Hoe maak jij chili con carne in tien minuten?quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:48 schreef freecell het volgende:
Hier gedroogde tortellini met een snel gefikste saus of chili con carne met nacho-chips.
Beide binnen 10 minuten klaar en iedereen eet het.
Als ik mijn nagels niet knip, eelt laat zitten en geen crème in mijn haar doe ben ik net een schaapje?quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:48 schreef mjan het volgende:
[..]
Alleen als je hoefjes hebt en lief kunt mekkeren, want een menselijk knuffeldier zoek ik niet
ik denk dat je dan volgend voorjaar wellicht in aanmerking kan komen, probeer het gewoon!quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ik mijn nagels niet knip, eelt laat zitten en geen crème in mijn haar doe ben ik net een schaapje?
Goed punt, het moeten wel echte knaks zijnquote:Op donderdag 7 juni 2018 20:41 schreef Molo het volgende:
[..]
'Verse' knakworstjes van Lidl, prima, maar uit blik, blurghhhh
Will doquote:Op donderdag 7 juni 2018 20:54 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik denk dat je dan volgend voorjaar wellicht in aanmerking kan komen, probeer het gewoon!
Even voor de goede orde, dus niet die Knaks van Unox uit zo'n blikje die op stukken darm bij de snijzaal lijken (hihaho) hè?quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Goed punt, het moeten wel echte knaks zijn
Gehakt rullen, ui er bij, paprika, tomaat, random restjes groente. Blik tomatenpuree, beetje rode wijn,flink veel kruiden en zout, ijsblokje lavas uit de vriezer, blik chilibonen, zwarte bonen of wat ik dan ook maar aan bonen heb, blikje mais. Zak nacho's open. Klaar.quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Hoe maak jij chili con carne in tien minuten?
Ik neem me altijd voor ze in te vriezen, maar uiteindelijk bewaar ik ze bijna altijd in het ronde archiefquote:Op donderdag 7 juni 2018 20:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hoe bewaren jullie pepers en gember?
Gember gewoon in een bakje naast de knoflook en de uien. Blijft wel leven tot hij op is . Peper wil niet, dus als die moeilijk gaat doen, in mini hakken en invriezen per halve peper.quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hoe bewaren jullie pepers en gember?
Duurt bij mij een half uur datquote:Op donderdag 7 juni 2018 20:56 schreef freecell het volgende:
[..]
Gehakt rullen, ui er bij, paprika, tomaat, random restjes groente. Blik tomatenpuree, beetje rode wijn,flink veel kruiden en zout, ijsblokje lavas uit de vriezer, blik chilibonen, zwarte bonen of wat ik dan ook maar aan bonen heb, blikje mais. Zak nacho's open. Klaar.
Geen state-of-the-art, maar daarom is het ook een noodmaaltijd
Als ik dit een dag van te voren weet, week ik droge bonen.
depends gember gewoon altijd zo in de keuken en nooit in volle zon...pepers als ik niet wil dat ze beetje indrogen in de vriezer anders ook gewoon naast de lente uien en gember en knoflook en niet perse erg als ze een beetje drogenquote:Op donderdag 7 juni 2018 20:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hoe bewaren jullie pepers en gember?
Hoe dan? Dat is hier echt 10 minuten. Ui snijden duurt denk ik nog het langst.quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:58 schreef Molo het volgende:
[..]
Duurt bij mij een half uur dat
Misschien ook wel omdat ik altijd fok tijdens het eten maken hoor
Mekkeren is geen probleem. Sik is ook reeds aanwezig.quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:48 schreef mjan het volgende:
[..]
Alleen als je hoefjes hebt en lief kunt mekkeren, want een menselijk knuffeldier zoek ik niet
Ui en gehakt moeten toch ook beetje lekker braden enzo?quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:59 schreef freecell het volgende:
[..]
Hoe dan? Dat is hier echt 10 minuten. Ui snijden duurt denk ik nog het langst.
Ik doe niet aan internetten ed normaal tussen 5 en 7 maar ik word wel vaak geholpen door een kind en dat remt ook aardig af
Nee, van die echte langere knakworsten met puntjes aan de uiteinden, niet uit blik, en ze zeggen 'knak' als je erin bijt. We hebben het over dezelfdequote:Op donderdag 7 juni 2018 20:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Even voor de goede orde, dus niet die Knaks van Unox uit zo'n blikje die op stukken darm bij de snijzaal lijken (hihaho) hè?
Mooi!quote:Op donderdag 7 juni 2018 21:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Nee, van die echte langere knakworsten met puntjes aan de uiteinden, niet uit blik, en ze zeggen 'knak' als je erin bijt. We hebben het over dezelfde
quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:48 schreef mjan het volgende:
[..]
Alleen als je hoefjes hebt en lief kunt mekkeren, want een menselijk knuffeldier zoek ik niet
in de koelkast droogt het nog veel harder uit heb ik het idee..zeker gember, als ik die gewoon in mandje leg spuit ie soms zelfs en blijft echt perfect in koelkast wordt het gerimpelde zielige zooiquote:Op donderdag 7 juni 2018 21:00 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik mik beiden in het kleine onhandige rare vakje bovenin de koelkastdeur. Blijkt een handig vakje voor gember, peper en knoflook
Op flink hoog vuur, dan gaat dat best snel. Braadt terwijl ik de groenten hak. Minuutje of drie denk ik? Is het gehakt wel mooi aangebraden. Helpt ook dat ik een grote braadpan heb en meestal iets van 300 gram gehakt oid. Uitgespreid gaat het snellerquote:Op donderdag 7 juni 2018 21:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Ui en gehakt moeten toch ook beetje lekker braden enzo?
Wij hadden het duidelijk niet over dezelfdequote:Op donderdag 7 juni 2018 21:02 schreef minilot het volgende:
Nee, van die echte langere knakworsten met puntjes aan de uiteinden, niet uit blik, en ze zeggen 'knak' als je erin bijt. We hebben het over dezelfde
Ik kan ook komen lunchenquote:Op donderdag 7 juni 2018 21:05 schreef Bluezz het volgende:
Er staat lunch voor morgen in koelkast en in de oven. Zus komt lunchen. Gazpacho als voorafje en Broccoli/Brie/Cashewnoten taartje.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |