abonnement Unibet Coolblue
pi_179604300
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:35 schreef minilot het volgende:

[..]

..ja, maar met zo'n dotje van een pasfoto vergeef je alles, toch? :s)
Absoluut O+ We wisten bij aankoop ook wel de risico’s van kleine kindjes in huis ;) In ons huis mag echt geleefd worden :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_179605601
Duman, wat knap van U!

Jagar, hopelijk voel je je wat beter vandaag. Heb je wat steun van je man?

Ik moest lachen om het inzegenen van jullie nieuwe bank rena. Wij hebben ook een nieuwe bank gekocht toen we probeerden zwanger te worden. Meteen met poetspakket en al erbij (5 jaar gegarandeerd alle vlekken eruit, anders komen ze poetsen) en er zijn al diverse plasjes melk op de bank terecht gekomen. Maar dat poetspul is echt wondermiddel, niets meer van te zien!

Over schuldgevoel kan ik sinds vanochtend mooi meepraten. N zat fijn te spelen op het speelkleed dus ik besloot alleen boven tanden te gaan poetsen. Toen ik de tandenborstel uitzette hoorde ik haar heel hard huilen (wist meteen dat er iets was). Dus naar beneden gerend en kon niet zien wat er gebeurd was. Paar minuten later zag ik een blauwe bult op dr voorhoofd verschijnen ;( . Nu vraag ik me dus nog steeds af wat er gebeurd is en de volgende keer gaat de dus mooi weer mee naar boven... :@
pi_179605877
Wat knap van U! *O*

Oh germ Nolita.
V heeft momenteel 3 blauwe plekken op een rij op zijn voorhoofd :')
Hij is ontzettend beweeglijk en kan moeilijk stil zitten omdat hij overal naar toen wilt.
Dus er zullen er vast wel meer bij komen hihi.
pi_179607970
Wat een mooie meid Rena! Dat gezichtje O+

U. Zo knap! *O*

N. had gister 38 graden en hele zure luiers eerste wat mn schoonmoeder zei "krijgt ze tandjes?" keek ze in haar mond en zag ze knobbeltjes.
Nu net had ze weer wat verhoging 37.7 en nu zie ik die knobbeltjes ook! Ze is ook heel erg huilerig en hangerig. Willen jullie even kijken naar die knobbeltjes? Zijn dat echt komende tandjes, of heeft ieder kindje dat :D

https://imgur.com/a/8XDWWaL
pi_179608834
Mini, verwijt je jouw ouders dat ze jou ongevraagd op de wereld hebben gezet? Ik vind het een beetje een filosofisch vraagstuk, want als je hem niet op de wereld had gezet dan had hij helemaal niet kunnen denken 'was ik maar op de wereld gezet'. Wat dat betreft is het eerder een beetje gemeen dat die miljoenen andere zaadcellen en eitjes nooit een kans krijgen om überhaupt na te kunnen denken... Ik zit hier overigens dus totaal niet mee, wij hebben puur uit egoïstische redenen voor een kind gekozen en dat is prima. Vinden ze het niks dan kunnen ze er op termijn wel zelf een eind aan maken.

Bellaa, ik zie tandjes nooit voordat ze door zijn dus hier ook niet. Maar bijtspeeltjes geven kan nooit kwaad!

Jagar, wat jammer van het 2e deel van de nacht, het begon zo goed...

Ik vind het al dapper van je dat je een nieuwe bank aandurft Rena :D Wij hebben bewust alle oude meuk gehouden bij de verhuizing (oke, de glazen salontafel is verruild voor een goedkope IKEA Lack). Mooi spul komt er pas zodra ze kleuterleeftijd hebben denk ik. Wel een toffe pasfoto, ik vind dat soort gezichtjes juist mooi!

Hier wordt heel druk gestaan door Em. Zo mooi dat ze van het een op het andere moment besluiten dat ze het kunnen en het dan doen alsof ze het al jaren konden. En Lala heeft er nog steeds 0 interesse in. Wel lijkt het alsof ze opeens elkaar ontdekt hebben. Grote lol als ze in bed liggen en als ze eten met gewoon naar elkaar kijken en rare geluidjes maken. Als de een begint te lachen doet de ander heel snel mee. Met huilen af en toe ook, met als hoogtepunt schoonmoeder die op bezoek kwam waarna het binnen twee seconden van twee vrolijke blije meisjes naar twee overstuur huilende meisjes ging. En zodra ze ook maar naar een van hen keek begonnen ze weer allebei te gillen. Oma durft voorlopig dus niet meer te komen :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  maandag 4 juni 2018 @ 21:42:52 #231
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179609899
Bella, onze kapitein had heel lang van die bobbeltjes (ook waar t wit wat door zn tandvlees heen scheen) maar toen duurde het t toch nog wel n maand of zes tot er iets doorkwam. T echte doorkomen voel je wel met je vingers, een vlijmscherp randje :X
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179609992
Leuk die interactie met elkaar FF O+
Ik merk dat V andere kinderen ook echt interessant vindt. Zodra hij ergens een kind hoort kijkt hij op om te kijken waar dat kindje is.

Zou goed kunnen Bella.
Ik zie het hier pas als hij bijna door is, je ziet dan een wit puntje onder het oppervlak.
En V bijt dan veel op zijn eigen vingers.

V is flink verkouden en heeft een vies hoestje.
Hij was vandaag erg aanhankelijk en in paniek als ik even de kamer uit was.
Daarbij voel ik me sinds vanmorgen ook beroerd.
Dus we hebben vandaag veel geknuffeld *;
pi_179610851
Nolita, wat een schrik!

Flav, beterschap voor jullie beide!

Hier ook een schrik:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_179611430
Dat is schrikken Tolstoi! Overigens moet ik bij mijn peuter ook nog steeds opletten, die maakt soms ook nog een snoekduik tijdens het spelen, dat blijft dus voorlopig nog wel een tijdje. Maar goed, wij hebben dan ook geen traphekjes, dus dat komt vast daardoor :P
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_179611600
Leuk die interactie ff! N ziet op de opvang genoeg kindjes, maar als ze haar neefje (even oud) ziet slaat ze dicht en kijkt m wat vreemd aan. Terwijl hij al zijn charmes in de strijd gooit om haar aandacht te trekken. Hilarisch soms.

Beterschap flav

Tolstoi ook schrikken ja, gelukkig viel het mee!

Ik zit met een overactieve, maar wel moe-e baby op de bank. Ze zwaait steeds naar de mensen op tv :D . Vind t wel sneu voor dr dat ze niet terug zwaaien.

Iemand nog tips voor een 9-maander een ritme aan te leren?. Het breekt inmiddels wel op dat we haar niet in bed krijgen. Wakker in bed leggen is sowieso een no go.
Vandaag was ze Huilerig en duidelijk moe, maar wilde niet slapen. Uiteindelijk is ze om 20:15 aan de borst in slaap gevallen en kon ik haar in bed leggen. 15 minuten later werd ze wakker, bij oppakken liet ze een flinke boer en probeerde haar weer in slaap te wiegen. Vervolgens werd ze bij iedere poging van wegleggen weer wakker. Uiteindelijk ‘sliep’ ze 30 minuten tot 21:40 met om de zoveel minuten huilend wakker worden tussendoor. Inmiddels zit ik dus met haar op de bank en wil ik dolgraag slapen. Maar vriend ligt nu in bed en gun hem ook zijn slaap...(zijn werkreisje ging niet door..)
De meeste avonden lukt het me om mee te veren, maar vanavond heb ik weinig energie en veel behoefte aan slaap.
Ze heeft vandaag op de opvang ook 2x 45 minuten geslapen..(dat is normaal voor haar doen) maar eigenlijk maar weinig slaap in totaal.
pi_179611604
Ik zie dus vanzelf als er tandjes echt door komen. Flav ze zit heel veel op haar vuistje te bijten maar ik denk dat dat vooral ontdekken is, ze bijt namelijk op alles :')

Tolsoi traphekje :') dat heeft echt niets te maken met een bank of bed.. :')
pi_179614260
TolStoi wat naar van het vallen! En traphekjes hebben daar niks mee te maken bij een bank of bed :P

Nolita vervelend van de bult :* En uiteindelijk nog in slaap gekomen?

Beterschap Flav!

Wat goed van het rollen van U. *O*

Of het komt door het ledikant in onze slaapkamer weet ik niet maar onze nachten worden beter *O* hij heeft geslapen van 19:30-05:00 in eigen bed, wel een paar speenonderbrekingen.

Wel heeft ie in ruil daarvoor het aankleedkussen ondergepoept vanmorgen :')
pi_179614307
Van alle schrik gister bijna vergeten dat S. gister alweer 11 maanden oud is :o :o

Nolita, die slaapproblemen hadden wij ook, denk zo ong. rond dezelfde leeftijd. Vaak wakker en dan huilen. Wordt ze 's nachts ook nog wakker? Ik had toen ook 's nachts moeilijkheden om de kleine man weer in slaap te krijgen. Heb regelmatig geklaagd hier in dit topic :7

Inderdaad sneu, dat er niemand terugzwaaide :W :W :W :W :W
  dinsdag 5 juni 2018 @ 07:24:34 #239
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_179614339
Belle, wat goed. Klinkt als een goede nacht. *O*

Bella, aah, tandjes! Hopelijk krijgt ze er niet veel last van. :*

Tolstoi :X Gelukkig viel het mee. Wel logisch dat je schrok!

Nolita, dat zwaaien. O+ Jammer van de nacht. Helaas geen tips. Als je een tip tegenkomt, hoor ik het ook graag. :+
En :* voor op de blauwe plek.

Flav, beterschap. Beiden! :*

FF, je schoonmoeder. _O- Hopelijk vat ze het niet verkeerd op. :D

Rena, dat snoetje. O+ U. heeft ook een pasfoto waar ‘ie zo op kijkt, haha.

—-
Gister op het cb geweest. Hij weegt nu 6170gr. Is dus wel gegroeid, maar veel minder dan we van hem gewend zijn. Eens kijken hoe het er tijdens de volgende meting voor staat.

U. voelt zich helemaal niet lekker. :'( z’n neusje zit verstopt, hij heeft al twee dagen diarree en buikkrampen. Heeft de hele nacht liggen kreunen. Net ook weer veel overgegeven.
Hopelijk gaat het in de loop van de dag beter. Vond het nu wel echt kut om naar werk te moeten.

Nog over je schuldig voelen; bovenstaande kan ik me niet in vinden. Ik voel me soms wel schuldig als ik te moe ben om met U. te kunnen spelen, bijvoorbeeld. Of als ik zijn gehuil en constant in beweging willen zijn even niet trek. Dan kan ik me heel erg schuldig voelen. Maar soms moet ik ook gewoon even zitten.

De nachten hier gingen net zo goed. Nu heeft ‘ie het roer weer omgegooid. Hopelijk niet voor lang.
Protège moi de mes désirs.
pi_179614498
Fleur wat fijn van de goede nacht. Ik had ook de overweging om haar ledikant terug op onze kamer te zetten (al sinds ze 8 weken was op eigen kamertje) als ze op vakantie goed zou slapen, want daar lag ze naast ons in de deryan. Maar helaas, dat was het niet.

S alweer 11 maanden Tolstoi, bijna geen baby meer :o

Duman, het is normaal dat baby’s steeds minder hard groeien, lijkt me prima van u dus!
Beterschap voor hem, dat is idd niet leuk naar je werk vertrekken.

N is gisteravond na wederom een voeding om 23:30 in slaap gevallen aan de borst. Ze sliep tot 7:00 vanochtend dus dat is gelukkig goed gegaan. Dat vaak huilend wakker worden heeft ze normaal niet en dacht dat ze mss hoofdpijn had oid (van de bult) omdat ze ook kreunde toen ze wakker was en heb dr een zetpil gegeven om 22:00. Daar werd ze wel wat vrolijker van.

Ik hoop vooral dat ze eerder op de avond gaat slapen. 21:00 zou ik al geweldig vinden. En als het even kan dan ook nog zonder aan de borst in slaap te moeten vallen :@
Maar misschien moet ik dat allemaal maar niet eens verwachten/hopen.
pi_179615313
Fijn dat ze normaal geslapen heeft Nolita :)

BFD!

Ik heb de afgelopen week een wiegvergelijking gemaakt tussen 5 dagen oud en bijna 5 maanden oud. (daar ligt ie dus al een tijd niet meer in he :P)

pi_179615452
Morgen beginnen met werk, woei! Laat het nou maar komen hoor. :{w
En verder:
Gisteren 2 x conflict met man gehad (over oppas en opvoeding zoon = tranen).

1 x met mijn moeder (miscommunicatie over oppassen en ineens zei ze dat ze dan nooit meer wilt oppassen en ik de kinderen altijd maar naar mijn schoonmoeder moet brengen.
Ik weer in dikke tranen maar daarna begreep ze pas hoe het zat dus excuses en wilt ze weer wel oppassen. }:|

1 x conflict met zus over een cadeau voor mijn ouders wanneer ze 38 jaar getrouwd zijn.
Daar werk ik nooit meer mee samen. Gaat altijd mis. :{w

1 x zieke zoon die spuugt en niest alsof er geen morgen is.

1 x baby die in de nacht bijna steeds doorslaapt en vanmorgen pas half 6 wakker werd. O+

Dussss. :')
  dinsdag 5 juni 2018 @ 09:16:23 #243
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179615469
Fleur :o wat een verschil! Jammer dat ons wiegje al verkocht is, anders had ik dat ook gedaan :D

Tolstoi, ik snap dat je geschrokken bent én boos. Mijn man is soms ook wel wat makkelijk met dat soort dingen, dát maakt me bijna nog kwader dan dat er iets zou gebeuren zeg maar. :{w

Duman, dat lijkt me echt ruk, om je kindje ziekig achter te moeten laten ergens ;( Is hij op het KDV?
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  dinsdag 5 juni 2018 @ 09:18:21 #244
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179615484
Oooh Venco, dat klinkt als een fan-tas-tische dag gisteren :X Hopelijk gaat vandaag beter :*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_179615508
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 09:18 schreef LadyS het volgende:
Oooh Venco, dat klinkt als een fan-tas-tische dag gisteren :X Hopelijk gaat vandaag beter :*
Man slaapt op de bank na zijn nachtdienst, ik ben boven met zieke zoon en baby maar de tv is stuk. :') Dus dat is dan weer wat saai.

Conflict zus kabbelt nog voort want er is nog geen oplossing.

Al en al: ik heb een vol flesje gekolfd voor morgen. Hopelijk gaat het morgen een beetje.
Als ik nou ervan uit ga dat ze de hele dag huilt of onrustig is, kan het altijd meevallen. -O-
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:06:44 #246
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179616050
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 09:21 schreef vencodark het volgende:

[..]

Man slaapt op de bank na zijn nachtdienst, ik ben boven met zieke zoon en baby maar de tv is stuk. :') Dus dat is dan weer wat saai.

Conflict zus kabbelt nog voort want er is nog geen oplossing.

Al en al: ik heb een vol flesje gekolfd voor morgen. Hopelijk gaat het morgen een beetje.
Als ik nou ervan uit ga dat ze de hele dag huilt of onrustig is, kan het altijd meevallen. -O-
Waarom slaapt hij op de bank dan :@

En misschien drinkt ze juist goed als je niet in de buurt bent? Blijft echt stom, zo'n eerste dag werken -O-
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_179616112
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:06 schreef LadyS het volgende:

[..]

Waarom slaapt hij op de bank dan :@

En misschien drinkt ze juist goed als je niet in de buurt bent? Blijft echt stom, zo'n eerste dag werken -O-
Gebeurt altijd. Komt thuis, eet wat en gaat ‘even’ op de bank liggen om wat te kijken voordat hij naar boven wilt komen maar valt vervolgens in slaap. :')

En ik hoop dat ze prima drinkt. Ik ben van 11-20 aan het werk dus ben benieuwd wat voor dag het wordt. :)
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:18:55 #248
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179616197
Ik doe vandaag ook mee met BFD *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:22:44 #249
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179616255
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:12 schreef vencodark het volgende:

[..]

Gebeurt altijd. Komt thuis, eet wat en gaat ‘even’ op de bank liggen om wat te kijken voordat hij naar boven wilt komen maar valt vervolgens in slaap. :')

En ik hoop dat ze prima drinkt. Ik ben van 11-20 aan het werk dus ben benieuwd wat voor dag het wordt. :)
Die van mij heeft ook geregeld nachtdienst, maar die is wel zo verstandig om niet op de bank te gaan liggen dan, die zou namelijk ook meteen vertrokken zijn. Mocht dat toch gebeuren, dan zou ik toch gewoon naar beneden gaan geloof ik :@ En hem verzoeken weer naar boven te gaan. Of niet, moet hij zelf weten, maar ik ga echt niet zo lang boven blijven denk ik. #ontaardevrouw
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_179616299
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:22 schreef LadyS het volgende:

[..]

Die van mij heeft ook geregeld nachtdienst, maar die is wel zo verstandig om niet op de bank te gaan liggen dan, die zou namelijk ook meteen vertrokken zijn. Mocht dat toch gebeuren, dan zou ik toch gewoon naar beneden gaan geloof ik :@ En hem verzoeken weer naar boven te gaan. Of niet, moet hij zelf weten, maar ik ga echt niet zo lang boven blijven denk ik. #ontaardevrouw
Ik heb er niet zo’n moeite mee. Maar geen 5 dagen hoor. Vandaag is niet erg en meestal wordt hij voor de lunch al wakker.
Baby slaapt en ik pak ook nog even een dutje. :@
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')