Meestal sausjes en jus. En verder zijn de doosjes van Knorr en Honig populair hier. Vooral de lasagne en burrito's en dat soort dingen.quote:Op donderdag 7 juni 2018 14:22 schreef Brybry het volgende:
[..]
En wat maak er zoal mee? En wat is vaak?
Oh ja, deze is wel te nassen. Verder kook ik vrijwel nooit meer met pakjes en zakjes. Vind het niet eens meer lekker, merkte ik laatst. Mijn moeder had laatst chili con carne gemaakt met een zakje, en ik vond het gewoon echt niet lekker ik miste mijn eigen chili con carnequote:Op donderdag 7 juni 2018 14:40 schreef habitue het volgende:
[ afbeelding ]
Deze maak ik misschien eens per jaar ofzo uit nostalgie. Verder nooit echt wat uit pakjes of zakjes. Sowieso is het ook duurder dan zelf wat kruidenpotjes aan te schaffen.
deze best regelmatig.quote:Op donderdag 7 juni 2018 15:10 schreef H0D3NPYL het volgende:
Die curry paste bakjes haal ik wel eens, maar die knorr/honig zakjes eigenlijk nooit.
[ afbeelding ]
lasagne met eigen saus is veel lekkerder.quote:Op donderdag 7 juni 2018 14:15 schreef Allures het volgende:
2x per maand of zo
Als mijn man niet mee eet
Het is namelijk echt een guilty plessure (doet inderdaad aan vroeger en de kookkunsten van mijn moeder denken) maar hij vind het niet te vreten (en daar in heeft ie eigenlijk gewoon gelijk )
Ik maak alleen de lasagne en de macaronimix van honig
dat schaar ik onder ingrediėnten, niet onder pakjes/zakjesquote:Op donderdag 7 juni 2018 16:20 schreef Black_Baron het volgende:
Overigens gebruik ik nog steeds bouillonblokjes en tomaten in blik. En pasta uit een zak.
Dat soort dingen ga ik echt niet zelf maken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |