot de conclusie dat ik 1 kruik kwijt ben en die ander zat nog water in ;)

Sterkte morgen Wolken!
pi_180047603
Ik was ook met neutral, maar vooral omdat we dat hiet toch al doen, want peuter is nogal eczeemgevoelig. Als die een keer iets aan heeft wat ergens anders mee gewassen is zit ‘ie in no time onder. In het begin had ik dan ook 2 soorten wasmiddel (neutral en normaal voor onszelf), maar dat was ik heel snel beu. Ik was nu dus gewoon alles met neutral :') .

Sterkte morgen Wolken!
pi_180047615
Kleuter is in augustus 2013 midden in een hittegolf geboren maar die trokken we ook nog lange mouwen aan hoor! Ik denk dat het vooral goed kijken naar je baby is.

Voor de jongens liggen inmiddels voor elk een pakje maat 50 klaar. Of ze erin gaan passen zien we dan wel. En anders is oma zo naar de winkel gehold als ze zijn geboren en te klein zijn voor maat 50. Verder ga ik in mn verlof pas verder winkelen. Ik heb er nog niet echt zin in gehad :@
Wel gaan we 7 juli op wagen jacht! Ben benieuwd welke het gaat worden..

Hier alles rustig verder. Met rustig aan doen en afwisselen tussen zitten en liggen kom ik mijn dagen goed door.
De grootste verbouw dingen worden afgerond heerlijk!
Wel er aan toe dat kleuter vakantie heeft en we in de ochtend lekker rustig aan kunnen doen. Het haasten in de ochtend ondanks optijd opstaan leverd al met regelmaat een harde buik op..
  dinsdag 26 juni 2018 @ 09:27:01 #240
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180053415
Hmm, dan moet ik de combinaties die ik gekregen had, dus nog aanvullen met shirtjes met lange mouwen. Jammer, er zitten zo'n leuke rompers bij! Misschien dat een paar mooie (wikkel)vestjes ook nog wel een oplossing zijn..

Ik zit op de bank te werken en ga me zo maar eens aankleden en even een snelle opruimronde doen tussendoor. Manlief is ongeveer 12 uur van huis vandaag voor z'n werk (extra dag) en zijn ouders komen straks even stofzuigen en de was vouwen enzo. Dingen waar ik echt de conditie nog niet voor heb. Superfijn! Alleen moet ik dus wel zorgen dat het hele huis ogen-van-andere-mensen-proof is. Even de vuile was die manlief vanochtend naast het bed liet liggen in de wasmand gooien enzo.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180053493
Fijn dat ze komen helpen tink!

Hier is de schoonmaakster gister weer geweest O+ Dus ik kan verder met m’n opruimproject. De keukenkastjes zijn aan de beurt.

En ik heb misschien de eetkamerstoelen verkocht, dus nog even goed kijken naar welke nieuwe stoelen we dan willen :+
pi_180053830
Fijn dat ze komen helpen Tink!
Ik wil ook nog wat vestjes kopen, we hebben er 2 in maat 50 en volgens mij 0 in maat 56....lange mouwen shirts hebben we genoeg en lange broekjes ook. Het is ook allemaal zo leuk.

Wij hadden sindskort een schoonmaakster, maar die is in de afgelopen 6 weken 1x geweest. Elke keer rare smoezen waarom ze niet komt en nu is contact onmogelijk. Dus dat is flink balen, zeker omdat mijn vrouw niet zoveel meer kan (en mag van mij). En het was al een heel karwei om uberhaupt iemand te vinden.
We hadden nog een andere die kon en wilde maar we zijn al 2 weken bezig om tot een kennismaking te komen dus dat wordt ook al niets.

Rust heeft mijn vrouw overigens nog niet, 's ochtends doet ze wel echt rustig aan, op de bank met een tijdschrift of Netflix maar gedurende de dag gaat ze toch van alles doen. Gisteren heeft ze de hele schuur opgeruimd en opnieuw ingedeeld.
pi_180056752
Herkenbaar dat laatste exode :')

Note to self: wat wordt het toch een geweldige teringzooi als je in alle keukenkasten begint te trekken :+
  dinsdag 26 juni 2018 @ 13:27:04 #244
342817 Miss_Congeniality
Armed and Fabulous
pi_180056865
Mijn juni baby had in het begin lange mouwen romper en lange broek en lange mouw shirt aan. Maar ze had het al heel snel heel warm en er kwam toen (2016) al snel een hele warme periode en toen lag ze dus heel vaak in alleen een (mouwloze) romper. Heb vanaf maat 62 ook geen lange mouw rompers meer gebruikt.

Mijn oktober baby van afgelopen jaar had het juist heel snel koud en droeg ook 2 lagen lange mouwen en lag daarnaast anderhalve maand bijna non stop nog in een wikkeldoek, ooknin bed onder de deken.

Extra vestjes heb ik wel gehad maar bij beiden nooit gebruikt, dat werden dan wel heel veel laagjes. Wel had ik voor allebei een dikker vest was als jas kon dienen en heb ze vooral veel vervoerd in een voetenzak in de maxi cosi of onder een laken + deken in de kinderwagen toen het koud was buiten.
pi_180057888
Mijn vrouw heeft vannacht (denkt ze) vruchtwater verloren.

Vanochtend bij de verloskundige geweest, maar die kon niets zien, en niet vaststellen dat de vliezen inderdaad zijn gebroken.

Dus we wachten 'rustig' af.
pi_180057987
Spannend Blue_note. Hoeveel weken is ze? Zie het niet in de OP.
Heb ook wel eens gelezen over een hoge vliesscheur of zo?
pi_180058056
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:39 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Spannend Blue_note. Hoeveel weken is ze? Zie het niet in de OP.
Heb ook wel eens gelezen over een hoge vliesscheur of zo?
38+6...

Volgens de VK kon ze niet zeggen dat het vruchtwater was. Ze heeft op d'r hand moeten blazen, en er kwam niks, ook niet met bewegen. Dus voorlopig nog niks ;)
pi_180058200
Mijn vk had een soort magisch stickje waarmee ze kon kijken of vocht echt vruchtwater was of iets anders. Soort wattenstokje. Kon ze daar niks mee of was er dus niks qua vocht meer om te checken?
pi_180058359
Ik had bij de jongste een hoge vliesscheur.
Bij het op de hand blazen gebeurde hier ook niets. Wel bij af en toe opstaan en dan twijfelde ik of het urine of vruchtwater was.

Pas na een uur ctg en het controleren van de ontsluiting wisten ze zeker dat de vliezen waren gebroken.
Was een hele chille bevalling trouwens ;)
pi_180058527
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:53 schreef Jentin het volgende:
Mijn vk had een soort magisch stickje waarmee ze kon kijken of vocht echt vruchtwater was of iets anders. Soort wattenstokje. Kon ze daar niks mee of was er dus niks qua vocht meer om te checken?
Dat laatste inderdaad. Er was geen vocht meer te zien.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')