abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_179670162
Opzet van het spel

Voor iedere race voorspel je de uitslagen van trainingen, kwalificatie en race en enkele andere zaken als snelste raceronde, eerste uitvaller, snelste pitsstop (zie spoiler voor alle onderdelen). Je scoort op deze manier punten voor jezelf en voor je team. Na iedere race worden de punten bekend gemaakt en aan het eind van het seizoen de individuele winnaar en de winnaar van de constructeurs.

Het maximum aantal deelnemers aan F1 Predictions is gelijk aan het aantal F1 coureurs in het seizoen, voor 2017 zijn dat er dus 20, in 10 teams. Net als in het echte WK wordt er met een rijders- en een constructeurskampioenschap gewerkt. Elke deelnemer kan zijn favoriete team kiezen, als beide zitjes al bezet zijn zal je bij een ander team moeten aankloppen. In tegenstelling tot de F1 heeft iedereen gelijke kansen, of je nu voor Red Bull of Manor uitkomt. Er wordt immers niet echt geracet maar wel voorspeld wat er in de Grand Prix weekends gaat gebeuren.

Voor het constructeurskampioenschap tellen alle punten die jij en jouw teamgenoot verzamelen. In de spoiler wat je moet voorspellen en hoeveel punten je ervoor krijgt, de maximale score bedraagt 80 punten per Grand Prix:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Overig

De bron voor alle gegevens is de officiële site van de FIA.

De deadline voor het insturen is 1 uur vóór het begin van de 1e vrije training. (houd rekening met de verschillende tijdszones!)

Gebruik dit format om voorspelling te plaatsen:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Linkje naar het vorige deel, inclusief eindstand 2017.




avatar.gif ezgif-2277799566.gif
Wolve & MoBlo


nyc.gif WEST1.gif
ElmarO & West


Soc82Fok.jpg BigFoot1_60.jpg
Tarado & Sasquatsch


psm753.jpg 4elements.jpg
PSM en 4-elements



Kerplunk & Karstman


fok-icon.gif Muse18.png
flipsen & GotenSSJ


CGM.png me2.png
mar456 & caspervc


5niZlPv.gif FOK_UI_Schouten.jpg
Mexicanobakker & Max23


2cncyn4.jpg noiconn.png
RB & Colt


shinicon.jpg 2gxg2s9.gif
DutchTrain & eNGine10

Voor het laatste overgebleven zitje bij Haas heb ik eNGine10 geplaatst, hij was de eerste aanmelding. ColtZ was de tweede en had een voorkeur voor Renault, dus die zit daar.

*O* ALLE STOELTJES BEZET --- GAME ON *O*
Ja doei.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')