abonnement Unibet Coolblue
pi_179464647
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:25 schreef Cassandra87 het volgende:
Ik heb helemaal gemist dat aapieannie ook bij de dubbele piemelbrigade hoort *G* *G*
Ja ik ga je mooi achterna zo he haha! Zijn jullie jongens een of twee eiig eigenlijk?
pi_179464772
Jeetje exode wat een verhaal! Fijn dat wel vandaag alles weer lekker open mag.

Cassandra wat fijn dat je lekker thuis bent. Je eigen bed ligt toch het fijnst! Ik duim met je mee dat ze echt nog even blijven zitten!

Tink, misschien om te kijken hoe de baby het doet op de sondevoeding? Een weekje geen ziekenhuis zou inderdaad wel even lekker zijn.
Willen jullie trouwens het geslacht al weten van te voren?
pi_179464929
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:17 schreef Hilzillah het volgende:

[..]

Waarom een klacht dan? :o Hoop dat er bij jou geen raarheden voorvallen :*

Het is wel alleennig in december :o Ik ben dat niet gewend! ‘Toen’ augustus en maart was rete druk
Ze had bij die vriendin hele rare adviezen gegeven over de bv (oa iets van stop er dan maar mee) en ze weigerde naar een vreemd plekje op de huid te kijken bij de baby. Die vriendin heeft toen op advies van de kraamzorg een klacht ingediend.
Vandaag had ik gelukkig wel een leuke (nieuwe) vk :)
En weer een sticker verdiend! Met een super bloeddruk *O*

Cassandra, wat fijn dat je weer thuis bent. Laat ze maar goed voor je zorgen :*

Exode, wat een bizar verhaal! Misschien over (een hele tijd) wel super leuke nieuwe buren :)

Ja, dat kamertje! Er zit dus nu een lichtblauw behangetje op met lieve diertjes (in oa roze). Op zich prima voor een meisje. Manlief is er verliefd op. Mijn hormonen willen een super tof flamingo behangetje (van ¤130,- per rol ;) ). Op zich heb ik denk ik aan 1, misschien 2 rollen genoeg ;)
Dus we discussiëren nog even verder (net zoals over de naam en het geboortekaartje _O- )
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:11:24 #29
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179465173
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:51 schreef aapieannie het volgende:
Jeetje exode wat een verhaal! Fijn dat wel vandaag alles weer lekker open mag.

Cassandra wat fijn dat je lekker thuis bent. Je eigen bed ligt toch het fijnst! Ik duim met je mee dat ze echt nog even blijven zitten!

Tink, misschien om te kijken hoe de baby het doet op de sondevoeding? Een weekje geen ziekenhuis zou inderdaad wel even lekker zijn.
Willen jullie trouwens het geslacht al weten van te voren?
Ja, wij willen het wel weten. We gaan wel proberen om het geheim te houden.

En het zou kunnen hoor, maar ik heb nu al negen weken sondevoeding ofzo en tot nu toe was het steeds elke vier weken en nou zei ie in een keer: over twee weken. En ik vergat te vragen waarom. Volgende keer ook weer een andere gyn, dus geen idee hoe die er dan weer over denkt. Hij zei ineens ook dat ik best thuis mag bevallen (tot nu toe was de tekst steeds dat het medisch en ziekenhuis werd en dat vond ik wel prima ook). Nu kunnen we dus ook naar het kraamhotel bijvoorbeeld, tenzij er tussentijds toch nog complicaties optreden. Ik vind het maar verwarrend allemaal.

Trouwens:
Iemand ervaring met die zwangerschapsonderbroeken van Prenatal? Ik heb er zaterdag drie gekocht en zondag was de eerste na één keer dragen al kapot. Straks maar even mee terug, maar baal wel. Ze zitten zo lekker... Maar tientje per keer dragen wordt een duur grapje -O-

Oh en eventjes nog vertellen hoe lief mijn man is:
Die heeft me laten beloven een lijstje te maken van alle dingen die ik nu mis of graag zou doen (Keltfest, lekker lunchen bij de nieuwe brownies & downies, kriekjes op het terras van onze trouwlocatie, een dagje zwemmen, keertje naar het Gaiapark enzovoorts) en die gaan we allemaal doen als de baby er is. Hij maakt er een soort couponboekje van. Zo lief! *;
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179465621
Haha Loj lekker nog even discussiëren :D Hier is het echt meteen op 1 over alles.. Naam al vanaf het begin (zelfs voordat ik zwanger was hadden we al gelijk een lijstje met top-namen en die is nog steeds niet veranderd) en zelfs over babykamer en geboortekaartje zijn we er al gelijk uit :D Erg fijn dat we dezelfde smaak hebben af en toe :+

Daarnaast heeft vriend een luxe campingstoel voor mij gekocht; geregeld dat we een hoog luchtbed hebben voor op pinkpop. Wordt er een boel radler en jilzz 0.0 ingeslagen voor ons haha en zat hij al te kijken hoe laat bussen gingen van camping naar terrein zodat ik het zeker goed vol ga houden O+

Tink zo te horen heb je ook al zo'n lieverd die voortdurend alles voor je wil doen/regelen/zorgen dat je het goed hebt *; *; *; Fijn he ! Af en toe word ik best wel wat emotioneel hoeveel ik bof met hem :@ :@

Oh en qua zwangerschapsbroeken geen ervaring.. ik heb de naadloze strings van livera die echt zoooo vreselijk fijn zitten en helemaal meerekken :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_179466823
Wat een lieve mannen allemaal!

Ik draag nu het liefst de elastische boxershortjes van de zeeman haha!
pi_179467399
Leuk aapie! 2 jongens gefeliciteerd *O*

Loj ik ben niet meer bij deze praktijk nu, ik heb besloten na de miskraam over te stappen mocht ik zwanger raken. Ik vind het niet tof hoe het toen verliep en heb er geen fijn gevoel bij. Hopelijk valt het uiteindelijk allemaal mee :*

6 hele weken vandaag *O* Jeej! Hilz ik kan je niet meer quoten maar ik voel me best ok! Enorm moe maar verder hoef ik niet te mopperen. Ik pies weer in die blauwe bakkies sinds gisteren dus zwanger voel ik me wel :+
♥ J & S
  dinsdag 29 mei 2018 @ 14:32:19 #33
342418 VKV
Plausibel
pi_179468052
Ik weet niet of het aan het zwanger zijn ligt, maar die hitte is echt niet tof. Mag van mij wel weer 7 graden minder.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 15:06:55 #34
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179468756
Hier ook erg veel last van de hitte. Ik drink veel en probeer niet al te veel te doen, maar bij een klein beetje beweging heb ik het gevoel dat ik elk moment onderuit kan gaan :Z.

Gisteren de suikertest gehad. Nuchter was het 4,6 en na het drankje 7,2. Volgens mij is dat wel goed. De VK had de uitslag nog niet binnen in ieder geval.

Verder niet zo bij met lezen, maar ik lees iets over jongens voor Aapie, en dat Cass weer naar huis is en die lieve mannen van jullie O+.

Ik heb vanmiddag trouwens een 3-pack hipsters van de Hema gekocht in een grotere maat dan ik normaal gesproken heb en die zitten erg lekker. Ik zit tussen de S en M in bij de H&M dus die zakken snel af. Andere onderbroeken heb ik nog niet geprobeerd maar voor nu is het prima opgelost zo.
pi_179471106
Pf, vriend werd vannacht ziek en nu lig ik ook met 29 graden beroerd te zijn op bed. :{ Beetje cola en wat water is de score tot nu toen vanmiddag.

*en toen tussendoor spuugde ik alles van vandaag eruit..

Bleh! Vriend voelt zich al beter, dus t is wel een snel griepje denk ik. Proberen te blijven drinken maar, baby zal wel wat reserve hebben.
pi_179473299
Ik vind het wachten echt niet tof meer :o
pi_179473517
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 18:52 schreef Blue_note het volgende:
Ik vind het wachten echt niet tof meer :o
Niet zo van de geduldigen, hè :+?

Beterschap, IMA!

Ik ging naar de apotheek voor een pleister/zalfje voor een raar plekje op de arm van m’n zoon. Word meteen doorgestuurd naar de huisarts en de assistente denkt aan krentenbaard. Top, zo met een verse baby op komst :N En de kleine man heeft er ook nog eens veel last van.
pi_179473934
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 19:01 schreef Jentin het volgende:

[..]

Niet zo van de geduldigen hè :+
Vooral van het niet weten wanneer eigenlijk :D
pi_179474126
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 18:52 schreef Blue_note het volgende:
Ik vind het wachten echt niet tof meer :o
:') succes dan nog even.

IMA beterschap. Vervelend zo ziek zijn met deze warmte en nog zwanger ook.

Sterkte voor iedereen die moeite heeft met de warmte. Ik heb er nu ook wel iets meer last van dan normaal. In mijn lokaal was de temp opgelopen tot 33 graden. Zit je dan met 27 guppies. Een filmpje en ijsjes verzachtte het leed.

Wat leuk al die jochies *O* Kunnen we mooi kleding uitwisselen straks ;)

Tink en Priem, wat fijn dat jullie zulke lieve mannen naast jullie hebben O+ Die steun is zo fijn. Ik merk aan mijn man ook dat hij af en toe net even een stapje harder loopt.
(Behalve dit weekend. Zijn vermoeidheid en mijn nesteldrang gingen niet zo goed samen :'))

Ik moet toch maar eens eerlijk bekennen dat het even niet zo goed gaat. Vrijdag met een uitje heb ik op een solex gereden. Dat was echt verre van verstandig merk ik nu achteraf. Mijn stuitje en onderrug doen zo'n zeer. Ik kom zonder echte pijn de auto niet meer in of uit. Vrijdag weer naar de bekkenfysio. Ben benieuwd of ze nog wat voor mij kan betekenen. En ik zit even niet zo lekker in mijn vel, tranen zitten hoog. En maar niet weten waardoor dat komt hè? Heel vervelend.
pi_179474859
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 19:28 schreef Peacefulll het volgende:

[..]

:') succes dan nog even.


Het 'mooie' is dat ik tot een week vantevoren nog een paar keer in het buitenland zit :D .

Maar als het onrustig lijkt blijf ik wel thuis. Zijn puur plezierreisjes en telkens maar 1 nachtje. Maar wel met het vliegtuig....
pi_179475630
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 19:55 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Het 'mooie' is dat ik tot een week vantevoren nog een paar keer in het buitenland zit :D .

Maar als het onrustig lijkt blijf ik wel thuis. Zijn puur plezierreisjes en telkens maar 1 nachtje. Maar wel met het vliegtuig....
:o dat zou ik niet doen :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 29 mei 2018 @ 20:21:13 #42
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_179475770
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:04 schreef klaprooss het volgende:

6 hele weken vandaag *O* Jeej! Hilz ik kan je niet meer quoten maar ik voel me best ok! Enorm moe maar verder hoef ik niet te mopperen. Ik pies weer in die blauwe bakkies sinds gisteren dus zwanger voel ik me wel :+
Ik heb ze ook weer staan. Een stapel van 4 kratten. Ik was ze vergeten buiten te zetten donderdag :@

Eerlijk waar, ik ven blij als ik er weer vanaf ben. Stink dingen :D

Loi, wat een vreemde VK zeg! Gelukkig had je een fijne deze keer. Ik kan me ook voorstellen dat als er veel vrouwen haar niet meer willen ze wel gewieberd wordt uit de praktijk?

Gezondheidsvraagje? Hebben jullie ook vaak hoofdpijn? Ik wel. Normaal gesproken eigenlijk nooit maar de afgelopen twee weken zeker om de dag, soms zonder tussendag. Een PCM’etje doet wonderen maar ik wil die dingen ook niet eten als snoepjes.. Kan het door de zwangerschap komen icm de warmte? Of is het iets waar ik de VK voor noet bellen? Normaal doet de warmte me niets, maar nu dat bonkhoofd. Super vervelend!
pi_179475830
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 20:18 schreef tombolafan het volgende:

[..]

:o dat zou ik niet doen :+
De verloskundige vind het ook wat riskant.

Mijn vrouw en ik zijn er echter zo aan gewend dat wij de 'ophef' niet begrijpen.

Maar ik vind het eigenlijk ook wel spannend worden nu.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 20:26:47 #44
81363 Hilzillah
Fall Dead!
pi_179475977
Jeetje IMA, beterschap voor jullie alle twee. Het is geen weer om zo ontzettend ziek te zijn :*

En een :* voor peace. Hormoonhuilen zonder echt aanwijsbare reden is stom. Je kan er niets tegen doen als je niet weet waardoor het komt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 21:00:28 #45
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_179477137
6 weken alweer Klap! Heb je ook al snel een echo gepland? (of wil je dat juist niet zo vroeg?)
pi_179477185
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 20:23 schreef Blue_note het volgende:

[..]

De verloskundige vind het ook wat riskant.

Mijn vrouw en ik zijn er echter zo aan gewend dat wij de 'ophef' niet begrijpen.

Maar ik vind het eigenlijk ook wel spannend worden nu.
nou ja ik ben er ook best aan gewend dat m'n vriend af en toe weggaat, maar een bevalling kan spontaan beginnen en hoeft niet zo lang te duren, zou zo sneu zijn als je dan in het buitenland zit oid. o|O
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_179477804
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 21:01 schreef tombolafan het volgende:

[..]

nou ja ik ben er ook best aan gewend dat m'n vriend af en toe weggaat, maar een bevalling kan spontaan beginnen en hoeft niet zo lang te duren, zou zo sneu zijn als je dan in het buitenland zit oid. o|O
Eens. Vooral omdat de tripjes niet noodzakelijk zijn of voor werk oid.

Maar ik kan daardoor natuurlijk ook gewoon thuisblijven als dat beter is.
pi_179478838
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 21:20 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Eens. Vooral omdat de tripjes niet noodzakelijk zijn of voor werk oid.

Maar ik kan daardoor natuurlijk ook gewoon thuisblijven als dat beter is.
Hier is mijn man ook regelmatig in het buitenland. Toch hebben we vanaf 34 weken gezegd niet meer. Ook al ging ik weet van uit overtijd te gaan, met zoals bij Nr 1. Uiteindelijk kwam nr 2 al met 38 weken, na een bevalling van effectief 4 uur..

Ik zou thuis blijven!
pi_179484264
Ik zou ze ook skippen, Blue. Je vergeeft het jezelf toch nooit als je de geboorte van je kind mist? En zelfs al zit je bijvoorbeeld maar op twee uur vliegen, er zijn zoveel factoren die een vlucht kunnen vertragen of annuleren... sta je dan in Berlijn (ofzo) met je bevallende vriendin aan de telefoon :{ Met 32 weken ligt dat nog anders, maar tot een week van tevoren is wel heel erg onnodig living on the edge, imho.

Nog een :* voor peace, superstom dat je je zo naar voelt.

En Hillz, hoofdpijn, check: begin van deze zwangerschap echt heel erg veel en vaak, soms dagen achter elkaar. Ik probeerde het altijd eerst op te lossen met rust, even warm douchen, een frisse neus halen etc. Maar na een dag of twee/drie gooide ik dan toch de handdoek en nam twee pcm’etjes en dan bleef ik dat toen tot het over was. Het liep soms tegen migraine aan, dat ging me te ver :+ Lijkt me wel iets om bij je vk te noemen trouwens, als je veel last houdt?
pi_179484517
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:24 schreef PriemGirl het volgende:

[..]

Na de 12 weken heb ik de week er op wel controle gehad idd en bloeddruk/hartje geluisterd en over 20 weken echo gehad. Daarna niks meer gehoord.
Ik ga ze wel even bellen voor de afspraak. Vast dat hij wel automatisch komt; maar ik vind het toch fijn dat ik het ruim van te voren weet :@ @Plumeria: ja precies dat gevoel ja :D

Op hun site staat idd om de 4 weken controle; na 24 weken om de 3 weken controle en na 30 zelfs om de 2. Bij 34-36 nog echo ivm ligging en dan elke week op spreekuur. Dus dan klopt het toch aardig idd; maar doordat ik nu helemaal niks hoor/weet haha.. het voelt raar :)

Die afspraken gaan doorgaans niet automatisch hoor! Meestal maak je na afloop van je afspraak een nieuwe afspraak voor de volgende keer.

@klap! Naar welke praktijk ga je? Zij zijn de enige in jouw dorp toch? Weer naar de vorige?
:)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')