abonnement Unibet Coolblue
pi_179347738


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_179347943
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 22:40 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Crypto wel ja? Geef je voorspelling!
Tegenover de Lira zullen zelfs shitcoins moon gaan!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:14:22 #3
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179347989
Lambos zijn soms mooi, FIAT ook :)

Bergaf rijden FIATs als de beste, weer ff bergop moet je toch weer ff die Lambo hebben.

Trouwens: Gezeik over Ed: Onze "Crypto Ed" praat af en toe uit overenthousiasme tever, maar heeft op short-term vision wel gelijk. Alleen op short term! Long term analyse heb ik mijn twijfel over, maar ieder zijn mening. zolang ie maar niet afgezeikt wordt.

Mensen, die in cryptos geinteresteerd zijn/ investeren komen van diverse achtergronden: Early miners, tech futurists (me), opportunists, FOMOists, traditional traders en commerciele/publieke (overheden) investeerders:

Toch mooi, hoe het groeit en waarom bitchen/zeiken: Hou het professioneel, sociaal en ben blij, dat je er nog steeds zo vroeg in zit ^O^ .

Hoe positiever je bijdraagt aan deze revolutionaire ontwikkeling, hoe sneller we onze Lambos of wat ook je droom is kunnen realiseren: Kritiek: OK! Demoniseren: Feck Off!
The best firms advertise the least...
pi_179348020
When hambo?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179348037
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
When hambo?
Mambo #5
pi_179348051
Lekker dagje hoor zo als het zo doorgaat ga ik binnenkort wat inkopen doen denk ik
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:27:16 #7
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179348059
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
When hambo?
When
pi_179348062
Als Turkije slim is lanceren ze ook een crypto, net zoals Venezuela.
pi_179348073
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:14 schreef edcetera het volgende:
Lambos zijn soms mooi, FIAT ook :)

Bergaf rijden FIATs als de beste, weer ff bergop moet je toch weer ff die Lambo hebben.

Trouwens: Gezeik over Ed: Onze "Crypto Ed" praat af en toe uit overenthousiasme tever, maar heeft op short-term vision wel gelijk. Alleen op short term! Long term analyse heb ik mijn twijfel over, maar ieder zijn mening. zolang ie maar niet afgezeikt wordt.

Mensen, die in cryptos geinteresteerd zijn/ investeren komen van diverse achtergronden: Early miners, tech futurists (me), opportunists, FOMOists, traditional traders en commerciele/publieke (overheden) investeerders:

Toch mooi, hoe het groeit en waarom bitchen/zeiken: Hou het professioneel, sociaal en ben blij, dat je er nog steeds zo vroeg in zit ^O^ .

Hoe positiever je bijdraagt aan deze revolutionaire ontwikkeling, hoe sneller we onze Lambos of wat ook je droom is kunnen realiseren: Kritiek: OK! Demoniseren: Feck Off!
_O_ edcetera _O_ cryptopsycholoog

_O_ EggsTC _O_ huispsychopaat

_O_ BTC _O_ op naar de accumulation phase
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:30:19 #10
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179348077
quote:
6s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:27 schreef Gehrman het volgende:
Als Turkije slim is lanceren ze ook een crypto, net zoals Venezuela.
Dönercoin
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:44:21 #11
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179348137
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:30 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dönercoin
Is die halve Doner, die je in de koelkast flikkert voor de volgende dag langer houdbaar in de blockchain: Im in :P
The best firms advertise the least...
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:46:55 #12
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179348143
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:44 schreef edcetera het volgende:

[..]

Is die halve Doner, die je in de koelkast flikkert voor de volgende dag langer houdbaar in de blockchain: Im in :P
Doner over? Que?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179348144
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:30 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dönercoin
SNOR.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 24 mei 2018 @ 01:57:29 #14
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179348165
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Doner over? Que?
Geen doner zaak hebben, die teveel geeft als je kunt opeten :{

Tenzij:



Sorry foutje, was eigen zolderkamer-selfie, maar paste beste in reactie :+ >:)

Ik ben trouwens best goed in het hergenereren van seeds aangezien vrouwen wachtwoorden voor hun wallets vaak vergeten :P

Big business!

[ Bericht 9% gewijzigd door edcetera op 24-05-2018 02:13:23 ]
The best firms advertise the least...
pi_179348192
lol, ik heb een CoinPayments account, en krijg daar ineens 100 CPS op gestort van een wildvreemde... ~11 USD. Er zijn toch nog goeie mensen op deze aardkloot!
  donderdag 24 mei 2018 @ 02:16:09 #16
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179348202
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:57 schreef edcetera het volgende:

[..]

Geen doner zaak hebben, die teveel geeft als je kunt opeten :{

Tenzij:

[ afbeelding ]
Sorry, was eigen zolderkamer-selfie, maar past nog steeds in reactie :+ >:)
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 02:12 schreef illusions het volgende:
lol, ik heb een CoinPayments account, en krijg daar ineens 100 CPS op gestort van een wildvreemde... ~11 USD. Er zijn toch nog goeie mensen op deze aardkloot!
Ken het niet, maar airdrops en dat soort dingen zijn altijd meegenomen. Mooie wereld idd.
The best firms advertise the least...
pi_179348208
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 02:16 schreef edcetera het volgende:

[..]

Sorry, was eigen zolderkamer-selfie, maar past nog steeds in reactie :+ >:)

[..]

Ken het niet, maar airdrops en dat soort dingen zijn altijd meegenomen. Mooie wereld idd.
Is om betalingen in meerdere cryptovaluta te accepteren, ook in valuta waar je zelf geen wallet van hebt. Was geen airdrop ofzo, gewoon iemand die z'n shit kwijt wou ofzo. :P
pi_179349285
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:14 schreef edcetera het volgende:

Trouwens: Gezeik over Ed: Onze "Crypto Ed" praat af en toe uit overenthousiasme tever, maar heeft op short-term vision wel gelijk. Alleen op short term! Long term analyse heb ik mijn twijfel over, maar ieder zijn mening. zolang ie maar niet afgezeikt wordt.

Hij zit er altijd er naast met zijn Analyses... :P

quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 21:44 schreef Gehrman het volgende:
Volgens Ed gaan we weer de goede kant op _O_

Crypto_Ed_NL twitterde op maandag 21-05-2018 om 10:36:08 $BTCUSD update: still on track for 11.8k. Correction was deeper as expected but we broke out of the downtrend. The pullback formed the 2nd leg and we're now in the 3rd leg. https://t.co/gWA9SlOL4J https://t.co/9plEtcyJrT reageer retweet

Daarbij in een emotie gedreven markt heeft geen baat technische Analyses zoals Ed die bazelt, dus ook bijna geen waarde als beslissende factor.

Het (technische analyse) kan slechts gebruikt worden als een kleine tool, ondergeschikt aan het marktsentiment wat altijd de doorslaggevende factor zou moeten zijn.


[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2018 06:47:21 ]
pi_179349462
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 05:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Hij zit er altijd er naast met zijn Analyses... :P

[..]


Daarbij in een emotie gedreven markt hebben geen baat technische Analyses zoals Ed die bazelt, dus ook bijna geen waarde als beslissende factor.

Het (technische analyse) kan slechts gebruikt worden als een kleine tool, ondergeschikt aan het marktsentiment wat altijd de doorslaggevende factor zou moeten zijn.

Waarom vetgedrukt? :')

Er zit wel waarheid in, die zogenaamde trucjes die hij gebruikt om de koers te voorspellen werken misschien op graan ofzo, maar duidelijk niet op crypto.
pi_179349882
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 05:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom vetgedrukt? :')

Er zit wel waarheid in, die zogenaamde trucjes die hij gebruikt om de koers te voorspellen werken misschien op graan ofzo, maar duidelijk niet op crypto.
Ik voelde me vetgedrukt vanochtend, ken je dat :') ?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2018 06:44:00 ]
pi_179350550
Mooi dubbele bodem (20.45h & 01.30h), hopelijk blijven we hierboven.
Kyran zei gisteren al dat we hier niet onder zouden gaan.

Ik geloofde het niet, maar voor nu klopt het aardig.
pi_179350829
Stratis en Steem worden vandaag gelist op bithumb :)
pi_179352186

Zo heb ik nog niet eens echt naar Bitcoin gekeken eigenlijk.

_O_
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  donderdag 24 mei 2018 @ 10:16:20 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179352283
Gelukkig heeft waves een Lira-gateway

Wavesmaaand confirmed
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179352323
quote:
10s.gif Op donderdag 24 mei 2018 10:16 schreef fathank het volgende:
Gelukkig heeft waves een Lira-gateway

Wavesmaaand confirmed
All-in, dank!
  donderdag 24 mei 2018 @ 10:29:01 #26
131603 Afwazig
Serious business
pi_179352501
quote:
10s.gif Op donderdag 24 mei 2018 10:16 schreef fathank het volgende:
Gelukkig heeft waves een Lira-gateway

Wavesmaaand confirmed
Die mensen krijgen tenminste waar voor hun geld nu :D
pi_179352754
we zakken nog wat verder door
pi_179352808
Wat een fucking dumppppppppppppppppppppppppp
Lambo of Rekt
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:00:35 #29
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_179353036
Iemand voorspelde 7200 tegen het einde van de week. Was dat Klaas?

edit: 15 minuten later :')

[ Bericht 49% gewijzigd door Eyjafjallajoekull op 24-05-2018 11:18:35 ]
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_179353172
Gaat lekker zo
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:15:56 #31
62913 Blik
The one and Only!
pi_179353276
Lekker, even -30% in 1 week
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:20:17 #32
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179353347
Beste TA ooit gevonden op tradingview!

quote:
In my previous chart, I said that we were on a falling wedge . A falling wedge mostly breakout on the upside. The problem is we are NOT on a wedge but a channel and a bearish one at that. A bearish channel can breakout on the upside and downside so we have a 50/50 chance for either one of those scenario to play out.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179353350
Down koers kun je ook goed op verdienen, deze tactiek gisteren ingezet. Laat het grote dumpen maar ff doorgaan :P
Vakman pur sang
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:22:56 #34
85998 Mattt
No Americans in Bagdad !
pi_179353378
Blockfolio balances maar weer op hidden gezet. :')
And there are still no americans in Bagdad !!
pi_179353595
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:20 schreef Rossdale het volgende:
Beste TA ooit gevonden op tradingview!

[..]

:')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179353597
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:22 schreef Mattt het volgende:
Blockfolio balances maar weer op hidden gezet. :')
Haha same, maar weer even op de belangrijkere dingen in het leven focussen, naar buiten gaan enzo.
pi_179353748
Jammer dat het allemaal zo in tandem gaat. Dat betekent dat de grote massa en/of de whales amper onderscheid maken tussen de coins en alleen maar naar crypto als geheel kijken en/of lopen te indexen ;(
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:54:44 #38
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179353861
Zijn we al rijk?
pi_179353889
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Down koers kun je ook goed op verdienen, deze tactiek gisteren ingezet. Laat het grote dumpen maar ff doorgaan :P
Hoe dan? Lekker short gaan?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179353903
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Jammer dat het allemaal zo in tandem gaat. Dat betekent dat de grote massa en/of de whales amper onderscheid maken tussen de coins en alleen maar naar crypto als geheel kijken en/of lopen te indexen ;(
Is niet zo, 99% van de coins koop je met BTC of ETH, als die dalen, daalt alles in euro.

De markt in sats is vrij stabiel met hier en daar een uitschieter
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_179354137
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:57 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Is niet zo, 99% van de coins koop je met BTC of ETH, als die dalen, daalt alles in euro.

De markt in sats is vrij stabiel met hier en daar een uitschieter
Hmm.. daar zit wat in. Misschien moet ik toch maar eens met een andere blik naar coinmarketcap kijken... want die is op deze manier enorm misleidend.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179354243

ik heb nog 407$ fiat over. Ik ga voor 1 ETH of meer!!
pi_179354314
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 12:10 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hmm.. daar zit wat in. Misschien moet ik toch maar eens met een andere blik naar coinmarketcap kijken... want die is op deze manier enorm misleidend.
Je kan beter niet kijken :')

Maar coinmarketcap is niet een heel goede indicator, het vergelijkt alles met 24u geleden, dus na een dikke daling, heb je de dag erna alles weer in het groen meestal.

Maar de markt zoals hij nu is, is niet heel boeiend, of alles stijgt, of alles daalt.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_179354370
https://medium.com/crypto(...)-crypto-d98fe078974e

Zomaar wat feitjes en speculatie over onze geliefde coin. Zijn de hacks een inside job?

#vergefam #heilsunerok
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 24 mei 2018 @ 13:22:50 #45
131603 Afwazig
Serious business
pi_179355310
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 12:23 schreef dimmak het volgende:
https://medium.com/crypto(...)-crypto-d98fe078974e

Zomaar wat feitjes en speculatie over onze geliefde coin. Zijn de hacks een inside job?

#vergefam #heilsunerok
Ach allemaal FUD joh.

Het feit dat Verge nog steeds zo hoog staat zegt alles over de community.
  † In Memoriam † donderdag 24 mei 2018 @ 13:34:10 #46
230491 Zith
pls tip
pi_179355521


Margin funding inkomsten afgelopen maand, hoge interest lijkt zich te stabilizeren _O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179355907
lowstrife twitterde op donderdag 24-05-2018 om 10:25:35 2000 coins sold at market 15 minutes before Bloomberg published article "U.S. Justice Department opens criminal probe into whether traders are manipulating the price of Bitcoin"Published at 4AM EST, just in time to be viral for the US open. I love me a good conspiracy https://t.co/lFNfdDwP01 reageer retweet
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179356444
Wat een fucking dumppppppppppppppppppppp
Lambo of Rekt
pi_179356801
Wel lekker rustig hier :Y)
Lambo of Rekt
pi_179356838
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 14:53 schreef EggsTC het volgende:
Wel lekker rustig hier :Y)
Verpest het nu niet man..

Tevens: QSP _O_
pi_179356950
Piek omhoooooog!
Vakman pur sang
pi_179357247
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 12:23 schreef dimmak het volgende:
https://medium.com/crypto(...)-crypto-d98fe078974e

Zomaar wat feitjes en speculatie over onze geliefde coin. Zijn de hacks een inside job?

#vergefam #heilsunerok
En de oplossing digishield (een patch van Digibyte uit 2014) is nog steeds niet toegepast... heel apart. Dat mensen nog steeds “fan” kunnen zijn van zo’n onstabiele en totaal onveilige coin.
pi_179357340
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 15:17 schreef Potatobrain het volgende:
2014) is nog steeds niet toegepast... heel apart. Dat mensen nog steeds “fan” kunnen zijn van zo’n onstabiele en totaal onveilige coin.
Maar partnerships en zo. niet zo fudden hè?
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator / Redactie Sport donderdag 24 mei 2018 @ 16:01:10 #54
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179358129
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 14:53 schreef EggsTC het volgende:
Wel lekker rustig hier :Y)
Lekker he :)
  donderdag 24 mei 2018 @ 16:07:18 #55
131603 Afwazig
Serious business
pi_179358231
Laat het nog maar iets zakken ik hoop wat BTC op pikken rond 7k en er dan een long in te gooien. Long 10x leverage lets gooo :9~
pi_179358844
aha
  donderdag 24 mei 2018 @ 16:34:48 #57
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_179358936
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 13:34 schreef Zith het volgende:
[ afbeelding ]

Margin funding inkomsten afgelopen maand, hoge interest lijkt zich te stabilizeren _O_
Wat is je rendement per maand?
  † In Memoriam † donderdag 24 mei 2018 @ 16:41:09 #58
230491 Zith
pls tip
pi_179359115
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 16:34 schreef Repeating het volgende:

[..]

Wat is je rendement per maand?
Helemaal afhankelijk van de rente, die een hoop kan fluctueren, Maart en April waren heel wat minder, daar zoiu ik niet van kunnen leven...



EDIT: Sta nu na 70 dagen op 12%/jaar, maar voor mei was dat 5%/jaar ofzo.

[ Bericht 4% gewijzigd door Zith op 24-05-2018 16:50:11 ]
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179359466
Oh ja, Bl3p invite, als iemand er nog 1 over heeft, graag :@
  donderdag 24 mei 2018 @ 17:04:20 #60
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_179359616
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 16:41 schreef Zith het volgende:

[..]

Helemaal afhankelijk van de rente, die een hoop kan fluctueren, Maart en April waren heel wat minder, daar zoiu ik niet van kunnen leven...

[ afbeelding ]

EDIT: Sta nu na 70 dagen op 12%/jaar, maar voor mei was dat 5%/jaar ofzo.
Maar je pakt zo te zien gemiddeld 250-300 dollar per dag? Dat is een passief inkomen waar je makkelijk van zou kunnen leven, indien je aandruft zo’n bedrag op een exchange te laten staan...
  † In Memoriam † donderdag 24 mei 2018 @ 17:04:48 #61
230491 Zith
pls tip
pi_179359627
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:04 schreef Repeating het volgende:

[..]

Maar je pakt zo te zien gemiddeld 250-300 dollar per dag?
Deze maand, dat was vorige maand 10x minder
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179359682
quote:
2s.gif Op donderdag 24 mei 2018 16:56 schreef Weissmania het volgende:
Oh ja, Bl3p invite, als iemand er nog 1 over heeft, graag :@
Zie uw DM
pi_179359798
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:07 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Zie uw DM
Zeta delivers _O_

Deze man _O_

In een volgend leven wil ik jij zijn _O_
pi_179360038
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:04 schreef Repeating het volgende:

[..]

Maar je pakt zo te zien gemiddeld 250-300 dollar per dag? Dat is een passief inkomen waar je makkelijk van zou kunnen leven, indien je aandruft zo’n bedrag op een exchange te laten staan...
Beetje spreiden, buffer opbouwen...ook niet geheel onbelangrijk :)
pi_179360055
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 15:17 schreef Potatobrain het volgende:

[..]

En de oplossing digishield (een patch van Digibyte uit 2014) is nog steeds niet toegepast... heel apart. Dat mensen nog steeds “fan” kunnen zijn van zo’n onstabiele en totaal onveilige coin.
Ze maker er een behoorlijk zooitje van bij Verge, maar het brengt ook kansen. De koers zal flink zakken, en als je er op gokt dat het probleem uiteindelijk opgelost zal worden (patch bestaat al) zal de koers wel eens flink kunnen stijgen. Als we even zonder emotie en haat dan naar Verge kijken zien we toch een window of opportunity.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-05-2018 17:47:25 ]
pi_179360800
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 16:07 schreef Afwazig het volgende:
Laat het nog maar iets zakken ik hoop wat BTC op pikken rond 7k en er dan een long in te gooien. Long 10x leverage lets gooo :9~
Waar kun je crypto-en met leverage dan?
pi_179360876
quote:
5s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:48 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Waar kun je crypto-en met leverage dan?
Plus500, Bux...
maar goed, dat is “crypto” en niet echt aan te raden.
pi_179360911
All this stuff makes me more happy with XVG. These attacks reek of coordinated attacks from big banks/ intelligence agencies. The hundreds of twitter bots posting FUD is also their MO. I think verge represents an actual threat to the status quo. I’ll be buying more, not because I want a flashy car, but because I truly believe in what verge represents.
pi_179361049
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:54 schreef Dimachaerus het volgende:
All this stuff makes me more happy with XVG. These attacks reek of coordinated attacks from big banks/ intelligence agencies. The hundreds of twitter bots posting FUD is also their MO. I think verge represents an actual threat to the status quo. I’ll be buying more, not because I want a flashy car, but because I truly believe in what verge represents.
Plausibel stukje tekst.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179361070
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:52 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Plus500, Bux...
maar goed, dat is “crypto” en niet echt aan te raden.
Plus500, etoro etc..Fake crypto, je handeld daar op basis van de koers, ze hebben niet echt de coins in voorraad.
Daarbij tikken ze net je onder niet aan terwijl op de echte exchanges deze er net wel overheen zitten, vage boel dus soms.
pi_179361232
Zodra iedereen ineens weer een Bl3P invite wil is het een goed teken :p
pi_179361273
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:54 schreef Dimachaerus het volgende:
All this stuff makes me more happy with XVG. These attacks reek of coordinated attacks from big banks/ intelligence agencies. The hundreds of twitter bots posting FUD is also their MO. I think verge represents an actual threat to the status quo. I’ll be buying more, not because I want a flashy car, but because I truly believe in what verge represents.
Bij Verge weet ik eigenlijk niet eens wat ik het ergste vind op dit moment; de attackers, de slechte coding of de religie gekkies van een followers.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179361328
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:20 schreef ITrade het volgende:

[..]

Bij Verge weet ik eigenlijk niet eens wat ik het ergste vind op dit moment; de attackers, de slechte coding of de religie gekkies van een followers.
De Code, natuurlijk.
Religie gekkies heb je bij elke populaire coins
En de attacts zijn voortgekomen uit de zwakke code lijn, dus die kan je ook afstrepen.
pi_179361386
Nog meer mensen waarbij Delta een beetje in de war is? Verkeerde percentages enzo...
pi_179361473
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:27 schreef TwztId het volgende:
Nog meer mensen waarbij Delta een beetje in de war is? Verkeerde percentages enzo...
Hier alles oke
Vakman pur sang
  donderdag 24 mei 2018 @ 18:33:29 #76
131603 Afwazig
Serious business
pi_179361508
quote:
5s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:48 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Waar kun je crypto-en met leverage dan?
Op heel veel plekken. Volgens mij is de meestgebruikte Bitmex
pi_179361624
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:27 schreef TwztId het volgende:
Nog meer mensen waarbij Delta een beetje in de war is? Verkeerde percentages enzo...
Ik gebruik Blockfolio niet de Belgische kloon.
  donderdag 24 mei 2018 @ 18:46:25 #78
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179361769
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:27 schreef TwztId het volgende:
Nog meer mensen waarbij Delta een beetje in de war is? Verkeerde percentages enzo...
Ja, de alltime satoshi staat bij mij verkeerd.
Hmz...
  † In Memoriam † donderdag 24 mei 2018 @ 18:49:37 #79
230491 Zith
pls tip
pi_179361843
quote:
5s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:48 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Waar kun je crypto-en met leverage dan?
Bitfinex
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179363078
PeterLBrandt twitterde op woensdag 23-05-2018 om 19:51:39 Decline in $BTC adding definition to 15-wk sym triangle. Could be continuation (65% odds) or reversal (35%). If continuation, then target of 3505. If reversal, then new parabolic advance. Trend Model is down. https://t.co/GEpcVaaiuv reageer retweet
1 van de beste traders in de wereld.
pi_179363406
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 19:41 schreef iloveshitcoins het volgende:
PeterLBrandt twitterde op woensdag 23-05-2018 om 19:51:39 Decline in $BTC adding definition to 15-wk sym triangle. Could be continuation (65% odds) or reversal (35%). If continuation, then target of 3505. If reversal, then new parabolic advance. Trend Model is down. https://t.co/GEpcVaaiuv reageer retweet
1 van de beste traders in de wereld.
thanks man, omhoog of omlaag dus
pi_179363436
:r TA's

Eindelijk weer eens een beetje groen.
pi_179363952
Xrp heeft mooi nieuwtjes gehad...
Hopen dat btc ff gaat knallen dan gaat ripple up up
pi_179364002
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 19:56 schreef Jed1Gam het volgende:
:r TA's

Eindelijk weer eens een beetje groen.


de verwachtte waarde in juli is ongeveer $4800.
  donderdag 24 mei 2018 @ 20:43:31 #85
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179364426
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 20:25 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

de verwachtte waarde in juli is ongeveer $4800.
Bedankt Voor de waarschuwing man, spendeer ik tot die tijd mijn geld aan bier.
Hmz...
pi_179365602
Zijn er nog mensen hier met tips over hoe je het beste EOS tokens kunt omzetten en voorbereiden op de mainnet launch? Ik begrijp dat als je het verneukt dat dan na 1 juni deze EOS erc20 tokens niet meer gebruikt kunnen worden, als in gone with the wind
pi_179365729
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 21:35 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn er nog mensen hier met tips over hoe je het beste EOS tokens kunt omzetten en voorbereiden op de mainnet launch? Ik begrijp dat als je het verneukt dat dan na 1 juni deze EOS erc20 tokens niet meer gebruikt kunnen worden, als in gone with the wind
Op Binance zetten.
pi_179365799
quote:
1s.gif Op donderdag 24 mei 2018 21:44 schreef TwztId het volgende:

[..]

Op Binance zetten.
Dat kan, maar dan mag je toch hopen dat Binance het goed doet want na 1 juni zijn de EOS tokens die je nu hebt niet meer bruikbaar, smartcontract zal ze uitschakelen begrijp ik
pi_179366110
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 21:49 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat kan, maar dan mag je toch hopen dat Binance het goed doet want na 1 juni zijn de EOS tokens die je nu hebt niet meer bruikbaar, smartcontract zal ze uitschakelen begrijp ik


Tja.. je moet dan wel een beetje vertrouwen hebben ja..
pi_179366631
Ik heb al heel lang geen gebruik meer gemaakt van Ethereum. Ik heb ooit een JSON file gemaakt, naam van de file begint met "UTC--datum-blabla".
Die file kun je inlezen en gebruiken via MyEtherWallet. Ding is beveiligd met een sterk wachtwoord.

Weet iemand of je daarnaast nog een private key hoort te hebben of is dat bestandje zelf de private key? Enige wat ik heb is dat bestand, mijn public key en het wachtwoord om hem te unlocken en coins te verzenden etc.
pi_179367041
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 22:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb al heel lang geen gebruik meer gemaakt van Ethereum. Ik heb ooit een JSON file gemaakt, naam van de file begint met "UTC--datum-blabla".
Die file kun je inlezen en gebruiken via MyEtherWallet. Ding is beveiligd met een sterk wachtwoord.

Weet iemand of je daarnaast nog een private key hoort te hebben of is dat bestandje zelf de private key? Enige wat ik heb is dat bestand, mijn public key en het wachtwoord om hem te unlocken en coins te verzenden etc.
Dan is het je private key.
pi_179367065
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 22:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb al heel lang geen gebruik meer gemaakt van Ethereum. Ik heb ooit een JSON file gemaakt, naam van de file begint met "UTC--datum-blabla".
Die file kun je inlezen en gebruiken via MyEtherWallet. Ding is beveiligd met een sterk wachtwoord.

Weet iemand of je daarnaast nog een private key hoort te hebben of is dat bestandje zelf de private key? Enige wat ik heb is dat bestand, mijn public key en het wachtwoord om hem te unlocken en coins te verzenden etc.
Je private key staat in dat bestandje opgeslagen, encrypted met het password wat je gegeven hebt.
Lambo of Rekt
pi_179367113
quote:
14s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je private key staat in dat bestandje opgeslagen, encrypted met het password wat je gegeven hebt.
top thanks! zoiets dacht ik al maar twijfelde ff
pi_179367162
Wanneer staat universa-maand gepland eigenlijk?
pi_179367326
quote:
10s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:10 schreef Weissmania het volgende:
Wanneer staat universa-maand gepland eigenlijk?
mei 2019.
Lambo of Rekt
pi_179367395
quote:
10s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:10 schreef Weissmania het volgende:
Wanneer staat universa-maand gepland eigenlijk?
Na de Waves maand
pi_179367426
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:27 schreef TwztId het volgende:
Nog meer mensen waarbij Delta een beetje in de war is? Verkeerde percentages enzo...
Delta is wel vaker wat in de war bij mij. Laatst kon ie niet meer fatsoenlijk sorteren in de watchlist. En zo zijn er wel vaker kleine dingen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179367689
quote:
10s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:10 schreef Weissmania het volgende:
Wanneer staat universa-maand gepland eigenlijk?
2023
pi_179367717


Er zit een Bitcoin verstopt in dit plaatje.

https://www.reddit.com/r/(...)is_puzzle_good_luck/

Een mooie time killer in deze zware tijden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179367734
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:37 schreef ITrade het volgende:
[ afbeelding ]

Er zit een Bitcoin verstopt in dit plaatje.

https://www.reddit.com/r/(...)is_puzzle_good_luck/

Een mooie time killer in deze zware tijden.
wtf
Lambo of Rekt
pi_179367738
when moen?
Lambo of Rekt
pi_179367761
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:39 schreef EggsTC het volgende:
when moen?
Net besteld; is onderweg.
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 00:16:47 #103
230491 Zith
pls tip
pi_179368322
Cobra Kai is echt een bazen serie, jammer dat het zo kort is _O_

9.1 op IMDB
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179368771
Je hebt 102 notes gekregen van onze moderators.

Kan ik deze ergens inwisselen voor BTC?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179368782
quote:
5s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 00:40 schreef chroestjov het volgende:
Je hebt 102 notes gekregen van onze moderators.

Kan ik deze ergens inwisselen voor BTC?
NoteCoins EOY 12 max enzo
  vrijdag 25 mei 2018 @ 00:43:57 #106
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179368816
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 22:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb al heel lang geen gebruik meer gemaakt van Ethereum. Ik heb ooit een JSON file gemaakt, naam van de file begint met "UTC--datum-blabla".
Die file kun je inlezen en gebruiken via MyEtherWallet. Ding is beveiligd met een sterk wachtwoord.

Weet iemand of je daarnaast nog een private key hoort te hebben of is dat bestandje zelf de private key? Enige wat ik heb is dat bestand, mijn public key en het wachtwoord om hem te unlocken en coins te verzenden etc.
Bestand + wachtwoord is voldoende

Jason :{
pi_179368954
quote:
5s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 00:40 schreef chroestjov het volgende:
Je hebt 102 notes gekregen van onze moderators.

Kan ik deze ergens inwisselen voor BTC?
Ik heb er maar 35. *D

Ben wel gebanned van een ander forum hier dus vraag me af wat jij allemaal geflikt hebt. :')
pi_179368959
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 00:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bestand + wachtwoord is voldoende

Jason :{
Wat is er mis met JSON?
  vrijdag 25 mei 2018 @ 00:55:03 #109
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179368972
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 05:15 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Hij zit er altijd er naast met zijn Analyses... :P

[..]


Daarbij in een emotie gedreven markt heeft geen baat technische Analyses zoals Ed die bazelt, dus ook bijna geen waarde als beslissende factor.

Het (technische analyse) kan slechts gebruikt worden als een kleine tool, ondergeschikt aan het marktsentiment wat altijd de doorslaggevende factor zou moeten zijn.

Short term, TA, kan ie gelijk hebben: niet, long tern: meerdere BTC rallies etc gelden andere regels ;)
The best firms advertise the least...
  vrijdag 25 mei 2018 @ 00:59:06 #110
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179369018
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 00:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is er mis met JSON?
Waar is Banshee :{
pi_179369219
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 23:37 schreef ITrade het volgende:
[ afbeelding ]

Er zit een Bitcoin verstopt in dit plaatje.

https://www.reddit.com/r/(...)is_puzzle_good_luck/

Een mooie time killer in deze zware tijden.
Opzich geen slecht loon als je er in een week iets op hebt weten te programmeren. Ook al ben ik programmeur, ik denk echter altijd bij zulke dingen dat er vééél slimmere mensen zijn die zoiets dan voor je neus wegkapen. Van die autisten die in 1 seconde precies weten hoeveel er op de grond ligt als jij een vuist stuivers op de grond pleurt.
pi_179369240
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 00:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb er maar 35. *D

Ben wel gebanned van een ander forum hier dus vraag me af wat jij allemaal geflikt hebt. :')
Ik ben mij van geen kwaad bewust, ik balanceer mij altijd als een koorddanser tussen de lijntjes van het toegestane, derhalve kan ik niets anders verzinnen dan dat de moderatie 102x de plank volledig heeft misgeslagen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179369274
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:29 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik ben mij van geen kwaad bewust, ik balanceer mij altijd als een koorddanser tussen de lijntjes van het toegestane, derhalve kan ik niets anders verzinnen dan dat de moderatie 102x de plank volledig heeft misgeslagen.
Man, in mijn notes staan hele discussies van andere mensen waar ik niks mee te maken heb :')

Don't drink and moderate, hmmmkay?
pi_179369289
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:36 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Man, in mijn notes staan hele discussies van andere mensen waar ik niks mee te maken heb :')

Don't drink and moderate, hmmmkay?
Ik ga ook eens een keer betalen en ff checken wat ze allemaal over me zitten te roddelen. :D Lijkt me prachtig. Zodra ik in crypto kan betalen doe ik het gelijk.
pi_179369292
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:40 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik ga ook eens een keer betalen en ff checken wat ze allemaal over me zitten te roddelen. :D Lijkt me prachtig. Zodra ik in crypto kan betalen doe ik het gelijk.
Ze zijn vanaf nu gratis in te zien.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 01:44:16 #116
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179369304
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:36 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Man, in mijn notes staan hele discussies van andere mensen waar ik niks mee te maken heb :')

Don't drink and moderate, hmmmkay?
Ik zie duidelijk dat ik 15 jaar geleden een heel ander persoon was dan nu :')
pi_179369309
Mijn account is ook een keer in de 'eeuwige' prullenbak geflikkerd.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179369314
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:41 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ze zijn vanaf nu gratis in te zien.
Echt? Waar? :D
pi_179369318
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Echt? Waar? :D
Bij 'abonnementen' staat er een nieuw kopje tussen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179369368
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:48 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Bij 'abonnementen' staat er een nieuw kopje tussen.
VET. :D

Ik vind het allemaal onterecht. Het zijn stuk voor stuk hilarische reacties die ik heb geplaatst. _O-

Heb hier in BTC pas 3 notes.

Je mag ze overigens niet openbaren, dus kiek uit jongens.
pi_179369383
Leisure Suit Larry komt terug

Leisure Suit Larry komt teruuuuuug _O-

Hij ziet er alleen veel te vlot uit in dat filmpje. Moet juist een kalend ranzig mannetje zijn.
pi_179369550
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 02:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Je mag ze overigens niet openbaren, dus kiek uit jongens.
Het auteursrecht zegt van wel.
pi_179369551
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 03:18 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Het auteursrecht zegt van wel.
Zal best, maar dan mogen ze je ook bannen. :')
pi_179369556
Mijn notes :')

Mijn parels van wijsheid niet begrijpen :') :')

Verge :') :') :' (
pi_179371267
ik zal mn notes straks even gratis gaan opvragen bij de mods ivm de AVG, anders boete...
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:02:10 #126
131603 Afwazig
Serious business
pi_179371515
Ik zie niks hoor :').

edit: grapje toch wel
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:04:39 #127
131603 Afwazig
Serious business
pi_179371531
Mijn laatste note is uit 2012 man. Wtf :{
pi_179371542
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:04 schreef Afwazig het volgende:
Mijn laatste note is uit 2012 man. Wtf :{
Heilig boontje gespot
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:36:41 #129
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179371812
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 07:33 schreef het_fokschaap het volgende:
ik zal mn notes straks even gratis gaan opvragen bij de mods ivm de AVG, anders boete...
Kthxbye
pi_179371872
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:36 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Kthxbye
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:45:06 #131
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179371905
quote:
6s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:41 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Kijk je wel uit voor die search search maat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179372031
Augur in een juridische strijd :P

https://www.coindesk.com/(...)chain-project-augur/

Jammer dat hun mainnet nog niet live is, dan had ik graag op het Augur platform op de uitkomst van deze zaak willen wedden :D
pi_179372197
En daar gaan we weer...
pi_179372219
En redelijk hard ook :+
  vrijdag 25 mei 2018 @ 09:16:25 #135
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179372326
Maanden moeten lezen hoe lekker een flinke correctie zou zijn, want dan zijn de weak hands er lekker uit gefilterd. Nou, daar gaan we dan. Gefeliciteerd!
  vrijdag 25 mei 2018 @ 09:19:52 #136
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179372383
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 09:16 schreef hodlwave het volgende:
Maanden moeten lezen hoe lekker een flinke correctie zou zijn, want dan zijn de weak hands er lekker uit gefilterd. Nou, daar gaan we dan. Gefeliciteerd!
Ja dat is echt heerlijk man! *O* _O_
  vrijdag 25 mei 2018 @ 09:32:21 #137
131603 Afwazig
Serious business
pi_179372599
Ik short altijd vanaf de top en long de bottom dus snap niet waarom het hier zo rustig is.
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 09:57:12 #138
230491 Zith
pls tip
pi_179373074
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:04 schreef Afwazig het volgende:
Mijn laatste note is uit 2012 man. Wtf :{
Niet meer, check over 7 dagen nog maar eens
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179373177
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 09:57 schreef Zith het volgende:

[..]

Niet meer, check over 7 dagen nog maar eens
Ban aangevraagd :(
  vrijdag 25 mei 2018 @ 10:14:01 #140
131603 Afwazig
Serious business
pi_179373339
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 09:57 schreef Zith het volgende:

[..]

Niet meer, check over 7 dagen nog maar eens
:')
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 10:47:13 #141
230491 Zith
pls tip
pi_179374118
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 10:04 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ban aangevraagd :(
Ban toegekend, ik zie je weer over 5 dagen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179374980
justinsuntron twitterde op vrijdag 25-05-2018 om 11:24:19 Thanks, we expect more cooperations🤝 https://t.co/P5YFVrNeme reageer retweet
Die kennen we ergens van... Wesley Snijder in crypto?
pi_179375047
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 01:23 schreef illusions het volgende:

[..]

Opzich geen slecht loon als je er in een week iets op hebt weten te programmeren. Ook al ben ik programmeur, ik denk echter altijd bij zulke dingen dat er vééél slimmere mensen zijn die zoiets dan voor je neus wegkapen. Van die autisten die in 1 seconde precies weten hoeveel er op de grond ligt als jij een vuist stuivers op de grond pleurt.
Zeker, daarom moet hier op FOK! iemand het toch wel kunnen oplossen? :p
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179375107

Wel weer duidelijk waar die marketingmiljoenen van Waves naar toe gaan :')

Meest ongeïnspireerde voorlees "nieuws", maar wel lekker cashen _O_

WVwssss
pi_179375151
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 11:36 schreef kthxbye het volgende:

Wel weer duidelijk waar die marketingmiljoenen van Waves naar toe gaan :')

Meest ongeïnspireerde voorlees "nieuws", maar wel lekker cashen _O_

WVwssss
Nog steeds geen mainnet? Lol
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 11:47:20 #146
230491 Zith
pls tip
pi_179375324
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 11:38 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Nog steeds geen mainnet? Lol
:? Waves heeft een mainnet, heeft zelfs een DEX erop lopen...
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:12:52 #147
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179375977
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 09:16 schreef hodlwave het volgende:
Maanden moeten lezen hoe lekker een flinke correctie zou zijn, want dan zijn de weak hands er lekker uit gefilterd. Nou, daar gaan we dan. Gefeliciteerd!
weak hands, ook weer zo'n bullshitterm. :X
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:18:21 #148
131603 Afwazig
Serious business
pi_179376136
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 11:47 schreef Zith het volgende:

[..]

:? Waves heeft een mainnet, heeft zelfs een DEX erop lopen...
Hij had het over VEN geloof ik.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:27:39 #149
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179376398
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:28:40 #150
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179376421
Decentralisatie bruh
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179376625
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 12:28 schreef fathank het volgende:
Decentralisatie bruh
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:36:29 #152
131603 Afwazig
Serious business
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 mei 2018 @ 12:37:38 #153
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179376665
quote:
Heeft die Sunerok uberhaupt ook maar de basis onder de knie of is het echt alleen maar knip en plak werk? Volgens mij kan ik nog beter coden dan die gast :P
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:39:36 #154
366734 dimmak
bitcoin
pi_179376708
quote:
JUSTINGOD _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:47:28 #155
131603 Afwazig
Serious business
pi_179376936
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 12:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Heeft die Sunerok uberhaupt ook maar de basis onder de knie of is het echt alleen maar knip en plak werk? Volgens mij kan ik nog beter coden dan die gast :P
Die hele code is gecopy / paste van andere repo's zoals peercoin, novacoin en anderen. Die gast kan niks zelfs en blijkbaar is zelfs het aanpassen van een paar functies of variabelen te moeilijk.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 12:47:39 #156
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179376948
Snel verge kopen :9~
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179377177
bitcoin gold :')
pi_179378588
is het al waves maand jongens? :')
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:07:02 #159
131603 Afwazig
Serious business
pi_179378777
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 13:55 schreef noobcrypto het volgende:
is het al waves maand jongens? :')
Juni en juli geloof ik.
pi_179378822
Ik lees ook net dat het netwerk van Bitcoin gold een 51% aanval heeft gehad..

Ook slechte coders jongens?
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:12:41 #161
131603 Afwazig
Serious business
pi_179378903
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:08 schreef noobcrypto het volgende:
Ik lees ook net dat het netwerk van Bitcoin gold een 51% aanval heeft gehad..

Ook slechte coders jongens?
Totaal andere insteek. De 51% attack op Verge is een 51% attack niet omdat de attacker echt 51% van de hashrate heeft maar omdat de code van Verge zo kut inelkaar zit dat je met een kleine hashrate toch 51% kan behalen op een mining algoritme. In dit geval was het eigenlijk zelfs 100% van want alle blocks gingen naar de attacker.

Hier twee tweets over de attack op BTG:
SatoshiLite twitterde op donderdag 24-05-2018 om 17:59:10 Bitcoin Gold got 51% attacked. Miners have no issue with attacking BTG because if it dies, they could easily switch to mine another coin that also uses Equihash POW. This is not the case for Bitcoin/Litecoin where they are the dominant coin for their respective mining algorithms. https://t.co/ThOzSFz5tQ reageer retweet
SatoshiLite twitterde op donderdag 24-05-2018 om 22:40:28 Litecoin is 99% dominant in Scrypt PoW. LTC has network hashrate of 301 TH/s. The next largest non-merged-mined Scrypt coin (GAME) only has 2 TH/s. Takes less than 1% of the LTC network to 51% attack other Scypt coins. But miners won't attack Litecoin and kill their cash chikun. https://t.co/kj6r7d9KBr reageer retweet
pi_179378933
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:12 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Totaal andere insteek. De 51% attack op Verge is een 51% attack niet omdat de attacker echt 51% van de hashrate heeft maar omdat de code van Verge zo kut inelkaar zit dat je met een kleine hashrate toch 51% kan behalen op een mining algoritme. In dit geval was het eigenlijk zelfs 100% van want alle blocks gingen naar de attacker.

Hier twee tweets over de attack op BTG:
SatoshiLite twitterde op donderdag 24-05-2018 om 17:59:10 Bitcoin Gold got 51% attacked. Miners have no issue with attacking BTG because if it dies, they could easily switch to mine another coin that also uses Equihash POW. This is not the case for Bitcoin/Litecoin where they are the dominant coin for their respective mining algorithms. https://t.co/ThOzSFz5tQ reageer retweet
SatoshiLite twitterde op donderdag 24-05-2018 om 22:40:28 Litecoin is 99% dominant in Scrypt PoW. LTC has network hashrate of 301 TH/s. The next largest non-merged-mined Scrypt coin (GAME) only has 2 TH/s. Takes less than 1% of the LTC network to 51% attack other Scypt coins. But miners won't attack Litecoin and kill their cash chikun. https://t.co/kj6r7d9KBr reageer retweet
Ja deze hack op bitcoin Gold is helemaal niet erg....

:')
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:15:27 #163
131603 Afwazig
Serious business
pi_179378952
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:14 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ja deze hack op bitcoin Gold is helemaal niet erg....

:')
Je snapt er gewoon niks van. Laat maar zitten. :D
pi_179379022
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:15 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Je snapt er gewoon niks van. Laat maar zitten. :D
Haha en dat zeg jij :')
pi_179379039
Leuk voorbeeld van GAME, die blockchain wordt nu beveiligd door Komodo
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:19:06 #166
366734 dimmak
bitcoin
pi_179379057
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:14 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ja deze hack op bitcoin Gold is helemaal niet erg....

:')
Dat zegt hij toch niet. :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 mei 2018 @ 14:20:16 #167
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179379088
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:14 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ja deze hack op bitcoin Gold is helemaal niet erg....

:')
Dat zegt hij toch nergens. Hij zegt dat het anders is.
pi_179379122
"Miners have no issue with attacking BTG "

Daar ging het mij om... De reden die ze opgeven dat is dus juist best triest.

Die fork kan je nu wel dood verklaren...
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:23:49 #169
366734 dimmak
bitcoin
pi_179379174
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:21 schreef noobcrypto het volgende:
"Miners have no issue with attacking BTG "

Daar ging het mij om... De reden die ze opgeven dat is dus juist best triest.

Die fork kan je nu wel dood verklaren...
Je vergeet de rest van de zin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179379181
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:21 schreef noobcrypto het volgende:
"Miners have no issue with attacking BTG "

Daar ging het mij om... De reden die ze opgeven dat is dus juist best triest.

Die fork kan je nu wel dood verklaren...
Alsof iemand btg of al die andere shitforks zou missen
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 14:25:20 #171
230491 Zith
pls tip
pi_179379212
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:21 schreef noobcrypto het volgende:
"Miners have no issue with attacking BTG "

Daar ging het mij om... De reden die ze opgeven dat is dus juist best triest.

Die fork kan je nu wel dood verklaren...
Je vroeg of het ook slechte coders waren, de code heeft er helemaal niets mee te maken.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179379214
Er zit gewoon een totaal amateuristisch team achter dat bitcoin gold.

Is gewoon slecht werk geleverd die probeert mee te liften op het succes van bitcoin.

Maar goed, ik snap er verder overigens helemaal niks van hoor
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 14:27:14 #173
230491 Zith
pls tip
pi_179379243
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:25 schreef noobcrypto het volgende:
Er zit gewoon een totaal amateuristisch team achter dat bitcoin gold.

Is gewoon slecht werk geleverd die probeert mee te liften op het succes van bitcoin.

Maar goed, ik snap er verder overigens helemaal niks van hoor
Nogmaals, de code van bitcoin gold heeft niets met de 51% attack te maken. Bij verge wel.

Dat BTG een kut coin was wisten we al langer, maar niet door de code (die een kopie van BTC is).
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 25 mei 2018 @ 14:27:28 #174
131603 Afwazig
Serious business
pi_179379253
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:25 schreef noobcrypto het volgende:
Er zit gewoon een totaal amateuristisch team achter dat bitcoin gold.

Is gewoon slecht werk geleverd die probeert mee te liften op het succes van bitcoin.

Maar goed, ik snap er verder overigens helemaal niks van hoor
Fijn dat je het nu gewoon toe geeft. Is niet erg.
pi_179379326
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:27 schreef Zith het volgende:

[..]

Nogmaals, de code van bitcoin gold heeft niets met de 51% attack te maken. Bij verge wel.

Dat BTG een kut coin was wisten we al langer, maar niet door de code (die een kopie van BTC is).
Ik beweer ook nergens dat de code van verge goed is of wat dan ook...

Ik zeg alleen dat bitcoin gold OOK gewoon TROEP is.

ps bij mijn weten is het geen copie van de code.. Gold zit op een totaal andere algoritme...??
pi_179379345
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:27 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Fijn dat je het nu gewoon toe geeft. Is niet erg.
Is jou e-penis weer een beetje gegroeid ja, doe ik graag voor je knul.
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 14:32:48 #177
230491 Zith
pls tip
pi_179379373
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:30 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik beweer ook nergens dat de code van verge goed is of wat dan ook...

Ik zeg alleen dat bitcoin gold OOK gewoon TROEP is.
Je vroeg letterlijk of dit OOK slechte coders waren, wie is die ook dan?

Natuurlijk is btg troep, maar... Nogmaals... Niet vanwege de code. De code is 100% in orde.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179379410
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:32 schreef Zith het volgende:

[..]

Je vroeg letterlijk of dit OOK slechte coders waren, wie is die ook dan?

Natuurlijk is btg troep, maar... Nogmaals... Niet vanwege de code. De code is 100% in orde.
En dat trek ik dus sterk in twijfel of die code 100% in orde is.

Het is geen copie van bitcoin...

Ja ook slechte coders, net als verge ook slechte coders heeft.. Dus waar beweer ik dan dat verge goed zal zijn??
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 14:37:13 #179
230491 Zith
pls tip
pi_179379459
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:34 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

En dat trek ik dus sterk in twijfel of die code 100% in orde is.

Het is geen copie van bitcoin...
Beargumenteer maar waarom je dat denkt. Als je de 51% attack noemt krijg je een note (die je gratis mag inzien vanaf vandaag!)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179379534
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:37 schreef Zith het volgende:

[..]

Beargumenteer maar waarom je dat denkt. Als je de 51% attack noemt krijg je een note (die je gratis mag inzien vanaf vandaag!)
Kom ik nog wel op terug.
pi_179379745
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:37 schreef Zith het volgende:

[..]

Beargumenteer maar waarom je dat denkt. Als je de 51% attack noemt krijg je een note (die je gratis mag inzien vanaf vandaag!)
heb op feesboek gestaan
pi_179380150
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:39 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Kom ik nog wel op terug.
_O_ noobcrypto _O_

_O_ niets toevoegen aan de discussie maar toch doen alsof dat wel zo is _O_

_O_ Bitcoin Gold, alles verkocht in januari _O_
pi_179380291
Hoeveel verschillende btcs zijn er tegenwoordig? :')

.Carlos Matos
  vrijdag 25 mei 2018 @ 15:12:08 #184
366734 dimmak
bitcoin
pi_179380483
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 15:05 schreef Jed1Gam het volgende:
Hoeveel verschillende btcs zijn er tegenwoordig? :')

.Carlos Matos
1
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179380594
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 15:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

1
Bcash toch? :P
pi_179380605
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:37 schreef Zith het volgende:

[..]

Beargumenteer maar waarom je dat denkt. Als je de 51% attack noemt krijg je een note (die je gratis mag inzien vanaf vandaag!)
Probleem is denk ik dat vaak een 51% aanval ook genoemd wordt als er iets anders mis gaat. Ik doe dit zelf overigens ook. Bijvoorbeeld bij Verge deed ik het.

Daardoor is een 51% aanval soort van synoniem geworden voor een frauduleuze wijziging in het grootboek.
pi_179380621
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 15:05 schreef Jed1Gam het volgende:
Hoeveel verschillende btcs zijn er tegenwoordig? :')

.Carlos Matos
1 en dat is Bitcoin Cash.

ZOEKT DEKKING
pi_179380738
BTC!!!


Is ook een leuke coins wel
pi_179381561
LukeDashjr twitterde op vrijdag 25-05-2018 om 13:23:53 PSA: if someone has a full >50% hashrate for your cryptocurrency, there is NO NUMBER of blocks where confirmation is safe. Once you get beyond 50%, you can reverse an unlimited number of blocks!(What happened to BGold, CAN be done to BCH or maybe Bitcoin if Bitmain wants to...) reageer retweet
Casper FFG gaat dit dus tegen _O_

[ Bericht 5% gewijzigd door KappenBakken op 25-05-2018 16:04:38 ]
pi_179382515
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 14:20 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat zegt hij toch nergens. Hij zegt dat het anders is.
Hoe is het met je rug lan
pi_179382614
Waarom krijg ik ads voor een seizoenskaart van Ajax? :r
pi_179382957
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 15:00 schreef kthxbye het volgende:

[..]

_O_ niets toevoegen aan de discussie maar toch doen alsof dat wel zo is _O_

  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:00:00 #193
360296 IkbendeSjaak
Vis een optie?
pi_179383261
Heeft iemand toevallig nog een invitatiecode voor bl3p.eu over? Mijn dank is groot:)
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:15:22 #194
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179383679
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:00 schreef IkbendeSjaak het volgende:
Heeft iemand toevallig nog een invitatiecode voor bl3p.eu over? Mijn dank is groot:)
Helaas niet meer :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:17:31 #195
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179383732
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 16:32 schreef Weissmania het volgende:
Waarom krijg ik ads voor een seizoenskaart van Ajax? :r
Is voor die rijke tata's dus inderdaad wel gek dat jij die krijgt
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179383752
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:17 schreef fathank het volgende:

[..]

Is voor die rijke tata's dus inderdaad wel gek dat jij die krijgt
Ook de verkeerde postcode lijkt me, zo dicht bij de Kuip :')
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:20:59 #197
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179383804
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 11:28 schreef ArnoldG0342 het volgende:
justinsuntron twitterde op vrijdag 25-05-2018 om 11:24:19 Thanks, we expect more cooperations🤝 https://t.co/P5YFVrNeme reageer retweet
Die kennen we ergens van... Wesley Snijder in crypto?
wie?
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:21:42 #198
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179383824
Ik hoop dat ETH nog even onder de 500 zakt.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:29:39 #199
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179383992
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:21 schreef ssjgoku het volgende:
Ik hoop dat ETH nog even onder de 500 zakt.
effe de bags vullen voordat we de straalmotoren aanzetten
  vrijdag 25 mei 2018 @ 17:33:31 #200
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179384070
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:29 schreef leolinedance het volgende:

[..]

effe de bags vullen voordat we de straalmotoren aanzetten
Je hebt hem door idd. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179384519
correction is over
pi_179384534
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:00 schreef iloveshitcoins het volgende:
correction is over
Als we die glazen bol van jou toch niet hadden ... wat moesten we dan?

Thanks!
  vrijdag 25 mei 2018 @ 18:02:34 #203
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179384546
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179384591
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Als we die glazen bol van jou toch niet hadden ... wat moesten we dan?

Thanks!
70% correction over 30% doorgaan. volgens de experten.
pi_179384600
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:05 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

70% correction over 30% doorgaan. volgens de experten.
Er zijn geen experts.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 18:09:26 #206
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179384649
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Er zijn geen experts.
Jawel..
Klaas en MzS.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179384653
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Er zijn geen experts.
genoeg op youtube. je mag er zelf ook zijn
pi_179384944
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:00 schreef iloveshitcoins het volgende:
correction is over
Bullshit :')
Vakman pur sang
  vrijdag 25 mei 2018 @ 18:34:53 #209
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179385050
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Bullshit :')
Kan je uitleggen waarom het bullshit is?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179385097
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:34 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Kan je uitleggen waarom het bullshit is?
Een negatieve waarde uitleggen? Hoe kan ik bewijzen dat jij geen 100 miljoen hebt? Laat degene met het statement maar eens uitleggen waarom.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 18:39:27 #211
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179385124
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Een negatieve waarde uitleggen? Hoe kan ik bewijzen dat jij geen 100 miljoen hebt? Laat degene met het statement maar eens uitleggen waarom.
Dat mag uiteraard ook.
Beide moeten gewoon, want zo kan idd iedereen van alles roepen. ^O^

Je mag er zijn!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179385287
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat mag uiteraard ook.
Beide moeten gewoon, want zo kan idd iedereen van alles roepen. ^O^

Je mag er zijn!
:')
  vrijdag 25 mei 2018 @ 18:50:45 #213
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179385321
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:49 schreef illusions het volgende:

[..]

:')
Hoe doet je dit van binnen voelen?
Je bent beetje verdrietig of?
Als je wilt praten, zijn we er voor je. Ik hoop dat je dat weet.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179386367
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:50 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Hoe doet je dit van binnen voelen?
Je bent beetje verdrietig of?
Als je wilt praten, zijn we er voor je. Ik hoop dat je dat weet.
Jij houdt nogal van praten he? Misschien is R&P een leuke plek voor jou.
Vakman pur sang
  vrijdag 25 mei 2018 @ 19:50:27 #215
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179386402
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 19:49 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jij houdt nogal van praten he? Misschien is R&P een leuke plek voor jou.
Hoe kom je daarbij dan?
Trek jij altijd zulke snelle conclusies naar een aantal posts?
Ik vond die smiley gewoon sad uitzien, wellicht mankeert er iets.
Soon moon®
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179386514
  † In Memoriam † vrijdag 25 mei 2018 @ 20:17:04 #217
230491 Zith
pls tip
pi_179387013
Ssjgoku is wel een bazen naam.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 25 mei 2018 @ 21:02:35 #218
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179387935
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 16:28 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Hoe is het met je rug lan
Pijn is onder controle, maar ben zo suf als het maar kan door alle medicijnen. Slaap 12 uur en dan word ik wakker alsof ik geen oog hebt dichtgedaan :P

Gisteren te lang geslapen, waardoor ik 2 uur te laat mijn pijnstilling heb ingenomen, merkte het meteen, dus moet nog wel even door helaas.

Komt vanzelf goed!
  vrijdag 25 mei 2018 @ 21:38:07 #219
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179388589
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 21:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Pijn is onder controle, maar ben zo suf als het maar kan door alle medicijnen. Slaap 12 uur en dan word ik wakker alsof ik geen oog hebt dichtgedaan :P

Gisteren te lang geslapen, waardoor ik 2 uur te laat mijn pijnstilling heb ingenomen, merkte het meteen, dus moet nog wel even door helaas.

Komt vanzelf goed!
Wtf, hoe heftig is die shit dan wel niet. :/
Ik hoop dat het snel beter gaat maat.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 22:55:10 #220
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179390001
Hmz...
pi_179390069
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:00 schreef iloveshitcoins het volgende:
correction is over
_O_ iloveshitcoins _O_

_O_ posting in the English so it sounds like smarter _O_

_O_ the oracle of bear markets _O_
pi_179390101
Hey Kyran, stuur mij eens wat van die oxy. Lekker spul was dat 😋
pi_179390720
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 22:58 schreef kthxbye het volgende:

[..]

_O_ iloveshitcoins _O_

_O_ posting in the English so it sounds like smarter _O_

_O_ the oracle of bear markets _O_
you are allowed to be!
  zaterdag 26 mei 2018 @ 01:59:34 #224
131603 Afwazig
Serious business
pi_179393475
Ik ben volwassen
pi_179394127
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 18:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Een negatieve waarde uitleggen? Hoe kan ik bewijzen dat jij geen 100 miljoen hebt? Laat degene met het statement maar eens uitleggen waarom.
In het oude Griekenland hadden ze daar een mooie methode voor. Om te bewijzen dat jij niet de rijkste was moest je al je vermogen ruilen met de #2.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:08:02 #226
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396429
Dooie boel hier :(
Koffie tijd!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:21:49 #227
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396581
Kan iemand mij melk komen brengen?
Alvast dank.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179396627
vrees dat we binnen een paar dagen verder gaan dalen. bear flag in zicht.
pi_179396668
Ik verwacht dat we de komende week gaan stijgen. Bullish flag in zicht.
pi_179396684
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:21 schreef ssjgoku het volgende:
Kan iemand mij melk komen brengen?
Alvast dank.
Stroop je broekspijpen op, heb je alvast 2 melkflessen.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:32:56 #231
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396694
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:32 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Stroop je broekspijpen op, heb je alvast 2 melkflessen.
Ehhh, nee.
Ben best wel bruin gekleurd :P
Nice try tho.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:33:16 #232
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396702
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:30 schreef MaGNeT het volgende:
Ik verwacht dat we de komende week gaan stijgen. Bullish flag in zicht.
Juni wordt onze maand :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179396708
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:32 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ehhh, nee.
Ben best wel bruin gekleurd :P
Nice try tho.
Ah, ruilen? :P
pi_179396712
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:30 schreef MaGNeT het volgende:
Ik verwacht dat we de komende week gaan stijgen. Bullish flag in zicht.
zal t onthouden. spreek je volgende week wel.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:34:46 #235
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396718
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:33 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah, ruilen? :P
Hahah, dat kan je voor jezelf ook zo fixen.
Af en toe zonnebank doet wonderen. :Y)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:35:34 #236
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396727
Ik heb een zware ochtend pfff. Kut bierrrr.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:38:11 #237
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179396773
Iemand een idee wanneer TFD eens op fatsoenlijke exchange komt?
Zie er wel potentie in, en huidige prijs lijkt interessant om wat in te kopen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179397103
Xrp amazon moon soon
  zaterdag 26 mei 2018 @ 12:03:23 #239
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179397117
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:02 schreef Dwaalboy het volgende:
Xrp amazon moon soon
Bron? :o
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179397170
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:03 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Bron? :o
Fud?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 12:10:34 #241
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179397213
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:07 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Fud?
Ik begrijp hieruit, dat het gewoon wishfull thinking is?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179397317
Idd ja
  zaterdag 26 mei 2018 @ 12:20:00 #243
131603 Afwazig
Serious business
pi_179397331
Verge gaat misschien wel samenwerken met Sony en Microsoft

Bron: Maikuul
  zaterdag 26 mei 2018 @ 12:23:00 #244
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179397360
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:20 schreef Afwazig het volgende:
Verge gaat misschien wel samenwerken met Sony en Microsoft

Bron: Maikuul
Je vergeet Apple
Hmz...
  zaterdag 26 mei 2018 @ 12:24:41 #245
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179397379
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:20 schreef Afwazig het volgende:
Verge gaat misschien wel samenwerken met Sony en Microsoft

Bron: Maikuul
Wie is Maikuul?
Goede bron iig?

Heb wel beetje twijfels... Verge is volgens mij 1 grote scam. Geloof niet zo in die "Maikuul".
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179397474
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 21:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Pijn is onder controle, maar ben zo suf als het maar kan door alle medicijnen. Slaap 12 uur en dan word ik wakker alsof ik geen oog hebt dichtgedaan :P

Gisteren te lang geslapen, waardoor ik 2 uur te laat mijn pijnstilling heb ingenomen, merkte het meteen, dus moet nog wel even door helaas.

Komt vanzelf goed!
Makkelijk vasten zo voor jou ;)
pi_179398068
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:34 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Hahah, dat kan je voor jezelf ook zo fixen.
Af en toe zonnebank doet wonderen. :Y)
De rente is zo laag.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 13:09:56 #249
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179398078
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 13:09 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

De rente is zo laag.
Smartass :7
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179398364
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:35 schreef ssjgoku het volgende:
Ik heb een zware ochtend pfff. Kut bierrrr.
Dit.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 14:18:17 #251
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179399069
quote:
18s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 13:27 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Dit.
Geen ultra instinct vandaag. :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179399287
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 12:23 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Je vergeet Apple
Seal werkt tenminste al samen met Apple, bron: het logo op hun website.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  zaterdag 26 mei 2018 @ 14:35:25 #253
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179399351
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 14:31 schreef ITrade het volgende:

[..]

Seal werkt tenminste al samen met Apple, bron: het logo op hun website.
Nee, de halve connectie die er dan al zou zijn, zou dan via IACC gaan.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179399546
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 14:35 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nee, de halve connectie die er dan al zou zijn, zou dan via IACC gaan.


Die man is zelfs Mensa club member.

^Jinxed
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  zaterdag 26 mei 2018 @ 15:01:53 #255
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179399820
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 14:46 schreef ITrade het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Die man is zelfs Mensa club member.

^Jinxed
Dat plaatje is bs man.
Gaat meer om het idee, geen partnership shit.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 15:06:51 #256
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179399964
Is er ook een website waar alle forks aangekondigt worden?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 15:22:29 #257
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179400359
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:32 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ehhh, nee.
Ben best wel bruin gekleurd :P
Nice try tho.
Nog een topicTurk? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 15:29:46 #258
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179400516
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 15:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nog een topicTurk? :o
Haha, nee man.
Ik geniet graag v.d zon :)
Na 2 dagen, bijna een neger -,-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179403150
Max crasht immiddels vaker dan de crypto
  zaterdag 26 mei 2018 @ 17:57:26 #260
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179403330
Weekendmoon?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 18:24:34 #261
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179403705
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 17:57 schreef leolinedance het volgende:
Weekendmoon?
Ik verwacht Juni pas echte vooruitgang.
Althans, dat hoop ik.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179403771
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 18:24 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik verwacht Juni pas echte vooruitgang.
Althans, dat hoop ik.
2018 of 2019?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 18:43:40 #263
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179404103
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 18:24 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik verwacht Juni pas echte vooruitgang.
Althans, dat hoop ik.
Ik hoop vandaag. Of morgen.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 19:06:55 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179404505
Nooit meer
Crypto is hersendood,het moet alleen nog ff sterven
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 26 mei 2018 @ 19:19:33 #265
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179404763
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 18:27 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

2018 of 2019?
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 18:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik hoop vandaag. Of morgen.
Dit jaar nog.
En ik hoop asap, maar denk echt pas in juni.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179405072
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 19:06 schreef fathank het volgende:
Nooit meer
Crypto Fok! is hersendood, het moet alleen nog ff sterven
Fixed.
pi_179405243
btc cringe item bij kassa nu
  zaterdag 26 mei 2018 @ 19:50:10 #268
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179405425
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 17:57 schreef leolinedance het volgende:
Weekendmoon?
Weekendmoon, de nieuwe weekendump :D
  zaterdag 26 mei 2018 @ 19:53:24 #269
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179405485
Nog even een dikke dump aub en daarna mag het weer gaan moonen :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:06:50 #270
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179405807
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 19:53 schreef Rossdale het volgende:
Nog even een dikke dump aub en daarna mag het weer gaan moonen :Y
Dit :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179405978
Ben een beetje crypto moe ;)
Vakman pur sang
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:18:55 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179406027
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 19:53 schreef Rossdale het volgende:
Nog even een dikke dump aub en daarna mag het weer gaan moonen :Y
Ik heb net een dikke dump gedaan, snap je
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179406152
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 20:18 schreef fathank het volgende:

[..]

Ik heb net een dikke dump gedaan, snap je
Kluivert uit de selectie gezet ? :7
Vakman pur sang
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:47:56 #274
85998 Mattt
No Americans in Bagdad !
pi_179406800
Wie had hier nog een TRST bag?
Ziet er treurig uit momenteel na delist van bittrex.
And there are still no americans in Bagdad !!
pi_179406949
2% moon, wat een topdag
  zaterdag 26 mei 2018 @ 21:05:04 #276
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179407182
Geduld is alles hier in. Wacht maar even en HODL.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179408342
Komt de dump alweer
  zaterdag 26 mei 2018 @ 21:56:14 #278
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179408496
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 21:51 schreef Dwaalboy het volgende:
Komt de dump alweer
Gelukkig.
Ik hoop dat het aanhoud tot morgen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 mei 2018 @ 22:06:39 #279
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179408907
Gaap
pi_179409866
ff shorten dan.
  zondag 27 mei 2018 @ 00:15:49 #281
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_179412628
Je moeder is short.
pi_179415064
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:15 schreef IrishBastard het volgende:
Je moeder is short.
Dat zei ze gister niet
Vakman pur sang
pi_179415434


De bart simpsons worden steeds kleiner. Incoming moon confirmed!
  zondag 27 mei 2018 @ 08:50:55 #284
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179416817
Klassieke weekenddump gehad, nu weer up?
  zondag 27 mei 2018 @ 09:34:23 #285
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179417397
Nog even 3% extra omlaag en dan ben ik gelukkig en mag de mission to mars gaan beginnen O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 27 mei 2018 @ 10:14:17 #286
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179418056
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 09:34 schreef Rossdale het volgende:
Nog even 3% extra omlaag en dan ben ik gelukkig en mag de mission to mars gaan beginnen O+
Lijkt wel weer te gaan stijgen. :'(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 27 mei 2018 @ 10:33:03 #287
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179418390
Wanneer einde mei.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 27 mei 2018 @ 10:51:25 #288
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179418661
Hey, iemand hier al eens iets met HitBTC gedaan?
Kan je daar gewoon withdrawen zonder verified status?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 27 mei 2018 @ 11:19:22 #289
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179419065
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 10:51 schreef ssjgoku het volgende:
Hey, iemand hier al eens iets met HitBTC gedaan?
Kan je daar gewoon withdrawen zonder verified status?
Ver bij wegblijven, niets dan ellende die exchange
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 27 mei 2018 @ 11:21:01 #290
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179419085
quote:
1s.gif Op zondag 27 mei 2018 11:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ver bij wegblijven, niets dan ellende die exchange
Was ik al bang voor, maar weinig keus hierin.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179419164
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 10:14 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Lijkt wel weer te gaan stijgen. :'(
+0.17% afgelopen uur :')
  zondag 27 mei 2018 @ 11:26:52 #292
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179419168
Je kunt witdrawen, als de wallets een keer niet gelocked zijn, er geen onderhoud is, de rode maan opkomt in het noorden, de vos van huis is, de yoghurt linksom draait etc
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 27 mei 2018 @ 11:29:17 #293
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179419202
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 11:26 schreef Rossdale het volgende:
Je kunt witdrawen, als de wallets een keer niet gelocked zijn, er onderhoud is, de rode maan opkomt in het noorden, de vos van huis is, de yoghurt linksom draait etc
Dat zou echt fcked up zijn.. Pff.
Hopelijk gaat alles goed.

Je hebt om te withdrawen iig geen verified status nodig of wel?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179419386
Wanneer gaat EOS de positie van BitcoinCash overnemen?
pi_179419652
Cashloze samenleving dwingt overvallers tot omscholing

''Een samenleving zonder contant geld is lastig voor criminelen-oude-stijl. Daarom gaan ze over op nieuwe verdienmodellen.

Klassieke criminelen in Zweden hebben het moeilijk. In het Scandinavische land is cash zo op zijn retour dat zelfs de verkoper van de daklozenkrant zich mobiel laat betalen, en dus niet meer kan worden beroofd. Gevolg: in 2016 kende het land 'slechts' twee bankovervallen, tegenover 110 acht jaar eerder.''


Hallo Crypto.... *O*
  zondag 27 mei 2018 @ 12:04:21 #296
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179419703
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 11:21 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Was ik al bang voor, maar weinig keus hierin.
Wat? Je wordt verplicht een coin te kopen die alleen daar verhandelbaar is? :')
  zondag 27 mei 2018 @ 12:05:26 #297
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179419722
quote:
1s.gif Op zondag 27 mei 2018 12:04 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat? Je wordt verplicht een coin te kopen die alleen daar verhandelbaar is? :')
Nee, een coin die vanuit ICO daar als eerste op komt. :'(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 27 mei 2018 @ 12:35:14 #298
61320 TwztId
ja toch..
pi_179420140
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 12:05 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nee, een coin die vanuit ICO daar als eerste op komt. :'(
Heb je nou 3x van username gewisseld of wat :? :?
  zondag 27 mei 2018 @ 12:37:27 #299
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179420161
quote:
1s.gif Op zondag 27 mei 2018 12:35 schreef TwztId het volgende:

[..]

Heb je nou 3x van username gewisseld of wat :? :?
Nee? Huh?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 27 mei 2018 @ 12:39:10 #300
61320 TwztId
ja toch..
pi_179420184
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 12:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nee? Huh?
Hè?
pi_179420686
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 08:50 schreef DrSnuggle het volgende:
Klassieke weekenddump gehad, nu weer up?
nee we beginnen net met dalen. riemen vast.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')