abonnement Unibet Coolblue
pi_179034559
Meer ervaringen, altijd fijn. Ik was toch nog wel aan t twijfelen. We gaan met het OV ook nog. Maar ik denk dat ik hem er dan gewoon even uit haal als t nodig is. :)

Ik vind dit weer sowieso heel lastig met die baby's. Wat ze aanmoeten en of ze genoeg vocht binnen krijgen enz. Ik had op t kdv gezegd dat ze wel water mogen aanbieden (doe ik thuis ook af en toe), heeft hij gewoon ruim 80ml gedronken. En dan twijfel ik weer of hij dan niet beter een extra beetje voeding had moeten hebben. Aaaah, onzekerheid, daar ben je weer. Wat fijn.... }:(
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  woensdag 9 mei 2018 @ 08:16:11 #162
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179034585
Ja dat dilemma hebben wij ook steeds, hoe weet je nu of de verhouding vaste voeding/drinken/melk goed is :? Wij doen echt maar wat :D

Maar ik heb besloten me er niet druk om te maken, hij krijgt gewoon als ie aangeeft er behoefte aan te hebben, en soms bieden we daarnaast iets extra's aan. Maar hier is vaste voeding nog echt niet de hoofdvoeding (met net acht maanden).

[ Bericht 27% gewijzigd door littledrummergirl op 09-05-2018 08:24:09 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179034614
Dat warme weer vind ik ook echt lastig. B krijgt snel een soort eczeem achtig uitslag op z'n armen en warmte bultjes met dit warme weer als we 'm in de draagzak doen. En reageeert vervolgens weer allergisch op de zonnebrand op die plekken. Dus toch maar lange mouwen rompers, maar warm. En zo blijven we bezig :+

Hier trouwens als instructie gegeven voor kdv net dat ze 'm geen extra water moeten geven, maar vaker m'n moedermelk aan moeten bieden. Maar die van mij mag best wat extra spekjes krijgen en heeft wel een beetje een jasje uitgedaan na z'n ziek zijn van vorige week. En schijnt dat ze geen extra water nodig hebben als ze nog volledig borstvoeding krijgen.

Ach jongens, gelukkig is het morgen weer 15 graden :+
pi_179034735
Maar die van mij is ook al 7en halve maand. Dan kan een beetje extra water geen kwaad opzich. :)

Maar de twijfel over wat hij binnenkrijgt en of dat genoeg is komt toch steeds weer terug. :@
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_179034802
LDG, iedereen doet maar wat qua eten/drinken dus dat is heel normaal.

Wij gaan vanmiddag naar de brandweerdag (met hulp van opa, leek me in m'n eentje met grote kinderwagen niet zo praktisch). Lekker alleen in romper met broekje! Wordt hier 22 graden, dus een stuk fijner dan gisteren.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  woensdag 9 mei 2018 @ 08:47:55 #166
221912 minilot
Nancy boy
pi_179034827
Eens kijken of O. ook nu het OV nog leuk vindt! :) Op naar de Efteling, dit keer zowaar met een ochtendreistijd van slechts één uur en vijftig minuten! ^O^

Gisteren met warm weer overdag, mits wakker, gewoon elke uur even een paar ferme slokken uit de borst laten drinken. Ging volgens mij prima.
Vandaag in regio Efteling eerst nog een graad of 26, dus veel uit de draagzak, denk ik :)
Heb 'm dun broekje aangetrokken. Voor nu nog wel een t-shirt over de romper, maar die gaat straks wel uit.
Let me see you stripped down to the bone
pi_179034901
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 08:37 schreef Nanuke het volgende:
Maar die van mij is ook al 7en halve maand. Dan kan een beetje extra water geen kwaad opzich. :)

Maar de twijfel over wat hij binnenkrijgt en of dat genoeg is komt toch steeds weer terug. :@
Nee idd, dan is het helemaal prima. En snap je twijfel. Zou dat zelf denk ik ook wel wat hebben als wij straks aan ander voedsel gaan beginnen. Maar als ze goed groeien en happy zijn, zal het wel ok zijn denk ik?
pi_179035277
Veel plezier FF en Mini op jullie trips! En de rest ook met het lekkere weer!
Ik ga me lekker binnen opsluiten om te werken, heerlijk! :+
pi_179035613
FF en Minilot veel plezier vandaag :)

Wat ik nu met warm weer doe is 10cc extra water toevoegen aan de flesvoeding, had gelezen dat dat mag om wat extra vocht toe te dienen. Haar luiers zijn gelukkig goed nat verder.

Ze is gisteren voor het eerst de hele dag bij mijn schoonmoeder geweest toen ik aan het werk was en het was super gegaan O+ Denk wel dat ze vandaag even bij moet komen van al die nieuwe indrukken, hebben jullie babies dat ook? Ze doet nu al een veel langer ochtenddutje.

Ik zag wel weer een hele hoop lieve babyfoto's langskomen op BFD maar kom even niet bijgelezen dus een O+ voor allemaal :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_179035692
Doe ik ook Rena! Soms ook als hij moeilijk poept. Wat extra vocht is nooit verkeerd.

Ik sta vandaag in de afwas :{ en morgen terrasdienst, maar dan wordt het weer een stuk minder helaas.
Er zullen hopelijk nog wat lekkere dagen gaan komen :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:31:39 #171
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179036570
Onze meid had de afgelopen dagen enkel een luier aan. Ze kan haar temperatuur nog niet zo goed reguleren, merk ik. Daardoor helaas ook slechte nachten. Hopelijk vanaf vandaag beter. Dragen doe ik wel, maar dan ook met alleen een luiertje om. Lange wandelingen liever met de wagen.

Gister even terrasje gepakt met manlief en baby. Superleuk! Wel zie ik mensen naar de meis staren. Altijd vindt iemand het wel nodig om iets over haar formaat te zeggen. Mensen kunnen haar formaat en haar gedrag niet zo goed plaatsen. Tja, ze is ook formaatje newborn maar gaat dus inmiddels wel overal mee naartoe. En ze tilt al haar hoofd op en maakt geluidjes, dus het is ook wel een tikje bevreemdend. Ach ja, het went.

Mini, wat onderneem je toch altijd veel met de uk, leuk hoor. Veel plezier!
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:33:01 #172
221912 minilot
Nancy boy
pi_179036595
Overwegstoring }:| Inenen veel meer reistijd & propvolle treinen. Naja. Eenmaal in de Efteling zo maar direct een koel grasveldje opsnorren en voeden met die hap! :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:36:08 #173
221912 minilot
Nancy boy
pi_179036655
Ik zou zonder draagzak trouwens wel veel minder ondernemen.. We hadden twee weken geleden naar Parc Astérix in Frankrijk de wandelwagen mee en meeeeeh, wat een gedoe! Misschien omdat ik het niet gewend ben hoor, maar ik vind het maar lastig, kind in zo'n kar. Was wel een goeie leer: wagen blijft thuis als we in juli een paar dagen naar Londen gaan. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_179036757
*ontlurkt*

Ik ben bijna afgestudeerd hbo-verpleegkundige en loop nu stage op het consultatiebureau.
Met dit weer adviseren we om kindjes die flesvoeding krijgen extra water aan te bieden en kindjes die borstvoeding krijgen extra aan te leggen (samenstelling van de borstvoeding past zich daarop aan).

Hopelijk komt dit niet betweterig over, misschien handig om te weten wat je aan kan bieden met warmer weer.
Live the life you love, love the life you live.
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:49:34 #175
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179036906
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 10:36 schreef minilot het volgende:
Ik zou zonder draagzak trouwens wel veel minder ondernemen.. We hadden twee weken geleden naar Parc Astérix in Frankrijk de wandelwagen mee en meeeeeh, wat een gedoe! Misschien omdat ik het niet gewend ben hoor, maar ik vind het maar lastig, kind in zo'n kar. Was wel een goeie leer: wagen blijft thuis als we in juli een paar dagen naar Londen gaan. :Y
Eens, ik vind dragen een ontdekking. Met zoon wist ik er niet genoeg vanaf. Altijd maar dat gesleep met die kar. Met de trein gaan was ook altijd zo'n bezoeking met in- en uitstappen. Met het meiske ben ik al een aantal keren gaan reizen met doek in trein, ideaal.
pi_179036992
:W

Wij zijn weer helemaal opgeknapt gelukkig.

Aventura, wat vervelend dat ze er iets over zeggen. Laat dat toch lekker. Ik snap nooit zo goed waarom mensen overal iets over moeten zeggen. Heel fijn dat je meisje het zo goed doet. O+

Mini, kudos voor jou. Met de trein naar de Efteling met dit weer. Ik doe het je niet na. :N

FF, heel veel plezier vandaag! De brandweer blijft altijd magisch voor die kleintjes.

Rena, hoe bevalt het werken inmiddels?

Banaan aan de rol. Alvast aan het oefenen voor de f-jes op de voetbal? ;)

Ik zag een Micro-mini combi. Wat ontzettend heerlijk en lekker knus.

Welkom Elleska! :W Geen honger is hier niet herkenbaar. Heb je tijdens de zwangerschap cravings gehad waar je jezelf nu mee kan verwennen? Gerookte zalm of sushi ofzo?

J. mag sowieso drinken wanneer hij wil. Hij komt iets vaker op het moment. Prima. Mijn kleine rooie kan alleen wel heel erg slecht omgaan met de warmte. Volgens man hebben roodharigen daar wel vaker last van. Geen idee of dat waar is, maar voor J. geldt het wel.

Ik doe nog even een dagje te laat mee aan BFD


Lekker chillen :7


Blije gnorf met de konijn van z'n zus
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_179038592
quote:
0s.gif Op maandag 7 mei 2018 20:51 schreef Malteser het volgende:
Venco, ik lees dat ze naar je (schoon)ouders gaat. Is het een idee om nu alvast te starten met de opvang door hen? Je kunt het dan deze maand nog langzaamaan opbouwen.
En je hebt een Tula FTG toch? Als je dat niet vervelend vindt, zou ik ze uitleggen hoe ze die kunnen gebruiken. Stel dat Z ontroostbaar is, dan voelt het misschien fijn als ze dicht tegen Opa of Oma aan kan zijn.
Ik heb zo’n tula ja maar die geef ik liever niet uit handen. Mijn schoonouders zijn daar echt geen mensen voor en mijn moeder stelde het laatst wel voor maar ik vind het toch een beetje eng ofzo.
Denk eigenlijk ook niet dat ze daar aan moet beginnen. Is een gevoel. :)

Bedankt ook aan de rest voor jullie respons. Ik vergeet nogal eens te reageren maar lees alles en waardeer het meedenken wel hoor!
Het stelt mij gerust te weten dat sommige van jullie dit ook hebben meegemaakt en dat toch alles is goed gekomen.
Ik weet dat ook wel hoor, maar fijn te lezen als een ander dat ook zegt. :P

Het zijn ook niet veel uren maar toch benauwd het mij een beetje. Aan de andere kant: het leven gaat door en komt heus wel goed.
Ergens moet het ook maar gewoon zover zijn. Kan het zenuwachtige gevoel ook eens weg en ik uit de babybubbel kruipen. ;)

Ik ga vrijdag even langs op werk en gesprek met de leidinggevende. Niets speciaals maar toch om weer even alles gezien te hebben en weer aan het idee wennen.
Voelt goed. :)

Gisteren is Z iets van een uurtje alleen bij mijn schoonouders geweest. Ze had thuis al gedronken. Daar was ze de hele tijd relaxed, totdat we haar kwamen ophalen. Toen ging ze ineens haar keel opzetten. Haha.

Maar goed, zelfs een lullig uurtje gaf mij toch vertrouwen dat ze het straks ook wel kan hebben. Ik zal haar gewoon missen.
Met zoonlief had ik dat gevoel en die onrust minder. Weet niet waar dat in zit. Denk toch omdat zij nu nog wat eenkenniger is ofzo.

En babylove wordt nu na een dutje van bijna 2,5 uur pas wakker! Doet ze nooit dus heb lekker de zolder kunnen opruimen. *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door vencodark op 09-05-2018 12:31:00 ]
pi_179040352
Welkom Elleska! :* Die eerste week had ik ook geen trek. Als je vermoeid bent kan dat ook meespelen natuurlijk.

Lemijn zo ontspannen als jij het doet zou me niet lukken. Het gaat wel steeds beter. Ik probeer te accepteren hoe het gaat en niet teveel van mezelf te vragen per dag. Dan is het best goed te doen. Het scheelt wel dat onze nachten meestal prima te doen zijn. En spelen kan hij meestal goed zelf, dat geeft weer wat tijd terug. :)

Mooie stats Cass, wauw!

Wat lief Mini! Eens met de rest, hij lijkt sprekend op je. :D
Mijn man laat Banaan weleens over de grond wandelen, geen gezicht. Dat hupsen ga ik ook proberen. Eigenlijk vindt hij alle beweging leuk en hoe lomper hoe beter. ;)

Nanuke zo snel moet het ook niet gaan.

OIT ik draag met dit weer alleen met de dunnere zak. Of hij gaat in de wagen.

Veel plezier Mini en FF! :)

Aventura vervelend dat je steeds reacties krijgt op je kleintje. Voor jullie is het ondertussen vast heel normaal. :)

Gisteravond was Banaan hysterisch en ik moest een avondje weg. Uiteindelijk had ik hem voordat ik vertrok in slaap laten drinken na een badje. Mijn man nam mijn plekje in bed in en toen ik thuiskwam lag hij daar nog. :D

Hoelang wachten jullie eigenlijk tot je baby in slaap valt in bed? Ik heb een kwartier getroost en daarna was hij in sluimertoestand voor meer dan een uur, zonder hard gemopper en zonder te slapen. Daarna heb ik hem maar in de draagzak gestopt en sliep hij binnen vijf minuten.

Tweede foto deed het gisteren niet maar is te leuk om niet te delen. :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  woensdag 9 mei 2018 @ 14:52:15 #179
221912 minilot
Nancy boy
pi_179041541
Ik wacht niet tot O. in slaap valt wanneer hij moet huilen of zelfs maar een beetje jengelt. In dat geval, meteen eruit. Voor ons werkt het, tot nu toe :)
Als -ie wakker is maar het naar z'n zin lijkt te hebben dan mag -ie van mij blijven liggen zolang hij wil.

[ Bericht 10% gewijzigd door minilot op 09-05-2018 15:00:03 ]
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 9 mei 2018 @ 15:00:26 #180
221912 minilot
Nancy boy
pi_179041733
Banaan! :W O+
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 9 mei 2018 @ 15:37:06 #181
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179042573
O+ banaan O+ hartenbrekertje met je mooie ogen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179042812
Kris, lief dat je het vraagt, het werken bevalt eigenlijk wel weer, merk dat het me goed doet! Begin me steeds meer de oude te voelen, vooral geestelijk :) Wat sneu dat J zo slecht tegen de hitte kan, gelukkig is het morgen weer voorbij voor die knappe vent van je O+

Wat een lief banaantje zie ik daar O+ Bedoel je met je vraag over de dutjes overdag? Ze gaat hier nu meestal (even afkloppen) gelijk slapen als ik haar neerleg, maar als ze jengelt houd ik maximaal 5 minuten aan en dan haal ik haar er uit of kijk ik of ze bijvoorbeeld haar speen en knuffeltje kwijt is, daar kan ik haar soms ook mee paaien als ik denk dat ze wel een dutje nodig heeft. Laten huilen doe ik niet.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_179043584
Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat Rena. :)

Ik bedoel inderdaad de slaapjes overdag. Laten huilen doe ik sowieso niet maar hij huilt ook weinig. Hij moppert ook weinig. Alleen vanuit die sluimerstand valt hij dus niet zomaar in slaap.
Hoeveel uur (of weken in mijn geval ;) ) wacht je dan tot je dan besluit om je kindje in de draagzak te stoppen en daarin te laten slapen?
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  woensdag 9 mei 2018 @ 16:44:14 #184
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_179043901
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 10:36 schreef minilot het volgende:
Ik zou zonder draagzak trouwens wel veel minder ondernemen.. We hadden twee weken geleden naar Parc Astérix in Frankrijk de wandelwagen mee en meeeeeh, wat een gedoe! Misschien omdat ik het niet gewend ben hoor, maar ik vind het maar lastig, kind in zo'n kar. Was wel een goeie leer: wagen blijft thuis als we in juli een paar dagen naar Londen gaan. :Y
(Heb de rest nog niet allemaal gelezen)

Hoe krijg je O. zo vaak/lang achter elkaar in de tula? U. krijg ik 1 keer per dag in de tula. Met slaapje ong. 3 uur. Daarna wil hij écht niét. 🤔
Protège moi de mes désirs.
  woensdag 9 mei 2018 @ 17:44:56 #185
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179045372
Ik kreeg net bij het kdv een cadeautje voor moederdag mee _O- of ik m zelf even onder mn bed wilde verstoppen :D

Ik gok iets met rode voetafdrukjes :+ hij had vorige week rode verfrestjes tussen zn teentjes
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 9 mei 2018 @ 18:34:22 #186
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179046429
quote:
1s.gif Op woensdag 9 mei 2018 17:44 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik gok iets met rode voetafdrukjes :+ hij had vorige week rode verfrestjes tussen zn teentjes
_O- .
Jacob ook!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179046626
quote:
1s.gif Op woensdag 9 mei 2018 17:44 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik kreeg net bij het kdv een cadeautje voor moederdag mee _O- of ik m zelf even onder mn bed wilde verstoppen :D

Ik gok iets met rode voetafdrukjes :+ hij had vorige week rode verfrestjes tussen zn teentjes
En B ook! Z'n vader had 'm opgehaald en die had gevraagd of zij dat gemaakt hadden. Nee, was het antwoord, B had dat gemaakt, met een héél klein beetje hulp van de leidsters _O-

Edit: en nu valt ineens het kwartje: B had laatst ook wat roods met glitters aan z'n tenen :D Dacht dat een ander kindje dat gedaan had, maar ik vermoed het zondag wel te zien.
  Moderator woensdag 9 mei 2018 @ 18:48:58 #188
382129 crew  Donna
pi_179046688
quote:
1s.gif Op woensdag 9 mei 2018 14:52 schreef minilot het volgende:
Ik wacht niet tot O. in slaap valt wanneer hij moet huilen of zelfs maar een beetje jengelt. In dat geval, meteen eruit. Voor ons werkt het, tot nu toe :)
Als -ie wakker is maar het naar z'n zin lijkt te hebben dan mag -ie van mij blijven liggen zolang hij wil.
Ja zo doen wij het ook.
  Moderator woensdag 9 mei 2018 @ 18:53:03 #189
382129 crew  Donna
pi_179046773
Vandaag nacontrole gehad bij de gynaecoloog in het ziekenhuis. Als toekomstige baby's groter zijn dan 3500gr raadt hij vaginaal bevallen ten zeerste af. Ik heb schijnbaar echt geen ruimte ervoor.
Jammer wel. Al herstelde ik zo vlot van de keizersnede dat ik dat ook niet heel erg zou vinden.
Anyway, dat is allemaal voor later, daar ga ik nu niet over nadenken.

G tijdens die controle bij m'n schoonouders achter gelaten. Had gedacht dat ik er heel veel moeite mee zou hebben, maar het viel me alles mee. Toen we bijna onze oprit op kwamen dacht ik zelfs even; Ohja, nu komen de luiers en de flesjes weer, de zorg begint weer. :D

Ze heeft gelukkig niet zoveel last van de warmte, maar de tijd tussen 3 voedingen is wel stipt 4 uren (of iets korter zelfs) nu. Even een poos van 5 of zelfs 6 uren zit er nu even niet in.

-Krisvc wat een heerlijk koppie! O+

-Wat fijn om te lezen rena!
  woensdag 9 mei 2018 @ 20:16:59 #190
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179048952
Jij ook al rode voetjes gevonden elliebell? Dan denk ik dat er een landelijke memo uitgaat naar al die kinderdagverblijven, zodat alle baby's hetzelfde cadeautje knutselen ofzo? Dat is ook saai! We moeten zondag maar even vergelijken :P.

Verder geef ik er geen zak om trouwens. En ik heb niks meegekregen, maar misschien heeft iemand hier in huis iets verstopt...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179049079
Hier ligt ook iets verstopt voor moederdag O+
Heb het nog niet gezien, vriendlief had V van de gastouder gehaald.

V gaat 2x per dag naar bed voor zijn slaapje.
Hij tuttelt dan met zijn konijntje en ‘hmmmt’ zichzelf in slaap. Hij huilt vrijwel niet als hij in bed gelegd wordt, wel jengelt hij soms.
Aan het jengeltje is te horen of hij moe is en wilt slapen of dat hij geen zin om te slapen heeft.
Dus aan de hand van het jengeltje haal ik hem uit bed of stop het speentje terug.
Ik doe eigenlijk alles zonder ‘contact’ te maken en ik moet zeggen dat dat goed werkt hier.
Ik leg hem 1x in bed, kus en wens hem welterusten.
Elke andere keer dat ik bij hem kom doe ik het speentje,knuffeltje of weer op de rug leggen zonder tegen hem te praten.
Het klinkt misschien ‘hard’ maar dit werkt voor hem, en ons, goed. :)
  woensdag 9 mei 2018 @ 20:35:31 #192
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179049423
Het rode voetjes complot _O- ik verwacht een gestempeld hartje gemaakt van voetjes 8-) ben benieuwd haha.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179050453
Hier ook een moederdagcadeau van het kdv maar geen rode voetjes, het klinkt als een waxinelichthouder (ik heb al even gerammeld :')).

Pkm wat een lieve foto O+

Fijn dat het goed gaat Rena!

Goede nacontrole gehad dus Donna? Eerste keer weg viel mij ook heel erg mee ;)

En wat betreft slapen, meestal valt hij tijdens de laatste voeding in slaap en kan ik ‘m wegleggen. Nu heb ik hem wakker en onrustig weggelegd en lig ik eigenlijk op ons bed te wachten tot ie gaat huilen :') Maar het blijft nog stil. *)
Laten huilen heb ik nog nooit gedaan, misschien kan hij zichzelf wel in slaap huilen (huil van een paar minuten ofzo) maar ik kan dat gewoon niet.
pi_179050534
Ja ook rode voetjes Lemijn! Ik zal zondag even posten wat ik gekregen heb. Ik vind het wel grappig dat hele moederdag. Het interesseert me weinig, maar vind het stiekem toch best leuk dat er iets voor me geknutseld is :)

Donna, fijn dat loslaten goed ging. Jammer van je toekomstige bevallingen, maar wel fijn dat herstel nu goed ging.

En ik zag een hele lieve banaan!
Hier overdag wel een redelijke snelle slaper (voor meestal max 30 minuten op het moment }:| ), maar 's avond duurt het soms wel 2 uur voordat hij slaapt... Maar ik haal 'm niet meer uit bed, uiteindelijk gaat hij altijd slapen (na knuffelen, speentje, voeden, vasthouden, etc.). Ook met zo min mogelijk praten en licht, dat maakt 'm alleen maar weer wakker.
pi_179051585
M. jengelt vrijwel altijd als hij nar bed gaat. Het hangt af van de soort jengel wat ik ermee doe. Soms laat ik hem gewoon even, anders ga ik erbij zitten. Uit bed halen nooit, want hij is dan al heel moe en over die vermoeidheid heen halen leidt tot nog meer gekrijs en minder slapen.
Hoort denk ik bij de kinderen die ik maak, want S. deed dat vroeger ook.

M. huilt tegenwoordig als ik thuis kom net zolang totdat ik met hem knuffel O+ Hij mist zijn moeder O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  woensdag 9 mei 2018 @ 22:06:52 #196
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_179052220
Als ik M. naar bed breng, draait hij zich op zijn zij en drukt zijn knuffeldoekje tegen zijn ogen en gaat slapen. Nooit gedoe eigenlijk, hooguit even een speentje terug stoppen.
Laten huilen (áls hij al huilt), doe ik niet.

Nu vind ik het wel jammer dat hij niet op een opvang zit, want nu krijg ik niet zo'n schattig knutseltje. En van vriend hoef ik ook niks te verwachten :')
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_179053838
Wij krijgen regelmatig baby's met gekleurde voeten terug. Ze werden zelfs gebruikt voor knutselexperimenten omdat ze alles prima vinden :')

Fijn dat het herstel zo goed gaat Donna! Mij viel de keizersnede de eerste tijd ook enorm mee, maar sinds een paar maanden trekt het af en toe opeens en van de week had ik jeuk bij het stuk buik dat nog steeds gevoelloos is wat ook een beetje jammer was. Op de lange termijn vond ik vaginaal bevallen toch fijner, maar tijdens het bevallen en de kraamweek vond ik de keizersnede veel fijner. Ik zou bij een 4e (die er nooit gaat komen) direct voor een keizersnede kiezen. Hier is het trouwens standaard om baby mee te nemen naar die controle (wist ik de 1e keer ook niet, maar die mannelijke gyn was teleurgesteld dat ik toen alleen was gekomen :D) Loopt het verder goed bij jullie? Al een beetje gewend aan elkaar?

Hier gaat de 1e altijd rustig liggen, dan komt de 2e erbij en gaat de 1e huilen als ik die niet snel genoeg neer leg en weer weg ben :') Knuffels (en doekjes) hebben ze geen interesse in, dat is meer voor als ze weer wakker zijn.

Em kan toch echt zelf zitten. Gewoon alsof ze dat al maanden kan :') Lala begint nu ook wat meer te tijgeren, maar wel met een eigen techniek. Em gebruikt enkel haar armen, Lala ook haar tenen om af te zetten. Na het eten hebben we even met zn allen op de nieuwe XXL-speeltegels gespeeld, het zijn nu echt leuke meiden! Met peuter samen tijgeren (die moedigt ze ook heel enthousiast aan en lokt ze overal heen), over elkaar heen kruipen en vooral heel veel lachen om elkaar. Echt zo'n geluksmomentje dat je het liefst voor altijd zou willen bewaren.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_179057601
Hier toevallig mama’s/lurkers met een Mutsy EVO?
Ik heb het idee dat ik de riempjes van het zitje op het strakst heb maar er kan bijna nog een baby bij :')
Om zijn middel zit de gordel redelijk goed maar bij zijn schouders zit het gewoon los.
Heb geen idee hoe ik ze nog korter kan maken.
pi_179057697
Ik weet het niet zeker, Flav, maar kan je aan de achterkant van het zitje niet nog e.e.a. verstellen? Daar staat me iets van bij.
  donderdag 10 mei 2018 @ 09:27:27 #200
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_179058004
Yep, Flav, aan de achterkant kan 'ie nog extra gesteld worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')