Maar dan de andere kant op....quote:
Jij zou hčbben schrijven? Ik niet.quote:
kokos..... sowieso klikoquote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:25 schreef Myraela het volgende:
Wat zal ik maken van m'n gecondenseerde kokosmelk? Of de stukken rabarber die ik had invroren.
Huiverquote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:28 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
kokos..... sowieso kliko
rabarber, opwarmen met wat suiker en kaneel. Gebruiken als appelmoes maar dan lekkerder
Wat is daar mis mee? Kaneel? liever niet maar wederhelft vind het lekkerquote:
dat dus, excl. kaneel (scheutje vanille extract)quote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:28 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
kokos..... sowieso kliko
rabarber, opwarmen met wat suiker en kaneel. Gebruiken als appelmoes maar dan lekkerder
quote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:30 schreef FranticDJ het volgende:
Haha knipperende koplampen gezien
Die andere ook
Dat dacht ik wel, maar ik wilde het pas zeggen als ik het blad ook kon zien.quote:
Bananenijs? Of iets fudgerig?quote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:25 schreef Myraela het volgende:
Wat zal ik maken van m'n gecondenseerde kokosmelk? Of de stukken rabarber die ik had invroren.
Vlinderbloemachtige inderdaad. Is in staat stikstof uit de lucht te binden.quote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:49 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Dat dacht ik wel, maar ik wilde het pas zeggen als ik het blad ook kon zien.
Is familie van al die boontjes waar de rest het over heeft
quote:Op vrijdag 18 mei 2018 21:08 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Geen idee, het zal of donker zijn of te ver weg.. ze gaat met d’r koplampen knipperen
En dat mag best dubbelzinnig opgevat worden.
Mm, dat zou ik niet zo zeggen. Zijn bacterie-symbionten kunnen stikstofgas in de bodem fixeren.quote:Op vrijdag 18 mei 2018 23:03 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Vlinderbloemachtige inderdaad. Is in staat stikstof uit de lucht te binden.
Cobbler maken?quote:Op vrijdag 18 mei 2018 23:23 schreef Molo het volgende:
Ik heb twee stronken rabarber liggen. Denk aan beetje roosteren in de oven met suiker, maar hebben mensen betere ideeën?
Soort trifle dat toch? Rooster je het dan ook eerst?quote:
Misschien maar ik het niet goed, maar ik doe rabarber (maar ook ander fruit) in een ovenschaal en daarop een deeg dat ik een beetje verkruimel. Het is zo lekker, maar ook met vanilleijs of custard.quote:Op vrijdag 18 mei 2018 23:38 schreef Molo het volgende:
[..]
Soort trifle dat toch? Rooster je het dan ook eerst?
Ja, dat is cobbler. Trifle is echt wat anders.quote:Op vrijdag 18 mei 2018 23:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Misschien maar ik het niet goed, maar ik doe rabarber (maar ook ander fruit) in een ovenschaal en daarop een deeg dat ik een beetje verkruimel. Het is zo lekker, maar ook met vanilleijs of custard.
ah! Ik ben alleen team anti kruimeldeeg dus dat wordt 'm niet voor mijquote:Op vrijdag 18 mei 2018 23:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Misschien maar ik het niet goed, maar ik doe rabarber (maar ook ander fruit) in een ovenschaal en daarop een deeg dat ik een beetje verkruimel. Het is zo lekker, maar ook met vanilleijs of custard.
quote:Op vrijdag 18 mei 2018 22:30 schreef FranticDJ het volgende:
Haha knipperende koplampen gezien
Die andere ook
Nope. Beklemtonend streepje is nooit een accent grave.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |