abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  CHI shopkeeper zaterdag 19 mei 2018 @ 21:40:58 #1
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179274201
registreer om deze reclame te verbergen
Gearbest-shop-logo.png

Wij zijn een Chinese webshop en hopen ons Nederlandse publiek o.a. te bereiken door middel van het FOK forum. Hier worden producten toegelicht die op dit moment favoriet zijn onder de Nederlandse GearBest klanten. Ook kan men vragen stellen over desbetreffend product. Bovenal zijn we hier om jullie te helpen met problemen met betrekking tot de levering van producten of andere problemen.

Kijk ook op onze website voor al onze producten!

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
- Voorkeur: Resend of Refund?


We zien dat er de laatste tijd veel dezelfde vragen terugkomen en dit is kost veel tijd om die te beantwoorden. Daarom zal ik die hier uitleggen. Tevens zal ik tips geven over het bestellen van producten.

Besteltips
1) Probeer een order te bestellen uit een G-W warenhuis. Hierdoor heb je geen last van douanekosten. Mocht het toch voorkomen dat je ze krijgt. Dan vergoeden wij deze kosten! Tevens heb je snelle verzending bij deze warenhuizen. Het nadeel is wel dat de prijzen in de meeste gevallen iets hoger liggen dan China/Hong Kong warenhuizen.
2) Kies je toch voor een China/Hong Kong warenhuis en de waarde (orderwaarde + verzendkosten) ligt boven de 22. Kies dan voor EU Priority Line (DPD). Met deze verzendmethode sluit je douanekosten uit als je besteld via onze specifieke links. Dan vergoeden wij de douanekosten. De verzending duurt ongeveer 4 weken. Dit is uiteraard een schatting en kan langer of korter zijn.
3) Wil je een product bestellen, maar er is geen coupon code van? Vraag deze dan aan in ons coupon code topiv en dan gaan we kijken of we deze kunnen regelen. Nee heb je en ja kan je krijgen
4) Betaal je order indien mogelijk met PayPal.
5) Bij orders met een hoge orderwaarde sluit echt een "Shipping Insurance" af! Soms raken de pakketjes toch zoek. Het wordt steeds moeilijker om een resend/refund geregeld te krijgen in de toekomst zonder de "Shipping Insurance" verzekering. Neem deze verzekering echt voor die paar euro. Dit bespaart een hoop gedoe voor jezelf achteraf!

Algemene vragen

Wat is een G-W warenhuis?
Dit zijn warenhuizen die speciaal voor EU klanten zijn opgezet. Het verschil is de snelle levertijd van ongeveer 7(werk)dagen en het uitsluiten van douanekosten. Dit ongeacht welke verzendingsmethode je kiest. Krijg je toch douanekosten dan zullen we deze terugbetalen.

Wanneer is een product weer beschikbaar?
Deze vragen zijn moeilijk te beantwoorden en zijn afhankelijke van onze leveranciers. Ik kan dit niet voorspellen en vaak is hier onduidelijkheid over.

Wat is een Coupon code?
Dit zijn kortingscodes die geldig zijn voor een bepaald type product in een bepaald warenhuis. Je kan deze bij ons aanvragen in het daarvoor bestemde topic. Geef dan het productnaam, URL en aantal stuks door wat je wilt gaan bestellen. Het kan zijn dat het niet lukt om een coupon te regelen. Dit kan komen doordat het product al sterk afgeprijsd is, er geen voorraad is of er een beperkte voorraad is.

Hoe gebruik je GB Points bij het plaatsen van een order?
1. Voeg het product wat je wilt bestellen toe aan je winkelmandje en ga verder met bestellen.
2. Selecteer de verzendmethode en de betaalmethode.
3. Onder de verzendmethode zie je een kopje GB Points. Als je meer dan 50 punten hebt kan je selecteren hoeveel punten je wilt gaan gebruiken voor deze order.
Voorwaarden hierbij zijn: Je moet minstens 50 punten hebben, d korting met punten kan niet meer zijn dan 30% van het sub totale bedrag (sommige promoties hebben een ander %) en coupons kunnen niet gelijktijdig met GB Points gebruikt worden.

Shipping Insurance is dat nu echt nodig?
Dit is niet noodzakelijk nodig, maar kan veel problemen wegnemen! Zeker bij hoge orderwaardes/waardevolle spullen. Mocht je pakketje niet aankomen is het zeer handig om deze verzekering te hebben. Ook wanneer je pakketje verkeerd of beschadigd wordt geleverd wat buiten onze macht ligt. Ik raad het zelf aan dit voortaan wel te gebruiken. Vaak is het maar een paar euro en hiermee bespaar je jezelf veel problemen en gedoe mocht er iets fout gaan.

Mijn order staat op "processing"?
Dit is de status waarbij je order verwerkt wordt en mogelijk al ingepakt wordt. Het kan altijd even duren (ongeveer 2 dagen) voordat je order de status "Shipped Out". Wacht enkele dagen af en als er geen update komen dan mag je je gerust melden in het Support Topic.

Mijn tracking code is nog steeds niet actief?
Het kan enkele dagen duren eer je tracking code actief zal worden en is afhankelijk van de verzendmethode. Lees eerst de verschillende verzendmethodes. Mocht deze toch niet actief worden. Meld dit dan in het Support Topic.

Mijn pakketje nog niet ontvangen?
Je kan je pakketje via de volgende sites volgen: 17Track, Track24 en voor Priority Line orders kan je de status ook nog bekijken via Faryaa en DPD.
Lees ook de verschillende verzendmethodes hieronder welke een beter beeld geeft over de verzending.
Je pakketje mag niet langer dan 2 maanden onderweg zijn. Is dit wel het geval meld je direct en dan gaan we kijken wat we kunnen regelen.

Wanneer heb ik kans op douanekosten en wat zijn de bedragen die ik kan verwachten?
Bij orderwaardes boven de 22 is er een kans je douanekosten krijgt. Hoeveel deze mogelijk zijn is afhankelijk van de orderwaarde, type product, verzendkosten en de administratieve kosten. Je kan deze eenvoudig uitrekenen op deze site. De douanekosten zul je moeten betalen voordat je het pakketje in ontvangst kan nemen. We kunnen niet voorspellen, wanneer iemand wel of geen douanekosten krijgt, maar je kan de kans wel uitsluiten door Priority Line als verzendmethode te kiezen of te kiezen voor een GW warenhuis.

Wanneer krijg ik de douanekosten terug?
- Als je toch douanekosten krijgt als je bestelling is verzonden uit een G-W warenhuis.
- Als je een order hebt geplaatst uit een China/Hong Kong warenhuis en je gekozen hebt voor de verzendmethode "EU Priority Line". Daarbij moet je wel besteld hebben via onze specifieke links die wij plaatsen op dit forum. Mocht je een product willen bestellen dat er niet tussen staat en wel gebruik maken van de douanekosten regeling. Stuur ons dan een PM of DM met de link naar het product. Dan zullen wij je een correct link bezorgen waarbij de douanekosten regeling van pas is.
Hoe meld ik de douanekosten?
Je kan dit direct via de site doen door zelf een ticket aan te maken of je bij ons melden in het support topic. Vul dan het hele lijstje in en vermeld de douanekosten. Dan zorgen wij dat je direct het juiste ticket ontvangt. Je hoeft dan enkel nog de factuur van de douanekosten te uploaden. De douanekosten worden dan teruggestort.

Hoe meld ik een probleem of een defect product?
Ga naar dit topic en vul daar het hele lijstje in, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
Afhankelijk van de situatie zal je een snel een ticket hierover ontvangen die je verder op weg helpt. Bij een defect product geef dan duidelijke uitleg over je probleem. Tevens zul je hier video's en filmpjes van moeten maken en toevoegen aan je ticket. Mocht je er niet uitkomen dan zal ik er nogmaals achteraan gaan en kijken wat er mogelijk is.

Verzendmethodes en levering voor China/Hong Kong warenhuizen
De leveringstijden verschillen per verzendmethode en dit zijn schattingen. De levertijden kunnen dus afwijken van onderstaande schattingen. De schattingen dienen ter informatie en zijn geen ultimatum. Elke verzendmethode heeft met een aparte leveringstermijn. Dit verschilt vaak per product en kan men zien tijdens het bestellen.
Op dit moment hebben we de volgende verzendmethodes:
- Unregistered Airmail (Zonder Tracking & Trace): Dit is normale verzendmethode zonder tracking code. Deze wordt dan ook in de meeste gevallen gratis aangeboden. Meestal worden deze rond de 2-3 weken geleverd
- Registered Airmail (Met Tracking & Trace): Dit is hetzelfde als Unregistered Airmail, maar je krijgt hierbij wel een tracking code. Je zal echter maar een beperkt aantal tracking updates krijgen.
- Priority line (EU Express): Deze verzendmethode is een echte aanrader. Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/Belgi. Je krijgt hierbij wel een tracking code. Deze zal bij DPD pas actief worden na ongeveer 4 weken. De tracking wordt dus actief op de DPD site wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode sluit de kans op douanekosten uit. Je zal hier meestal wel iets extra's voor moeten betalen.
- Expedited Shipping (DHL / EMS Etc.): Dit is een zeer sneller verzendmethode en je pakketje zal in veel gevallen bezorgd worden door DHL. Het nadeel hiervan is wel dat er een hele grote kans op douanekosten is. Mijn advies is dan ook om deze verzendmethode niet te kiezen bij orderwaardes boven de 22.
- Europe Railway Registered: Dit is een heel trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Nadat je pakketje in Polen is aangekomen zal je geen tracking updates meer krijgen. Je pakketje zal vanuit Polen naar Nederland/Belgi verzonden worden. De verzending duurt in totaal ongeveer 6-7 weken.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

Als er nog meer tips of algemene vragen zijn stuur me gerust een PM hierover. Dan zet ik ze erbij.

[ Bericht 4% gewijzigd door HeatWave op 12-07-2018 20:23:51 ]
  CHI shopkeeper zaterdag 19 mei 2018 @ 21:43:38 #2
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179274252
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 19:48 schreef Aidenf het volgende:

[..]

Ik zie dat de bedragen inmiddels op me PayPal staan. Bedankt :)
Super :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 10:57 schreef eddepetfokt het volgende:
Hoi Niels van Gearbest,

Jij zou mij maandag een oplossing geven voor het pakje dat nooit is aangekomen, maar helaas heb ik niets meer van je gehoord.

Ik hoor graag van je.
Sorry voor de vertraging. Ik heb je zojuist nog een PM gestuurd en zal er maandag direct weer werk van gaan maken.
pi_179278639
Support vraag voor het NL Gearbest team.

(order nummer etc. onder aan de post)

Ben al enkele jaren klant bij Gearbest en heb er erg veel gekocht, eigenlijk tevreden klant dus, ben zelfs affiliate geworden afgelopen jaar.

Heb echter nu toch echt een flink probleem met ze over een bestelling van een Xiaomi Mijia 4K mini action cam.

Camera heb ik een tijdje geleden besteld en keurig ontvangen, had er echter ook de speciale Gimbal voor besteld die pas erg laat binnen kwam dus camera tot die tijd niet gebruikt.

Toen alles binnen was ging ik alles uitproberen, echter de camera geeft steeds aan dat de battery leeg is en de cam gaat dan uit. Battery opladen heeft geen zin, hij blijft die melding geven.

Via omweg toch even werkend gekregen: als je de camera in de gimbal zet krijgt hij stroom vanuit de gimbal dus dan werkt het... even: na een paar minuten crasht de camera en kan ik enkel hard resetten door de battery er uit te halen. Zelfde met de camera verbonden via de USB poort, met n zonder SD er in, het werkt even maar crasht / loopt vast met een blank/wit scherm als gevolg.

Werkelijk alles heb ik geprobeerd: Camera naar factory reset - firmware update - 4 verschillende MicroSD kaarten gebruikt... noem maar op.

De camera heeft duidelijk corrupt flash memory op het board, het ding is gewoon met geen mogelijkheid fatsoenlijk werkend te krijgen.

(Ik weet waar ik mee bezig ben, ik heb 2 action cams van Sony, een Mobius en een Mobius mini, de Runcam2, een Firefly Q6 en 2 Turnigy 2K cams.

Probleem ruim een maand geleden gemeld bij Gearbest, duidelijk het probleem omschreven n een duidelijke video gemaakt van ruim 16 minuten (die ze geen n keer bekeken hebben). Duurde heel lang voor ik een reactie kreeg, moest toen nog aan hun "technical team" gestuurd worden en na lang wachten kreeg ik uiteindelijk het bericht dat ik de battery met een multi-meter moest testen.

Terwijl ik toch al duidelijke aan had gegeven dat het aan de cam zelf lag toch maar gedaan, zelf video van gemaakt die wederom niet door Gearbest is bekeken (viewcount op youtube) en weer wachten op een melding dus.

Eerst geven ze aan dat ik het terug moet sturen, ik heb daar geen zin in want het kost veel geld en tijd en heeft geen zin aangezien het board naar de kloten is. Tevens is de laadcontroller niet goed want de battery is zelfs over-charged geraakt... 4.8Volt voor Litium is gevaarlijk en zelfs illegaal om op te sturen, Na veel vijven en zessen kom ik niets verder... eerst wilden ze een refund van $15,- geven op de camera, gevraagd of dat een grapje was, en uiteindelijk kom ik niet verder dan een refund van 25 Dollar !%#@!$#

Ik wil geen (veel te lage) refund, ik wil een werkende camera want heb ruim 200,- uitgegeven inclusief de wel werkende gimbal (die alleen voor deze camera is)

Ik heb de refund geweigerd en nogmaals om een resend verzocht, desnoods ben ik bereid de verzendkosten voor Priority Direct te betalen.

Ongelooflijk, ik ben nu al 13 berichten verder in de ticket en ben het nu dus onderhand goed zat, ik hoop dat dit via het forum hier spoedig op te lossen is, anders ga ik dus echt compleet los op diverse andere fora's waar ik actief ben. (zeer actief op Tweakers en diverse andere tech forums, onder andre naam) Tevens open ik een Paypal case indien ik geen bevredigende oplossing krijg tegen eind volgende week.. heeft nu echt lang genoeg geduurd die hele flauwekul.

Excuseer mijn misschien wat onvriendelijk toon, hoop dat je dit begrijpt door de gehele situatie.
Heb bij Gearbest nu een paar keer problemen gehad, en ze doen soms erg moeilijk. Bij Banggood heb ik wat dat betreft een veel betere ervaring als het om service gaat!

Info:

Order: W1801041926097439

Ticket:T18041969678

- Orderdatum: Jan 05, 2018 02:26:09 AM
- Product: Xiaomi YDXJ01FM Mijia Mini 4K 30fps Action Camera International Edition - BLACK
- Ordernummer: W1801041926097439
- Tracking nummer (indien beschikbaar): Niet nodig want ontvangen
- Verzendmethode: Belgium Registered
- Probleem: Zie boven
- Voorkeur: Resend - een werkende camera !!

Hoor graag! Eventuele aanvullingen kunnen gegeven worden, youtube link naar video's kan ik posten zodra ik ze gedupliceerd heb.

Thanks!

[ Bericht 1% gewijzigd door platgeslagenbever op 20-05-2018 02:01:47 ]
pi_179297037
registreer om deze reclame te verbergen
Aanvulling: als ik die cam hier naar je toe kan sturen naar een adres in NL dan is dat uiteraard prima!
  CHI shopkeeper maandag 21 mei 2018 @ 16:32:51 #5
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179303263
quote:
8s.gif Op zondag 20 mei 2018 01:43 schreef platgeslagenbever het volgende:
Support vraag voor het NL Gearbest team.

(order nummer etc. onder aan de post)

Ben al enkele jaren klant bij Gearbest en heb er erg veel gekocht, eigenlijk tevreden klant dus, ben zelfs affiliate geworden afgelopen jaar.

Heb echter nu toch echt een flink probleem met ze over een bestelling van een Xiaomi Mijia 4K mini action cam.

Camera heb ik een tijdje geleden besteld en keurig ontvangen, had er echter ook de speciale Gimbal voor besteld die pas erg laat binnen kwam dus camera tot die tijd niet gebruikt.

Toen alles binnen was ging ik alles uitproberen, echter de camera geeft steeds aan dat de battery leeg is en de cam gaat dan uit. Battery opladen heeft geen zin, hij blijft die melding geven.

Via omweg toch even werkend gekregen: als je de camera in de gimbal zet krijgt hij stroom vanuit de gimbal dus dan werkt het... even: na een paar minuten crasht de camera en kan ik enkel hard resetten door de battery er uit te halen. Zelfde met de camera verbonden via de USB poort, met n zonder SD er in, het werkt even maar crasht / loopt vast met een blank/wit scherm als gevolg.

Werkelijk alles heb ik geprobeerd: Camera naar factory reset - firmware update - 4 verschillende MicroSD kaarten gebruikt... noem maar op.

De camera heeft duidelijk corrupt flash memory op het board, het ding is gewoon met geen mogelijkheid fatsoenlijk werkend te krijgen.

(Ik weet waar ik mee bezig ben, ik heb 2 action cams van Sony, een Mobius en een Mobius mini, de Runcam2, een Firefly Q6 en 2 Turnigy 2K cams.

Probleem ruim een maand geleden gemeld bij Gearbest, duidelijk het probleem omschreven n een duidelijke video gemaakt van ruim 16 minuten (die ze geen n keer bekeken hebben). Duurde heel lang voor ik een reactie kreeg, moest toen nog aan hun "technical team" gestuurd worden en na lang wachten kreeg ik uiteindelijk het bericht dat ik de battery met een multi-meter moest testen.

Terwijl ik toch al duidelijke aan had gegeven dat het aan de cam zelf lag toch maar gedaan, zelf video van gemaakt die wederom niet door Gearbest is bekeken (viewcount op youtube) en weer wachten op een melding dus.

Eerst geven ze aan dat ik het terug moet sturen, ik heb daar geen zin in want het kost veel geld en tijd en heeft geen zin aangezien het board naar de kloten is. Tevens is de laadcontroller niet goed want de battery is zelfs over-charged geraakt... 4.8Volt voor Litium is gevaarlijk en zelfs illegaal om op te sturen, Na veel vijven en zessen kom ik niets verder... eerst wilden ze een refund van $15,- geven op de camera, gevraagd of dat een grapje was, en uiteindelijk kom ik niet verder dan een refund van 25 Dollar !%#@!$#

Ik wil geen (veel te lage) refund, ik wil een werkende camera want heb ruim 200,- uitgegeven inclusief de wel werkende gimbal (die alleen voor deze camera is)

Ik heb de refund geweigerd en nogmaals om een resend verzocht, desnoods ben ik bereid de verzendkosten voor Priority Direct te betalen.

Ongelooflijk, ik ben nu al 13 berichten verder in de ticket en ben het nu dus onderhand goed zat, ik hoop dat dit via het forum hier spoedig op te lossen is, anders ga ik dus echt compleet los op diverse andere fora's waar ik actief ben. (zeer actief op Tweakers en diverse andere tech forums, onder andre naam) Tevens open ik een Paypal case indien ik geen bevredigende oplossing krijg tegen eind volgende week.. heeft nu echt lang genoeg geduurd die hele flauwekul.

Excuseer mijn misschien wat onvriendelijk toon, hoop dat je dit begrijpt door de gehele situatie.
Heb bij Gearbest nu een paar keer problemen gehad, en ze doen soms erg moeilijk. Bij Banggood heb ik wat dat betreft een veel betere ervaring als het om service gaat!

Info:

Order: W1801041926097439

Ticket:T18041969678

- Orderdatum: Jan 05, 2018 02:26:09 AM
- Product: Xiaomi YDXJ01FM Mijia Mini 4K 30fps Action Camera International Edition - BLACK
- Ordernummer: W1801041926097439
- Tracking nummer (indien beschikbaar): Niet nodig want ontvangen
- Verzendmethode: Belgium Registered
- Probleem: Zie boven
- Voorkeur: Resend - een werkende camera !!

Hoor graag! Eventuele aanvullingen kunnen gegeven worden, youtube link naar video's kan ik posten zodra ik ze gedupliceerd heb.

Thanks!
Oh ik zie dat hij gisteren mijn bericht niet heeft verstuurd. Natuurlijk is dit zeer vervelend allemaal, maar het lange wachten voor het product te gebruiken heeft geen goed gedaan.
Hoeveel tijd zit er tussen het pakketje ontvangen en de eerste melding?

Ik heb namelijk wel al navraag gedaan over de situatie. Ik krijg het volgende bericht terug dat de DOA niet binnen de 7 werkdagen gemeld is en dat er daarom niet direct een nieuwe gestuurd kan worden. Tevens dat het product al meer dan 45 dagen in bezit was voor de eerste melding is gekomen (ik weet niet of dit klopt?) en daarom enkel de gratis reparatie nog van dienst kan zijn. Verder hebben ze gevraagd om het terug te sturen en heb je daar zelf geen zin in, maar dit is op dit moment de enigste oplossing vrees ik. Door het terugsturen kan de reparatie uitwijzen dat deze gemaakt of niet gemaakt kan worden (waarschijnlijk zal die niet gemaakt kunnen worden dus zal de keuze worden gegeven voor geld terug of een resend). Het zeer lange wachten voor het gebruik heeft geen goed gedaan, want dit is namelijk niet te controleren. Ik ga nog kijken wat ik kan doen, maar je zult waarschijnlijk het product echt wel terug moeten sturen voor reparatie.
  CHI shopkeeper woensdag 23 mei 2018 @ 09:44:52 #6
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179334074
quote:
8s.gif Op zondag 20 mei 2018 01:43 schreef platgeslagenbever het volgende:
Support vraag voor het NL Gearbest team.

(order nummer etc. onder aan de post)

Ben al enkele jaren klant bij Gearbest en heb er erg veel gekocht, eigenlijk tevreden klant dus, ben zelfs affiliate geworden afgelopen jaar.

Heb echter nu toch echt een flink probleem met ze over een bestelling van een Xiaomi Mijia 4K mini action cam.

Camera heb ik een tijdje geleden besteld en keurig ontvangen, had er echter ook de speciale Gimbal voor besteld die pas erg laat binnen kwam dus camera tot die tijd niet gebruikt.

Toen alles binnen was ging ik alles uitproberen, echter de camera geeft steeds aan dat de battery leeg is en de cam gaat dan uit. Battery opladen heeft geen zin, hij blijft die melding geven.

Via omweg toch even werkend gekregen: als je de camera in de gimbal zet krijgt hij stroom vanuit de gimbal dus dan werkt het... even: na een paar minuten crasht de camera en kan ik enkel hard resetten door de battery er uit te halen. Zelfde met de camera verbonden via de USB poort, met n zonder SD er in, het werkt even maar crasht / loopt vast met een blank/wit scherm als gevolg.

Werkelijk alles heb ik geprobeerd: Camera naar factory reset - firmware update - 4 verschillende MicroSD kaarten gebruikt... noem maar op.

De camera heeft duidelijk corrupt flash memory op het board, het ding is gewoon met geen mogelijkheid fatsoenlijk werkend te krijgen.

(Ik weet waar ik mee bezig ben, ik heb 2 action cams van Sony, een Mobius en een Mobius mini, de Runcam2, een Firefly Q6 en 2 Turnigy 2K cams.

Probleem ruim een maand geleden gemeld bij Gearbest, duidelijk het probleem omschreven n een duidelijke video gemaakt van ruim 16 minuten (die ze geen n keer bekeken hebben). Duurde heel lang voor ik een reactie kreeg, moest toen nog aan hun "technical team" gestuurd worden en na lang wachten kreeg ik uiteindelijk het bericht dat ik de battery met een multi-meter moest testen.

Terwijl ik toch al duidelijke aan had gegeven dat het aan de cam zelf lag toch maar gedaan, zelf video van gemaakt die wederom niet door Gearbest is bekeken (viewcount op youtube) en weer wachten op een melding dus.

Eerst geven ze aan dat ik het terug moet sturen, ik heb daar geen zin in want het kost veel geld en tijd en heeft geen zin aangezien het board naar de kloten is. Tevens is de laadcontroller niet goed want de battery is zelfs over-charged geraakt... 4.8Volt voor Litium is gevaarlijk en zelfs illegaal om op te sturen, Na veel vijven en zessen kom ik niets verder... eerst wilden ze een refund van $15,- geven op de camera, gevraagd of dat een grapje was, en uiteindelijk kom ik niet verder dan een refund van 25 Dollar !%#@!$#

Ik wil geen (veel te lage) refund, ik wil een werkende camera want heb ruim 200,- uitgegeven inclusief de wel werkende gimbal (die alleen voor deze camera is)

Ik heb de refund geweigerd en nogmaals om een resend verzocht, desnoods ben ik bereid de verzendkosten voor Priority Direct te betalen.

Ongelooflijk, ik ben nu al 13 berichten verder in de ticket en ben het nu dus onderhand goed zat, ik hoop dat dit via het forum hier spoedig op te lossen is, anders ga ik dus echt compleet los op diverse andere fora's waar ik actief ben. (zeer actief op Tweakers en diverse andere tech forums, onder andre naam) Tevens open ik een Paypal case indien ik geen bevredigende oplossing krijg tegen eind volgende week.. heeft nu echt lang genoeg geduurd die hele flauwekul.

Excuseer mijn misschien wat onvriendelijk toon, hoop dat je dit begrijpt door de gehele situatie.
Heb bij Gearbest nu een paar keer problemen gehad, en ze doen soms erg moeilijk. Bij Banggood heb ik wat dat betreft een veel betere ervaring als het om service gaat!

Info:

Order: W1801041926097439

Ticket:T18041969678

- Orderdatum: Jan 05, 2018 02:26:09 AM
- Product: Xiaomi YDXJ01FM Mijia Mini 4K 30fps Action Camera International Edition - BLACK
- Ordernummer: W1801041926097439
- Tracking nummer (indien beschikbaar): Niet nodig want ontvangen
- Verzendmethode: Belgium Registered
- Probleem: Zie boven
- Voorkeur: Resend - een werkende camera !!

Hoor graag! Eventuele aanvullingen kunnen gegeven worden, youtube link naar video's kan ik posten zodra ik ze gedupliceerd heb.

Thanks!
Ik heb alweer iets beter nieuws. Je mag het product naar een magazijn in Spanje sturen. Dan zullen we een nieuw apparaat naar je toe sturen. Je ontvangt hier ook een ticket over met adresgegevens. Dit lijkt mij wel een goeie oplossing :)
pi_179348000
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:44 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb alweer iets beter nieuws. Je mag het product naar een magazijn in Spanje sturen. Dan zullen we een nieuw apparaat naar je toe sturen. Je ontvangt hier ook een ticket over met adresgegevens. Dit lijkt mij wel een goeie oplossing :)
Thanks! Dat is in ieder geval al een goede oplossing.

Sorry ook voor de late reactie, heb het erg druk gehad met werk en kan dus soms wat langer duren.

Uiteraard snap ik dat het lange wachten het er allemaal niet makkelijker op heeft gemaakt, de cam is begin Januari al besteld en op de 23e ontvangen. Toen had ik gewoon meteen de cam grondig moeten testen, maar heb ik helaas niet gedaan. Ondertussen zat ik ook op de gimbal te wachten die ik bij BG had besteld, en die bestelling heeft er gewoon lang over gedaan. Je weet als geen ander dat leveringen soms erg lang kunnen duren.

Na die periode heb ik het gewoon erg druk gehad (ben kleine zelfstandige) en ben er simpelweg niet eerder aan toe gekomen. Ik gebruik dit soort cams voornamelijk voor mijn modelvlieg hobby, en het seizoen daar voor start ook pas in April / Mei.

Ik snap best dat ze daar wat moeilijk over doen, blijft echter wel gewoon een feit dat ik simpelweg 100,- Euro heb betaald voor een camera die simpelweg gewoon kapot was toen ik 'm kreeg. Ik heb er daadwerkelijk nog geen 5 minuten video mee kunnen maken!

Nee ik ben er niet mee van een berg af gesprongen, het heet dan wel een "action" cam maar ben al op een leeftijd dat ik al blij ben dat ik af en toe nog wat "aktie" tussen de lakens mee mag maken. En als je dan met zo'n cam aan komt zetten dan beginnen ze direct al te gillen! ;)

En uiteraard ben ik heel goed op de hoogte dat ze bij CS constant tickets krijgen van figuren die ofwel misschien de boel proberen te tillen, ofwel ze zijn te stom / A-tecnish om een product fatsoenlijk te gebruiken.

Ik weet echter prima met zo'n cam om te gaan, en merk echt wel als er iets goed fout mee is. Dat heb ik ook duidelijk in een video laten zien, dat dat ding steeds compleet over de rooien ging.

Zie ook snapshot van mijn collectie action cams, voornamelijk de kleine (vanwege aerodynamica) plaats ik op RC vliegtuigen om arial footage op te nemen. Indien ik crash zou een camera kapot kunnen gaan, ik heb sommigen echter al jaren en ze werken nog allemaal perfect.

DOx6azA.jpg

Hoop dat ik zo een beetje duidelijk heb kunnen maken en dat mijn verhaal gewoon oprecht is.

Het gaat er ook niet om om zonder enige extra kosten een nieuwe cam te krijgen, het aanbod wat ik echter in eerste instantie gekregen heb sloeg gewoon nergens op.

Waarom ik het niet graag naar China wil gaan sturen heeft gewoon een reden: Het is mijns inziens gewoon nutteloos want dat ding gaat gegarandeerd toch de prullenbak in. Daarnaast bestel ik gewoon ERG veel (soms vaak cheapo i.v.m. RC hobby) electronica bij o.a. BG, Gearbest, Hobbyking, Ali en nog wat anderen. Ik heb echt al heel vaak mee gemaakt dat spullen DOA zijn, en mijn ervaring is gewoon dat ik als vaste klant nog nooit spullen terug heb moeten sturen. Echt al een keer of tien mee gemaakt dus, ook bij Gearbest had ik laatst een Aqara IP cam die met geen mogelijkheid te installeren viel. Gewoon een complete refund gekregen zonder dat ik het ding terug moest sturen.

En ik wil ook geen "gerepareerde" camera (als het al mogelijk is) omdat ik gewoon voor een nieuwe betaald heb. Ik heb een RC 2.4Ghz zender van bijna 400,- gehad die na 9 maanden corrupt flash memory had, gewoon een complete nieuwe zender ontvangen. En zo hoort het.

Zeker bij spullen voor RC / modelbouw koop je vaak dingen die slechte quality control hebben of dat er dingen missen, dat los je dan gewoon zelf op, daar is de prijs ook naar. Goedkope dingen die niet werken maak ik me nooit druk om, die gooi ik zelf direct weg en bestel gewoon opnieuw. Het grote verschil in prijs wat we hebben door in China te bestellen maakt dat goed.

In dit geval dus vind ik het een andere zaak, als ik een camera van dik 100,- Euro koop, en zeker van een merk als Xiaomi; dan verwacht ik gewoon dat het ding werkt. Zo niet ga ik me druk lopen maken ;)

In ieder geval fijn dat ik mijn ei / lang verhaal even in het Nederlands heb kunnen doen, prima service wat dat betreft.. moet toch eens vaker ook op Fok gaan rondtuffen !

Ik stuur de camera morgen direct op (had de ticket al gezien) en wacht wel af.

Dank in ieder geval voor je moeite!

[ Bericht 1% gewijzigd door platgeslagenbever op 24-05-2018 01:28:52 ]
pi_179349983
Betreft een supportverzoek waarover we eerder in #8 informatie hebben uitgewisseld. Het gaat over een zending aan GB voor reparatie van een laptop Air 13 inch. Data:
- Orderdatum: 19-8-2017
- Product: Xiaomi Air 13 Notebook Fingerprint
- Ordernummer: W1708190343549752
- Ticket:T18031704145
- Tracking nummer : CC074933795NL (nummer van reparatiezending Nederland-Hongkong)
- Verzendmethode: PostNL, aangetekend pakketpost
- Probleem: GB inmiddels tot 2 keer toe verkeerde adres
- Voorkeur: Oorspronkelijk dat GB logisch nadenkt en laptop gewoon ophaalt bij Honkong Post, inmiddels na weken van als maar lang elkaar heen praten wil ik dat GB mij direct een vervangende laptop stuurt want dit kan zo niet langer doorgaan.

Ter herinnering:
25 maart heb ik mijn laptop (tracknummer CC074933795NL) voor reparatie teruggestuurd naar Hongkong, naar het door GB verstrekte adres. Na een mand bleek zending nog niet te zijn aangekomen en bij navraag gaf GB toe mij het verkeerde adres gegeven te hebben.

In strijd met mijn logica weigerde GB toen de meest praktisch oplossing, namelijk dat zij contact opnemen met Honkong Post met de vraag naar een pick-up locatie waar GB dan het pakket zou kunnen ophalen. Wat GB bij herhaling teruggaf was dat ik Post NL moest bewegen om de adreswijziging door te voeren bij Hong Kong Post. Daar heb ik in totaal 4 pogingen aan gewaagd, de eerste 3x was de reactie van PostNL dat dat buiten Europa onmogelijk voor hen was, totdat ik een 4e keer een medewerker trof die kennelijk wel een adreswijziging heeft kunnen doorvoeren. Want wat blijkt, Track&Trace laat zien dat pakket vorige week vrijdag 18 mei uiteindelijk in Hong Kong (inmiddels 2 maanden later) is bezorgd. Dus ik neem contact op met GB en nu, na weer een paar dagen onzinnige vragen te hebben uitgewisseld, komt deze ochtend het bericht waarin staat dat het pakket bij GB onvindbaar is en dat ik me weer tot PostNL moet wenden om weer een ander, nieuw adres doorgevoerd te krijgen. Bij mij is de maat vol, en ik vermoed bij PostNL ook. Zij hebben immers afgeleverd op het hiervoor gewijzigde adres. Nu verwacht GB van mij dat ik aan PostNL ga vragen of ze zo vriendelijk zijn om aan aan Hong Kong Post te vragen het pakket weer terug te halen, het dan terug te sturen naar Nederland zodat ik het dan weer opnieuw kan sturen naar Hong Kong naar dat derde, nieuwe adres dat ze me vandaag stuurde.

Ik leg je de situatie weer opnieuw voor met mijn bescheiden hoop dat jij hierin mogelijk iet skunt betekenen. Misschien is het invoelbaar dat ik inmiddels genoeg heb van de wijze waarop de klantenservice van GB met deze zaak meent te moeten omgaan. De ene sorry volgt de andere sorry op, maar ondertussen komt met niet tot enig oplossingsgericht handelen. Mijn laatste strohalm ben jij, voordat ik me weer als gekke Henkie moet gaan storten in de bureaucratie van PostNL; ook geen pretje gebleken tot nu toe

Overigens wat betreft adressen, dit is het adres dat ik op geleide van GB door PostNL moest laten doorvoeren en waar het pakket waarschijnlijk nu door Hong Kong Post is bezorgd
FAO: :???(DZ)
Attn: Order number
Address:?????????2???????1?D? D Room, 1st Floor, Wo Fung Industrial Building, 2 Yee Wo Street, Fanling, New Territories, Hong Kong
Tel:95829813
(excuses maar tekstverwerker verandert de chinese tekens in vraagtekens)

Dat moet dus weer worden teruggehaald en dan moet ik volgens bericht deze ochtend het opnieuw worden gestuurd naar :
FAO: :Tang shanghong(DZ)
Address:WORKSHOP D ON 1/F WO FUNG INDUSTRIAL BUILDING NO. 2 YIP WO STREET FANLING NEW TERRITORIES, HK
Tel:95829813

Ik kan geen Chinees, maar ik heb de indruk dat beide adressen nauwelijks van elkaar verschillen, in elk geval zijn de telefoonnummer gelijk. Moet in dat geval nu al makkelijk op te lossen zijn. Maar niet voor GB, en we zijn gezien de doorlooptijd van retourzendingen zijn we zo weer een half jaar verder.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erikplons op 24-05-2018 07:09:28 ]
  CHI shopkeeper donderdag 24 mei 2018 @ 20:08:56 #9
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179363723
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 01:15 schreef platgeslagenbever het volgende:

[..]

Thanks! Dat is in ieder geval al een goede oplossing.

Sorry ook voor de late reactie, heb het erg druk gehad met werk en kan dus soms wat langer duren.

Uiteraard snap ik dat het lange wachten het er allemaal niet makkelijker op heeft gemaakt, de cam is begin Januari al besteld en op de 23e ontvangen. Toen had ik gewoon meteen de cam grondig moeten testen, maar heb ik helaas niet gedaan. Ondertussen zat ik ook op de gimbal te wachten die ik bij BG had besteld, en die bestelling heeft er gewoon lang over gedaan. Je weet als geen ander dat leveringen soms erg lang kunnen duren.

Na die periode heb ik het gewoon erg druk gehad (ben kleine zelfstandige) en ben er simpelweg niet eerder aan toe gekomen. Ik gebruik dit soort cams voornamelijk voor mijn modelvlieg hobby, en het seizoen daar voor start ook pas in April / Mei.

Ik snap best dat ze daar wat moeilijk over doen, blijft echter wel gewoon een feit dat ik simpelweg 100,- Euro heb betaald voor een camera die simpelweg gewoon kapot was toen ik 'm kreeg. Ik heb er daadwerkelijk nog geen 5 minuten video mee kunnen maken!

Nee ik ben er niet mee van een berg af gesprongen, het heet dan wel een "action" cam maar ben al op een leeftijd dat ik al blij ben dat ik af en toe nog wat "aktie" tussen de lakens mee mag maken. En als je dan met zo'n cam aan komt zetten dan beginnen ze direct al te gillen! ;)

En uiteraard ben ik heel goed op de hoogte dat ze bij CS constant tickets krijgen van figuren die ofwel misschien de boel proberen te tillen, ofwel ze zijn te stom / A-tecnish om een product fatsoenlijk te gebruiken.

Ik weet echter prima met zo'n cam om te gaan, en merk echt wel als er iets goed fout mee is. Dat heb ik ook duidelijk in een video laten zien, dat dat ding steeds compleet over de rooien ging.

Zie ook snapshot van mijn collectie action cams, voornamelijk de kleine (vanwege aerodynamica) plaats ik op RC vliegtuigen om arial footage op te nemen. Indien ik crash zou een camera kapot kunnen gaan, ik heb sommigen echter al jaren en ze werken nog allemaal perfect.

[ afbeelding ]

Hoop dat ik zo een beetje duidelijk heb kunnen maken en dat mijn verhaal gewoon oprecht is.

Het gaat er ook niet om om zonder enige extra kosten een nieuwe cam te krijgen, het aanbod wat ik echter in eerste instantie gekregen heb sloeg gewoon nergens op.

Waarom ik het niet graag naar China wil gaan sturen heeft gewoon een reden: Het is mijns inziens gewoon nutteloos want dat ding gaat gegarandeerd toch de prullenbak in. Daarnaast bestel ik gewoon ERG veel (soms vaak cheapo i.v.m. RC hobby) electronica bij o.a. BG, Gearbest, Hobbyking, Ali en nog wat anderen. Ik heb echt al heel vaak mee gemaakt dat spullen DOA zijn, en mijn ervaring is gewoon dat ik als vaste klant nog nooit spullen terug heb moeten sturen. Echt al een keer of tien mee gemaakt dus, ook bij Gearbest had ik laatst een Aqara IP cam die met geen mogelijkheid te installeren viel. Gewoon een complete refund gekregen zonder dat ik het ding terug moest sturen.

En ik wil ook geen "gerepareerde" camera (als het al mogelijk is) omdat ik gewoon voor een nieuwe betaald heb. Ik heb een RC 2.4Ghz zender van bijna 400,- gehad die na 9 maanden corrupt flash memory had, gewoon een complete nieuwe zender ontvangen. En zo hoort het.

Zeker bij spullen voor RC / modelbouw koop je vaak dingen die slechte quality control hebben of dat er dingen missen, dat los je dan gewoon zelf op, daar is de prijs ook naar. Goedkope dingen die niet werken maak ik me nooit druk om, die gooi ik zelf direct weg en bestel gewoon opnieuw. Het grote verschil in prijs wat we hebben door in China te bestellen maakt dat goed.

In dit geval dus vind ik het een andere zaak, als ik een camera van dik 100,- Euro koop, en zeker van een merk als Xiaomi; dan verwacht ik gewoon dat het ding werkt. Zo niet ga ik me druk lopen maken ;)

In ieder geval fijn dat ik mijn ei / lang verhaal even in het Nederlands heb kunnen doen, prima service wat dat betreft.. moet toch eens vaker ook op Fok gaan rondtuffen !

Ik stuur de camera morgen direct op (had de ticket al gezien) en wacht wel af.

Dank in ieder geval voor je moeite!
Graag gedaan :)
De late reactie is niet erg hoor. Het lijkt er nu in ieder geval op dat het opgelost gaat worden en dat ze een nieuw product gaan sturen. Het zal dus geen gerepareerd product zijn ;)
Dat is een aardige en leuke collectie. Daar zullen wel al redelijk wat actie filmpjes mee gemaakt zijn :)
De producten moeten bijna altijd naar China worden gestuurd. Deze gaan dan niet de prullenbak in, maar worden naar de producent teruggestuurd. Zeker bij producten van Xiaomi is dit heel belangrijk. Xiaomi zal deze verder onderzoeken op productfouten etc.

quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 06:52 schreef Erikplons het volgende:
Betreft een supportverzoek waarover we eerder in #8 informatie hebben uitgewisseld. Het gaat over een zending aan GB voor reparatie van een laptop Air 13 inch. Data:
- Orderdatum: 19-8-2017
- Product: Xiaomi Air 13 Notebook Fingerprint
- Ordernummer: W1708190343549752
- Ticket:T18031704145
- Tracking nummer : CC074933795NL (nummer van reparatiezending Nederland-Hongkong)
- Verzendmethode: PostNL, aangetekend pakketpost
- Probleem: GB inmiddels tot 2 keer toe verkeerde adres
- Voorkeur: Oorspronkelijk dat GB logisch nadenkt en laptop gewoon ophaalt bij Honkong Post, inmiddels na weken van als maar lang elkaar heen praten wil ik dat GB mij direct een vervangende laptop stuurt want dit kan zo niet langer doorgaan.

Ter herinnering:
25 maart heb ik mijn laptop (tracknummer CC074933795NL) voor reparatie teruggestuurd naar Hongkong, naar het door GB verstrekte adres. Na een mand bleek zending nog niet te zijn aangekomen en bij navraag gaf GB toe mij het verkeerde adres gegeven te hebben.

In strijd met mijn logica weigerde GB toen de meest praktisch oplossing, namelijk dat zij contact opnemen met Honkong Post met de vraag naar een pick-up locatie waar GB dan het pakket zou kunnen ophalen. Wat GB bij herhaling teruggaf was dat ik Post NL moest bewegen om de adreswijziging door te voeren bij Hong Kong Post. Daar heb ik in totaal 4 pogingen aan gewaagd, de eerste 3x was de reactie van PostNL dat dat buiten Europa onmogelijk voor hen was, totdat ik een 4e keer een medewerker trof die kennelijk wel een adreswijziging heeft kunnen doorvoeren. Want wat blijkt, Track&Trace laat zien dat pakket vorige week vrijdag 18 mei uiteindelijk in Hong Kong (inmiddels 2 maanden later) is bezorgd. Dus ik neem contact op met GB en nu, na weer een paar dagen onzinnige vragen te hebben uitgewisseld, komt deze ochtend het bericht waarin staat dat het pakket bij GB onvindbaar is en dat ik me weer tot PostNL moet wenden om weer een ander, nieuw adres doorgevoerd te krijgen. Bij mij is de maat vol, en ik vermoed bij PostNL ook. Zij hebben immers afgeleverd op het hiervoor gewijzigde adres. Nu verwacht GB van mij dat ik aan PostNL ga vragen of ze zo vriendelijk zijn om aan aan Hong Kong Post te vragen het pakket weer terug te halen, het dan terug te sturen naar Nederland zodat ik het dan weer opnieuw kan sturen naar Hong Kong naar dat derde, nieuwe adres dat ze me vandaag stuurde.

Ik leg je de situatie weer opnieuw voor met mijn bescheiden hoop dat jij hierin mogelijk iet skunt betekenen. Misschien is het invoelbaar dat ik inmiddels genoeg heb van de wijze waarop de klantenservice van GB met deze zaak meent te moeten omgaan. De ene sorry volgt de andere sorry op, maar ondertussen komt met niet tot enig oplossingsgericht handelen. Mijn laatste strohalm ben jij, voordat ik me weer als gekke Henkie moet gaan storten in de bureaucratie van PostNL; ook geen pretje gebleken tot nu toe

Overigens wat betreft adressen, dit is het adres dat ik op geleide van GB door PostNL moest laten doorvoeren en waar het pakket waarschijnlijk nu door Hong Kong Post is bezorgd
FAO: :???(DZ)
Attn: Order number
Address:?????????2???????1?D? D Room, 1st Floor, Wo Fung Industrial Building, 2 Yee Wo Street, Fanling, New Territories, Hong Kong
Tel:95829813
(excuses maar tekstverwerker verandert de chinese tekens in vraagtekens)

Dat moet dus weer worden teruggehaald en dan moet ik volgens bericht deze ochtend het opnieuw worden gestuurd naar :
FAO: :Tang shanghong(DZ)
Address:WORKSHOP D ON 1/F WO FUNG INDUSTRIAL BUILDING NO. 2 YIP WO STREET FANLING NEW TERRITORIES, HK
Tel:95829813

Ik kan geen Chinees, maar ik heb de indruk dat beide adressen nauwelijks van elkaar verschillen, in elk geval zijn de telefoonnummer gelijk. Moet in dat geval nu al makkelijk op te lossen zijn. Maar niet voor GB, en we zijn gezien de doorlooptijd van retourzendingen zijn we zo weer een half jaar verder.
Ik herinner met deze zaak nog wel inderdaad, want dat is nog niet zo heel lang geleden.

Nu verder op je verhaal vind ik de vragen heel raar om nogmaals adres te wijzigen, want je pakketje is immers al bezorgd... Heel vreemd al zeg ik het zelf. Kan natuurlijk niet zijn dat je pakketje ineens weg is. Het zou toch ergens in dat gebouw moeten zijn. Ik begrijp je frustratie dan ook volkomen.
Ik ga er dan ook direct achter vragen en hopelijk kunnen we dit gaan oplossen...
pi_179366059
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 20:08 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Ik herinner met deze zaak nog wel inderdaad, want dat is nog niet zo heel lang geleden.

Nu verder op je verhaal vind ik de vragen heel raar om nogmaals adres te wijzigen, want je pakketje is immers al bezorgd... Heel vreemd al zeg ik het zelf. Kan natuurlijk niet zijn dat je pakketje ineens weg is. Het zou toch ergens in dat gebouw moeten zijn. Ik begrijp je frustratie dan ook volkomen.
Ik ga er dan ook direct achter vragen en hopelijk kunnen we dit gaan oplossen...
Wederom dank voor je bereidheid om te bemiddelen. Ik heb inmiddels binnen het ticket op de site van GB duidelijk gemaakt dat ik de conversatie met betreffende persoon daar stop. Het is gebleken dat een dergelijk niveau van langs elkaar heen praten voor mij toch echt te hoog gegrepen is. Ik vaar liever op het antwoord waar jij mee terugkomt.
  vrijdag 25 mei 2018 @ 08:59:36 #11
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_179372109
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 11:21 schreef dumb_8 het volgende:
Ik kan voor je een resend klaarzetten die op 27 mei verzonden zal worden. Helaas kan ik er niet voor zorgen dat dit versneld wordt... Gelieve dit even te laten weten dan ga ik ervoor zorgen dat de resend op 27 mei verzonden gaat worden?
Ik heb nu weer een nieuw ticket AT180525003223 waarin wordt aangegeven dat ik mijn pakket moet ophalen bij de DPD. Ik neem aan dat ik dat kan negeren, dit is vast een geautomatiseerde melding? DPD heeft niks meer van zich laten horen en de tracking van de DPD zegt nog steeds niks nieuws.
  CHI shopkeeper vrijdag 25 mei 2018 @ 09:39:19 #12
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179372710
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 08:59 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ik heb nu weer een nieuw ticket AT180525003223 waarin wordt aangegeven dat ik mijn pakket moet ophalen bij de DPD. Ik neem aan dat ik dat kan negeren, dit is vast een geautomatiseerde melding? DPD heeft niks meer van zich laten horen en de tracking van de DPD zegt nog steeds niks nieuws.
Dit moet je gewoon negeren, want dat is denk ik gewoon een automatisch bericht.
  zaterdag 26 mei 2018 @ 09:48:56 #13
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_179395714
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 09:39 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dit moet je gewoon negeren, want dat is denk ik gewoon een automatisch bericht.
Ze geven nu aan in dat ticket:
quote:
I have checked that we had contacted the shipping company to solve this order issue .

We had been informed on May 24 again that the package was still in your local area ,so they wanted customer to contact the local DPD as soon as possible to collect the package .
..
But could you please contact them and know the newest information and tell us it ?
Ik heb erg het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden wordt. Kan je nog even nakijken of er nog steeds een resend staat voor de 27e? Ik kan de DPD wel weer bellen (maandag pas) maar die hebben mij al eerder verteld dat ik geen info van ze krijg als ontvanger.
pi_179399830
Beste Gearbest,

Bij deze een vraagje namens mijn broer. Hij heeft bij julie een 3D printer besteld.
Helaas is hij, als autist, moeilijk in staat om te wachten als hij eenmaal het idee heeft dat zijn pakketje waarschijnlijk zou moeten aankomen (hoe hij aan het idee komt weet ik niet). Ik begrijp dat jullie een policy hebben van "na 2 maanden gaan we kijken", maar ik hoop dat jullie toch wat meer inzage willen geven:

- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: JGAURORA A5 Updated Large Printing Size 3D Printer
- Ordernummer:18042500910503253369
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z9456WX6848083172 (UPS)
- Verzendmethode:UPS
- Probleem:UPS tracker geeft sinds 10-05-2018 aan "Bestelling verwerkt, klaar voor UPS", maar verder geen voortgang. Autistische broer wordt daar nerveus van. Betekent deze status dat het warenhuis de printer heeft aangemeld, maar nog niet overgedragen aan UPS? Zo ja, enig idee wanneer dat dan gaat gebeuren?
- Voorkeur: Resend (maar is denk ik niet nodig)

Heel hartelijk dank!!!! _/-\o_
  CHI shopkeeper zondag 27 mei 2018 @ 17:38:31 #15
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179426825
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 09:48 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ze geven nu aan in dat ticket:

[..]

Ik heb erg het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden wordt. Kan je nog even nakijken of er nog steeds een resend staat voor de 27e? Ik kan de DPD wel weer bellen (maandag pas) maar die hebben mij al eerder verteld dat ik geen info van ze krijg als ontvanger.
Ik heb nog steeds staan dat de resend geregeld gaat worden (zal morgen gebeuren doordat het nu nog weekend is). Zou het zelf gek vinden als dit dan niet gebeurd.

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 15:02 schreef babipanghang het volgende:
Beste Gearbest,

Bij deze een vraagje namens mijn broer. Hij heeft bij julie een 3D printer besteld.
Helaas is hij, als autist, moeilijk in staat om te wachten als hij eenmaal het idee heeft dat zijn pakketje waarschijnlijk zou moeten aankomen (hoe hij aan het idee komt weet ik niet). Ik begrijp dat jullie een policy hebben van "na 2 maanden gaan we kijken", maar ik hoop dat jullie toch wat meer inzage willen geven:

- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: JGAURORA A5 Updated Large Printing Size 3D Printer
- Ordernummer:18042500910503253369
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z9456WX6848083172 (UPS)
- Verzendmethode:UPS
- Probleem:UPS tracker geeft sinds 10-05-2018 aan "Bestelling verwerkt, klaar voor UPS", maar verder geen voortgang. Autistische broer wordt daar nerveus van. Betekent deze status dat het warenhuis de printer heeft aangemeld, maar nog niet overgedragen aan UPS? Zo ja, enig idee wanneer dat dan gaat gebeuren?
- Voorkeur: Resend (maar is denk ik niet nodig)

Heel hartelijk dank!!!! _/-\o_
Dat is inderdaad zeer vervelend. Al helemaal vervelend dat het nog ontvangen is door UPS als ik de tracking zo zie. Het was een bestelling uit een GW warenhuis? Ik ga in ieder geval vragen waar de printer blijft.
pi_179442413
Hoi,

Kan ik ook iemand van GearBest priv wat vragen.? Gaat om een defect robot stofzuiger wat al anderhalf maand kapot is en ik nog steeds niet weet waar ik aan toe ben.?
  maandag 28 mei 2018 @ 12:03:01 #17
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_179444066
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 17:38 schreef Gearbest het volgende:
Ik heb nog steeds staan dat de resend geregeld gaat worden (zal morgen gebeuren doordat het nu nog weekend is). Zou het zelf gek vinden als dit dan niet gebeurd.
Ze hebben nu aangegeven dat de resend eraan komt (over 2-4 dagen zou dit bekend moeten worden). Bedankt zover.
  CHI shopkeeper maandag 28 mei 2018 @ 14:31:42 #18
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179447171
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:03 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ze hebben nu aangegeven dat de resend eraan komt (over 2-4 dagen zou dit bekend moeten worden). Bedankt zover.
Laten we hopen dat je snel een nieuwe tracking code ontvangt dan :)

quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 10:35 schreef Oemassia het volgende:
Hoi,

Kan ik ook iemand van GearBest priv wat vragen.? Gaat om een defect robot stofzuiger wat al anderhalf maand kapot is en ik nog steeds niet weet waar ik aan toe ben.?
Je kan me via een PM een priv bericht sturen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 mei 2018 15:02 schreef babipanghang het volgende:
Beste Gearbest,

Bij deze een vraagje namens mijn broer. Hij heeft bij julie een 3D printer besteld.
Helaas is hij, als autist, moeilijk in staat om te wachten als hij eenmaal het idee heeft dat zijn pakketje waarschijnlijk zou moeten aankomen (hoe hij aan het idee komt weet ik niet). Ik begrijp dat jullie een policy hebben van "na 2 maanden gaan we kijken", maar ik hoop dat jullie toch wat meer inzage willen geven:

- Orderdatum: 26-04-2018
- Product: JGAURORA A5 Updated Large Printing Size 3D Printer
- Ordernummer:18042500910503253369
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z9456WX6848083172 (UPS)
- Verzendmethode:UPS
- Probleem:UPS tracker geeft sinds 10-05-2018 aan "Bestelling verwerkt, klaar voor UPS", maar verder geen voortgang. Autistische broer wordt daar nerveus van. Betekent deze status dat het warenhuis de printer heeft aangemeld, maar nog niet overgedragen aan UPS? Zo ja, enig idee wanneer dat dan gaat gebeuren?
- Voorkeur: Resend (maar is denk ik niet nodig)

Heel hartelijk dank!!!! _/-\o_
Ik heb bericht terug gekregen dat het in totaal ongeveer 30 tot 40 werkdagen kan duren. Nog even geduld dus. Al snap ik dat het heel lastig voor te stellen is.
pi_179448202
Beste gearbest,

Even een vraagje. Ik wil een computer bij jullie kopen, er staat dat ik tot 30% van de aankoopprijs af kan krijgen door de gearbest points te gebruiken.

Nu probeerde ik dat uit bij deze: https://www.gearbest.com/(...)188.html?wid=1433363 (niet definitieve aankoop, had wat moeite om te vinden hoe ik de punten kon gebruiken dus probeerde even gewoon uit), maar toen zag ik dat ik tot 2500 punten kan gebruiken wat gelijk staat aan 43 euro korting.

Zelf zou ik denken dat als ik deze zou doen ik 30% van de 465 euro af zou kunnen krijgen (als ik genoeg punten zou hebben), dus ongeveer 140 euro korting in dat geval. Maar het verschilt dus per product hoeveel kortingspercentage je kan krijgen met je punten? Het is niet standaard maximaal 30% dus?

Alvast bedankt :)
  CHI shopkeeper maandag 28 mei 2018 @ 17:15:37 #20
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179450362
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:30 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Beste gearbest,

Even een vraagje. Ik wil een computer bij jullie kopen, er staat dat ik tot 30% van de aankoopprijs af kan krijgen door de gearbest points te gebruiken.

Nu probeerde ik dat uit bij deze: https://www.gearbest.com/(...)188.html?wid=1433363 (niet definitieve aankoop, had wat moeite om te vinden hoe ik de punten kon gebruiken dus probeerde even gewoon uit), maar toen zag ik dat ik tot 2500 punten kan gebruiken wat gelijk staat aan 43 euro korting.

Zelf zou ik denken dat als ik deze zou doen ik 30% van de 465 euro af zou kunnen krijgen (als ik genoeg punten zou hebben), dus ongeveer 140 euro korting in dat geval. Maar het verschilt dus per product hoeveel kortingspercentage je kan krijgen met je punten? Het is niet standaard maximaal 30% dus?

Alvast bedankt :)
Ik meen zelf dat het wel bij elk product tot maximaal 30% van het bedrag moet zijn (niet aanbiedingsprijs). Je kan maar het maximaal aantal punten inzetten dat je hebt. Dit zal die ook aangeven dus als je 2500 punten hebt. Dan zal die ook aangeven dat je maximaal 2500 punten kunt gebruiken terwijl je bijvoorbeeld 5000 zou kunnen gebruiken mocht je deze hebben.
Ik heb het even random getest bij wat goedkope producten.
Ik heb het even getest met dit product en dan kan ik 26GB punten inzetten wat overeenkomt met 0,44 (30% van de orderwaarde).
Bij dit product kan ik ook weer 72 GB punten inzetten met een waarde van 1,23 (30%)
pi_179452536
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 17:15 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik meen zelf dat het wel bij elk product tot maximaal 30% van het bedrag moet zijn (niet aanbiedingsprijs). Je kan maar het maximaal aantal punten inzetten dat je hebt. Dit zal die ook aangeven dus als je 2500 punten hebt. Dan zal die ook aangeven dat je maximaal 2500 punten kunt gebruiken terwijl je bijvoorbeeld 5000 zou kunnen gebruiken mocht je deze hebben.
Ik heb het even random getest bij wat goedkope producten.
Ik heb het even getest met dit product en dan kan ik 26GB punten inzetten wat overeenkomt met 0,44 (30% van de orderwaarde).
Bij dit product kan ik ook weer 72 GB punten inzetten met een waarde van 1,23 (30%)
qZHF9jfq.png

Heb wel meer dan 2500 punten vandaar mijn vraag. Heb geen haast om een antwoord te krijgen trouwens ofzo, ga misschien zelfs pas over een maand ofzo bestellen, maar als je hier nog even naar zou willen kijken ergens een keertje dan graag :)
pi_179459721
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 22:06 schreef Erikplons het volgende:

[..]

Wederom dank voor je bereidheid om te bemiddelen. Ik heb inmiddels binnen het ticket op de site van GB duidelijk gemaakt dat ik de conversatie met betreffende persoon daar stop. Het is gebleken dat een dergelijk niveau van langs elkaar heen praten voor mij toch echt te hoog gegrepen is. Ik vaar liever op het antwoord waar jij mee terugkomt.
Inmiddels een vervolgbericht ontvangen binnen het betreffende ticket. In ben blij met dit bericht omdat ik 2 maanden heb moeten wachten op een poging tot nemen van stappen richting een oplossing. Kennelijk beschouwt men de laptop als verloren en worden mij 2 opties geboden: (1) terugstorten van het aankoopbedrag, of (2) laten versturen van een nieuwe laptop door bijbetalen van 100 USD. Een voor mij wat wonderlijke manier van oplossen van een probleem waar ik part nog deel aan heb. Het tenminste 1 maal en mogelijk 2 maal verstrekken van verkeerde informatie over retouradres, of mogelijk kwijtraken van de laptop binnen burelen van Gearbest, zijn zaken die niet mij maar uitsluitend Geabest zijn aan te rekenen. In elk geval beschik ik over een afschrift dat laat zien dat PostNL/Hong Kong Post laptop heeft afgeleverd op het in tweede instantie door Gearbest opgegeven adres. Bijkomend probleem is dat ik nu door al dat getalm dringend op zoek moet naar een vervangende laptop, want heb er een nodig voor mijn trip van 5 weken naar buitenland (vertrek 9 juni). Over schadeloos stellen gesproken? Ik heb daarom binnen het ticket geantwoord met de wedervraag of zij dit tegen die achtergrond inderdaad een "fair offer" beschouwen. Ik ben benieuwd naar het antwoord. En mocht dat "ja" zijn, dan weet ik voortaan met wie ik van doen heb.
  CHI shopkeeper dinsdag 29 mei 2018 @ 09:51:32 #23
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179462410
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 19:10 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Heb wel meer dan 2500 punten vandaar mijn vraag. Heb geen haast om een antwoord te krijgen trouwens ofzo, ga misschien zelfs pas over een maand ofzo bestellen, maar als je hier nog even naar zou willen kijken ergens een keertje dan graag :)
Dan is het wel vreemd inderdaad. Ik heb zelf niet zoveel punten op het account staan dus kan het niet testen voor dit product. Ik ga er eens navraag over doen :Y

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 06:21 schreef Erikplons het volgende:

[..]

Inmiddels een vervolgbericht ontvangen binnen het betreffende ticket. In ben blij met dit bericht omdat ik 2 maanden heb moeten wachten op een poging tot nemen van stappen richting een oplossing. Kennelijk beschouwt men de laptop als verloren en worden mij 2 opties geboden: (1) terugstorten van het aankoopbedrag, of (2) laten versturen van een nieuwe laptop door bijbetalen van 100 USD. Een voor mij wat wonderlijke manier van oplossen van een probleem waar ik part nog deel aan heb. Het tenminste 1 maal en mogelijk 2 maal verstrekken van verkeerde informatie over retouradres, of mogelijk kwijtraken van de laptop binnen burelen van Gearbest, zijn zaken die niet mij maar uitsluitend Geabest zijn aan te rekenen. In elk geval beschik ik over een afschrift dat laat zien dat PostNL/Hong Kong Post laptop heeft afgeleverd op het in tweede instantie door Gearbest opgegeven adres. Bijkomend probleem is dat ik nu door al dat getalm dringend op zoek moet naar een vervangende laptop, want heb er een nodig voor mijn trip van 5 weken naar buitenland (vertrek 9 juni). Over schadeloos stellen gesproken? Ik heb daarom binnen het ticket geantwoord met de wedervraag of zij dit tegen die achtergrond inderdaad een "fair offer" beschouwen. Ik ben benieuwd naar het antwoord. En mocht dat "ja" zijn, dan weet ik voortaan met wie ik van doen heb.
Ik heb inderdaad hetzelfde aangegeven, zoals je hierboven al zegt. Het 2 keer geven van een verkeerd adres (al lijken het 2e en 3e adres wel op elkaar). Ik heb verzocht het pakketje te vinden en anders met een passende oplossing te komen in de vorm van geld terug of een dezelfde laptop opnieuw verzenden.
Wat ik nu door heb gekregen. Ze hebben de laptop wel ontvangen en dat deze helaas niet te maken meer is voor 9 juni. Tevens is de laptop een half jaar in gebruik en hierdoor is de 45 dagen volledig geld terug garantie voorbij. De andere keuze is wachten op de reparatie wat minimaal 2 weken duurt.
Ik vrees zelf dat 9 juni niet haalbaar zal zijn om een nieuw laptop te ontvangen vanuit een China of Hong Kong warenhuis. Ik zou zelf kiezen voor de reparatie, want dat was ook de initile bedoeling.

quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:03 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ze hebben nu aangegeven dat de resend eraan komt (over 2-4 dagen zou dit bekend moeten worden). Bedankt zover.
Je pakketje is vandaag verzonden met tracking nummer: RF546101485SG

[ Bericht 4% gewijzigd door Gearbest op 29-05-2018 12:23:00 ]
pi_179478524
[quote]0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:51 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb inderdaad hetzelfde aangegeven, zoals je hierboven al zegt. Het 2 keer geven van een verkeerd adres (al lijken het 2e en 3e adres wel op elkaar). Ik heb verzocht het pakketje te vinden en anders met een passende oplossing te komen in de vorm van geld terug of een dezelfde laptop opnieuw verzenden.
Wat ik nu door heb gekregen. Ze hebben de laptop wel ontvangen en dat deze helaas niet te maken meer is voor 9 juni. Tevens is de laptop een half jaar in gebruik en hierdoor is de 45 dagen volledig geld terug garantie voorbij. De andere keuze is wachten op de reparatie wat minimaal 2 weken duurt.
Ik vrees zelf dat 9 juni niet haalbaar zal zijn om een nieuw laptop te ontvangen vanuit een China of Hong Kong warenhuis. Ik zou zelf kiezen voor de reparatie, want dat was ook de initile bedoeling.

[..]

Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling en we zijn inderdaad een stap verder dan eerder. En inderdaad was reparatie mijn initile opzet. Maar door verstrekken van verkeerde informatie, eindeloos getalm en optrekken van ronduit irritante rookgordijnen door de klantenservice, zit ik dus op 9 juni zonder laptop en moet ik vanwege GB in Nederland een laptop kopen,. Daardoor ben ik in alle denkbare scenario's uiteindelijk slechter af dan wanneer GB zich betamelijk had gedragen en verantwoordelijkheid had genomen voor waar ze aantoonbaar steken liet vallen. Dat geldt ook heden nog, immers DHL bezorgd graag binnen een week bij mij een laptop uit China of Hong Kong. Maar GB schuift de lasten liever eenzijdig door naar mij.

Voor mij rest het zoveel mogelijk beperken van mijn schade. En daar reken ik de keuze reparatie dus niet toe. Ik eindig dan immers met 2 laptops; n die ik nog voor 9-6 aanschaffen moet en daar voegt zich dan later die gerepareerde laptop uit Hong Kong aan toe. Het eindigt voor mij dus als een soort van "jammer maar helaas". Maar niet voordat ik je nogmaals dank voor je poging tot bemiddelen. Vriendelijke groet.
pi_179483510
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 21:46 schreef Erikplons het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 29 mei 2018 09:51 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb inderdaad hetzelfde aangegeven, zoals je hierboven al zegt. Het 2 keer geven van een verkeerd adres (al lijken het 2e en 3e adres wel op elkaar). Ik heb verzocht het pakketje te vinden en anders met een passende oplossing te komen in de vorm van geld terug of een dezelfde laptop opnieuw verzenden.
Wat ik nu door heb gekregen. Ze hebben de laptop wel ontvangen en dat deze helaas niet te maken meer is voor 9 juni. Tevens is de laptop een half jaar in gebruik en hierdoor is de 45 dagen volledig geld terug garantie voorbij. De andere keuze is wachten op de reparatie wat minimaal 2 weken duurt.
Ik vrees zelf dat 9 juni niet haalbaar zal zijn om een nieuw laptop te ontvangen vanuit een China of Hong Kong warenhuis. Ik zou zelf kiezen voor de reparatie, want dat was ook de initile bedoeling.

[..]

Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling en we zijn inderdaad een stap verder dan eerder. En inderdaad was reparatie mijn initile opzet. Maar door verstrekken van verkeerde informatie, eindeloos getalm en optrekken van ronduit irritante rookgordijnen door de klantenservice, zit ik dus op 9 juni zonder laptop en moet ik vanwege GB in Nederland een laptop kopen,. Daardoor ben ik in alle denkbare scenario's uiteindelijk slechter af dan wanneer GB zich betamelijk had gedragen en verantwoordelijkheid had genomen voor waar ze aantoonbaar steken liet vallen. Dat geldt ook heden nog, immers DHL bezorgd graag binnen een week bij mij een laptop uit China of Hong Kong. Maar GB schuift de lasten liever eenzijdig door naar mij.

Voor mij rest het zoveel mogelijk beperken van mijn schade. En daar reken ik de keuze reparatie dus niet toe. Ik eindig dan immers met 2 laptops; n die ik nog voor 9-6 aanschaffen moet en daar voegt zich dan later die gerepareerde laptop uit Hong Kong aan toe. Het eindigt voor mij dus als een soort van "jammer maar helaas". Maar niet voordat ik je nogmaals dank voor je poging tot bemiddelen. Vriendelijke groet.
Ik wil hier tenslotte nog de tekst aan toevoegen die ik aan de klantenservice via het betreffende ticket heb geantwoord op hun voorstel de boel af te handelen (met daarin te veel passages met excuses voor mijn ongemak en te vaak wegduiken achter zogenaamde regels).

I don't accept your apologize as long as you refuses to take any responsibility for the damage caused by mistakes and ongoing delays based on action only you are responsible for.

And you justify the situation you put me in, just by refering to your so called "rules". But what you remain to forget is that the application of these rules should remain congruent with rules of higer order, such as moral desency and fairness (distribution of costs and benefits given the distribution of responsibilities). I explain you the consequences of the options you left me when taken in mind that I urgently need a laptop at June 9th (already known by you for weeks):
1. You send me a new laptop and I pay you the 100 USD. This implies some kind of express shipment in order to arrive at my address before June 9th. The goal is reach at the expense of costs I need to take responsibility for, comprising of: the extra 100 USD you ask me to pay by Paypal, costs for express shipment, in that case quite probably costs involved with customs duties, and the extra 110 USD for purchasing the new laptop (the price difference between one I initially bought (680USD) and the price for the new one (790 USD)). Against my expenses, which will be arround 350 USD in total, you earn the profit of selling me a laptop for a second time. And you expect me to accept this as a fair offer, including your apologize????????????
2. You refund 680 USD and I have to buy a new laptop in my home town in order to be sure to have it available before June 9th. In that case I have to add a more or less comparable amount of USD (around 350-450) to the refund of the Xiaomi Air I had whitch, unfortunately, cannot be repaired in time because of ...... (I don't have to repeat this).

You cal this decent customer service and a fair distribution of costs and benefits given the distribution of responsibilities involved that causes this situation?
pi_179491361
quote:
0s.gif Op woensdag 30 mei 2018 06:46 schreef Erikplons het volgende:

[..]

Ik wil hier tenslotte nog de tekst aan toevoegen die ik aan de klantenservice via het betreffende ticket heb geantwoord op hun voorstel de boel af te handelen (met daarin te veel passages met excuses voor mijn ongemak en te vaak wegduiken achter zogenaamde regels).

I don't accept your apologize as long as you refuses to take any responsibility for the damage caused by mistakes and ongoing delays based on action only you are responsible for.

And you justify the situation you put me in, just by refering to your so called "rules". But what you remain to forget is that the application of these rules should remain congruent with rules of higer order, such as moral desency and fairness (distribution of costs and benefits given the distribution of responsibilities). I explain you the consequences of the options you left me when taken in mind that I urgently need a laptop at June 9th (already known by you for weeks):
1. You send me a new laptop and I pay you the 100 USD. This implies some kind of express shipment in order to arrive at my address before June 9th. The goal is reach at the expense of costs I need to take responsibility for, comprising of: the extra 100 USD you ask me to pay by Paypal, costs for express shipment, in that case quite probably costs involved with customs duties, and the extra 110 USD for purchasing the new laptop (the price difference between one I initially bought (680USD) and the price for the new one (790 USD)). Against my expenses, which will be arround 350 USD in total, you earn the profit of selling me a laptop for a second time. And you expect me to accept this as a fair offer, including your apologize????????????
2. You refund 680 USD and I have to buy a new laptop in my home town in order to be sure to have it available before June 9th. In that case I have to add a more or less comparable amount of USD (around 350-450) to the refund of the Xiaomi Air I had whitch, unfortunately, cannot be repaired in time because of ...... (I don't have to repeat this).

You cal this decent customer service and a fair distribution of costs and benefits given the distribution of responsibilities involved that causes this situation?

En plotseling blijkt dat customer service ook snel handelen kan. Ter compensatie biedt men mij nu een refund van 922.29 USD Hoe ze bij een dergelijk precies bedrag komen is me een raadsel, maar ik kan er mee leven. Het leidt in elk geval niet tot de situatie dat alle schade/kosten als gevolg van hun nalatigheid, eenzijdig bij mij komen te rusten.
Voor mij is hiermee de zaak ook af en dank je tenslotte nogmaals voor je steun.
  CHI shopkeeper woensdag 30 mei 2018 @ 15:17:14 #27
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179491435
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 21:46 schreef Erikplons het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op dinsdag 29 mei 2018 09:51 schreef Gearbest het volgende:

[..]
[..]

Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling en we zijn inderdaad een stap verder dan eerder. En inderdaad was reparatie mijn initile opzet. Maar door verstrekken van verkeerde informatie, eindeloos getalm en optrekken van ronduit irritante rookgordijnen door de klantenservice, zit ik dus op 9 juni zonder laptop en moet ik vanwege GB in Nederland een laptop kopen,. Daardoor ben ik in alle denkbare scenario's uiteindelijk slechter af dan wanneer GB zich betamelijk had gedragen en verantwoordelijkheid had genomen voor waar ze aantoonbaar steken liet vallen. Dat geldt ook heden nog, immers DHL bezorgd graag binnen een week bij mij een laptop uit China of Hong Kong. Maar GB schuift de lasten liever eenzijdig door naar mij.

Voor mij rest het zoveel mogelijk beperken van mijn schade. En daar reken ik de keuze reparatie dus niet toe. Ik eindig dan immers met 2 laptops; n die ik nog voor 9-6 aanschaffen moet en daar voegt zich dan later die gerepareerde laptop uit Hong Kong aan toe. Het eindigt voor mij dus als een soort van "jammer maar helaas". Maar niet voordat ik je nogmaals dank voor je poging tot bemiddelen. Vriendelijke groet.
Graag gedaan. Dit was het beste wat ik eruit kon halen nu helaas. Ik had het graag nog beter gezien, maar helaas kon ik niet meer regelen. Ze geven ook bij mij aan dat er gewoon reparatie mogelijk is...
DHL zou inderdaad nog wel mogelijk zijn, maar dan zit je wel echt met hoge douanekosten. Zeker bij zulke bedragen wordt je daar echt niet vrolijk van. Tenminste ik kan er tegenwoordig niet meer om lachen als ik soms die bedragen hoor van mensen die via DHL verzendmethode een grote aankoop hebben gedaan.
Ik wil je verder nog een hele goeie reis toewensen en even lekker genieten (als het geen werkreis is :) )
pi_179517502
Ik heb op 11 april een lampje besteld. Ordernummer W1804110055331237. Heeft het 1 of 2x goed gedaan en nu doet hij het niet meer. Aangezien het een solar-lamp is heb ik 'm de afgelopen dagen goed in de zon gelegd, maar dat is het probleem niet. Heb ik hier garantie op? Besteldatum was 11 april.
  CHI shopkeeper donderdag 31 mei 2018 @ 20:45:23 #29
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179521031
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2018 18:26 schreef qltel het volgende:
Ik heb op 11 april een lampje besteld. Ordernummer W1804110055331237. Heeft het 1 of 2x goed gedaan en nu doet hij het niet meer. Aangezien het een solar-lamp is heb ik 'm de afgelopen dagen goed in de zon gelegd, maar dat is het probleem niet. Heb ik hier garantie op? Besteldatum was 11 april.
Dat is wel weer vervelend om te horen. Wanneer heb je deze ontvangen (tracking nummer)? Ik hoop niet meer dan 7 dagen geleden? Ik ga het in ieder geval doorgeven en kijken wat er mogelijk is. Je zal hier snel een ticket over ontvangen in je account. In de meeste gevallen zal je een video moeten maken waarin duidelijk te zien is dat het product niet meer werkt.
pi_179521069
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2018 20:45 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is wel weer vervelend om te horen. Wanneer heb je deze ontvangen (tracking nummer)? Ik hoop niet meer dan 7 dagen geleden? Ik ga het in ieder geval doorgeven en kijken wat er mogelijk is. Je zal hier snel een ticket over ontvangen in je account. In de meeste gevallen zal je een video moeten maken waarin duidelijk te zien is dat het product niet meer werkt.
Oh ja, dat is wel meer dan 7 dagen geleden. Dat tracking-nummer,is dat het shipping-nummer? Da's TV2000003475
  CHI shopkeeper vrijdag 1 juni 2018 @ 11:06:51 #31
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179533069
quote:
0s.gif Op donderdag 31 mei 2018 20:46 schreef qltel het volgende:

[..]

Oh ja, dat is wel meer dan 7 dagen geleden. Dat tracking-nummer,is dat het shipping-nummer? Da's TV2000003475
Oke dat is goed. Ik ga kijken wat ik dan ga kunnen regelen. Je hebt sws garantie, maar ga kijken of ik dit nog kan doorlaten als een DOA.
pi_179534205
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 11:06 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke dat is goed. Ik ga kijken wat ik dan ga kunnen regelen. Je hebt sws garantie, maar ga kijken of ik dit nog kan doorlaten als een DOA.
Okee, super. Ik wacht rustig af.

Aan garantie heb ik niet zoveel als ik het lampje terug moet sturen. Heel het ding kostte $4,nogwat dus de porto terug is meer..
  CHI shopkeeper vrijdag 1 juni 2018 @ 12:06:15 #33
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179534376
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 11:58 schreef qltel het volgende:

[..]

Okee, super. Ik wacht rustig af.

Aan garantie heb ik niet zoveel als ik het lampje terug moet sturen. Heel het ding kostte $4,nogwat dus de porto terug is meer..
Nee klopt. Dat is de moeite niet inderdaad :)
pi_179535861
Beste gearbest, heb je nog terugkoppeling gekregen over het aantal points /30%?
  CHI shopkeeper vrijdag 1 juni 2018 @ 14:56:16 #35
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179538394
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 13:15 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Beste gearbest, heb je nog terugkoppeling gekregen over het aantal points /30%?
Nog niks op terug helaas. Alleen dat normaal wel tot 30% moet gaan. Voor dit product niet dus ben bezig om ze dat duidelijk te maken. Soms lastig ;)
pi_179551663
quote:
Kies je toch voor een China/Hong Kong warenhuis en de waarde (orderwaarde + verzendkosten) ligt boven de 22. Kies dan voor Priority Line. Met deze verzendmethode sluit je douanekosten uit, want wij vergoeden de douanekosten.
Onder Priority Line staan 2 verzendmogelijkheden. Maakt het uit welke van de 2 je kiest om aan bovenstaande te voldoen?

En ik merkte net dat ik niet kan afrekenen in CNY. Ik kan wel die valuta op de site kiezen, maar jullie lijken die valuta voor elke betaaloptie te hebben geblokkeerd? Klopt dat?

Alvast bedankt weer :)
  CHI shopkeeper zaterdag 2 juni 2018 @ 09:29:07 #37
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179554881
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 00:20 schreef FreaZ het volgende:

[..]

Onder Priority Line staan 2 verzendmogelijkheden. Maakt het uit welke van de 2 je kiest om aan bovenstaande te voldoen?

En ik merkte net dat ik niet kan afrekenen in CNY. Ik kan wel die valuta op de site kiezen, maar jullie lijken die valuta voor elke betaaloptie te hebben geblokkeerd? Klopt dat?

Alvast bedankt weer :)
Je kan het beste kiezen voor EU Priority Line :)
Niet dat ik weet, want als ik CNY gebruik dan kan ik gewoon betalen met elke betalingsmethode.

quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 11:58 schreef qltel het volgende:

[..]

Okee, super. Ik wacht rustig af.

Aan garantie heb ik niet zoveel als ik het lampje terug moet sturen. Heel het ding kostte $4,nogwat dus de porto terug is meer..
Je zou inmiddels een ticket in je account moeten hebben ontvangen. Hopelijk lukt het via die weg. Mocht het niet lukken laat het dan direct weten.

[ Bericht 25% gewijzigd door Gearbest op 02-06-2018 09:46:38 ]
pi_179555107
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 09:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je kan het beste kiezen voor EU Priority Line :)
Niet dat ik weet, want als ik CNY gebruik dan kan ik gewoon betalen met elke betalingsmethode.
Het beste kost geld ;) Vandaar ook mijn vraag. Dat het langer duurt maakt mij niet zoveel uit. Is die optie van jou ook noodzakelijk om de eventuele douanekosten terug te krijgen of kun je ook voor de tragere priority line kiezen? ;)

Ik krijg met CNY de opmerking dat de Creditcard of Paypal deze valuta niet accepteert. Gisteren nog gechat met de bank en die zeggen dat de webwinkel daar dan waarschijnlijk voor heeft gekozen? Maar als het bij jou wel lukt en bij mij niet? Paypal, Mastercard, niks werkt?
  CHI shopkeeper zaterdag 2 juni 2018 @ 10:33:11 #39
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179555595
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 09:51 schreef FreaZ het volgende:

[..]

Het beste kost geld ;) Vandaar ook mijn vraag. Dat het langer duurt maakt mij niet zoveel uit. Is die optie van jou ook noodzakelijk om de eventuele douanekosten terug te krijgen of kun je ook voor de tragere priority line kiezen? ;)

Ik krijg met CNY de opmerking dat de Creditcard of Paypal deze valuta niet accepteert. Gisteren nog gechat met de bank en die zeggen dat de webwinkel daar dan waarschijnlijk voor heeft gekozen? Maar als het bij jou wel lukt en bij mij niet? Paypal, Mastercard, niks werkt?
Dat is natuurlijk jammer om te horen, maar deze is wel helaas noodzakelijk (in plaats van de andere keuze EU Express).
Echter als het gaat om de Xiaomi Smart Mi Air Purifier dan kan je ook kiezen voor de Europe Railway Priority Mail. Hierbij wordt deze ook vergoed. Duurt wel iets langer en is gratis inderdaad.
Ik heb niet de betaling afgerond. Enkel dat ik in het betaalscherm terecht kom en waarschijnlijk treed de melding daar pas op. Dan heb ik vandaag weer iets geleerd. Je kan in PayPal zelf ook de valuta laten wisselen van CNY naar waardoor je wel gewoon kan afrekenen in met PayPal.
Hopelijk gaat het lukken.
pi_179600676
16 Mei een Creality CR10s besteld, ik kreeg 19 mei een mailtje dat deze op de post was gezet.
Echter zie ik op UPS als ik mijn tracking nummer check dat deze nog steeds niet bij UPS is aangekomen en dat alleen het label is geprint. Hoe zit dit?

Mijn ordernummer is 18051600961007470908

- Orderdatum: 16 Mei
- Product: Creality CR10S
- Ordernummer: 18051600961007470908
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z9456WX6846312301
- Verzendmethode: Railway Priority
- Probleem: Volgens UPS is alleen het label uitgeprint, maar het pakketje nog niet verzonden.
- Voorkeur: Refund

[ Bericht 35% gewijzigd door Sme4gle op 04-06-2018 15:03:03 (aanpassingen gedaan om te voldoen aan richtlijnen) ]
  CHI shopkeeper dinsdag 5 juni 2018 @ 14:17:47 #41
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179619473
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 14:20 schreef Sme4gle het volgende:
16 Mei een Creality CR10s besteld, ik kreeg 19 mei een mailtje dat deze op de post was gezet.
Echter zie ik op UPS als ik mijn tracking nummer check dat deze nog steeds niet bij UPS is aangekomen en dat alleen het label is geprint. Hoe zit dit?

Mijn ordernummer is 18051600961007470908

- Orderdatum: 16 Mei
- Product: Creality CR10S
- Ordernummer: 18051600961007470908
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z9456WX6846312301
- Verzendmethode: Railway Priority
- Probleem: Volgens UPS is alleen het label uitgeprint, maar het pakketje nog niet verzonden.
- Voorkeur: Refund
Hallo,
Ik heb het direct nagevraagd en je pakketje is wel al verzonden. Het pakketje gaat echter eerst via de trein en dit kost redelijk wat tijd voordat het bij UPS wordt afgeleverd. Het is niet verzonden vanuit een GW warenhuis, maar uit China of Hong Kong als ik het goed begrijp. De verzendtijd is daarbij rond de 35-40 werkdagen. Dus het zal nog wel even duren voordat je deze ontvangt, maar het is al onderweg met de trein :Y
  CHI shopkeeper dinsdag 5 juni 2018 @ 14:38:28 #42
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179619767
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 13:15 schreef TheNightIsFullOfTerrors het volgende:
Beste gearbest, heb je nog terugkoppeling gekregen over het aantal points /30%?
Het zou inderdaad gewoon 30% moeten zijn van de orderwaarde (buiten de korting om). Mocht je gaan bestellen en het lukt niet om 30% via GB points korting te krijgen. Laat het me dan direct weten. Dan gaan we zorgen dat dit wel in orde gaat komen, want zou wel gewoon mogelijk moeten zijn.
pi_179636398
Beste gearbest,
Ik heb vandaag order 18052100910506499448 ontvangen, maar hij lijkt DOA. (Het auto'tje doet helemaal niets). Kun je hier wat aan doen?

Alvast bedankt
  CHI shopkeeper woensdag 6 juni 2018 @ 16:16:14 #44
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179639040
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juni 2018 13:20 schreef shadax het volgende:
Beste gearbest,
Ik heb vandaag order 18052100910506499448 ontvangen, maar hij lijkt DOA. (Het auto'tje doet helemaal niets). Kun je hier wat aan doen?

Alvast bedankt
Dat is vervelend om te horen. Heb je voor mij ook nog de order datum en het tracking nummer? Dan ga ik een ticket voor je laten aanmaken. Je dient dan een filmpje te maken waarbij duidelijk te zien is dat het helemaal niks doet.
pi_179643218
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 16:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is vervelend om te horen. Heb je voor mij ook nog de order datum en het tracking nummer? Dan ga ik een ticket voor je laten aanmaken. Je dient dan een filmpje te maken waarbij duidelijk te zien is dat het helemaal niks doet.
Sorry, ik was te snel met mijn klacht. Ik had hem zelf nog niet gezien en heb net even het plastic dingetje tussen de batterijen verwijderd. Nu doet hij het een stuk beter.
  CHI shopkeeper donderdag 7 juni 2018 @ 10:49:09 #46
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179651257
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juni 2018 20:23 schreef shadax het volgende:

[..]

Sorry, ik was te snel met mijn klacht. Ik had hem zelf nog niet gezien en heb net even het plastic dingetje tussen de batterijen verwijderd. Nu doet hij het een stuk beter.
Hahhaha dat kan gebeuren he. Fijn dat die nu in ieder geval wel weer goed werkt :)
  zaterdag 9 juni 2018 @ 09:00:38 #47
13864 dumb_8
call &HF37D
pi_179687678
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:51 schreef Gearbest het volgende:
Je pakketje is vandaag verzonden met tracking nummer: RF546101485SG
Ik heb gisteren de resend kunnen afhalen bij een postnl pickup locatie. Er was de 7e juni al een poging gedaan om af te leveren, maar ik was hier verder niet van op de hoogte. Gelukkig brengt postnl het dan tenminste naar een pickup in de buurt. Overigens is de resend rechtstreeks via Singapore Post naar Amsterdam gegaan, maar geen duane kosten, en dat in 9 dagen.

Hartelijk bedankt voor je ondersteuning, ik ben weer blij!
  CHI shopkeeper zaterdag 9 juni 2018 @ 20:05:40 #48
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179697435
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 09:00 schreef dumb_8 het volgende:

[..]

Ik heb gisteren de resend kunnen afhalen bij een postnl pickup locatie. Er was de 7e juni al een poging gedaan om af te leveren, maar ik was hier verder niet van op de hoogte. Gelukkig brengt postnl het dan tenminste naar een pickup in de buurt. Overigens is de resend rechtstreeks via Singapore Post naar Amsterdam gegaan, maar geen duane kosten, en dat in 9 dagen.

Hartelijk bedankt voor je ondersteuning, ik ben weer blij!
Fijn om te horen dat je resend aan is gekomen. Heel veel plezier ermee en fijn dat ik je hierbij heb kunnen helpen :)
pi_179789685
Ik heb support een email gestuurd over een probleempje omdat ik geen ticket kan aanmaken.
Krijg nu een email terug:

Thank you very much for contacting our Support Center. Our customer service staff has recently responded to your query.

To review the latest updates and progress for ticket E180614000195 along with previous support ticket(s), please go https://support.gearbest.com .

Maar ik zie dat ticket dus helemaal niet. Mijn oude tickets zie ik wel.
Dus hoe kan ik dan zien wat hun antwoord was?
  CHI shopkeeper donderdag 14 juni 2018 @ 22:24:14 #50
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179794002
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 19:24 schreef glsf het volgende:
Ik heb support een email gestuurd over een probleempje omdat ik geen ticket kan aanmaken.
Krijg nu een email terug:

Thank you very much for contacting our Support Center. Our customer service staff has recently responded to your query.

To review the latest updates and progress for ticket E180614000195 along with previous support ticket(s), please go https://support.gearbest.com .

Maar ik zie dat ticket dus helemaal niet. Mijn oude tickets zie ik wel.
Dus hoe kan ik dan zien wat hun antwoord was?
Dat is wel vreemd dan. Ik vermoed dat het een bug moet zijn denk ik dan.
Kan je mij nog het ordernummer geven. Dan ga ik dit even doorgeven.
pi_179798850
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 22:24 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is wel vreemd dan. Ik vermoed dat het een bug moet zijn denk ik dan.
Kan je mij nog het ordernummer geven. Dan ga ik dit even doorgeven.
Dat is Order No: W1712080817068763
  CHI shopkeeper vrijdag 15 juni 2018 @ 10:02:33 #52
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179799303
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 09:18 schreef glsf het volgende:

[..]

Dat is Order No: W1712080817068763
Ik heb het nagevraagd en ons support team ziet het ticket wel. Ik heb ze gevraagd om een nieuw ticket te sturen. Dit hebben ze ook gedaan. Als het goed is moet je nu dus een nieuw ticket ontvangen hebben.
In het oude ticket hebben ze gevraagd om een video te maken van het probleem :)
pi_179799516
Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen: twee muggenvallen.
En daarvan werkt als een zonnetje, de andere is helaas DOA: Het ventilatortje dat de mugjes naar binnen zou moeten zuigen draait niet.

- Orderdatum: 12 mei 2018
- Product: HNW - 018 Electric Mosquito Killer Lamp LED Bug Zapper
- Ordernummer: 18051200959805027461
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode: Netherlands Registered
- Probleem: Het ventilatortje dat de mugjes naar binnen zou moeten zuigen draait niet.
- Voorkeur: Resend
pi_179799662
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 10:02 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb het nagevraagd en ons support team ziet het ticket wel. Ik heb ze gevraagd om een nieuw ticket te sturen. Dit hebben ze ook gedaan. Als het goed is moet je nu dus een nieuw ticket ontvangen hebben.
In het oude ticket hebben ze gevraagd om een video te maken van het probleem :)
Ik heb nog geen nieuw ticket ontvangen en is ook niet zichtbaar in het lijstje (https://support.gearbest.com/ticket/ticket/ticket-list). Ik gebruik hetzelfde login account waarmee de order is gekocht.

[ Bericht 2% gewijzigd door glsf op 15-06-2018 11:10:20 ]
  CHI shopkeeper vrijdag 15 juni 2018 @ 15:04:27 #55
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179804085
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 10:30 schreef glsf het volgende:

[..]

Ik heb nog geen nieuw ticket ontvangen en is ook niet zichtbaar in het lijstje (https://support.gearbest.com/ticket/ticket/ticket-list). Ik gebruik hetzelfde login account waarmee de order is gekocht.
Nu nog steeds niet? Ze hebben weer opnieuw verzonden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 10:19 schreef SummerBreeze het volgende:
Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen: twee muggenvallen.
En daarvan werkt als een zonnetje, de andere is helaas DOA: Het ventilatortje dat de mugjes naar binnen zou moeten zuigen draait niet.

- Orderdatum: 12 mei 2018
- Product: HNW - 018 Electric Mosquito Killer Lamp LED Bug Zapper
- Ordernummer: 18051200959805027461
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode: Netherlands Registered
- Probleem: Het ventilatortje dat de mugjes naar binnen zou moeten zuigen draait niet.
- Voorkeur: Resend
Oke ik ga dit doorgeven. Je ontvangt hier snel een ticket over en dan zal je waarschijnlijk een video moeten maken van het probleem.
pi_179804501
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 15:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke ik ga dit doorgeven. Je ontvangt hier snel een ticket over en dan zal je waarschijnlijk een video moeten maken van het probleem.
dank je wel alvast. Ik ga het in de gaten houden. Filmpje is inmiddels ook gemaakt, hoewel het erg lastig om het euvel (het niet draaien van een interne ventilator) in beeld te brengen
pi_179805624
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 15:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Nu nog steeds niet? Ze hebben weer opnieuw verzonden.

Nee helaas. Ik krijg ook geen email zoals de eerste keer.

[ Bericht 0% gewijzigd door glsf op 15-06-2018 16:52:09 ]
  CHI shopkeeper zaterdag 16 juni 2018 @ 09:23:49 #58
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179820499
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 16:19 schreef glsf het volgende:

[..]

Nee helaas. Ik krijg ook geen email zoals de eerste keer.
Oke dan ga ik het weer melden.
pi_179821665
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 15:04 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Nu nog steeds niet? Ze hebben weer opnieuw verzonden.

[..]

Oke ik ga dit doorgeven. Je ontvangt hier snel een ticket over en dan zal je waarschijnlijk een video moeten maken van het probleem.
Geen ticket te vinden in mijn account. :{
  CHI shopkeeper zaterdag 16 juni 2018 @ 15:00:36 #60
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179825744
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 11:12 schreef SummerBreeze het volgende:

[..]

Geen ticket te vinden in mijn account. :{
Nee dit klopt. Daar het tijdsverschil waren mijn collega's niet meer te bereiken. Mijn collega's in China werken niet in het weekend. Je zal dus maandag/dinsdag een ticket hierover ontvangen.
  CHI shopkeeper maandag 18 juni 2018 @ 11:34:05 #61
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179867808
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 11:12 schreef SummerBreeze het volgende:

[..]

Geen ticket te vinden in mijn account. :{
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 16:19 schreef glsf het volgende:

[..]

Nee helaas. Ik krijg ook geen email zoals de eerste keer.
Nu wel een ticket ontvangen?
pi_179877319
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 11:34 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Nu wel een ticket ontvangen?
Ja nu wel. Bedankt.
Nu nog een video maken van iets in het donker.
pi_179885243
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 11:34 schreef Gearbest het volgende:

[..]


[..]

Nu wel een ticket ontvangen?
Jup, dank
pi_179893916
Hoi Gearbest,

Ik heb een aantal vragen;
Ik heb o.a. dit besteld: https://www.gearbest.com/e-liquid/pp_285079.html?wid=1433363
Dit merk is er in verschillende smaken en nicotine sterktes. Verkopen jullie slechts die sterktes die op de website staan aangegeven en zitten ze niet in jullie assortiment of zijn ze uitverkocht?
Die bestelling van de liquids die ik heb gedaan waren slechts 2 mogelijkheden van verscheping; expedited a 20-30 euro of via ongeregistreerde belgische post, vrijwel gratis. Waarom is er geen betaalbare geregistreerde mogelijkheid?
Laatste vraag; als ik een tablet koop, welke verzendwijze moet ik kiezen om de invoerrechten te omzeilen?

Alvast bedankt!
  CHI shopkeeper dinsdag 19 juni 2018 @ 16:20:22 #65
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179897854
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 19:09 schreef glsf het volgende:

[..]

Ja nu wel. Bedankt.
Nu nog een video maken van iets in het donker.
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:13 schreef SummerBreeze het volgende:

[..]

Jup, dank
Super :)

quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 13:20 schreef moetdatzolang het volgende:
Hoi Gearbest,

Ik heb een aantal vragen;
Ik heb o.a. dit besteld: https://www.gearbest.com/e-liquid/pp_285079.html?wid=1433363
Dit merk is er in verschillende smaken en nicotine sterktes. Verkopen jullie slechts die sterktes die op de website staan aangegeven en zitten ze niet in jullie assortiment of zijn ze uitverkocht?
Die bestelling van de liquids die ik heb gedaan waren slechts 2 mogelijkheden van verscheping; expedited a 20-30 euro of via ongeregistreerde belgische post, vrijwel gratis. Waarom is er geen betaalbare geregistreerde mogelijkheid?
Laatste vraag; als ik een tablet koop, welke verzendwijze moet ik kiezen om de invoerrechten te omzeilen?

Alvast bedankt!
Hallo,
We verkopen slechts de producten die op onze website staan. Als de producten uitverkocht zien kan je ze nog wel bekijken, maar helaas niet meer kopen op dat moment.
Dat hangt van het type product af. Bij bijna alle producten heb je deze mogelijkheid wel, maar bij dit type product is besloten om dit niet te doen. Waarom weet ik ook niet.
Als je een tablet wilt kopen moet je kiezen voor Priority Line als verzendmethode om de eventuele douanekosten volledig terug te krijgen. Als je weet welk product je wilt dan kan ik kijken of er nog eventuele coupon code mogelijk is :)
pi_179904066
Hoi Gearbest.

Ik heb wel een via priority besteld en gelukkig nog nooit extra hoeven betalen.... Ik overweeg nu een oneplus te kopen, klopt het dat als ik via priority bestel en er toch kosten overheen komen dat jullie deze vergoeden?
  CHI shopkeeper woensdag 20 juni 2018 @ 11:45:21 #67
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179916581
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 20:25 schreef s.schelhaas het volgende:
Hoi Gearbest.

Ik heb wel een via priority besteld en gelukkig nog nooit extra hoeven betalen.... Ik overweeg nu een oneplus te kopen, klopt het dat als ik via priority bestel en er toch kosten overheen komen dat jullie deze vergoeden?
Hallo,
Dit klopt inderdaad. Ik kan je een link geven, zodat we sneller kunnen regelen bij eventuele douanekosten. Je moet dan inderdaad wel met Priority Line bestellen als verzendmethode. Als je aangeeft welk specifiek product van OnePlus dan ga ik kijken of er nog een coupon code mogelijk is :)
pi_179918207
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 16:20 schreef Gearbest het volgende:

[..]


[..]

Dank voor je antwoord.
Waar ik een oogje op had, de voyo i5 tablet is uit het assortiment gehaald. Ook de voyo i7 notebook. Komt er een nieuw model?
De voyo i7 tablet is een heel mooi ding, maar $ 702 is me veels te duur.
pi_179924147
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 11:45 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo,
Dit klopt inderdaad. Ik kan je een link geven, zodat we sneller kunnen regelen bij eventuele douanekosten. Je moet dan inderdaad wel met Priority Line bestellen als verzendmethode. Als je aangeeft welk specifiek product van OnePlus dan ga ik kijken of er nog een coupon code mogelijk is :)
Bedankt. Het ging om de 6 black. Helaas heb ik net de actie gemist. Heb je nog een alternatief?
  CHI shopkeeper woensdag 20 juni 2018 @ 22:55:17 #70
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179933655
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 12:54 schreef moetdatzolang het volgende:

[..]

Dank voor je antwoord.
Waar ik een oogje op had, de voyo i5 tablet is uit het assortiment gehaald. Ook de voyo i7 notebook. Komt er een nieuw model?
De voyo i7 tablet is een heel mooi ding, maar $ 702 is me veels te duur.
De Voyo i5 is inderdaad uit het assortiment gehaald. De VOYO i7 Notebook is ook al uitverkocht en komt niet meer op voorraad. Ik verwacht dat er een nieuw model van komt.
Ja de tablet is mooi, maar wel duur vergeleken met andere modellen die je voor die prijs kan halen...

quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 16:53 schreef s.schelhaas het volgende:

[..]

Bedankt. Het ging om de 6 black. Helaas heb ik net de actie gemist. Heb je nog een alternatief?
De OnePlus 6 4G Phablet Global Release is nog steeds in de flash sale. Hij is zelfs lager dan dat ik laatst heb gepost :)
Gebruik coupon code: GBNLJUNE100-3

Dan is de prijs is 467,23 (Inclusief Priority Line verzending)

Of had je een andere versie in gedachten?
pi_179988587
Edit: sorry... Eerst kijken dan past zeiken...
pi_179989186
Hoi,

Ik heb vorige week een telefoon besteld en deze staat nog steeds op Not Shipped. Ik wil via deze weg vragen of alles goed gaat :)

Orderdatum: 14 juni 2018
Order nummer: 18061400969812484162
Product: xiaomi redmi 5a https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1142115.html?wid=1349303
Verzendmethode: EU priority Line
  CHI shopkeeper zaterdag 23 juni 2018 @ 14:58:47 #73
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_179990716
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 13:28 schreef groninge01 het volgende:
Hoi,

Ik heb vorige week een telefoon besteld en deze staat nog steeds op Not Shipped. Ik wil via deze weg vragen of alles goed gaat :)

Orderdatum: 14 juni 2018
Order nummer: 18061400969812484162
Product: xiaomi redmi 5a https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1142115.html?wid=1349303
Verzendmethode: EU priority Line
Ik ga dit eens navragen :)
pi_180014504
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 14:58 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga dit eens navragen :)
Hoi,

Ik heb inmiddels ook bericht van support gekregen. Item not in stock. Dus ik ga wachten maar ik weet in ieder geval waarom het iets langer duurt.

Bedankt!
  CHI shopkeeper maandag 25 juni 2018 @ 18:50:13 #75
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180040326
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 16:06 schreef groninge01 het volgende:

[..]

Hoi,

Ik heb inmiddels ook bericht van support gekregen. Item not in stock. Dus ik ga wachten maar ik weet in ieder geval waarom het iets langer duurt.

Bedankt!
Oke ja zag nu ook dat het pas eind van de maand / begin van volgende maand verzonden zullen worden _O_
pi_180068827
Hoi,

Helaas al de tweede maal dat ik iets bij Gearbest bestel en nog voordat de zending verzonden ik een lagere prijs zie..
Nou hebben ze een 72 uur prijsgarantie maar... die geldt niet voor de flash sales.
Natuurlijk is het artikel dat ik bestelde een flash sale ( net als de vorige keer ) dus helaas pindakaas.

Niet blij met Gearbest.
Zojuist ook een chat geopend maar die kunnen natuurlijk niks voor mij doen. De aanbieding verloopt over zo'n 11 uur staat er ( of de prijs stijgt weer ineens ) dus wat kan ik nu nog doen. Cancellen kan ws niet meer ( order packed staat er ) en nog een voor de lagere prijs bestellen is ook geen optie want dan zit ik met twee artikelen waarvan ik er maar 1 kan gebruiken.

Kan gearbest support Nederland hier naar kijken en mij helpen?

Het gaat om dit artikel: Xiaomi PHILIPS Zhirui 9290019202 Smart Bedside Lamp 100 - 240V - WHITE 269011201
Stepless Dimming
Ask a question
Flash Sale Price: 60.90 Discount : 23% OFF

Ik betaalde vanmiddag voor hetzelfde artikel 69.60 terwijl een paar uur later de prijs 60.90 is!

order number: 18062600948504226791

ps ik heb net een ticket aangemaakt waarin ik aangeef te willen cancellen. Hoop dat dit nog lukt en dat ik nog kans zie voor de lagere prijs opnieuw te bestellen.
Zo niet dan was dit mijn laatste Gearbest ervaring ( ondanks de vele jaren dat ik er met plezier heb besteld en altijd netjes en correct geholpen ben door de support afdeling )
  CHI shopkeeper dinsdag 26 juni 2018 @ 23:39:51 #77
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180070688
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 22:12 schreef lowo56 het volgende:
Hoi,

Helaas al de tweede maal dat ik iets bij Gearbest bestel en nog voordat de zending verzonden ik een lagere prijs zie..
Nou hebben ze een 72 uur prijsgarantie maar... die geldt niet voor de flash sales.
Natuurlijk is het artikel dat ik bestelde een flash sale ( net als de vorige keer ) dus helaas pindakaas.

Niet blij met Gearbest.
Zojuist ook een chat geopend maar die kunnen natuurlijk niks voor mij doen. De aanbieding verloopt over zo'n 11 uur staat er ( of de prijs stijgt weer ineens ) dus wat kan ik nu nog doen. Cancellen kan ws niet meer ( order packed staat er ) en nog een voor de lagere prijs bestellen is ook geen optie want dan zit ik met twee artikelen waarvan ik er maar 1 kan gebruiken.

Kan gearbest support Nederland hier naar kijken en mij helpen?

Het gaat om dit artikel: Xiaomi PHILIPS Zhirui 9290019202 Smart Bedside Lamp 100 - 240V - WHITE 269011201
Stepless Dimming
Ask a question
Flash Sale Price: 60.90 Discount : 23% OFF

Ik betaalde vanmiddag voor hetzelfde artikel 69.60 terwijl een paar uur later de prijs 60.90 is!

order number: 18062600948504226791

ps ik heb net een ticket aangemaakt waarin ik aangeef te willen cancellen. Hoop dat dit nog lukt en dat ik nog kans zie voor de lagere prijs opnieuw te bestellen.
Zo niet dan was dit mijn laatste Gearbest ervaring ( ondanks de vele jaren dat ik er met plezier heb besteld en altijd netjes en correct geholpen ben door de support afdeling )
Hallo,
Dit is helaas zeer spijtig en in de meeste gevallen doen we dit niet inderdaad bij flash deals. Wanneer het om geen flash sale gaat dan is het geen probleem, maar dit is nu niet het geval. Het is inderdaad een geval van helaas pindakaas vrees ik. Het gaat ook om een beetje geluk of pech hebben qua prijs met bestellen.
In de meeste gevallen lukt het niet meer om je order te annuleren als deze op packed staat. Dan zit je order namelijk al in de container om verzonden te worden.
Ik ga het in ieder navragen en voorleggen. Ik ga proberen het voor elkaar te krijgen en hopelijk lukt dat. Ik kan nu niks beloven en we zullen zien wat eruit komt.

Mocht je order al geannuleerd zijn laat het dan direct weten.

Update: zie bericht hieronder.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gearbest op 27-06-2018 09:37:31 ]
  CHI shopkeeper woensdag 27 juni 2018 @ 09:36:23 #78
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180075275
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 22:12 schreef lowo56 het volgende:
Hoi,

Helaas al de tweede maal dat ik iets bij Gearbest bestel en nog voordat de zending verzonden ik een lagere prijs zie..
Nou hebben ze een 72 uur prijsgarantie maar... die geldt niet voor de flash sales.
Natuurlijk is het artikel dat ik bestelde een flash sale ( net als de vorige keer ) dus helaas pindakaas.

Niet blij met Gearbest.
Zojuist ook een chat geopend maar die kunnen natuurlijk niks voor mij doen. De aanbieding verloopt over zo'n 11 uur staat er ( of de prijs stijgt weer ineens ) dus wat kan ik nu nog doen. Cancellen kan ws niet meer ( order packed staat er ) en nog een voor de lagere prijs bestellen is ook geen optie want dan zit ik met twee artikelen waarvan ik er maar 1 kan gebruiken.

Kan gearbest support Nederland hier naar kijken en mij helpen?

Het gaat om dit artikel: Xiaomi PHILIPS Zhirui 9290019202 Smart Bedside Lamp 100 - 240V - WHITE 269011201
Stepless Dimming
Ask a question
Flash Sale Price: 60.90 Discount : 23% OFF

Ik betaalde vanmiddag voor hetzelfde artikel 69.60 terwijl een paar uur later de prijs 60.90 is!

order number: 18062600948504226791

ps ik heb net een ticket aangemaakt waarin ik aangeef te willen cancellen. Hoop dat dit nog lukt en dat ik nog kans zie voor de lagere prijs opnieuw te bestellen.
Zo niet dan was dit mijn laatste Gearbest ervaring ( ondanks de vele jaren dat ik er met plezier heb besteld en altijd netjes en correct geholpen ben door de support afdeling )
Goed nieuws. Je gaat een ticket ontvangen en het prijsverschil krijg je terug. Laat even weten als het afgerond is :)
pi_180075744
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:36 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Goed nieuws. Je gaat een ticket ontvangen en het prijsverschil krijg je terug. Laat even weten als het afgerond is :)
Super! Ik ben net wakker ( ziek thuis ) en zag idd een bericht van Gearbest ( van Mary Hou, Gearbest Customer Service ). Ze gaan de order versturen ( heb net het ok daarvoor gegeven ) en refunden daarna 10 USD.
Ze gaf wel aan dat de prijs nu weer op het oude peil staat ( zelfs een paar cent hoger ) dus het zal wel een glitch zijn geweest bij een prijsupdate. Als je goed kijkt was dit artikel eerst 69.60 en daarna 60.90. Zal er dus ws iets mis zijn gegaan aan hun kant bij een prijsverandering naar de huidige prijs van 69.99!
Heel erg bedankt voor de hulp in deze zaak en mijn vertrouwen in Gearbest is hersteld :)
  woensdag 27 juni 2018 @ 10:25:20 #80
478762 BCor
You don't need eyes to se
pi_180075898
hi - heb waarschijnlijk ook even je hulp nodig.

Op 15-6 een fijne Original Xiaomi Mi Robot Vacuum in Flash Sale gekocht.
Ordernummer: 18061500959502230405
Status: paid

Krijg de optie tot "Dispatch Faster", echter nog geen status update sinds de 15de...

Wat te doen?
...you need vision...
  CHI shopkeeper woensdag 27 juni 2018 @ 16:51:51 #81
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180082056
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 10:11 schreef lowo56 het volgende:

[..]

Super! Ik ben net wakker ( ziek thuis ) en zag idd een bericht van Gearbest ( van Mary Hou, Gearbest Customer Service ). Ze gaan de order versturen ( heb net het ok daarvoor gegeven ) en refunden daarna 10 USD.
Ze gaf wel aan dat de prijs nu weer op het oude peil staat ( zelfs een paar cent hoger ) dus het zal wel een glitch zijn geweest bij een prijsupdate. Als je goed kijkt was dit artikel eerst 69.60 en daarna 60.90. Zal er dus ws iets mis zijn gegaan aan hun kant bij een prijsverandering naar de huidige prijs van 69.99!
Heel erg bedankt voor de hulp in deze zaak en mijn vertrouwen in Gearbest is hersteld :)
Graag gedaan en fijn dat het nu in orde. Wel een beetje geluk gehad met de $10 refund eigenlijk *O*

quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 10:25 schreef BCor het volgende:
hi - heb waarschijnlijk ook even je hulp nodig.

Op 15-6 een fijne Original Xiaomi Mi Robot Vacuum in Flash Sale gekocht.
Ordernummer: 18061500959502230405
Status: paid

Krijg de optie tot "Dispatch Faster", echter nog geen status update sinds de 15de...

Wat te doen?
Ik ga even navragen waarom deze not steeds niet verzonden is.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 08:57:19 #82
478762 BCor
You don't need eyes to se
pi_180116586
quote:
Ik ga even navragen waarom deze not steeds niet verzonden is.
Reactie in account - "We are sorry to let you know it is back ordered now." - met opties om op te lossen...
...you need vision...
pi_180123083
Hallo,

Ik heb nu bijna een jaar geleden een Xiaomi Air 13 laptop van 800euro besteld bij Gearbest. Helaas begon na een paar maanden het scherm alleen nog maar groene pixels laten zien en was er verschrikkelijk veel last van backlight bleeding. Daarom heb ik de laptop opgestuurd naar Gearbest, die het gerepareerd heeft en 4 maanden geleden de laptop heeft teruggestuurd. Ik heb de laptop alleen nooit terug ontvangen en de Support op de site zelf reageert alleen met 'inquire local post office'. Totaal nutteloos dus. Ik zou graag een refund willen, want het pakket is gewoon weg. Heb het meerdere keren gevraagd voor een refund of resend, maar nooit reactie op gekregen. Ik ben er nu helemaal klaar mee en ga nooit meer iets bij Gearbest bestellen als ik geen refund krijg.
Rma nr: WRMA1801100438014366C
Order nr: W1707300752530945
  CHI shopkeeper vrijdag 29 juni 2018 @ 15:58:19 #84
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180124032
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 08:57 schreef BCor het volgende:

[..]

Reactie in account - "We are sorry to let you know it is back ordered now." - met opties om op te lossen...
Dat is jammer om te horen. Hopelijk duurt het niet te lang voordat deze alsnog verzonden gaat worden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 14:58 schreef Wouterr0 het volgende:
Hallo,

Ik heb nu bijna een jaar geleden een Xiaomi Air 13 laptop van 800euro besteld bij Gearbest. Helaas begon na een paar maanden het scherm alleen nog maar groene pixels laten zien en was er verschrikkelijk veel last van backlight bleeding. Daarom heb ik de laptop opgestuurd naar Gearbest, die het gerepareerd heeft en 4 maanden geleden de laptop heeft teruggestuurd. Ik heb de laptop alleen nooit terug ontvangen en de Support op de site zelf reageert alleen met 'inquire local post office'. Totaal nutteloos dus. Ik zou graag een refund willen, want het pakket is gewoon weg. Heb het meerdere keren gevraagd voor een refund of resend, maar nooit reactie op gekregen. Ik ben er nu helemaal klaar mee en ga nooit meer iets bij Gearbest bestellen als ik geen refund krijg.
Rma nr: WRMA1801100438014366C
Order nr: W1707300752530945
Dat is zeer vervelend om te horen. Heb je wel een tracking code gekregen waarmee ze het pakketje naar jou toe hebben verzonden?
Kan niet zijn dat deze zomaar weg is natuurlijk.
Heb je verder nog een ticketnummer waar de communicatie is verlopen?
Ik denk zelf dat het geen volledige refund gaat worden als ik dat ga kunnen regelen.
pi_180138211
Info:
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 21:40 schreef Gearbest het volgende:
[ link | afbeelding ]

Wij zijn een Chinese webshop en hopen ons Nederlandse publiek o.a. te bereiken door middel van het FOK forum. Hier worden producten toegelicht die op dit moment favoriet zijn onder de Nederlandse GearBest klanten. Ook kan men vragen stellen over desbetreffend product. Bovenal zijn we hier om jullie te helpen met problemen met betrekking tot de levering van producten of andere problemen.

Kijk ook op onze website voor al onze producten!

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
- Voorkeur: Resend of Refund?


Hoi Niels van Gearbest,

Ik heb in mei mijn telefoon besteld en het blijkt nu dat hij heel hard hapert, zelfs als ik gewoon een simpel berichtje wil sturen. Hij wordt ook heel warm als hij gewoon in mijn zak zit. Ik denk dat het misschien een productie fout is.
Zou ik hem kunnen refunden of iets dergelijk ?

Info:
Orderdatum:04/05/2018
Product:ZTE Nubia Z17 Lite
Ordernummer:18050400900312128467
Tracking nummer: 7315024592
verzendmethode: DHL
Probleem: hier boven vermeld
Voorkeur: refund

Alvast bedankt.

[ Bericht 51% gewijzigd door Patron-Maurits op 01-07-2018 12:40:19 ]
  CHI shopkeeper zondag 1 juli 2018 @ 23:16:32 #86
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180176943
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 12:40 schreef Patron-Maurits het volgende:
Info:
Orderdatum:04/05/2018
Product:ZTE Nubia Z17 Lite
Ordernummer:18050400900312128467
Tracking nummer: 7315024592
verzendmethode: DHL
Probleem: hier boven vermeld
Voorkeur: refund
Hallo,
Ik ga het doorgeven. Echter het enige wat we aan kunnen bieden is een reparatie. Een refund is niet mogelijk, omdat het probleem pas na ruim 1,5 maand is en niet direct. Daarom kan het ook niet gaan om een productiefout. Zal ik een reparatie doorgeven?
pi_180184547
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 15:58 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is jammer om te horen. Hopelijk duurt het niet te lang voordat deze alsnog verzonden gaat worden.

[..]

Dat is zeer vervelend om te horen. Heb je wel een tracking code gekregen waarmee ze het pakketje naar jou toe hebben verzonden?
Kan niet zijn dat deze zomaar weg is natuurlijk.
Heb je verder nog een ticketnummer waar de communicatie is verlopen?
Ik denk zelf dat het geen volledige refund gaat worden als ik dat ga kunnen regelen.
Ja, ik heb een tracking nummer maar die heeft al 3 maanden geen update meer gehad. DPD zegt dat ze niet weten waar het pakket is, dat die waarschijnlijk verdwenen is en dat ik contact moet opnemen met de verzender. Verder is het ticketnummer: T18060505080.
Ik heb de laptop echt ZSM nodig en ben hem al bijna 5 maanden kwijt in totaal. Kan je alsjeblieft regelen of ik ten minste een nieuwe laptop terug krijg? Want ik heb dit op geen enkele manier kunnen voorkomen en ben wel mijn geld kwijt... :N

[ Bericht 78% gewijzigd door Wouterr0 op 02-07-2018 21:44:54 ]
pi_180200017
quote:
0s.gif Op zondag 1 juli 2018 23:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo,
Ik ga het doorgeven. Echter het enige wat we aan kunnen bieden is een reparatie. Een refund is niet mogelijk, omdat het probleem pas na ruim 1,5 maand is en niet direct. Daarom kan het ook niet gaan om een productiefout. Zal ik een reparatie doorgeven?
Hallo,
Voor mij is dat goed, maar ik zal de retour kosten niet betalen sorry, ik kan er niet aan doen dat de gsm niet doet wat hij zou moeten doen.
Met Vriendelijke Groeten.
  CHI shopkeeper dinsdag 3 juli 2018 @ 22:27:46 #89
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180222931
quote:
15s.gif Op maandag 2 juli 2018 13:08 schreef Wouterr0 het volgende:

[..]

Ja, ik heb een tracking nummer maar die heeft al 3 maanden geen update meer gehad. DPD zegt dat ze niet weten waar het pakket is, dat die waarschijnlijk verdwenen is en dat ik contact moet opnemen met de verzender. Verder is het ticketnummer: T18060505080.
Ik heb de laptop echt ZSM nodig en ben hem al bijna 5 maanden kwijt in totaal. Kan je alsjeblieft regelen of ik ten minste een nieuwe laptop terug krijg? Want ik heb dit op geen enkele manier kunnen voorkomen en ben wel mijn geld kwijt... :N
Je zou inmiddels een ticket over moeten ontvangen hebben. Ik weet niet wat in het ticket staat dus hopelijk is het goed nieuws. Ik moet het eerst via de weg doen voordat ik verdere actie kan ondernemen.

quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 22:38 schreef Patron-Maurits het volgende:

[..]

Hallo,
Voor mij is dat goed, maar ik zal de retour kosten niet betalen sorry, ik kan er niet aan doen dat de gsm niet doet wat hij zou moeten doen.
Met Vriendelijke Groeten.
Je zou hier inmiddels een ticket over moeten hebben ontvangen. Helaas zal je zelf de kosten voor verzending moeten betalen. De verzendkosten terug naar jou betalen wij dan weer. Wij kunnen er ook niks aan doen dat de GSM niet doet wat er van verwacht wordt :) Dat ligt namelijk aan het toestel O-)
Ik kan nog kijken of het eventueel mogelijk is om naar Spanje te sturen. Hierdoor zijn de verzendkosten relatief laag ten opzichte van verzendkosten naar China.
pi_180243893
Kunnen jullie mij aan het DPD tracking nummer helpen zodat ik wat beter kan tracken?

Ordernr 18062500950508468909

Bedankt!
pi_180245385
[..]

Je zou hier inmiddels een ticket over moeten hebben ontvangen. Helaas zal je zelf de kosten voor verzending moeten betalen. De verzendkosten terug naar jou betalen wij dan weer. Wij kunnen er ook niks aan doen dat de GSM niet doet wat er van verwacht wordt :) Dat ligt namelijk aan het toestel O-)
Ik kan nog kijken of het eventueel mogelijk is om naar Spanje te sturen. Hierdoor zijn de verzendkosten relatief laag ten opzichte van verzendkosten naar China.
[/quote]

Ja, als het toestel is dan is het tog dus onder garantie ? Als een toestel nog geen 2 maand kan functioneren zoals het hoort dan moet de fabrikant er voor zorgen dat er een reparatie of een nieuw toestel kan geleverd worden, dat is wat garantie inhoud normaal gezien. Voor mij is Spanje goed maar ik ga niet betalen voor de verzend kosten als deze niet terug word vergoed. Maar dat zou ik tog niet echt snappen als dat niet mogelijk is,...

Mvg,

P.S. ik kan het bericht dat u gerapporteerd heeft niet meer wijzigen dat is de reden waarom ik het niet heb gedaan.
  CHI shopkeeper donderdag 5 juli 2018 @ 19:51:56 #92
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180263506
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 20:51 schreef Preau. het volgende:
Kunnen jullie mij aan het DPD tracking nummer helpen zodat ik wat beter kan tracken?

Ordernr 18062500950508468909

Bedankt!
Je zou hier inmiddels een ticket over moeten ontvangen hebben in jou account. Je kan dit vinden onder het kopje "My Tickets".

quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 21:58 schreef Patron-Maurits het volgende:
[..]

Ja, als het toestel is dan is het tog dus onder garantie ? Als een toestel nog geen 2 maand kan functioneren zoals het hoort dan moet de fabrikant er voor zorgen dat er een reparatie of een nieuw toestel kan geleverd worden, dat is wat garantie inhoud normaal gezien. Voor mij is Spanje goed maar ik ga niet betalen voor de verzend kosten als deze niet terug word vergoed. Maar dat zou ik tog niet echt snappen als dat niet mogelijk is,...

Mvg,

P.S. ik kan het bericht dat u gerapporteerd heeft niet meer wijzigen dat is de reden waarom ik het niet heb gedaan.
Ik heb het doorgegeven en je zou hier inmiddels een ticket over ontvangen in jou account. Helaas zal je toch voor de verzendkosten moeten betalen. Dit staat ook in de garantievoorwaarden. De verzendkosten voor de verzending terug naar jou zijn voor onze rekening.
Dit staat ook in de voorwaarden en kan je terugvinden op deze pagina.
pi_180371070
Order No: 18062300924012519180

besteld op 23 juni.
Zou al op de post moeten zijn, staat nog steeds op packed. Heb nl. met priority line besteld (ook ter bescherming tegen douane en andere extra kosten)
Bij het product zelf staat nu ; Ship between: Aug 10 - Aug 14, Estimated Shipping Time: 35-40 business days

Ik wordt er niet echt meer vrolijk van.

edit ; krijg net bericht binnen dat hij op packed staat, maar dat is ook al 3 dagen zo.

[ Bericht 11% gewijzigd door maartend op 10-07-2018 11:37:33 ]
  CHI shopkeeper dinsdag 10 juli 2018 @ 19:45:58 #94
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180381636
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:27 schreef maartend het volgende:
18062300924012519180
Ik ga dit navragen hoe dit zit en waarom die nog niet verzonden is.
pi_180429440
Hallo,

Ik heb vraagje over het bestellen van een "Xiaomi Mi notebook pro" zonder douanekosten. Bij de levering uit Hong Kong zijn 3 shipping opties nl. EU Priority Line, EU Express and Expedited Shipping. Van deze laatste weet ik dit de kan op douanekosten bijna 100% is en ik deze niet moet nemen. Kan mij iemand helpen met de keuze tussen EU Priority Line en EU express.

Alvast bedankt,

Hans
  CHI shopkeeper donderdag 12 juli 2018 @ 22:04:29 #96
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180433976
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 19:03 schreef hansvanbakel het volgende:
Hallo,

Ik heb vraagje over het bestellen van een "Xiaomi Mi notebook pro" zonder douanekosten. Bij de levering uit Hong Kong zijn 3 shipping opties nl. EU Priority Line, EU Express and Expedited Shipping. Van deze laatste weet ik dit de kan op douanekosten bijna 100% is en ik deze niet moet nemen. Kan mij iemand helpen met de keuze tussen EU Priority Line en EU express.

Alvast bedankt,

Hans
Hallo,
Sinds vandaag is er nieuwe douanekosten regeling van pas.
pi_180546758
Hoi! Ik twijfel nog tussen de Xiaomi Yi 4k en de Gitup Git 2 pro, maar ik zie dat de Yi nu in de aanbieding is bij jullie. De rose gold is echter uitverkocht: komt deze nog weer terug?
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  CHI shopkeeper woensdag 18 juli 2018 @ 10:25:28 #98
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180553447
quote:
17s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:15 schreef ChipsZak. het volgende:
Hoi! Ik twijfel nog tussen de Xiaomi Yi 4k en de Gitup Git 2 pro, maar ik zie dat de Yi nu in de aanbieding is bij jullie. De rose gold is echter uitverkocht: komt deze nog weer terug?
De kleur Rose-Gold is inderdaad uitverkocht. Het lijkt er nog op dat deze terugkomt, maar de verwachting is wel dat dit nog vele weken zal duren... De Gitup Git 2 pro is ook uitverkocht en komt helaas helemaal niet meer terug in ons assortiment.
Hierbij de link naar de YI II International Version WiFi 4K Sports Action Camera.
  zaterdag 21 juli 2018 @ 02:46:03 #99
464490 VdBorght
Time will never be just right.
pi_180623496
Kan je even kijken naar order 18071300951017415021 en waarom het zo lang duurt vooralleer deze verzonden word?
  CHI shopkeeper zaterdag 21 juli 2018 @ 10:21:30 #100
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180625980
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 02:46 schreef VdBorght het volgende:
Kan je even kijken naar order 18071300951017415021 en waarom het zo lang duurt vooralleer deze verzonden word?
Ik ga het voor je navragen en zal het laten weten als ik meer weet. Je zal hier snel een ticket over ontvangen.
  CHI shopkeeper maandag 23 juli 2018 @ 10:01:43 #101
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180669145
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 02:46 schreef VdBorght het volgende:
Kan je even kijken naar order 18071300951017415021 en waarom het zo lang duurt vooralleer deze verzonden word?
Ik heb inmiddels een bericht terug. Er was geen voorraad meer en verwacht wordt dat deze verscheept wordt tussen Jul 27 - Jul 30. Je hebt tevens een cancel ticket aangemaakt. Ben je nog bereid te wachten of moeten we je order annuleren?
pi_180684914
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 10:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

De kleur Rose-Gold is inderdaad uitverkocht. Het lijkt er nog op dat deze terugkomt, maar de verwachting is wel dat dit nog vele weken zal duren... De Gitup Git 2 pro is ook uitverkocht en komt helaas helemaal niet meer terug in ons assortiment.
Hierbij de link naar de YI II International Version WiFi 4K Sports Action Camera.
Bedankt nog! :)
He who fucks nuns will later join the church.
~
the only heaven i'll be sent to
is when i'm alone with you
  CHI shopkeeper dinsdag 24 juli 2018 @ 19:11:00 #103
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180761918
Beste support.

Ik heb mijn telefoon terug gestuurd ter reparatie. Na 2 maanden bleek dat telefoon niet te repareren was. Dit zeggen ze volgens mij altijd. Ik kon een gedeelte terugkrijgen onder garantie volgens bekende berekening, maar nu verdommen ze het om mijn niet te repareren telefoon terug te sturen.

Ik wil deze heel graag terug, want ik denk dat ik het nog wel gerepareerd krijg, maar ik heb echt het idee dat ik opgelicht word hier. Kun je iets voor me betekenen?


- Orderdatum_ Jan 09, 2018
- Product: Bluboo S1
- Ordernummer: W1801080528406871

- Probleem: reparatie-item niet terug krijgen.
- Ticket T18050104531

[ Bericht 11% gewijzigd door nagent op 27-07-2018 10:05:52 ]
  CHI shopkeeper vrijdag 27 juli 2018 @ 11:46:06 #105
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180764515
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 09:28 schreef nagent het volgende:
Beste support.

Ik heb mijn telefoon terug gestuurd ter reparatie. Na 2 maanden bleek dat telefoon niet te repareren was. Dit zeggen ze volgens mij altijd. Ik kon een gedeelte terugkrijgen onder garantie volgens bekende berekening, maar nu verdommen ze het om mijn niet te repareren telefoon terug te sturen.

Ik wil deze heel graag terug, want ik denk dat ik het nog wel gerepareerd krijg, maar ik heb echt het idee dat ik opgelicht word hier. Kun je iets voor me betekenen?


- Orderdatum_ Jan 09, 2018
- Product: Bluboo S1
- Ordernummer: W1801080528406871

- Probleem: reparatie-item niet terug krijgen.
- Ticket T18050104531

Vervelend om te horen dat ze je telefoon niet kunnen maken. We doen ons best natuurlijk en het is zeker niet zo dat we dat altijd zeggen. Dan zouden we beter geen reparatiecentrum hebben. Ik ga het doorgeven of ze jouw telefoon terug willen sturen naar jou. Hopelijk gaat dit lukken. Ik verwacht dat je hier snel een ticket over ontvangt.
pi_180767469
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 11:46 schreef Gearbest het volgende:
Vervelend om te horen dat ze je telefoon niet kunnen maken. We doen ons best natuurlijk en het is zeker niet zo dat we dat altijd zeggen. Dan zouden we beter geen reparatiecentrum hebben. Ik ga het doorgeven of ze jouw telefoon terug willen sturen naar jou. Hopelijk gaat dit lukken. Ik verwacht dat je hier snel een ticket over ontvangt.
Top, ik hoor het dan nog wel.

Kun je ook even checken of ik met mijn nieuwe bestelling nog iets kan doen om douane kosten te vermijden?
Order No: 18072600993308379642
Order date: Jul 26, 2018 15:37:37 PM
Payment: WALLET,PAYPAL
Invoice: Do not need Invoice
Deliveries: EU Express

China Warehouse Order No: 18072600993308379642 2018-07-26 15:37:37
V126 Type-C to HDMI / VGA / USB3.0 / 3.5mm Audio / Type-C Converter Hub
Qty 1
$18.34

7175 7 inch Universal Android 6.0 Car Player Auto Audio Stereo Multimedia
Size
Qty 1
$119.99

SpedCrd USB 2.0 Micro SD / TF Card Reader
Size
Qty 1
$1.49
Add-on item

MIXZA 2 in 1 OTG USB 2.0 to Micro-USB Converter
Color Black
Size
Qty 1
$1.99
Add-on item

Item Sub-total $141.81
GB Points Discount $5.54
Promotion $3.30
Grand Total $132.97
  CHI shopkeeper vrijdag 27 juli 2018 @ 14:31:05 #107
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180768283
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 13:59 schreef nagent het volgende:

[..]

Top, ik hoor het dan nog wel.

Kun je ook even checken of ik met mijn nieuwe bestelling nog iets kan doen om douane kosten te vermijden?
Order No: 18072600993308379642
Order date: Jul 26, 2018 15:37:37 PM
Payment: WALLET,PAYPAL
Invoice: Do not need Invoice
Deliveries: EU Express

China Warehouse Order No: 18072600993308379642 2018-07-26 15:37:37
V126 Type-C to HDMI / VGA / USB3.0 / 3.5mm Audio / Type-C Converter Hub
Qty 1
$18.34

7175 7 inch Universal Android 6.0 Car Player Auto Audio Stereo Multimedia
Size
Qty 1
$119.99

SpedCrd USB 2.0 Micro SD / TF Card Reader
Size
Qty 1
$1.49
Add-on item

MIXZA 2 in 1 OTG USB 2.0 to Micro-USB Converter
Color Black
Size
Qty 1
$1.99
Add-on item

Item Sub-total $141.81
GB Points Discount $5.54
Promotion $3.30
Grand Total $132.97

Ik kan nu niemand meer bereiken op dit tijdstip en dus ook niks meer aan veranderen helaas.. Best kans als je bestelling nog niet verzonden is deze te annuleren door zelf een ticket te maken op de website. Hierdoor wordt je bestelling tegengehouden en indien mogelijk nog geannuleerd kan worden. Dan beste opnieuw bestellen door middel van onze linken en EU Priority Line te kiezen, zodat je zekerheid hebt.

Voor je andere order kan ik er helaas niet voor zorgen dat deze terug gestuurd kan worden naar jou toe. Ze geven aan dat deze al weg is....
pi_180768811
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:31 schreef Gearbest het volgende:
Voor je andere order kan ik er helaas niet voor zorgen dat deze terug gestuurd kan worden naar jou toe. Ze geven aan dat deze al weg is....
Jij kan daar niks aan doen, maar dat is toch van de gekke?

Ze gooien gewoon mijn telefoon weg, zonder mijn toestemming. Als ik hem terugstuur voor reparatie, verandert de telefoon toch niet van eigenaar?

Daarnaast is tegen mij gelogen over het feit dat ze geen vervangend toestel meer op voorraad hebben, want je kan hem zelfs nu nog gewoon kopen.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324

Welke stappen kan ik nog ondernemen om f volledige restitutie te krijgen f een nieuw vervangend toestel f mijn oude defecte toestel terug te krijgen?

Door dit soort dingen vertrouw ik shoppen in China niet meer.

edit:
Ik heb middels het openstaande ticket gevraagd waarom ze mijn toestel niet kunnen terugsturen en ik wacht weer geduldig af.
Het feit dat ze me middels store-credit de helft van de aanschaf vergoeden, doet niets af aan het feit dat ze mij mijn kapotte eigendom dienen terug te sturen volgens mij.

Anders zou het zomaar kunnen dat ze de telefoon stiekem wel gemaakt hebben, mij afschepen met de helft van mijn aankoopbedrag en vervolgens het toestel weer aan iemand anders voor de volle mep verkopen. Lucratief businessmodel

[ Bericht 17% gewijzigd door nagent op 27-07-2018 16:47:41 (toelichting) ]
  CHI shopkeeper zaterdag 28 juli 2018 @ 11:34:02 #109
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180787374
quote:
15s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 14:53 schreef nagent het volgende:

[..]

Jij kan daar niks aan doen, maar dat is toch van de gekke?

Ze gooien gewoon mijn telefoon weg, zonder mijn toestemming. Als ik hem terugstuur voor reparatie, verandert de telefoon toch niet van eigenaar?

Daarnaast is tegen mij gelogen over het feit dat ze geen vervangend toestel meer op voorraad hebben, want je kan hem zelfs nu nog gewoon kopen.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324

Welke stappen kan ik nog ondernemen om f volledige restitutie te krijgen f een nieuw vervangend toestel f mijn oude defecte toestel terug te krijgen?

Door dit soort dingen vertrouw ik shoppen in China niet meer.

edit:
Ik heb middels het openstaande ticket gevraagd waarom ze mijn toestel niet kunnen terugsturen en ik wacht weer geduldig af.
Het feit dat ze me middels store-credit de helft van de aanschaf vergoeden, doet niets af aan het feit dat ze mij mijn kapotte eigendom dienen terug te sturen volgens mij.

Anders zou het zomaar kunnen dat ze de telefoon stiekem wel gemaakt hebben, mij afschepen met de helft van mijn aankoopbedrag en vervolgens het toestel weer aan iemand anders voor de volle mep verkopen. Lucratief businessmodel

Als de telefoon al weg is kan ik deze niet meer terughalen :(. Ik heb wel al een verzoek ingediend om deze terug te halen.
Ik ga kijken wat er mogelijk is qua vergoeding/vervangend exemplaar. Een volledige restitutie gaat denk ik niet lukken, doordat je het toestel toch al enkele maanden hebt gebruikt. Ik ga eerst vragen of het mogelijk is om een nieuw exemplaar op te sturen. Ik verwacht wel pas rond maandag antwoord terug te hebben. Heb je voor mij nog het ticketnummer? Anders gaat dadelijk langs elkaar heen werken en dat is niet heel handig.

Wat je aangeeft voor maken en dan weer doorverkopen. Dat gaat dus helaas niet op. Dat betekend dat we refurbished apparaten verkopen en dat mogen we dus totaal niet doen. Deze defecte toestellen worden weggegooid of terug naar de producent gestuurd voor verder onderzoek. Daarna worden ze daar vernietigd.

Voor je andere order:
Is het nog gelukt om deze te annuleren?
pi_180787790
Hoi Niels,

Geen klacht over een niet aangekomen pakketje of zo maar een algemene vraag.
Waarom geeft de online support van Gearbest nooit ( maar dan ook echt nooit ) een goed antwoord op een gestelde vraag? Lijkt wel alsof ze maar 1 woord lezen en dan van een papiertje een algemeen antwoord overnemen.

Ik stelde een toch wel duidelijke vraag dacht ik, namelijk deze: "Does it work with Xiaomi Mi TV Box 3 ?" bij dit artikel: https://www.gearbest.com/(...)992.html?wid=1433363 ( = Xiaomi USB3.0 to RJ45 Ethernet Adapter Converter / USB Hub - WHITE )

Antwoord support: "Standard USB3.0 port, high compatibility with different laptops, plug and play, no driver is required ( Windows 8 / 8.1 / 10, Mac OS 10.9 and above )."

Daar kan ik dus helemaal niks mee :(
  CHI shopkeeper zaterdag 28 juli 2018 @ 12:44:35 #111
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180788408
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 11:59 schreef lowo56 het volgende:
Geen klacht over een niet aangekomen pakketje of zo maar een algemene vraag.
Waarom geeft de online support van Gearbest nooit ( maar dan ook echt nooit ) een goed antwoord op een gestelde vraag? Lijkt wel alsof ze maar 1 woord lezen en dan van een papiertje een algemeen antwoord overnemen.

Ik stelde een toch wel duidelijke vraag dacht ik, namelijk deze: "Does it work with Xiaomi Mi TV Box 3 ?" bij dit artikel: https://www.gearbest.com/(...)992.html?wid=1433363 ( = Xiaomi USB3.0 to RJ45 Ethernet Adapter Converter / USB Hub - WHITE )

Antwoord support: "Standard USB3.0 port, high compatibility with different laptops, plug and play, no driver is required ( Windows 8 / 8.1 / 10, Mac OS 10.9 and above )."

Daar kan ik dus helemaal niks mee :(
Goedemiddag,
Tja dat blijft een lastige en ook wel een hekelpuntje. Waarschijnlijk weten ze het antwoord niet en proberen ze op deze manier toch een antwoord te geven. Daar heb je dan natuurlijk niks aan.
Om eerlijk te zijn weet ik het antwoord ook niet op je vraag. Ik verwacht eigenlijk dat het wel lukt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Mocht het dan toch niet lukken dan word ik daarop aangekeken.
pi_180788514
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 11:34 schreef Gearbest het volgende:
Heb je voor mij nog het ticketnummer?
Ticket T18050104531

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 11:34 schreef Gearbest het volgende:
Deze defecte toestellen worden weggegooid of terug naar de producent gestuurd voor verder onderzoek. Daarna worden ze daar vernietigd.
Vreemde gang van zaken, wat nergens beschreven staat volgens mij.
Als ik mijn auto bij de garage breng voor een kapotte koplamp, dan gooien ze hem toch ook niet weg als zij hem niet kunnen repareren?

Ik zou niet akkoord gaan met de helft van het aankoopbedrag. Dan rij ik liever nog even rond met een kapotte lamp.

Een vervangend exemplaar zou zeker een goede optie zijn. Hij is nog steeds in de flash sale.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324

Wel apart dat de ticketbehandelaar dan aangeeft dat er geen vervangende exemplaren meer zijn.

In ieder geval bedankt voor je inzet tot dusverre.
pi_180788881
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 12:44 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Goedemiddag,
Tja dat blijft een lastige en ook wel een hekelpuntje. Waarschijnlijk weten ze het antwoord niet en proberen ze op deze manier toch een antwoord te geven. Daar heb je dan natuurlijk niks aan.
Om eerlijk te zijn weet ik het antwoord ook niet op je vraag. Ik verwacht eigenlijk dat het wel lukt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Mocht het dan toch niet lukken dan word ik daarop aangekeken.
Bedankt voor je eerlijke antwoord.
Ik probeer gewoon deze vraag ook aan de concollega's van Gearbest voor te leggen. Misschien krijg ik bij Banggood of Geekbuying wel een helder antwoord en ga dan kijken waar hij het goedkoopst is en daar bestellen ( mocht het dus wel kunnen anders niet natuurlijk ;) )
  CHI shopkeeper zondag 29 juli 2018 @ 16:42:08 #114
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180815926
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 13:09 schreef lowo56 het volgende:

[..]

Bedankt voor je eerlijke antwoord.
Ik probeer gewoon deze vraag ook aan de concollega's van Gearbest voor te leggen. Misschien krijg ik bij Banggood of Geekbuying wel een helder antwoord en ga dan kijken waar hij het goedkoopst is en daar bestellen ( mocht het dus wel kunnen anders niet natuurlijk ;) )
Nee dat snap ik wel. Hopelijk kunnen ze je daar wel meer duidelijkheid geven. Blijft wel een lastige vraag :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 12:51 schreef nagent het volgende:

[..]

Ticket T18050104531

[..]

Vreemde gang van zaken, wat nergens beschreven staat volgens mij.
Als ik mijn auto bij de garage breng voor een kapotte koplamp, dan gooien ze hem toch ook niet weg als zij hem niet kunnen repareren?

Ik zou niet akkoord gaan met de helft van het aankoopbedrag. Dan rij ik liever nog even rond met een kapotte lamp.

Een vervangend exemplaar zou zeker een goede optie zijn. Hij is nog steeds in de flash sale.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324

Wel apart dat de ticketbehandelaar dan aangeeft dat er geen vervangende exemplaren meer zijn.

In ieder geval bedankt voor je inzet tot dusverre.
Dankjewel dan ga ik dat doorgeven van het ticketnummer. Ik probeer tevens een dat toestel te regelen voor jou.
Je moet het niet vergelijken met een koplamp, maar eerder met een kapotte motor. Daarmee kan je niet verder en kan je kiezen voor de sloop of terugkrijgen. Dit zijn wel totaal andere vergelijkingen.
Ik ga kijken wat de mogelijkheden zijn in ieder geval. Ik verwacht hier morgen/dinsdag antwoord op terug te krijgen.
Het toestel is inderdaad in de flash sale, maar er staat ook bij "Ship between: Aug 28 - Sep 01". Dat zou betekenen dat je nog een maand zou moeten wachten voordat het verzonden gaat worden.
pi_180820028
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 16:42 schreef Gearbest het volgende:
Het toestel is inderdaad in de flash sale, maar er staat ook bij "Ship between: Aug 28 - Sep 01". Dat zou betekenen dat je nog een maand zou moeten wachten voordat het verzonden gaat worden.
Wachten is geen probleem. Het lijkt mij de beste oplossing.

Dat de auto-analogie een beetje scheef is, snap ik. Maar ik had het toestel denk ik niet terug gestuurd, als ik wist dat ik dit kon verwachten. Ik ben zelf vrij technisch en denk dat ik het toestel wel had kunnen repareren, gezien de diagnose die ik gesteld had, maar ik wilde de garantie niet teniet doen door er aan te gaan prutsen.
Als blijkt dat free-repair garantie inhoudt, dat je altijd je toestel kwijt bent en dat ze standaard een cashbackpercentage willen onderhandelen, omdat dat voor Gearbest soms blijkbaar goedkoper is dan repareren en terugsturen, lijkt me dat handig dat ook ergens in de voorwaarden/procedure op te nemen.

In ieder geval wacht ik het geduldig af :-)
  CHI shopkeeper zondag 29 juli 2018 @ 22:29:07 #116
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180823510
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 19:54 schreef nagent het volgende:

[..]

Wachten is geen probleem. Het lijkt mij de beste oplossing.

Dat de auto-analogie een beetje scheef is, snap ik. Maar ik had het toestel denk ik niet terug gestuurd, als ik wist dat ik dit kon verwachten. Ik ben zelf vrij technisch en denk dat ik het toestel wel had kunnen repareren, gezien de diagnose die ik gesteld had, maar ik wilde de garantie niet teniet doen door er aan te gaan prutsen.
Als blijkt dat free-repair garantie inhoudt, dat je altijd je toestel kwijt bent en dat ze standaard een cashbackpercentage willen onderhandelen, omdat dat voor Gearbest soms blijkbaar goedkoper is dan repareren en terugsturen, lijkt me dat handig dat ook ergens in de voorwaarden/procedure op te nemen.

In ieder geval wacht ik het geduldig af :-)
Ik ga het proberen te regelen in ieder geval.
Dat is geen standaard procedure om de telefoon niet terug te sturen. Dit is in de meeste gevallen enkel als het echt niet gemaakt kan worden. Dit is dan ook het beste oplossing. De klant krijgt de nieuw exemplaar of deel van zijn geld terug. Dit is dan ook weer afhankelijk van hoeveel tijd de klant het product heeft gebruikt.
Jij bent dan weer technisch, maar de meeste mensen zijn het niet (ik ook niet). Ik ga er zelf ook vanuit dat wanneer ze aangeven dat het niet te maken is het dan ook werkelijk niet te maken is. Anders zou de reparatiedienst geen zin hebben of niet van toepassing zijn.
pi_180829311
Beste Gearbest. Nu krijg ik weer dit antwoord:

quote:
This item is not in stock now.

We expect to ship between Aug 29 - Sep 02.

You can buy the item when it is available.

We have refunded 95 USD on your GB wallet on Jul 26.

This is the best solution we can provide.

There is no extra compensation.

Thank you for your support.

Best Regards

Senior Customer Service Agent
http://www.gearbest.com/
Kun je nog regelen dat ik een vervangend toestel krijg wanneer deze beschikbaar komt?
De storecredit kunnen ze weer terugnemen dan.
  CHI shopkeeper maandag 30 juli 2018 @ 10:01:34 #118
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180829831
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 09:21 schreef nagent het volgende:
Beste Gearbest. Nu krijg ik weer dit antwoord:

[..]

Kun je nog regelen dat ik een vervangend toestel krijg wanneer deze beschikbaar komt?
De storecredit kunnen ze weer terugnemen dan.
Je bent wel al akkoord gegaan met de store credit? Ik dacht namelijk dat je daarmee niet akkoord was gegaan.
Dat maakt het wel weer een stuk lastiger. Ik ga er weer achteraan.
pi_180830625
Hoi Gearbest,

Vanuit T.net forum hier naar toe gestuurd om te bevestigen of ik met onderstaande link kan bestellen zonder in de problemen te komen.

https://www.gearbest.com/(...)349303&lkid=12886141

Ik zie bij verzendopties: "EU priority Line 0.00 10-18 business days" Is dit de optie die moet kiezen?
pi_180830649
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2018 10:01 schreef Gearbest het volgende:
Je bent wel al akkoord gegaan met de store credit? Ik dacht namelijk dat je daarmee niet akkoord was gegaan.
Dat maakt het wel weer een stuk lastiger. Ik ga er weer achteraan.
Op voorwaarde/in de veronderstelling dat ik mijn oude toestel terug zou krijgen.
  CHI shopkeeper maandag 30 juli 2018 @ 11:28:01 #121
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180831101
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 10:57 schreef nagent het volgende:

[..]

Op voorwaarde/in de veronderstelling dat ik mijn oude toestel terug zou krijgen.
Oke dan weet ik dat. Ik ga kijken wat ik nog kan doen.

quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 10:55 schreef Loevie het volgende:
Hoi Gearbest,

Vanuit T.net forum hier naar toe gestuurd om te bevestigen of ik met onderstaande link kan bestellen zonder in de problemen te komen.

https://www.gearbest.com/(...)349303&lkid=12886141

Ik zie bij verzendopties: "EU priority Line 0.00 10-18 business days" Is dit de optie die moet kiezen?
Dat klopt inderdaad.
Je gebruikt deze link van de Xiaomi Air Laptop Fingerprint Recognition. Je kan zelfs nog 17 besparen door via de app te bestellen.
Open de link met je smartphone en klik op “Open APP” bovenaan de website.
Dit gaat samen met onderstaande link :)
Je moet dan inderdaad EU Priority Line (+0,00) gebruiken.
pi_180867637
Orderdatum: 10-7-2018
- Product: Smartmi Smart Toilet Seat
- Ordernummer: 18071200920315263210
- Tracking nummer (indien beschikbaar):5402329046 - dpd 15505402329046
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: pakket niet aanwezig bij dpd parcel shop
- Voorkeur: Resend of Refund? Resent

Goede morgen Support,

Probleem doet zich voor dat mijn pakket is afgeleverd door DPD bij een parcel shop. Alleen bij het ophalen hebben zij mijn pakket niet kunnen vinden. Ik heb ook contact gehad met DPD maar konden niks voor mij betekenen, dan alleen aan te geven dat de verzender bij hun een onderzoek kan aanvragen.

Ik heb ook contact gehad met jullie via een ticket. Maar helaas kom ik ook niet verder dan:

" Dear ,

We are sorry for this inconvenience and empathize with your frustration of not receiving the item.

As we explained earlier on the shipping company's website the parcel has been delivered. In this case, the package was shipped to the correct address as provided by you during the checkout and we shipped it to you in good faith.

Unfortunately these kinds of losses are beyond our control.

We regret to inform you that there is no compensation in such case. The shipping agent is responsible for this loss.

Once again we apologize for any inconvenience caused.


Best Regards

Lachina

Gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com"

Zou u mij verder kunnen helpen? Ik heb 200 euro betaald, ook met verzend verzekering, maar heb gevoel dat het niet goed komt.

Alvast bedankt

[ Bericht 0% gewijzigd door Kit72 op 01-08-2018 20:31:13 ]
pi_180869079
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 11:28 schreef Gearbest het volgende:
Oke dan weet ik dat. Ik ga kijken wat ik nog kan doen.

Bedankt. Moet ik zelf nog reageren op het ticket?
  CHI shopkeeper woensdag 1 augustus 2018 @ 20:48:42 #124
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180882224
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 06:42 schreef Kit72 het volgende:
Orderdatum: 10-7-2018
- Product: Smartmi Smart Toilet Seat
- Ordernummer: 18071200920315263210
- Tracking nummer (indien beschikbaar):5402329046 - dpd 15505402329046
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: pakket niet aanwezig bij dpd parcel shop
- Voorkeur: Resend of Refund? Resent

Goede morgen Support,

Probleem doet zich voor dat mijn pakket is afgeleverd door DPD bij een parcel shop. Alleen bij het ophalen hebben zij mijn pakket niet kunnen vinden. Ik heb ook contact gehad met DPD maar konden niks voor mij betekenen, dan alleen aan te geven dat de verzender bij hun een onderzoek kan aanvragen.

Ik heb ook contact gehad met jullie via een ticket. Maar helaas kom ik ook niet verder dan:

" Dear ,

We are sorry for this inconvenience and empathize with your frustration of not receiving the item.

As we explained earlier on the shipping company's website the parcel has been delivered. In this case, the package was shipped to the correct address as provided by you during the checkout and we shipped it to you in good faith.

Unfortunately these kinds of losses are beyond our control.

We regret to inform you that there is no compensation in such case. The shipping agent is responsible for this loss.

Once again we apologize for any inconvenience caused.

Best Regards

Lachina

Gearbest Customer Service

http://www.gearbest.com"

Zou u mij verder kunnen helpen? Ik heb 200 euro betaald, ook met verzend verzekering, maar heb gevoel dat het niet goed komt.

Alvast bedankt
Ik heb deze doorgegeven. Echter krijg ik nu de melding dat het pakketje wel in een DPD pick -up point zou moeten liggen. Blijkbaar is er weer een status update gekomen vandaag. Zou je daar nog eens langs willen gaan ter controle? Mocht het niet zo zijn dan ga ik ermee verder. Al vrees ik wel dat je een tijdje moet wachten voordat over kan worden gegaan op een resend.

quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 09:16 schreef nagent het volgende:

[..]

Bedankt. Moet ik zelf nog reageren op het ticket?
Beste van wel, maar ben zelf nog in afwachting op goed antwoord. Het loopt allemaal moeilijk, omdat support blijft aangeven dat je de refund geaccepteerd hebt. Ik ben er nog wel mee bezig in ieder geval :)
pi_180890850
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 20:48 schreef Gearbest het volgende:
Beste van wel, maar ben zelf nog in afwachting op goed antwoord. Het loopt allemaal moeilijk, omdat support blijft aangeven dat je de refund geaccepteerd hebt. Ik ben er nog wel mee bezig in ieder geval
->
quote:
Dear X,

Please take your 95USD storecredit back and send me a replacement phone once it is available.
I was under the impression I would get my phone back as laid out in the terms, but unfortunately you lost it, so I think I deserve a replacement phone or full refund.
Thank you.
Had geen zin om er een heel verhaal van te maken. Frustrerend best.
pi_180901935
Bedankt Support. Mijn issue is opgelost.
pi_180912422
Nou dit weer... Onbegrijpelijk dat ze mijn oude toestel gewoon kwijt zijn en zelfs na 3x voorgelogen te zijn door support sturen ze geen vervangend toestel.
Ik voel me nu behoorlijk geschoffeerd, maar ik begrijp dat dat normaal is als je support uit China probeert te krijgen..

Kun je nog iets voor me betekenen of moet ik nu echt mijn tijd gaan besteden aan een slechte review? Ik denk dat ik geduldig genoeg ben geweest.

quote:
Dear ,

Thank you for your message.

We have refunded 95 USD on your GB wallet on Jul 26.

It is not possible to restore.

You can replace a new order when the item is available.

Thank you for your understanding.

If you have any further question, please feel free to contact us and submit a new ticket.

We look forward to having a cooperation again in the near future.

Best Regards

Senior Customer Service Agent
http://www.gearbest.com/
--> reply

quote:
Dear ,

What is so impossible? Maybe it is possible for your manager to send me a replacement phone?

I can't believe you guys lost my phone and think that's ok!
I sent it back for repair, not a half baked refund!
I'm not OK with the 95USD refund in store credit and don't see why I should be.


[ Bericht 14% gewijzigd door nagent op 03-08-2018 09:22:45 (beantwoord) ]
  CHI shopkeeper vrijdag 3 augustus 2018 @ 17:54:23 #128
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180923401
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 18:22 schreef Kit72 het volgende:
Bedankt Support. Mijn issue is opgelost.
Super dat dit is opgelost.

quote:
13s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 09:16 schreef nagent het volgende:
Nou dit weer... Onbegrijpelijk dat ze mijn oude toestel gewoon kwijt zijn en zelfs na 3x voorgelogen te zijn door support sturen ze geen vervangend toestel.
Ik voel me nu behoorlijk geschoffeerd, maar ik begrijp dat dat normaal is als je support uit China probeert te krijgen..

Kun je nog iets voor me betekenen of moet ik nu echt mijn tijd gaan besteden aan een slechte review? Ik denk dat ik geduldig genoeg ben geweest.

[..]

--> reply

[..]

Huh je telefoon is helemaal niet kwijt, maar teruggestuurd naar de producent. Dat is wat ik doorkrijg dus weet niet waar het "kwijt zijn" ineens vandaan komt. Ik heb dit ook nergens zien staan.
Ik krijg steeds terug dat er niks meer mogelijk is. Dit komt mede doordat je de $95 geaccepteerd staat en dan ineens probeert terug te draaien voor een nieuwe telefoon. Dan kan ik helaas niks meer voor je betekenen op dit moment. Ik blijf het proberen alleen acht ik de kans klein....
Je hebt immers zwart op wit aangegeven dat je de $95 refund hebt geaccepteerd en dat maakt het voor mij super lastig om nog iets te kunnen regelen.
pi_180936674
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 17:54 schreef Gearbest het volgende:
Ik krijg steeds terug dat er niks meer mogelijk is. Dit komt mede doordat je de $95 geaccepteerd staat en dan ineens probeert terug te draaien voor een nieuwe telefoon.
Laat ik het nog een keer even uitzetten:

op 07/24/2018 02:35:06 CST wordt er gezegd, dat de telefoon niet te repareren is en dat de telefoon niet op voorraad is, dus ze kunnen het niet "resenden" .
quote:
After inspecting it carefully with our technicians, we regret to inform you that this item cannot be repaired.
...
The item is not in stock, so we can not resend it for you.
Dit is niet waar.. Artikel is gehele tijd nog te koop in de webshop.

quote:
According to link below, there still is 31 in stock.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324
It would be great if you can send me a replacement, if not please refund in full.
quote:
We offer repairing service within one year.
But your item can not been fixed.
We only can offer you partial refund.
...
Ik dacht nou jammer dan, dan repareer ik mijn oude telefoon zelf wel. Of mij dat lukt of niet lijkt me niet van toepassing. De telefoon is nog steeds mijn bezit.
In de voorwaarden staat immers dat na reparatie de telefoon gratis wordt terugverzonden, waaraan ik nu twijfel. Ik hoor graag de eerste persoon die zijn spullen ooit nog terug ziet na het te hebben opgestuurd ter reparatie...

Waar ik akkoord mee ben gegaan is: De $95 storecredit + mijn oude telefoon terug...

quote:
07/25/2018 03:35:25 CST
please refund to GB wallet, but I'd really like to have the phone back soon to see if it can be repaired elsewhere.
When can I expect it?
Waar vervolgens niet op ingegaan wordt. Raar wel een beetje...
Dus op 26-7 vraag ik nogmaals wanneer ik mijn telefoon terug kan verwachten.

Dan komt onderstaand antwoord:
quote:
Please note that the unfixed item can not been returned to you.
zonder dat uitgelegd wordt waarom. Op dit moment begint de moed me in de schoenen te zakken, maar ik blijf rustig en beleefd en vraag waarom:
quote:
Why can't the unfixed item be returned?
I really would like it back.
Krijg ik onderstaand antwoord:
quote:
Due to the accessory is not availble, so the item can not been fixed.
Geen idee wat hier bedoeld wordt, dus nog maar eens vragen.
quote:
What accessory is not available? I understand my phone can't fixed by you, but I do want the broken phone sent back to me.
Krijg ik deze reactie:
quote:
Sorry that we could not return the phone to you.
Due to we have sent it to our technical and they could not identify which one is yours.
Ja en nu? Schaakmat ofzo? Wie zijn fout is dat? Wie heeft zijn administratie nu niet op orde?
Of is het gebruikelijk dat alles wat ter reparatie binnenkomt in een grote bak gegooid wordt en nooit meer naar gekeken? We hebben het hier nog steeds over mijn eigendom.

Ik wist voordat ik het opstuurde precies wat er met het toestel aan de hand was en deze had nog zeker van nut geweest, maar niet getreurd dat ze hem kwijt zijn, maar weer opnieuw onderhandelen dan, want dat is wat een support afdeling hoort te doen :{

Ze gaan verder niet in op het feit dat ze mijn oude telefoon niet terug kunnen sturen, want dat is blijkbaar maar gezeur. Ze horen gewoon wat ze willen horen en verder niets.

quote:
For me the only good option here is to take your 95 USD storecredit back and send me a replacement phone, since it is still available for sale even though you told me twice that it wasn't.
Ik wijs ze hier ook nog even op het feit dat ze me gewoon onwaarheden hebben verteld.

quote:
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_647663.html?wid=1817324 129.99 USD
This item is not in stock now.
We expect to ship between Aug 29 - Sep 02.
You can buy the item when it is available.
Hierop stel ik voor dat ze hun storecredit terugnemen en inderdaad aan hun "free repair voorwaarde" voldoen door zoals normale bedrijven kosteloos een vervangend toestel te sturen.
Ik kan nog best even wachten.

Uiteindelijk zijn we beland bij onderstaand antwoord:
quote:
Please kindly note that the item has passed the 45 days money back guarantee and you used the item for a long time.
Sorry that we could not resend you a new one.
And you have agreed with the refund of 95 USD.
Ik weet dat 3 maanden een hele lange tijd is :6
Zo lang heeft mijn toestel goed gewerkt. En zo lang ben ik al bezig met de reparatie ervan.

Ik ben akkoord gegaan met een refund van 95$ en mijn oude telefoon terug.
Als dit niet mogelijk is, dan moet er m.i.opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing.

Voor mij zijn dit:
1- 95USD$ store credit en mijn oude telefoon terug
2- Vervangend toestel dat ze al veel eerder hadden kunnen sturen.
3- Full refund.

Iedere andere oplossing is gewoon oplichterij in mijn ogen, maar ik laat me graag van een andere logica overtuigd worden.

quote:
How are you sorry you can't resend a new one? Isn't that what free repair is about?
If that's not what it is, then at least send me the old phone back.
It is still my property. You lost it, you find it.

Thank you.
Edit:
Nu weer een herhaling van zetten.
We hebben je 95$ storecredit gegeven en daar moet je het mee doen. Ergens anders wordt niet op ingegaan.
Ik ga deze arme supportmedewerker, die ik niet bij naam zal noemen, met rust laten, aangezien hij enkel uitvoert wat zijn criminele baas hem opdraagt en blijkbaar niet anders kan doen.

Zal er t.z.t. nog een review aan wijden, maar voor nu zou ik van mijn storecredit een leuke 2-din autoradio willen aanschaffen. Als je er een kan leveren zonder extra douanekosten, dan hou ik me aanbevolen. Bedankt voor je hulp in ieder geval.

[ Bericht 3% gewijzigd door nagent op 06-08-2018 10:07:33 (ben er klaar mee,) ]
  CHI shopkeeper maandag 6 augustus 2018 @ 11:14:51 #130
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_180977955
quote:
11s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 11:08 schreef nagent het volgende:

[..]

Laat ik het nog een keer even uitzetten:

op 07/24/2018 02:35:06 CST wordt er gezegd, dat de telefoon niet te repareren is en dat de telefoon niet op voorraad is, dus ze kunnen het niet "resenden" .

[..]

Dit is niet waar.. Artikel is gehele tijd nog te koop in de webshop.

[..]

[..]

Ik dacht nou jammer dan, dan repareer ik mijn oude telefoon zelf wel. Of mij dat lukt of niet lijkt me niet van toepassing. De telefoon is nog steeds mijn bezit.
In de voorwaarden staat immers dat na reparatie de telefoon gratis wordt terugverzonden, waaraan ik nu twijfel. Ik hoor graag de eerste persoon die zijn spullen ooit nog terug ziet na het te hebben opgestuurd ter reparatie...

Waar ik akkoord mee ben gegaan is: De $95 storecredit + mijn oude telefoon terug...

[..]

Waar vervolgens niet op ingegaan wordt. Raar wel een beetje...
Dus op 26-7 vraag ik nogmaals wanneer ik mijn telefoon terug kan verwachten.

Dan komt onderstaand antwoord:

[..]

zonder dat uitgelegd wordt waarom. Op dit moment begint de moed me in de schoenen te zakken, maar ik blijf rustig en beleefd en vraag waarom:

[..]

Krijg ik onderstaand antwoord:

[..]

Geen idee wat hier bedoeld wordt, dus nog maar eens vragen.

[..]

Krijg ik deze reactie:

[..]

Ja en nu? Schaakmat ofzo? Wie zijn fout is dat? Wie heeft zijn administratie nu niet op orde?
Of is het gebruikelijk dat alles wat ter reparatie binnenkomt in een grote bak gegooid wordt en nooit meer naar gekeken? We hebben het hier nog steeds over mijn eigendom.

Ik wist voordat ik het opstuurde precies wat er met het toestel aan de hand was en deze had nog zeker van nut geweest, maar niet getreurd dat ze hem kwijt zijn, maar weer opnieuw onderhandelen dan, want dat is wat een support afdeling hoort te doen :{

Ze gaan verder niet in op het feit dat ze mijn oude telefoon niet terug kunnen sturen, want dat is blijkbaar maar gezeur. Ze horen gewoon wat ze willen horen en verder niets.

[..]

Ik wijs ze hier ook nog even op het feit dat ze me gewoon onwaarheden hebben verteld.

[..]

Hierop stel ik voor dat ze hun storecredit terugnemen en inderdaad aan hun "free repair voorwaarde" voldoen door zoals normale bedrijven kosteloos een vervangend toestel te sturen.
Ik kan nog best even wachten.

Uiteindelijk zijn we beland bij onderstaand antwoord:

[..]

Ik weet dat 3 maanden een hele lange tijd is :6
Zo lang heeft mijn toestel goed gewerkt. En zo lang ben ik al bezig met de reparatie ervan.

Ik ben akkoord gegaan met een refund van 95$ en mijn oude telefoon terug.
Als dit niet mogelijk is, dan moet er m.i.opnieuw gekeken worden naar een passende oplossing.

Voor mij zijn dit:
1- 95USD$ store credit en mijn oude telefoon terug
2- Vervangend toestel dat ze al veel eerder hadden kunnen sturen.
3- Full refund.

Iedere andere oplossing is gewoon oplichterij in mijn ogen, maar ik laat me graag van een andere logica overtuigd worden.

[..]

Edit:
Nu weer een herhaling van zetten.
We hebben je 95$ storecredit gegeven en daar moet je het mee doen. Ergens anders wordt niet op ingegaan.
Ik ga deze arme supportmedewerker, die ik niet bij naam zal noemen, met rust laten, aangezien hij enkel uitvoert wat zijn criminele baas hem opdraagt en blijkbaar niet anders kan doen.

Zal er t.z.t. nog een review aan wijden, maar voor nu zou ik van mijn storecredit een leuke 2-din autoradio willen aanschaffen. Als je er een kan leveren zonder extra douanekosten, dan hou ik me aanbevolen. Bedankt voor je hulp in ieder geval.

Mijn excuses voor de late reactie. Ik moest eerst wat dingen navragen voor ik alles kon beantwoorden. Tevens wil ik je laten weten dat ik er zelf nog niet helemaal klaar mee ben. Ik kan nog een laatste stap ondernemen en die ga ik vandaag ik gang zetten. Hopelijk met succes en ik duim voor een goede afloop. Ik weet niet precies hoelang het duurt voordat ik antwoord hierop heb gekregen, maar laat je dit natuurlijk zo snel mogelijk weten :). Niet geschoten is altijd mis.

Het toestel was inderdaad niet te maken en een vervangend toestel was nog wel te koop. Helaas was er geen voorraad en zou deze pas weer een maand laten (eind augustus) op voorraad zijn. Vandaar jou argument van wel te koop en gaf support aan dat deze niet meer op voorraad was.
We hebben al menige telefoon of ander product gerepareerd en teruggestuurd. De vele topics van support op het FOK forums zijn daar ook het bewijs van. Al zal niet iedereen reageren als ze het product terug ontvangen hebben :'(
Ik heb tevens even nagevraagd hoe het nu precies zit met je toestel. Ze konden het niet maken en hebben het toen teruggestuurd naar de producent voor verder onderzoek. Hierbij wordt een formulier toegevoegd zonder jou persoonlijke gegevens (door privacy redenen). Zo weten wij en de product niet meer welk toestel van wie precies is. Daarom kunnen we niet meer achterhalen welk toestel van jou is. Wel is er een nummer toegevoegd dus zijn aan het kijken of we het zo bij de producent kunnen achterhalen.

Ik zou inderdaad soms graag meer willen doen dan er mogelijk is, maar soms zijn mijn handen inderdaad gebonden O-)
Ik kan je wel een link geven voor de autoradio (dan moet je me even de link geven). Dan moet je wel de bestelling plaatsen met de link + EU Priority Line als verzendmethode. Ik zou nog even wachten tot ik een definitief antwoord terug heb over je case/store credit.
pi_180997914
Is Priority Line hetzelfde als EU Priority Line? Want zie eigenlijk nooit de optie EU Priority line voor verzending.
  CHI shopkeeper dinsdag 7 augustus 2018 @ 14:27:07 #132
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181005436
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 09:32 schreef sieben563 het volgende:
Is Priority Line hetzelfde als EU Priority Line? Want zie eigenlijk nooit de optie EU Priority line voor verzending.
Je ziet meestal Priority Line op de productpagina staan. Als je het product toevoegt aan je winkelmandje en het bestelproces verder doorloopt. Dan kom je uit op een pagina waar je je shipping address kan toevoegen/veranderen en coupon codes kan toevoegen. Op die pagina staat ook "Shipping Options". Daar kan je "EU Priority Line" kiezen als verzendmethode.
Mocht deze er niet tussen staan, maar enkel "EU Express" stuur ons dan een bericht dan gaan we dat speciaal in orde maken.
Hopelijk is dit zo duidelijk?
pi_181013619
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 14:27 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je ziet meestal Priority Line op de productpagina staan. Als je het product toevoegt aan je winkelmandje en het bestelproces verder doorloopt. Dan kom je uit op een pagina waar je je shipping address kan toevoegen/veranderen en coupon codes kan toevoegen. Op die pagina staat ook "Shipping Options". Daar kan je "EU Priority Line" kiezen als verzendmethode.
Mocht deze er niet tussen staan, maar enkel "EU Express" stuur ons dan een bericht dan gaan we dat speciaal in orde maken.
Hopelijk is dit zo duidelijk?
Bedankt voor het duidelijke antwoord.
Nog 1 vraagje, het klopt toch dat ik met EU Priority Line normaal gezien geen douane kosten moeten betalen?
  CHI shopkeeper dinsdag 7 augustus 2018 @ 20:07:23 #134
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181014109
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 19:47 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Bedankt voor het duidelijke antwoord.
Nog 1 vraagje, het klopt toch dat ik met EU Priority Line normaal gezien geen douane kosten moeten betalen?
Bij gebruik van onze linken hier samen met EU Priority Line als verzendmethode niet nee. Mocht het toch voorkomen door n of andere reden. Dan betalen we deze volledig terug natuurlijk :)
pi_181014385
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 20:07 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Bij gebruik van onze linken hier samen met EU Priority Line als verzendmethode niet nee. Mocht het toch voorkomen door n of andere reden. Dan betalen we deze volledig terug natuurlijk :)
Wat bedoel je met "Bij gebruik van onze linken"?
  CHI shopkeeper dinsdag 7 augustus 2018 @ 20:32:50 #136
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181014813
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 20:18 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Wat bedoel je met "Bij gebruik van onze linken"?
De productlinken die we hier op FOK gebruiken. De linken bijvoorbeeld in dit topic:
CHI / [Gearbest] Gearbest's Coupons/Deals verzameling

Mocht je product er niet tussen staan of kan je het niet zo snel vinden. Stuur ons dan de link naar het product :)
pi_181025269
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 20:32 schreef Gearbest het volgende:

[..]

De productlinken die we hier op FOK gebruiken. De linken bijvoorbeeld in dit topic:
CHI / [Gearbest] Gearbest's Coupons/Deals verzameling

Mocht je product er niet tussen staan of kan je het niet zo snel vinden. Stuur ons dan de link naar het product :)
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 augustus 2018 20:32 schreef Gearbest het volgende:

[..]

De productlinken die we hier op FOK gebruiken. De linken bijvoorbeeld in dit topic:
CHI / [Gearbest] Gearbest's Coupons/Deals verzameling

Mocht je product er niet tussen staan of kan je het niet zo snel vinden. Stuur ons dan de link naar het product :)
Kan je voor dit product: https://www.gearbest.com/(...)725.html?wid=1433363
Een link van jullie geven aub :)
Nog 1 vraagje ik wil graag de xiaomi mi band 3 kopen, ik zie dat hier ineens een internationale versie van is, wat is verschil? Gewoon de taal?

[ Bericht 3% gewijzigd door sieben563 op 08-08-2018 13:18:43 ]
  CHI shopkeeper woensdag 8 augustus 2018 @ 20:12:21 #138
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181038774
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 09:34 schreef sieben563 het volgende:

[..]

[..]

Kan je voor dit product: https://www.gearbest.com/(...)725.html?wid=1433363
Een link van jullie geven aub :)
Nog 1 vraagje ik wil graag de xiaomi mi band 3 kopen, ik zie dat hier ineens een internationale versie van is, wat is verschil? Gewoon de taal?
Geen probleem.
Hierbij de link naar de ORICO Desktop Cable Organizer Silicone Cord Holder Clip.

Voor de Mi Band 3 is het grote verschil de taal inderdaad. Tevens is er een verschil met de tekst. Dat de internationale versie ook gewoon tekst afbeeld en niet gewoon de Chinese tekst (de taal dus :) )
pi_181048056
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 20:12 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Geen probleem.
Hierbij de link naar de ORICO Desktop Cable Organizer Silicone Cord Holder Clip.

Voor de Mi Band 3 is het grote verschil de taal inderdaad. Tevens is er een verschil met de tekst. Dat de internationale versie ook gewoon tekst afbeeld en niet gewoon de Chinese tekst (de taal dus :) )
Super bedankt voor al je hulp, nu is het echt het laatste voor ik bestel. Ik zie net dat bij de xiaomi mi band 3: https://www.gearbest.com/(...)849.html?wid=1349303
Niet de optie is voor EU priority line, alleen EU express, jij zei dat je dit kon regelen als ik iets stuurde :)

Alvast bedankt
  CHI shopkeeper donderdag 9 augustus 2018 @ 10:34:54 #140
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181048534
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 10:02 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Super bedankt voor al je hulp, nu is het echt het laatste voor ik bestel. Ik zie net dat bij de xiaomi mi band 3: https://www.gearbest.com/(...)849.html?wid=1349303
Niet de optie is voor EU priority line, alleen EU express, jij zei dat je dit kon regelen als ik iets stuurde :)

Alvast bedankt
Dat klopt inderdaad.
Hierbij de link van de Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Wristband (INTERNATIONAL VERSION).
Laat even weten als het gelukt is dan kan ik direct in orde maken ;)
pi_181049205
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 10:34 schreef Gearbest het volgende:
Dat klopt inderdaad.
Hierbij de link van de Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Wristband (INTERNATIONAL VERSION).
Laat even weten als het gelukt is dan kan ik direct in orde maken
Moet ik het dan gewoon bestellen met EU express en dan verander jij dit naar EU priority?
  CHI shopkeeper donderdag 9 augustus 2018 @ 11:14:56 #142
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181049311
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:09 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Moet ik het dan gewoon bestellen met EU express en dan verander jij dit naar EU priority?
Gewoon bestellen met EU Express (+6,54) in dit geval en dan dekken we deze voor EU Express voor deze verzending ;)
Moet je wel even laten weten als de bestelling afgerond is.
pi_181049529
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:14 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Gewoon bestellen met EU Express (+6,54) in dit geval en dan dekken we deze voor EU Express voor deze verzending ;)
Moet je wel even laten weten als de bestelling afgerond is.
Het is besteld, order number: 18080900976304225661

[ Bericht 4% gewijzigd door sieben563 op 09-08-2018 11:37:03 ]
  CHI shopkeeper donderdag 9 augustus 2018 @ 12:48:12 #144
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181051390
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 11:24 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Het is besteld, order number: 18080900976304225661
Yes het is in orde :)
pi_181051612
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:48 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Yes het is in orde :)
Top, bedankt voor de hulp.
Nu even wachten tot het er is :)
  CHI shopkeeper donderdag 9 augustus 2018 @ 13:35:56 #146
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181052742
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:56 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Top, bedankt voor de hulp.
Nu even wachten tot het er is :)
Alvast veel plezier ermee :)

quote:
11s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 11:08 schreef nagent het volgende:
Edit:
Nu weer een herhaling van zetten.
We hebben je 95$ storecredit gegeven en daar moet je het mee doen. Ergens anders wordt niet op ingegaan.
Ik ga deze arme supportmedewerker, die ik niet bij naam zal noemen, met rust laten, aangezien hij enkel uitvoert wat zijn criminele baas hem opdraagt en blijkbaar niet anders kan doen.

Zal er t.z.t. nog een review aan wijden, maar voor nu zou ik van mijn storecredit een leuke 2-din autoradio willen aanschaffen. Als je er een kan leveren zonder extra douanekosten, dan hou ik me aanbevolen. Bedankt voor je hulp in ieder geval.
Ik heb inmiddels heel wat gesprekken een positief bericht terug en ik denk zelf dat het redelijk positief is. Je zal er een ticket over ontvangen in je account, want er zijn namelijk 2 opties mogelijk. Het is in ieder geval al beter dan je nu hebt ben ik van mening. Graag even laten weten via het ticket waar je voorkeur naartoe gaat.
Hopelijk is het nu dan nog redelijk in orde gekomen?
pi_181057367
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 13:35 schreef Gearbest het volgende:
Ik heb inmiddels heel wat gesprekken een positief bericht terug en ik denk zelf dat het redelijk positief is. Je zal er een ticket over ontvangen in je account, want er zijn namelijk 2 opties mogelijk. Het is in ieder geval al beter dan je nu hebt ben ik van mening. Graag even laten weten via het ticket waar je voorkeur naartoe gaat.
Hopelijk is het nu dan nog redelijk in orde gekomen?
Ik zag het. Volgens mij moet dat goed komen.
Zodra ik het toestel binnen heb (ik ga voor optie 2), zal ik een eerlijke / goede review schrijven.
Bedankt ook vooral voor jouw inzet!
pi_181147327
We zijn weer een paar dagen verder. Helaas was hun voorgestelde alternatief, de Xiami Max refurb toch niet meer beschikbaar. Toen mocht ik zelf een refurb product kiezen van max 180$

Dus koos ik de Elephone S8 die toen voor 178$ in de sale was. Ten tijde van Gearbest's reactie was hij ineens 202$ geworden. Ze vroegen me dus om bij te betalen. Nu toch maar een andere gekozen.

Waar ik me nu nog een beetje zorgen om maak is de opmerking over het "terugbetalen" van de store credit. Ik zie de bui al hangen dat ze me niet de mogelijkheid geven om deze bestelling met store credit te betalen... is dat gebruikelijk?

quote:
R216639202 https://www.gearbest.com/(...)918.html?wid=1433363 205.78 USD

This item is in stock now.

But the price is higher than the original item you bought.

We can resend it for you, but you need to cover the difference price 30 USD at least.

You can to repay 95 USD to us.

So you have to cover SUM amount 125 USD.

We can send the invoice of payment to you via paypal.

Please confirm if we can go ahead.
quote:
When I looked, the Elephone S8 was at a lower price.. 178$ I believe.

But can I get this one instead?
https://www.gearbest.com/(...)558.html?wid=1433363
Listed at $155.91

Please make sure I can pay for this phone using my store credit.
Thank you.
  CHI shopkeeper maandag 13 augustus 2018 @ 20:39:58 #149
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181161017
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 09:27 schreef nagent het volgende:
We zijn weer een paar dagen verder. Helaas was hun voorgestelde alternatief, de Xiami Max refurb toch niet meer beschikbaar. Toen mocht ik zelf een refurb product kiezen van max 180$

Dus koos ik de Elephone S8 die toen voor 178$ in de sale was. Ten tijde van Gearbest's reactie was hij ineens 202$ geworden. Ze vroegen me dus om bij te betalen. Nu toch maar een andere gekozen.

Waar ik me nu nog een beetje zorgen om maak is de opmerking over het "terugbetalen" van de store credit. Ik zie de bui al hangen dat ze me niet de mogelijkheid geven om deze bestelling met store credit te betalen... is dat gebruikelijk?

[..]

[..]

Wel weer vervelend dat het zo gelopen is. Ik ga in ieder geval wel doorgeven dat ze $95 van de order betaald gaat worden met store credit. Ik ga ervan uit dat dit eigenlijk geen probleem moet worden.
pi_181171751
Goedemorgen #Gearbest

Enig idee wanner men deze gaat versturen? https://www.gearbest.com/(...)ail&utm_campaign=ord
Had deze vorige week besteld met jou hulp. Toen stond er nog einde pre-sale op 16 augustus en waarschijnlijke verzending 20 augustus, maar nu is dat al veranderd naar einde pre-sale 31 augustus en waarschijnlijke verzending 3 september. Word dit niet vroeger naar mij verzonden? Vind ik wel spijtig dat ik zo lang ga moeten wachten.

Trouwens al super hard bedankt voor je hulp en wat je hier voor andere ook doet. Had ik dit maar eerder geweten dat jij hier van Gearbest op een forum zat. Want heb paar jaar geleden is problemen gehad met een order en via de support kreeg ik niet echt de beste hulp.
  CHI shopkeeper dinsdag 14 augustus 2018 @ 20:16:02 #151
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181186684
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 09:11 schreef sieben563 het volgende:
Goedemorgen #Gearbest

Enig idee wanner men deze gaat versturen? https://www.gearbest.com/(...)ail&utm_campaign=ord
Had deze vorige week besteld met jou hulp. Toen stond er nog einde pre-sale op 16 augustus en waarschijnlijke verzending 20 augustus, maar nu is dat al veranderd naar einde pre-sale 31 augustus en waarschijnlijke verzending 3 september. Word dit niet vroeger naar mij verzonden? Vind ik wel spijtig dat ik zo lang ga moeten wachten.

Trouwens al super hard bedankt voor je hulp en wat je hier voor andere ook doet. Had ik dit maar eerder geweten dat jij hier van Gearbest op een forum zat. Want heb paar jaar geleden is problemen gehad met een order en via de support kreeg ik niet echt de beste hulp.
Fijn om te horen dat je mijn werk hier waardeert.
Heb je voor mij ook een ordernummer dan kan ik dat na gaan vragen. Het kan namelijk zijn dat de orderdatum opschuift met het plaatsen van het aantal orders. Het kan dus goed zijn dat je order wordt verzonden die aangegeven stond toen je de order plaatste.
pi_181187164
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 20:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Fijn om te horen dat je mijn werk hier waardeert.
Heb je voor mij ook een ordernummer dan kan ik dat na gaan vragen. Het kan namelijk zijn dat de orderdatum opschuift met het plaatsen van het aantal orders. Het kan dus goed zijn dat je order wordt verzonden die aangegeven stond toen je de order plaatste.
Hierbij mijn order nummer: Order No2: 18080900976304223325
pi_181197601
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 20:39 schreef Gearbest het volgende:
Ik ga ervan uit dat dit eigenlijk geen probleem moet worden.
Helaas, toch wel.

Ik heb een factuur gekregen in mijn mail via paypal:

quote:
[email protected]
INVOICE
Invoice #:18864
Invoice date:Aug 15, 2018
Due date:Aug 15, 2018
Amount due: $95.00

Description WRMA1808151207519333C
Nu snap ik, dat ik die 95$ store credit die ik straks overhoud ook aan iets anders kan besteden, maar ik weet niet of ik nu wel zin heb om weer 95$ te spenderen aan een refurb phone die net zo goed d.o.a. kan zijn en ik weet niet goed hoe in dit geval er omgegaan wordt met evt. douane kosten, aangezien ik geen shipping methode kan kiezen?

Feit blijft dat er weer niet wordt ingegaan op mijn herhaaldelijke verzoek of ik dit met store credit kan betalen en hierdoor voelt het een beetje "shady".

Kunnen ze me geen couponcode geven waarmee ik het toestel gewoon in de online winkel kan bestellen?

Kun je me laten weten of je iets kunt betekenen?
  CHI shopkeeper woensdag 15 augustus 2018 @ 19:26:14 #154
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181210507
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 20:33 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Hierbij mijn order nummer: Order No2: 18080900976304223325
Je zou hierover een bericht/ticket moeten ontvangen hebben in je account.

quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 09:53 schreef nagent het volgende:

[..]

Helaas, toch wel.

Ik heb een factuur gekregen in mijn mail via paypal:

[..]

Nu snap ik, dat ik die 95$ store credit die ik straks overhoud ook aan iets anders kan besteden, maar ik weet niet of ik nu wel zin heb om weer 95$ te spenderen aan een refurb phone die net zo goed d.o.a. kan zijn en ik weet niet goed hoe in dit geval er omgegaan wordt met evt. douane kosten, aangezien ik geen shipping methode kan kiezen?

Feit blijft dat er weer niet wordt ingegaan op mijn herhaaldelijke verzoek of ik dit met store credit kan betalen en hierdoor voelt het een beetje "shady".

Kunnen ze me geen couponcode geven waarmee ik het toestel gewoon in de online winkel kan bestellen?

Kun je me laten weten of je iets kunt betekenen?
Oke ik ga er weer meteen achteraan, want dat hebben ze mij niet zo vertelt.
Nee dat begrijp ik volledig dus eens even kijken wat ik nu weer terug krijg.
Zo'n soort coupon code bieden we helaas niet aan dus ga het gewoon zo proberen op te lossen. Ook dat die direct verzonden wordt met EU Priority Line.
pi_181211850
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:26 schreef Gearbest het volgende:
Je zou hierover een bericht/ticket moeten ontvangen hebben in je account.
Klopt, zal dus even wachten worden, maar dat is niet zo'n groot probleem opzich, gewoon beetje spijtig haha.
Bedankt voor de hulp.
  CHI shopkeeper woensdag 15 augustus 2018 @ 20:47:50 #156
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181213015
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:11 schreef sieben563 het volgende:

[..]

Klopt, zal dus even wachten worden, maar dat is niet zo'n groot probleem opzich, gewoon beetje spijtig haha.
Bedankt voor de hulp.
Nee dat begrijp ik helemaal. Had anders ook gehoopt ;(
pi_181223285
Goedemorgen,

Ik heb van de week de Jumper Ezbook 3 Pro besteld.
Bij het bestellen heb ik wel gekozen voor Priority Line maar heb niks van EU gezien.

Het betreft Ordernummer: 18080900994407297030.
Zou je mij kunnen aangeven of ik aanmerking kom om de douanekosten te declareren indien ik deze krijg?

Daarnaast ben ik erg benieuwd wat de status is van de verzending.

Shippment Number:
EU15340001084536

Tracking Number:

CF510753905DE

Alvast bedankt voor je reactie.
  CHI shopkeeper donderdag 16 augustus 2018 @ 21:30:06 #158
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181239272
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 09:35 schreef mstrik het volgende:
Goedemorgen,

Ik heb van de week de Jumper Ezbook 3 Pro besteld.
Bij het bestellen heb ik wel gekozen voor Priority Line maar heb niks van EU gezien.

Het betreft Ordernummer: 18080900994407297030.
Zou je mij kunnen aangeven of ik aanmerking kom om de douanekosten te declareren indien ik deze krijg?

Daarnaast ben ik erg benieuwd wat de status is van de verzending.

Shippment Number:
EU15340001084536

Tracking Number:

CF510753905DE

Alvast bedankt voor je reactie.
Ik heb het even nagevraagd en het zou inmiddels in orde moeten zijn. Je komt in aanmerking om eventuele douanekosten te declareren :)
pi_181248945
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 21:30 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik heb het even nagevraagd en het zou inmiddels in orde moeten zijn. Je komt in aanmerking om eventuele douanekosten te declareren :)
Super dat is goed nieuws. Fijn om te weten mocht dit het geval zijn.

Bedankt voor het uitzoeken.
  CHI shopkeeper vrijdag 17 augustus 2018 @ 19:47:07 #160
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_181260858
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 10:41 schreef mstrik het volgende:

[..]

Super dat is goed nieuws. Fijn om te weten mocht dit het geval zijn.

Bedankt voor het uitzoeken.
Graag gedaan :)

quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 09:53 schreef nagent het volgende:

[..]

Helaas, toch wel.

Ik heb een factuur gekregen in mijn mail via paypal
Is het inmiddels opgelost of nog niet? Kreeg door dat het in orde zou zijn dus graag nog een bevestiging anders ga ik er weer achteraan. Wil deze zaak even tot een goed einde brengen namelijk :)
pi_181264084
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 19:47 schreef Gearbest het volgende:
Is het inmiddels opgelost of nog niet?
Ik heb sinds de paypal factuur geen verdere berichten gekregen. Heb hem nog niet betaald.
Het is dus helaas niet in orde.

quote:
Thank you for your message.
We will arrange the item R215445401 to be resent and will send the invoice of payment 95 USD to you within 1-2 days.
Please note that.

After you have paid, please inform us.
Thank you for your support.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')