Ik ben achteraf ook niet 100% gelukkig met mijn keuzequote:Op donderdag 24 mei 2018 12:41 schreef Iwanius het volgende:
Ik zou dat niet weg kunnen krijgen, tenminste wel als ik 5 dagen niet gegeten had. Die combo van advocado,ananas?, met witte rijst en garnaaltjes en zeewier en die knoflook? saus erbij om het "eetbaar" te maken. Dan nog liever gewoon een volkoren bruine boterham met boter en oude kaas en een kop thee (die ik vanmorgen vroeg al opat)
Het oogt wel mooi, trouwens.quote:Op donderdag 24 mei 2018 12:43 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik ben achteraf ook niet 100% gelukkig met mijn keuze
Ik had gister de Kip thaise curry! Vond het ook zeker niet slechtquote:Op woensdag 23 mei 2018 19:54 schreef realAIVD het volgende:
Even vlot en niet te duur:
[ afbeelding ]
10 minuten later:
[ afbeelding ]
Ja, ik heb wel eens lekkerder gegeten, maar voor "vlot en niet te duur" was dit geen klagen.
Best eetbaar zonder dat er allerhande aanpassingen en toevoegingen nodig waren.
Die 14% Atlasjes zijn stevige rakkers he.quote:Op donderdag 24 mei 2018 14:16 schreef Somberling het volgende:
[ afbeelding ]
Nu Heineken. Straks naar de vistent. Ga voor 20 euro vis halen. Ik denk broodjes paling, makreel en sprotjes.
Jazeker. Daar ga je helemaal van uit je dak. Daarom nu effe Heineken. Moet dat zware spul eigenlijk niet drinken.quote:Op donderdag 24 mei 2018 14:38 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Die 14% Atlasjes zijn stevige rakkers he.
oooh, heerlijk, die heb ik al lang niet meer op!quote:Op donderdag 24 mei 2018 14:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gebakken pierogi ruskie met crème fraîche en bieslook.
Heb het even opgezocht..met udon noodles. Ziet er goed uit!quote:Op donderdag 24 mei 2018 13:32 schreef JaafkeJunior het volgende:
[..]
Ik had gister de Kip thaise curry! Vond het ook zeker niet slecht
Nou ik vind van niet. Iets voor die Raaf van Iwanius lijkt me.quote:
Dat moest ik even googlen; soort van ravioli/dim sum. Lekker hoor!quote:Op donderdag 24 mei 2018 14:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gebakken pierogi ruskie met crème fraîche en bieslook.
Zoiets ja. In Polen maken ze vele soorten pierogi, zoet en hartig. Je hebt er speciale restaurants voor met zo 30 soorten op de kaart. Poolse supermarkten hebben hier meestal een paar soorten. Ruskie met aardappel en ui, kapusta met kool, grysbowa met paddenstoelen en miesem met vlees. Dat zijn ook gelijk de hoofdingrediënten van zo'n beetje elke Poolse maaltijd.quote:Op donderdag 24 mei 2018 18:45 schreef maily het volgende:
[..]
Dat moest ik even googlen; soort van ravioli/dim sum. Lekker hoor!
Ik kwam ze jaren geleden hier tegen:quote:Op donderdag 24 mei 2018 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zoiets ja. In Polen maken ze vele soorten pierogi, zoet en hartig. Je hebt er speciale restaurants voor met zo 30 soorten op de kaart. Poolse supermarkten hebben hier meestal een paar soorten. Ruskie met aardappel en ui, kapusta met kool, grysbowa met paddenstoelen en miesem met vlees. Dat zijn ook gelijk de hoofdingrediënten van zo'n beetje elke Poolse maaltijd.
lekker! Stukjes bacon ook?quote:Op donderdag 24 mei 2018 14:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gebakken pierogi ruskie met crème fraîche en bieslook.
ben nu toch wel benieuwd hoe dit smaakt. Beetje naar haring of paling?quote:
sprotjes worden meestal gerookt en hebben meestal een forsere rooksmaak dan paling, qua structuur is het meer haring denk ik.quote:Op donderdag 24 mei 2018 19:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ben nu toch wel benieuwd hoe dit smaakt. Beetje naar haring of paling?
Klinkt lekker!quote:Op donderdag 24 mei 2018 19:32 schreef LPFAN het volgende:
Weer eens plaattaart met bietjes, ui, brie en cashewnoten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |