FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #912 Rekt it seems.
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 11:50
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 11:50
Aardig artikel dit wel;

https://medium.com/@super(...)-no-way-c53de65c166a
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 11:51
Smart munniez!
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 11:52
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 11:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Smart munniez!
Moslims gaan moehoehoehoen _O_ halal monehz
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 11:53
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 11:33 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat dus, en voor het opslaan van je persoonlijke wallet heb je nog het veilgheidsprobleem. Henk wil echt niet zijn lifesavings thuis op een stukje papier hebben staan.
Henk niet, maar andere groepen mensen willen dat wel. Het is daarnaast ook gewoon een mooie hedge. E.g. een bank die omvalt, de beurs die instort, overheidscrisis, monetaire crisis.

Je blijft het bekijken vanuit Henk uit Nederland, en die heeft niet zoveel baat bij een Bitcoin bezitten, maar iemand met een leuke belegginsportolio kan prima 1% in BTC stoppen en zo veel risico nemen maar wel exposure hebben aan een nieuwe asset class.
ITradedonderdag 14 juni 2018 @ 11:57
quote:
3s.gif Op donderdag 14 juni 2018 10:45 schreef Rossdale het volgende:
Er zitten echt reteveel mensen in Tether om weer in te stappen bij de eerste de beste stijging :D
De marketcap is 20% lager dan de 24 uur volume, volgens mij wordt het vooral gebruikt om geld rond te pompen en niet in op te slaan :p

Wel een ziek hoge velocity of money trouwens :)
ITradedonderdag 14 juni 2018 @ 12:04
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 11:53 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Henk niet, maar andere groepen mensen willen dat wel. Het is daarnaast ook gewoon een mooie hedge. E.g. een bank die omvalt, de beurs die instort, overheidscrisis, monetaire crisis.

Je blijft het bekijken vanuit Henk uit Nederland, en die heeft niet zoveel baat bij een Bitcoin bezitten, maar iemand met een leuke belegginsportolio kan prima 1% in BTC stoppen en zo veel risico nemen maar wel exposure hebben aan een nieuwe asset class.
Precies dit! Daarom denk ik dat het ook nog zoveel groter gaat worden.

Daarnaast zijn wij in NL een beetje bevoorrecht natuurlijk, we hoeven ons niet zoveel zorgen te maken om geld dat bij een grote bank staat. Zelfs als er een grote bank falliet gaat heeft de overheid nog genoeg krachten om bij te springen. In de meeste landen gaat het niet zo gemakkelijk en sparen mensen dollars om die reden. Hier zou Bitcoin een perfecte usecase voor zijn en die markt moet aangesneden worden. Dit is ook de reden waarom China zo tegen Bitcoin is, ze zijn als de dood voor een kapitaalvlucht.
dimmakdonderdag 14 juni 2018 @ 12:07
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:04 schreef ITrade het volgende:

[..]

Precies dit! Daarom denk ik dat het ook nog zoveel groter gaat worden.

Daarnaast zijn wij in NL een beetje bevoorrecht natuurlijk, we hoeven ons niet zoveel zorgen te maken om geld dat bij een grote bank staat. Zelfs als er een grote bank falliet gaat heeft de overheid nog genoeg krachten om bij te springen. In de meeste landen gaat het niet zo gemakkelijk en sparen mensen dollars om die reden. Hier zou Bitcoin een perfecte usecase voor zijn en die markt moet aangesneden worden. Dit is ook de reden waarom China zo tegen Bitcoin is, ze zijn als de dood voor een kapitaalvlucht.
Andreasgod en vele andere spreken daarom ook vaak over de "unbanked". Er is nog een enorme markt om aan te snijden. Maar daarvoor moet de techniek nog wel wat stappen maken.
Roellie80donderdag 14 juni 2018 @ 12:12
De echte adoptie is niet wanneer veel mensen een binance account hebben, maar wanneer veel mensen dagelijks gebruik maken van een blockchain zonder dat ze dat zelf doorhebben
iloveshitcoinsdonderdag 14 juni 2018 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:12 schreef Roellie80 het volgende:
De echte adoptie is niet wanneer veel mensen een binance account hebben, maar wanneer veel mensen dagelijks gebruik maken van een blockchain zonder dat ze dat zelf doorhebben
cryptocurrencies en blockchain zijn 2 verschillende dingen toch?
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:12 schreef Roellie80 het volgende:
De echte adoptie is niet wanneer veel mensen een binance account hebben, maar wanneer veel mensen dagelijks gebruik maken van een blockchain zonder dat ze dat zelf doorhebben
en dat duurt nog wel even......
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 12:56
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:21 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

cryptocurrencies en blockchain zijn 2 verschillende dingen toch?
Dit ja. Kan ook niet vaak genoeg gezegd worden.
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 13:00
Daarnaast zijn er volgens mij meer dan genoeg use-cases waar blockchain wel waarde gaat toevoegen, maar waarvoor Henk die het product gebruikt geen crypto X hoeft te hebben. Dus dat het geen currency is.
Tenninetyfivedonderdag 14 juni 2018 @ 13:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:00 schreef KappenBakken het volgende:
Daarnaast zijn er volgens mij meer dan genoeg use-cases waar blockchain wel waarde gaat toevoegen, maar waarvoor Henk die het product gebruikt geen crypto X hoeft te hebben. Dus dat het geen currency is.
Een enorme zijweg, maar bijvoorbeeld wanneer je partner is overleden. Nu heb je enorm veel papierwerk en rompslomp voordat je kan beginnen met rouwen besefte ik mij laatst. Zoiets zou uit handen genomen moeten worden, dus een centraal systeem waar alles via blockchain door 1 druk op de knop geregeld gaat worden.
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 13:21
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Een enorme zijweg, maar bijvoorbeeld wanneer je partner is overleden. Nu heb je enorm veel papierwerk en rompslomp voordat je kan beginnen met rouwen besefte ik mij laatst. Zoiets zou uit handen genomen moeten worden, dus een centraal systeem waar alles via blockchain door 1 druk op de knop geregeld gaat worden.
Nou ja, ik hoop dat de reden waarom je dat besefte niet datgene is waar je het over hebt. Zo wel gecondoleerd en sterkte.

Mja veel administratieve taken inderdaad, het uitdelen van royalty's over gedraaide muziek is ook een voorbeeld.
TwztIddonderdag 14 juni 2018 @ 13:24
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Een enorme zijweg, maar bijvoorbeeld wanneer je partner is overleden. Nu heb je enorm veel papierwerk en rompslomp voordat je kan beginnen met rouwen besefte ik mij laatst. Zoiets zou uit handen genomen moeten worden, dus een centraal systeem waar alles via blockchain door 1 druk op de knop geregeld gaat worden.
Bedoel je niet DE-centraal ?? o|O

Crypto anarchie!!!! Neer met de bankensector etc..
dimmakdonderdag 14 juni 2018 @ 14:01
quote:
Overstock.com CEO: “We pay fee for credit cards and we employ 40 people in fraud department. When we take cryptocurrency, we have a very small transaction fee, much smaller than credit card fee and no fraud department. It’s like a cash transaction. For us, that is a much cheaper way of doing business.”
https://www.forbes.com/si(...)-regulatory-clarity/
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 14:41
Zijn we al keihard moen?
Rossdaledonderdag 14 juni 2018 @ 14:51
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:41 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al keihard moen?
Nee we zitten weer halverwege een Bart en straks krijgen we de dump richting 6k
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 15:00
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:41 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al keihard moen?
Wachten op Azië denk ik.
noobcryptodonderdag 14 juni 2018 @ 15:16
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Een enorme zijweg, maar bijvoorbeeld wanneer je partner is overleden. Nu heb je enorm veel papierwerk en rompslomp voordat je kan beginnen met rouwen besefte ik mij laatst. Zoiets zou uit handen genomen moeten worden, dus een centraal systeem waar alles via blockchain door 1 druk op de knop geregeld gaat worden.
En daar ben je perse blockchain nodig? Dat kan ook gewoon zonder?
En een centraal systeem? Je snapt het principe van blockchain wel?
Tenninetyfivedonderdag 14 juni 2018 @ 15:28
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:16 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

En daar ben je perse blockchain nodig? Dat kan ook gewoon zonder?
En een centraal systeem? Je snapt het principe van blockchain wel?
Bedoel de-centraal. Nergens zeg ik dat je er perse blockchain voor nodig hebt, maar nu is het wel erg veel rompslomp en administratief werk omdat je met verschillende instanties hebt te maken.
Nappeklapperapperdonderdag 14 juni 2018 @ 15:34
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:28 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Bedoel de-centraal. Nergens zeg ik dat je er perse blockchain voor nodig hebt, maar nu is het wel erg veel rompslomp en administratief werk omdat je met verschillende instanties hebt te maken.
de meeste zien crypto nou ook weer niet als zo'n lange-termijninvestering :P
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 15:39
Jezus, nog niet keihard moehoehoehoen? 9.gif
metallicelmodonderdag 14 juni 2018 @ 15:40
Gaat dat besluit van de ECB nog wat doen met crypto? Ik zie dat het al een klein effect heeft op de goudprijs
Kyrandonderdag 14 juni 2018 @ 15:48
quote:
Leuk stukje leesvoer dat ja.
Lospedrosadonderdag 14 juni 2018 @ 15:50
Was met ven nu weer?! :%
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 16:00
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Was met ven nu weer?! :%
VEN gaat naar ongekende hoogten, 3 ton per stuk is nog zacht uitgedrukt.
jimmieschultzdonderdag 14 juni 2018 @ 16:03
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 22:34 schreef Ralphmeister het volgende:
Iemand hier mee gedaan met https://www.carvertical.com/ ICO?
Ik van Vinchain ICO. Ik denk dat ze Carvertical zullen doden. Vinchain heeft werkende blockchain-database https://vinchain.io/report/check And vinchain wordt binnenkort vermeld op IDAX. Het volume van IDAX is groter dan Kucoin https://idax.zendesk.com/(...)1-IDAX-will-list-VIN
Vinchain zal binnenkort starten in de VS en vervolgens in Europa
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 16:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:03 schreef jimmieschultz het volgende:

[..]

Ik van Vinchain ICO. Ik denk dat ze Carvertical zullen doden. Vinchain heeft werkende blockchain-database https://vinchain.io/report/check And vinchain wordt binnenkort vermeld op IDAX. Het volume van IDAX is groter dan Kucoin https://idax.zendesk.com/(...)1-IDAX-will-list-VIN
Vinchain zal binnenkort starten in de VS en vervolgens in Europa
Vinchain is 1 van de grootsten, dit gaat zéker naar 300usd per token.
fathankdonderdag 14 juni 2018 @ 16:08
Alles met een V gaat sowieso moon
EggsTCdonderdag 14 juni 2018 @ 16:09
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:08 schreef fathank het volgende:
Alles met een V gaat sowieso moon
uniVersaaaaaa hahaha jaaaaa
Rossdaledonderdag 14 juni 2018 @ 16:23
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:08 schreef fathank het volgende:
Alles met een V gaat sowieso moon
Vergefam _O_
Koelkastjedonderdag 14 juni 2018 @ 16:35
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Was met ven nu weer?! :%
Geen idee maar heb bijgekocht :P!
Rossdaledonderdag 14 juni 2018 @ 16:37
https://mobile.twitter.co(...)/1007236431478120449

Zou mooi zijn, Chinese overheid die exchanges wil hebben voor alleen chinese coins. Als Chinezen alleen China-coins kunnen kopen, buiten de crypto ban om dan kan het hard gaan! Mooi nieuws voor Neo, VEN, WTC, MAN, CPC etc *O*
noobcryptodonderdag 14 juni 2018 @ 16:53
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:28 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Bedoel de-centraal. Nergens zeg ik dat je er perse blockchain voor nodig hebt, maar nu is het wel erg veel rompslomp en administratief werk omdat je met verschillende instanties hebt te maken.
Nogmaals, dat kan ook prima zonder blockchain. Sterker nog, dat is veel goedkoper. Gewoon een centraal systeem en klaar is kees.

Niet persoonlijk en lullig bedoeld, maar men denkt te snel dat blockchain een verbetering is.
Een simpel centraal systeem lost jouw geschetste probleem veel makkelijker op en is bovendien ook nog eens veel goedkoper.
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:53 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Nogmaals, dat kan ook prima zonder blockchain. Sterker nog, dat is veel goedkoper. Gewoon een centraal systeem en klaar is kees.

Niet persoonlijk en lullig bedoeld, maar men denkt te snel dat blockchain een verbetering is.
Een simpel centraal systeem lost jouw geschetste probleem veel makkelijker op en is bovendien ook nog eens veel goedkoper.
Je hebt gelijk in de zin dat mensen te snel aan blockchain denken omdat het een hype is, maar toevallig ben ik gelieerd aan een bepaald project van een grote notarisgroep in Nederland die is gespecialiseerd in erfrecht en ben ik vrij op de hoogte van de toepassing van blockchain in deze branche. Ik ben van mening dat het zeer zeker een positieve bijdrage levert.

Erfrecht is heel vaak gepaard met flink wat gesteggel tussen de ontvangende partijen, en dan is het goed als het allemaal semi-transparant op een blockchain staat die als onpartijdige 3e functioneert zegmaar.

Het zijn geen misselijke bedragen die erin omgaan, vaak zit er een afbetaald huis bij, redelijk wat vermogen, etc. Dat moet allemaal eerlijk verdeeld worden.
noobcryptodonderdag 14 juni 2018 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Je hebt gelijk in de zin dat mensen te snel aan blockchain denken omdat het een hype is, maar toevallig ben ik gelieerd aan een bepaald project van een grote notarisgroep in Nederland die is gespecialiseerd in erfrecht en ben ik vrij op de hoogte van de toepassing van blockchain in deze branche. Ik ben van mening dat het zeer zeker een positieve bijdrage levert.

Erfrecht is heel vaak gepaard met flink wat gesteggel tussen de ontvangende partijen, en dan is het goed als het allemaal semi-transparant op een blockchain staat die als onpartijdige 3e functioneert zegmaar.

Het zijn geen misselijke bedragen die erin omgaan, vaak zit er een afbetaald huis bij, redelijk wat vermogen, etc. Dat moet allemaal eerlijk verdeeld worden.
Over deze scenario nooit nagedacht is ook niet mijn branche en het zou goed kunnen dat blockchain daarin werkt.

Echter in vele scenario's kan het zonder blockchain velen malen goedkoper en aangezien we over commerciële bedrijven hebben denk ik niet dat ze zo snel overstappen. Er is te weinig voordeel voor ze.

Ik heb nog maar weinig echte scenario's gezien waarin blockchain echt voordelig werkt en waarin wij als de mensheid wat aan hebben.
Zoals de banken er tussen uit werken als we bv met bitcoins zouden kunnen betalen.
Maar ik ben ook niet zo hooggeschoold en mijn kennis is maar beperkt dus het kan maar zo zijn, net zoals jouw voorbeeld dat er wel vele scenario's waarbij het echt voordeel gaat opleveren.

Maar ik zie een commercieel bedrijf niet zo maar extra kosten maken om "zogenaamd openheid van zaken te geven " daar zitten grote bedrijven vaak helemaal niet op te wachten?
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:06
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juni 2018 16:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN gaat naar ongekende hoogten, 3 ton per stuk is nog zacht uitgedrukt.
Ik dacht zelf meer aan 30000 (Euro dan hè)
Rossdaledonderdag 14 juni 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:06 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Ik dacht zelf meer aan 30000 (Euro dan hè)
Ach als hij na de split naar VET op dit prijsniveau terug kan komen, dan kan ik mijn huis dik afbetalen, dus dat is meer dan prima :+
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:13
quote:
3s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:08 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ach als hij na de split naar VET op dit prijsniveau terug kan komen, dan kan ik mijn huis dik afbetalen, dus dat is meer dan prima :+
Dat huis afbetalen is nog een heel gedoe. Meestal mag je maar een paar % (5 in mijn geval) van de hoofdsom boetevrij aflossen. Kortom duurt het nog jaren :')

Of in 1x aftikken, boete voor lief nemen. Het is overigens slim een beetje hypotheek te blijven betalen.
noobcryptodonderdag 14 juni 2018 @ 17:16
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:13 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat huis afbetalen is nog een heel gedoe. Meestal mag je maar een paar % (5 in mijn geval) van de hoofdsom boetevrij aflossen. Kortom duurt het nog jaren :')

Of in 1x aftikken, boete voor lief nemen. Het is overigens slim een beetje hypotheek te blijven betalen.
Met je bank er over praten, want vermoedelijk heb je een hypotheek afgesloten onder voorwaarde die nu niet meer mogen? Toevallig had mijn broer hier ook last van, is er een klein jaar mee bezig geweest, maar heeft nu zijn huis inmiddels verkocht en het huis van mijn ouders gekocht. Hij had ook last van die boete, ging om iets van 25k geloof ik. Maar de bank is coulant naar hem geweest en hij mocht boetevrij aflossen. Heeft wel weer een nieuwe hypotheek bij diezelfde bank.
Rossdaledonderdag 14 juni 2018 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:13 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat huis afbetalen is nog een heel gedoe. Meestal mag je maar een paar % (5 in mijn geval) van de hoofdsom boetevrij aflossen. Kortom duurt het nog jaren :')

Of in 1x aftikken, boete voor lief nemen. Het is overigens slim een beetje hypotheek te blijven betalen.
Ik mag een ton per jaar boetevrij aflossen ^O^
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik mag een ton per jaar boetevrij aflossen ^O^
mazzelpik :7
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 17:36
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:13 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat huis afbetalen is nog een heel gedoe. Meestal mag je maar een paar % (5 in mijn geval) van de hoofdsom boetevrij aflossen. Kortom duurt het nog jaren :')

Of in 1x aftikken, boete voor lief nemen. Het is overigens slim een beetje hypotheek te blijven betalen.
Waarom is dat slim?

Ik zie er geen enkel voordeel van.
xaban06donderdag 14 juni 2018 @ 17:37
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Waarom is dat slim?

Ik zie er geen enkel voordeel van.
Want dan krijg je HRA. Dat je daarnaast geld kwijt bent aan rente maakt niet uit.
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 17:39
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:37 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Want dan krijg je HRA. Dat je daarnaast geld kwijt bent aan rente maakt niet uit.
:P

Haha ja, je hoort en leest die borrelpraat overal maar niemand heeft me kunnen voorrekenen wat het voordeel van een restje hypotheek is en hoe groot dat restje zou moeten zijn.

Mijn woning is vrij van hypotheek, in de toekomst ga ik wat HWF / EWF betalen (vanwege afschaffing wet Hillen) maar dat betaal je ook als je een (restje) hypotheek hebt.

[ Bericht 4% gewijzigd door MaGNeT op 14-06-2018 17:54:31 ]
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:39
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:37 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Want dan krijg je HRA. Dat je daarnaast geld kwijt bent aan rente maakt niet uit.
HRA?
noobcryptodonderdag 14 juni 2018 @ 17:40
hypotheekrenteaftrek ;)
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:52
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:P

Haha ja, je hoort en leest die borrelpraat overal maar niemand heeft me kunnen voorrekenen wat het voordeel van een restje hypotheek is en hoe groot dat restje zou moeten zijn.

Mijn woning is vrij van hypotheek, in de toekomst ga ik wat HWF betalen (vanwege afschaffing wet Hillen) maar dat betaal je ook als je een (restje) hypotheek hebt.
Dit dus: https://www.homefinance.n(...)genwoningforfait.asp

Ik heb morgen een bel afspraak met de bank, hopelijk mag ik meer aflossen..
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 17:54
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:52 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dit dus: https://www.homefinance.n(...)genwoningforfait.asp

Ik heb morgen een bel afspraak met de bank, hopelijk mag ik meer aflossen..
Dat zei ik.

Maakt niet uit of je aflost, dat betaal je sowieso.
Restje hypotheek heeft daar geen invloed op, behalve dat je dan ook nog rente betaalt.

Dus ik herhaal: niemand is het tot nu toe gelukt om mij voor te rekenen waarom een restje hypotheek beter is.
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat zei ik.

Maakt niet uit of je aflost, dat betaal je sowieso.
Restje hypotheek heeft daar geen invloed op, behalve dat je dan ook nog rente betaalt.

Dus ik herhaal: niemand is het tot nu toe gelukt om mij voor te rekenen waarom een restje hypotheek beter is.
Thanks, Nu nog de bank overtuigen voordat ik een vermogen aan boeterente betaal.
Lospedrosadonderdag 14 juni 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat zei ik.

Maakt niet uit of je aflost, dat betaal je sowieso.
Restje hypotheek heeft daar geen invloed op, behalve dat je dan ook nog rente betaalt.

Dus ik herhaal: niemand is het tot nu toe gelukt om mij voor te rekenen waarom een restje hypotheek beter is.
Echt zo'n broodje aap verhaal inderdaad
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:58 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Thanks, Nu nog de bank overtuigen voordat ik een vermogen aan boeterente betaal.
Als je rente nu hoog is, kan dat aardig oplopen idd.

Wat voor hypotheekvorm(en) heb je?
ZetaOSdonderdag 14 juni 2018 @ 18:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als je rente nu hoog is, kan dat aardig oplopen idd.
Valt wel mee, hypotheek is uit 2014 en vorig jaar 1 deel nog aangepast op de nieuwe nog lagere rente. (Mijn hypotheek bestaat uit 3 delen).
Woensdag naar de boekhouder voor de belasting aangifte 2017 (En ja we hebben netjes verlenging/uitstel aangevraagd :P )
Ik ben benieuwd wat ik nu weer mag betalen haha. Gelukkig doe ik niet aan voorlopige teruggaves dus daar krijg ik nog $ van terug.
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 18:05 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Valt wel mee, hypotheek is uit 2014 en vorig jaar 1 deel nog aangepast op de nieuwe nog lagere rente. (Mijn hypotheek bestaat uit 3 delen).
Woensdag naar de boekhouder voor de belasting aangifte 2017 (En ja we hebben netjes verlenging/uitstel aangevraagd :P )
Ik ben benieuwd wat ik nu weer mag betalen haha. Gelukkig doe ik niet aan voorlopige teruggaves dus daar krijg ik nog $ van terug.
Boeterente zal dan mogelijk nog wel wat meevallen.

Heb in 2014 ook een boeterente betaald, de besparing daarna was zo groot dat het omslagpunt van terugverdienen op 2,5 jaar lag. Dat is vaak wel handig, zet de scenario's naast elkaar en kijk wat na 5 jaar onder de streep voordeliger is.

Boeterente is overigens ook aftrekbaar, dat verzacht de pijn weer iets.
leolinedancedonderdag 14 juni 2018 @ 18:57
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik mag een ton per jaar boetevrij aflossen ^O^
Ik de gehele hypotheek boetevrij. Maar dat zit er gezien de huidige cryptomarkt nog effe niet in :')
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:02
Alles weer moon! _O_
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:04
Volgens mij wordt "moon" hier nogal makkelijk gebruikt. :P
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:04 schreef illusions het volgende:
Volgens mij wordt "moon" hier nogal makkelijk gebruikt. :P
Je bent moon of rekt, geen nuances :{w
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:09
Zo.
ik heb lekker geshopped.
Kan je nu ook wel zien aan dat piekje he? :7
Joosie200donderdag 14 juni 2018 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:02 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Alles weer moon! _O_
Lanceren naar de 20k noem ik moon.
Van 6,4k naar 6,5k valt binnen de marge. Meh same same but different but still same!
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:11
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:11 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Lanceren naar de 20k noem ik moon.
Van 6,4k naar 6,5k valt binnen de marge. Meh same same but different but still same!
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:05 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je bent moon of rekt, geen nuances :{w
Koelkastjedonderdag 14 juni 2018 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:04 schreef illusions het volgende:
Volgens mij wordt "moon" hier nogal makkelijk gebruikt. :P
ETH +11% in paar minuten is wel moon toch?
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:12
quote:
11s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:11 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

ETH +11% in paar minuten is wel moon toch?
Dat was wel lekker ja.
Joosie200donderdag 14 juni 2018 @ 19:13
quote:
6s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]


[..]

The moon is rekt :7
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:13
Maar geen moon. Moonen is extreme spikes zien. SEAL bijv. die gelijk 5000% zodra die op de exchange komt.
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:12 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat was wel lekker ja.
Idd, gevangen, en ingekocht :D
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:13 schreef illusions het volgende:
Maar geen moon. Moonen is extreme spikes zien. SEAL bijv. die gelijk 5000% zodra die op de exchange komt.
Seal is al ~470% voor investors. :7
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:14
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:13 schreef illusions het volgende:
Maar geen moon. Moonen is extreme spikes zien. SEAL bijv. die gelijk 5000% zodra die op de exchange komt.
omg omg, waar kan ik die kopen?!?!?!
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:14
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:14 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

omg omg, waar kan ik die kopen?!?!?!
Soon®
Op HitBTC.
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 19:16
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:14 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Seal is al ~470% voor investors. :7
Gaat een universatje doen _O_
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Gaat een universatje doen _O_
Ik vind unicrap bs. Seal niet.
Dus ga daar maar niet van uit.
Roces18donderdag 14 juni 2018 @ 19:19
ik vind het wel heel matig.

ze moeten opschieten want de afleverdatum van mijn veyron sport grand vitesse staat gepland voor 3 juli....
Wereldgozerdonderdag 14 juni 2018 @ 19:19
bullrun is begonnen
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:19 schreef Wereldgozer het volgende:
bullrun is begonnen
Ik zei al 2 weken terug.... 15 juni, deed ik timen. :7
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:22
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:21 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik zei al 2 weken terug.... 15 juni, deed ik timen. :7
Quote dan.
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:22
Wanneer komt ETC eigenlijk effectief op CoinBase?
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 19:23
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:21 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik zei al 2 weken terug.... 15 juni, deed ik timen. :7
Ik open m'n Blockfolio wel weer in augustus ofzo.
Voorlopig verwacht ik weinig van de koersen, tijdelijke opleving.

SPOILER
Maar ik duim met je mee!
Lospedrosadonderdag 14 juni 2018 @ 19:23
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:50 schreef Lospedrosa het volgende:
Was met ven nu weer?! :%
En nu weer reverse moehaha :%
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:23
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Quote dan.
Pff dan moet ik echt gaan zoeken.
Het is iig geen onzin, als je interesse hebt zoek maar :P
Maar dit is maar een piekje, het moet wel doorgan nu, anders bs. :7
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:25
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik open m'n Blockfolio wel weer in augustus ofzo.
Voorlopig verwacht ik weinig van de koersen, tijdelijke opleving.

SPOILER
Maar ik duim met je mee!
Als er voor aug niets gebeurd, dan dit heel jaar niet. Gaan we een jaar wachten.
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:26
Ik was net hoopvol dat ie lekker naar de 4k ging. Nou, 6k niet eens aangetikt gvd.
MaGNeTdonderdag 14 juni 2018 @ 19:26
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:23 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Pff dan moet ik echt gaan zoeken.
Het is iig geen onzin, als je interesse hebt zoek maar :P
Maar dit is maar een piekje, het moet wel doorgan nu, anders bs. :7
Ik heb wel een voorspelling gevonden van je, maar dat ging over de datum van de terugkeer van Jezus.
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb wel een voorspelling gevonden van je, maar dat ging over de datum van de terugkeer van Jezus.
Pasen is al geweest.

Ik heb dat elk weekend trouwens.
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb wel een voorspelling gevonden van je, maar dat ging over de datum van de terugkeer van Jezus.
Whut :D _O-
Ik was serieus man! :D
Joosie200donderdag 14 juni 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:26 schreef illusions het volgende:
Ik was net hoopvol dat ie lekker naar de 4k ging. Nou, 6k niet eens aangetikt gvd.
Geduld pandawan. Btc tikt lower highs aan om toch telkens weer omlaag te gaan. Eerst 12k, toen 10k, straks 8k?
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:28
Beschouw me als het nieuw orakel.
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:29
En ik heb zojuist bijgekocht.
VEEL bijgekocht. :D
Zodat ik minder gemiddeld betaald heb :'(
INKAKKEN IS BIJPAKKEN!
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 19:30
En nee, geen vakantiegeld oid :P Dat moet ik nog krijgen. :7
sandertjuhdonderdag 14 juni 2018 @ 19:38
Vandaag getwijfeld om bij te kopen.. en juist op het moment dat ik even tijd heb en het wil doen.. zijn we al een stukje gestegen :+

Nu twijfel ik nog meer :(
DrSnuggledonderdag 14 juni 2018 @ 19:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:38 schreef sandertjuh het volgende:
Vandaag getwijfeld om bij te kopen.. en juist op het moment dat ik even tijd heb en het wil doen.. zijn we al een stukje gestegen :+

Nu twijfel ik nog meer :(
De nieuwe FOMO periode is aangebroken!!
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 19:53
Gewoon niet doen dus. Ik ga misschien morgen wat kopen, maar zal geen BTC zijn.
fathankdonderdag 14 juni 2018 @ 19:58
https://www.cryptoglobe.c(...)rs-own-90-of-supply/

Pareltje dat EOS
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 20:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:19 schreef Wereldgozer het volgende:
bullrun is begonnen
Up up up up up!
Dimachaerusdonderdag 14 juni 2018 @ 20:10
gvd ben niet zo blij met deze pump

was net gewend geraakt aan de rode koersen en was mezelf lekker aan het opgeilen met nog meer goedkope coins kopen en het doen extreme van calculaties op de rekenmachine
leolinedancedonderdag 14 juni 2018 @ 20:11
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 20:13
Ik zou het ook jammer vinden als het vuurwerk nu al weer voorbij is. Had eigenlijk gehoopt op het wat harder testen van de 6K
DrSnuggledonderdag 14 juni 2018 @ 20:17
Hey jongens, hold your tits. de bullrun is echt niet begonnen nu we 200 dollar zijn gestegen... :')

Of toch wel........ :7
ArnoldG0342donderdag 14 juni 2018 @ 20:20
quote:
Ik snap niet dat iemand daar nog geld in heeft zitten. Rode vlaggen overal waar je kijkt. En dan nog de grootste shitshow tijdens de mainnet release. Man man man.
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 20:21
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 20:17 schreef DrSnuggle het volgende:
Hey jongens, hold your tits. de bullrun is echt niet begonnen nu we 200 dollar zijn gestegen... :')

Of toch wel........ :7
BTC blijft achter, de eckte coins zitten al weer rond de +10% :7
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 20:49
Ah, spike is duidelijk. De SEC heeft geoordeeld dat cryptocurrency geen securities zijn.
Tenninetyfivedonderdag 14 juni 2018 @ 20:49
Altijd leuk dat gemoehoen geroep wanneer iets een paar uur aan de hand is tov een tijdlijn van maanden/jaren
Tenninetyfivedonderdag 14 juni 2018 @ 20:53
Wel even gegniffeld op reddit

1
Trueways• 1h
Took a look at the price charts lovely big green dildo on the hourly

33
warrchaser • 1h
That’s the only dildo I would happily swallow!
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 20:54
weer een zooi shorts rekt, heerlijk
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 20:56
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 20:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

BTC blijft achter, de eckte coins zitten al weer rond de +15% :7
Fixed. :P
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 20:59
Even wat anders aangezien hier waarschijnlijk ook veel mensen zitten die hier wel affiniteit mee hebben. Weet iemand nog populaire sites/forums/whatever waar ik een horecazaak te koop kan zetten?
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 20:59 schreef illusions het volgende:
Even wat anders aangezien hier waarschijnlijk ook veel mensen zitten die hier wel affiniteit mee hebben. Weet iemand nog populaire sites/forums/whatever waar ik een horecazaak te koop kan zetten?
marktplaats 😀
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 21:04
WASSUP WASUUP WASUPPPPP
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 20:59 schreef illusions het volgende:
Even wat anders aangezien hier waarschijnlijk ook veel mensen zitten die hier wel affiniteit mee hebben. Weet iemand nog populaire sites/forums/whatever waar ik een horecazaak te koop kan zetten?
Ik koop die soon voor Seals. :7
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 21:10
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 21:11
quote:
Kvind deze nog het beste.
_O_
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 21:17
Of deze.
Ik zing hem mee!
ChickenMandonderdag 14 juni 2018 @ 21:31
https://www.telegraaf.nl/(...)in-de-100-000-dollar

Op het eind wordt gewoon even Komodo geshilled lol, bij de telegraaf :') moon!
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:03 schreef Predator38 het volgende:

[..]

marktplaats 😀
Zocht eigenlijk iets wat min of meer getarget is op horeca of op z'n minst zakelijke investeermogelijkheden. Maar goed, ik ga wel even zoeken. :P

Iemand nog een discotheek kopen? Huren mag ook. Maar liefst kopen. :D
Hyaenidaedonderdag 14 juni 2018 @ 21:39
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
ChickenMandonderdag 14 juni 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
haha sukkel ik heb 20k winsten gedraaid
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
Ja vooral afgelopen week hè. :')
Hyaenidaedonderdag 14 juni 2018 @ 21:40
quote:
6s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:40 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

haha sukkel ik heb 20k winsten gedraaid
Ja ik weet; ik faal hard
fathankdonderdag 14 juni 2018 @ 21:41
10k daar veeg ik m'n reet nog niet bij af

Prutser
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 21:41
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:40 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Ja ik weet; ik faal hard
e-penis be like
ITradedonderdag 14 juni 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:26 schreef illusions het volgende:
Ik was net hoopvol dat ie lekker naar de 4k ging. Nou, 6k niet eens aangetikt gvd.
Komt goed, we gaan nog wel lager. Dit is een tijdelijke opleving.
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 21:49
Lijkt erop dat ik precies op goed moment heb ingekocht.
Vanaf nu moon.

Allemaal kalm blijven.
Alles komt goed.
Gesproken door het nieuw orakel.
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
Ik "maar" 1000k helaas.
Maar komt goed. Er is iets op de planning.
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 21:54
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:50 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik "maar" 1000k helaas.
Maar komt goed. Er is iets op de planning.
😂😂😂😂
Hyaenidaedonderdag 14 juni 2018 @ 21:54
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:50 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik "maar" 1000k helaas.
Maar komt goed. Er is iets op de planning.
Tuurlijk gast :')
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 21:56
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
:') :')

Niet financieel onafhankelijk zijn in een uurtje.
ITradedonderdag 14 juni 2018 @ 22:05
Van despair direct terug naar delusion hier, dit kan niet goed gaan :')
m.kdonderdag 14 juni 2018 @ 22:10
Wat meer ingekocht vandaag. Glaasje Ardbeg om het af te maken. Ik voel me volwassen B-)
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 22:11
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:05 schreef ITrade het volgende:
Van despair direct terug naar delusion hier, dit kan niet goed gaan :')
Only in crypto :P

Alhoewel Adyen gisteren harder ging.
Lospedrosadonderdag 14 juni 2018 @ 22:12
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:39 schreef Hyaenidae het volgende:
Gaat steeds moeizamer met de crypto's bij mij, afgelopen week 'slechts' 10k winst gedraaid, voorheen draaide ik dat weleens in een uurtje.
Leef met je mee jongen, die magere weekjes hebben we hier allemaal weleens gehad, gelukkig hebben we sindsdien de handelstrategie goed in de vingers. Ik hoop dat jij dat niveau ook ooit eens zal halen.
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 22:12
Wat de fuck is FirstCoin nou weer? :')

250% gains in 24h, kijk ik op die site zie ik een excuus m.b.t. "The real reason why the coin value plummeted."

Als dat plummeten is, doe mij dan maar een paar FirstCoins. :P
ChickenMandonderdag 14 juni 2018 @ 22:18
Deze al langsgekomen?

SEC Executive: ‘Cryptocurrencies with Decentralized Structures Not Securities’
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 22:19
quote:
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 20:49 schreef illusions het volgende:
Ah, spike is duidelijk. De SEC heeft geoordeeld dat cryptocurrency geen securities zijn.
:*
ssjgokudonderdag 14 juni 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:54 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Tuurlijk gast :')
Zeker. :D
Klein visje ben je!
ChickenMandonderdag 14 juni 2018 @ 22:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:19 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

:*
snelle boy!
illusionsdonderdag 14 juni 2018 @ 22:27
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:27 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

snelle boy!
Je weet zelf.
Tenninetyfivedonderdag 14 juni 2018 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:56 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

:') :')

Niet financieel onafhankelijk zijn in een uurtje.
True, zit in een soort gelijke situation alles wat ik koop verandert in groene dildo’s.
Afwazigdonderdag 14 juni 2018 @ 22:53
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:37 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

True, zit in een soort gelijke situation alles wat ik koop verandert in groene dildo’s.
Minder vaak naar de groenteboer gaan.

Hooooooooooo


Oooooooooh
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 22:58
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:37 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

True, zit in een soort gelijke situation alles wat ik koop verandert in groene dildo’s.
Tuurlijk gast 😣
leolinedancedonderdag 14 juni 2018 @ 23:00
ETH $2000 eoy
KappenBakkendonderdag 14 juni 2018 @ 23:05
Mensen die serieus op trolls ingaan :')
Lospedrosadonderdag 14 juni 2018 @ 23:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:05 schreef KappenBakken het volgende:
Mensen die serieus op trolls ingaan :')
Uit verveling :P

Oh ja even wat roepen: mooooon!
Predator38donderdag 14 juni 2018 @ 23:08
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:06 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Uit verveling :P

Oh ja even wat roepen: mooooon!
iloveshitcoinsdonderdag 14 juni 2018 @ 23:18
gelukkig is de berenmarkt over!
Dwaalboydonderdag 14 juni 2018 @ 23:19
Hoppa xrp
kthxbyedonderdag 14 juni 2018 @ 23:19
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:18 schreef iloveshitcoins het volgende:
gelukkig is de berenmarkt over!
iloveshitcoinsdonderdag 14 juni 2018 @ 23:22
Grrrrrrrrdonderdag 14 juni 2018 @ 23:23
quote:
Samenvatting? Voordat ik weer een half uur van mijn leven kwijt ben :P
iloveshitcoinsdonderdag 14 juni 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Samenvatting? Voordat ik weer een half uur van mijn leven kwijt ben :P
ben ook net ah kijken. sowieso meester crypto is altijd top!
ITradedonderdag 14 juni 2018 @ 23:59
Overstock.com is in ieder geval wel blij met crypto betalingen.

https://coinninja.com/new(...)r-than-credit-cards/

'We pay a processing fee for credit cards, and we employ about 40 people in our fraud department. That’s a cost of doing business with credit cards. When we take cryptocurrency, we have a very small transaction fee with Coinbase, much smaller than our credit card processing fee'
Gehrmanvrijdag 15 juni 2018 @ 00:00
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:18 schreef iloveshitcoins het volgende:
gelukkig is de berenmarkt over!
JAAAAAA HAAHAAAHAAA JAAAAAAAAAAA
chroestjovvrijdag 15 juni 2018 @ 00:05
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:18 schreef iloveshitcoins het volgende:
gelukkig is de berenmarkt over!
giphy.gif
up7vrijdag 15 juni 2018 @ 01:29
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 23:18 schreef iloveshitcoins het volgende:
gelukkig is de goedkoop-inkopen-markt over!
Precies.
Luppie0110vrijdag 15 juni 2018 @ 01:42

Zo voel ik mij op het moment.
illusionsvrijdag 15 juni 2018 @ 03:44
Typisch weer dit. De cijfers zijn amper een paar uur groen en je komt overal cryptomiljonairs tegen. :')
Montana_irvrijdag 15 juni 2018 @ 05:31
Universa _O-

[ Bericht 49% gewijzigd door Montana_ir op 15-06-2018 06:01:10 ]
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 06:58
Beetje groen na 30% gedaald te zijn, top
kthxbyevrijdag 15 juni 2018 @ 07:10
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 05:31 schreef Montana_ir het volgende:
Universa _O-
jajajJajJJajJJjajJjajJJajajajajAjajajajajjAAJAJAJAJANANANAAAAAJAJAJAAAAAAAAAAAALEXANDERGODGENOT UNIVERSAMAAND IS AAAAAAAAAAAAAAANGEBROKENNNN MOOOOWOHOOOOOOON!,!!
Tenninetyfivevrijdag 15 juni 2018 @ 07:29
Weet niet waar jullie het over hebben maar ik zie nog steeds legers aan beren op de weg, ik begin nu zelf ook in een beer te veranderen
kthxbyevrijdag 15 juni 2018 @ 07:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:29 schreef Tenninetyfive het volgende:
Weet niet waar jullie het over hebben maar ik zie nog steeds legers aan beren op de weg, ik begin nu zelf ook in een beer te veranderen
Niet doorhebben dat het Wavesmaand is _O-
EggsTCvrijdag 15 juni 2018 @ 07:48
ik ben 10 dagen op vakantie vanaf nu, als een ekte cowboy neem ik geen tooling mee om mn crypto te kunnen beheersen, hodl it is, wat het ook gaat worden :7

Tot later luitjes :*

Zodra ik terug kom staat Universa op 900usd.
illusionsvrijdag 15 juni 2018 @ 07:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef EggsTC het volgende:
ik ben 10 dagen op vakantie vanaf nu, als een ekte cowboy neem ik geen tooling mee om mn crypto te kunnen beheersen, hodl it is, wat het ook gaat worden :7

Tot later luitjes :*

Zodra ik terug kom staat Universa op 900usd.
Waarheen? Maan?
dimmakvrijdag 15 juni 2018 @ 07:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef EggsTC het volgende:
ik ben 10 dagen op vakantie vanaf nu, als een ekte cowboy neem ik geen tooling mee om mn crypto te kunnen beheersen, hodl it is, wat het ook gaat worden :7

Tot later luitjes :*

Zodra ik terug kom staat Universa op 900usd.
Have fun maat. Ik hoop dat als je terug komt we moon zijn. :P
EggsTCvrijdag 15 juni 2018 @ 07:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarheen? Maan?
Moehoehoehoen :7
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Have fun maat. Ik hoop dat als je terug komt we moon zijn. :P
Thx
Kyranvrijdag 15 juni 2018 @ 08:10
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef EggsTC het volgende:
ik ben 10 dagen op vakantie vanaf nu, als een ekte cowboy neem ik geen tooling mee om mn crypto te kunnen beheersen, hodl it is, wat het ook gaat worden :7

Tot later luitjes :*

Zodra ik terug kom staat Universa op 900usd.
Veel plezier!
illusionsvrijdag 15 juni 2018 @ 08:19
Ik heb ook vakantie nodig. Kom net terug van de zaak, morgen weer heel de dag verneukt natuurlijk.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 09:03
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 07:48 schreef EggsTC het volgende:
ik ben 10 dagen op vakantie vanaf nu, als een ekte cowboy neem ik geen tooling mee om mn crypto te kunnen beheersen, hodl it is, wat het ook gaat worden :7

Tot later luitjes :*

Zodra ik terug kom staat Universa op 900usd.
Fijne vakantie ^O^
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 09:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 08:19 schreef illusions het volgende:
Ik heb ook vakantie nodig. Kom net terug van de zaak, morgen weer heel de dag verneukt natuurlijk.
Jij zuipt je helemaal de tyfus op werk of wat?
illusionsvrijdag 15 juni 2018 @ 09:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 09:04 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Jij zuipt je helemaal de tyfus op werk of wat?
Uhm, slaap is ook redelijk essentieel. Dus, 8 + 8 = dag verneukt.
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 09:45
vette FOMO! kan niet stoppen met geld storten.
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 09:55
http://doiownashitcoin.com/
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 10:23
quote:
"Shitcoin, but HODL it…why not? You are holding shitcoins anyways"

_O- _O- _O- _O-
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 10:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 10:23 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

"Shitcoin, but HODL it…why not? You are holding shitcoins anyways"

_O- _O- _O- _O-
welke?
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 10:29
DftIGrkW0AAeklM.jpg
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 10:46
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 11:05
ETH is weer ah dumpen :{
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 11:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 11:05 schreef iloveshitcoins het volgende:
ETH is weer ah dumpen :{
Denken dat de beren zijn verdwenen :')
Kyranvrijdag 15 juni 2018 @ 11:15
Dat het nu weer blijft hangen op 6.6k zegt genoeg, weer dipje richting 6k binnenkort. Ben bang dat wij er binnenkort echt doorheen knallen.
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 11:15
Capitulatie incoming.
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 11:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 11:15 schreef Kyran het volgende:
Dat het nu weer blijft hangen op 6.6k zegt genoeg, weer dipje richting 6k binnenkort. Ben bang dat wij er binnenkort echt doorheen knallen.
Klopt, het was ook niet echt een veelzeggende opleving. Gewoon even tijdelijk meer kopers dan verkopers, maar het sentiment is nog niet geswitched. Zodra we door de 6k gaan komen er weer een reeks aan nieuwe panic sellers.
Kyranvrijdag 15 juni 2018 @ 11:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 11:23 schreef ITrade het volgende:

[..]

Klopt, het was ook niet echt een veelzeggende opleving. Gewoon even tijdelijk meer kopers dan verkopers, maar het sentiment is nog niet geswitched. Zodra we door de 6k gaan komen er weer een reeks aan nieuwe panic sellers.
Die 6k kan nog redelijk lang standhouden, maar als we ooit onder de 5.8k komen dan zitten we zo op 5k volgens mij.
t-8onevrijdag 15 juni 2018 @ 12:32
Ik weet er geen bal van, maar denk dat we omhoog of omlaag gaan. Hoeveel weet ik niet exact, maar ik schat wel een stukje.
Sosavrijdag 15 juni 2018 @ 12:38
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat zei ik.

Maakt niet uit of je aflost, dat betaal je sowieso.
Restje hypotheek heeft daar geen invloed op, behalve dat je dan ook nog rente betaalt.

Dus ik herhaal: niemand is het tot nu toe gelukt om mij voor te rekenen waarom een restje hypotheek beter is.
ga je niet ook VRH betalen omdat een afbetaald huis naar box3 gaat en als eigen vermogen gezien wordt?
Sosavrijdag 15 juni 2018 @ 12:39
quote:
:N

Afwazigvrijdag 15 juni 2018 @ 12:41
http://doiownashitcoin.com/

_O_

Edit: spuitelf :')
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 12:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 12:38 schreef Sosa het volgende:

[..]

ga je niet ook VRH betalen omdat een afbetaald huis naar box3 gaat en als eigen vermogen gezien wordt?
Niet als je erin woont, je tweede huis wat je verhuurd zit wel in box3.
robbietobbievrijdag 15 juni 2018 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 12:38 schreef Sosa het volgende:

[..]

ga je niet ook VRH betalen omdat een afbetaald huis naar box3 gaat en als eigen vermogen gezien wordt?
Nee, de wet Hillen wordt afgeschaft waardoor een positief resultaat uit eigen woning niet meer geannuleerd wordt. Daarom krijg je box 1 heffing over 0,7% o.i.d. van je WOZ waarde.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 12:52
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:54 schreef MaGNeT het volgende:
Dus ik herhaal: niemand is het tot nu toe gelukt om mij voor te rekenen waarom een restje hypotheek beter is.
Hypotheek is gunstiger als je meer rendement op je kapitaal haalt dan dat je rente betaald.

Zo simpel is het :P
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 12:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 12:46 schreef ITrade het volgende:

[..]

Niet als je erin woont, je tweede huis wat je verhuurd zit wel in box3.
Dit geldt niet altijd, als het om actief vermogensbeheer gaat komt het in box 1 en wordt je aangemerkt als ondernemer. Voordeel is dan wel dat je kosten als ondernemer mag aftrekken, nadeel is dat je in een hoger tarief (kunt) vallen, tot 52%.

Ligt er vooral aan hoe actief je met het verhuren, onderhouden etc van je tweede huis bezig bent.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 12:58
DfuiXXsWAAA0p7z.jpg:large

Maar censorship resistant crypto zullen het vast goed doen in China hoor :')
DrSnugglevrijdag 15 juni 2018 @ 13:12
https://www.iex.nl/Nieuws(...)493770772.1515768949

quote:
AMSTERDAM (AFN) - Beursintermediair Flow Traders kijkt ,,serieus" naar de mogelijkheden rondom cryptovaluta's. Dat zei co-topman Dennis Dijkstra in een interview bij BNR.

Volgens Dijkstra is de cryptomarkt nu nog grotendeels ongereguleerd. Het bedrijf heeft contact met toezichthouders over de mogelijkheden, maar is momenteel nog ,,erg voorzichtig".
metallicelmovrijdag 15 juni 2018 @ 13:33
Flow Traders die speculeren toch op dalingen van aandelen? Die hebben al goed geld verdiend afgelopen tijd
TwztIdvrijdag 15 juni 2018 @ 13:33
quote:
"Serieus"
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 13:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 12:54 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit geldt niet altijd, als het om actief vermogensbeheer gaat komt het in box 1 en wordt je aangemerkt als ondernemer. Voordeel is dan wel dat je kosten als ondernemer mag aftrekken, nadeel is dat je in een hoger tarief (kunt) vallen, tot 52%.

Ligt er vooral aan hoe actief je met het verhuren, onderhouden etc van je tweede huis bezig bent.
Klopt, volgende reeks rode candels incoming btw.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 13:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 13:33 schreef metallicelmo het volgende:
Flow Traders die speculeren toch op dalingen van aandelen? Die hebben al goed geld verdiend afgelopen tijd
Nee en nee :P
Cockwhalevrijdag 15 juni 2018 @ 13:38
quote:
Hoewel er veel commentaar is op dit artikel in de reacties, zou het me niets verbazen.

Als het op dit soort dingen aankomt, hoef je maar een paar vragen te stellen, namelijk: is het mogelijk, werkt het als verdienmodel of heeft iemand er baat bij, en is het legaal/ontraceerbaar. Als deze 3 vragen met ja beantwoord kunnen worden, dan kan je ervan uitgaan dat het gebeurt.
leolinedancevrijdag 15 juni 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 13:33 schreef metallicelmo het volgende:
Flow Traders die speculeren toch op dalingen van aandelen? Die hebben al goed geld verdiend afgelopen tijd
Hoezo, de meeste aandelen zijn juist aan het moonen de afgelopen tijd.
Kyranvrijdag 15 juni 2018 @ 16:12
https://medium.com/@OceanEx/introducing-oceanex-7f4a79bbe977

quote:
We understand the future of the VeChain Foundation and the VeChain Ecosystem. By pledging our platform to be built on the VeChainThor Blockchain, we not only are we making a stand for their technological advancement but also their long-standing business use cases that will emerge from their utility. As a core member of the VeChain Ecosystem, all VeChain Foundation incubated, sponsored, or approved projects will always be favored and will be listed before non-incubated VeChain projects. Tokens will also be able to be traded with a VET pairing.
quote:
In all rounds of token issuance, only VET Tokens will be accepted for our Token Issuance.

We will release VeChain Community round timing and procedures in due time.

Private Round

Total 2,062,500 VET.

The Private Round process will kick off within the next days, if you believe that you can add value and would like to participate in the Private Round, please email [email protected] Eventually, the Private Round will be invitational only.
Mooi nieuws allemaal, laat de dump maar beginnen, zoals het hoort bij VeChain.
chroestjovvrijdag 15 juni 2018 @ 16:50
quote:
Goede site, ik denk dat de maker ook op de hoogte is van de naderende Wavesmaand.
leolinedancevrijdag 15 juni 2018 @ 16:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 16:12 schreef Kyran het volgende:
https://medium.com/@OceanEx/introducing-oceanex-7f4a79bbe977

[..]

[..]

Mooi nieuws allemaal, laat de dump maar beginnen, zoals het hoort bij VeChain.
Niet nog meer VEN dump :'(
leolinedancevrijdag 15 juni 2018 @ 16:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 16:50 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Goede site, ik denk dat de maker ook op de hoogte is van de naderende Wavesmaand.
VEN komt er ook aardig mee weg.

UTNP :'(
SEAL niet kennen :')
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 17:21
V4OGaUf2thnu_9SjNqWebW7_kWrTWVYyfU6wbMuWG0U.png?w=660&s=fc1b5d7ec8f82dbd9d21050eaca945fe

_O_
Mendervrijdag 15 juni 2018 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 17:21 schreef ITrade het volgende:
[ afbeelding ]

_O_
Kan gebeuren
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 18:48
32418250_252554568626567_8487749284144349184_n.jpg

Gilfoyle _O_
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 19:17
ummjackson twitterde op vrijdag 15-06-2018 om 18:22:12 TIL if you "HODL" your #EOS for more than 3 years without moving the tokens around, you lose them. Per their "constitution": https://t.co/KSEi3WUe0P https://t.co/eseQx4YJQF reageer retweet
EOS HODL'en gaat hem dus niet worden jongens.
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 19:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 19:17 schreef KappenBakken het volgende:
ummjackson twitterde op vrijdag 15-06-2018 om 18:22:12 TIL if you "HODL" your #EOS for more than 3 years without moving the tokens around, you lose them. Per their "constitution": https://t.co/KSEi3WUe0P https://t.co/eseQx4YJQF reageer retweet
EOS HODL'en gaat hem dus niet worden jongens.
quote:
A Member is automatically released from all revocable obligations under this Constitution 3 years after the last transaction signed by that Member is incorporated into the blockchain. After 3 years of inactivity an account may be put up for auction and the proceeds distributed to all Members by removing EXAMPLE from circulation.
_O-

Is dat enforced door de blockchain of heeft EOS stiekem gewoon controle over alle wallets? :D
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 19:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 19:21 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

[..]

_O-

Is dat enforced door de blockchain of heeft EOS stiekem gewoon controle over alle wallets? :D
Geen flauw idee. Ik vind het in ieder geval apart, denk dat ze zo gebruik willen aanmoedigen (maar waarom? Er zijn toch geen tx fees, dus het nut ontgaat mij) maar ja apart is het iig wel.
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 19:25 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Geen flauw idee. Ik vind het in ieder geval apart, denk dat ze zo gebruik willen aanmoedigen (maar waarom? Er zijn toch geen tx fees, dus het nut ontgaat mij) maar ja apart is het iig wel.
Er zijn wel betere manieren om gebruik aan te moedigen zonder te dreigen dat je je coins verliest, ja. Apart is nog lichtjes uitgedrukt :P
illusionsvrijdag 15 juni 2018 @ 19:31
Komt nog bij dat 6 personen 90% van EOS in bezit hebben.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 19:34
quote:
"But I often do tell people they're never going to use blockchain. The people that really need to use blockchain and pay attention to what blockchain is are the software developers that are going to be delivering applications to normal people.

"Ordinary people will just keep using the world wide web. They'll just use it in better ways and healthier ways, so they won't have to spray around aspects of their identity, in the way that it's stored on corporate servers and monetised in an attempt to make those people their product."
Lubin _O_
Gehrmanvrijdag 15 juni 2018 @ 19:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 18:48 schreef Jed1Gam het volgende:
[ afbeelding ]

Gilfoyle _O_
Gilfoyle _O_
PiedPiperCoin _O_
het_fokschaapvrijdag 15 juni 2018 @ 20:17
https://www.finder.com.au/cryptocurrency-predictions

VEN niet op 12usd eoy inschatten :')
TwztIdvrijdag 15 juni 2018 @ 20:26
quote:
90% hebben ze gewoon ongeveer verdubbeld.
het_fokschaapvrijdag 15 juni 2018 @ 20:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:26 schreef TwztId het volgende:

[..]

90% hebben ze gewoon ongeveer verdubbeld.
Nog ff hodl tot 2022

https://www.ccn.com/billi(...)-250000-by-2022/amp/
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 20:47
wmiddelkoop twitterde op vrijdag 15-06-2018 om 19:42:18 Just started to buy Bitcoin. When downtrend is broken we could see some strong move up. Hope to buy more around 5k or less. #fortherecord https://t.co/dPZHFZdukn reageer retweet
Wimpie is ah kopen.
leolinedancevrijdag 15 juni 2018 @ 20:49
quote:
VET $120 eoy 2022
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:47 schreef iloveshitcoins het volgende:
wmiddelkoop twitterde op vrijdag 15-06-2018 om 19:42:18 Just started to buy Bitcoin. When downtrend is broken we could see some strong move up. Hope to buy more around 5k or less. #fortherecord https://t.co/dPZHFZdukn reageer retweet
Wimpie is ah kopen.
Hij begrijpt dat goud toch gemanipuleerd wordt tot de nul en komt over naar Bitcoin. *O* _O_

Wel goed voor de reclame van Bitcoin in NL.
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 20:51
New CEO VEN benoemd _O_
hqdefault.jpg

Check die usercase:
not_hot_dog_app.0.png
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 20:53
Mooooon
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 20:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:50 schreef ITrade het volgende:

[..]

Hij begrijpt dat goud toch gemanipuleerd wordt tot de nul en komt over naar Bitcoin. *O* _O_

Wel goed voor de reclame van Bitcoin in NL.
Bitcoin met goud vergelijken :')

Om een digitaal asset in stand te houden heb je iemand anders nodig, bij goud is dat niet zo.

Ik word nooit moe van deze discussie voeren :P
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:56 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Bitcoin met goud vergelijken :')

Om een digitaal asset in stand te houden heb je iemand anders nodig, bij goud is dat niet zo.

Ik word nooit moe van deze discussie voeren :P
Waar vergelijk ik het? Hij is vooral fan van goud als ik mij niet vergis. Hij schreef diverse boeken. Maar het probleem van goud is dat de paper market de prijs bepaald bij goud. Waardoor hij waarschijnlijk na 10 jaar rendementloos te hebben gezeten wel klaar is daarmee :p

Nouja niet klaar misschien, maar hij ziet in dat dit een nieuwe markt is waar hij aan kan verdienen :)
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 21:55
Die Middelkoop vaag mannetje met zn goudkoorts.

Goud brengt helemaal niks, nooit begrepen hoe je met een beetje goud hodlen rijk kan worden :P. Of je moet er bergen van hebben dan blijf je rijk, maar winst?

Net zo geavanceerd als crypto op dit moment, je kan t niet/nauwelijks omzetten in producten/diensten.
Je kan er wel een leuk ringetje van smeden.
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:56 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Bitcoin met goud vergelijken :')

Om een digitaal asset in stand te houden heb je iemand anders nodig, bij goud is dat niet zo.

Ik word nooit moe van deze discussie voeren :P
Die andere zijn de miners?
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 22:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 21:55 schreef Jed1Gam het volgende:
Die Middelkoop vaag mannetje met zn goudkoorts.

Goud brengt helemaal niks, nooit begrepen hoe je met een beetje goud hodlen rijk kan worden :P. Of je moet er bergen van hebben dan blijf je rijk, maar winst?

Net zo geavanceerd als crypto op dit moment, je kan t niet/nauwelijks omzetten in producten/diensten.
Je kan er wel een leuk ringetje van smeden.
met goudmijnaandelen kan je veel geld verdienen, met goud zelf niet. of je moet t verkopen zoals willem dat deed in t verleden.
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:06 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

met goudmijnaandelen kan je veel geld verdienen, met goud zelf niet. of je moet t verkopen zoals willem dat deed in t verleden.
Wat ik me kan herinneren is dat die Middelkoop 5-10 jaar geleden overal aan t verkondigen was dat je als Jan met de pet goud moest gaan holden, maar misschien heb ik het verkeerd.
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 22:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:10 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Wat ik me kan herinneren is dat die Middelkoop 5-10 jaar geleden overal aan t verkondigen was dat je als Jan met de pet goud moest gaan holden, maar misschien heb ik het verkeerd.
ja klopt want hij verkocht het :)
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 22:18
quote:
6s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 21:59 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die andere zijn de miners?
Ja.
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:18 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja.
Die heb je toch nodig bij zowel btc als goud? Dat goud komt niet vanzelf uit de grond
Gehrmanvrijdag 15 juni 2018 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 20:51 schreef Jed1Gam het volgende:
New CEO VEN benoemd _O_
[ afbeelding ]

Check die usercase:
[ afbeelding ]
"It's hotdog, not hotdog. It's technology."
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 22:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:23 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die heb je toch nodig bij zowel btc als goud? Dat goud komt niet vanzelf uit de grond
Een gedistribueerd grootboek moet gedistribueerd blijven om waarde te hebben. Een goud staaf niet.
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 22:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Een gedistribueerd grootboek moet gedistribueerd blijven om waarde te hebben. Een goud staaf niet.
Ja het is maar net waar je de overeenkomsten of verschillen opzoekt :P
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 22:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:10 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

ja klopt want hij verkocht het :)
Spekmiddelkoper, met zn gare k*tboeken
Gehrmanvrijdag 15 juni 2018 @ 22:42
DftK0zOXcAAFX3j.jpg

https://coinlib.io/global(...)rk#global_money_flow
Jed1Gamvrijdag 15 juni 2018 @ 22:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:25 schreef Gehrman het volgende:

[..]

"It's hotdog, not hotdog. It's technology."
Elke gescande hotdog genereerd gratis Thor.

.YINGGGGGYANGGGGGGG!!
ChickenManvrijdag 15 juni 2018 @ 22:44
quote:
flink percentage tethers naar eos
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 22:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 22:44 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

flink percentage tethers naar eos
en ETH. die gaan het hardste dalen als tether ontploft? btc valt wel mee.
ITradevrijdag 15 juni 2018 @ 23:11
De Euro is trouwens ook moeilijk klein.
KappenBakkenvrijdag 15 juni 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 23:11 schreef ITrade het volgende:
De Euro is trouwens ook moeilijk klein.
Dit viel mij ook op ja :P
Rossdalevrijdag 15 juni 2018 @ 23:41
Eigenaren van bitfinex en tether zijn ook verbonden aan EOS. Corrupte bende
iloveshitcoinsvrijdag 15 juni 2018 @ 23:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 23:41 schreef Rossdale het volgende:
Eigenaren van bitfinex en tether zijn ook verbonden aan EOS. Corrupte bende
roger ver?
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 00:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 23:41 schreef Rossdale het volgende:
Eigenaren van bitfinex en tether zijn ook verbonden aan EOS. Corrupte bende
Dit ja.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 23:53 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

roger ver?
Brock Pierce, nog erger.
ITradezaterdag 16 juni 2018 @ 01:02
Koeren manipuleren kunnen ze gelukkig alleen bij Bitcoin. :')

Citigroup to Pay $100 Million to Settle U.S. Libor Rigging Probe

https://money.usnews.com/(...)e-rigging-settlement

Banks have paid roughly $9 billion to settle Libor-rigging probes worldwide.

_O_ _O_
Kyranzaterdag 16 juni 2018 @ 01:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 23:11 schreef ITrade het volgende:
De Euro is trouwens ook moeilijk klein.
Omdat je bijna nergens EUR kan verhandelen. Doe zelf ook alles met USD.
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 01:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 01:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Omdat je bijna nergens EUR kan verhandelen. Doe zelf ook alles met USD.
Ook inkoop van ETH?
Of is dit enkel handelsgrafiek, en niet aankoop?
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 09:15
Vooor mensen die nog wat willen weten over Tether.

https://bitcoinmagazine.c(...)oes-work/#1529002874
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 11:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 09:15 schreef KappenBakken het volgende:
Vooor mensen die nog wat willen weten over Tether.

https://bitcoinmagazine.c(...)oes-work/#1529002874
When moon
Dwaalboyzaterdag 16 juni 2018 @ 11:48
Soon
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 12:01
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 11:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

When moon
NOOIT MEER! HET IS VOORBIJ!
Grrrrrrrrzaterdag 16 juni 2018 @ 12:01
Gewoon moon toch.
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 12:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 12:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Gewoon moon toch.
Ik zal jou is moonen.
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 12:05
En relevanter; when hambo?
Grrrrrrrrzaterdag 16 juni 2018 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 12:05 schreef KappenBakken het volgende:
En relevanter; when hambo?
Gisteravond op de bruiloftbbq. Waren smakelijk.
ITradezaterdag 16 juni 2018 @ 12:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 01:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Omdat je bijna nergens EUR kan verhandelen. Doe zelf ook alles met USD.
Onzin, er zijn diverse goede exchanges in de EU. Gdax/coinbase. Zelfs als je alleen wilt werken met een bedrijf uit Nederland heb je keuze.

En zelfs onze geliefde Waves DEX heeft een EUR gateway! *O*
crpytoshillzaterdag 16 juni 2018 @ 12:51
vette shit
crpytoshillzaterdag 16 juni 2018 @ 12:51
nuff said
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 12:01 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

NOOIT MEER! HET IS VOORBIJ!
Bedankt voor het slopen van mijn weekend. :(
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 13:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 12:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Gisteravond op de bruiloftbbq. Waren smakelijk.
Ah mooi man.
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 14:13
EOS _O_ _O_

https://www.reddit.com/r/(...)oducing_has_stopped/

Gift that keeps on giving.
Potatobrainzaterdag 16 juni 2018 @ 14:14
Lol, dat moment dat je er achterkomt dat “of all coins” de grootste shitcoin in je portfolio het beste overeind is blijven staan sinds de December bull run.

LINDA gekocht op 31-12-2017: $0.0009, vandaag: $0.002391

Shitcoins, zo af en toe een wilde gok wagen kan goed uitpakken...
Predator38zaterdag 16 juni 2018 @ 14:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 09:15 schreef KappenBakken het volgende:
Vooor mensen die nog wat willen weten over Tether.

https://bitcoinmagazine.c(...)oes-work/#1529002874
de ECB heeft 2400 miljard in de markten gepompt zonder backing..... en nu klaar over tether
Predator38zaterdag 16 juni 2018 @ 15:31
wat een grote faalshow is dat EOS ook he..... nu weer hun complete blockchain "gepauzeerd"
ITradezaterdag 16 juni 2018 @ 15:45
https://bitcoinmagazine.c(...)dais-b-money-was-it/

Best een leuk stuk om te lezen.
Grrrrrrrrzaterdag 16 juni 2018 @ 15:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 14:42 schreef Predator38 het volgende:

[..]

de ECB heeft 2400 miljard in de markten gepompt zonder backing..... en nu klaar over tether
:')
TwztIdzaterdag 16 juni 2018 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 15:31 schreef Predator38 het volgende:
wat een grote faalshow is dat EOS ook he..... nu weer hun complete blockchain "gepauzeerd"
Lekkere blockchain dan als iemand em zomaar ff kan pauzeren :')
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 16:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 16:10 schreef TwztId het volgende:

[..]

Lekkere blockchain dan als iemand em zomaar ff kan pauzeren :')
Ik hoop dat dit met elke smartcontract/blockchain kan.
Een functie dus.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 16:58
Waarom?
Predator38zaterdag 16 juni 2018 @ 17:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 15:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

:')
😣😣😣😣
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 17:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 14:42 schreef Predator38 het volgende:

[..]

de ECB heeft 2400 miljard in de markten gepompt zonder backing..... en nu klaar over tether
Hoe is dat relevant aan wat ik linkte? Het is letterlijk gewoon een artikel met uitleg, niks meer niks minder.
KappenBakkenzaterdag 16 juni 2018 @ 17:37
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 16:48 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik hoop dat dit met elke smartcontract/blockchain kan.
Een functie dus.
Dan heb je geen blockchain meer nodig.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 17:52
Hij gaat wel weer erg laag nu .. 6345$ :P Komop, effe die 6k aantikken.
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 18:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 17:37 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dan heb je geen blockchain meer nodig.
Dan boeit het volgens jou dus niet wat voor code ze in een smartcontract gooien.
Mij wel.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 18:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:04 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dan boeit het volgens jou dus niet wat voor code ze in een smartcontract gooien.
Mij wel.
Uh, nee. Je kan toch altijd de smart contracten inzien?
Lospedrosazaterdag 16 juni 2018 @ 18:10
Komen we er nog uit samen?
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 18:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Uh, nee. Je kan toch altijd de smart contracten inzien?
Klopt, maar een basic functie als pauze, wil ik toch graag altijd zien. :)
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 18:23
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:11 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Klopt, maar een basic functie als pauze, wil ik toch graag altijd zien. :)
Nou, ik vind het zelf totaal onbelangrijk. Waarom zou je het willen? De meeste smart contracts kan een kind van 12 nog ontcijferen en zijn niet bepaald lang/groot, dus de kans dat er bugs in zitten is vrij klein, en dat is de enige reden waar een pauze-functie goed voor zou kunnen zijn.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 18:24
Plus dat heel de koers natuurlijk in elkaar kankert als zo'n functie wordt getriggered.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 18:32
Wat is jullie standaard view op Binance? Zitten er hier daytraders?
Gehrmanzaterdag 16 juni 2018 @ 18:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 17:52 schreef illusions het volgende:
Hij gaat wel weer erg laag nu .. 6345$ :P Komop, effe die 6k aantikken.
Tik em aan ouwe.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 18:51
En we gaan weer omhoog, meh ..
TwztIdzaterdag 16 juni 2018 @ 19:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:32 schreef illusions het volgende:
Wat is jullie standaard view op Binance? Zitten er hier daytraders?
Over (day)traden gesproken, mooi trade programmatje tegen gekomen voor Binance en/of Bittrex.

www.tradedash.io

Voor de mensen die Coinigy kennen of juist graag willen gebruiken maar niet de kosten ervoor, is dit een mooi gratis alternatief.

Zijn wel net pas begonnen dus het is nog niet 100% compleet, maar werkt wel lekker al.. :Y
Predator38zaterdag 16 juni 2018 @ 19:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 17:37 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoe is dat relevant aan wat ik linkte? Het is letterlijk gewoon een artikel met uitleg, niks meer niks minder.
😣
Gehrmanzaterdag 16 juni 2018 @ 19:09
Heeft iemand An Altcoin Trader’s Handbook al gelezen?

darakaye2 twitterde op zaterdag 16-06-2018 om 16:27:49 Can’t wait to rip into this little gem 💎 @cointradernik Nik Patel. An Altcoin Trader’s Handbook. 📈 https://t.co/M4FfIRyo2g reageer retweet
Df0ca0MX0AADY0o.jpg
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 19:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:01 schreef TwztId het volgende:

[..]

Over (day)traden gesproken, mooi trade programmatje tegen gekomen voor Binance en/of Bittrex.

www.tradedash.io

Voor de mensen die Coinigy kennen of juist graag willen gebruiken maar niet de kosten ervoor, is dit een mooi gratis alternatief.

Zijn wel net pas begonnen dus het is nog niet 100% compleet, maar werkt wel lekker al.. :Y
Wat is dit? Hoe is dat verschillend van Binance zelf?
DrSnugglezaterdag 16 juni 2018 @ 19:21
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:09 schreef Gehrman het volgende:
Heeft iemand An Altcoin Trader’s Handbook al gelezen?

darakaye2 twitterde op zaterdag 16-06-2018 om 16:27:49 Can’t wait to rip into this little gem 💎 @cointradernik Nik Patel. An Altcoin Trader’s Handbook. 📈 https://t.co/M4FfIRyo2g reageer retweet
[ afbeelding ]
"oh, ik wil graag mijn lieve lieve volgers laten weten dat ik heel intelligent ben omdat ik een boek lees, dat moet ik echt delen, dat moet! Maar dan wel met mijzelf erop, schuin van boven in een strak shirt waarbij ik echt heel mooi gemaakt lach. Oh ze zullen het weten dat ik een wijze independent women ben."

Verder wel een leuke dame :P
Gehrmanzaterdag 16 juni 2018 @ 19:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:21 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

"oh, ik wil graag mijn lieve lieve volgers laten weten dat ik heel intelligent ben omdat ik een boek lees, dat moet ik echt delen, dat moet! Maar dan wel met mijzelf erop, schuin van boven in een strak shirt waarbij ik echt heel mooi gemaakt lach. Oh ze zullen het weten dat ik een wijze independent women ben."
Goede beschrijving van zowat iedere vrouw op social media.
DrSnugglezaterdag 16 juni 2018 @ 19:26
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:23 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Goede beschrijving van zowat iedere vrouw op social media.
Jep, ik liet mij ook een beetje leiden door de koersen.... ;(
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 19:27
Herkenbaar. :D

Laatste keer dat ik een boek las was middelbare school geloof ik. :P
TwztIdzaterdag 16 juni 2018 @ 19:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is dit? Hoe is dat verschillend van Binance zelf?
Zowiezo betere charts, van Tradingview.

Nu is het nog redelijk standaard, maar in de toekomst komen ook meer Order/Sell opties zoals een "trailing stop loss" enz..


Deze meneer heeft er een mooie video over gemaakt.

illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 19:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:38 schreef TwztId het volgende:

[..]

Zowiezo betere charts, van Tradingview.

Nu is het nog redelijk standaard, maar in de toekomst komen ook meer Order/Sell opties zoals een "trailing stop loss" enz..

Deze meneer heeft er een mooie video over gemaakt.

Thanks :)
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:23 schreef illusions het volgende:

[..]

Nou, ik vind het zelf totaal onbelangrijk. Waarom zou je het willen? De meeste smart contracts kan een kind van 12 nog ontcijferen en zijn niet bepaald lang/groot, dus de kans dat er bugs in zitten is vrij klein, en dat is de enige reden waar een pauze-functie goed voor zou kunnen zijn.
Voor als de shit misgaat.
Lijkt me logisch. Je overdrijft ook met kind van 12, blabla.
Ik wil het graag, vanwege when shit goes wrong.
simple as that.

En als het zo bug free zou zijn, waren er geen tokens gekomen om dit juist te voorkomen.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 20:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:10 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Voor als de shit misgaat.
Lijkt me logisch. Je overdrijft ook met kind van 12, blabla.
Ik wil het graag, vanwege when shit goes wrong.
simple as that.

En als het zo bug free zou zijn, waren er geen tokens gekomen om dit juist te voorkomen.
Gemiddeld smart contract is nog geen 150 lines en in een supereenvoudige taal. Enige reden voor een pauze is om bugs in het smart contract te "tackelen," die je vervolgens niet kunt aanpassen, dus zinloos.
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:14 schreef illusions het volgende:

[..]

Gemiddeld smart contract is nog geen 150 lines en in een supereenvoudige taal. Enige reden voor een pauze is om bugs in het smart contract te "tackelen," die je vervolgens niet kunt aanpassen, dus zinloos.
Nogmaals, er zijn niet voor niets token gekomen om security shit te tackelen.
Jij weet het echt niet beter dan een full experienced team. :)
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 20:20
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:15 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nogmaals, er zijn niet voor niets token gekomen om security shit te tackelen.
Jij weet het echt niet beter dan een full experienced team. :)
Waarom niet? Wie ben jij om te beweren dat ik geen programmeerervaring heb met smart contracts?

Je bent het met me eens dat smart contracts, eenmaal geupload, definitief zijn?
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 20:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom niet? Wie ben jij om te beweren dat ik geen programmeerervaring heb met smart contracts?

Je bent het met me eens dat smart contracts, eenmaal geupload, definitief zijn?
Ik beweer jij dat het niet beter weer dan een comleet team van experts, wat erin werkt.
Niet lastig te begrijpen dat concept.
Het bestaat al, dus er is genoeg recht dat het er is. Het heeft ook al waarde.

Als je dat wel hebt, zou jij hier niet posten. :D Hahaha.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 20:22
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:21 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik beweer jij dat het niet beter weer dan een comleet team van experts, wat erin werkt.
Niet lastig te begrijpen dat concept.
Het bestaat al, dus er is genoeg recht dat het er is. Het heeft ook al waarde.
Misschien begrijp jij het wel niet, daar al eens over nagedacht?

Waarom zou iemand anders die erin werkt, het beter weten dan ik, die er ook in werkt?

Je bent het met me eens dat smart contracts, eenmaal geupload of deployed, definitief zijn?
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 20:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:22 schreef illusions het volgende:

[..]

Misschien begrijp jij het wel niet, daar al eens over nagedacht?

Waarom zou iemand anders die erin werkt, het beter weten dan ik, die er ook in werkt?

Je bent het met me eens dat smart contracts, eenmaal geupload of deployed, definitief zijn?
Die mensen zijn allang binnen.
Gaan hier niet op een forum posten, zoals jij doet, en de wannabe uithangen. :D
Afwazigzaterdag 16 juni 2018 @ 20:24
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:09 schreef Gehrman het volgende:
Heeft iemand An Altcoin Trader’s Handbook al gelezen?

darakaye2 twitterde op zaterdag 16-06-2018 om 16:27:49 Can’t wait to rip into this little gem 💎 @cointradernik Nik Patel. An Altcoin Trader’s Handbook. 📈 https://t.co/M4FfIRyo2g reageer retweet
[ afbeelding ]
Ik ben hem momenteel aan het lezen. Leuk boekje, en dat voor slechts een tientje.
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 20:24
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:23 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Die mensen zijn allang binnen.
Gaan hier niet op een forum posten, zoals jij doet, en de wannabe uithangen. :D
Waar slaat dat nou weer op?

Meeste programmeurs zijn overigens zwaar underpaid in mijn mening.

Beantwoord de vraag eens, je kunt er wel omheen draaien maar echt kennis van zaken laat je ook niet echt zien. Uh, correctie, "echt niet."
illusionszaterdag 16 juni 2018 @ 20:25
Professionele programmeurs posten niet op forums want die zijn allang binnen. :')

De prijs voor domste opmerking van de dag is weer uitgereikt. _O-
ssjgokuzaterdag 16 juni 2018 @ 20:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:24 schreef illusions het volgende:

[..]

[b][b]Waar slaat dat nou weer op?[/b][/b]

[b][b]Meeste programmeurs zijn overigens zwaar underpaid in mijn mening.[/b][/b]

Beantwoord de vraag eens, je kunt er wel omheen draaien maar echt kennis van zaken laat je ook niet echt zien. Uh, correctie, "echt niet."
1: waarheid.
2: Doet er niet toe, tot deze discussie.
3: Feit is dat er tokens op gericht zijn, op security. En die mensen lopen binnen. En praten niet op fora's over hoe dingen moeten blablabla. _O_

Weerleg dat maar eens eerst, maar jij komt met een andere vraag wat er niet toe doet.