abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179222564
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:25 schreef Chewie het volgende:

[..]

Wel een stunt, heen vliegen voor een tinder wip en dan niet mijn vriendin bezoeken (of als ze hier is).
O, dat zou ik dan wel combineren. Halveert de kosten per wip weer. ;)
pi_179222580
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:01 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Tinder, in dansclub e.d.. Dat zijn plekken waar uiterlijk een grotere rol speelt. Op het eerste gezicht wordt een keuze gemaakt. Die vooral fysiek is.
Als je daar doorheen komt wordt op inhoud beoordeeld. Maar als lelijke vent met geweldig innerlijk zijn dit niet de beste plaatsen. Veel aanbod, snelle eerste selectie, waardoor die lelijke, maar geweldige, vent niet de kans krijgt zijn goede kanten te laten zien.

Die lelijke, maar geweldige, vent heeft de ruimte nodig zijn pluspunten te laten zien. Die moet in gesprek kunnen komen met die vrouw zodat zijn sterke punten boven tafel komen.
Tinder is niet de plaats waar hij sterk staat, vrouwen swipen op uiterlijk, op enkele foto's. Hij krijgt de kans daardoor niet om zijn voordelen te laten zien (andersom geld dat ook, alhoewel het verschil in aanbod maakt vrouwen selectiever kunnen zijn).
Dus je geeft toe dat een lelijk persoon een enorm nadeel heeft en zichzelf moet bewijzen, moet compenseren voor zijn uiterlijk?

Bedankt. Dat is het enige dat ik heb proberen te zeggen hier.
pi_179222598
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 15:54 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

De rode lijn van dit topic is dat je juist oppervlakkiger moest zijn als man om aantrekkelijk gevonden te worden. Volgens de (vrouwelijke) OP althans. Dus daar gaan we. Oppervlakkig is casual. Net zoals op Tinder.

Je zegt dan Tinder-gedrag kun je niet meteen vertalen naar real life. De hamvraag is dan, hoeveel dit wel vertaalt naar real life. En volgens mij gewoon alles. Het doel is toch mekaar in real life gaan ontmoeten?
Nou heb ik niet de hele discussie gelezen, maar ik heb zo het vermoeden dat dat dikgedrukte nergens staat geschreven. Net zoals dat er denk ik nergens daadwerkelijk is geschreven dat iemand onaardig(er) zou moeten zijn.
Het is puur dat iemand doorgaans meer succes zal behalen wanneer hij/zij 'flirterig' is, maar 'flirterig' heeft niets met oppervlakkig en/of onaardig zijn van doen, maar met sociale vaardigheden en een zekere speelsheid. Wil je het enigszins naar de 'bad boy/girl' kant trekken, dan kun je op zijn hoogst zeggen dat je er wel een beetje 'ondeugend'/'uitdagend' voor moet zijn...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179222624
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:28 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dit precies inderdaad. Als je onderaan de groep staat in sociale status, dan is het veel te riskant om je sociale status te riskeren.
Welke sociale status? Als je toch onderaan staat.

Iedereen loopt wel eens een blauwtje hoor. En als je gewoon niet meteen op seks uit bent, dan kun je snel genoeg inschatten of er een kans is dat je op je bek zal gaan of niet.

Ik zie niet in waarom geen telefoonnummer krijgen na een leuk gesprek meteen je sociale status verneukt.
pi_179222660
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:11 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Toch onzin? Als er meer geneukt wordt dan kom iedereen wel een keer aan zijn trekken zolang je maar niet omhoog wil neuken als man, dat gebeurt zelden. Gewoon weten wat je niche is. En misschien niet zo in een slachtofferrol vallen en vinden dat seks een recht is wat vrouwen aan mannen geven.
Vreemd dat de groep mannelijke maagden alleen maar gegroeid is de laatste jaren, terwijl Tinder en andere apps het alleen maar makkelijker zouden moeten maken.
De sexuele revolutie heeft juist voor een enorme inbalans gezorgd waarin een kleine groep mannen de meeste sex krijgen.

70Ez-8L-nKH6c3c33L3L_753X-ubEomDcdLdll1Jkvg.png?w=564&s=b263ab6cac428b9d1d187a768f124f5b
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:39:54 #206
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179222688
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:27 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Nope
https://www.al.com/entert(...)hades_of_grey_t.html

Experts zijn het over eens dat verschillende scenes in 50 shades of grey neerkomen op verkrachting.
Ik heb (met moeite, als iemand die van 'grove' seks houdt, deel 2 heb ik nog niet gezien, deel 1 was al erg genoeg) die film afgezien.
In die film zijn vele 'ja' signalen die 'gelezen' worden.

Losse scenes, uit de context getrokken, kunnen erg twijfelachtig zijn. Bij het totaal is dat niet echt het geval. Gaat het juist om dat 'lezen' van de werkelijke gevoelens.
In een FICTIE omgeving, waar de spelers een soort van telepathisch zijn en die werkelijke gevoelens begrijpen.

In de werkelijkheid is het natuurlijk niet zo simpel. Iemand innerlijke beslommeringen lezen zit er voor de meeste (inc ikzelf) gewoon niet in. Moet men het hebben van gegeven signalen.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179222748
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:32 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik date nog altijd ‘op’. Als man.

Hoezo ‘kan’ dat niet?

Er is echt zoveel meer dan alleen uiterlijk. Niet dat ik een 4/10 ben (vraag me niet wat ik wel ben, want ik heb mij daar nog nooit een seconde druk om gemaakt), maar dat lijkt mij in dezen niet zo relevant.


Als jij kan up-daten. Dat is zeer zeker wel relevant. Want dan ben jij geen 4/10. Ook getuige het feit dat je aangeeft je er nooit druk om te hebben hoeven maken. Want neem maar aan als vrouwen je konsekwent afwijzen dat je wel gaat twijvelen aan je eigen uiterlijk. En terecht.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:43:17 #208
467475 Dranakyuek
Destroyer of worlds
pi_179222762
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:23 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Dat is te makkelijk door jou gesteld. Er is meer aan de hand. Veel vrouwen 'daten' in hun jonge jaren over het algemeen op. Dat wil zeggen, nemen met knappere partners dan zijzelf eigenlijk zijn.

Stel dat je een incel man bent die 4/10 scoort. Maar de vrouwelijke 4/10 tegenhangster wil jou niet. Want ze weet ook wel, als ze lang geoeg wacht is er wel een 6 of 7 of zelfs 8/10 man die haar haar wilt neuken. Als incel aan de ondergrens kwa uiterlijk kom je gewoonweg nooit aan de beurt.

Verder vind ik het jammer als je denkt dat incels sex eisen van vrouwen. Ik kan wellicht begrijpen dat het gejammer van ze zo op je overkomt. Ik denk over het algemeen van niet. Sex is een sterke drijfveer en menselijke behoefte. Als je gefrustreerd bent omdat de datingmarkt je echt tegenzit. Kan je heel eisend overkomen ja. Maar je uit alleen je frustraties.
Ik zie het hele incel dingetje als een stelletje jankballen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is en te veel waarde hechten aan seks. Door dingetjes zoals je hier doet, 4/10 5/10, waar heb je het over? Het is voornamelijk de schuld ergens anders neerleggen.

Werk aan jezelf, als jij ergens in uitblinkt valt dat op, ook bij de andere sekse. De bal bij jezelf neerleggen en aan jezelf werken, leren om te gaan met mensen om een normale manier en niet iedereen indelen in een potentieel neukobject of rivaal. Scheelt een slok op de borrel.
pi_179222772
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:25 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Ben het hier geheel mee eens.

De zelfverklaarde 'nice guys' of zelfs incels hier op fok tonen sociaal onwenselijk gedrag.

Eigenlijk alle incels hier spreken niet enkel van geen vrouwen kunnen strikken. Maar spreken van amper normaal sociaal contact, ook niet met mannen onderling. Waar seksuele aantrekking geen enkele rol speelt.
_O- _O- _O- Wereldvreemd

Alsof je seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen er niet toe doet tussen mannen onderling. Vooral op de middelbare school bepaald jouw populariteit bij vrouwen voor een groot deel jouw populariteit bij mannen.

quote:
Veel spreken van een gestoorde jeugd, slechte band met ouders (tot aan geestelijke mishandeling aan toe), in hun jeugd echt door iedereen uitgescheten worden (treurig maar waar). Maar roepen nu keihard dat vrouwen de schuld zijn.
Nee, incels roepen dat hun uiterlijk de schuld is. Niet vrouwen. Jij wilt heel graag dat incels vrouwen de schuld geven, maar dat is helemaal niet het geval. Houdt eens op in een slachtofferrol te duiken.

quote:
Dat ze ook door hun medemannen genegeerd worden is niet zo'n zwaar onderwerp. Dat ze helemaal alleen zijn. Geen warme familiebanden, geen vrienden, is niet het onderwerp. Geen seks (vooral dat!) wel.

Sociaal isolement is het werkelijke probleem, maar ze projecteren het op 'vrouwen'.
Tussen haakjes omdat het vrijwel altijd om wat hun betreft erg knappe vrouwen gaat ipv alle vrouwen.
Ik ben het overigens volledig met je eens dat geen seks een symptoom is en niet het hoofdprobleem van een incel. Dat is namelijk vooral uiterlijk.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:48:02 #210
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179222866
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:32 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Dit vind ik wel een mooi gevonden argument om incels mee te slaan. Je doet wel keihard je best. Als ik voor mezelf spreek. Is mijn gebrek aan sociale contacten met mannen nu, omdat ik gewoon niet meer uitga. Deel van het uitgaan was toch om interesse van de andere sexe te trekken. Maar dit heeft nooit gewerkt voor mij. Zodoende dacht ik na jaren, waarom ga ik nog naar discotheken. Het zijn plekken geworden die mij doen denken aan mijn lage atatus. Ik heb daar niks te zoeken. Is toch zelfkastijding steeds als ik erheen ga. En als je vrienden je steeds meevragen maar je wilt niet meer. Op een gegeven moment vragen ze je ook niet meer en verlies je deze contacten.

Volg je hoe dit zo tot stand komt in mijn geval?
Ben ik dan maar eenn naar persoon met verrot innerlijk?
Snap je hoe vals je als vrouw overkomt op een incel zoals mij om naar mijn persoon te gaan ziten vingerwijzen dat dat hét probleem zou zijn terwijl er meer speelt?
Met incel doel ik dus op mannen die zichzelf zo noemen. Niet op elke man die het wat lastiger heeft een (bed)partner te vinden.
Gooi er eens een Google search tegenaan om te zien hoe die mannen zelf praten.

En sorry, ik ken echt een heleboel mannen waarbij samen uitgaan niet perse gericht is op in een broekje van een vrouw komen. Ken zelfs mannen die daar amper tot niet aan toe komen omdat ze op elkaar gericht zijn.
Degene die geen incel zijn hebben wel normaal sociaal contact met familie en andere mannen. Als je contact met mannen enkel gericht is op uitgaan en of je dan vrouwen scoort heb je geen echt inhoudelijk contact met die andere mannen.

En nee, ik zeg nergens dat je verrot bent. Wel dat je (ondanks goede bedoelingen) onhandig bent in sociaal contact. Anders had je wel goede relaties met bv andere mannen gehad. En niet enkel gericht op kutje scoren.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179222891
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:36 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Welke sociale status? Als je toch onderaan staat.
Zeg maar het verschil tussen onderaan de groep hangen, of helemaal niet meer deel uitmaken van die groep. Best wel een enorm verschil.

quote:
Iedereen loopt wel eens een blauwtje hoor. En als je gewoon niet meteen op seks uit bent, dan kun je snel genoeg inschatten of er een kans is dat je op je bek zal gaan of niet.

Ik zie niet in waarom geen telefoonnummer krijgen na een leuk gesprek meteen je sociale status verneukt.
Jij zegt 'geen telefoonnummer krijgen' alsof dat het ergste is wat je kunt overkomen na een gefaalde flirtpoging. Ik zeg: 'als creep aangekeken worden en dat die meid daarna tegen andere mensen gaat zeggen hoe creepy jij bent' zoals die aziaat in die club dat overkwam en mijn huisgenote die mij dat kwam zeggen.

Flirten heeft gewoon enorme risico's, daar moet je je overheen zetten en mee leren omgaan. En dat is moeilijker voor lelijke mensen die een grote kans hebben om te falen of hard afgewezen te worden.
pi_179222957
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:48 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Zeg maar het verschil tussen onderaan de groep hangen, of helemaal niet meer deel uitmaken van die groep. Best wel een enorm verschil.

[..]

Jij zegt 'geen telefoonnummer krijgen' alsof dat het ergste is wat je kunt overkomen na een gefaalde flirtpoging. Ik zeg: 'als creep aangekeken worden en dat die meid daarna tegen andere mensen gaat zeggen hoe creepy jij bent' zoals die aziaat in die club dat overkwam en mijn huisgenote die mij dat kwam zeggen.

Flirten heeft gewoon enorme risico's, daar moet je je overheen zetten en mee leren omgaan. En dat is moeilijker voor lelijke mensen die een grote kans hebben om te falen of hard afgewezen te worden.
Nog nooit meegemaakt dat ik als creep gezien werd.

Dus zou iemand zich dan niet als creep hebben gedragen?
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:54:06 #213
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223020
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:34 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Dus je geeft toe dat een lelijk persoon een enorm nadeel heeft en zichzelf moet bewijzen, moet compenseren voor zijn uiterlijk?

Bedankt. Dat is het enige dat ik heb proberen te zeggen hier.
Dat zegt echt iedereen continue tegen je. Maar jij maakt daar geen enkele kans van ipv een moet kans krijgen zichzelf te tonen.

Of het een enorm nadeel is hangt af van de situatie. Tinder is daar een goed vb van. Andere dating sites doen het niet veel beter.
De eerste selectie daar is gewoon gericht op uiterlijk, waarbij het aantal beschikbare mannen een veelvoud is van het aantal beschikbare vrouwen.

Tinder. Zie foto's en korte en nietszeggende beschrijving. Die foto's geven dus simpelweg de doorslag. Uiterlijk en sfeer die de foto's meegeven zorgen voor de eerste selectie.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223068
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 14:29 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Dit is precies wat ik bedoel. Ondanks dat het misschien niet bedoeld is komt het wel zo over.
Maar dat komt dus niet door het uiterlijk van de flirter, maar door het gedrag. Wwat gewoonweg creepy overkomt.

Zelf heb ik dit op andere gebieden. Ik kom (zeker in geschreven taal) soms wat hard over.
Dat bedoel ik niet zo, maar het is niet de schuld van de ander dat hij/zij dat zo oppakt. Ik kom zo over, ik vertoont dat gedrag. Dat is mijn sociale onhandigheid.
*ff aan het teruglezen*

Jij (zeker in geschreven taal) hard? No way, joh... dat vind IK in ieder geval echt niet! :N
Op een bepaalde manier afstandelijk wel (vind ik). Althans soms ;) , vaak genoeg ook dat niet...
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179223086
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:43 schreef Dranakyuek het volgende:

[..]

Ik zie het hele incel dingetje als een stelletje jankballen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is en te veel waarde hechten aan seks. Door dingetjes zoals je hier doet, 4/10 5/10, waar heb je het over? Het is voornamelijk de schuld ergens anders neerleggen.

Werk aan jezelf, als jij ergens in uitblinkt valt dat op, ook bij de andere sekse. De bal bij jezelf neerleggen en aan jezelf werken, leren om te gaan met mensen om een normale manier en niet iedereen indelen in een potentieel neukobject of rivaal. Scheelt een slok op de borrel.
Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels op die manier framed als zeer slechte mensen. Met slechte intenties, zo inherent slecht. Dat is niet zo. Ik kan wel begrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Want als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. En dat doen de meeste incels NIET.

Daarentegen maken zij dus alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.

Als sex overrated is hoe verklaar je 8 miljard mensen op deze aardbol. Hoe verklaar je dat sex verkoopt waar je ook komt. Dat makeup en verzorgingsprodukten honderden miljarden oplevert.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:58:14 #216
70541 HostiMeister
Kalsarikännit
pi_179223143
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels O framed als zeer slechte mensen. Dat is niet zo. Ik kan wel bwgrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. Daarentegen maken zij alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.
Er is helemaal niets normaals aan incels en de manier waarop ze de wereld zien. Sorry.
Hele meneer, jij bent een half nigga. Weet niet van jou, maar ze kennen me als that, nigga.
Wat ze zeggen is: "Die nigger is een echte". Opgegroeid tussen bitches die kunnen vlechten.
Bitches die kunnen vechten, liegen voor de rechter.
  donderdag 17 mei 2018 @ 16:59:04 #217
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223165
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:43 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

_O- _O- _O- Wereldvreemd

Alsof je seksuele aantrekkingskracht voor vrouwen er niet toe doet tussen mannen onderling. Vooral op de middelbare school bepaald jouw populariteit bij vrouwen voor een groot deel jouw populariteit bij mannen.

[..]

Nee, incels roepen dat hun uiterlijk de schuld is. Niet vrouwen. Jij wilt heel graag dat incels vrouwen de schuld geven, maar dat is helemaal niet het geval. Houdt eens op in een slachtofferrol te duiken.

[..]

Ik ben het overigens volledig met je eens dat geen seks een symptoom is en niet het hoofdprobleem van een incel. Dat is namelijk vooral uiterlijk.
Hoe is jouw relatie met je ouders (ik meen dat jij over geestelijke mishandeling spreekt en je ouders bij voorkeur zou willen aanklagen omdat ze niet genoeg om je gaven en je 'dik' lieten zijn)?

Hoeveel mannelijke vrienden heb jij? Hoe zit je sociale leven in elkaar?
En pas op met je antwoord, wat je al hebt gepost is terug te vinden, ook op ander fora).
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_179223228
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:54 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Dat zegt echt iedereen continue tegen je. Maar jij maakt daar geen enkele kans van ipv een moet kans krijgen zichzelf te tonen.

Of het een enorm nadeel is hangt af van de situatie. Tinder is daar een goed vb van. Andere dating sites doen het niet veel beter.
De eerste selectie daar is gewoon gericht op uiterlijk, waarbij het aantal beschikbare mannen een veelvoud is van het aantal beschikbare vrouwen.

Tinder. Zie foto's en korte en nietszeggende beschrijving. Die foto's geven dus simpelweg de doorslag. Uiterlijk en sfeer die de foto's meegeven zorgen voor de eerste selectie.
Maar elk wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat ook bij dates in de echte wereld, uiterlijk de grootste factor is in succes. Online-dating maakt het gewoon heel makkelijk om daar cijfers bij te zetten en die keiharde conclusie op tafel te zetten.

En nee, ik zeg niet dat lelijke mensen kansloos zijn, maar ik verkondig gewoon dat uiterlijk de grootste determinant is in romantisch en seksueel succes. En de wetenschap erkent dat. Als je geheel onsuccesvol bent met vrouwen, dan is het verbeteren van je uiterlijk waarschijnlijk datgene dat het grootste verschil gaat maken.

Heb je al enige mate van succes, of heb je niet de relaties die je graag wilt hebben, of wil je nog meer succes, kijk dan is het belangrijk om ook naar andere zaken te kijken. Maar logischerwijs als je TOTAAL geen succes hebt met vrouwen, dan ga je allereerst kijken naar datgene dat de grootste invloed heeft op succes met vrouwen. En dat is uiterlijk.

Wetenschappelijk bewezen en ik heb hier dan ook al tientallen studies naar gepost hier op dit forum die mensen weigeren te accepteren ook al quote ik de desbetreffende zinnen en conclusies.
pi_179223229
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
pi_179223263
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:38 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

Vreemd dat de groep mannelijke maagden alleen maar gegroeid is de laatste jaren, terwijl Tinder en andere apps het alleen maar makkelijker zouden moeten maken.
De sexuele revolutie heeft juist voor een enorme inbalans gezorgd waarin een kleine groep mannen de meeste sex krijgen.

[ afbeelding ]
OK jij somt het echt heel kort en netjes op.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:02:19 #221
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_179223265
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:55 schreef Forbry het volgende:

[..]

*ff aan het teruglezen*

Jij (zeker in geschreven taal) hard? No way, joh... dat vind IK in ieder geval echt niet! :N
Op een bepaalde manier afstandelijk wel (vind ik). Althans soms ;) , vaak genoeg ook dat niet...
Nou ja, afstandelijk dan. In zeker opzicht ben ik ook sociaal onhandig (zeker online, kan daar minder goed mee omgaan ten opzichte van de meeste).

Waar het om gaat is dat dat niet aan al die anderen ligt, maar mijn 'zwakheid' is.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:04:18 #222
467475 Dranakyuek
Destroyer of worlds
pi_179223318
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 16:56 schreef JeSuisER het volgende:

[..]

Je gooit met vele losse verwijten. Dit vergt voor mij veel energie om ze een voor een van repliek te dienen.

Ten eerste zijn de meeste incels normale, zelfs gemiddeld uitziende jongens met een baan. Ik moet wel een inkomen genereren anders heb ikzelf geen bestaan. Hiervoor is een eerste vereiste dat ik dus op een normale manier met anderen kan omgaan. Dat is één.

Ik heb in een eerder comment al geprobeerd uit te leggen, waarom incels niet perse sex eisen of sex als recht zien. Ik vind het echt pijnlijk en kwalijk dat je jncels O framed als zeer slechte mensen. Dat is niet zo. Ik kan wel bwgrijpen dat dit wellicht zo overkomt. Maar incels uiten alleen hun frustraties en proberen deze kenbaar te maken. Zij weten ook wel dat hun situatie hopeloos is en eisen dus niets. Als zij zouden eisen dan zouden zij naar buiten gaan en doen. Op een vervelende manier. Daarentegen maken zij alleen verbaal kenbaar dat de datingmarkt ontzettend moeilijk voor ze is. En daar terecht over gefrustreerd zijn. Sex is een levensbehoefte. Die drive daartoe is (bij mannen door testosteron) zeer sterk. Dus eigenlijk allemaal heel logisch en normaal.
Ik zet ze niet neer als zeer slechte mensen. Maar als mensen die vinden dat de wereld ze wat verschuldigd is. Dat is een veel voorkomend probleem bij de huidige generatie. Kinderen die nooit nee hebben gehoord en opgevoed zijn door een tv die ze in elke tv-serie of film verteld dat iedereen recht heeft op een bepaald ideaalplaatje.

In jullie geval is dat seks. Als je een normaal persoon bent, iemand die meedraait in de maatschappij dan moet seks regelen geen issue zijn. Is dat niet het geval ligt het niet aan de rest van de wereld, maar aan jezelf. Daar moeten die mensen aan werken; hoe kom ik in dat spectrum dat ik wel iets te bieden heb? In plaats van frusti lopen doen.
  donderdag 17 mei 2018 @ 17:06:46 #223
70541 HostiMeister
Kalsarikännit
pi_179223373
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
Bravo.
Hele meneer, jij bent een half nigga. Weet niet van jou, maar ze kennen me als that, nigga.
Wat ze zeggen is: "Die nigger is een echte". Opgegroeid tussen bitches die kunnen vlechten.
Bitches die kunnen vechten, liegen voor de rechter.
pi_179223521
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:02 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Nou ja, afstandelijk dan. In zeker opzicht ben ik ook sociaal onhandig (zeker online, kan daar minder goed mee omgaan ten opzichte van de meeste).

Waar het om gaat is dat dat niet aan al die anderen ligt, maar mijn 'zwakheid' is.
Oh, het punt wat je wilde maken was verder volkomen duidelijk hoor. Verbaasde me gewoon even over dat 'hard zijn', want vind je juist altijd zo bijzonder lief/empathisch/behulpzaam overkomen, that's all ;)
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
pi_179223546
quote:
0s.gif Op donderdag 17 mei 2018 17:01 schreef Crooyzwans het volgende:
Weet je wat ik zo mooi vind aan dit topic, iedereen heeft wel een beetje gelijk. Velen nuanceren echter veel te weinig en kleuren alles veel te veel in zwart wit.

Ook hier blijkt maar weer:
Zoveel mensen, zoveel wensen.

Ik heb een vriend, max een 4 qua uiterlijk, die neukt alles wat los en vast zit (van 2en tot 8en).
Daarnaast een vriend, een dikke 9, die heeft gewoon echt moeite een leuke meid te vinden die iets met van hem wil. Ja hij kan best een bimbo 8 vinden, maar dat hoeft van hem niet.

Zo zijn er meiden die enkel een ONS kunnen hebben met een oppervlakkige kerel, omdat ze zich naar hem toe niet slecht erover hoeven te voelen omdat hij in hun ogen zo weer een ander heeft dus niet zo moet zeuren. Daarnaast heb je meiden die nooit geen ONS kunnen hebben, omdat ze gewoon niet zo in elkaar steken. Daarnaast heb je meiden die alleen maar met een lieve jongen een ONS kunnen hebben omdat ze zich wel veilig willen voelen. En ga zo maar door.

Blijkt maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

Ja, als je er goed uit ziet, zal het gemiddeld genomen makkelijker zijn dates/seks te krijgen. Wanneer je lelijk bent moet je meer moeite doen en op andere facetten hoger scoren. Zo is het leven, wen er aan, doe er iets aan, probeer jezelf te verbeteren als je hier mee zit. Wat in elk geval niet helpt is zeuren over het feit dat je lelijk bent, en op die manier sympathie hopen te krijgen, zo werkt het leven niet. Dan maar niks meer proberen en dan verwondert zijn dat er jou nooit eens iets zomaar in de schoot geworpen wordt.

Het leven is oneerlijk, het gaat erom hoe je met die oneerlijkheid omgaat, hoe ga jij je onderscheiden. Als je daadwerkelijk niks hebt om jou te onderscheiden, iets wat jou leuker of beter maakt, hoe kun je dan van iemand verwachten dat hij of zij jou als leuker of beter gaat zien? Waarom zou je als knappe spontane vrouw moeten vallen op dat lelijke awkward sociaal ongemakkelijke sulletje, als dit sulletje niks maar dan ook niks te bieden heeft aan haar waar zij positief over is.

Toevallig paar weken terug bruiloft gehad van een vriend van me. Meest sociaal lompe en een redelijk lelijke kerel. Zijn sociale en algehele lompigheid was hetgeen dat de bruid het mooiste/grappigste aan hem vind. Er komen onbedoeld onbehouwen dingen uit, maar zij ziet dat niet zo, omdat ze hem beter heeft leren kennen en omdat er vanaf het moment dat ze elkaar hebben leren kennen gewoon een klik was. Zo zie je maar weer: zoveel mensen, zoveel wensen.

En ja, als jij een 4/10 bent, zal het misschien moeilijk worden om een 8/10 te krijgen. Maar onmogelijk is het zeker niet. Als jij op alle overige aspecten 9/10 of 10/10 scoort, dan is het echt wel mogelijk. Maar heb je verder ook niks te bieden, zul je het inderdaad met andere 4/10's moeten doen, en zelfs voor die zul je wel op een of andere manier leuk moeten zijn.

Life's unfair, deal with it!
^O^
"Write drunk, edit sober" (E. Hemingway)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')