quote:
misschien zit dat in de johnnie boer madras kruiden, daar gaat wel een eetlepel van inquote:Op maandag 30 april 2018 17:25 schreef FutureFairytale het volgende:
Madras staat bij de zeer pittige gerecht in een Indiaas restaurant maar dit recept heeft niks van pittigheid.
Ouders zijn op 'ziekenbezoek' en hebben eten mee. We eten vanavond dus Hollands: Zuurkool met worst.
Die is inderdaad redelijk pittig.quote:Op maandag 30 april 2018 17:30 schreef Karzai het volgende:
misschien zit dat in de johnnie boer madras kruiden, daar gaat wel een eetlepel van in
Mijn madras is meestal ook loeischerp.quote:Op maandag 30 april 2018 17:25 schreef FutureFairytale het volgende:
Madras staat bij de zeer pittige gerecht in een Indiaas restaurant maar dit recept heeft niks van pittigheid.
Jij serveert er lam, varken of rund bijquote:Op maandag 30 april 2018 19:22 schreef RobinOok het volgende:
Mijn madras is meestal ook loeischerp.
Een van mijn favorietste curries.
En ik snap niet waarom je daar nog kippendijen bij zou serveren.
Nee, boontjes en rijst.quote:Op maandag 30 april 2018 21:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Jij serveert er lam, varken of rund bij
Eetze en proost. Paulaner dronk ik gister ook.quote:Op dinsdag 1 mei 2018 11:33 schreef Iwanius het volgende:
(pre)Lunch
[ afbeelding ]
Lekker Hollands maar weer. Patat,kroketten en groot biertje. Tis tenslotte dinsdag 1 mei.
Waarom schrijf je dan op je eigen site "Curry Madras (van lam, varken of rund)" ?quote:
quote:Op dinsdag 1 mei 2018 11:41 schreef Somberling het volgende:
Eetze en proost. Paulaner dronk ik gister ook.
Nu Heineken biertje. Morgen stop ik weer met drinken. Serieus.
MET versus VAN.quote:Op dinsdag 1 mei 2018 12:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom schrijf je dan op je eigen site "Curry Madras (van lam, varken of rund)" ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |