Meestal sausjes en jus. En verder zijn de doosjes van Knorr en Honig populair hier. Vooral de lasagne en burrito's en dat soort dingen.quote:Op donderdag 7 juni 2018 14:22 schreef Brybry het volgende:
[..]
En wat maak er zoal mee? En wat is vaak?
Oh ja, deze is wel te nassen. Verder kook ik vrijwel nooit meer met pakjes en zakjes. Vind het niet eens meer lekker, merkte ik laatst. Mijn moeder had laatst chili con carne gemaakt met een zakje, en ik vond het gewoon echt niet lekker ik miste mijn eigen chili con carnequote:Op donderdag 7 juni 2018 14:40 schreef habitue het volgende:
[ afbeelding ]
Deze maak ik misschien eens per jaar ofzo uit nostalgie. Verder nooit echt wat uit pakjes of zakjes. Sowieso is het ook duurder dan zelf wat kruidenpotjes aan te schaffen.
deze best regelmatig.quote:Op donderdag 7 juni 2018 15:10 schreef H0D3NPYL het volgende:
Die curry paste bakjes haal ik wel eens, maar die knorr/honig zakjes eigenlijk nooit.
[ afbeelding ]
lasagne met eigen saus is veel lekkerder.quote:Op donderdag 7 juni 2018 14:15 schreef Allures het volgende:
2x per maand of zo
Als mijn man niet mee eet
Het is namelijk echt een guilty plessure (doet inderdaad aan vroeger en de kookkunsten van mijn moeder denken) maar hij vind het niet te vreten (en daar in heeft ie eigenlijk gewoon gelijk )
Ik maak alleen de lasagne en de macaronimix van honig
dat schaar ik onder ingrediënten, niet onder pakjes/zakjesquote:Op donderdag 7 juni 2018 16:20 schreef Black_Baron het volgende:
Overigens gebruik ik nog steeds bouillonblokjes en tomaten in blik. En pasta uit een zak.
Dat soort dingen ga ik echt niet zelf maken.
Mijn ouders:quote:Op donderdag 7 juni 2018 18:38 schreef RobinOok het volgende:
Wij aten vroeger niks uit pakjes en zakjes hoor. Gewoon aardappelen, groente , vlees. Ik kan me geen Knorr of honig herinneren of het moet soep zijn.
`nope ook dat niet... mijn moeder was een uber soep maker... en ik ben geen soepliefhebber...bummer (weet echt hoe ik ze moet maken van scatch maar kip champies soms een groente of een ossestaart is het wel... soep en ik geen vriendenquote:Op donderdag 7 juni 2018 18:38 schreef RobinOok het volgende:
geen Knorr of honig herinneren of het moet soep zijn.
Ja dat is het ook, of nou ja, vooral niet te vergelijkenquote:Op donderdag 7 juni 2018 16:21 schreef Handleiding het volgende:
[..]
lasagne met eigen saus is veel lekkerder.
Jup lag onder de koelkastquote:Op donderdag 7 juni 2018 19:50 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ff offtopic, heb je je portomonnee nou gevonden?
Welnee, zolang ik het maar niet hoef te eten.quote:Op donderdag 7 juni 2018 20:25 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind deze lekker
[ afbeelding ]
(nu gaat RobinOok gillen )
De mijne is al een tijdje overstag op zonder koken, werd toch wel enthousiast van de gerechten diequote:Op donderdag 7 juni 2018 20:40 schreef Bienelientjee het volgende:
Ugh, mijn moeder gebruikte die zakjes zo vaak....! En ze wou nooit zelf een pasta saus maken, omdat raar en anders en smaakte niet als dat. Joh, omdat er dan ECHT eens smaak aan zat! Ben toen zelf steeds vaker gaan koken, want ze had helemaal geen motivatie voor lekker eten.
Nu al 2,5 jaar niet meer gegeten. Was altijd ZO zout, maak nu lekker mijn eigen sauzen! Stuurde ze mij laatst nog wat van die zakjes op. Gadverdamme, heb ze weggegooid!
Veel zout, onnodig zoet en conserveringsmiddelen. Ik mis ze niet.quote:Op donderdag 7 juni 2018 23:21 schreef tailfox het volgende:
Ik snap de haat niet van die pakjes.
Gewoon als basis gebruiken en verder veel meer groente erin.
Daamee ga je bij 75% van de mensen al te ver. En daarom zijn pakjes zo populair.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 09:54 schreef ASSpirine het volgende:
Wat houdt een pakje voor de lasagne in? Een kruidenmix?
Om een lasagne te maken zou je een ragout maken (bolognaise) en afkruiden en een bechamelsaus. Daarna de lagen samenstellen.
Maar dat pakje, is dat dan saus? Ik verstond het eerder als een kruidenmixquote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:06 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Daamee ga je bij 75% van de mensen al te ver. En daarom zijn pakjes zo populair.
quote:Op vrijdag 8 juni 2018 10:06 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Daamee ga je bij 75% van de mensen al te ver. En daarom zijn pakjes zo populair.
Bechamelsaus hoort niet in lasagna bolognese. Punt.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 09:54 schreef ASSpirine het volgende:
Wat houdt een pakje voor de lasagne in? Een kruidenmix?
Om een lasagne te maken zou je een ragout maken (bolognaise) en afkruiden en een bechamelsaus. Daarna de lagen samenstellen.
Is op zich wel wat werk, dan vraag ik me af wat de toegevoegde waarde is van zo'n zakje?
Kan je dan niet evengoed een flesje Provencaalse kruiden gebruiken ofzo?
Ben gewoon benieuwd wat dit exact is. En wat de toegevoegde waarde is.
Nee, dat zie je ook op het plaatje.quote:
Omdat ik niet van bechamel in bolognese hou.quote:Waarom wel zo stellig over wat er in een lasagne hoort en niet in een madras?
Geen idee. Omdat er een zakje madraskruiden bij zitten? Ik heb geen verstand van curry.quote:Ik zou denk ik echt gaan huilen als iemand me zo'n madras voor zou zetten. Waarom moet dat madras heten? Waarom, noemen ze dat niet Ahadras curry of zo?
Zelf toevoegenquote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:46 schreef RobinOok het volgende:
Is dat een vegetarische curry? Waarom wel zo stellig over wat er in een lasagne hoort en niet in een madras?
Ik zou denk ik echt gaan huilen als iemand me zo'n madras voor zou zetten. Waarom moet dat madras heten? Waarom, noemen ze dat niet Ahadras curry of zo?
Goede pannenkoekenmix heeft ook een gedeelte boekweitmeel, wat veel lekkerder is, en los vaak niet te koop is in de supermarkt of heel duur. En pannenkoeken zijn al een supergoedkope maaltijd, dus dat je dan 85 cent betaald voor een pak mix ipv 40 voor gewone bloem is dan ook geen ramp.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:09 schreef Isabeau het volgende:
Ik ben ook altijd oprecht verbaasd dat mensen pannenkoekenmix kopen.
Met mix doe je in een kom: pannenkoekenmix, melk of water, ei
Zonder mix doe je in een kom: bloem, melk, ei, zout
Een simpeler gerecht bestaat bijna niet en daar moet je dan een pakje voor kopen.
Nee, en dus mag je een gerecht hutspot noemen terwijl er geen wortel in gaat. Want who cares.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:53 schreef Kreator het volgende:
Geen idee. Omdat er een zakje madraskruiden bij zitten? Ik heb geen verstand van curry.
Fuck, nog erger. Hollandse curry, net als Hollandse spaghetti: lekker met veel groenten erin. Lekker makkelijk alles in 1 pan. Vertel, gaat de rijst er ook vast door?quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zelf toevoegen
300 gram kipfilet in blokjes
Geen idee, nooit gemaakt. Moet je Krea vragenquote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:57 schreef RobinOok het volgende:
Fuck, nog erger. Hollandse curry, net als Hollandse spaghetti: lekker met veel groenten erin. Lekker makkelijk alles in 1 pan. Vertel, gaat de rijst er ook vast door?
Als de Hema roti kan serveren zonder roti dan kan allesquote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef RobinOok het volgende:
Nee, en dus mag je een gerecht hutspot noemen terwijl er geen wortel in gaat. Want who cares.
LS ging laatst een patatje ergens eten...met roti.... sja, niks geleerd van het Hema debacle denk ik meteenquote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Geen idee, nooit gemaakt. Moet je Krea vragen
[..]
Als de Hema roti kan serveren zonder roti dan kan alles
Bedankt, ik vroeg mij altijd al af wat er in de pannenkoekmix zat waar je nog apart melk en ei aan toe moet voegen? Zout en bloem dus. Ik houd ook niet van koken dus ik neem altijd de kant en klaar pakken.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:09 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En op het pakje staat direct het recept en wat je nog extra moet kopen. Terwijl je in de winkel staat heb je zo je avondeten bij elkaar. Veel mensen kunnen nu eenmaal niet koken.
Ik ben ook altijd oprecht verbaasd dat mensen pannenkoekenmix kopen.
Met mix doe je in een kom: pannenkoekenmix, melk of water, ei
Zonder mix doe je in een kom: bloem, melk, ei, zout
Een simpeler gerecht bestaat bijna niet en daar moet je dan een pakje voor kopen.
Leg het dan eens uit, ipv alleen maar dat geklaag en gezeur.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, en dus mag je een gerecht hutspot noemen terwijl er geen wortel in gaat. Want who cares.
rare zin wel, het is in engeland uitgevonden en bestaat niet, maar wel anders dan traditionele madras...UHHHHHHquote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:03 schreef Kreator het volgende:
However, the name 'Madras Curry' is not used in India, but was invented by restaurants in Britain.[3] The spicy Madras curry served in British restaurants is different from authentic Madras curries, with the British variation originating from British Bangladeshi restaurants in the 1970s.[4]
ik bedoel 3 ons vleesquote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:04 schreef Kreator het volgende:
[..]
Ik kan hier 2x van eten, in m'n uppie.
Ik moest ook al hard nadenken van dat stukje tekst. Makes no sense!quote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:05 schreef liedetector het volgende:
rare zin wel, het is in engeland uitgevonden en bestaat niet, maar wel anders dan traditionele madras...UHHHHHH
Volgens mij bedoelen ze ermee dat de huidige "curry madras" zoals we die hier en in Engeland kennen niet lijkt op de traditionele curry waar het op gebaseerd is.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik moest ook al hard nadenken van dat stukje tekst. Makes no sense!
Het is precies hetzelfde als een pakket bamigroenten door spagetti bolognese gooien. Waarbij de saus uit een pot van Bertolli komt. Wat valt daar nog aan uit te leggen?quote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:03 schreef Kreator het volgende:
[..]
Leg het dan eens uit, ipv alleen maar dat geklaag en gezeur.
Tevens is Madras kennelijk gewoon in Engeland bedacht.
However, the name 'Madras Curry' is not used in India, but was invented by restaurants in Britain.[3] The spicy Madras curry served in British restaurants is different from authentic Madras curries, with the British variation originating from British Bangladeshi restaurants in the 1970s.[4]
Volgens mij zit er gewoon 'madras' pasta in die doos, dus ik snap nog steeds niet waarom je weer eens klaagt.
Dit! Pannenkoekenmix pannenkoeken zijn lekkerder dan alleen bloem pannenkoeken.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Goede pannenkoekenmix heeft ook een gedeelte boekweitmeel, wat veel lekkerder is, en los vaak niet te koop is in de supermarkt of heel duur. En pannenkoeken zijn al een supergoedkope maaltijd, dus dat je dan 85 cent betaald voor een pak mix ipv 40 voor gewone bloem is dan ook geen ramp.
(en er is ook pannenkoekenmix waar de ei/melk al in zit maar dat is inderdaad niet te vreten wel goedkoper natuurlijk dan alles los kopen)
Alles?quote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het is precies hetzelfde als een pakket bamigroenten door spagetti bolognese gooien. Waarbij de saus uit een pot van Bertolli komt. Wat valt daar nog aan uit te leggen?
Dan doe je gewoon iets fout hoor.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 13:05 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Dit! Pannenkoekenmix pannenkoeken zijn lekkerder dan alleen bloem pannenkoeken.
Daar zat wel een stukje rotipannenkoek bij muts, dat had ik nog verteldquote:Op vrijdag 8 juni 2018 12:00 schreef liedetector het volgende:
[..]
LS ging laatst een patatje ergens eten...met roti.... sja, niks geleerd van het Hema debacle denk ik meteen
Ik maak boemboes en curry's ook de helft van de tijd met pakjes uit de toko. De meeste van mijn kruidenmixen (o.a. Grieks, Mexicaans, diverse voor barbecue) maak ik zelf maar ik heb ook ras el hanout en garam masala uit een potje staan. Bouillonblokjes gebruik ik ook.quote:Op donderdag 7 juni 2018 23:31 schreef Fokpop het volgende:
Boemboe's, currypasta's en traditionele (zoutloze) kruidenmixen (garam masala, ras el hanout, colombo poeder, hindoestaanse kerrie) die in de betreffende lokale keuken ook vaker wel dan niet gebruikt worden tel ik overigens niet mee, die gebruik ik vol overtuiging!
weet ik wel schat! maar zo ga je het niet op de kaart zetten gewoon toch?quote:Op vrijdag 8 juni 2018 13:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
Daar zat wel een stukje rotipannenkoek bij muts, dat had ik nog verteld
Wat is daar mis mee?quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Fuck, nog erger. Hollandse curry, net als Hollandse spaghetti: lekker met veel groenten erin. Lekker makkelijk alles in 1 pan. Vertel, gaat de rijst er ook vast door?
Het hoort niet en het is niet lekker. Het is voedzaam en daar houdt het mee op.quote:
Van wie hoort dat niet..Van jou?quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het hoort niet en het is niet lekker. Het is voedzaam en daar houdt het mee op.
VAN INDIA JA!quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:17 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Van wie hoort dat niet..Van jou?
Want lekker is nogal subjectief, namelijk.
quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
VAN INDIA JA!
En massala is van hun.
En wie eet dat?quote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:21 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Spaghetti hollandaise is overigens wel een begrip in Italie hoor.
Voor mij is de toegevoegde waarde: nostalgie, smaak van vroeger bij moedersquote:Op vrijdag 8 juni 2018 09:54 schreef ASSpirine het volgende:
Wat houdt een pakje voor de lasagne in? Een kruidenmix?
Om een lasagne te maken zou je een ragout maken (bolognaise) en afkruiden en een bechamelsaus. Daarna de lagen samenstellen.
Is op zich wel wat werk, dan vraag ik me af wat de toegevoegde waarde is van zo'n zakje?
Kan je dan niet evengoed een flesje Provencaalse kruiden gebruiken ofzo?
Ben gewoon benieuwd wat dit exact is. En wat de toegevoegde waarde is.
wie denk je?quote:
Honig heeft een jaar of wat geleden alle mixen veranderd.quote:Op donderdag 7 juni 2018 16:18 schreef Black_Baron het volgende:
Laatst die macaroni weer eens gemaakt zoals ik 30 jaar geleden van huis uit gewend was, met een pakje honig. Gewoon uit nostalgie en om dochter eens te laten proeven hoe het vroeger smaakte.
Was echt niet zo verkeerd. Alleen vond ik de smaak gewoon erg een dimensionaal. Weinig diepgang.
Boemboe koop ik ook wel eens. Voor exotische zaken sowieso, kan hier niet de ingrediënten krijgen voor een madras curry. Ingrediënten zijn hier amper verkrijgbaar.quote:Op donderdag 7 juni 2018 18:59 schreef Jordy-B het volgende:
Alleen voor de nasi gebruik ik een kant-en-klare kruidenpasta (boemboe).
Verder heb ik nog een geliefd recept voor lasagne met zo'n knorr-pakje, maar dat maak ik eigenlijk nooit meer.
Anders dan dat wordt er nog wel eens een bouillonblokje benut.
Krijg op goegel geen enkele Italiaans talige hit hiervoorquote:Op zaterdag 9 juni 2018 21:21 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Spaghetti hollandaise is overigens wel een begrip in Italie hoor.
Ditquote:Op zondag 10 juni 2018 00:37 schreef Black_Baron het volgende:
[..]
Wat is jouw toevoeging überhaupt in dit ropic?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
Huh Koopmans verkoopt ook gewoon boekweitmeel hoor. Voor een of twee euro. En daar kan je, samen met bloem, ladingen pannenkoeken van bakken. Een pak pannenkoekmix is echt duurder (en ik vind eigen recept lekkerder, maar dat is persoonlijk).quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:55 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Goede pannenkoekenmix heeft ook een gedeelte boekweitmeel, wat veel lekkerder is, en los vaak niet te koop is in de supermarkt of heel duur. En pannenkoeken zijn al een supergoedkope maaltijd, dus dat je dan 85 cent betaald voor een pak mix ipv 40 voor gewone bloem is dan ook geen ramp.
(en er is ook pannenkoekenmix waar de ei/melk al in zit maar dat is inderdaad niet te vreten wel goedkoper natuurlijk dan alles los kopen)
Ik woon alleen een maak die wel eens. Kan ik toch 2 dagen goed van eten.quote:
quote:Op zondag 10 juni 2018 13:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vind ik ook wel handig bij drukte
Die vind ik niet lekkerquote:Op zondag 10 juni 2018 13:27 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Deze is er ook, ook handig
Ingrediënten: water, groente (13% tomaat, ui), 12% tomatenpuree, gemodificeerd maïszetmeel, 1% basilicum, concentraat (wortel, ui, champignon), raapolie, zout, extract (kruiden, peper), specerijen, natuurlijk aroma.quote:Op zondag 10 juni 2018 13:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[ afbeelding ]
Dit vind ik ook wel handig bij drukte
Die blikken gebruik ik ook, maar dan moeten er toch kruiden door enzo. Je bent dan toch langer bezig.quote:Op zondag 10 juni 2018 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ingrediënten: water, groente (13% tomaat, ui), 12% tomatenpuree, gemodificeerd maïszetmeel, 1% basilicum, concentraat (wortel, ui, champignon), raapolie, zout, extract (kruiden, peper), specerijen, natuurlijk aroma.
Jottum, voor een kwart gevuld met tomaat.
99 cent voor 520 gram, dus 130 gram tomaat
Waarom niet gewoon een blik tomaten dan?
39 cent voor 400 gram tomaat
[ afbeelding ]
Maiszetmeel lijkt me juist essentieel, ze moeten al dat water toch dik maken? Dat het op saus lijkt?quote:Op zondag 10 juni 2018 14:08 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
De ingrediënten vallen me alleszins mee trouwens. Vooral dat maiszetmeel lijkt niet zo nodig.
In een blik geplde tomaten zit ook water. Alleen noemen ze het tomatensap. (=puree en water)quote:Op zondag 10 juni 2018 14:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maiszetmeel lijkt me juist essentieel, ze moeten al dat water toch dik maken? Dat het op saus lijkt?
Dat het maiszetmeel is, leek me niet zo logisch voor iets Italiaans, ik zou eerder een ander type zetmeel/een andere verdikker verwachten denk ik.quote:Op zondag 10 juni 2018 14:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maiszetmeel lijkt me juist essentieel, ze moeten al dat water toch dik maken? Dat het op saus lijkt?
Het verschil is de prijs. Je betaalt meer dan het dubbele voor minder tomaat.quote:Op zondag 10 juni 2018 15:00 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Ik zie echt geen verschil tussen het gebruiken van een blik, een ui en een bouillonblokje evt, versus een pot saus. Het laatste is idd makkelijker.
het valt mij op dat er geen suiker in zit in dit pot! meestal zitten dat soort dingen vol suikerquote:Op zondag 10 juni 2018 15:00 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
In een blik geplde tomaten zit ook water. Alleen noemen ze het tomatensap. (=puree en water)
Passata is zelfs vaak gewoon aangelengde tomatenpuree (komt allemaal van hetzelfde concentraat/puree uit de fabriek).
Zo’n pot saus is idd een beetje gebonden en er zitten wat smaakmakers in.
Ik zie echt geen kwalitatief verschil tussen het gebruiken van een blik, een ui en een bouillonblokje evt, versus een pot saus als basis. Het laatste is idd makkelijker.
Door mijn eigen ragu gaat ook een schepje suiker.... maar idd, vaak is t hoe meer basic het merk, hoe minder meuk met dit soort dingen.quote:Op zondag 10 juni 2018 15:48 schreef kipje1234 het volgende:
[..]
het valt mij op dat er geen suiker in zit in dit pot! meestal zitten dat soort dingen vol suiker
ik vind eten weggooien nog veel walgelijker, had je er nou echt niemand mee blij kunnen maken?quote:
Normaal gebruikt men het zetmeel in het pastawater en klontjes boter voor de binding van de saus.quote:Op zondag 10 juni 2018 15:07 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Dat het maiszetmeel is, leek me niet zo logisch voor iets Italiaans, ik zou eerder een ander type zetmeel/een andere verdikker verwachten denk ik.
Dit is niet helemaal correct. Ze gebruiken eenntruf om je te laten denken dat het allemaal klopt. Maar je wordt belazerd.quote:Op zondag 10 juni 2018 15:00 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
In een blik geplde tomaten zit ook water. Alleen noemen ze het tomatensap. (=puree en water)
Passata is zelfs vaak gewoon aangelengde tomatenpuree (komt allemaal van hetzelfde concentraat/puree uit de fabriek).
Zo’n pot saus is idd een beetje gebonden en er zitten wat smaakmakers in.
Ik zie echt geen kwalitatief verschil tussen het gebruiken van een blik, een ui en een bouillonblokje evt, versus een pot saus als basis. Het laatste is idd makkelijker.
Ik maak pannenkoeken met nagistend bier... En zonder bakpoeder.quote:Op vrijdag 8 juni 2018 11:09 schreef Isabeau het volgende:
[..]
En op het pakje staat direct het recept en wat je nog extra moet kopen. Terwijl je in de winkel staat heb je zo je avondeten bij elkaar. Veel mensen kunnen nu eenmaal niet koken.
Ik ben ook altijd oprecht verbaasd dat mensen pannenkoekenmix kopen.
Met mix doe je in een kom: pannenkoekenmix, melk of water, ei
Zonder mix doe je in een kom: bloem, melk, ei, zout
Een simpeler gerecht bestaat bijna niet en daar moet je dan een pakje voor kopen.
Tomatenpuree is zelfs blik/tubequote:Op zondag 10 juni 2018 20:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lieverds, als jullie nou eens een ragútopic maken. Hartstikke boeiend onderwerp maar het heeft bij uitstek niets te maken met koken met pakjes en zakjes.
Mja, ik geloof toch niet dat dat met de OP wordt bedoeld. Het gaat eerder over maaltijdmixen.quote:
nou ik maak meestal pannenkoeken zelf gewoon bloem, boekweit, eieren, iets zout en boter.quote:Op zondag 10 juni 2018 00:47 schreef Vanyel het volgende:
Het is wel bijzonder hoe mensen vaak haten op pakjes voor italiaans of Hollands want dat hoort niet, is niet origineel, smaakt niet, maar bij oosters voer mag opeens alles prefab zijn want wat boeit dat nou.
Alsof pannenkoekenmix of lasagnasaus uit een pakje wezenlijk anders is dan curry madras prefab van de Appie.
Ik snap m niet.
Zei ik, terwijl ik 1 en 2 nooit zou doen maar voor curry wel vaak naar Mae ploy grijp.
Dank je! Ik verhuis de relevante posts uit dit topic even die kant op.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |