Je kan ook eerst het bier opdrinken, en dan vullen met water en eventueel een boulion blokje erbijquote:Op maandag 7 mei 2018 22:42 schreef borrepus het volgende:
Hele kip is altijd lekker, tegenwoordig ga ik voor de roadkill chicken. Hoef ik geen blikje bier op te offeren.
Ja blikje is puur om dat ding omhoog te houden. Wat je er in doet maakt niet uit.quote:Op dinsdag 8 mei 2018 12:25 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Je kan ook eerst het bier opdrinken, en dan vullen met water en eventueel een boulion blokje erbij
Precies dus bouillonblokje kan je ook net zo goed weg latenquote:Op dinsdag 8 mei 2018 13:21 schreef Patroon het volgende:
[..]
Ja blikje is puur om dat ding omhoog te houden. Wat je er in doet maakt niet uit.
Pareltjes he?quote:
Of de TS er zijn in heeft..... Waarom denk je dat we dit pareltje nog hebbenquote:Op dinsdag 8 mei 2018 18:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Pareltjes he?
Deze OP bijwerken staat op m'n to do lijst. Tenzij TS er zin in heeft natuurlijk
Ik regel het wel. Niet als standaard service maar omdat BBQ plaatjes altijd leuk zijnquote:Op dinsdag 8 mei 2018 19:56 schreef borrepus het volgende:
[..]
Of de TS er zijn in heeft..... Waarom denk je dat we dit pareltje nog hebben
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
«Salade» erbij (broccoli, bearnaisesaus, cheddar en bacon)
Helemaal prima!
[ Bericht 0% gewijzigd door Fogel op 09-05-2018 10:10:14 ]I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
Nee, de BBQ van België is afgebrand.quote:
Ja, ik reageer op jouw bericht dat je geen blikje bier hoeft op te offeren, Dit is ook tegenstrijdig danquote:Op dinsdag 8 mei 2018 18:48 schreef borrepus het volgende:
[..]
Precies dus bouillonblokje kan je ook net zo goed weg laten
couscoussalade altijd n hitquote:Op woensdag 9 mei 2018 07:53 schreef Helsinki het volgende:
Zaterdag een barbecue bij collega's van mijn vriend. Hij werkt er nog niet zo lang en ik heb ze nog niet eerder ontmoet. Nu hebben ze gevraagd of iedereen iets wil meenemen. Hebben jullie nog ideeën voor iets leuks maar simpels? Er zijn twee zwangeren aanwezig maar verder is er voor zover wij weten niets om rekening mee te houden.
Ik heb eigenlijk gewoon de OP van het vorige deel ongezien doorgezet. Gok zo maar dat de foto's het al even niet meer doenquote:Op woensdag 9 mei 2018 07:45 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Ja, ik reageer op jouw bericht dat je geen blikje bier hoeft op te offeren, Dit is ook tegenstrijdig dan
Trouwens wel leuk dat je een linkje naar mijn ribben tutorial in de OP hebt gezet, jammer dat niet alle foto's ervan het niet meer doen
quote:Op dinsdag 8 mei 2018 22:42 schreef Fogel het volgende:
Beestachtige BBQ getest...
Leuk stuk vlees gevonden [ afbeelding ]hoe heb je die gekruid?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[ afbeelding ]
«Salade» erbij (broccoli, bearbaisesaus, cheddar en bacon)
[ afbeelding ]
Helemaal prima!
quote:Op dinsdag 8 mei 2018 22:42 schreef Fogel het volgende:
Beestachtige BBQ getest...
Leuk stuk vlees gevonden [ afbeelding ]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[ afbeelding ]
«Salade» erbij (broccoli, bearbaisesaus, cheddar en bacon)
[ afbeelding ]
Helemaal prima!
Jij houdt niet van halve maatregelen he?Spoilers!
Peper en zout, lekker simpel, het vlees spreekt voor zichquote:
Valt het op?quote:Op woensdag 9 mei 2018 09:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Jij houdt niet van halve maatregelen he?
De OP is leuk geworden zo, met die foto's van de verschillende usersquote:Op woensdag 9 mei 2018 09:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
OP is aangepast. Ik plaats hier veel te weinig foto's zie ik alweer.
Thanksquote:Op woensdag 9 mei 2018 14:48 schreef Xlarge het volgende:
[..]
De OP is leuk geworden zo, met die foto's van de verschillende users
Dat zou jammer zijn, aangezien kokosbriketten van het juiste merk bijzonder geschikt zijn voor het bbqen.quote:Op vrijdag 11 mei 2018 15:27 schreef br00djekaas54321 het volgende:
maar op basis van uitspraken van anderen vermijd ik alles wat met briketten te maken heeft, inclusief woorden! (Of dat terecht is of niet, eerlijk gezegd geen idee.)
Een Looftlighter schijnt ook prima te werken.quote:Op vrijdag 11 mei 2018 15:27 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Hallo lui,
Om het niveau van complete beginner te ontstijgen leek het me een goed idee om in ieder geval met de juiste materiaal aan de slag te gaan.
Vandaar dat ik mij afvroeg of jullie een specifieke houtskoolstarter konden aanraden.
Raden jullie überhaupt houtskoolstarters aan, is wellicht ook een interessante vraag.
Volgens mij kan je het ook een brikettenstarter noemen, maar op basis van uitspraken van anderen vermijd ik alles wat met briketten te maken heeft, inclusief woorden! (Of dat terecht is of niet, eerlijk gezegd geen idee.)
Ik heb prima ervaringen met de kokosbriketten van Ecobrasa:quote:Op vrijdag 11 mei 2018 16:15 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Bedankt voor de reacties.
Ik heb geen idee waarom de personen in kwestie een 'afkeer' tegen briketten hebben, maar op basis van jullie reacties lijken kokosbriketten mij in ieder geval het proberen waard! Mag ik dan gelijk vragen welk merk aangeraden wordt?
Deze gebruik ik ook, gaat prima voor lange sessies in de smoker. Houtskool gebruik ik alleen voor High&fastquote:Op vrijdag 11 mei 2018 16:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb prima ervaringen met de kokosbriketten van Ecobrasa:
[ afbeelding ]
Ik heb mijn brikettenstarter bij de Action gehaald, voor een paar euro, want ik vond dat Weber behoorlijk veel geld vroeg voor een simpel stukje metaal.quote:Op vrijdag 11 mei 2018 21:15 schreef br00djekaas54321 het volgende:
De Looftlighter ziet er interessant uit maar ik ben toch maar voor een brikettenstarter van Weber gegaan. In ieder geval bedankt voor de suggesties. Hopelijk kan ik binnenkort kokosbriketten een kans geven!
Volgens mij ontvangt niemand hier sponsorgeld van Weber dus ik vraag het maar even: levert Weber volgens jullie goed/acceptabel spul − waar voor je geld − of hebben ze voornamelijk goede marketing? Er zal vast wel een leuke winstmarge op zitten maar krijg je er een degelijk product voor terug?
Bedankt voor jullie tijd.
Ik heb een 5-euro-starter van de gamma, ding is al een paar jaar oud maar doet het prima en is nog niet doorgeroest. Gebruik ik uitsluitend voor briketten. Als ik op houtskool wil grillen gooi ik steek ik dat aan met een aantal aanmaakblokjes tussen het houtskool, rechtstreeks in de bbq.quote:Op zaterdag 12 mei 2018 23:36 schreef br00djekaas54321 het volgende:
Bedankt voor de reacties.
Een beetje research en gezond verstand kan uiteraard geen kwaad!
Vergeleken met het 'geklungel' met aanmaakblokjes is zo een brikettenstarter wel handig, heb ik mogen ervaren.
Mensen hier die te spreken zijn over 'indirect grilling'?
Is hier een recept van ziet er goed uitquote:
Geen idee wat voor recept hier gebruikt is, maar kan voor saté het volgende recept aanraden: http://www.bbqgenootschap(...)vleeskippenvlees%29/ (beter bekend als DanBras Sate). Ik gebruik het recept overigens als richtijn, kan best zijn dat dequote:Op maandag 14 mei 2018 00:52 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Is hier een recept van ziet er goed uit
Nog bedankt voor deze suggestie!quote:
Ik denk dat de BBQ's van Weber overpriced zijn. Als je kijkt naar bv een Rösle, die zijn net wat gunstiger geprijsd en volgens mij kwalitatief minstens net zo goed als de Webers.quote:Op zaterdag 12 mei 2018 14:33 schreef fietsie het volgende:
Persoonlijk vind ik het bij Weber altijd wel opletten; de BBQ is een prima ding.
Ik ken Rosle niet, en aangezien ze even duur zijn uiteindelijk, kunnen die misschien ook wel tegen een stootje.quote:Op dinsdag 15 mei 2018 11:28 schreef Geralt het volgende:
Bij nader inzien zijn die eigenlijk net zo duur zie ik nu
iBood heeft vandaag een thermometer die goed getest is door BBQ-Helden. Ik heb er net een besteld met 4 probes. Onze oude had helaas waterschade.quote:Op woensdag 16 mei 2018 19:37 schreef Ferdii het volgende:
ik ben op zoek naar een goede kern thermometer met 2 sensoren, 1 voor de bbq en 1 voor de kern. Daarbij wil ik ze op de smartphone kunnen uitlezen. wie heeft er ervaring met een goede?
thanks, 1 besteldquote:Op vrijdag 18 mei 2018 11:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
iBood heeft vandaag een thermometer die goed getest is door BBQ-Helden. Ik heb er net een besteld met 4 probes. Onze oude had helaas waterschade.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |