Met suiker erdoor vind ik het juist tegen het smerige aanquote:Op donderdag 24 mei 2018 15:20 schreef Karzai het volgende:
[..]
wel een beetje suiker erbij anders is het niet te hachelen
Ik snap de zoet/zure link wel, maar azijn en suiker liggen toch iets te extreem van elkaar af IMOquote:
Let je wel op THT? Ik gebruik altijd limoensap.quote:Op donderdag 24 mei 2018 15:18 schreef Karzai het volgende:
Azijn gebruik ik alleen voor salade dressing, doe denk ik 5 jaar met een fles
"gewone" azijn bederft niet.quote:Op donderdag 24 mei 2018 15:39 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Let je wel op THT? Ik gebruik altijd limoensap.
is toch redelijk gangbaar, ik maak em zoals die onderstequote:Op donderdag 24 mei 2018 15:38 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Ik snap de zoet/zure link wel, maar azijn en suiker liggen toch iets te extreem van elkaar af IMO
Je kan ze ook laten schillen.quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:12 schreef gianni61 het volgende:
ik weiger mijn komkommers te schillen..
Joh, ik doe er ook altijd een 'zoetje' in, het gaat om de balans, en uiteraard om je eigen smaak.quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:25 schreef Karzai het volgende:
Ze flikkeren er allemaal suiker in, dus jongens dat hoort gewoon zo
Heb net een halve liter opengetrokken, was ik aan toe, en een vette bong erbij.quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:27 schreef Karzai het volgende:
tijd voor een biertje zo bij moeders in de tuin eten die weer een heerlijk hapje gaat bereiden
Ja! Onmisbaar.quote:Op donderdag 24 mei 2018 15:20 schreef Karzai het volgende:
[..]
wel een beetje suiker erbij anders is het niet te hachelen
Ja!quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:25 schreef Karzai het volgende:
Ze flikkeren er allemaal suiker in, dus jongens dat hoort gewoon zo
Ik heb voor vandaag Hongaarse goulash met frites.quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:37 schreef Karzai het volgende:
Nee m'n ma houdt niet van bbq, misschien 1 keer per jaar
het wordt
kabeljauwfilet met een bieten/appel salade en gebakken krieltjes
toe aardbeien met room en munt
homemade of uit een potje?quote:Op donderdag 24 mei 2018 16:57 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Ik heb voor vandaag Hongaarse goulash met frites.
Ja, het zoetje proef je wel maar in combinatie met zuur en wat peper is het geen suiker-suikerquote:
Bakje.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |