abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 26 mei 2018 @ 10:43:37 #126
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179396185
Net ook met tula op pad geweest :Y korte mouwen rompertje en n kort broekje (wel net lang genoeg om tussen zn beentje en tula te zitten zodat t evt niet schuurt) en gaan. Twas wel n beetje warm, maar allebei nog niet aan het zweten oid.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179396212
Is fietsen nog geen optie Lemijn? Daar is hij nu toch ook al oud genoeg voor? Ik was zo blij toen peuter eindelijk op de fiets kon. Draagzak in een rugtas en ik kon weer overal heen!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:06:22 #128
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179396402
Nee, want mijn nieuwe fiets is er nog niet. Wel een heel goede reden om daar achteraan te gaan, dank voor de tip FF!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179396582
Ah zonder fiets wordt dat inderdaad lastig! Dragen gaat prima met dit weer hoor. Mits je kindjes niet te warm aankleed.

Wat leuk O. in het museum.

Beterschap voor kleine van Tolstoi. Wat een rotnacht zeg :(

Franny nog gefeliciteerd met Y :*

Wat voor bedrijf ga je starten OIT? Grote stap zeg, tof O+

Ik zit as we speak met een kind in draagdoek in zwembad. Vond het zo zielig om haar wakker te maken :P we zijn een weekendje naar landal. Even andere omgeving. Wel een halve verhuizing met 3 kinderen.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 11:48:55 #130
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179396923
Was net bij een leegverkoop bij een basisschool (gaan fuseren met n andere in een gebouw) kocht ik daar voor drie hele euro's een bak houten briotreinen spul waar je u tegen zegt _O_.

Ik zette het thuis op de vloer en nu zit vriendlief een treinbaan te bouwen :D O+ met zichzelf _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179397427
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 17:03 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Zelfs als ik koorts vermoed temperatuur ik zelden. Wat kan een thermometer mij meer vertellen dan dat mijn kind koorts heeft? Dat voel ik ook wel aan het voorhoofd.
De thermometer heeft me in ieder geval kunnen vertellen dat het vele spugen soms verband houdt met die dagen verhoging. En dat zijn slaappatroon altijd onvoorspelbaar is, maakt niet uit welke temperatuur hij heeft.
Dat vind ik fijn om te weten. Ik ben nou eenmaal niet zo zeker met dingen en ik wil dan weten of ik het kan veranderen. Deze week is voor het eerst in tijden dat hij echt minder spuugt. Heel fijn, want anders zou ik toch het melk/ei/sojavrije dieet gaan proberen. Nou snottert hij aan de achterkant. :Y)

Lief Ellie, en eindelijk een foto! Je eerste meen ik? ;)

Beterschap voor jullie kleintjes Fleur en Tolstoi. :*

Leuk Mini! Mooi die fixatie van baby’s op borsten. :D

Fijn om te horen dat het goed met jullie gaat OIT. :D En wat ga je een spannende tijden tegemoet. :)

Bijzonder Flav, die eerste keer “mama”. Als hij het zegt wanneer hij eten krijgt heeft het toch al wel wat betekenis, vind ik. :)

Leuk Lemijn, babygebarentaal! Ik ben gelijk gaan kijken of die cursus er ook in mijn stad is maar helaas. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het vinden, want ik wil het zeker gaan proberen met Banaan.

Lekker Songeur, geniet ervan. :*

Haha LDG, mannen zijn soms ook net kinderen. _O-

Banaan was gisteren een tijd aan het borstweigeren en vannacht was de tweede nacht op rij dat hij 's nachts ook niet lekker dronk. Vanochtend had ik voor het eerst sinds die eerste maand weer eens dat mijn borst lekte. In eerste instantie dacht ik met mijn slaapdronken hoofd dat Banaan slordig aan het drinken was, maar het was de bovenste borst die lekte.
Ik heb een paar keer wat melk in de badkamer weg laten lopen. Bij de volgende voeding liet Banaan steeds weer snel los, misschien om de toeschietreflex weg te laten lopen. Toen heb ik hem maar een melkdouche gegeven wanneer hij niet aan het drinken was. En als het straaltje dan zijn mondje raakte was hij dolgelukkig, helemaal wanneer hij op dat moment zijn handje in zijn mondje had. :D

Als Banaan iets kan dan ben ik een beetje trots. Dat is inderdaad meer iets wat hij zelf doet en ik hoef hem alleen maar wat te helpen soms. Zijn groei daar ben ik dan weer wel trots op, daar moet ik dan ook hard mijn best voor doen. ;)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_179398072
Ik ben ook trots als M. iets kan :')

Haha ldg! Goeie deal :D

Veel plezier Songeur!

Wij moeten zo toch even langs de hap. Hij is echt zichzelf niet, heeft ook diarree en zeker al 3/4 dagen koorts (net weer 39 graden) dus even gebeld en verhaal uitgelegd. Verwacht zelf niet dat er wat uitkomt maar ze willen ‘m toch even zien.
pi_179398289
Even zonder bijlees een snelle vraag tussendoor. N had altijd supergave billetjes maar de afgelopen dagen poept ze wel 4-5x per dag itt 1x wat ze de afgelopen maanden deed.
Dit is meteen te zien aan de billen, beginnen wat rood te worden en heb al allerlei middeltjes gesmeerd om het (eerste) effect te zien.
Omdat we morgen op vakantie gaan hoor ik graag jullie ervaringen over welk middeltje ik echt mee moet nemen en hoe erger te voorkomen. Thnx!
  zaterdag 26 mei 2018 @ 13:29:32 #134
221912 minilot
Nancy boy
pi_179398402
Even kort want O. in slaap gevallen op mijn dominante telefoontyphand :')

Tolstoi, Fleur, veel beterschap! :*

Stoer, OiT! _O_

Lemijn, babygebaren, tof! O+ Laat weten hoe het ging, ok? En ik draag ook gewoon bij warm weer. Beeb in mouwloos rompertje en hoppa!

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 11:48 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zette het thuis op de vloer en nu zit vriendlief een treinbaan te bouwen :D O+ met zichzelf _O-
O+ O+
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 26 mei 2018 @ 13:32:37 #135
221912 minilot
Nancy boy
pi_179398459
Ik ben ook gewoon 'trots' en blij als bijvoorbeeld mijn broertje, moeder of man een toffe nieuwe skill leren en datzelfde gevoel keer tienduizend is er bij O. *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 26-05-2018 14:18:17 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_179398744
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 13:22 schreef Nolita het volgende:
Even zonder bijlees een snelle vraag tussendoor. N had altijd supergave billetjes maar de afgelopen dagen poept ze wel 4-5x per dag itt 1x wat ze de afgelopen maanden deed.
Dit is meteen te zien aan de billen, beginnen wat rood te worden en heb al allerlei middeltjes gesmeerd om het (eerste) effect te zien.
Omdat we morgen op vakantie gaan hoor ik graag jullie ervaringen over welk middeltje ik echt mee moet nemen en hoe erger te voorkomen. Thnx!
Bij dicht en alleen rood: maizena of zinkolie van Dr. Schwaab (de olie, niet de zalf, de olie verkopen ze o.a. bij Etos)
Bij open en rood: schoonmaken met washand warm water en/of deppen met wat lauwe kamillethee

Dus voor op de boodschappenlijst: maizena, zinkolie en kamillethee

Fijne vakantie!
pi_179398821
Fleur, voor jou ook ukkie ook beterschap :*

De nacht was echt hel. Uiteindelijk ben ik tot bijna 6 uur bezig geweest, tussendoor heeft ie ong. 45 minuten aan de borst geslapen terwijl ik uitgeteld op de bank lag.
Om zes uur is manlief met hem bezig geweest en is het gelukt hem in slaap te krijgen in zijn eigen bedje, daar heeft hij toch nog 3 uurtjes geslapen.

Toch even langs de HAP geweest, omdat ie ook last van eczeem heeft e.d. en hij zijn handje nu helemaal opengekrabd heeft ;(
Huisarts wist het niet zeker, want atypische kenmerken:
hand-voet-mond ziekte - hij heeft blaasjes op zijn armen en benen, niet op handpalmen en voetzolen, dat is dan weer atypisch
waterpokken - hij heeft geen blaasjes op zijn romp, dus dat is ook weer atypisch.

Kortom huisarts wist het niet en raadde mentholzalf aan tegen jeuk. Die wilden we gaan kopen, maar op de verpakking staat uitdrukkelijk dat het niet op open wondjes mag en niet voor kinderen onder 6 jaar is. Dus uiteindelijk toch maar niet gekocht.

:'( :'( :'( :'(

Edit: hij is nu wel vrolijk, maar ziet er niet uit met al die blaasjes e.d. die deels open zijn gekrabd. M'n arme baby :'(
pi_179399603
Gelukkig doet ie nu in ieder geval een slaapje, dat is ook al vooruitgang ten opzichte van gister.

Weet iemand een middeltje tegen de jeuk van die blaasjes (dat wel geschikt is voor kleine kindjes en open wondjes)?
pi_179400242
Misschien KidsClin? Is voor waterpokken, maar wie weet verlicht het hier ook?
pi_179401785
Dank voor de *O* iedereen! Wel spannend om geen vast inkomen meer te hebben maar vind het zo leuk wat ik doe. Ik heb mijn bedrijf nu twee jaar en ben echt klaar voor fulltime ondernemen. Voor degenen die het vroegen, ik geef advies over het voeren van gesprekken, zoals vergaderingen. Dm staat open voor meer vragen!

Tolstoi, helaas geen tips, sorry! Wel gek dat de arts een zalf aanraadde die eigenlijk niet geschikt is.

Fleur, wat naar ook, sterkte! Al bij de hap geweest inmiddels?

Nolita, hele fijne vakantie toegewenst!
pi_179401835
Tolstoi toen ik in mn zwangerschap zoveel jeuk had (open wondjes etc) vondt ik dat mentholzalf juist heel verkoelend. Het brand wel dus voor zo'n kleintje zou ik het niet smeren, misschien helpt vaseline?
Of een badje met moedermelk/badolie. Sterkte! :*
pi_179402227
Tolstoi, misschien wecezinpoeder? Dat gebruikten wij voor de navelstompjes en het restant kon je goed gebruiken voor bij waterpokken aldus de kraamzorg. Ik weet niet of het verkoelt, maar het droogt blaasjes wel uit. Etos verkoopt het tegenwoordig, naast veel apotheken.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_179402653
Toen mijn peuter hvm ziekte had, had hij ook blaasjes op zijn romp. Maar de huisarts zei dat het niet altijd hetzelfde patroon volgt. Sterkte, het is echt rot.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 17:28:50 #144
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179402929
Hier bij de waterpokken laatst geen enkel plekje op de romp :%

Bij waterpokken helpen havermoutbadjes tegen de jeuk geloof ik, dus dat werkt dan vast ook bij andere jeukende blaasjes neem ik aan?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179406354
Heel stoer van je eigen bedrijf OiT! *)

Lemijn hoe was je cursus vanmiddag?

HAP geweest ja! Buiten de koorts en diarree niks bijzonders :) Maar jeetje, wat is een ziek kind shit zeg! Doe nu al 1,5 uur een poging om hem te laten slapen, wat alleen nog maar geresulteerd heeft in hoofdpijn bij mij :') Hij kan alleen maar huilen (nouja krijsen :P) Bad is nu aan het vollopen, hopelijk ontspant dat hem wat. Mijn vriend heeft hem even overgenomen, wat fijn om heel even rust aan het hoofd te hebben :P

Hoop dat hij morgen beter te pas is. Dan krijgen we 30 man hier thuis :') Of nouja, ik hoop dat ze allemaal in de tuin passen..
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:55:46 #146
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179406964
Wat een waardeloos weer ook voor jeuk en ziek }:| . Sterkte daarmee!

Ik zal over de cursus vertellen in het babygebarentopic, dat is lang niet gebruikt maar er staan wel veel leuke eerdere verhalen al in. De reis deden we inderdaad met drager en OV. Was prima, heen heeft hij lekker op schoot gezeten. Terug was hij enorm moe en viel in slaap maar het was zo warm in de tram dat hij z'n hele hoofd nat zweette.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zaterdag 26 mei 2018 @ 20:58:52 #147
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179407034
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 13:56 schreef Malteser het volgende:

[..]

Bij dicht en alleen rood: maizena of zinkolie van Dr. Schwaab (de olie, niet de zalf, de olie verkopen ze o.a. bij Etos)
Bij open en rood: schoonmaken met washand warm water en/of deppen met wat lauwe kamillethee

Dus voor op de boodschappenlijst: maizena, zinkolie en kamillethee

Fijne vakantie!
Het is hier nog nooit uitgebreid open geweest gelukkig, maar bij kleine plekjes smeer ik het daarna wel gewoon in, vooral om de rode huid eromheen die heel is maar geïrriteerd. Doe jij dan alleen die kamillethee?

Ik heb trouwens zo'n zinkolie in sprayvorm. Dat gebruik ik alleen bij open plekjes, want dan lijkt het wrijven me niet fijn. Als het gewoon alleen wat rood of geïrriteerd is pak ik de billencreme van Weleda.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179407361
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 14:49 schreef TolstoiFan het volgende:
Gelukkig doet ie nu in ieder geval een slaapje, dat is ook al vooruitgang ten opzichte van gister.

Weet iemand een middeltje tegen de jeuk van die blaasjes (dat wel geschikt is voor kleine kindjes en open wondjes)?
In de mond eventueel wat dentinox? En op lichaam maizena? Hopelijk ben je er snel van af :*
pi_179409527
Wat ellendig, zieke baby's met dit weer! Sterkte tolstoi en Belle!

Pannekoekenmix, stiekem was dit foto 2, vorige week ook een foto gepost ;) En wat betreft slecht drinken; B doet dat ook met dit warme weer. Hoor het ook wel meer in mijn omgeving. Kan er ook nog mee te maken hebben.

Olivia, stoer hoor, helemaal fulltime ondernemen, leuk!

Hier een heerlijke dag gehad met B. Vanmiddag met vriendinnen in het park gezeten, waar hij gewoon 2 uur heeft geslapen in z'n wagen. Daarna nog kraambezoek (ja, nu nog :')). Toen nog een snel hapje met vriend en B op het terras gedaan. Lig nu weer een half slapende B te voeden. Arm ding heeft nu wel duidelijk wat last van het warme weer. Het is ook 29 graden in onze slaapkamer. Buiten dat een enorm blij ei O+
pi_179409653
Nou ik heb voor het eerst in ruim 4,5 maand een hulplijn ingeschakeld omdat ik het écht niet meer wist. Na ruim 2 uur gekrijs heb ik m’n moeder gebeld en die kreeg hem na drie kwartier stil *O*

Hopen op een goede nacht dan maar.. :)

Edit: Hij werd een halve minuut na deze post wakker :') :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')