abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179403053
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 17:22 schreef PSVCL het volgende:

[..]

je bent het niet verplicht te GELOVEN he , waar maak je jezelf druk om als atheist?
Heb je wel eens nagedacht waarom je vast? Als je bidt hoe lang doe je dat? Waar geloof jij in?
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:16:40 #177
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179405986
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 15:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

No problem, de Heilige Geest in de Koran is een synoniem voor Gabriel. Diegene die Mohammed bijstond.
Dat is echt de grootste onzin aller tijden. Lees de bijbel eens. Eerst zei je dat Mohammed de Heilige geest was en nu is het opeens GabriŽl. Schei is uit man. Geen van beiden is volgens het Christendom de Heilige Geest. De Heilige Geest kwam in de tijd van het Romeinse rijk nadat Jezus dood was, terwijl Mohammed in de achtste eeuw ineens verscheen nadat hij zogenaamd een boodschap van de engel GabriŽl kreeg dat hij een profeet was. Ik zal je eens de waarheid leren, of je het accepteert is een ander verhaal.

For such men are false apostles, deceitful workers, masquerading as apostles of Christ. 14And no wonder, for Satan himself masquerades as an angel of light. 15It is not surprising, then, if his servants masquerade as servants of righteousness. Their end will correspond to their actions.…
- 2 Corinthians 11:14

Dit is een vers uit het Nieuwe Testament. Hoe is de islam begonnen?

De islam is begonnen op een vreemde manier. Mohammed werd in zijn keel geknepen en stikte bijna, hij ging bijna dood. D'r was ťťn of ander onzichtbaar wezen die dit deed. Hij riep ook drie keer: "Mohammed, ga lezen! Je denkt dat je analfabeet bent, maar je kunt dit lezen! Ga lezen!"

Mohammed dacht dat hij bezeten of bezocht was door een demoon. Hij vroeg zich af: "Are you an angel or a satan?" Later vertelde zijn vrouw hem dat het de engel Gabriel was. Later had hij seks met zijn vrouw en Mohammed geloofde toen dat het een engel was omdat hij niet keek terwijl ze seks hadden.

Ik heb het verhaal in eigen woorden en volgens eigen herinnering naverteld, want ik weet het niet precies uit mijn hoofd. Ik heb een anti-islamitische pagina hierover geraadpleegd waar citaten uit de Hadith staan. De Hadiths zijn gebeurtenissen in het leven van Mohammed en uitspraken van Mohammed, aldus vele moslimgeleerden en sommige historici.

Lees ook:
http://www.radicaltruth.n(...)iel-visited-muhammad

Alles wijst erop dat de islam volgens het christendom de religie van de satan is. De grootste zonde in de islam is ook het toekennen van partners (partners zoals een zoon of vrouw) aan Allah of het niet geloven in Allah. Volgens sommige moslimgeleerden kan Allah je alles vergeven, behalve die zonde.

Nog een interessant iets wat ik gevonden heb die een kwaadaardige aard heeft:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hadith_of_Gabriel

quote:
Narrated by Abu Huraira, one of the Prophet's closest Sahabah:

One day while the Prophet was sitting in the company of some people, (The angel) Gabriel came and asked, "What is faith?" Allah's Messenger replied, 'Faith is to believe in Allah, His angels, (the) meeting with Him, His Apostles, and to believe in Resurrection." Then he further asked, "What is Islam?" Allah's Messenger replied, "To worship Allah Alone and none else, to offer prayers perfectly, to pay the compulsory charity (Zakat) and to observe fasts during the month of Ramadan." Then he further asked, "What is Ihsan (perfection)?" Allah's Messenger replied, "To worship Allah as if you see Him, and if you cannot achieve this state of devotion then you must consider that He is looking at you." Then he further asked, "When will the Hour be established?" Allah's Messenger replied, "The answerer has no better knowledge than the questioner. But I will inform you about its portents.

When a slave (lady) gives birth to her master.
When the shepherds of black camels start boasting and competing with others in the construction of higher buildings. And the Hour is one of five things which nobody knows except Allah.
The Prophet then recited: "Verily, with Allah (Alone) is the knowledge of the Hour--." (31. 34) Then that man (Gabriel) left and the Prophet asked his companions to call him back, but they could not see him. Then the Prophet said, "That was Gabriel who came to teach the people their religion." Abu 'Abdullah said: He (the Prophet) considered all that as a part of faith.
Hier staat schijnbaar dat de zoon van een vrouw haar meester is, alsof vrouwen waardeloos zijn en geen eigen rechten hebben. Er staan ook dingen over een nieuwe toren van Babel. In Saudi ArabiŽ willen ze ook een heel hoog gebouw bouwen, een soort nieuwe toren van Babel. En in Irak schijnen ze een nog hoger gebouw te willen bouwen dan in Saudi ArabiŽ. Er is een competitie wie het hoogste gebouw kan bouwen.

Vroeger was de toren van Babel ook in BabyloniŽ, dat was in MesopotamiŽ. Waarschijnlijk was dit in wat nu Irak is. Irak is een deel van het historische MesopotamiŽ.

quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 16:16 schreef PSVCL het volgende:

[..]

nee hoor
Jezus vzmh waarschuwde juist voor een profeet/booschapper na nem
Ja, hij waarschuwde voor valse profeten die zouden komen. Zoals Mohammed.
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:19:03 #178
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179406032
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 17:34 schreef DeParo het volgende:

[..]

Heb je wel eens nagedacht waarom je vast? Als je bidt hoe lang doe je dat? Waar geloof jij in?
De islamitische vast (Ramadan) is waarschijnlijk gebaseerd op het Joodse vasten. De Joden vasten 1 dag in het jaar een hele dag waarbij ze wel mogen drinken maar niet mogen eten. Moslims vasten 30 dagen een halve dag.

Veel dingen uit de islam zijn gebaseerd op Joodse doctrines/leringen (maar lang niet alles).

Moslims claimen dat de Bijbel corrupt is geraakt, maar in feite is de Koran een satanische en verdraaide versie van de Bijbel die voor kwaad wordt gebruikt.

Moslims zeggen dat de Koran het originele woord van God is en dat die aangepast is door mensen en daardoor corrupt is geraakt. Dus de Bijbel is volgens hun een vervalsing. Maar ze kunnen die claim niet bewijzen. Mohammed plagiariseerde juist de Bijbel en schreef op basis daarvan zijn eigen Bijbel. Mohammed wou graag vrouwen verkrachten en caravans beroven om een voordeel te krijgen in dit leven, misschien is dat ook de reden waarom hij de islam heeft bedacht. Hij heeft ook nog een slim trucje bedacht om ervoor te zorgen dat hij na al die tijd nog steeds populair is in de Arabische wereld.

Mohammed heeft ook nog mensen vermoord omdat ze geen moslim wilden worden. Daarmee behaalde hij een voordeel, want hij verspreidde zijn ideologie erdoor.

Hij vond het lekker om seks te hebben met zo veel mogelijk vrouwen, daarom is polygamie toegestaan in de islam. Volgens de islam mogen mannen 4 vrouwen hebben (vrouwen mogen maar 1 man hebben) en Mohammed mag er meer hebben. Dit geeft je bepaalde informatie over de islam die nog niet bekend was.

Als een vrouw in een moslimland 2 mannen heeft wordt ze waarschijnlijk gestenigd. Er is zelfs bijna een meisje van een jaar of 9 geŽxecuteerd in Iran omdat ze zogenaamd overspel en incest had gepleegd. Ze werd verkracht door ťťn of andere viespeuk en werd daardoor op zo'n jonge leeftijd al zwanger. Maar ze had waarschijnlijk geen 4 mannelijke getuigen waardoor zij zogenaamd het slachtoffer was ipv die pedoseksuele imbeciel.
Bron:
Een rechter van Amnesty heeft haar gered van de executie

Edit (tijdens het schrijven van de post) ik zie nu dat ze verkracht werd door haar broers die ook nog door haar moeder ervoor betaald werden om die privilege te krijgen om dat te doen. Haar broers kregen zweepslagen, maar zij werd bijna geŽxecuteerd terwijl zij het slachtoffer was. De redenen die ze gaven waren illegale seks en incest. Maar zij gaf haar broers geen toestemming, dus zij had sowieso niks verkeerd gedaan op het gebied van incest of illegale seks.

[ Bericht 55% gewijzigd door Firewarrior op 26-05-2018 20:34:15 ]
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
pi_179406292
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb blijkbaar een gevoelige snaar geraakt.

Ik zei nergens dat Mohammed de heilige geest is. Ik zei dat Mohammed de trooster (advocaat) is.
Wat boeit het mij nou dat volgens het christendom de Heilige geest geen van beiden is. Gabriel is wel de Heilige Geest volgens de Islam en Mohammed is de trooster.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:36:10 #180
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179406467
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 20:29 schreef Triggershot het volgende:
Ik heb blijkbaar een gevoelige snaar geraakt.

Ik zei nergens dat Mohammed de heilige geest is. Ik zei dat Mohammed de trooster (advocaat) is.
Wat boeit het mij nou dat volgens het christendom de Heilige geest geen van beiden is. Gabriel is wel de Heilige Geest volgens de Islam en Mohammed is de trooster.
Ik heb net mijn comment afgemaakt. Ik was nog aan het schrijven.

Lees het allemaal maar eens en kijk eens naar de islamitische wetten + cultuur.

Volgens de sharia wet mag je een vrouw (en zelfs een klein meisje) executeren als ze verkracht wordt door iemand met wie ze niet getrouwd is, tenzij ze 4 mannelijke getuigen heeft. Met moderne technologie kunnen we vaak bewijzen of iemand verkracht is, dus waar slaat dat Łberhaupt op?

Ik weet niet zeker of je nou volgens de sharia een klein meisje om die reden mag executeren, maar in Saudi ArabiŽ ben je volgens mij meerderjarig zodra ze de eerste tekenen van de puberteit zien of zodra je een puber bent. Dus misschien werd ze daarom bijna geŽxecuteerd.

quote:
10s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 20:29 schreef Triggershot het volgende:
Ik heb blijkbaar een gevoelige snaar geraakt.

Ik zei nergens dat Mohammed de heilige geest is. Ik zei dat Mohammed de trooster (advocaat) is.
Wat boeit het mij nou dat volgens het christendom de Heilige geest geen van beiden is. Gabriel is wel de Heilige Geest volgens de Islam en Mohammed is de trooster.
Wat boeit mij het nou dat volgens de islam Mohammed een profeet is. In Nederland hebben we geen Middeleeuwse cultuur en we hebben het recht om onze cultuur en land te verdedigen en om onze cultuur in stand te houden.
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
pi_179406795
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 20:36 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Ik heb net mijn comment afgemaakt. Ik was nog aan het schrijven.

Lees het allemaal maar eens en kijk eens naar de islamitische wetten + cultuur.

Volgens de sharia wet mag je een vrouw (en zelfs een klein meisje) executeren als ze verkracht wordt door iemand met wie ze niet getrouwd is, tenzij ze 4 mannelijke getuigen heeft. Met moderne technologie kunnen we vaak bewijzen of iemand verkracht is, dus waar slaat dat Łberhaupt op?

Ik weet niet zeker of je nou volgens de sharia een klein meisje om die reden mag executeren, maar in Saudi ArabiŽ ben je volgens mij meerderjarig zodra ze de eerste tekenen van de puberteit zien of zodra je een puber bent. Dus misschien werd ze daarom bijna geŽxecuteerd.

Hier speciaal voor jou, gezien je het hebt over de Islamitische wetten en toch zo dol bent op de Hadiths, hoe Mohammed omging met iemand die is verkracht.

quote:
Book 38, Number 4366:
Narrated Wa'il ibn Hujr:

When a woman went out in the time of the Prophet (peace_be_upon_him) for prayer, a man attacked her and overpowered (raped) her.

She shouted and he went off, and when a man came by, she said: That (man) did such and such to me. And when a company of the Emigrants came by, she said: That man did such and such to me. They went and seized the man whom they thought had had intercourse with her and brought him to her.

She said: Yes, this is he. Then they brought him to the Apostle of Allah (peace_be_upon_him).

When he (the Prophet) was about to pass sentence, the man who (actually) had assaulted her stood up and said: Apostle of Allah, I am the man who did it to her.

He (the Prophet) said to her: Go away, for Allah has forgiven you. But he told the man some good words (AbuDawud said: meaning the man who was seized), and of the man who had had intercourse with her, he said: Stone him to death.

He also said: He has repented to such an extent that if the people of Medina had repented similarly, it would have been accepted from them.
quote:
Wat boeit mij het nou dat volgens de islam Mohammed een profeet is.
Lol, jij reageert op iets wat ik tegen Haushofer zeg, als dat je niet boeit lijkt het mij ook niet erg constructief om er op te reageren, maar goed duidelijk dat het je niet boeit dus zijn we hierover al snel uitgepraat.

quote:
In Nederland hebben we geen Middeleeuwse cultuur en we hebben het recht om onze cultuur en land te verdedigen en om onze cultuur in stand te houden.
CP79U8WWcAE7qU6.jpg

[ Bericht 7% gewijzigd door Triggershot op 26-05-2018 21:00:41 ]
pi_179407134
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
maar in feite is de Koran een satanische en verdraaide versie van de Bijbel die voor kwaad wordt gebruikt
Haha dat denken 😣
pi_179408204
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 20:19 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Het is een soort ritueel die ontstaan is om medeleven te leren hebben met mensen die het minder goed hebben dan jij. Maar in de islam moet je 30 dagen lang vasten en dat is te lang. Een hele maand lang alleen 's avonds eten en niet overdag kan er voor zorgen dat je ritme verstoord raakt en volgens deskundigen is het ook ongezond om 30 dagen lang te vasten. Een enkele keer een halve dag niks eten is waarschijnlijk niet zo'n ramp, maar een hele maand lang lijkt me niet gezond. Je lichaam moet meerdere keren per dag eten binnenkrijgen, dat geeft ie duidelijk aan. Als je dat 30 dagen lang onderdrukt omdat het een ritueel is dan lijkt me dat niet gezond.

Als je 6 uur lang niks eet terwijl je honger hebt en je doet dat maar ťťn keer in je leven dan is dat genoeg om te weten dat het vreselijk is om honger te lijden.

Overigens is het vasten ook verbonden met ťťn van de zuilen van islam. Die zuil is dat je verplicht geld moet geven aan goede doelen. Je moet dan 1% - 2% van je inkomen aan goede doelen schenken als je moslim bent.
Na 3-4 dagen is je lichaam hierop aangepast en heb je geen honger- en dorstgevoel meer tot vroeg in de avond. Valt allemaal wel mee.
It isn't about the cards you're dealt, nor the value it represents.
It's about how to play 'em.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 23:40:56 #184
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179411704
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 20:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hier speciaal voor jou, gezien je het hebt over de Islamitische wetten en toch zo dol bent op de Hadiths, hoe Mohammed omging met iemand die is verkracht.

[..]

[..]
Maar als je nou geen 4 mannelijke getuigen hebt maar wel wetenschappelijk bewijs e.d, wat doe je dan volgens de islamitische wet? We leven in moderne tijden, dus ja.

quote:
Lol, jij reageert op iets wat ik tegen Haushofer zeg, als dat je niet boeit lijkt het mij ook niet erg constructief om er op te reageren, maar goed duidelijk dat het je niet boeit dus zijn we hierover al snel uitgepraat.

[..]

[ afbeelding ]
Het gaat niet alleen om buitenlands. Het christendom was heel lang de grootste religie in Nederland. En ook nu botst het christendom niet echt met onze seculiere staat. Daarentegen lijkt de islam te veel te botsen met onze grondwet en lijken veel immigranten uit moslimlanden zich niet aan te kunnen passen.
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 23:43:03 #185
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179411733
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 21:47 schreef -mosrednA het volgende:

[..]

Na 3-4 dagen is je lichaam hierop aangepast en heb je geen honger- en dorstgevoel meer tot vroeg in de avond. Valt allemaal wel mee.
Is dat zo? En is dat wel een gezond ritme dan, alleen 's avonds eten?

Sommige mensen zeggen ook wel dat de Arabische god Allah een maangod is. Misschien heeft dat er iets mee te maken.

quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 21:03 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Haha dat denken 😣
Dus de Bijbel is corrupt geraakt volgens jou? Bewijs het dan.

Of ben je geen moslim?

[ Bericht 26% gewijzigd door Firewarrior op 26-05-2018 23:51:54 ]
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 23:52:37 #186
455560 Logic91
Always stay rational
pi_179411944
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 17:22 schreef PSVCL het volgende:

[..]

je bent het niet verplicht te GELOVEN he , waar maak je jezelf druk om als atheist?
Ow, rustig man. Ik wijs je alleen op je drogredenering. Maar ik heb nog een vraag voor je:

Wat geloof je en waarom geloof je erin? :)
''Men find their religions as they find their homelands, their lands, their homes and their fathers. They just find them, they do not search for them, do not understand them, do not choose them either.''
Abdullah al-Qasemi
pi_179412914
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 23:40 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Maar als je nou geen 4 mannelijke getuigen hebt maar wel wetenschappelijk bewijs e.d, wat doe je dan volgens de islamitische wet? We leven in moderne tijden, dus ja.

Wat maakt dat uit, al heb je 4.000.000 mannelijke getuigen die het hebben zien gebeuren via social media. Als je dan toch perse een voorbeeld wilt hebben van moderne tijden. In beide gevallen zou het meisje, een verkracht slachtoffer, volgens de hadith vrij uit moeten gaan.

quote:
Het gaat niet alleen om buitenlands. Het christendom was heel lang de grootste religie in Nederland. En ook nu botst het christendom niet echt met onze seculiere staat. Daarentegen lijkt de islam te veel te botsen met onze grondwet en lijken veel immigranten uit moslimlanden zich niet aan te kunnen passen.
Mwuah, tot iets minder dan een eeuw geleden was Nederland met IndonesiŽ een van de grotere moslimlanden voor meerdere eeuwen, maar dat terzijde. Je hoeft moslim-extremisten en groepen die de wet overtreden echt niet met fluwelen handschoenen aan te pakken, maar hť, als je dan toch wel zo effectief bezig bent, maak dan ook even een onderscheid tussen de de godsdienst beleving van de welwillende moslim en de beleving van de extremist door ze niet beiden in een zin te associŽren met iets als 'de' Islam.

Verder klinkt het als een leuk verhaal, maar het christendom heeft veel macht en invloed moeten inleveren om ruimte te maken voor het secularisme, dan wel dat het afgedwongen is voor de moderne wetenschap en verlichtende idealen die hebben geleid tot secularisme. Niet mede-door maar ondanks het christendom.
pi_179413046
quote:
11s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 23:52 schreef Logic91 het volgende:

[..]

Ow, rustig man. Ik wijs je alleen op je drogredenering. Maar ik heb nog een vraag voor je:

Wat geloof je en waarom geloof je erin? :)
Mozes is opgevolgd door Jezus, Jezus door Mohammed als laatste profeet van God, staat zelfs in de Bijbel. Met uitzondering van de charlatans zoals Joseph Smith en Mirza Ghulam Ahmad :(
  zondag 27 mei 2018 @ 00:31:32 #189
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179413072
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wat maakt dat uit, al heb je 4.000.000 mannelijke getuigen die het hebben zien gebeuren via social media. Als je dan toch perse een voorbeeld wilt hebben van moderne tijden. In beide gevallen zou het meisje, een verkracht slachtoffer, volgens de hadith vrij uit moeten gaan.

[..]
Maar in Iran gebeurde dat niet. Zie de video.
quote:
Mwuah, tot iets minder dan een eeuw geleden was Nederland met IndonesiŽ een van de grotere moslimlanden voor meerdere eeuwen, maar dat terzijde. Je hoeft moslim-extremisten en groepen die de wet overtreden echt niet met fluwelen handschoenen aan te pakken, maar hť, als je dan toch wel zo effectief bezig bent, maak dan ook even een onderscheid tussen de de godsdienst beleving van de welwillende moslim en de beleving van de extremist door ze niet beiden in een zin te associŽren met iets als 'de' Islam.
Het probleem is dat bijna elke pagina in de Koran de niet-moslims demoniseert. Bijna alle historici beweren ook dat Mohammed een terrorist was die niet-moslims executeerde, een meisje van 9 jaar verkrachtte, caravans plunderde, volgens eigen zeggen bezeten was door een demoon, etc.

Als je religie is opgericht door een psychopaat dan weet ik gewoon niet wat ik daarover moet zeggen.. Sorry. Ik accepteer wel alle religies en probeer de islam ook te accepteren, maar het is eigenlijk een te grote uitdaging vanwege al die terroristen en kwaadaardige teksten in de islamitische boeken als de Koran en de Hadiths. Dus ik denk dat ik de islam toch afdoe als satanisch complot om een wereldwijd kalifaat te stichten waarin iedereen moslim is en de sharia wet volgt. Het is tť moeilijk om iets anders te concluderen en de islam toch niet te weigeren, sorry.

Mensen beweren dat de islam een religie van vrede is, maar die bewering is moeilijk overeind te houden en ook gevaarlijk. Hoe kan het nou dat de islam zo vatbaar is voor extremisme? Er zijn meer christenen dan moslims, maar hoe vaak hoor je eigenlijk dat een christen een moskee of ziekenhuis heeft opgeblazen? Of zichzelf opblies in het midden van een straat?

Overigens geloven moslims dat ze naar de hemel gaan als een aanslag plegen, dit wordt ook onderbouwd in de koran. Er staat dat als je in de weg van Allah vecht en een martelaar wordt, je zelfs in de hemel belandt als je sterft tijdens de strijd. Zelfmoordaanslagen zijn islamitisch. Andere terroristen schieten mensen eerder dood met een machinegeweer, vanwege het feit dat ze geen ideologie aanhangen waarin ze in de hemel komen als ze sterven tijdens de oorlog.

De strategieŽn van ISIS zijn nu waarschijnlijk verandert van zelfmoordaanslagen naar mensen neersteken en aanrijden met vrachtwagens gezien het feit dat ze nu minder leden hebben. Maar dat weet ik ook niet zeker of mijn theorie klopt.
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
pi_179413077
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 23:43 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Is dat zo? En is dat wel een gezond ritme dan, alleen 's avonds eten?

Sommige mensen zeggen ook wel dat de Arabische god Allah een maangod is. Misschien heeft dat er iets mee te maken.


Zou heel goed kunnen, geen idee eigenlijk!

Maar ja ik doe ook aan de ramadan, maar het is echt prima te doen. Helemaal als je gezond bent dan is het echt geen aanslag op je lichaam. Je moet gewoon zorgen dat je gezond eet 's avonds en 's ochtends (liefst groenten) en dagelijks aan de 2 liter vocht komt (liefst water of aanmaak).

Je valt overigens wel af. Ik nu 5 kg in ~ 10 dagen. Omdat je lichaam overdag geen voedingsstoffen binnenkrijgt gaat je lichaam je vetreserves aanspreken. Hierbij komen gifstoffen vrij die je lever en nieren vervolgens weer afbreken.

Daarnaast daalt je bloeddruk, hartslag en cholesterolgehalte. Daarnaast maken je hersenen na ~7 dagen extra endorfine vrij op de dag, waardoor de meeste mensen (waaronder ikzelf) zich zelfs fitter gaan voelen. Voorheen had ik enorm last van chronische vermoeidheid, na 3 dagen had ik hier heen last meer van.

Wat overigens wel een keerzijde kan zijn is als je ziek bent of een zwakke gezondheid hebt in het algemeen. Echter zijn hier dan weer uitzonderigen voor dat je bijvoorbeeld wel mag drinken of 1 maaltijd op de dag mag eten (ivm medicijnen innemen bijvoorveeld). Daarnaast is een nadeel ook wel dat kinderen vanaf hun tiende mee moeten doen, wat in mijn ogen wel nadelig kan zijn omdat ze in de groeifase zitten.

Dus nee, in principe is de ramadan absoluut niet schadelijk en in zekere zin zelfs goed voor je lichaam. Er zijn alleen wel uitzonderingen natuurlijk.

Nog een groot voordeel van de ramadan is ook dat je afkickt van suikers (mits je deze niet vol gaat consumeren in de avond of ochtend). Ik heb laatst uitgerekend hoeveel suikers ik nu per dag eet, en dit is ~12 gram (3 suikerklontjes).

Wel belangrijk is dat je nŠ de ramadan niet ineens weer veel (en ongezond) gaat eten, want dat is wťl een aanslag op je lichaam. Rustig opbouwen is wel belangrijk.
It isn't about the cards you're dealt, nor the value it represents.
It's about how to play 'em.
pi_179413159
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:31 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Maar in Iran gebeurde dat niet. Zie de video.

Dus? In Iran mag je als man ombouwen naar een vrouw. In Iran mag je voor een paar dagen getrouwd zijn om legaal seks te hebben. In Saoedi ArabiŽ mocht een vrouw decennialang geen autorijden naast andere gruweldaden. Wat hebben die landen precies te zeggen over hoe ik mijn religie beleef en uitleg?
quote:
Het probleem is dat bijna elke pagina in de Koran de niet-moslims demoniseert. Bijna alle historici beweren ook dat Mohammed een terrorist was die niet-moslims executeerde, een meisje van 9 jaar verkrachtte, caravans plunderde, volgens eigen zeggen bezeten was door een demoon, etc.

Als je religie is opgericht door een psychopaat dan weet ik gewoon niet wat ik daarover moet zeggen.. Sorry. Ik accepteer wel alle religies en probeer de islam ook te accepteren, maar het is eigenlijk een te grote uitdaging vanwege al die terroristen en kwaadaardige teksten in de islamitische boeken als de Koran en de Hadiths. Dus ik denk dat ik de islam toch afdoe als satanisch complot om een wereldwijd kalifaat te stichten waarin iedereen moslim is en de sharia wet volgt. Het is tť moeilijk om iets anders te concluderen en de islam toch niet te weigeren, sorry.

Mensen beweren dat de islam een religie van vrede is, maar die bewering is moeilijk overeind te houden en ook gevaarlijk. Hoe kan het nou dat de islam zo vatbaar is voor extremisme? Er zijn meer christenen dan moslims, maar hoe vaak hoor je eigenlijk dat een christen een moskee of ziekenhuis heeft opgeblazen? Of zichzelf opblies in het midden van een straat?

Overigens geloven moslims dat ze naar de hemel gaan als een aanslag plegen, dit wordt ook onderbouwd in de koran. Er staat dat als je in de weg van Allah vecht en een martelaar wordt, je zelfs in de hemel belandt als je sterft tijdens de strijd. Zelfmoordaanslagen zijn islamitisch. Andere terroristen schieten mensen eerder dood met een machinegeweer, vanwege het feit dat ze geen ideologie aanhangen waarin ze in de hemel komen als ze sterven tijdens de oorlog.

De strategieŽn van ISIS zijn nu waarschijnlijk verandert van zelfmoordaanslagen naar mensen neersteken en aanrijden met vrachtwagens gezien het feit dat ze nu minder leden hebben. Maar dat weet ik ook niet zeker of mijn theorie klopt.
Ik kan hier echt niets mis mee, je springt van de hak op de tak. Van Aisha naar terreuraanslagen, naar het roven van caravans naar IS tot aan een Satanistisch complot, echt wtf.
pi_179413175
Komt de ramadan niet van de kopten?
pi_179413216
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:35 schreef Szikha2 het volgende:
Komt de ramadan niet van de kopten?
Het lijkt er meer op dat Mohammed is blootgesteld aan vastende Joden.
  zondag 27 mei 2018 @ 00:38:23 #194
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179413252
quote:
6s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mozes is opgevolgd door Jezus, Jezus door Mohammed als laatste profeet van God, staat zelfs in de Bijbel. Met uitzondering van de charlatans zoals Joseph Smith en Mirza Ghulam Ahmad :(
Niet waar. Volgens christenen is Jezus de laatste profeet en zoon van God. Volgens de Torah is elke profeet die de wetten van de Torah aanpast of afschaft een valse profeet. Daarom geloof ik ook niet meer in het Nieuwe Testament.

De 613 Mitzvot blijven volgens het Jodendom voor altijd bindend. Iemand die een deel van die wetten pakt en in zijn eigen religie verwerkt, maar niet al die wetten + nog zelfbedachte wetten eraan toevoegd is dus een valse profeet. En iemand die de wetten afschaft (apostel Paulus bijv) is dan ook een valse profeet of valse leraar, aldus de Torah.

Hoe verklaar je dat?

If a prophet, or one who foretells by dreams, appears among you and announces to you a sign or wonder, 2 and if the sign or wonder spoken of takes place, and the prophet says, “Let us follow other gods” (gods you have not known) “and let us worship them,” 3 you must not listen to the words of that prophet or dreamer. The Lord your God is testing you to find out whether you love him with all your heart and with all your soul. 4 It is the Lord your God you must follow, and him you must revere. Keep his commands and obey him; serve him and hold fast to him.
- Deuteronomy 13:1-4
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
pi_179413372
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:38 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Niet waar. Volgens christenen is Jezus de laatste profeet en zoon van God. Volgens de Torah is elke profeet die de wetten van de Torah aanpast of afschaft een valse profeet. Daarom geloof ik ook niet meer in het Nieuwe Testament.

De 613 Mitzvot blijven volgens het Jodendom voor altijd bindend. Iemand die een deel van die wetten pakt en in zijn eigen religie verwerkt, maar niet al die wetten + nog zelfbedachte wetten eraan toevoegd is dus een valse profeet. En iemand die de wetten afschaft (apostel Paulus bijv) is dan ook een valse profeet of valse leraar, aldus de Torah.

Hoe verklaar je dat?

If a prophet, or one who foretells by dreams, appears among you and announces to you a sign or wonder, 2 and if the sign or wonder spoken of takes place, and the prophet says, “Let us follow other gods” (gods you have not known) “and let us worship them,” 3 you must not listen to the words of that prophet or dreamer. The Lord your God is testing you to find out whether you love him with all your heart and with all your soul. 4 It is the Lord your God you must follow, and him you must revere. Keep his commands and obey him; serve him and hold fast to him.
- Deuteronomy 13:1-4
Heb je de vraag van Logic91 verder wel gelezen ja?
  zondag 27 mei 2018 @ 00:45:10 #196
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179413453
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Heb je de vraag van Logic91 verder wel gelezen ja?
Nee, daar heb ik overheen gelezen. Die vraag heb ik niet gelezen.

quote:
11s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 23:52 schreef Logic91 het volgende:

[..]

Ow, rustig man. Ik wijs je alleen op je drogredenering. Maar ik heb nog een vraag voor je:

Wat geloof je en waarom geloof je erin? :)
De meeste mensen hebben een bepaalde religie of absentie van religie omdat ze daarmee opgevoed zijn. Maar ik heb ook veel religies bestudeerd, en soms moet je zelf bepalen welke religie je als waarheid beschouwt. Volgens sommige religies hoef je je niet eens te bekeren om naar de hemel te gaan, dat wist ik eerst niet eens. Vind het ook best hilarisch.

Andere mensen vermoorden omdat ze iets anders geloven of een andere mening hebben is ook gewoon raar. Sommige mensen vermoorden je nog steeds als je een andere mening hebt, bijv in bepaalde dictaturen.
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
  zondag 27 mei 2018 @ 00:49:38 #197
167383 Molurus
the talking snake
pi_179413590
Da's niet echt een antwoord op de vraag. :)
Philosophy: questions that may never be answered.
Religion: answers that must never be questioned.
  zondag 27 mei 2018 @ 01:02:03 #198
439554 Firewarrior
Twee botsende systemen
pi_179413963
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:35 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus? In Iran mag je als man ombouwen naar een vrouw. In Iran mag je voor een paar dagen getrouwd zijn om legaal seks te hebben. In Saoedi ArabiŽ mocht een vrouw decennialang geen autorijden naast andere gruweldaden. Wat hebben die landen precies te zeggen over hoe ik mijn religie beleef en uitleg?

[..]

Ik kan hier echt niets mis mee, je springt van de hak op de tak. Van Aisha naar terreuraanslagen, naar het roven van caravans naar IS tot aan een Satanistisch complot, echt wtf.
Dat ik van de hak op de tak springt doet er niet toe. Kun je niet lezen wat ik schrijf, of snap je het echt niet?

Het gaat hier om de islam en de ware aard van de islam. Er is maar ťťn versie van de islam, en dat is degene die Mohammed praktiseerde. Alle andere versies van de islam zijn misschien vreedzamer, maar hebben niks met Mohammed van doen. Soms moet je eraan wennen als je geloof niet is wat je dacht dat het was, tenzij je kunt bewijzen dat Mohammed heel anders was dan in de Hadiths vermeldt staat.

Volgens de islamitische Hadiths (die de meeste moslims aanhagen) was Mohammed namelijk een pedofiel, massa moordenaar en dief die caravans plunderde.

Dit heeft overigens niks met racisme of discriminatie/intolerantie jegens andersgelovigen te maken. Ik heb gewoon hevige kritiek op basis van de koran en hadiths en ben er over verbaasd wat daar allemaal in staat. Waarom draait de Koran vooral om het demoniseren van ongelovigen? Als je de Koran leest zie je dat er op bijna elke pagina iets negatiefs over niet-moslims staat. Daar kan ik niet mee omgaan, en al helemaal niet met de motivaties tot aanslagen in de Hadiths of de barbaarse sharia wetten die sommige moslims aan de hele wereld willen opdringen. Sommige mensen willen dat soort wetten niet hebben, zeker niet als ze tegenstrijdig zijn met de Westerse grondwetten.

Hier wat verzen uit de Koran om mijn punt kracht bij te zetten (hevige kritiek)

Those who disbelieved – be they from among the People of the Book or among those who associate others as partners with Allah – shall be in the Fire, and will abide in it. They are the worst of creatures.

That is because Allah is the Protector of the believers whereas the unbelievers have none to protect them. Allah shall admit those who believe and do righteous works to the Gardens beneath which rivers flow. As for the unbelievers, they enjoy the pleasures of this transient life and eat as cattle eat. The Fire shall be their resort.

Do not let the strutting about of the unbelievers in the land deceive you. This is but a little enjoyment, then their destination is Hell -what an evil resting place! But those who fear their Lord: theirs shall be the gardens beneath which rivers flow and in which they will live forever: a hospitality from Allah Himself, And Allah's reward is best for the truly pious.

Those who disbelieved – be they from among the People of the Book or among those who associated others with Allah as partners– shall be in the Fire, and will abide in it. They are the worst of creatures. But those who believe and work righteous deeds, they are the best of creatures. Their recompense lies with their Lord: Gardens of eternity beneath which rivers flow; therein they shall dwell, forever and ever. Allah is well-pleased with them, and they are well-pleased with Him. All this is for him who fears his Lord.

- bron http://www.quranictopics.(...)st-of-Creatures.html

Quran (9:29) - "Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued."

En nu een anti-islamitische website's perspectief:

Sahih Muslim (19:4294) - There are many places in the hadith where Muhammad tells his followers to demand the jizya of non-believers. Here he lays down the rule that it is to be extorted by force: "If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah's help and fight them"

Sahih Bukhari (53:386) - The command for Muslims to spread Islamic rule by force, subjugating others until they either convert to Islam or pay money, is eternal: Our Prophet, the Messenger of our Lord, has ordered us to fight you till you worship Allah Alone or give Jizya (i.e. tribute); and our Prophet has informed us that our Lord says:-- "Whoever amongst us is killed (i.e. martyred), shall go to Paradise to lead such a luxurious life as he has never seen, and whoever amongst us remain alive, shall become your master." This is being recounted during the reign of Umar, Muhammad's companion and the second caliph, who sent conquering armies into non-Muslim Persian and Christian lands (after Muhammad's death).

Sahih Muslim (1:33) - "I have been commanded to fight against people so long as they do not declare that there is no god but Allah, and he who professed it was guaranteed the protection of his property and life on my behalf except for the right affairs rest with Allah.'s The "protection" needed by the unbeliever is from Muhammad himself. In other words, the jizya is paid by the non-Muslim in exchange for not being killed.

Sahih Bukhari (41:19) - "When Allah's Messenger had conquered Khaibar, he wanted to expel the Jews from it as its land became the property of Allah, His Apostle, and the Muslims. Allah's Messenger intended to expel the Jews but they requested him to let them stay there on the condition that they would do the labor and get half of the fruits. Allah's Messenger told them, "We will let you stay on thus condition, as long as we wish." So, they (i.e. Jews) kept on living there until `Umar forced them [out]." The Khaybar were a peacful farming community that were attacked by surprise and and conquered. The Jizya in this case was set at half of the non-Muslim's earnings.

Abu Dawud 3006 - An authentic verse narrating more of the story of Khaybar. Muhammad took what was theirs, including their wives and children. He even had some of the men killed afterwards, once he had found their wealth.

Ishaq 956 & 962 - "He who withholds the Jizya is an enemy of Allah and His apostle." The words of Muhammad.

- Bron https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/jizya.aspx

zogenaamde_islamofoben_completed.png

quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 00:49 schreef Molurus het volgende:
Da's niet echt een antwoord op de vraag. :)
Logic91 vroeg het ook niet aan mij, of wel soms?
Mars was once like planet earth, until demons started selling oil. And they possibly also sold cigarettes and other toxic items.
pi_179414177
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 01:02 schreef Firewarrior het volgende:
Dat ik van de hak op de tak springt doet er niet toe. Kun je niet lezen wat ik schrijf, of snap je het echt niet?

Het heeft niets te maken met niet kunnen lezen of niet snappen. Het heeft er mee te maken met dat je iedere keer plat op je bek ging en jezelf nogal overschat met je 'kennis' over de Islam of de Koran wat dat betreft.
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 01:02 schreef Firewarrior het volgende:
Het gaat hier om de islam en de ware aard van de islam. Er is maar ťťn versie van de islam
Sure buddy. :*
  zondag 27 mei 2018 @ 01:09:07 #200
167383 Molurus
the talking snake
pi_179414202
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 01:02 schreef Firewarrior het volgende:

[..]

Logic91 vroeg het ook niet aan mij, of wel soms?
Goed punt, maar desondanks wel nieuwsgierig. ;)
Philosophy: questions that may never be answered.
Religion: answers that must never be questioned.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')