abonnement Unibet Coolblue
pi_179206698
quote:
1s.gif Op woensdag 16 mei 2018 20:51 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Tip; je hebt van die babyfoon apps. Wij gebruiken die veelvuldig op vakantie, want die werken via wifi/4G en het enige wat je nodig hebt is 2 smartphones. Het ene toestel is de babyunit en leg je bij baby, het andere neem je mee. Degene die je meeneemt rinkelt als de baby wakker wordt, je kunt tegen je kind praten en zelfs de camera op je telefoon gebruiken om je kind te zien.

Thuis is dat minder praktisch, maar dan volstaat hier de “gewone” babyfoon met minder ver bereik.
Wij krijgen het voor elkaar om geen wifi en geen 4g te hebben op vakantie. :) Sterker nog: dat vinden wij heerlijk.
pi_179206744
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 20:39 schreef Feyre het volgende:
Oja babyfoons! Onze dochter is straks bijna 3 jaar als de baby komt en ik weet eigenlijk niet of we een tweede babyfoon moeten aanschaffen of dat we tzt de babyfoon bij peuter niet meer nodig hebben. Ik vind het nu nog wel fijn om te zien of ze in bed blijft liggen en hoe lang ze nog ligt te kletsen voor ze in slaap valt. Hoe doen anderen dat?

Oh peace kan me voorstellen dat je daarvan baalt. Kan je niet beter gewoon even naar een bouwmarkt en daar kleuren kijken (en dan evt nieuwe testers bestellen)? :)
B is 4 en we gebruiken de babyfoon nog steeds, wel meer als walkietalkie 'Nee B het is nog veel te vroeg, ga maar weer slapen' dat soort gesprekken.
pi_179207291
Ik heb toevallig van de week deze besteld: https://www.bol.com/nl/p/luvion-prestige-touch-2-babyfoon-met-camera/9200000051769558/ . Niet de goedkoopste maar mijn zus heeft deze ook en is er erg tevreden over. Eerst wilde ik er eentje zonder camera omdat ze echt wel wat duurder zijn maar ik ken mijzelf en daar ga ik dan straks spijt van krijgen.

We hebben een klein babykamertje dus houden alles wit alleen de houten balken worden heel zacht mint. Anders word de kamer optisch nog kleiner. We gaan af op het advies van onze schilder / goede vriend.

Nog steeds een kloppend hartje voor Mrs. Peel O+

IsabellaMariaAnna, ik heb net een babynest cosleeper opgehaald: Deze , heb ik positieve dingen over gelezen en houdt ook redelijk zijn waarde. En is ook goed weer te verkopen als je hem niet meer nodig hebt.

Hier nog steeds 4 per per dag mijn suiker prikken maar tot nu toe blijf ik iedere keer netjes onder de 6.8 2 uur na het eten.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_179207703
Wij hebben nooit een camera op de babyfoon gehad en ook nooit gemist. Ik had altijd van die dingen van een paar tientjes. Wel dect zodat je niet de buren of de pliesie ineens hoort ofzo.
Ik zou er dus geen moeite mee hebben hem door te schuiven naar dr baby, maar dat is misschien ook weer gewoon persoonlijk.
:)
pi_179213650
Wij hebben ook een simpele babyfoon, zonder beeld. Nooit gemist een slapend kind vind ik niet zo spannend om naar te kijken :P. Ik vond het vooral zonde om veel geld uit te geven.

Wij gebruiken voor de oudste vanaf toen hij 3 was geen Babyfoon meer, hij roept of komt naar beneden als er wat is.
♥ J & S
pi_179213665
En mag ik in de OP? Mijn UD zal rond 22 januari zijn O+
♥ J & S
  donderdag 17 mei 2018 @ 07:40:14 #32
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179213674
Niet bijgelezen.

Ik ben voor het eerst in mijn leven ziekgemeld bij het UWV en zag net op Mijnoverheid een brief met allerlei regels zoals elke dag tot 18:00 beschikbaar zijn. Geldt dit ook voor zwangeren die gedeeltelijk ziek zijn gemeld? En moeten ook die aangeven dat ze op vakantie gaan bijvoorbeeld? Ik zag de brief met bevestiging van de ziekmelding maar lees nergens terug dat het om een zwangerschap gaat. Misschien is dat normaal hoor, maar aangezien ik geen ervaring heb dacht ik: wellicht weet iemand hier dat wel :).
pi_179213773
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 07:40 schreef Helsinki het volgende:
Niet bijgelezen.

Ik ben voor het eerst in mijn leven ziekgemeld bij het UWV en zag net op Mijnoverheid een brief met allerlei regels zoals elke dag tot 18:00 beschikbaar zijn. Geldt dit ook voor zwangeren die gedeeltelijk ziek zijn gemeld? En moeten ook die aangeven dat ze op vakantie gaan bijvoorbeeld? Ik zag de brief met bevestiging van de ziekmelding maar lees nergens terug dat het om een zwangerschap gaat. Misschien is dat normaal hoor, maar aangezien ik geen ervaring heb dacht ik: wellicht weet iemand hier dat wel :).
ik moest "beschikbaar" zijn tot ik iemand van het telefonisch had gesproken die dan de situatie zou beoordelen. Dat was binnen n paar dagen na mn ziekmelding. Telefoongesprek van drie minuten "ja zwanger, absurde werkdruk op advies van bedrijfsarts ziekgemeld". En toen zeiden ze ok, hebben ze t verwerkt en heb ik er daarna nooit meer wat van gemerkt :D

Vakanties zou je officieel wel moeten doorgeven denk ik, al zou ik ook geen slapende honden wakker maken als je gewoon telefonisch bereikbaar blijft :X
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 17 mei 2018 @ 08:21:54 #34
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179213941
Ik heb net gebeld en het kwam erop neer dat het wel handig is als ik telefonisch bereikbaar ben :P. Indien dat niet het geval is, zullen ze me een brief sturen met de vraag contact op te nemen. Ik heb een weekje vakantie en weet nog niet of ik ga (als ik kan dan wil ik wel gaan, het is een strandvakantie waarbij ik niet meer ga doen dan liggen, eten en af en toe een beetje voetjebaden).

Kreeg ook te horen dat het om 100% van mijn dagloon gaat ipv 70% (dacht ik dus) en dat de werkgever wel heeft doorgegeven dat het om een zwangerschap gaat. Dat is fijn. Ik wacht het dus nog maar eventjes af, want het is allemaal nog niet vastgesteld.

Vind het maar niks. Al die beperkingen waar ik nu tegenaan loop en dan ook zo'n ziekmelding er achteraan :'). Maar, ik heb al wat betere dagen (ondanks elke dag last) en kan nu de rust nemen die ik nodig heb.
  donderdag 17 mei 2018 @ 08:42:53 #35
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179214055
Exode, fijn om te lezen dat alles zo goed verloopt!

IMA, wij hebben een Chicco Next2Me aangeschaft. Geen idee of het wat is maar anders zijn we hem ook wel weer zo kwijt denk ik. Las er veel positieve dingen over in ieder geval :). Die van Wolken is ook erg mooi!

Vervelend van die lage bloeddruk Luna. Ik heb daar ook last van en de VK heeft er heus wel tips voor gegeven maar daar kom ik even niet op :+. Straks weer een controleafspraak dus dan zal ik er wel (weer) naar vragen.

Jaaa, Mrs. Peel! Wat fijn O+.

Wij wonen in een appartement en hebben nog geen babyfoon gekocht. Ik heb van verschillende mensen al gehoord dat dat onzinnig zou zijn want 'gelijkvloers, je hoort toch alles?'.

Verder gaat het wel z'n gangetje hier. Ik ben wel heel erg gespannen (sinds vorige week maandag, de dag dat we te horen kregen dat er geen vervanger is) en ben weer begonnen met het klemmen van mijn kaken :'). Om die reden heb ik besloten om wekelijks maar te gaan zwemmen, als dat lukt. Normaal gesproken zou ik dan flinke stukken gaan wandelen maar met mijn bekkenpijn lukt dat niet. Ik begin de fysieke beweging ook wel steeds meer te missen merk ik.

Oooh en ik zag echt zo'n mooie kleur verf voor de babykamer O+.


We denken dat dit hem wordt! En dan op 2 muren. De rest wit. Met okergeel en grijs als accentkleuren. Zin in!
pi_179214100
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 07:38 schreef klaprooss het volgende:
En mag ik in de OP? Mijn UD zal rond 22 januari zijn O+
O+ O+ ik ben zo blij voor jullie weer ♡
:)
pi_179214164
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 08:51 schreef mignonne het volgende:

[..]

O+ O+ ik ben zo blij voor jullie weer ♡
O+ O+ O+
♥ J & S
pi_179214180
Fijne kleur Helsinki wij hadden ook zo iets alleen dan nog een slagje lichter bij J. op zijn kamertje.
Vervelend dat je jezelf ziek heb moeten melden maar wellicht idd wel goed dat je even goed tot rust kunt komen!

Ik heb mezelf aangemeld bij moeders voor moeders, om het maar weer even wat echter te maken allemaal :+
♥ J & S
pi_179214282
Klap nog gefeliciteerd en welkom terug! :*

Over een te lage bloeddruk kan ik niet meepraten. Die van mij is te hoog :') (met medicatie issie gelukkig wel prima)

Babyfoon hebben we hier ook niet.. We wonen in een maisonnette en op zich is ie zo ingedeeld dat we zonder babyfoon ook wel uit de voeten kunnen denk ik. En zo niet dan is er zo eentje gekocht.

Peace, ik was laatst in een grote praxis en ik vond dat ze daar wel veel standaard testers hadden. En wat Jentin zegt is ook prima te doen om wat kleuren uit te proberen.

Helsinki die rust ga je wel nodig hebben hoor :* ik snap wel dat het even wennen is, maar het is beter voor jezelf en de baby! En mooie kleuren voor in de babykamer hebben jullie uitgekozen :)

Hier begint de babykamer beetje bij beetje iets te worden. De hemnes ladekast die we als commode gaan gebruiken staat er nu ook in, dus die ben ik nu beetje bij beetje aan het vullen. Lekker babywasjes draaien enzo :+ die sokjes, zo inieminie klein O+ Verder staat er nog veel te veel meuk in de babykamer wat uiteindelijk naar de logeerkamer moet, maar die laatste is nog niet helemaal af. Maar we komen er wel :+
pi_179214546
Ik wil eigenlijk geen babyfoon met camera, ik ken mijn vrouw....die gaat dan alleen maar kijken en juist naar boven lopen vanwege wat ze ziet.
Kortom gewoon een simpele maar met groot bereik. Op zich zijn wij tevreden over die van Alecto alleen op vakanties valt het bereik dus tegen. Wij hebben voor B deze: https://www.bol.com/nl/p/(...)ALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Als ik de reviews van andere babyfoons lees, kopen we deze ook maar voor B2.

Wat een zachte kleur Helsinki. Ben benieuwd naar de rest van de kamer als de kleur op de muur zit :)
pi_179214638
Die hebben wij ook exode, maar dan in het roze :P benieuwd hoe die gaat bevallen.

Mooie kleur Helsinki!
pi_179214744
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 09:42 schreef VitaBella het volgende:
Die hebben wij ook exode, maar dan in het roze :P benieuwd hoe die gaat bevallen.

Mooie kleur Helsinki!
Het is een prima ding hoor, geen ruis, goed in te stellen, in huis prima bereik, terugspreek functie is voor ons erg handig nu. Temperatuur vinden wij ook handig aangezien we in een oud jaren 30 huis wonen. B zijn kamer zakt naar 12 graden in de winter (met raam dicht) dus voor de beeb is dat handig om te weten wat betreft dekens of even bijverwarmen etc.
  donderdag 17 mei 2018 @ 10:36:14 #43
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179215496
Ohja een babyfoon *zet hem op de uitzetlijst*

Wij zoeken op marktplaats een bedje, maar vragen mensen daar inclusief tandafdrukken en 'heeft nog wel een likje verf nodig' nog veel geld voor zeg... -O-
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179215704
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 10:36 schreef Tink89 het volgende:
Ohja een babyfoon *zet hem op de uitzetlijst*

Wij zoeken op marktplaats een bedje, maar vragen mensen daar inclusief tandafdrukken en 'heeft nog wel een likje verf nodig' nog veel geld voor zeg... -O-
Ja? Wij hebben 5 jaar geleden een kast, commode en bedje gekocht voor ¤ 80, zag er prima uit maar hebben we wel geverfd. En we moesten er 1,5 voor in de auto zitten.
Ik weet niet wat je uit wilt geven maar Petit Amelie heeft leuke, betaalbare bedden. Dus als je tweedehands niets kan vinden....
  donderdag 17 mei 2018 @ 11:15:22 #45
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_179216306
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 08:42 schreef Helsinki het volgende:

IMA, wij hebben een Chicco Next2Me aangeschaft. Geen idee of het wat is maar anders zijn we hem ook wel weer zo kwijt denk ik. Las er veel positieve dingen over in ieder geval :). Die van Wolken is ook erg mooi!

Ik heb m nu anderhalve week in gebruik en het is echt een aanrader.
Ten eerste omdat je het bedje vast kan maken aan het bedframe en omdat je een schuine stand hebt.
Daar slaapt mijn baby echt heel goed op.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 17 mei 2018 @ 12:34:33 #46
74056 crew  ToT
pi_179217629
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 10:46 schreef exode het volgende:

[..]

Ja? Wij hebben 5 jaar geleden een kast, commode en bedje gekocht voor ¤ 80, zag er prima uit maar hebben we wel geverfd. En we moesten er 1,5 voor in de auto zitten.
Ik weet niet wat je uit wilt geven maar Petit Amelie heeft leuke, betaalbare bedden. Dus als je tweedehands niets kan vinden....
Ik heb dit voor ¤125 bij de kringloop gehaald:





Oude foto's trouwens. Op dit moment ziet de kamer er zo uit:

pi_179218156
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 07:38 schreef klaprooss het volgende:
En mag ik in de OP? Mijn UD zal rond 22 januari zijn O+
Je staat erin hoor O+
pi_179218671
Schattig kamertje, ToT. Toch nog goedgekomen met je Zwitsal-baby. (En je vindt het niet erg dat de naam zo al bekend is?)
  donderdag 17 mei 2018 @ 15:01:53 #49
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179220707
De kringloop kan ik ook nog wel even in de gaten houden. Misschien zijn we te kieskeurig, maar ik vind heel veel dingen niet mooi. Bedjes met spijltjes bijvoorbeeld, ik wil plankjes. En we hebben geen ruimte voor een hoge kast, maar dan wil ik wel een commode met een plank erop, zodat de baby er recht op kan liggen ipv dwars... Ik zoek nog even door :)


On the bright side: ik at een nizza-koekje vandaag *O*
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  donderdag 17 mei 2018 @ 15:25:28 #50
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_179221115
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 15:01 schreef Tink89 het volgende:
De kringloop kan ik ook nog wel even in de gaten houden. Misschien zijn we te kieskeurig, maar ik vind heel veel dingen niet mooi. Bedjes met spijltjes bijvoorbeeld, ik wil plankjes. En we hebben geen ruimte voor een hoge kast, maar dan wil ik wel een commode met een plank erop, zodat de baby er recht op kan liggen ipv dwars... Ik zoek nog even door :)

On the bright side: ik at een nizza-koekje vandaag *O*
Bopita outlet proberen?
Babypark Gouda heeft ook een hele grote outlet ruimte.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')