abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 20 november 2018 @ 12:42:27 #301
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_183262259
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 november 2018 12:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Sommige clubs hebben al lang toegezegd. De druk is nu hoog genoeg dat ze eieren voor hun geld kiezen en de switch wel willen maken naar een hybride veld, wat makkelijker te onderhouden is.

Het is geen pure onwil dat veel clubs niet weer op gras spelen, het leverde ze gewoon te veel voordelen op die nu deels wegvallen. Bovendien is er vanuit alle hoeken heel veel kritiek op kunstgras, daar zijn die clubs echt niet immuun voor.
Het is onwil omdat het gewoon te veel geld gaat kosten en het ze te weinig voordeel oplevert.
Waarschijnlijk hebben de clubs die hebben toegezegd al extra faciliteiten waardoor de switch voor hun minder lastig is. Als jij als club alleen traint op dat ene kunstgrasveldje of misschien er nog 1 extra hebt liggen voor andere teams en je moet het veld in het stadion al opofferen moet je toch een andere oplossing creëren. Wat betekent een extra veld. Waarvoor je misschien weer grond moet huren/kopen. Waar ook maar ruimte voor moet zijn en het moet worden aangelegd. Wat allemaal weer geld kost.

Ik geloof niet dat een club niet het ideaal plaatje heeft om een prachtige natuur grasmat te hebben met 3 mooie velden er naast, maar dat ze dwars gaan zitten doen om zo hun kunstgras maar te behouden. Alleen kost het een heleboel geld. Geld wat ze liever in andere zaken steken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')