abonnement Unibet Coolblue
pi_179282484
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:30 schreef ietjefietje het volgende:

[..]

Daarom gaan nederlanders dus naar landen die een soortgelijke cultuur hebben. En als mensen hier komen voor veiligheid, of werk of wat dan ook, dan passen zich die ook maar aan en anders hoepel je maar op, het allereerste is toch dat je de wetten van je gastland respecteert.
Nederland is een democratisch land. De wetten zijn geen vaststaand gegeven, maar het resultaat van wat we met z'n allen samen bedenken. Daarom is het niet genoeg als een immigrant met tegenzin onze wetten respecteert. Hij/zij moet ook oprecht de consensus van de democratische staatsinrichting onderschrijven.
pi_179282499
Ik denk dat er genoeg oplossingen zijn, maar dat politici deze oplossingen gewoon niet willen omarmen.
  zondag 20 mei 2018 @ 12:43:12 #128
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_179282509
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:37 schreef Igen het volgende:

[..]

Ook al is bepaald gedrag van immigranten verklaarbaar en begrijpelijk, dan nog kan dat verdrag vanuit ons oogpunt bezien vervelend en ongewenst zijn. De vraag is dan hoe je daarmee omgaat. Die mensen onderdrukken en indoctrineren met onze zienswijze? De immigratie beperken? Het conflict laten voortsudderen?
Je kunt dan een oplossing bedenken die werkt omdat hij uitgaat van basisprincipes van menselijkheid, in plaats van te doen alsof immigranten van een andere planeet komen met alle onoverbrugbare problemen van dien. Oftewel, niet meer afvragen hoe we zo snel mogelijk onwillige mensen tot ons evenbeeld kunnen maken, maar afvragen wat we zelf zouden willen en kunnen in zo'n situatie, en met die kennis een afweging maken.
pi_179282610
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:43 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Je kunt dan een oplossing bedenken die werkt omdat hij uitgaat van basisprincipes van menselijkheid, in plaats van te doen alsof immigranten van een andere planeet komen met alle onoverbrugbare problemen van dien. Oftewel, niet meer afvragen hoe we zo snel mogelijk onwillige mensen tot ons evenbeeld kunnen maken, maar afvragen wat we zelf zouden willen en kunnen in zo'n situatie, en met die kennis een afweging maken.
Nederland is een democratisch land. Die "we" en "ons" in je post omvatten dus ook een significante groep mensen die zelf een migratie-achtergrond hebben, en die dus ook het volste recht hebben om mee te denken en mee te beslissen. Dat is ook het cruciale punt. Hoe zorg je ervoor dat dat niet tot fundamentele conflicten leidt?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2018 12:51:53 ]
pi_179283128
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:51 schreef Igen het volgende:

[..]

Nederland is een democratisch land. Die "we" en "ons" in je post omvatten dus ook een significante groep mensen die zelf een migratie-achtergrond hebben, en die dus ook het volste recht hebben om mee te denken en mee te beslissen. Dat is ook het cruciale punt. Hoe zorg je ervoor dat dat niet tot fundamentele conflicten leidt?
Met die fundamentele conflicten valt het volgens mij wel mee. Je ziet op de lange termijn ook dat men de waarden hier ook overneemt.
pi_179283461
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:29 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Vind jij jouw denkbeelden niet superieur dan?
In feite wel. Iedereen gelijk, dat is mijn denkbeeld wat ik als vanzelfsprekend vind, en dus als beter/superieur acht ten opzichte van iemand die een denkbeeld aanhangt dat iedereen niet gelijk is. Daarom wil ik niet weg hier, daarom wil ik niet dat het hier veranderd.

Maar ik ga mijn denkbeelden ook niet elders opdringen, daar ligt het grote verschil, want andersom gebeurt dit dus wel.

Ik ga dus niet naar S-A bijvoorbeeld om daar mijn eigen overtuigingen af te dwingen, zoiets getuigd namenlijk volgens mij van geen enkel respect.

En dit verlang ik zodoende ook van een immigrant, ook dit is een westers principe zo denk ik overigens, en dit is waar het grote verschil en probleem ligt; (dat wat ik al eerder zei) hoe men hier en elders naar het begrip "respect" en alle aanverwanten op verschillende niveau's kijkt.

Want als een moslim hier omarmt dat iedereen ook echt gelijk is, bijvoorbeeld, dan verliest hij zn respect bij vele andere moslims die zich koste wat kost HIER blijven verzetten tegen de liberale bewegeging van hun roots. Want dit gaat regelrecht in, tegen wat deze anti-westerse relgie hun dicteert.

En dan nu weer dat principe een stapje verder; de conservatieve van daar worden hier te veel gesteunt door te veel autochtonen, terwijl dat andersom dus weer compleet ondenkbaar is.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_179284672
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 17:54 schreef Oostwoud het volgende:
https://www.trouw.nl/same(...)s-brutaler~aa67d36c/

Ja, hoe heeft dat nou zo uit de hand kunnen lopen? Als volgt:
1. Immigratie
2. Wegkijkende politiek
3. Politie en justitie die de toedracht en cijfers onder het tapijt geven
4. Onkritische media.
5. Woekering van allochtone criminaliteit, verval van overheidsinstituties.

Voorheen zaten de wegkijkers te zeuren over de bronnen: want RT, Daily Mail, GeenStijl, TPO. Maar zoals vaak het geval blijkt: critici van multicultuur en globalisme hebben gelijk. Zweden gaat tenonder aan no-go areas.

Wat is de oplossing?
In 2018 zijn er in Zweden landelijke verkiezingen. De polls geven duidelijk aan dat de Zweedse socialisten en bijbehorende vrienden een grote nederlaag tegemoet kunnen zien. Het is duidelijk dat de rechtse politiek de boel gaat overnemen. Plannen zijn er genoeg mbt asielzoekers, zoals gesloten grenzen. Noorwegen en Denemarken hebben de grenzen al gesloten.

Grote vraag wordt waar de asielstroom naar welk land dan heen gaan ?? Duitsland heeft al heftig op de rem gestaan, Noorwegen, Finland en Denemarken zijn niet aan de orde, gesloten grenzen.

Derhalve...dan is Nederland aan de beurt. Wordt een forse verhoging van het aantal asielzoekers. Het dubbele aantal dan nu het geval is. Ja...dat zou best eens kunnen !!
Ik kom zelf 3 a 4 maal per maand in Zweden, weet dus wat er aan de hand is.


Toelichting:

Asielzoekers aanbod Denemarken. Incl familiehereniging, dat na 2 jaar wachten. En andere voorwaarden. De Deense grenzen zijn gesloten.

2016:
totaal 7494

2017:
totaal 2748

2018:
jan 174
feb 110
mrt 106

Idem Nederland:

2015: 58.880
2016: 31.642
okt 2017: 41.300

NB afgewezen asielzoekers blijven in NL.
Emigreer...als je van een rijk gevuld leven houdt...in vrijheid.
pi_179286197
quote:
7s.gif Op zondag 20 mei 2018 13:24 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Je ziet op de lange termijn ook dat men de waarden hier ook overneemt.
Zeg dat tegen mensen in de Schilderswijk, Bijlmer of Crooswijk.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_179286683
Ik zie dat er enkele users zijn die twijfelen aan de vijfpunts-opsomming die ik heb gemaakt in mijn OP:
https://www.nytimes.com/2(...)-sexual-assault.html
https://www.washingtonpos(...)m_term=.80af1515f84c
https://www.politico.eu/a(...)nts-cologne-muslims/
http://time.com/4176681/s(...)es-migrants-afghans/
https://www.theguardian.c(...)ks-refugees-festival
https://www.spectator.co.(...)-record-is-shameful/
https://www.express.co.uk(...)t-rise-police-report
https://www.express.co.uk(...)t-rape-violent-crime
https://nypost.com/2017/0(...)th-mideast-refugees/
https://www.thelocal.se/2(...)be-into-sex-assaults
https://www.nrk.no/urix/s(...)riminelle-1.13138829
https://nyheteridag.se/ex(...)n-central-stockholm/
https://www.mrctv.org/blo(...)ver-crime-wave-cover
https://www.theglobeandma(...)lem/article26338254/
http://www.dailymail.co.u(...)ries-gang-rapes.html
https://twitter.com/wikileaks/status/688999781193117696?lang=en
http://redpilledworld.blo(...)rship-in-sweden.html (niet gelijk gaan schuimbekken bij de bron, er zit fotobewijs in het artikel)

New York Times:
quote:
Mr. Brax said the emerging scandal in Sweden would embolden the far-right anti-immigrant Sweden Democrats, which won almost 13 percent of the vote in a 2014 general election. “It will probably be a boon for the populist far right who are now celebrating that there is now proof that media and police are covering up crimes perpetrated by immigrants,” he said.
Washington Post:
quote:
Authorities in Sweden are investigating claims that police there covered up sexual assaults committed mostly by immigrant youths at a music festival in Stockholm — attacks apparently similar in style to those carried out on New Year's Eve in the German city of Cologne.

Police documented 38 claims of sexual assault — including two alleged rapes — in connection with the "We Are Sthlm" festival in 2014 and 2015, according to Reuters. They believe the attacks were carried out by about 50 people, most of them young Afghans, Reuters reported, citing Dagens Nyheter, the Swedish paper that broke the news.

The alleged cover-up prompted a strong statement from Prime Minister Stefan Lofven.

"It's a double betrayal of these young women," Lofven told the Expressen newspaper. "It has not been prosecuted and handled in the way we would wish. The second is that police did not inform or tell about these problems."
Politico:
quote:
About 50 youths predominantly from Afghanistan, according to sources quoted by the Swedish daily Dagens Nyheter, were involved in sexual assaults involving girls as young as 11 years old. After the incident, Stockholm police reported that “there have been relatively few crimes,” but information leaked to Dagens Nyheter paints a different picture.

The Stockholm police head of communications, Varg Gyllander, said it was wrong not to speak openly about the 2014 attacks at the time, and an investigation is underway into how the communication department handled the case.

“We should have communicated that. I actually do not know why it did not happen,” Gyllander told Swedish Radio.
The Guardian:
quote:
The failure to make the incidents public was not an organised cover-up, he said, but rather “self censorship” on the part of individual officers. “There are police employees that are afraid of talking about these things in the context of the immigration debate today,” he said.
Spectator:
quote:
Instead, we were told that the events in Cologne were not unusual. An article in Aftonbladet, Sweden’s largest tabloid, argued that it was racist to point out that the perpetrators in Cologne had been described as North African or Arab, since German men had carried out sexual assaults during Bavaria’s Oktober-fest. Another Aftonbladet article said that reporting on the Cologne attacks was bowing to right-wing extremism. Over the last week, we have been told over and over that the real issue is men, not any particular culture — that Swedish men are no better.

(...)

The police claimed that there were ‘relatively few crimes and arrests considering the number of participants’. Internal reports told a different story. The police were shocked enough by the harassment to try to come up with a strategy to handle the groups of molesters at the festival — a strategy that was evidently unsuccessful. The trouble was that they were trying to deal with a problem but would not speak its name. As Peter Ågren, police chief in central Stockholm, put it: ‘Sometimes we do not dare to say how things really are because we believe it will play into the hands of the Sweden Democrats.’ As we now know, police officers in Stockholm are instructed not to reveal the ethnicity or nationality of any suspects lest they be accused of racism.
Express:
quote:
The damning police report, which is looking at why Sweden has the worst rates of physical and sexual violence committed against women and girls in Europe, has also excused refugees who it says “cannot handle the alcohol”.

(...)

It then goes on the blame “Nordic alcohol culture and non-traditional gender roles”.

It reads: “Sweden tops the new EU statistics on physical and sexual violence against women, sexual harassment and stalking.

“The conclusion is that the roles are a consequence of Nordic alcohol culture, but also of non-traditional gender roles.”
TheLocal.se:
quote:
The Swedish prosecutor's office has said it will not investigate whether police withheld information about a wave of sexual assault allegations at a popular teen music festival in 2014 and 2015.
Announcing the decision in a statement, Mats Åhlund, a laywer at the special prosecutor's office, said there was “no reason to believe representatives of the Police Authority committed crimes subject to public prosecution”.

Earlier this week, police were criticized after they admitted they failed to release information about the alleged sexual assaults against women by young immigrants.
NyHeteridag.se
quote:
The Cologne sex assault on New Year’s Eve, where groups of Arab and North African men groped more than a hundred German women, has shocked Europe this last week. But a very similar incident, with a large number of perpetrators and victims, took place in the Swedish capital last summer. That incident however was silenced by large Swedish newspapers and media companies, despite repeated attempts from police officers to contact journalists. This is how leading Swedish newspaper Dagens Nyheter tried to cover up a politically inconvenient sex assault story.
MRCTV:
quote:
Two Swedish police officers stepped forward in February discussing the scope of migrant crime in Sweden and attempts by the Swedish government and media to cover the crime wave up.

The first police officer, Peter Springare, is now reportedly under criminal investigation for “incitement to racial hatred."

In a Facebook post, Springare, an investigator for the Örebro police, wrote, "I’m so f***** tired. What I’m writing here isn’t politically correct. But I don’t care."

Springare continued, detaling the horrors of this increase in crime as well as the reality of migrant perpatrators.
The Globe and Mail:
quote:
"There has been a lack of integration among non-European refugees," he told me. Forty-eight per cent of immigrants of working age don't work, he said. Even after 15 years in Sweden, their employment rates reach only about 60 per cent. Sweden has the biggest employment gap in Europe between natives and non-natives.
In Sweden, where equality is revered, inequality is now entrenched. Forty-two per cent of the long-term unemployed are immigrants, Mr. Sanandaji said. Fifty-eight per cent of welfare payments go to immigrants. Forty-five per cent of children with low test scores are immigrants. Immigrants on average earn less than 40 per cent of Swedes. The majority of people charged with murder, rape and robbery are either first- or second-generation immigrants. "Since the 1980s, Sweden has had the largest increase in inequality of any country in the OECD," Mr. Sanandaji said.

Sweden's fantasy is that if you socialize the children of immigrants and refugees correctly, they'll grow up to be just like native Swedes. But it hasn't worked out that way. Much of the second generation lives in nice Swedish welfare ghettos. The social strains – white flight, a general decline in trust – are growing worse. The immigrant-heavy city of Malmo, just across the bridge from Denmark, is an economic and social basket case.

Sweden's generosity costs a fortune, at a time when economic growth is stagnant. The country now spends about $4-billion a year on settling new refugees – up from $1-billion a few years ago, Mr. Sanandaji said. And they keep coming. Sweden automatically accepts unaccompanied minors. "We used to take in 500 unaccompanied minors a year," he said. "This year we are expecting 12,000."

Yet Sweden's acute immigration problems scarcely feature in the mainstream media. Journalists see their mission as stopping racism, so they don't report the bad news. Despite – or perhaps because of – this self-censorship, the gap between the opinion elites and the voters on immigration issues is now a chasm. According to a recent opinion poll, 58 per cent of Swedes believe there is too much immigration, Mr. Sanandaji noted. The anti-immigration Sweden Democrats party is now polling at between 20 per cent and 25 per cent.
Daily Mail:
quote:
Hundreds took to the streets of Malmo in southern Sweden to protest after three teenage girls were brutally gang raped - and police told women to stay indoors.

The most recent incident involved a 17-year-old girl who was raped by an unknown number of assailants in a children's playground in the early hours of Saturday.

The following day, Malmo police issued a warning to local women not to go outside alone at night, and to walk in pairs or use taxis.
Ardavan Khoshnood weerspreekt de politiechef Jankaser in het oorspronkelijke Trouw-artikel, lees dat nog maar eens terug. In het laatste deel verduidelijkt ook Khoshnood dat de discussie over de achtergrond van daders onderdrukt is door autoriteiten en media. Ook vertikt de Zweedse regering het om nieuw onderzoek te doen naar de relatie tussen immigratie en criminaliteit. Het Trouw-artikel maakt ook duidelijk dat de Zweedse politie veel te weinig agenten heeft om criminaliteit te bestrijden.

Blijf vooral dagdromen en wegkijken.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_179286984
Ik vergat dit mooie artikel nog, waar de Zweedse premier het gebruik van de strijdmachten(!) om bendes te lijf te gaan niet uitsluit:
https://www.svt.se/nyhete(...)att-satta-in-militar

Niets aan de hand hoor! Een opmaat naar een staat van beleg om je eigen bevolking en land veilig te houden :')
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  zondag 20 mei 2018 @ 17:04:50 #136
168739 Red_85
'echt wel'
pi_179287015
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:23 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Dit riekt naar racisme. Bedoel je nu dat immigranten niet in staat zijn zich aan te passen?
Nou... Loop eens rond in de voorsteden van Parijs, Molenbeek, Amsterdam West, Stockholm, Malmo. Paar wijken in Birmingham.

Niks racisme.

Overigens heeft je gedrag hier wel weer wat weg van onze bekende sylvana die al bij het minste dingetje de microfoon pakt in de Stopera en roept 'racisme!!!'.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zondag 20 mei 2018 @ 17:20:39 #137
168739 Red_85
'echt wel'
pi_179287323
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:50 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Ja, nee de westerse opvoeding is echt geweldig. Kijk maar naar de pubers anno 2018, echt superieur hoor.
Doen het nog steeds veeeel beter dan de allochtonen jeugd, waarvan hoeveel ook alweer in aanraking komen met de autoriteiten voor hun 24ste?

Dus wat zeur je?
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_179287621
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:42 schreef Odaiba het volgende:
Ik denk dat er genoeg oplossingen zijn, maar dat politici deze oplossingen gewoon niet willen omarmen.
Waar denk je dan aan?
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_179287636
quote:
7s.gif Op zondag 20 mei 2018 13:24 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Met die fundamentele conflicten valt het volgens mij wel mee. Je ziet op de lange termijn ook dat men de waarden hier ook overneemt.
Volgens jou? Okee.

Nevermind de toename in salafisme, (dreiging van) random islamitisch terreur, de opkomst van de openlijke segregatie dmv de politieke islam zoals DENK en de buitenlandse financiering van moskeeen.... Neen, het is duidelijk te zien dat die mensen die deze anti westerse religie aanhangen, de westerse waarden op de lange termijn echt aan het overnemen zijn. Nee echt.

Maar intussen is het zo dat de kleine minderheid van, de door conservatieven vervloekte en gehate, liberalen zo nauwelijks toeneemt dat er nauwelijks sprake is van een waarneembare afname van de conservatievere stroming.

Integendeel. Het lijkt alleem maar alsof de conservatievere kant zich alleen maar (o.a. daardoor) meer aan het verharden en zich meer aan het ver/afzetten is, door steeds meer af te dwingen, op te dringen en zelfs door op slinkse en stiekeme wijze haat te prediken/zaaien en openlijk te dreigen met geweld als men bijvoorbeeld een belediging vermeend door een onschuldige spotprent.

En dankzij de goedgelovige "iedereen-ziet-elkaar-als-gelijke, zo-ook-zij-die-een- intolerante-anti-westerse-religie-aanhangen, mooie-wereld-believers", zoals jij krijgt de conservatievere kant ook nog meer kans en ruimte om te groeien ten opzicht van de liberale kant.

Blijf jij maar vooral denken dat de homoseksuele en afvallige moslims en de liberale moslima's, mensen zoals jou dankbaar zijn voor jouw eeuwige en blinde tolerantie.

De conservatieve moslims zijn jou trouwens ook zeer dankbaar, maar niet op die manier zoals jij dat denkt, of jij jezelf ten koste van alles voor houdt, dat dat het geval is.

Want zolang jij iedereen, die de conservatieve stroming van de islam bekritiseert, als aso/idioot/dom-rechts/weetikveel bestempeld en afschuift als achterlijk enz enz ben jij voor hun 1 van de vele zeer usefull idiots.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_179287673
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 17:41 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Volgens jou? Okee.

Nevermind de toename in salafisme, (dreiging van) random islamitisch terreur, de opkomst van de openlijke segregatie dmv de politieke islam zoals DENK en de buitenlandse financiering van moskeeen.... Neen, het is duidelijk te zien dat die mensen die deze anti westerse religie aanhangen, de westerse waarden op de lange termijn echt aan het overnemen zijn. Nee echt.

Maar intussen is het zo dat de kleine minderheid van, de door conservatieven vervloekte en gehate, liberalen zo nauwelijks toeneemt dat er nauwelijks sprake is van een waarneembare afname van de conservatievere stroming.

Integendeel. Het lijkt alleem maar alsof de conservatievere kant zich alleen maar (o.a. daardoor) meer aan het verharden en zich meer aan het ver/afzetten is, door steeds meer af te dwingen, op te dringen en zelfs door op slinkse en stiekeme wijze haat te prediken/zaaien en openlijk te dreigen met geweld als men bijvoorbeeld een belediging vermeend door een onschuldige spotprent.

En dankzij de goedgelovige "iedereen-ziet-elkaar-als-gelijke, zo-ook-zij-die-een- intolerante-anti-westerse-religie-aanhangen, mooie-wereld-believers", zoals jij krijgt de conservatievere kant ook nog meer kans en ruimte om te groeien ten opzicht van de liberale kant.

Blijf jij maar vooral denken dat de homoseksuele en afvallige moslims en de liberale moslima's, mensen zoals jou dankbaar zijn voor jouw eeuwige en blinde tolerantie.

De conservatieve moslims zijn jou trouwens ook zeer dankbaar, maar niet op die manier zoals jij dat denkt, of jij jezelf ten koste van alles voor houdt, dat dat het geval is.

Want zolang jij iedereen, die de conservatieve stroming van de islam bekritiseert, als aso/idioot/dom-rechts/weetikveel bestempeld en afschuift als achterlijk enz enz ben jij voor hun 1 van de vele zeer usefull idiots.
Integendeel. De extremen worden extremer maar de groep die minder dogmatisch is en wat progressiever opvattingen heeft wordt steeds groter.
pi_179287862
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 17:44 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Integendeel. De extremen worden extremer maar de groep die minder dogmatisch is en wat progressiever opvattingen heeft wordt steeds groter.
Dat is wat ik zeg.

Maar vooralsnog te marginaal, en juist nu hebben zij de extra steun nodig om de conservatievere stroming weerstand te bieden en door te groeien. Ook is dit nu van cruciaal belang voor de acceptatie van een religie in het algemeen waar nu steeds meer weerstand en haat aan wederzijdse kanten aan het groeien is.

En dat gebeurt nu nog te weinig dus, en dat heeft er vooral mee te maken dat er hier teveel word weggekeken en te veel leed niet word gezien door de usefull idiots.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_179288556
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 17:20 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Doen het nog steeds veeeel beter dan de allochtonen jeugd, waarvan hoeveel ook alweer in aanraking komen met de autoriteiten voor hun 24ste?

Dus wat zeur je?
Dat heeft niet met opvoeding te maken, maar met privilege.
  zondag 20 mei 2018 @ 18:48:11 #143
117098 Hathor
Effe niet
pi_179288613
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 18:44 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Dat heeft niet met opvoeding te maken, maar met privilege.
Ahh ja daar heb je die dooddoener weer, white privilege. _O-
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_179289005
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 18:48 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ahh ja daar heb je die dooddoener weer, white privilege. _O-
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_179289118
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 18:48 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ahh ja daar heb je die dooddoener weer, white privilege. _O-
Marokkanen en Turken horen gewoon bij het blanke ras. :{w

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2018 19:22:09 ]
pi_179289160
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:21 schreef Igen het volgende:

[..]

Marokkanen en Turken horen gewoon bij het blanke ras. :{w
Vraag het ze eens voor de grap.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_179289224
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:24 schreef BoneThugss het volgende:

[..]

Vraag het ze eens voor de grap.
Waar het om gaat is dat je niet aan het lichamelijke uiterlijk kan zien of iemand Marokkaan of Spanjaard, Turk of Griek is. En dat daar dus ook geen privilege op gebaseerd kan zijn.

Verder zijn Marokkanen en Antillianen ook duidelijk vaker crimineel en werkloos dan Turken en Surinamers. Dat laat ook wel zien dat het echt niet allemaal met huidskleur te maken heeft, en ook niet met religie.
pi_179289421
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:28 schreef Igen het volgende:

Verder zijn Marokkanen en Antillianen ook duidelijk vaker crimineel en werkloos dan Turken en Surinamers. Dat laat ook wel zien dat het echt niet allemaal met huidskleur te maken heeft, en ook niet met religie.
Nee, met privileges en sociale klasse.
pi_179289909
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:43 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Nee, met privileges en sociale klasse.
Nee, met sociale klasse en sociale controle. En uiteindelijk zorgt het wangedrag ook weer voor een slechte maatschappelijke positie, zodat een vicieuze cirkel ontstaat.

"Genoemd onderzoek naar gedrag van Rotterdamse straatjeugd uit 2014 wees ook op het belang van omgevingsfactoren. Slechte buurten, slechte vrienden, het zijn de factoren die iemand crimineel maken. Dat geldt even sterk voor het Marokkaanse als Nederlandse straatjochie."

https://www.nrc.nl/nieuws(...)omst-1625223-a305739

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2018 20:09:57 ]
  zondag 20 mei 2018 @ 20:10:00 #150
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_179289952
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 18:44 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Dat heeft niet met opvoeding te maken, maar met privilege.
Dat heeft juist wel alles met opvoeding te maken. Of eigenlijk: gebrek aan opvoeding.
Zeer waarschijnlijk ingegeven door hun cultuur en andere opvattingen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')