Sardines leuk! Forel misschien ook, op klassieke wijze.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Hele forel bakken?
Sardines?
Clafoutis?
Oeufs en cocotte?
Zoetzure wortelsalade?
Pommes de terres sarladaises?
Ohja, kan ik me voorstellenquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sardines leuk! Forel misschien ook, op klassieke wijze.
Oeufs en cocotte moet ik dan eerst cocotjes scoren.
Clafoutis als ik kersen kan vinden.
Pommes de terres de salardaises heb ik een typhushekel aan omdat je dat al zo vaak in restaurants krijgt daar.
Zelfgerookt is wel lekker hoor. Gaat veel subtieler. Krijg je mooi, lieflijk gegaard forelvlees van.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:13 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mneh. Met boter en knoflook bakken man, veel lekkerder. Heb niet zoveel met gerookte vis (behalve makreel dan )
De beste moules komen uit Zeeland.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:22 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ohja, kan ik me voorstellen
Ehm... moules? Seiche a la rouille?
Ik vind t ook goor. Maar waar mijn ouders zomeren (langue d’oc) staat t altijd op de kaart...quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
De beste moules komen uit Zeeland.
Seiche a la rouille ken ik niet, ziet eruit als slechte curry.
Ja lekker dan, jij vindt het goor en gaat het mij laten maken.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:25 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik vind t ook goor. Maar waar mijn ouders zomeren (langue d’oc) staat t altijd op de kaart...
ho wacht, rephrase, mijn vader vindt het goddelijk.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja lekker dan, jij vindt het goor en gaat het mij laten maken.
En dan ga ik het maken en zeggen "nou, dat was ook geen succes" en dan zou jij doodleuk zeggen "Ja, ik vind t ook goor!" Tssssssssssssssss.
Kut!!!quote:
precies dit ja! en dan heb je gewoon een mooie pure smaak die niet overheerst wordt door weet ik het wat voor upsmuckquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zelfgerookt is wel lekker hoor. Gaat veel subtieler. Krijg je mooi, lieflijk gegaard forelvlees van.
[ link | afbeelding ]
Ben echt benieuwd als je daar een lekker recept van kan vinden. Keertje met mn ouders naar Frankrijk geweest en toen heb ik bij hetzelfde restaurantje meerdere avonden achter elkaar cassoulet gegeten en ik vond het echt geweldig. Wil het thuis ook eens maken, maar mn vriend lust geen bonen.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:38 schreef RobinOok het volgende:
Kut!!!
Nee, die hoort er zeker op.
Ik dacht al dat ik iets vergat...
zoals veel meuk die kant en klaar wordt ingeblikt! wat is dat tochquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:45 schreef Myraela het volgende:
Mn ouders hebben het wel een keer uit blik meegenomen, maar dat is echt een partijtje smerig.
is maar paar dagen toch? aantal vrienden met kookskills die je al even niet gezien hebt bv?quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:47 schreef Lonaa het volgende:
Vanaf maandag geen keuken meer.
En helemaaaaaaaal geen zin om te koken de komende en afgelopen dagen
Ja, is maar dag of 5.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:48 schreef liedetector het volgende:
[..]
is maar paar dagen toch? aantal vrienden met kookskills die je al even niet gezien hebt bv?
Net als die confit van eend in blikken. Of ik doe het helemaal verkeerd, maar ik vind het droge en zoute hap. Waarom is iedereen daar lyrisch over? Het vet is wel fijn om aardappels ofzo in te bakken.quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:46 schreef liedetector het volgende:
zoals veel meuk die kant en klaar wordt ingeblikt! wat is dat toch
Additional Informationquote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:42 schreef Myraela het volgende:
Ik had een blikje drinken gekocht vanwege de schattige verpakking, maar het is nog best lekker ook.
[ afbeelding ]
Maar daarna heb je een geweldige keuken toch? Even afzien en dan.....quote:Op vrijdag 15 juni 2018 14:47 schreef Lonaa het volgende:
Vanaf maandag geen keuken meer.
En helemaaaaaaaal geen zin om te koken de komende en afgelopen dagen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |