abonnement Unibet Coolblue
pi_179705547
Wegwerpcamerafan hier, maar echt, als je binnen geen flits gebruikt zie je niets op die foto’s en ik zou het dan wel alleen geven aan een kind dat snapt dat je niet in een pasgeborenes ogen mag flitsen, want die flitsen zijn echt heftig. :+
pi_179705622
Goed punt wel :+

Ik heb ook wel eens gekeken naar zo'n instax of zo, maar die velletjes zijn zo allejezus duur..
  zondag 10 juni 2018 @ 10:59:05 #103
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_179705645
Hou er ook rekening mee dat grote broer en zus van iedereen ook cadeautjes krijgt. Peuter verwelkomde op een gegeven moment al het bezoek net de woorden"cadeautje?" :')
pi_179705896
Oh wat fijn Tink! Hopelijk nu alleen nog maar een stijgende lijn.

Hier hebben we een datum, maar oh ;( wat is dat al snel en wat zie ik er ontzettend tegenop.
pi_179705919
Ik zou eerder een hele goedkope digitale camera kopen. Geeft ze direct resultatt en betere kwaliteit :)
O mocht op de geboortedag een cadeau kopen voor de baby en dat geven. Dat vond ze heel waardevol. De baby had toen een klein cadeautje voor haar in het z-huis. Een sieradendoosje met muziek.

Verder denk ik dat aandachtcadeaus welkom zullen zijn. Met pappa naar de film of speelhel idd, of dierentuin. Wij hadden dat voor O, maar die vond het maar stom dat de baby niet mee ging :D
pi_179705932
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 11:21 schreef coccinelle het volgende:
Oh wat fijn Tink! Hopelijk nu alleen nog maar een stijgende lijn.

Hier hebben we een datum, maar oh ;( wat is dat al snel en wat zie ik er ontzettend tegenop.
Ach :*

Heb je dat tegen de gyn/vk uitgesproken?
pi_179705991
Cocci :*
pi_179705992
quote:
1s.gif Op zondag 10 juni 2018 11:21 schreef coccinelle het volgende:
Oh wat fijn Tink! Hopelijk nu alleen nog maar een stijgende lijn.

Hier hebben we een datum, maar oh ;( wat is dat al snel en wat zie ik er ontzettend tegenop.
Och, cocci, wat vervelend :* Wordt het dan een ks of word je ingeleid? En hoever ben je nu? Sterkte!
pi_179706473
Jaaaa hartje bij Klap, de duimen draaien voor een mooie plakker.
En goed nieuws bij Fuchsia :)
Welkom Takkie, fijn dat je bijna verlof hebt, mijn vrouw vult haar verlof met opruimen, opruimen, opruimen en ook nog shoppen. De tijd vliegt voorbij blijkbaar.
Jentin, hoppa fietsend kind :D Ik ben gisteren voor het eerst met B de openbare weg opgegaan. Hij was zo trots op zijn fiets en dat ie naast me mocht fietsen. We zijn een ijsje gaan eten en weer teruggefietst. We gaan wel kijken voor een middelmaatje, hij fietst nog op een 12 inch en de crossfiets van zijn grote neef staat klaar maar die is net te groot. Kortom Marktplaats kom maar door.

Wij zijn er praktisch gezien wel klaar voor geloof ik. Alleen de box moet nog van zolder. Maar ze mag nog wel minstens 2 weken blijven zitten (mijn vrouw is nu 36+2) van ons.

En wegwerpcamera is een leuk idee! Ik gooi hem hier ook in de groep.
pi_179707461
Ik maak ook zo’n cadeaumandje voor mijn oudste voor de kraamweek! Ik heb al klaarliggen: voorleesboekje Bobbi en de baby (hij vindt de Bobbi boekjes nogal een hit) een speelgoed politieautootje en een kleurboek. Ik heb bewust niet alles baby gerelateerd; daarvan is al overkill genoeg in de kraamweek denk ik.

Tink, wat fijn dat het beter gaat! Op maar een sondeloze verdere zwangerschap *O* .

Hier gaat het nog steeds niet zo. Ik ben wel weer minder gaan werken (nu nog 12 uur per week), dat scheelt wel weer wat, gelukkig. Maar! Nieuwe kwaal is eczeem, echt overal. Mijn borsten, buik, armen, benen en handen.. ik word helemaal gek van de jeuk. De zalf van de huisarts doet maar weinig, maar je hebt ook weer geen eindeloze opties als zwangere. Als iemand fijne tips heeft; graag!
pi_179710660
Leuk om hier mee te lezen hoe het bij jullie allemaal gaat. :)

Hier is m'n vriendin nu 31+1. Na de groei-echo van de week zowaar een kindje dat voor ligt qua groei i.p.v. (weken) achter. De rust werpt eindelijk z'n vruchten af! Sinds week 24/25 zit ze al ziek door zwangerschap thuis door harde buiken en voorweën. Elk bezoek blijft het advies: nog meer rust..
pi_179723528
Fuchs 3de trimister woohoo *O* Wat fijn dat je weinig kwaaltjes hebt ook O+
Jentin gek haha _O- Nog even lekker achter je kleine rennen op de fiets hihi :D
cocci dikke knuf... :*
sillie a boee.. alsof de bekkenaids nog niet genoeg is; nog even 'lekker' veel jeuk er bij :X Helaas geen tips van mijn kant -O-

Hier ook nog steeds bekkenaids.. Ik let echt enorm bij wat ik doe; gisteren/weekend zelfs heel veel afwisseling (wandelen/zitten/liggen) en toch 's avonds weer last.. Ik vrees omdat ik best 'zwaar' naar voren draag al dat ik hierdoor onbewust m'n rug aan het hollen ben en hierdoor dus meer last krijg. Ik draag mijn bekkenband nu dagelijks en merk toch dat het enige ondersteuning brengt en ik heb me maar neergelegd bij een continue zeurende pijn in mn rug en bekken. Zolang de pijn gewoon 'doenbaar' is doe ik het er maar gewoon mee. Denk dat ik volgende week nog een keer een afspraak maak bij de fysio om weer alles los te maken. Dit weekend namelijk pinkpop (ik heb er - aan de ene kant - enorm veel zin in; maar ik huiver ook wel heel erg moet ik zeggen). Niet alleen voor mijn bekken; maar ik merk dat ik echt moeite heb met late avonden/nachten maken :') Volgende dag ben ik dan echt kapot moe... Nu zijn we wel mensen die de hele dag op camping blijven hangen en pas tegen eind middag/begin avond naar festivalterrein gaan; dus ik ga gewoon lekker de middagen benutten met bijslapen denk ik :D Lamzac gaat mee zodat ik echt lekker kan loungen en mn goeie campingstoel + invalideticket tig keer uitgeprint zodat mn stoel meegaat op het terrein; daar ben ik echt zo ontzettend blij mee O+ M'n vriend zit er ook best wel mee in omdat hij een hekel heeft om mij in pijn te zien maar desnoods komen we eerder naar huis als het echt niet gaat :@ Erg lief dat hij zo met mij meeleeft *; Ahja en misschien valt het net juist heel erg goed mee omdat ik kan slapen als ik zin heb; kan rusten en zitten en lekker verder niks hoef te doen :+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_179724038
Bloeduitslag was goed, geen zwangerschapssuiker *O*

Tevens 26 weken *O*
  maandag 11 juni 2018 @ 11:07:59 #114
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_179724154
Wat een geruststelling Luna!

Hier ook weekwissel, 17 weken alweer :o
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  maandag 11 juni 2018 @ 11:12:45 #115
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179724214
Fijn Luna!

Wij komen vanmiddag te weten of uk een jongetje of een meisje is. Vind het nu toch wel leuk spannend worden. Heb zo'n sterk voorgevoel voor een meisje dat het wel effe schakelen zal zijn als het toch een jongetje blijkt te zijn. Nog een paar uurtjes aftellen.

En ik heb me net 40% beter gemeld op kantoor. Het gaat gewoon echt de goede kant op. Sonde staat nog maar op een halve liter per 24 uur en al een dag of 10 overgeef-vrij. Ik begin erin te geloven dat het goed komt.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179724235
Wat fijn dat het beter gaat, Tink! :)
pi_179724676
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 11:12 schreef Tink89 het volgende:
.....

En ik heb me net 40% beter gemeld op kantoor. Het gaat gewoon echt de goede kant op. Sonde staat nog maar op een halve liter per 24 uur en al een dag of 10 overgeef-vrij. Ik begin erin te geloven dat het goed komt.
Dat is echt super fantastisch nieuws!! *O*
pi_179725243
Ach Cocc, wat vervelend dat je er zo tegenop ziet . Ik blijf gewoon voor je duimen.

Ik doe het je niet na hoor Priem, een weekendje Pinkpop. Heb je al geprobeerd om te gaan zwemmen? Dat schijnt ook goed te zijn als je last hebt van je rug/bekken.

Welkom nieuwelingen!

Goed nieuws Luna!

Spannend Tink. Wat denkt je man dat het is?

Hier geen broertje of zusje wat moet wennen aan een nieuw gezinslid, maar 2 redelijk grote honden ( 20kg en 30kg ) . Van eentje weet ik dat het geen probleem zal worden, de ander is een stuk moeilijker en is heel gevoelig voor veranderingen bij mij. Als ik niet lekker ben word hij heel onrustig en onzeker. We gaan van de week alvast de kinderwagen naar beneden halen zodat ze er alvast wat aan kunnen wennen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_179725702
@Tinq89 Veel plezier bij de echo dan vandaag!

@Wolken, spannend dan, zo de honden. Hier een kat. Schat van een beest, kunnen we alles mee, maar toch spannend hoe ze zal reageren. Vrees vooral dat ze zich een tijdje zal verstoppen.. Maar ja, beter dan aanvallen ofzo..

Wij krijgen vandaag de kraamhulp op kennismaking. Nog last-minute tips voor vragen/opmerkingen?
Ook zo een rondleiding bij een kinderopvang.. Is behoorlijk zoeken naar een die alle gewenste dagen plek heeft..
pi_179725871
Tink wat goed! En veel plezier bij de echo!

Priem veel plezier op pinkpop. Ik moet er met mijn bekken niet aan denken haha!

Hier twee katten in huis. Een heeft kleuter al als baby meegemaakt. De ander kwam pas later omdat een van de oude katten nooit meer thuis is gekomen na de kraamweek. Ben benieuwd hoe de katten het nu gaan doen!

Verder gaat het oke hier. Goede en minder goede dagen. Maaar vriend is van het weekend verder gegaan met de zolder en daar ben ik heel blij mee! Het begint zowaar op een kamer te lijken.
pi_179727130
Veel plezier bij de echo, Tink! Hopelijk zien jullie mooie beelden. Benieuwd of je meisjesgevoel klopt!

Geen diabetes voor Luna *O*

Priem, enjoy Pinkpop. Misschien/waarschijnlijk heb je er een paar dagen spijt van, maar het wordt vast ook heel tof.

Geen tips, Nicholas-Joy. Dingen die wij belangrijk vonden waren 1) geen stagiaires en 2) geen rokende kraamhulp (ook niet buiten). We willen in principe ook graag de hele kraamtijd dezelfde hulp, maar volgens mij is dat overal wel zo’n beetje het uitgangspunt. Je zou bijvoorbeeld kunnen vragen of/hoe ze samenwerken met een lactatiekundige bijvoorbeeld, als je vriendin borstvoeding wil geven.

Aapie, moet er veel gebeuren voor de kamer(s) klaar is (/zijn)?

Hier nu 40+3 Kom maar door met die baby. Ik baal wel van ons beperkte netwerk hier (interprovinciaal verhuisd, niet handig in dat opzicht). Als de bevalling ‘s nachts begint, wordt het wel een beetje lastig qua opvang voor mijn oudste. (We hebben wel een oplossing inmiddels, maar dat voelt ook echt als noodoplossing, niet echt heel lekker.)
pi_179727329
Oh, da’s lastig Jentin. Wij hebben het netwerk hier wel (ouders op 3km, zus op 3km, schoonouders op 15min), maar ik vraag me ook nog wel af hoe dat ‘s nachts dan moet. Wil zelf graag thuisblijven, maar wat als het om 22u losgaat? Moeten we de peuter ook nog uit bed halen midden in haar nacht. Nouja, zit weinig anders op dan denk ik, zal wel loslopen.
  maandag 11 juni 2018 @ 14:41:27 #123
149959 SQ
snelle trees
pi_179727383
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:36 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Oh, da’s lastig Jentin. Wij hebben het netwerk hier wel (ouders op 3km, zus op 3km, schoonouders op 15min), maar ik vraag me ook nog wel af hoe dat ‘s nachts dan moet. Wil zelf graag thuisblijven, maar wat als het om 22u losgaat? Moeten we de peuter ook nog uit bed halen midden in haar nacht. Nouja, zit weinig anders op dan denk ik, zal wel loslopen.
hoe lang duurde jouw eerste bevalling?
disclaimer
pi_179727482
quote:
0s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:41 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

hoe lang duurde jouw eerste bevalling?
Tussen 23u en 23.30u werd het serieus en VK gebeld, 09.33u is ze geboren.
  maandag 11 juni 2018 @ 14:48:53 #125
149959 SQ
snelle trees
pi_179727514
quote:
1s.gif Op maandag 11 juni 2018 14:46 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Tussen 23u en 23.30u werd het serieus en VK gebeld, 09.33u is ze geboren.
De kans is dan groot dat als jij om 23:00 los gaat, je baby er om 2:30 is dit keer :P
Geen garanties natuurlijk, maar ik denk dat ik de gok wel zou nemen. Als het nou toch stukken langzamer gaat kun je haar altijd nog om 06:30 laten ophalen oid ;)
disclaimer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')