abonnement Unibet Coolblue
pi_178866498


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178866623
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:01 schreef dimmak het volgende:

[..]

Gewoon een tripje DMT toch
Mja, dat is nog harder...
Lambo of Rekt
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:06:53 #3
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_178866655
@EggsTC

In mijn reis daag ik mijzelf graag uit. Vipassana was hier een onderdeel van. 10 dagen is daarmee wel veel. Als je in een thuissituatie zit doe je dit soort dingen minder snel. Uitdagingen zover:
1 maand Muay Thai gedaan in Koh Phangan
3 maanden op de motor door Vietnam Jaartje gewerkt in Australie
TEFL Cambridge level 5 behaald
10 dagen Vipassana
En nu een week leren surfen in de Filipijnen.

Heerlijk
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_178866676
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Mja, dat is nog harder...
Hoef je geen week ergens in een klooster te zitten. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178866797
wel veel eenzame fokkers hier volgens mij. Kunnen thuis tegen niemand een grote bek hebben dus gaan ze hier op fok maar bepalen wat anderen moeten doen en denken?
Te zielig hoor..

Leef en laat leven? Ipv zielig op elkaar te zeuren omdat die een bepaalde coin heeft. Lijkt wel pesten op de lagere school omdat iemand verkeerde schoenen smaak heeft?

Gedraag je eens volwassen hier..
pi_178866830
En weer een bank toegevoegd aan ripple netwerk!
pi_178866831
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Hoef je geen week ergens in een klooster te zitten. :P
In dat klooster leer je andere dingen.
Lambo of Rekt
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:12:15 #8
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_178866869
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:11 schreef Dwaalboy het volgende:
En weer een bank toegevoegd aan ripple netwerk!
Link?
pi_178866902
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:10 schreef noobcrypto het volgende:
wel veel eenzame fokkers hier volgens mij. Kunnen thuis tegen niemand een grote bek hebben dus gaan ze hier op fok maar bepalen wat anderen moeten doen en denken?
Te zielig hoor..

Leef en laat leven? Ipv zielig op elkaar te zeuren omdat die een bepaalde coin heeft. Lijkt wel pesten op de lagere school omdat iemand verkeerde schoenen smaak heeft?

Gedraag je eens volwassen hier..
Was de Bansh maar hier, die is me volwassen! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178867009
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:06 schreef Maikuuul het volgende:
@EggsTC

In mijn reis daag ik mijzelf graag uit. Vipassana was hier een onderdeel van. 10 dagen is daarmee wel veel. Als je in een thuissituatie zit doe je dit soort dingen minder snel. Uitdagingen zover:
1 maand Muay Thai gedaan in Koh Phangan
3 maanden op de motor door Vietnam Jaartje gewerkt in Australie
TEFL Cambridge level 5 behaald
10 dagen Vipassana
En nu een week leren surfen in de Filipijnen.

Heerlijk
Respect.
Lambo of Rekt
pi_178867022
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:10 schreef noobcrypto het volgende:
wel veel eenzame fokkers hier volgens mij. Kunnen thuis tegen niemand een grote bek hebben dus gaan ze hier op fok maar bepalen wat anderen moeten doen en denken?
Te zielig hoor..

Leef en laat leven? Ipv zielig op elkaar te zeuren omdat die een bepaalde coin heeft. Lijkt wel pesten op de lagere school omdat iemand verkeerde schoenen smaak heeft?

Gedraag je eens volwassen hier..
Wordt tijd dat UTK die 20/21 cent eens breekt.
Vind ik veel belangrijker atm :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2018 16:16:53 ]
pi_178867081
Crypto_Ed_NL twitterde op dinsdag 01-05-2018 om 12:31:38 Insiders bought $XVG yesterday and will dump today on the noobs who think it will moon on Bitfinex listing. (24hr chart) Don't get fooled, it's just an extra exchange while tradeable on many others. https://t.co/OopqJO2UDm reageer retweet
Ed denkt dat Verge een georganiseerde pump en dump is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178867094
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:00 schreef Afwazig het volgende:
Heel veel mensen gaan tekeer tegen Verge omdat het een regelrechte scam is. Prima dat je erin zit maar die shit shillen moet je niet doen. Noobs die hier meelezen raken zo alles kwijt.
Maar wat mag je dan wel shillen? :P
pi_178867100
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Was de Bansh maar hier, die is me volwassen! _O_
Ik mis hem ook G :(
pi_178867148
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Was de Bansh maar hier, die is me volwassen! _O_
pi_178867190
When Lambo?
pi_178867271
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Was de Bansh maar hier, die is me volwassen! _O_
die kwetste nooit personen met zijn uitspraken, in tegenstelling tot een aantal users hier..
pi_178867326
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:19 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar wat mag je dan wel shillen? :P
hij mag alles wij mogen niks. duh!
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:25:57 #19
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_178867327
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:18 schreef dimmak het volgende:
Crypto_Ed_NL twitterde op dinsdag 01-05-2018 om 12:31:38 Insiders bought $XVG yesterday and will dump today on the noobs who think it will moon on Bitfinex listing. (24hr chart) Don't get fooled, it's just an extra exchange while tradeable on many others. https://t.co/OopqJO2UDm reageer retweet
Ed denkt dat Verge een georganiseerde pump en dump is.
Zou kunnen. Maar van 7 naar 8 cent? Das toch heul geen pump?

Ik wacht gewoon de creditcards af :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_178867369
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:25 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Zou kunnen. Maar van 7 naar 8 cent? Das toch heul geen pump&dump?

Ik wacht gewoon de creditcards af :9
20% in BTC winst in 1 dag? Prima winst toch?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178867427
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:24 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

die kwetste nooit personen met zijn uitspraken, in tegenstelling tot een aantal users hier..
Dit klopt wel ja. Ik ben het schrikbarend vaak met jou eens... ik weet niet of dat positief is :P
pi_178867456
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:24 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

die kwetste nooit personen met zijn uitspraken, in tegenstelling tot een aantal users hier..
Daarom. De Bansh! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:31:07 #23
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178867485
Doe normaal, idioten :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:31:40 #24
131603 Afwazig
Serious business
pi_178867504
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:19 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar wat mag je dan wel shillen? :P
Zo'n beetje elke andere coin met uitzondering van Lending platforms zoals bitconnect :P
pi_178867525
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:31 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Zo'n beetje elke andere coin met uitzondering van Lending platforms zoals bitconnect :P
Tron?
pi_178867635
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:12 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Link?
Ripple's Enterprise Blockchain Network Adds a New Bank
https://www.coindesk.com/(...)twork-adds-new-bank/

via Blockfolio: http://goo.gl/Lqzhjr
pi_178867641
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit klopt wel ja. Ik ben het schrikbarend vaak met jou eens... ik weet niet of dat positief is :P
ik ook niet, maar je kwetst mij er niet mee dus ik vind prima? :D
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:39:28 #28
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178867701
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178867746
quote:
Zodra mcafee gelijk krijgt piept hij wel anders.
Lambo of Rekt
pi_178867763
quote:
eigen belang heet dat....net zoals die PayPal CEO
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:43:30 #31
131603 Afwazig
Serious business
pi_178867851
quote:
quote:
"Niemand weet precies wat de bitcoin is", aldus Buffett. Zelf beweert hij er nog steeds niet in te zitten.
:')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178867868
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:41 schreef Predator38 het volgende:

[..]

eigen belang heet dat....net zoals die PayPal CEO
Vladan Zivak
Wat een onzin uitspraak. Hij werkt zeker voor de elite die de dollar 1600x per jaar bij drukken laat me niet lachen haha


Moest gelijk aan jou denken.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178867881
`Wat gaat de volgende bullrun brengen voor btc dan? 70k?
Lambo of Rekt
pi_178867890
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:44 schreef dimmak het volgende:
"Niemand weet precies wat de bitcoin is", aldus Buffett. Zelf beweert hij er nog steeds niet in te zitten.
wat is tegenwoordig 1 dollar zonder backing van goud ?
dat weet ook niemand meer......ja 1 velletje papier
pi_178867932
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:45 schreef EggsTC het volgende:
`Wat gaat de volgende bullrun brengen voor btc dan? 70k?
9400 was de top toch?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 1 mei 2018 @ 16:49:39 #37
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178867998
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:44 schreef dimmak het volgende:

[..]

[..]

:')
quote:
De als superbelegger bekend staande Buffett hekelt daarom de bitcoin, maar ook alle andere cryptocurrencies. "Beleggers die iets kopen (of zich inkopen in zoiets) als de bitcoin, kopen niet iets dat wat dan ook heeft geproduceerd. Je hoopt erop dat de volgende persoon die het koopt meer betaalt." Hij stelt het nog net niet gelijk met een pyramidespel.
Dit is natuurlijk ook gewoon zo, op dit moment zijn crypto's puur speculatief en kun je er nog weinig mee.

Gelukkig gaat _O_ VET _O_ daar straks eindelijk verandering in brengen. ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178868052
quote:
3s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]

[..]

Dit is natuurlijk ook gewoon zo, op dit moment zijn crypto's puur speculatief en kun je er nog weinig mee.

Gelukkig gaat _O_ VET _O_ daar straks eindelijk verandering in brengen. ^O^
met bitcoins kan je gewoon alles kopen wat je wilt ( in bepaalde landen )
pi_178868055
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

9400 was de top toch?
?
Lambo of Rekt
pi_178868323
i tell them ''man's not hot''
pi_178868349
Denk dat het nog lang gaat duren voor er een nieuwe ATH in zit :P
pi_178868457
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:59 schreef KappenBakken het volgende:
Denk dat het nog lang gaat duren voor er een nieuwe ATH in zit :P
Er moet een nieuwe bullrun komen... ik betwijfel het ook, maar je weet het; het kan snel gaan zodra eenmaal de hype weer gevonden is.
Lambo of Rekt
pi_178868494
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

?
van de afgelopen bull run.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178868528
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 17:03 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

van de afgelopen bull run.
nee, dat was 20k usd
Lambo of Rekt
pi_178868732
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 17:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

nee, dat was 20k usd
Als we daarover heen gaan bestel ik even een pizza escalatie. Want die gaat het echt pompen.
pi_178868962
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 17:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

nee, dat was 20k usd
Ik denk dat het nog wel ff tijd nodig heeft. Blockchain heeft de toekomst maar tis de vraag welke coins overblijven. Tis in ieder geval een leuke hobby en levert momenteel meer op als op de bank :7
pi_178869352
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:45 schreef Predator38 het volgende:

[..]

wat is tegenwoordig 1 dollar zonder backing van goud ?
dat weet ook niemand meer......ja 1 velletje papier
Katoen, de dollah is gemaakt van katoen :)
pi_178870290
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 16:36 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Ripple's Enterprise Blockchain Network Adds a New Bank
https://www.coindesk.com/(...)twork-adds-new-bank/

via Blockfolio: http://goo.gl/Lqzhjr
X R P THESTANDARD Je weet _O_
pi_178870531
Exit all markets. Doomsday incoming.
pi_178870539
Grapje. We gaan zo weer terug naar 9500.

hoop ik
pi_178870699


EENS
pi_178870723
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 17:55 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

X R P THESTANDARD Je weet _O_
Idd!! Goed om deze mooi op reserve te hebben! Deze gaan zekers dit jaar nog skyhigh
  † In Memoriam † dinsdag 1 mei 2018 @ 18:29:26 #53
230491 Zith
pls tip
pi_178871188
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:12 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]

EENS
Z-zyzz? Leeft die weer? O+
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178871271
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 17:26 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Katoen, de dollah is gemaakt van katoen :)
USD heeft een partnership met de katoenindustrie _O_
pi_178871332
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Z-zyzz? Leeft die weer? O+
Zyzz actually never died; he just left Earth to flex with the Gods _O_
pi_178871340
Wat vinden jullie van ZIL
pi_178871363
Geen idee wat het is maar iig shitcoin *O*

0.12 max EOY
pi_178871376
https://medium.com/@vecha(...)chedule-254d68ef8286

Blockchain x is coming _O_

Wat een project

Ze blijven maar deliveren
pi_178871406
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:37 schreef Weissmania het volgende:
Geen idee wat het is maar iig shitcoin *O*

0.12 max EOY
Wat is jou beste coin?
pi_178871432
Zyzzz brahhh fuaaarkkk 80kg eoy _O_
pi_178871461
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:38 schreef woxxel het volgende:

[..]

Wat is jou beste coin?
Bedoel je ''jouw''?
pi_178871928
Wanneer rest daalt, gaat Utrust stijgen?
Klote coin ook.
pi_178872025
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:37 schreef Dimachaerus het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)chedule-254d68ef8286

Blockchain x is coming _O_

Wat een project

Ze blijven maar deliveren
neee joh, alleen maar HYPE ..... _O-
pi_178872062
Oh natuurlijk, iedereen pakt het geld van andere shit weg, om in UTK te pompen.
Utrust, The future of payment. :D
pi_178872077
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:56 schreef pnxsinned het volgende:
Wanneer rest daalt, gaat Utrust stijgen?
Klote coin ook.
BTC blijft altijd evenveel BTC waard. Stabiele kut coin. :(
pi_178872096
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:12 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]

EENS
Cool om te zien dat Zyzz ook in crypto zit.
pi_178872100
quote:
8s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 19:01 schreef BadVlad het volgende:

[..]

BTC blijft altijd evenveel BTC waard. Stabiele kut coin. :(
Haha, mijn PF is nu wel ineens gestegen met 20% t.o.v de BTC waarde idd.
pi_178872210


[ Bericht 100% gewijzigd door BadVlad op 01-05-2018 19:07:16 (Ja, nu weer niet dus. ) ]
pi_178872337
quote:
Thanks, ga ik zeker volgen zie mijn spoiler
pi_178872594
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:12 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]

EENS
EENS.
pi_178873105
TT? Drugs kopen met Verge? Of is DMT ook een of andere munt ook?
pi_178873418
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:40 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Bedoel je ''jouw''?
🤓
pi_178873698
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:12 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]

EENS
Ethereum fundamentals, kan niet eens pacman draaien, zonder dat t netwerk platligt.
_O-

De groeten van Vitalik
pi_178874056
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 18:12 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]

EENS
Stellar beste coin in de top 10 dus :7
pi_178874148
Blockport komt tot leven. Vandaag +23% tussen al het rood. Coinbase killer.
pi_178874192
Stratis gaat ook lekker ineens!
pi_178874326
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:00 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Ethereum fundamentals, kan niet eens pacman draaien, zonder dat t netwerk platligt.
_O-
[ afbeelding ]
De groeten van Vitalik
Lijkt wel op waar ik woon. Best uniek, bergen zo dicht bij de kust.
pi_178875047
Heeft er hier niemand verder UTK? En why not?
pi_178875266
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:44 schreef pnxsinned het volgende:
Heeft er hier niemand verder UTK? En why not?
Je kan niet alle coins hebben man.
pi_178875312
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:50 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Je kan niet alle coins hebben man.
Heh, dat is waar.
pi_178875344
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:51 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heh, dat is waar.
Ik heb er al zo'n 25. :')
pi_178875396
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:52 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik heb er al zo'n 25. :')
Ehhh oki... kom ik aan met mijn 6/ en 2 troll coins :P
pi_178875409
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:50 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Je kan niet alle coins hebben man.
Dat.

Ik twijfel ook tussen wat coins: uitbreiden van positie in enj of utn, of toevoegen LSK..
pi_178875429
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:54 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ehhh oki... kom ik aan met mijn 6/ en 2 troll coins :P
Troll/spam coins heb ik er ook zat van op de Waves DEX.
pi_178875491
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:54 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Dat.

Ik twijfel ook tussen wat coins: uitbreiden van positie in enj of utn, of toevoegen LSK..
Waarom enj of utn, en zit utk daar niet tussen dan?
Is het dan zo slecht? :o
pi_178875748
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:56 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom enj of utn, en zit utk daar niet tussen dan?
Is het dan zo slecht? :o
Ken hem niet goed, maar zag al dat hij niet op Binance of Cobinhood staat.
pi_178875785
25 coins :') met een schot hagel schieten noemen we dat.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178875868
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:
25 coins :') met een schot hagel schieten noemen we dat.
pi_178876001
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:
25 coins :') met een schot hagel schieten noemen we dat.
Wat is volgens jou een redelijk maximum aantal coins?
pi_178876032
wavesplatform twitterde op dinsdag 01-05-2018 om 20:27:27 Waves Platform To Challenge Ethereum With Its Own Smart Contracts: https://t.co/L6zb5PGtTY#WavesPlatform #Cryptocurrency #Blockchain #Crypto #Fintech $WAVES reageer retweet
WAVESSSSS _O_ _O_ _O_
pi_178876065
Waves heeft ineens een grote mond zeg :)
pi_178876155
quote:
7s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:10 schreef BadVlad het volgende:
wavesplatform twitterde op dinsdag 01-05-2018 om 20:27:27 Waves Platform To Challenge Ethereum With Its Own Smart Contracts: https://t.co/L6zb5PGtTY#WavesPlatform #Cryptocurrency #Blockchain #Crypto #Fintech $WAVES reageer retweet
WAVESSSSS _O_ _O_ _O_
Staat niet eens bij in welke programmeertaal de smart contracts geschreven gaan worden.
pi_178876192
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:14 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Staat niet eens bij in welke programmeertaal de smart contracts geschreven gaan worden.
Scala?
pi_178876208
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:14 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Staat niet eens bij in welke programmeertaal de smart contracts geschreven gaan worden.
Ride en RideOn.

Ride is de "non Turing complete" scripttaal, "RideOn" wordt "Turing complete" zoals ook Solidity van Ethereum.

Ik heb begrepen dat ze een deel van Sigma als basis gebruiken voor de syntax.
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 21:30:22 #96
42184 crew  DaMart
pi_178876664
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 20:52 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik heb er al zo'n 25. :')
Ik ook zoiets. Probeer mijn portfolio wel een beetje in te krimpen nu. Dacht mijn Orly eindelijk te kunnen verkopen op Yobit, omdat de wallet daar weer online was. Maar mijn testtransactie is er na 48 uur nog steeds niet... zij lopen ook iets van 50.000 blokken achter op mijn wallet :').
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_178876733
Zo ff een lekkere Hertog Jan Karakter achter de kiezen smijten.
Ja er is meer dan crypto.

-smiley met droevig gezicht-2
Vakman pur sang
pi_178876884
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:30 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik ook zoiets. Probeer mijn portfolio wel een beetje in te krimpen nu. Dacht mijn Orly eindelijk te kunnen verkopen op Yobit, omdat de wallet daar weer online was. Maar mijn testtransactie is er na 48 uur nog steeds niet... zij lopen ook iets van 50.000 blokken achter op mijn wallet :').
O RLY?
pi_178876946
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ride en RideOn.

Ride is de "non Turing complete" scripttaal, "RideOn" wordt "Turing complete" zoals ook Solidity van Ethereum.

Ik heb begrepen dat ze een deel van Sigma als basis gebruiken voor de syntax.
Het ziet er technisch gezien wel nice uit. Ze hebben de taal vrij simpel gehouden om het zo toegankelijk mogelijk te houden en de contracts kunnen schijnbaar worden uitgevoerd voor een vaste fee.
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 21:38:52 #100
42184 crew  DaMart
pi_178876989
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

O RLY?
YA RLY!
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_178877078
25 coins hodlen :')
pi_178877247
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:32 schreef Lospedrosa het volgende:
Zo ff een lekkere Hertog Jan Karakter achter de kiezen smijten.
Ja er is meer dan crypto.

-smiley met droevig gezicht-2
We leven om te genieten.

Sander

B:)B
  Eindredactie Games dinsdag 1 mei 2018 @ 21:47:44 #103
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178877259
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:38 schreef DaMart het volgende:

[..]

YA RLY!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178877298
https://apismellifera.io/

APIS_Token twitterde op dinsdag 01-05-2018 om 11:04:31 We are live with our PRE-SALE Walls on Waves DEX!You can buy through WAVES/APIS and BTC/APIS🏷 E-mail : contact@apismellifera.io🏷 Telegram: https://t.co/kv9T76rrQc🏷 Website: https://t.co/yVayYtFaew @wavesplatform @waveslabs reageer retweet
Deze vind ik wel leuk, bij Waves kan het allemaal.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178877975
We gaan Waves hier niet teveel shillen he? :P
pi_178878158
Ik heb zojuist XRP gekocht, valt daar iets mee te verdienen?
pi_178878184
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:14 schreef Rijpie het volgende:
Ik heb zojuist XRP gekocht, valt daar iets mee te verdienen?
Met alles valt iets te verdienen.

Domme vraag, NEXT!
pi_178878205
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:15 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Met alles valt iets te verdienen.

Domme vraag, NEXT!
Wanneer kan ik weer verkopen?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:16:29 #110
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178878213
Eindelijk weer internet! Kut Ziggo ....

Als VEN moon neem ik ze over, kut noobs.
pi_178878232
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:16 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Wanneer kan ik weer verkopen?
Als je winst hebt gemaakt, en niet eerder :)
pi_178878318
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:16 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Als je winst hebt gemaakt, en niet eerder :)
in EUR of ETH?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:19:55 #113
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178878343
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:19 schreef Rijpie het volgende:

[..]

in EUR of ETH?
Ghanese Yen

Edit: In beide het liefst :)
pi_178878344
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:16 schreef Kyran het volgende:
Eindelijk weer internet! Kut Ziggo ....

Als VEN moon neem ik ze over, kut noobs.
When Ven Moon
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:20:32 #115
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178878358
quote:
5s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

When Ven Moon
Soon my bradda soon.

Edje gelooft er ook in zie ik :D
pi_178878369
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:19 schreef Rijpie het volgende:

[..]

in EUR of ETH?
In euro. Als je het echt goed wilt doen in euro en eth/Bitcoin.
Anders had je net zo goed eth kunnen houden IPV je alt
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:21:02 #117
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178878372
Bayern gaat zo op z'n Duits Real Madrid uit CL knikkeren, heard it here first :P
pi_178878432
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:20 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

In euro. Als je het echt goed wilt doen in euro en eth/Bitcoin.
Anders had je net zo goed eth kunnen houden IPV je alt
Tenzij je je hoeveelheid ETH wil vergroten.
pi_178878453
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:14 schreef Rijpie het volgende:
Ik heb zojuist XRP gekocht, valt daar iets mee te verdienen?
Mooie coin.
Net al mn EUR verkocht, stijgt nauwelijks.
pi_178878457
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:20 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

In euro. Als je het echt goed wilt doen in euro en eth/Bitcoin.
Anders had je net zo goed eth kunnen houden IPV je alt
Maar wat als het daarna weer gaat stijgen? Zonde toch?
pi_178878500
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:23 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Maar wat als het daarna weer gaat stijgen? Zonde toch?
Neuh, daar maak je jezelf alleen maar gek mee. Niet over nadenken.
pi_178878541
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:23 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Mooie coin
Mooie winsten mee gepakt...
pi_178878607
Top, bedankt voor de info B:)B
pi_178878640
Mjah, ik doe dit ook pas een week of zes, dus mijn advies moet je met een korrel zout nemen. Daarentegen kreeg ik wel complimenten van mijn psychiater in hoe ik met extreme emoties omga tegenwoordig. :D
pi_178878735
Volgende week maandag gaat wel cruciaal worden voor crypto :P
pi_178878753
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:31 schreef KappenBakken het volgende:
Volgende week maandag gaat wel cruciaal worden voor crypto :P
HOE DAN?
Vakman pur sang
pi_178878774
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:31 schreef KappenBakken het volgende:
Volgende week maandag gaat wel cruciaal worden voor crypto :P
Volgende week maandag zit ik bij de notaris :D
pi_178878814
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:32 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

HOE DAN?
Vindt overleg plaats of Ether al dan niet een security (aandeel) is of niet :P

Als het een security is geldt dat voor zo ongeveer elke andere crypto die via een ICO is gelanceerd, en dat zijn er veel. En komt er heel wat meer regulatie :P
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 22:34:17 #129
45833 crew  Fogel
pi_178878817
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:32 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volgende week maandag zit ik bij de notaris :D
Huis kopen?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_178878838
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:32 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volgende week maandag zit ik bij de notaris :D
Dat is uhm mooi :D

Geniet ervan ^O^
pi_178878869
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Vindt overleg plaats of Ether al dan niet een security (aandeel) is of niet :P

Als het een security is geldt dat voor zo ongeveer elke andere crypto die via een ICO is gelanceerd, en dat zijn er veel. En komt er heel wat meer regulatie :P
Overleg door wie?
pi_178878900
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:35 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Overleg door wie?
SEC en CFTC.

Is dus wel US only, maar ja de rest van de wereld volgt daarna wel.
pi_178878916
Beter morgen weer moondag
pi_178878947
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:36 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

SEC en CFTC.

Is dus wel US only, maar ja de rest van de wereld volgt daarna wel.
Oh jah, das wel weer spannend.
pi_178878962
Moonmaand inplaats van Wavesmaand
pi_178878966
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Vindt overleg plaats of Ether al dan niet een security (aandeel) is of niet :P

Als het een security is geldt dat voor zo ongeveer elke andere crypto die via een ICO is gelanceerd, en dat zijn er veel. En komt er heel wat meer regulatie :P
Goede uitleg :)
Vakman pur sang
pi_178879007
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:21 schreef Kyran het volgende:
Bayern gaat zo op z'n Duits Real Madrid uit CL knikkeren, heard it here first :P
Kyran heeft niet altijd gelijk.
pi_178879094
Penalty in de vorige ronde :r
Cadeautje van de keeper nu :r

Wat een geluk :r
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:44:40 #139
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178879176
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:39 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Kyran heeft niet altijd gelijk.
Scheelde niet veel :P Heb ook geen hekel aan Madrid, dus dat helpt niet :P
pi_178879193
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:16 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Als je winst hebt gemaakt, en niet eerder :)
Ik sta op verliessss :'( wat nu??
pi_178879210
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Scheelde niet veel :P Heb ook geen hekel aan Madrid, dus dat helpt niet :P
Ik gun het Klopp en Liverpool zo hard om die CL te pakken _O_
pi_178879223
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:45 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Ik sta op verliessss :'( wat nu??
Verkopen.
pi_178879228
Zo kut als je louche exchanges gebruikt en je kunt opeens niet withdrawen vanwege "maintenance"... Gelukkig maar 1.7 ETH.
pi_178879231
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:45 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Ik gun het Klopp en Liverpool zo hard om die CL te pakken _O_
Ik ook :P

En de Wijn en Van Dijk ook.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 22:47:36 #145
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178879264
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:45 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Ik gun het Klopp en Liverpool zo hard om die CL te pakken _O_
Dit!
pi_178879313
Ze zijn vroeg wakker in Japan.
pi_178879336
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:49 schreef Raskolnikow het volgende:
Ze zijn vroeg wakker in Japan.
Hoezo?
pi_178879357
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:49 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Hoezo?
Verge breekt weer uit. Misschien zijn ze daar het nieuws aan het lezen.
pi_178879370
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:34 schreef Fogel het volgende:

[..]

Huis kopen?
Ja :)
Geld is al overgemaakt, alleen nog even rondje door het huis en dan tekenen :)
pi_178879524
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:45 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Ik sta op verliessss :'( wat nu??
Wachten en pas reageren bij +10% we helpen je dan verder!
Vakman pur sang
pi_178879542
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja :)
Geld is al overgemaakt, alleen nog even rondje door het huis en dan tekenen :)
Champagne!
Vakman pur sang
pi_178879556
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja :)
Geld is al overgemaakt, alleen nog even rondje door het huis en dan tekenen :)
Housewarming?
pi_178879559
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:58 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Champagne!
Westvleteren Trappist 12 uit 2016 staat koud :P
pi_178879589
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:45 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Ik sta op verliessss :'( wat nu??
pi_178879596
quote:
12s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:58 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Housewarming?
:P
Wel mooi zo'n lege huiskamer, kan ik weer eens oud Hollands fret-sjoelen zonder een meubelstuk te raken.
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 23:01:05 #156
45833 crew  Fogel
pi_178879608
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja :)
Geld is al overgemaakt, alleen nog even rondje door het huis en dan tekenen :)
Goed bezig :)
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 23:01:50 #157
45833 crew  Fogel
pi_178879626
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Westvleteren Trappist 12 uit 2016 staat koud :P
Niet kouder dan een graad of 12-14 hoop ik.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_178879636
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:00 schreef MaGNeT het volgende:
fret-sjoelen
Wat is dit? :P Is dat met een beest of ?
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:02:40 #159
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178879651
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Westvleteren Trappist 12 uit 2016 staat koud :P
Feli man, een nieuwe huis is altijd leuk maar zeker als je het (compleet?) uit cryptowinsten hebt gefinancierd _O_

Ik ga er volgende maand een flinke verbouwing en dakkapel mee betalen en dat voelt ook al best lekker :P
pi_178879654
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wachten en pas reageren bij +10% we helpen je dan verder!
Tis pas verlies als je uitstapt !!
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:03:19 #161
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_178879673
Mensen hier die in thekey zitten?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_178879689
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:03 schreef hmmmz het volgende:
Mensen hier die in thekey zitten?
NEO identiteit solution toch?

Zit er zelf niet in hoor maar hoor er wel eens wat over.
pi_178879691
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:58 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Westvleteren Trappist 12 uit 2016 staat koud :P
Ahah een bierkenner. Zeer goed biertje, jammer slecht te verkrijgen. Schijnt dat je bij de monniken zelf nog wel een kratje kunt kopen een paar weken per jaar.
Vakman pur sang
pi_178879726
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:02 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat is dit? :P Is dat met een beest of ?
Ja, je pakt je fret op, rolt hem tot een bolletje en dan sjoel je hem door de kamer.
Ze komen vanzelf weer terug hobbelen.
pi_178879742
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:05 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, je pakt je fret op, rolt hem tot een bolletje en dan sjoel je hem door de kamer.
Ze komen vanzelf weer terug hobbelen.
_O- _O- _O-

Ik weet nou serieus niet of je een grap maakt of niet :P
pi_178879761
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ahah een bierkenner. Zeer goed biertje, jammer slecht te verkrijgen. Schijnt dat je bij de monniken zelf nog wel een kratje kunt kopen een paar weken per jaar.
Deze heb ik in Amsterdam opgehaald bij Liquorstore The Pint.
Heb hem bewaard voor een speciale gelegenheid :)
pi_178879764
quote:
14s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ahah een bierkenner. Zeer goed biertje, jammer slecht te verkrijgen. Schijnt dat je bij de monniken zelf nog wel een kratje kunt kopen een paar weken per jaar.
Bernardus 12 is een goed alternatief c_/
pi_178879772
Of lezen die bots ook het nieuws?
pi_178879778
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:06 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Ik weet nou serieus niet of je een grap maakt of niet :P
Haha, nee, dit is geen grap. Ze vinden het fantastisch.
Ze zijn wel een beetje frettig gestoord, die beesten.




Niet mijn video's, maar geeft een idee hoe ze zijn.

[ Bericht 8% gewijzigd door TheFreshPrince op 01-05-2018 23:13:15 ]
pi_178879781
CHRISTOPHER GIANCARLO, CHAIRMAN OF UNITED STATES COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION, ON BITCOIN:

“We need to take a moment and respect this generation’s interest in this new instrument (bitcoin). Not with derision, but with a little bit of attention and respect and respond with policy initiatives that really are thoughtful and forward looking.

"There is something going on here that is generational. Just as the baby boomer generation lost faith in the leaders that came before them and tried to seek a cultural change in those days through sex, drugs and rock and roll, I think there is a generation that also has lost faith in us that led them through the financial crisis and they see technology as a way of disintermediating institutions for which they don't have a great deal of respect.

"We are struggling to find out how we apply an old law to really new and different applications."
pi_178879815
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:07 schreef BadVlad het volgende:
"There is something going on here that is generational. Just as the baby boomer generation lost faith in the leaders that came before them and tried to seek a cultural change in those days through sex, drugs and rock and roll, I think there is a generation that also has lost faith in us that led them through the financial crisis and they see technology as a way of disintermediating institutions for which they don't have a great deal of respect.
Wijze man _O_

Ik vind hem serieus vaak goed overkomen en zinnige shit zeggen.
pi_178879863
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:08 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wijze man _O_

Ik vind hem serieus vaak goed overkomen en zinnige shit zeggen.
Zeker. En dat voor een Republikein. Zeer genuanceerd.
pi_178879869
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:06 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Deze heb ik in Amsterdam opgehaald bij Liquorstore The Pint.
Heb hem bewaard voor een speciale gelegenheid :)
Top, schiet me net te binnen dat ik de lokale kroegbaas sprak, bierliefhebber, en die had 30 nieuwe soorten opgehaald in België, ook Westvleteren, binnenkort maar weer eens langs :P
Vakman pur sang
pi_178879882
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Haha, nee, dit is geen grap. Ze vinden het fantastisch.
Ze zijn wel een beetje frettig gestoord, die beesten.



Niet mijn video's, maar geeft een idee hoe ze zijn.
Oh man man man, is er zoveel moois in de wereld dat ik nog niet ken. Ferret sjoelen is een van die dingen :(
pi_178879907
Ik krijg vreemde privé berichten van oranje vogel.
Die is gevangen en heeft een ban.
En of ik kan helpen
pi_178879909
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:12 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Oh man man man, is er zoveel moois in de wereld dat ik nog niet ken. Ferret sjoelen is een van die dingen :(
Ik wil er een olympische sport van maken, net als curling.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:13:58 #178
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_178879917
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:04 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

NEO identiteit solution toch?

Zit er zelf niet in hoor maar hoor er wel eens wat over.
Ja op de neo blockchain. Staat nu een stuk lager dan de ico destijds.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_178879930
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:13 schreef woxxel het volgende:
Ik krijg vreemde privé berichten van oranje vogel.
Die is gevangen en heeft een ban.
En of ik kan helpen
Hier ook. Lekker laten zitten.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:15:07 #180
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178879947
Waar moet ik in investeren boys? Ben het effe kwijt :P
Liefst een Binance coin
pi_178879949
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:01 schreef Fogel het volgende:

[..]

Niet kouder dan een graad of 12-14 hoop ik.
Daar let ik dan nooit op he, bij mij komt alles op 4c uit de koelkast :P

Maar tegen de tijd dat het glas leeg is, is het wel 14 graden denk ik. Ben een slow drinker.
pi_178879954
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:13 schreef woxxel het volgende:
Ik krijg vreemde privé berichten van oranje vogel.
Toch geen dickpicks he.
pi_178879968
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:13 schreef woxxel het volgende:
Ik krijg vreemde privé berichten van oranje vogel.
Die is gevangen en heeft een ban.
En of ik kan helpen
Ja jij ook al?
En een waarschuwing van ene Danny die ik ook niet ken, gewoon geblokkeerd :P
Vakman pur sang
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 23:16:43 #184
45833 crew  Fogel
pi_178879985
Ik ben een blauw fogel en spam niet :P
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_178879987
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:15 schreef leolinedance het volgende:
Waar moet ik in investeren boys? Ben het effe kwijt :P
Liefst een Binance coin
Binance coin!
Vakman pur sang
pi_178879996
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:15 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Toch geen dickpicks he.
Nee, alleen of ik kan helpen, maar er zijn er meer die dat bericht kregen.
pi_178880022
Ik krijg alleen privéberichten van ktnxbye met foto's van haar vagina.
pi_178880025
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:15 schreef leolinedance het volgende:
Waar moet ik in investeren boys? Ben het effe kwijt :P
Liefst een Binance coin
ICX
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 23:18:29 #189
45833 crew  Fogel
pi_178880026
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:17 schreef woxxel het volgende:

[..]

Nee, alleen of ik kan helpen, maar er zijn er meer die dat bericht kregen.
Ja heel veel kregen dat bericht. Gewoon negeren. Hij kan er toch niet op reageren.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_178880027
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:15 schreef leolinedance het volgende:
Waar moet ik in investeren boys? Ben het effe kwijt :P
Liefst een Binance coin
Ik zou zeggen Verge. Er wordt gefluisterd over een cup en handle formatie.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:19:08 #191
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880041
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Binance coin!
Mwuaha, die spaar ik vanzelf wel. Maar denk dat ik voor Nano ga :)
pi_178880045
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:18 schreef BadVlad het volgende:
Ik krijg alleen privéberichten van ktnxbye met foto's van haar vagina.
Whehehe
pi_178880052
Als je nu de 1 daagse grafiek, week grafiek, en 60 minuten grafiek bekijkt van bitcoin is het spannend wat het gaat doen.
Ik gok: stijging gevolgd door 1 klein en 1 grotere dip is altijd een forsere stijging. Daardoor 11,2 k + deze week nog!
Vakman pur sang
pi_178880060
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:18 schreef Fogel het volgende:

[..]

Ja heel veel kregen dat bericht. Gewoon negeren. Hij kan er toch niet op reageren.
Jawel.

pi_178880089
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:20 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Jawel.

[ afbeelding ]
Quote voor nageslacht
pi_178880093
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 22:08 schreef MaGNeT het volgende:
We gaan Waves hier niet teveel shillen he? :P
Ik zou niet durven, ik vind het gewoon belangrijk om te vermelden dat Sasha een gedecentraliseerd bijenleger aan het kweken is om een greep naar de macht te gaan doen in Europa.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:21:21 #197
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880094
Dus BNB, ICX, Verge, Nano of ???

Verge wordt het in ieder geval niet.
  Moderator dinsdag 1 mei 2018 @ 23:24:39 #198
45833 crew  Fogel
pi_178880155
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:20 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Jawel.

[ afbeelding ]
Mhhhh, apart.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_178880186
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:19 schreef Lospedrosa het volgende:
Als je nu de 1 daagse grafiek, week grafiek, en 60 minuten grafiek bekijkt van bitcoin is het spannend wat het gaat doen.
Ik gok: stijging gevolgd door 1 klein en 1 grotere dip is altijd een forsere stijging. Daardoor 11,2 k + deze week nog!
Meteen even snel een lening afgesloten bij saldodipje.nl. Dank.
pi_178880201
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:21 schreef leolinedance het volgende:
Dus BNB, ICX, Verge, Nano of ???

Verge wordt het in ieder geval niet.
Heb zelf op nano gegokt. Erg ver van ath, goede techniek maar recent meerdere tegenslagen. Maar die hadden ansich niet zoveel met de techniek te maken. Zoek daarnaast ook nog een andere coin om wat eth in te gooien.
Koning.
pi_178880246
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:27 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Heb zelf op nano gegokt. Erg ver van ath, goede techniek maar recent meerdere tegenslagen. Maar die hadden ansich niet zoveel met de techniek te maken. Zoek daarnaast ook nog een andere coin om wat eth in te gooien.
Helbiz. ;)

Staat nu -10x van de ICO.

DYOR.
pi_178880264
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:27 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Heb zelf op nano gegokt. Erg ver van ath, goede techniek maar recent meerdere tegenslagen. Maar die hadden ansich niet zoveel met de techniek te maken. Zoek daarnaast ook nog een andere coin om wat eth in te gooien.
Apex.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:30:02 #203
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880266
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:27 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Heb zelf op nano gegokt. Erg ver van ath, goede techniek maar recent meerdere tegenslagen. Maar die hadden ansich niet zoveel met de techniek te maken. Zoek daarnaast ook nog een andere coin om wat eth in te gooien.
Ik gok ook op Nano :) Niet te veel, gooi er 0.2 BTC in wat toch maar stond te niksen :P
pi_178880286
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:28 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Helbiz. ;)

Staat nu -10x van de ICO.

DYOR.
Liefst wel een binance coin. :+
Koning.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:32:16 #205
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880314
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:31 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Liefst wel een binance coin. :+
Dat gekut met vage exchanges en obscure wallets enzo _O-
pi_178880320
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:31 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Liefst wel een binance coin. :+
Voor de hidden-gems moet je toch echt naar de louche exchanges toe. ;)

Dan zou ik voor Waves gaan. ;)
pi_178880331
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 21:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat is volgens jou een redelijk maximum aantal coins?
Max 12.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:33:17 #208
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880336
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:32 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Voor de hidden-gems moet je toch echt naar de louche exchanges toe. ;)

Dan zou ik voor Waves gaan. ;)
Shit ja helemaal vergeten dat het wavesmaand is!!
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:33:38 #209
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880346
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:33 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Max 12.
eoy
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 23:34:00 #210
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178880352
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:13 schreef woxxel het volgende:
Ik krijg vreemde privé berichten van oranje vogel.
Die is gevangen en heeft een ban.
En of ik kan helpen
Negeren, zal het doorgeven, zag dit al meer voorbij komen op andere subforums.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 1 mei 2018 @ 23:34:51 #211
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178880371
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:27 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Heb zelf op nano gegokt. Erg ver van ath, goede techniek maar recent meerdere tegenslagen. Maar die hadden ansich niet zoveel met de techniek te maken. Zoek daarnaast ook nog een andere coin om wat eth in te gooien.
ICX :)
pi_178880417
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

ICX :)
Die heb ik al. Denk dat het toch Waves gaat worden.
Koning.
pi_178880465
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:37 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Die heb ik al. Denk dat het toch Waves gaat worden.
Komen aankondigingen van partnerships binnenkort.
pi_178880595
DMT the spirit molecule. goeie shit mensen.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 23:48:31 #215
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_178880635
Ik fomo hard op ontology.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_178880874
Ik ben nu 42

:D
pi_178880890
Gefeliciteerd *O*

MaGNeT-Koning _O_
pi_178880907
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:03 schreef Weissmania het volgende:
Gefeliciteerd *O*

MaGNeT-Koning _O_
:D

42: The answer to life, the universe and everything
pi_178880959
UTK...vind het wel wat hebben.

en doen het een stuk beter als DRGN die ik onlangs op het zelfde moment heb gekocht
pi_178880961
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

ICX :)
ICX staat op het punt van exploden, als ik de kanalen mag geloven.
Lambo of Rekt
  woensdag 2 mei 2018 @ 00:12:29 #221
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178880998
Ledger is weer geupdate. Toch weer een heel proces, apps verwijderen en naast de firmware ook nog de MCU (?) moeten updaten. Paar momenten van, "oh nee :'( " gehad, maar het is gelukt.
pi_178881004
quote:
14s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:09 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ICX staat op het punt van exploden, als ik de kanalen mag geloven.
waarom dan......onderbouwing please
pi_178881098
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:12 schreef Predator38 het volgende:

[..]

waarom dan......onderbouwing please
ICO's zijn live gegaan, ICX is 1 van de grootste projecten die er te vinden is, een mega team erachter + government backup (S. Korea)... en we weten allemaal dat als er een land goed is in tech, dat dat Korea wel is.

Ze gaan blockchains koppelen, met dus een ico platform erop, zodat hun platform kan communiceren met bijna elke blockchain, AION en WAN doen hier ook aan mee. (https://medium.com/helloi(...)anchain-8aeaafb3ebdd)

Ook Pantera Capital heeft als grootste share ICX, is wat ze zeggen in de vid in die link.

Dit moet gigantisch gaan worden als ik reddit, youtube en de random press moet geloven, ICO website gaat 11 mei open.

Genoeg?
Lambo of Rekt
pi_178881128
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:18 schreef BadVlad het volgende:
Ik krijg alleen privéberichten van ktnxbye met foto's van haar vagina.
Geil, stuur eens door. Ik heet kthxbye namelijk. :')
  woensdag 2 mei 2018 @ 00:24:11 #225
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178881139
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Geil, stuur eens door. Ik heet kthxbye namelijk. :')
De vagina van je zus geil vinden :')
pi_178881149
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ICO's zijn live gegaan, ICX is 1 van de grootste projecten die er te vinden is, een mega team erachter + government backup (S. Korea)... en we weten allemaal dat als er een land goed is in tech, dat dat Korea wel is.

Ze gaan blockchains koppelen, met dus een ico platform erop, zodat hun platform kan communiceren met bijna elke blockchain, AION en WAN doen hier ook aan mee. (https://medium.com/helloi(...)anchain-8aeaafb3ebdd)

Ook Pantera Capital heeft als grootste share ICX, is wat ze zeggen in de vid in die link.

Dit moet gigantisch gaan worden als ik reddit, youtube en de random press moet geloven, ICO website gaat 11 mei open.

Genoeg?
meer van dit soort posts pls

hard geworden gvd
pi_178881177
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ICO's zijn live gegaan, ICX is 1 van de grootste projecten die er te vinden is, een mega team erachter + government backup (S. Korea)... en we weten allemaal dat als er een land goed is in tech, dat dat Korea wel is.

Ze gaan blockchains koppelen, met dus een ico platform erop, zodat hun platform kan communiceren met bijna elke blockchain, AION en WAN doen hier ook aan mee. (https://medium.com/helloi(...)anchain-8aeaafb3ebdd)

Ook Pantera Capital heeft als grootste share ICX, is wat ze zeggen in de vid in die link.

Dit moet gigantisch gaan worden als ik reddit, youtube en de random press moet geloven, ICO website gaat 11 mei open.

Genoeg?
Thnx :D O+ :*
  woensdag 2 mei 2018 @ 00:39:26 #228
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178881298
Afgelopen weekend laptop besteld op Amazon: Delivery Thu-Fri 3-4 May, komt m'n Office Manager met een pakettje naar me toe deze morgen: Het ding even uitgetest en weer in de doos aan de lader gestopt :{w . Komt je productiviteit anders niet ten goede :@

*Lief Dagboek

Wel gelijk de Brave Browser getest omdat het mobiel nog niet helemaal rond is (althans lijkt een ad-blocker rondom je default browser)

Nieuwe laptop kwam met Windows 8, dus reinstall anyways naar Ubuntu/Debian: Brave ziet er goed uit en werkt snel dus hou m'n BAT nog wel even vast en gooi wat in het add payment system:

Build-in wallet: Even uizoeken, hoe je die exporteert naar een ander device? Als ik FOK! advertenties toelaat: Hoe krijgt FOK! hun credit van mij voor het accepteren van gewenste advertenties (BAT account) en laten jullie me toe om "aangepaste ads" te krijgen? Die ik nu "zeker op een mobiel met data-limieten" block (lose/lose sitiatie vs Win/Win-situatie) mogelijk wil ontvangen? Trage websites: Mijn klacht om BAT te ondersteunen.

Als ik "Russion Bitch", maar niet gerelateerd aan Verge wil hebben: Dan moet dat nu toch mogelijk zijn?

Liever aan BAT btw: Nog betaald krijgen voor een gedeelte voor pron, dan anderen (big monopoly advertisers) alles krijgen :D

[ Bericht 2% gewijzigd door edcetera op 02-05-2018 00:53:18 ]
The best firms advertise the least...
pi_178881299
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:24 schreef leolinedance het volgende:

[..]

De vagina van je zus geil vinden :')
Lekker man, beetje olijfolie erin, wat honing en vers gebrande walnoten...
pi_178881334
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:39 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Lekker man, beetje olijfolie erin, wat honing en vers gebrande walnoten...
_O-

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2018 00:43:56 ]
  woensdag 2 mei 2018 @ 00:44:53 #231
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178881348
Is Banshee alweer weg? Vond het nog wel zo leuk dat hij zich van de week nog even liet zien.

:{
pi_178881441
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:44 schreef leolinedance het volgende:
Is Banshee alweer weg? Vond het nog wel zo leuk dat hij zich van de week nog even liet zien.

:{
  woensdag 2 mei 2018 @ 00:59:30 #233
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178881501
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:39 schreef kthxbye het volgende:
Op woensdag 2 mei 2018 00:24 schreef leolinedance het volgende:

[..]
Pics first :P , dan gaan we pas over honing, walnoten en dergelijke praten ;)

Ik heb veel Basic Attention Tokens btw >:) :')
The best firms advertise the least...
pi_178881634
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Geil, stuur eens door. Ik heet kthxbye namelijk. :')
Shit. :'(

Je weet dat ik stiekem wel van je hou toch? :@ Beetje plagen.
pi_178881660
quote:
8s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:15 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Shit. :'(

Je weet dat ik stiekem wel van je hou toch? :@ Beetje plagen.
:* natuurlijk moppie! Maar,

edcetera heeft mijn aandacht (hele zooi BATs), nu jij nog.

BAT! 🤗 werkend product, use case, markt. (geen sarcasme, ik ben zwaar bullish op BAT)
pi_178881676
Ik neem jullie graag in bescherming, kijk uit voor vechain en verge.
pi_178881685
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:17 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:* natuurlijk moppie! Maar,

edcetera heeft mijn aandacht (hele zooi BATs), nu jij nog.

BAT! 🤗 werkend product, use case, markt. (geen sarcasme, ik ben zwaar bullish op BAT)
Ik heb bats op brave gegooid. Is baas _O_
pi_178881705
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:21 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ik heb bats op brave gegooid. Is baas _O_
Ik chrome em nog vanwege de plugins en bookmark / password syncing. Is baas ja?
  woensdag 2 mei 2018 @ 01:24:08 #239
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178881709
quote:
8s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:15 schreef BadVlad het volgende:
kthxbye
Als je maar van kthxbye zusje afblijft, die probeer ik nu te taggen: Ga nie werkuk, maar mijn cryptos gaan wel in een Private Tesla "to paradise" *;

_O-
The best firms advertise the least...
pi_178881724
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik chrome em nog vanwege de plugins en bookmark / password syncing. Is baas ja?
Metamask en bitwarden all I need. Is baas
pi_178881768
Mijn slechtste buy in april was Universa (+5,6%), beste was OCN (+192%).
pi_178881781
Lambo of Rekt
  woensdag 2 mei 2018 @ 01:35:31 #243
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178881799
Zet het nog even uit moeten houden voor 1 avond op een Windows OS (want nieuwe laptop, dus basis OS is Windows ) maar zo irritant: Kan niet wachten als er weer een modern OS op staat waar je dingen mee kunt doen (Ubuntu, Debian). Zeker in cryptos! Geduld is een schoone zaak!
The best firms advertise the least...
pi_178881816
quote:
Wat een verhaal. Even lezen.
pi_178881819
quote:
De helft gelezen en gebookmarked _O_ goed stuk _O_ EggsBaas _O_ Ik wil een beetje als jij zijn _O_
  woensdag 2 mei 2018 @ 01:59:12 #246
475818 BlauweHoofd
Nee ik ben geen smurf
pi_178881888
Kunnen meer mensen niet inloggen op my.dogechain.info ?
Er wordt nu gevraagd naar 2FA terwijl ik dit niet heb? Claimende dat het niet gevonden kan worden.
Echt balen dat ik niet kan inloggen.
"Turks klinkt net alsof een aap een andere aap verkracht en tien eromheen schreeuwend masturberen."
GC / Hoe klinkt Turks voor Nederlanders zonder immigratie-achtergrond?
pi_178881946
quote:
Goed verhaal. Het eerste stuk doet me gelijk denken aan dit nieuws:

WSJ: ETH Now In A ‘Gray Zone’, But 2014 ICO Was Likely An ‘Illegal Securities Sale’

Ethereum (ETH), the world’s second largest cryptocurrency, is coming under particular scrutiny from U.S. federal regulators, the Wall Street Journal (WSJ) reports today, May 1. According to the WSJ, regulators are debating whether or not to classify it as a security under U.S. law.
pi_178882138
ICX, ja die tip over ICO's op hun blokchain had ik hier een paar dagen geleden al een x geroepen. ICX 1 van mijn 3 toppertjes.
pi_178883413
quote:
Leuk om te lezen, deze.
Maar wat een fantast haha.

Beetje in het verlengde, noem mij ook fantast, is het volgende waar ik over gedacht heb.

Een echt geweldig nut van blockchain zie ik niet in geld maar in energie. Als je de energie markt en de problemen kent, en met de gedachte dat de wereld verbonden is met allerlei leidingen (grids).
Blockchain kan de vraag sturen van de oplevering. Maar ook de afrekening tussen landen. Anticiperen op natuurlijke energie opwekking zoals zonnevelden.

- geen land die centraal aanstuurt
- geen manipulatie door 1 sterke natie
- afrekening secuur
- bij oorlogen e.d. kan de kop van de Hydra draak eraf
- veel hoger rendement en zelfs opslag in het net mogelijk
- opschaalbaar met nieuwe opslag methoden

- nadeel welk land wil zijn macht verliezen door decentraal aan te laten sturen (denk juist veel landen wel)

Sincerely dr. Los Pedrosa

[ Bericht 38% gewijzigd door Lospedrosa op 02-05-2018 07:29:53 ]
Vakman pur sang
pi_178883500
Mooi groen
Altseizoen :P
  woensdag 2 mei 2018 @ 07:40:32 #251
366734 dimmak
bitcoin
pi_178883507
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 00:02 schreef MaGNeT het volgende:
Ik ben nu 42

:D
Gefeliciteerd baas.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178883515
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 03:46 schreef noobcrypto het volgende:
ICX, ja die tip over ICO's op hun blokchain had ik hier een paar dagen geleden al een x geroepen. ICX 1 van mijn 3 toppertjes.
Max 12 dollar eoy
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 2 mei 2018 @ 07:41:41 #253
366734 dimmak
bitcoin
pi_178883520
2 nieuwe boekjes zijn verzonden door Amazon.

The Internet of Money vol 2 en The Bitcoin Standard

_O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178883552
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:35 schreef edcetera het volgende:
Zet het nog even uit moeten houden voor 1 avond op een Windows OS (want nieuwe laptop, dus basis OS is Windows ) maar zo irritant: Kan niet wachten als er weer een modern OS op staat waar je dingen mee kunt doen (Ubuntu, Debian). Zeker in cryptos! Geduld is een schoone zaak!
vanuit bash ? https://docs.microsoft.com/en-us/windows/wsl/install-win10
pi_178883556
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 07:41 schreef dimmak het volgende:
2 nieuwe boekjes zijn verzonden door Amazon.

The Internet of Money vol 2 en The Bitcoin Standard

_O_
Leuk! Ben benieuwd wat je ervan vindt.
  woensdag 2 mei 2018 @ 07:50:41 #256
366734 dimmak
bitcoin
pi_178883563
quote:
3s.gif Op woensdag 2 mei 2018 07:48 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Leuk! Ben benieuwd wat je ervan vindt.
The Internet of Money zijn samenvattingen van talks door Andreasgod _O_ en leest waarschijnlijk weer net zo vlot weg als vol 1. The Bitcoin Standard ga ik even bewaren voor mijn vakantie in september. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 08:12:27 #257
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178883695
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 01:31 schreef BadVlad het volgende:
Mijn slechtste buy in april was Universa (+5,6%), beste was OCN (+192%).
Hier ook UTN als slechtste en EOS dan als beste :D
pi_178883716
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 07:41 schreef dimmak het volgende:
2 nieuwe boekjes zijn verzonden door Amazon.

The Internet of Money vol 2 en The Bitcoin Standard

_O_
Laat me weten hoe ze zijn.
Lambo of Rekt
  woensdag 2 mei 2018 @ 08:20:20 #259
366734 dimmak
bitcoin
pi_178883776
quote:
2s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Laat me weten hoe ze zijn.
Komt goed chef ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178883881
Ik heb mn lisk icoontje maar uitgezet :') ik durf m niet meer te dragen nu... wéér met die graf uitstel van ze
Lambo of Rekt
pi_178883883
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik heb mn lisk icoontje maar uitgezet :') ik durf m niet meer te dragen nu... wéér met die graf uitstel van ze
is alleen maar FUD joh
pi_178883887
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik heb mn lisk icoontje maar uitgezet :') ik durf m niet meer te dragen nu... wéér met die graf uitstel van ze
lol.
GOEIEMORGENNN
  woensdag 2 mei 2018 @ 08:33:19 #263
366734 dimmak
bitcoin
pi_178883911
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik heb mn lisk icoontje maar uitgezet :') ik durf m niet meer te dragen nu... wéér met die graf uitstel van ze
Stijgt wel door nu.

Hoe zit het met je Stratis bag? Qua BTC sta ik alweer op winst. Alleen in dollars moet ik nog ff. :P Blijf het nu sowieso hodlen.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 08:33:38 #264
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178883917
ICX VEN EOS gaan de toppertjes van mei worden :D

Allemaal met dingen op de planning in mei/juni.

EOS gaat wel de deur uit zodra ik x5 bereik, nu rond x3.2.

Vandaag weer ATH in BTC _O_
pi_178883936
quote:
1s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:30 schreef kthxbye het volgende:

[..]

is alleen maar FUD joh
Ik ben benieuwd of er een zware dump komt na de nieuwe roadmap... dat kan bijna niet missen zou je zeggen.
Lambo of Rekt
pi_178883940
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:33 schreef Kyran het volgende:
ICX VEN EOS gaan de toppertjes van mei worden :D

Allemaal met dingen op de planning in mei/juni.

EOS gaat wel de deur uit zodra ik x5 bereik, nu rond x3.2.

Vandaag weer ATH in BTC _O_
Hier ook, met UTK / Stratis :D
10 Mei, eerste Utrust shop. *O*
pi_178883945
Stijg stijg stijg stijg net als m’n broekje 11111111!!
U MAD?
pi_178883990
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:33 schreef Kyran het volgende:
ICX VEN EOS gaan de toppertjes van mei worden
Dit denk ik ook ja... en ik verwacht vooral ICX eigenlijk.
Lambo of Rekt
pi_178884023
quote:
13s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd of er een zware dump komt na de nieuwe roadmap... dat kan bijna niet missen zou je zeggen.
wat zit je nou te FUDden joh.

Lisk topproject, zeker 12 partnerships EOY
pi_178884032
LOOM op Binance :D
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 08:44:44 #271
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884050
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit denk ik ook ja... en ik verwacht vooral ICX eigenlijk.
VEN verwacht ik ook wel dat het gaat starten in mei aangezien main net komt in juni. Ze lijken ook goed op schema te lopen met beta testen etc.
  woensdag 2 mei 2018 @ 08:45:24 #272
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178884057
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:30 schreef EggsTC het volgende:
Ik heb mn lisk icoontje maar uitgezet :') ik durf m niet meer te dragen nu... wéér met die graf uitstel van ze
Stijgt gestaagd elke keer een beetje momenteel.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_178884085
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:45 schreef Komakie het volgende:

[..]

Stijgt gestaagd elke keer een beetje momenteel.
Ja wacht maar tot die updated roadmap komt.
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 2 mei 2018 @ 08:51:06 #274
18653 crew  D.
pi_178884121
Edit
pi_178884160
quote:
13s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja wacht maar tot die updated roadmap komt.
FUD spotted
  woensdag 2 mei 2018 @ 08:57:59 #276
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178884192
quote:
9s.gif Op dinsdag 1 mei 2018 23:18 schreef BadVlad het volgende:
Ik krijg alleen privéberichten van ktnxbye met foto's van haar vagina.
vanaf het strand zeker
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178884193
quote:
13s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:55 schreef kthxbye het volgende:

[..]

FUD spotted
Jonge, kom jij ff met een gain x1000000% coin dan voor de next paar maanden, ik kan het gebruiken.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 08:59:00 #278
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884202
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jonge, kom jij ff met een gain x1000000% coin dan voor de next paar maanden, ik kan het gebruiken.
Ik geef je net de bankers van mei gvd!

Daarnaast heb je UTN, pak je nog even TFD er bij en klaar :P
pi_178884207
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik geef je net de bankers van mei gvd!

Daarnaast heb je UTN, pak je nog even TFD er bij en klaar :P
EOS te duur nu, ICX en VEN zijn mijn leading bags atm.
Lambo of Rekt
pi_178884239
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik geef je net de bankers van mei gvd!

Daarnaast heb je UTN, pak je nog even TFD er bij en klaar :P
TFD? :o
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 09:02:40 #281
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884243
quote:
14s.gif Op woensdag 2 mei 2018 08:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

EOS te duur nu, ICX en VEN zijn mijn leading bags atm.
EOS zou ik inderdaad ook niet in stappen nu meer. Good call.

QASH, ENJ, MAN, CPC?

Nu ook even aan het inlezen over LUX. Die is paar keer genoemd door paar mensen die ik volg op Twitter, dus even in verdiepen of het wat is :D

Edit: TFD = Te-Food, goedkoop, nog geen 20 miljoen MC, werkend product, communicatie is goed, beetje WABI praktijken. Leuke coin om beetje mee te flippen imo. Al is die wel net x2 gegaan.
pi_178884253
Wanneer komen de bonussen weer van wallstreet voor nog zo'n dikke boost?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 09:05:07 #283
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884280
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:03 schreef 1299 het volgende:
Wanneer komen de bonussen weer van wallstreet voor nog zo'n dikke boost?
Vakantiegeld in mei jonguh, komt goed.
pi_178884285
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

EOS zou ik inderdaad ook niet in stappen nu meer. Good call.

QASH, ENJ, MAN, CPC?

Nu ook even aan het inlezen over LUX. Die is paar keer genoemd door paar mensen die ik volg op Twitter, dus even in verdiepen of het wat is :D

Edit: TFD = Te-Food, goedkoop, nog geen 20 miljoen MC, werkend product, communicatie is goed, beetje WABI praktijken. Leuke coin om beetje mee te flippen imo. Al is die wel net x2 gegaan.
Thx men.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 09:07:09 #285
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884307
DYOR en garantie tot een meter voor de voordeur :D

c_/
pi_178884351
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:07 schreef Kyran het volgende:
DYOR en garantie tot een meter voor de voordeur :D

c_/
All in gegaan op de genoemde coins zonder research te hebben gedaan, als het niet goed komt verwacht ik dat jij btc gaat betalen :(

MAN heb ik ook overigens... maar dat gaat wel een tijdje duren voordat die met wat concreets gaan komen
Lambo of Rekt
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:12:14 #287
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178884379
Nieuwe ATH vandaag _O_

Wat heerlijk om te realiseren dat de markt nog maar net herstellende is en het nog veel beter zal gaan worden O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:15:01 #288
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178884419
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:12 schreef Rossdale het volgende:
en het nog veel beter zal gaan worden
Waar baseer je dat op? Het kan ook zo zijn dat je eind dit jaar bij een dealer staat en in plaats van een Lambo aanschaffen moet zeggen, 'doe maar een autootje'.
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:19:29 #289
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178884470
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:15 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Waar baseer je dat op? Het kan ook zo zijn dat je eind dit jaar bij een dealer staat en in plaats van een Lambo aanschaffen moet zeggen, 'doe maar een autootje'.
Dit jaar zal crypto steeds meer en meer ook daadwerkelijk gebruikt kunnen gaan worden ipv alleen maar voor speculeren. Het zal langzaam "echte" waarde gaan krijgen, en daarom ben ik er van overtuigd dat de totale markt nog vele vele malen groter zal worden.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 2 mei 2018 @ 09:23:56 #290
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178884534
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:15 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Waar baseer je dat op? Het kan ook zo zijn dat je eind dit jaar bij een dealer staat en in plaats van een Lambo aanschaffen moet zeggen, 'doe maar een autootje'.
Ik ben van mening dat wij hier allemaal nog early adopters zijn. Crypto staat nog in de kinderschoenen en is echt een relatief heel klein marktje. In 2018 gaan de eerste echte toepassing op de markt komen, in 2019 en 2020 zullen er heel veel volgen. De komende 3-5 jaar gaat het nog enorm groeien. De vraag is vooral wat het daarna gaat doen.

Als er mass adoption volgt dan gaat totale MC echt naar hele zieke hoogte en gaat Mcafee gelijk krijgen. Als er geen mass adoption komt dan klapt het waarschijnlijk over 3-5 jaar in elkaar en duurt het heel lang voordat het gaat herstellen.

Er is nu veel meer aandacht voor crypto dan een jaar geleden. Als er nu een hype komt en BTC weer richting 20k gaat dan gaat het straks echt HEEL snel omhoog. Veel meer mensen die nu van crypto afweten en bereid zijn om in te stappen om even mee te liften. Zowel de weg omhoog als omlaag gaat erg stijl zijn dit jaar denk ik.
pi_178884604
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:23 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik ben van mening dat wij hier allemaal nog early adopters zijn. Crypto staat nog in de kinderschoenen en is echt een relatief heel klein marktje. In 2018 gaan de eerste echte toepassing op de markt komen, in 2019 en 2020 zullen er heel veel volgen. De komende 3-5 jaar gaat het nog enorm groeien. De vraag is vooral wat het daarna gaat doen.

Als er mass adoption volgt dan gaat totale MC echt naar hele zieke hoogte en gaat Mcafee gelijk krijgen. Als er geen mass adoption komt dan klapt het waarschijnlijk over 3-5 jaar in elkaar en duurt het heel lang voordat het gaat herstellen.

Er is nu veel meer aandacht voor crypto dan een jaar geleden. Als er nu een hype komt en BTC weer richting 20k gaat dan gaat het straks echt HEEL snel omhoog. Veel meer mensen die nu van crypto afweten en bereid zijn om in te stappen om even mee te liften. Zowel de weg omhoog als omlaag gaat erg stijl zijn dit jaar denk ik.
100% achter dit

De echte bubble moet nog komen, let nou maar op... ik weet niet of het dit jaar gaat zijn, maar het is waarschijnlijk wel "de volgende".

En dan UNIVERSAAAAAAA HAHAHAAAAAAA JAAAAAAAAA 12usdeoy
Lambo of Rekt
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:29:51 #292
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178884637
quote:
3s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dit jaar zal crypto steeds meer en meer ook daadwerkelijk gebruikt kunnen gaan worden ipv alleen maar voor speculeren. Het zal langzaam "echte" waarde gaan krijgen, en daarom ben ik er van overtuigd dat de totale markt nog vele vele malen groter zal worden.
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:23 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik ben van mening dat wij hier allemaal nog early adopters zijn. Crypto staat nog in de kinderschoenen en is echt een relatief heel klein marktje. In 2018 gaan de eerste echte toepassing op de markt komen, in 2019 en 2020 zullen er heel veel volgen. De komende 3-5 jaar gaat het nog enorm groeien. De vraag is vooral wat het daarna gaat doen.

Als er mass adoption volgt dan gaat totale MC echt naar hele zieke hoogte en gaat Mcafee gelijk krijgen. Als er geen mass adoption komt dan klapt het waarschijnlijk over 3-5 jaar in elkaar en duurt het heel lang voordat het gaat herstellen.
Denk ook dat het die kant op zal gaan. Er zullen ook vele altcoins een stille dood sterven en dat kon wel eens goed uitpakken voor de cryptomarkt. Toezicht/regulering is niet gewenst, maar het zou wel handig zijn als niet iedere gek zomaar iets op kan starten en mensen er massaal opduiken.
pi_178884670
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:29 schreef hodlwave het volgende:

[..]

[..]

Denk ook dat het die kant op zal gaan. Er zullen ook vele altcoins een stille dood sterven en dat kon wel eens goed uitpakken voor de cryptomarkt. Toezicht/regulering is niet gewenst, maar het zou wel handig zijn als niet iedere gek zomaar iets op kan starten en mensen er massaal opduiken.
Dat gaan ze bij ICX doen, ICO's reviewen of het wel nodig is... of ze wel daadwerkelijk een case hebben.
Lambo of Rekt
pi_178884692
lol kijk Eggs choken dan :')
pi_178884707
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:33 schreef Weissmania het volgende:
lol kijk Eggs choken dan :')
huh?
Lambo of Rekt
pi_178884714
Oké, toch maar wat icx bijgehaald. :+
Koning.
pi_178884731
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:34 schreef tha_dark het volgende:
Oké, toch maar wat icx bijgehaald. :+
Ik ook vol in ICX/AION/VEN.. dit zijn echt de potentiele exploders.
Lambo of Rekt
pi_178884735
quote:
11s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

huh?
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:35:32 #299
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178884738
quote:
2s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat gaan ze bij ICX doen, ICO's reviewen of het wel nodig is... of ze wel daadwerkelijk een case hebben.
Mooi! Als dat aanslaat krijg je op langere termijn rust in de markt.
pi_178884744
quote:
10s.gif Op woensdag 2 mei 2018 09:35 schreef Weissmania het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Als ik je jassie beschadigd heb, en je wilter wat aan doehoen..... :(
Lambo of Rekt
pi_178884753
dicht
Lambo of Rekt
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')