Ik probeer hem gewoon te vermijden. Het is een professionele trol.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:04 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Hij heeft ook zo'n rare stem, een beetje Bassie of alsof-ie een shotje helium genomen heeft.
heel bijzonder. Ze besteden in India ook echt enorm veel tijd aan eten en prepareren van eten.quote:
het was spijzig maar ze had zich ingehouden omdat ze niet wist of ik daar van hield. Toen ik zei dat ik van scherp hou kwam er gauw wat potjes met lepeltjes van alles erbijquote:Op donderdag 10 mei 2018 18:13 schreef Recce het volgende:
[..]
Dat klinkt goed! Zaten er scherpe gerechten bij of viel dat mee?
Klinkt goed! Maken ze in India ook zoveel eten dat je het nooit op krijgt? Wat is de etiquette daar? Is veel eten beleefd?quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:15 schreef Prisha het volgende:
het was spijzig maar ze had zich ingehouden omdat ze niet wist of ik daar van hield. Toen ik zei dat ik van scherp hou kwam er gauw wat potjes met lepeltjes van alles erbij
Maar ik kon normaal eten zonder naar adem te happen of van kleur te verschieten.
Lekker hoor. Ik vind het een heerlijke keuken. Soms scherp maar dat dempen ze dan weer met andere ingrediënten. Ik loop vaak langs een Indiaas restaurant in De Pijp en het water loopt me daar uit de mond van de geuren.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:15 schreef Prisha het volgende:
[..]
heel bijzonder. Ze besteden in India ook echt enorm veel tijd aan eten en prepareren van eten.
[..]
het was spijzig maar ze had zich ingehouden omdat ze niet wist of ik daar van hield. Toen ik zei dat ik van scherp hou kwam er gauw wat potjes met lepeltjes van alles erbij
Maar ik kon normaal eten zonder naar adem te happen of van kleur te verschieten.
Ik weet eigenlijk niet of veel eten beleefd is. Ze schepten voor mij op dus ik at dat netjes op. Bij de tweede naanbrood gaf ik wel aan dat ik het niet helemaal op kon krijgen maar dat was ok.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:25 schreef Recce het volgende:
[..]
Klinkt goed! Maken ze in India ook zoveel eten dat je het nooit op krijgt? Wat is de etiquette daar? Is veel eten beleefd?
ja inderdaad. Het was ook een bijzondere mix van smaken. Ze had een zelfgemaakte mango chutney. Mix van zoet, scherp, zuur en een miniscuul vleugje bitter. Heerlijk wel, nog nooit zoiets geproefd.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:26 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Lekker hoor. Ik vind het een heerlijke keuken. Soms scherp maar dat dempen ze dan weer met andere ingrediënten. Ik loop vaak langs een Indiaas restaurant in De Pijp en het water loopt me daar uit de mond van de geuren.
De winkels zijn toch gewoon open daar? Het is nog niet te laat om iets gezonds te koken!quote:
Misschien heb je ze nu wel onbedoeld diep beledigd. Nah, dat zal wel meevallen.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:30 schreef Prisha het volgende:
Ik weet eigenlijk niet of veel eten beleefd is. Ze schepten voor mij op dus ik at dat netjes op. Bij de tweede naanbrood gaf ik wel aan dat ik het niet helemaal op kon krijgen maar dat was ok.
Ze had haar man mango's mee laten nemen uit India. Hij had al gezegd dat die niet te vergelijken zijn met de mango's hier. Nou...zeg dat wel. Zo zoet en oranje en heerlijk. Mango's die je hier koopt komt er gewoonweg niet bij in de buurt.
Nee, groente en fruit zien er in Nederland vaak prachtig uit, alsof ze van plastic gemaakt zijn. Helaas smaken ze ook vaak zo.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:30 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet of veel eten beleefd is. Ze schepten voor mij op dus ik at dat netjes op. Bij de tweede naanbrood gaf ik wel aan dat ik het niet helemaal op kon krijgen maar dat was ok.
Ze had haar man mango's mee laten nemen uit India. Hij had al gezegd dat die niet te vergelijken zijn met de mango's hier. Nou...zeg dat wel. Zo zoet en oranje en heerlijk. Mango's die je hier koopt komt er gewoonweg niet bij in de buurt.
Hemels op Hemelvaart.quote:[..]
ja inderdaad. Het was ook een bijzondere mix van smaken. Ze had een zelfgemaakte mango chutney. Mix van zoet, scherp, zuur en een miniscuul vleugje bitter. Heerlijk wel, nog nooit zoiets geproefd.
Nope, alles is dichtquote:Op donderdag 10 mei 2018 18:32 schreef Recce het volgende:
[..]
De winkels zijn toch gewoon open daar? Het is nog niet te laat om iets gezonds te koken!
Ik wilde alleen benadrukken hoe bevoorrecht Prisha was vandaag.quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:53 schreef Recce het volgende:
[..]
Maar waarom dan patat? Er zijn toch veel lekkerder dingen af te halen in Amsterdam?
Nee, hier zit meer achter! Ben je weer richting mootie aan het gaan?quote:Op donderdag 10 mei 2018 18:55 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ik wilde alleen benadrukken hoe bevoorrecht Prisha was vandaag.
Dan had ik wel friet gehaald.quote:Op donderdag 10 mei 2018 19:10 schreef Recce het volgende:
[..]
Nee, hier zit meer achter! Ben je weer richting mootie aan het gaan?
Echt wel.quote:Op donderdag 10 mei 2018 19:25 schreef Recce het volgende:
[..]
Dat kun je helemaal niet krijgen in Amsterdam!
Haal je daar wel eens friet?quote:Op donderdag 10 mei 2018 19:28 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Echt wel.
http://vleminckxdesausmeester.nl/nl/
Die is top!!quote:Op donderdag 10 mei 2018 19:28 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Echt wel.
http://vleminckxdesausmeester.nl/nl/
Pullup! Je hebt de gescripte zwarte envelop van 1 uur én die van 2 uur gemist.quote:
Verdorie ook dat nogquote:Op donderdag 10 mei 2018 20:32 schreef mootie het volgende:
[..]
Pullup! Je hebt de gescripte zwarte envelop van 1 uur én die van 2 uur gemist.
Ach jaquote:Op donderdag 10 mei 2018 20:50 schreef mootie het volgende:
[..]
Als pek. Maar ook onzichtbaar. Superspannend.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |