abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_180159221
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 23:59 schreef Molo het volgende:

[..]

Thanks!

Het was awesome, van de slingers in huis en in de voortuin, tot alle felicitaties, gezelligheid en besef dat ik twee jaar geleden alweer een kindje kreeg *O*

En heerlijk dat ze nu zoveel al zelf kan, tot en met haar eigen kaarsjes uitblazen, blij eigenwijs humorvol lekker ding is het O+

Dus, lang verhaal lekker kort: doei! :W
Nein! Come back! Gewoon dreumestijd nog een half jaartje verlengen. Kan gewoon, doen ze in de kleuterklas ook, dus.

Wel gefeliciteerd trouwens. 2 jaar al. :o

Hier gisteren tot half 9 uitgeslapen. Echt huh, hoezo. Dus ik met de hond naar buiten geweest, koffie gedronken en hem maar wakker gemaakt. Nou en dan dus ´s middags niet slapen he. Boze en chagrijnige dreumes de hele dag. Hadden we echt zin in ook. En rond 18u viel hij letterlijk om van de slaap, dus hup naar bed. Wordt hij na een uur wakker om daarna tot 23u wakker te blijven en te huilen.

En vriend en ik zaten er zo doorheen dat we zelf lekker vroeg naar bed wilde. Dus onze "en ze sliepen nog lang en gelukkig" viel wel in het water.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_180171319
Molo nog gefeliciteerd met je peutertje O+ *O*

ai RF dat is zuur. hij zag het slaapje van 18 uur dus als middag dutje.
Heb je hem vandaag voor straf om 7 uur zijn bed uit getrokken?

Quoi knap van Max! Hoe laat was hij vanmorgen wakker?
Morgen je eerste werkdag voor je nieuwe werkgever toch? Alvast veel plezier ^O^

hier al een paar dagen een dreumes met heeuule vieze dunne stink luiers :|W
We hebben vanavond geprobeerd om achter in zijn mond te kijken maar dat is niet gelukt. Dus geen idee of er al wat van die laatste kiezen te zien is. Van mij mag het, dan hebben we dat ook maar weer gehad
  zondag 1 juli 2018 @ 21:18:31 #203
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180172693
Ikke, wat een engeltje op de foto O+ Ineens hele vieze dunne stinkluiers klinkt alsof er weer wat komt! Morgen eerste dag idd. Bedankt! Ik heb er heel veel zin in, zie een klein beetje op tegen het "ochtendritueel" dat nu best vroeg en tightly scheduled moet gaan plaatsvinden :X

Half negen was het vanmorgen trws! Niet slecht, al was hij compleet totaal uitgeslapen en stond meteen AAN. Wij niet :{ :D

RF, hoe zijn jullie eraan toe? Nu wel lekker bijtijds naar bed of is het party hardy?
pi_180177764
Hoeveel dagen ga je werken Quoi? Ik vind de werkdag dat ze naar de opvang gaan ook altijd veel gedoe 's morgens en 's avonds. Ben altijd blij als die dag weer achter de rug is. Veel succes iig!

RF, heb je hem met een reden wakker gemaakt? Als ik niet weg moet laat ik ze altijd liggen, zelfs al krijgen ze dan onhandige tegenovergestelde ritmes. Peuter zit tussen wel/niet slapen overdag in, en als hij niet slaapt mag hij rond 5 uur als een zombie een film op de bank kijken. Dat is meestal met de ogen open slapen maar houdt het nog wel enigszins gezellig daarna. Wellicht een optie voor de volgende keer.

Wij hadden twee nachtjes kamperen in de buurt op de planning staan (di tot do) voor de leuk, maar met deze temperaturen twijfel ik of we wel moeten gaan (hebben niks geboekt). Nadeel is dat dit de laatste week voor de vakantiedrukte is, dus anders wordt het pas eind augustus ergens en dan gaan we al bijna echt op vakantie.

Em probeerde vrijdag buiten te lopen door de speeltafel te duwen. Toen binnen maar achter het loopwagentje gezet en die loopt nu door de kamer. Je moet haar alleen bij de muur weer even omkeren. Lala loopt zo'n twee weken achter Em qua lichamelijke ontwikkeling, die is nu overal aan het staan.

Slapen is overigens voor watjes, hier wordt tegenwoordig eerst een uur gespeeld en gekwebbeld. Gelukkig doen ze dat s ochtends tegenwoordig ook, dus de afgelopen dagen was het op z'n vroegst 8:30 dat ik eruit moest.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180179614
Ff wij staan in nl op een camping met een polyester tent, ik zal je vanavond laten weten of het vol te houden is :+

L vond het gisteren al geweldig met opzetten, ik heb gezworen nooit meer te gaan kamperen en liep een zonnesteek op dus ik heb de hele avond kotsend naast zo'n vieze campingwc gestaan. :X en ik heb 2 uur geslapen en m'n rug is kapot. You better like it, boy.
pi_180180932
Spannnend Quoi, zo'n eerste werkdag. Veel succes!!

Molo, nog van harte gefeliciteerd!

Poe, kamperen, petje af mensen. Ik ga me er misschien aan wagen als de kinderen groter zijn en zich wat beter zelfstandig kunnen redden op een camping. :+ . Wij hebben voor de zomervakantie huisjes gehuurd. In totaal ga ik drie weken weg. Echt enorm veel zin in. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_180183004
Slapen is weer helemaal back to normal. *O*

FF: Ik heb hem wakker gemaakt zodat hij 's middags ook nog een dutje zou doen. Als hij rond een uur of 15:00 slaapt of nog slaapt dan kan hij 's avonds niet slapen en valt hij pas rond middernacht in slaap én is de hele dag 1 grote woede aanval. En als hij pas rond middernacht in slaapt valt slaapt hij 's ochtends weer te lang en dan blijven we daar in hangen.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_180185105
Nazil :7 begint goed jullie vakantie. hopelijk gaat het nu alweer beter met je?
het koelt in de nacht nog behoorlijk af dan kan je de tent iig weer koel krijgen.
Veel plezier op de camping

Quoi hoe was de ochtend spits?

Ik heb een chagrijnige dreumes }:| zo ken ik mijn kind helemaal niet. Er zit vast wat aan te komen. Als het die kiezen niet zijn dan gaat hij vast ziek worden. Vrijdag hebben we een bruiloft en gaan de jongens uit logeren. Zal je zien dat hij dan ziek is...
  maandag 2 juli 2018 @ 17:40:15 #209
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180190031
Ochtendspits ging goed! Ik had natuurlijk een trein te vroeg :') Max leek even te denken “huh?”, maar daarna was het alweer “daaaaag mama!”

Mijn vriend heeft ook een andere baan op 5 min fietsafstand van huis, dus om 17:00 uur zitten de mannen alweer thuis (om voor ons te koken 8-) ).
pi_180193534
Fijn dat het goed ging quoi!

Ik ben weer aan de beterende hand, wel oppassen met drinken en eten. L werd vanmiddag na een half uur slapen alweer wakker door de hitte en nu wil hij niet slapen want het is te gezellig. :') hopelijk gaat dat morgenavond wel beter want dit is echt zielig.
Rond bedtijd voor L is de tent nog heel warm maar 's nachts is het koud, dus erg lastig kleden.
pi_180193881
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 11:32 schreef ReginaFalange het volgende:
Slapen is weer helemaal back to normal. *O*

FF: Ik heb hem wakker gemaakt zodat hij 's middags ook nog een dutje zou doen. Als hij rond een uur of 15:00 slaapt of nog slaapt dan kan hij 's avonds niet slapen en valt hij pas rond middernacht in slaap én is de hele dag 1 grote woede aanval. En als hij pas rond middernacht in slaapt valt slaapt hij 's ochtends weer te lang en dan blijven we daar in hangen.
Ah, wij laten ze s ochtends slapen wat ze willen, maar s middags moet peuter er wel uiterlijk 4 uur weer uit zijn vanwege dezelfde reden. Voor de meiden maakt dat vreemd genoeg niet zoveel uit, als ze tot 17:30 geslapen hebben slapen ze zonder (meer) problemen gewoon om 19:30 (normaal 19:00 uur). Maar volgens mij heb ik ook drie slaapliefhebbers gemaakt.

Fijn dat de eerste dag goed ging Quoi! Is je nieuwe werk ook leuk? En een man die op vijf minuten fietsen werkt is ook wel heel fijn!

Wij gaan definitief toch kamperen! Morgen haal ik ze vroeger uit school en dan gaan we! Ondanks de verhalen van Nazil... maar goed, mocht het geen succes zijn dan ben ik ook in een kwartier weer thuis. Alleen man baalt stiekem een beetje dat hij zijn werkuitje heeft op een van z'n vrije avonden (hij gaat niet mee kamperen).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180194726
ai ja dat is balen Nazil. overdag is het natuurlijk erg warm, vooral in een tent.
Wij legde M (onze oudste) op die leeftijd in de buggy, gingen een rondje lopen tot hij sliep en dan lieten we hem ergens in de schaduw bij ons huisje in de buggy slapen. En in de avond ging hij pas slapen als wij ook naar bed gingen. Dat was niet onze keuze maar eerder ging hij gewoon niet slapen :')
Thuis was het ritme gelijk weer zoals voor de vakantie.

Quoi ^O^
wat heerlijk dat je man zo dicht bij werkt en vooral dat hij dan al met het eten kan beginnen zodat jij kan aanschuiven als je thuis komt :D

FF heerlijk dat jullie van die slaapkoppen hebben.
Onze kinderen hebben ook dezelfde hobby als wij, slapen heerlijk. (behalve overdag dan :7 )
stoer van je dat je toch gaat kamperen. Dat lijkt me een hele onderneming maar ook super gezellig
pi_180199057
Het is dat L absoluut niet slaapt in een buggy, autostoel or what ever, anders was dat een mooie optie geweest. Ik heb ook al nagedacht over campingbedje buiten in de schaduw maar ik weet niet hoe dat uit gaat pakken. Succes morgen ff!
  dinsdag 3 juli 2018 @ 06:21:20 #214
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_180204542
Ik zag gisteren net ergens reclame voorbij komen over tenten die koel blijven :)
Met Googlen kwam ik deze tegen: https://www.acsifreelife.(...)euwe-coleman-tenten/

Ik vind campings best leuk voor kinderen, maar heb echt een hekel aan tenten. Eerst veel te heet en dan 's nachts bevries je bijna..
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  dinsdag 3 juli 2018 @ 21:31:58 #215
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180220871
Oh FF, ik ben benieuwd hoe jullie het hebben!! Het heeft zeker praktische nadelen, maar als ik naar ons kampeeruitje begin mei terugkijk, herinner ik alleen de leuke dingen: lekker buiten zijn, superleuk voor je drietal.

Hoop dat bij jou alles wat meer op een vakantiegevoel gaat lijken Nazil!

Zo, hier beentjes hoog, biertje, voetbal (ik ben soms echt een vent). Max en ik moeten op zijn zachtst gezegd nog een beetje in het ritme komen. Hij is 's ochtends mijn bed niet uit te branden en komt doodmoe thuis 's middags. Als ik thuiskom mag ik dus meteen aan de naar-bed-rituelen beginnen. Maar goed, morgen zijn we een dagje vrij samen O+

En net samen uitgebreid gedoucht. Wilde graag het potje onder de douche. Gaat hij erop zitten en laat een dikke scheet. En een lol dat 'ie had _O-
pi_180224533
Nou, ik hoop dat het avontuur van ff beter uitpakt. Wij zijn in de auto gestapt en zijn thuis. Op driekwartier slapen in de auto na heeft L vandaag niet geslapen en om half 10 sliep hij nog niet. Ik vond dat zo zielig dus ff nachtje thuis en morgen zien we verder.
  dinsdag 3 juli 2018 @ 23:12:26 #217
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_180224937
Nee! Wat jammer! Nou, ik hoop dan een goede nacht voor jullie.
pi_180225384
Wat jammer Nazil, hopelijk doet een nachtje thuis jullie goed. Zaten jullie ver weg?

Hier gaat het vooralsnog goed, afgezien dat Lala niks van oma moest hebben en ging huilen zodra ze me zag maar niet bij me zat. We hebben de buren al bijna weggepest ermee (al zeggen ze van niet). Maar na het eten waren ze ontdooid. Slapen gaat tot nu toe oke, Em is even wakker geweest maar sliep na troosten (en omkleden naar toch maar een dunner/korter shirt) weer door, maar ik vrees voor Lala, die was vannacht ook even in paniek. Maar goed, de meiden liggen bij m'n ouders dus zijn vannacht hun probleem :P Als ze ze wel maar snel weer stil krijgen want ik lig wel binnen gehoorsafstand.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180231237
Nazil wat jammer. zo heb je niet echt een relaxte vakantie.
Ik geloof dat ik thuis was gebleven in jou situatie. of ik had ergens een huisje geboekt 8-)

FF dat klinkt alsof het best goed gaat bij jou. Fijn hoor.
Iets minder fijn voor je ouders dat wel :D
Ga je nog wat leuks doen vandaag of gewoon lekker bij de tent spelen hopen dat je even kan relaxen

Onze kleuter kreeg gisteren ons oude bed. Zijn bed moest dus van de kamer af en die heeft S nu on dat we geen zin hadden om die naar de zolder te slepen en over een half jaar weer naar beneden.
S wilde er gisteren avond per se in liggen maar dat was natuurlijk geen succes :')
de eerste 5 minuten lag hij heel netjes, toen ging de slaapzak uit en na 10 minuten kwam hij toch maar even kijken waar wij waren. Hij vond het wel heel erg lollig dat hij daar in lag en er zelf uit kon haha
Ik had ook niet verwacht dat het goed zou gaan dus zijn ledikant staat ook nog op de kamer en daar heeft hij heerlijk in geslapen.
En hij zegt dat hij auw heeft achter in zijn mond (wijst hij aan en zegt auw) dus ik gok toch op die kiezen.

Max _O- heerlijk kind O+
Ik zou ook dubbel liggen als S dat zou doen en er zelf zo om moet lachen.
Fijn dat je vandaag een dagje vrij bent Quoi. Ga je wat leuks doen? terrasje pakken ofzo ;)
pi_180231889
Ik heb niet echt beister geslapen vannacht maar we hebben besloten vanmiddag daar nog heen te gaan, mijn ouders komen vanmiddag op visite daar (man is jarig vandaag) en helpen ons daarna met inpakken. En dan gaan we dus naar huis en gaan we daar wel dagjes uit doen. We zaten op een half uur rijden dus maakt niet zo veel uit allemaal. Ja het is jammer, vooral omdat L zwemmen enzo zo leuk vond. We kijken of we vanmiddag nog 1x even kunnen zwemmen tussendoor voor L. Maar de hitte is echt niet grappig meer, wij kunnen daar niet goed tegen.
  woensdag 4 juli 2018 @ 11:41:55 #221
73386 Fazz
onderweg
pi_180232426
Veel plezier FF! Ik vind het een hele stoere onderneming om zo zonder man met 3 kinderen te gaan doen :D

Wat balen Nazil. Gelukkig is het qua afstand wel te doen zo maar toch jammer dat het niet zo uitpakt als gehoopt.

Ik hoop ook dat we nog gaan kamperen deze zomer. Er staan eind augustus een weekend gepland maar eigenlijk wil ik wel nog een weekend :9 Wel gaan we nog een weekje naar een vakantiehuisje. Lekker fietsen door de duinen en naar het strand O+
pi_180238878
Jammer Nazil, de zon is idd pittig, mijn ouders hebben gelukkig een flinke luifel en we hebben een schaduwrijke plek, anders is het idd niet te doen. Hopelijk kunnen jullie wel nog even zwemmen. Gefeliciteerd met je man iig!

Jullie zijn toch net terug van een flinke reis Fazz?

De nacht is goed gegaan, alleen peuter was 5:45 klaar wakker en was niet meer stil te krijgen dus we maken goed gebruik van alle uren op de camping. De meiden doen het erg goed, hebben lekker buiten geslapen overdag en Lala durft nu het kleed een stukje af om takjes te gaan eten, Em vindt gras nog vies.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  woensdag 4 juli 2018 @ 16:45:03 #223
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_180239170
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 16:28 schreef FlyingFish het volgende:
Jammer Nazil, de zon is idd pittig, mijn ouders hebben gelukkig een flinke luifel en we hebben een schaduwrijke plek, anders is het idd niet te doen. Hopelijk kunnen jullie wel nog even zwemmen. Gefeliciteerd met je man iig!

Jullie zijn toch net terug van een flinke reis Fazz?

De nacht is goed gegaan, alleen peuter was 5:45 klaar wakker en was niet meer stil te krijgen dus we maken goed gebruik van alle uren op de camping. De meiden doen het erg goed, hebben lekker buiten geslapen overdag en Lala durft nu het kleed een stukje af om takjes te gaan eten, Em vindt gras nog vies.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik zat te lurken, maar moet even reageren nu.
Die foto O+ _O_ O+
Wat zalig!
Veel plezier!! O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_180239220
FF O+ wat een schatjes
pi_180245438
Sinds vandaag heb ik geen baby meer, maar een dreumes O+
S. heeft een leuke dag gehad. Hij keek zijn ogen uit bij alle slingers, die we hadden opgehangen. Hij is vreselijk verwend door opa en oma en zijn oom en ook door ons natuurlijk. Hij heeft gesmuld van de taart en die nog behoorlijk netjes naar binnen gewerkt. Zijn lievelingseten spinazie met aardappel en ei heeft ie ook weer met veel smaak verorberd.

Ondanks alle drukte en aandacht heeft ie ook nog goed zijn slaapjes gedaan. A.s. zaterdag doen we het nog een beetje over met een soort kinderverjaardag, met familie/vrienden met kinderen.

Wat een zwaar, maar vooral wat een fantastisch jaar is het geweest O+ . Met weemoed neem ik afscheid van mijn lieve baby. Wat is ie gegroeid en wat heeft ie veel geleerd dit jaar O+ O+ Deze tijd komt helaas nooit meer terug. Maar ben ook heel benieuwd wat het komende jaar ons gaat brengen O+ O+ O+

:W :W :W :W
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')