abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_179358080
Haha mooi die worstelfoto *) Hier is het allemaal nog wat meer hanteerbaar. Wel de hele tijd tegenwoordig met z'n voetjes de lucht in en het liefst z'n sok uit en teen in de mond. En draaien gaat ook steeds beter. Het gaat nu ook ineens zo hard, echt heel leuk om te zien.

Sowieso is het de laatste dagen weer echt een blije man. Stiekem was hij ook al een week of 2 voor hij voor de eerste keer ziek werd al minder happy. Denk dat hij echt al die tijd kast heeft gehad van z'n oortjes. Nu dat over is zien we pas echt weer hoe zo'n fijn blij ei het is O+ Morgen naar KNO-arts, kijken of daar nog wat uit komt.

En verder zag ik nog lieve foto's en las ik over ontwikkelende baby's (o.a.: Jacob stond? Mijlpaal Lemijn! En rena, de mobiel sloper!)

Drukke werkweek verder, dus even weinig tijd, maar lees alles mee :s)
pi_179359386

Hm, Z heeft geluk. Broccoli met aardappel. :Y)
pi_179359763
Venco, die lepel, weet jij nog waar je die gekocht hebt :o? Dat zijn de makkelijkste die we hebben, maar ik weet niet waar ik er meer moet halen 8)7
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179359907
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 10:25 schreef littledrummergirl het volgende:
[ afbeelding ]

Hier gaat t verschonen momenteel letterlijk zo :') zodra ik zn voeten optil doet ie n krokodillendeathroll 8)7 mja soms moet ik toch ook echt even bij zn voorkant en dan hangtie even n beetje zo. En woest dat ie daarvan wordt joh _O- temperamentvol ding :X
Herkenbaar dit O+

Lemijn wow wat gaat Jacob hard! Nu al staan. Alles babyproof maken blijft wel een dingetje he. Hier is de plant ook steeds de klos. (Een grote kamerplant dus die zet je niet even op een kast.)

Franny en Adrian nog gefeliciteerd met jullie dreumessen!

Oh en hoi :W Wij leven nog :P Ik geniet momenteel echt van mijn ukkies. Ondanks slaapperikelen hoewel J. vannacht de hele nacht in zijn eigen bed sliep, maar sssht want anders hoort de Fokwet het! Eten is wel een dingetje hier zeg. Wat een eigenwijze drol.. meneer blieft alleen boterhammen, peer, banaan en pasta met tomatensaus. Groenten en vlees zijn volgens hem het smerigste ooit. Even wennen dit met een peuter die als baby en dreumes alles at :+
pi_179360527
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 17:10 schreef littledrummergirl het volgende:
Venco, die lepel, weet jij nog waar je die gekocht hebt :o? Dat zijn de makkelijkste die we hebben, maar ik weet niet waar ik er meer moet halen 8)7
Ik denk dat ie bij de babydump blije doos zat. :)
Waren er 3.
pi_179361091
Fijn van de stickers FF, balen dat Em last heeft.

Wauw Lemijn, staan! Wel jammer dat je alle spullen nou weer een verdieping hoger moet zetten maar wel een gave mijlpaal.

Leuk Rena al die ontwikkeling! O+

Verschonen wordt hier ook steeds moeilijker. Ik leg het aankleedkussen soms maar op bed voor de zekerheid. Naast rollen is helemaal kromliggen om iets te zien ook leuk. :D
Als hij in het ledikant de speen krijgt trekt hij hem eruit om keihard langs de spijlen te ramnen. Als een gevangene met een kommetje over de tralies, zo noemt mijn lief het.

Hopelijk kwam je goed door je dag heen Jagar. :* Is het door verkeerd ritme of wat anders?

Lekker Ellie dat hij weer zijn vrolijke zelf is. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_179361358
LDG ze zijn te koop bij de babydump!

Edit: wat venco zegt dus :D
pi_179361505
Dat verschonen inderdaad! :')

Wauw al staan lemijn! :D

Leuk die ontwikkeling rena! Heb het idee dat M. op dit moment ook stappen maakt O+ Hij heeft ook elke keer ontzettend veel honger :P

Vervelend van je nacht jagar! Slopend ;(

Fijn dat ie zich weer beter voelt Ellie! :)
  donderdag 24 mei 2018 @ 18:43:44 #59
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179361714
Dat optrekken tot staan blijkt tot nu toe eenmalig :). Ik dacht dat hij daar relatief laat mee was trouwens, of heb ik teveel snelle baby's om me heen? Het maakt mij allemaal weinig uit, hij is blij en ontwikkelt zich, het tempo maakt me weinig uit. Maar optrekken tot kniestand wordt hij wel erg bedreven in. Ik vind 'm zo groot als hij dat doet! En hij kan vaak ook gecontroleerd omlaag, dat vind ik nog knapper.

Ik zal komende dinsdag wel een leuke gekooide bedfoto laten zien :P.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179362540
Badydump voor de lepels :D thnx
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179363849
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:06 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Fijn van de stickers FF, balen dat Em last heeft.

Wauw Lemijn, staan! Wel jammer dat je alle spullen nou weer een verdieping hoger moet zetten maar wel een gave mijlpaal.

Leuk Rena al die ontwikkeling! O+

Verschonen wordt hier ook steeds moeilijker. Ik leg het aankleedkussen soms maar op bed voor de zekerheid. Naast rollen is helemaal kromliggen om iets te zien ook leuk. :D
Als hij in het ledikant de speen krijgt trekt hij hem eruit om keihard langs de spijlen te ramnen. Als een gevangene met een kommetje over de tralies, zo noemt mijn lief het.

Hopelijk kwam je goed door je dag heen Jagar. :* Is het door verkeerd ritme of wat anders?

Lekker Ellie dat hij weer zijn vrolijke zelf is. :)
Ik kijk zo uit naar al die ontwikkelingen die jullie baby's doorgaan. Ik ben niet zo'n fan van de hele kleine baby fase, geloof ik. Ik kijk uit naar interactie.

Mijn dag waar prima, lief dat je het vraagt! :* Ik heb nog twee uur geslapen zonder baby vanmorgen, wat fijn was. Verder kan ik prima blijkbaar zonder slaap. Ik heb zelfs een taart gebakken vandaag!

O slaapt eigenlijk wil prima, maar hij steunt en kreunt zo enorm dat ik er niet door kan slapen. Een om zes uur is hij echt wakker, en duurt het tot half 8 voordat hij verder slaapt. Het wordt dan ook nogal licht in onze slaapkamer..
pi_179365424
Jagar ik vond het weinig tot niet slapen ‘s nachts ook veel erger binnen komen dan overdag. Dan kon ik er wel weer tegenaan, maar als het dan weer nacht was...de nachten in de eerste 6 weken waren verschrikkelijk hier.

Zo leuk al die ontwikkelingen! Verschoonstriid is heeeel herkenbaar. Heb inmiddels de leuke cottonballs maar afgepakt, daar kon ze zich mooi aan optrekken :') Ze wordt steeds beweeglijker, maar nog steeds voornamelijk door te draaien nog geen tijgeren of kruipen gezien.
En optrekken tot staan deed ze hier afgelopen week ook in de box; en trots dat ze was! O+

Wij hebben eindelijk vakantie en na de reactie van lemijn op 5 maanden geen cb afspraak meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om naar het weeguurtje te gaan. 7655 gram en 66,6 cm zijn de nieuwe statistieken met ruim 8,5 maand.

Wij hebben deze 1ste dag al volop genoten en denk dat ik nu ook de vakantiebubble induik. Ben heeel benieuwd naar het kamperen met baby volgende week :D
pi_179366283
Btw, mijn baby kucht als een verkouden zeehond.
Iemand een briljante tip? -O-
pi_179370326
Pieterburen? :P
pi_179370796
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 05:25 schreef Sara82 het volgende:
Pieterburen? :P
Als je haar soms op haar buik ziet liggen, zou dat niet misstaan. :')
pi_179371143
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:43 schreef Lemijn het volgende:
Dat optrekken tot staan blijkt tot nu toe eenmalig :). Ik dacht dat hij daar relatief laat mee was trouwens, of heb ik teveel snelle baby's om me heen?
Nah, ik maak gewoon trage kinders ;)

Mijn oudste kon pas met tien maanden rollen en kreeg met elf maanden haar eerste tand. J. rolde wel veel sneller, maar blijft al maanden steken in een (wel enorm lollige) heupswingende variant van tijgeren. En is ook nog steeds Koos tandenloos.

Venco geen tips helaas. Regelmatig een slokje drinken geven zou ik doen. Bij die kleintjes mag ook niet zoveel (niets?) qua hoestdrankjes. Misschien anders even overleggen met de huisarts? Beterschap!
pi_179371630
V heeft gewoon bijna de klok rond geslapen :o
De ene nacht geef ik snachts een flesje omdat hij moord en brand schreeuwt en de andere nacht slaapt hij van 18:30 tot 06:10. Hij kwam zelfs niet eens voor het speentje. Rare wezens die baby’s 8)7
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:42:50 #68
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_179371880
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:16 schreef Flav het volgende:
Rare wezens die baby’s 8)7
Quoten voor het nageslacht. 😎😂
Protčge moi de mes désirs.
pi_179371961
De klok rond ook echt, wow!! :o Wat moet dat fijn zijn.

Venco, wat kan dat naar klinken he? Ik heb wat vaker gevoed, omdat de keel dan zacht blijft. Maar het beste leek vooral de tijd te helpen. Ineens was t over. En nu is de volgende verkoudheid begonnen, hij hoest nu met allemaal rochels waarbij het snot uit zijn neus vliegt. O+

Wat naar dat je zo wakker ligt van het gekreun van O., jagär. Lijkt me heel frustretend als hij verder wel goed slaapt..
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_179371970
Gewoon blij mee zijn Flav, baby's zijn soms raar.

Wij hebben nu al vijf doorslaapnachten op rij (Oke, niet helemaal doorslaap maar als ze snel genoeg weer zelf stil zijn zodat ik m'n bed niet uit hoef telt het). En in plaats van daarvan te genieten is het vooral angst voor wanneer het weer over is en we het dan niet meer gewend zijn...

Ik denk dat je veel snelle baby's om je heen hebt Lemijn. Staan gaan ze vaak wel rond deze leeftijd ergens doen, maar dat zijn de wat snellere. Peuter was iets sneller dan normaal en stond zelf met 10,5e maand. Em gaat nu op haar knieën overeind zitten zodat ze hoger komt, maar de stap naar staan is nog veel te groot voor haar. Lala kijkt ernaar en blijft lekker liggen, die komt ook nog niet zelf naar zit en blijft nog netjes zitten als ik haar neerzet tot ze er genoeg van heeft en omvalt :') Ze lopen nu qua ontwikkeling redelijk gelijk met hun nichtje (van 2 maanden ouder) en ik merk dat m'n schoonzusje daar wel wat onzeker van wordt terwijl dat ook helemaal nog niet nodig is.

Hier geen tips Venco, ik zou het idd bij vaker een slokje drinken houden, veel meer kun je niet doen en het gaat vaak ook vanzelf over.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_179372147
En snelle baby's zijn helemaal niet handig hoor. De box is enkel leuk voor eventjes. Verder wil hij alleen maar staan, kruipen en alles vastpakken waar hij (soms net niet) bij kan. Ik kan geen 2 seconden een andere kant op kijken en de katten rennen regelmatig in paniek de kamer door omdat hij er in een noodvaart aangekropen komt. En het stomste: hij wil niet meer knuffelen. ;( Zelfs als hij hangerig is dan wil hij op schoot alleen maar staan en draaien en wurmen en op alles bijten. Het had echt nog wel even een paar maanden mogen duren. Hij is potverdikkie vandaag pas 8 maand. Nog even en hij loopt voordat hij jarig is. }:|
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_179372194
Maar verder is het wel vertederend als hij ineens ontdekt dat in dat speelpaleis wat de woonkamer heet, ook een papa/mama is en naar ons toegekropen komt om zich aan onze benen op te trekken en dan zijn hoofd zo helemaal ertegen aan drukt. O+ O+ om vervolgend in ons been te bijten, maar dat vertellen we er gewoon niet bij. :+
En verdomde fijn dat als ik hem uit bed wil halen, dat hij zelf gaat staan, dat scheelt toch weer diep bukken.

En zo heeft elke fase heeft zo z'n charmes en frustraties. :')
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 25 mei 2018 @ 09:17:38 #73
269689 crew  Viv
pi_179372350
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 18:43 schreef Lemijn het volgende:
Dat optrekken tot staan blijkt tot nu toe eenmalig :). Ik dacht dat hij daar relatief laat mee was trouwens, of heb ik teveel snelle baby's om me heen?
Als J al relatief laat zou zijn bij 10 maanden, hoe zullen we het dan noemen bij ZZ? Die was bijna 19 maanden. :D
quote:
Het maakt mij allemaal weinig uit, hij is blij en ontwikkelt zich, het tempo maakt me weinig uit.
Same here. :Y
pi_179372526
Die laatste zin nanuke, zo is het wel ja. Dirk gaat echt snel!!

En flav ben wel jaloers op je nachten hoor. Hier krijgen we haar niet slapend voor 22:00 en begint vanaf 6:30 begint haar dag vaak weer. Nog een nachtvoeding tussendoor en ik kom nooit bijgeslapen en een avond samen op de bank is ook zeldzaam. Gisteravond ging het nog best goed, maar dan ben ik van 20:30 tot 21:30 bezig om haar klaar te maken, voeden en dat ze slaapt. Wordt ze een kwartier later alweer wakker, mag vriend het proberen, is hij ook een uurtje bezig voor ze weer slaapt. Dan zijn wij op en gaan we naar bed..
En als ik het zo neerzet denk ik ach toch prima wat uren slaap, maar het voelt toch anders. En ik veer maar gewoon mee, maar soms hoop ik dat ze weer eens een nachtje doorslaapt zoals 2 maanden geleden.
pi_179372793
Hier is de kamerplant ook echt niet veilig nu M. tijgert. En helaas vindt peuter dat zo lollig dat hij gezellig mee gaat doen }:|

En dat verschonen is zo herkenbaar, ik gebruik de commode dus ook nooit meer, hij sprong gisteren bijna van de bank en dat vond ik al vrij hoog.

Qua tempo, ze leren het (als alles verder goed is) gewoon vanzelf, geen baby is hetzelfde.

Vakantieboks! Ik sta nog 2 dagen in het theater en dan zondag vertrekken we op vakantie O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')