abonnement Unibet Coolblue
pi_178969200
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 12:29 schreef snelwandelaar het volgende:
.Hallo chat free, ik kan je spontane aanbod voor prife nadere toelichting helaas niet aan nemen. Omdat ik bang ben dat dan de verleiding - om er mee te gaan experimenteren - zal zegevieren. En als het echt zo overweldigend lekker is, en ik bang ben er aan verslaaft te raken.En dat zou de omgang met mijn meisje niet te goede komen.
Daar heb ik alle begrip voor, anaal genomen worden is een ervaring, die inderdaad tot verslaving kan leiden. Ik zelf was er zo door overweldigd, dat ik mijn meisje er door verwaarloosde. Gelukkig waren we in het stadium, waarin ook de seks een echte rol begon te spelen. en dat bood voldoende tegenwicht, om met het anaal experimenteren te stoppen. Dat was niet gemakkelijk - ben nog en paar keer voor de verleiding bezweken - maar nu al ruim en half jaar buiten schot.. Echt man zijn met mijn meisje heeft gelukkig de overhand gekregen. .
onderzoekende server
pi_179037052
quote:
0s.gif Op zondag 6 mei 2018 13:49 schreef chat-free het volgende:

[..]

Daar heb ik alle begrip voor, anaal genomen worden is een ervaring, die inderdaad tot verslaving kan leiden. Ik zelf was er zo door overweldigd, dat ik mijn meisje er door verwaarloosde. Gelukkig waren we in het stadium, waarin ook de seks een echte rol begon te spelen. en dat bood voldoende tegenwicht, om met het anaal experimenteren te stoppen. Dat was niet gemakkelijk - ben nog en paar keer voor de verleiding bezweken - maar nu al ruim en half jaar buiten schot.. Echt man zijn met mijn meisje heeft gelukkig de overhand gekregen. .
:')
pi_179095450
Bij mij is het: als je over de drempel bent kan alles. Drempel zijnde sluitspier. Meer ontspannen, meer glijmiddel, en opbouwen. Buttplug om te beginnen (die loopt taps toe dus dan kun je m makkelijk geleidelijk verder duwen), je hebt ook van die lange dunne anale toys met bolletjes, geen idee hoe die heten. Maar als je daarmee opbouwt ben je op een gegeven moment geil en ontspannen genoeg voor diepe penetratie is mijn ervaring. Beginnen met klein en niet te dik, als die volledig erin kan kun je verder opbouwen. Succes ;)
  maandag 14 mei 2018 @ 16:33:02 #29
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_179156976
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 23:21 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ik kan het bijna niet platter zeggen dan zo:
Gedroogde kak-bolletjes in je konthaar van de billen niet goed af te vegen :P

Ofwel:
Restjes stoelgang in het haar door het niet voldoende reinigen van de anus.
Zelfs bij Flopgier hadden ze het een keer over tarrels. Hoe heten die ook al weer in het Engels? :D
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_179878348
Het opwindende is de juiste iets dikkere fles te vinden. Goedkoper en spannender dan dildo's
pi_179878564
Loop nu elke dag met iets in mijn janus. Ben begonnen met winterwortel en momenteel breng ik morgens een zo fors mogelijke komkommer in die ik ' s avonds weer uitpoep. Heerlijk vind ik het.
pi_179878635
quote:
0s.gif Op woensdag 2 mei 2018 16:08 schreef Impaler het volgende:
Ik train mezelf met flessen. Wel van dik glas natuurlijk! Ik ben begonnen met een bierflesje en toen dat gemakkelijk ging ben ik overgegaan op dikkere flessen. Ik kies wel flessen met een korte smalle hals. Als het halsje er eenmaal in zit is het makkelijker de rest verder te krijgen. Momenteel lukt het me nu met gemak een fles met een diameter van ongeveer 6 of 7 cm in te brengen. Meestal gebruik ik olijf- of slaolie om de fles goed glad te maken maar breng dit ook aan in en rond mijn anus. De langste fles die ik tot nu toe gebruikt heb was 23 cm maar heb wel wat om het uiteinde gedaan zodat ik hem wel weer kon verwijderen. Beetje genant als je de dokter moet bellen omdat ie er niet meer uit wil toch? Succes en geniet.
Ik had begrepen dat er een flink risico is bij het inbrengen van flesjes met de open hals eerst. Dat kan vacuum trekken en dan krijg je ‘m er ook niet meer uit.

Probeer het online te vinden maar de resultaten zijn niet bepaald wat ik zoek.
I removed all the bad food from my house.
It was delicious.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 16:15:12 #33
463862 snelwandelaar
het vrije woord
pi_179897765
Omdat het hoogtepunt anaal wordt gestimuleerd naar mate een dildo het G-plekje raakt, is het steeds dieper zinloos en brengt extra risico's met zich mee.
pi_184054117
Ik heb al jarenlang een grote, zeer aanwezige fantasie een keer een grote lus ballsdeep in mn anus te hebben. Het leek me geweldig een keer klaar te komen en dan met mn kontspieren de lul flink bij elkaar te knijpen. Het orgasme dat dan volgt lijkt me dan magisch. Het leek me alleen iets voor homo’s (no offense) en omdat ik hetero ben kon dat gewoon niet. Dat is natuurlijk gewoon een erg kortzichtige en oppervlakkige opvatting gezien het genot dat je ervan schijnt te kunnen hebben, homo én hetero.

Ik heb dan eindelijk de stap gewaagd en een dildo gekocht. Het is echt een gigantisch ding met een realistisch geaderde en een enorm dikke schacht van 26cm lang en met een extra grote eikel. Toen ik het ding uitpakte wist ik al gelijk dat het misschien een te grote uitdaging zou zijn maar nu was het in huis het enige ding dat geschikt was voor een anale sessie dus het moest wel.

Op de bewuste dag schijt ik me eerst helemaal leeg, dan stap ik onder de douche. Water maakt het een stuk gladder allemaal en ik verwacht dan ook zo de verdwijntruc van de dildo te kunnen gaan doen. Ik trek een beetje aan mn pik, ik masseer en duw wat vingers in mn anus. Er zit een zuignap op de dildo en ik knal m vast op de grond, dan ga ik er bovenop zitten en probeer m erin te persen. Het is een no-go en ik plak de dildo op de wand, dan hou ik de dildo zelf vast maar het lukt van geen kant. Ik raak al snel gefrustreerd en na 3 kwartier proberen ben ik brandschoon en er helemaal klaar mee.

Die nacht lig ik in bed en ik kan er maar niet over uit. Ik blijf maar malen en de spanning van die jarenlange fantasie steekt de kop op. Ik ben rotshard, bloedgeil. Zet porno op de tv en begin mezelf goed te verwennen. De glijmiddel vloeit rijkelijk en ik ben mezelf flink aan het masturberen en in mn anus aan het vingeren. Dan pak ik het gevaarte erbij en besluit het opnieuw te proberen.

Ik smeer de paddestoel in met glijmiddel en duw hem tegen mn poepert. Na even draaien en duwen floept de schotel zo tot aan de rand in mn giga strakke holletje. Er gaat van alles door me heen. Als eerst een gigantische pijnscheut, er heeft nooit meer dan een vinger ingezeten en je moet je voorstellen dat er een heel brede eikel de boel aan het opentrekken is. Ik kerm het uit maar de euforie van de overwinning op de eerdere teleurstelling zorgt ervoor dat deze sessie nog ver van over is. Ik besluit te ontspannen en laat mn anus wennen aan de grootte van de rubberen piemel. Na wat diep in en uitademen gaat het stukken beter.

Ik knal de inmiddels in glijmiddel verzopen dildo op de grond recht voor de tv en wat voorover leunend laat ik het topje opnieuw langzaam in mn anus glijden. Dit keer ben ik wat meer ontspannen en begin een beetje op en neer te gaan over de gladde eikel. Tegelijkertijd zie ik op tv hoe een bloedmooi klein vrouwtje anaal totaal verwoest worden door een grote zwarte kloppende dingus. Ze zit ook bovenop en gaat langzaam op en neer, ik besluit mee te deinen en laat mezelf langzaam steeds verder over het gevaarte glijden.

Ik heb het niet meer, zo geil ben ik en vergeet totaal het ongemak dat de doelpaal aanricht in mijn darmkanaal. Ik begin wat sneller op en neer te gaan en laat mezelf naar achter vallen. Ik was al flink opgewonden maar door de scherpe draai die de dildo moet maken schuurt die nu dus over de zoveel besproken mannelijk G-spot. Een oase van genot welt op bij elke keer dat de dildo in en uit mn poepgat gaat, niet te benoemen gewoon.

Nu knal ik echt hard op en neer totdat ik niet meer dieper kan en dan stop ik... ik voel aan de dildo en merk dat deze he-le-maal in mn kont zit. In al mn opwinding ben ik de dildo van top tot ballen ik mn kont aan het proppen en het voelt werkelijk heerlijk. Het maakte dat de sessie nog geiler werd en ik maakte er een sport van om met elke stoot van de top tot aan de ballen de hele 26cm van de schacht af te neuken.

Het voelt wel erg vol maar het weegt absoluut niet op tegen de passie en het lekkere gevoel. Dan begin ik tintelingen in mn eikel te voelen en rijd fanatiek door. Nu voel ik dat een orgasme naderende is. Normaal hou ik niet van rotzooi en pak er een doekje bij maar deze nieuwe bijzonder geile situatie zorgde ervoor dat ik me helemaal liet gaan...

ik voelde de eerst golf aankomen doordat de spieren in mn anus de dildo met een gigantische grip vastknepen. Een gigantische lading spoog tot net niet op het plafond en met elke keer dat ik mn spieren de dildo voelde vastgrijpen spoot ik een nieuwe lange harde golf aan sperma, zeker zo’n 10 ladingen spoten het hele tvmeubel van links tot rechts helemaal onder. Ik kreunde /schreeuwde het uit... ik denk dat ik rot op dat moment nog nooit zo’n lekker orgasme heb gehad.

Toen ik klaar was keek ik naar de tv en deze samen met al het apparatuur erop en de meubel zat helemaal onder de witte sperma slierten en ik vond het heerlijk (Uiteraard heb ik het later goed opgeruimd). Dit was dus de eerste ervaring met anale penetratie met een dildo en tot nu toe nog de laatste maar er zullen er zeker weten nog veel volgen.

Volgens mijn nog enige ervaring denk Ik dat het niet te trainen valt, ik denk dat je er aanleg voor moet hebben aangezien je darmkanaal het waarschijnlijk op de een of andere manier mogelijk moet maken en sws is goed materiaal belangrijk. Verder doet het er ook toe dat je in de juiste mood bent. Ik was eerder dus gefrustreerd en het lukte niet. Later was ik volledig gekalmeerd en er geil, ik verwachtte er niks van en ik laat er 26cm aan dikke penissimulatie in glijden bij de eerste sessie voor mij ooit.
  zaterdag 29 december 2018 @ 10:22:07 #35
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_184054174
Passie voor je dildo _O_ ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_184066057
Goed topic
pi_184069577
Nou wil ik weten hoe ik een orgasme kan krijgen door anale stimulatie.
Vallen is niet erg, blijven liggen wel...
pi_184069779
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:18 schreef Frank.hardhout het volgende:
Ik heb al jarenlang een grote, zeer aanwezige fantasie een keer een grote lus ballsdeep in mn anus te hebben. Het leek me geweldig een keer klaar te komen en dan met mn kontspieren de lul flink bij elkaar te knijpen. Het orgasme dat dan volgt lijkt me dan magisch. Het leek me alleen iets voor homo’s (no offense) en omdat ik hetero ben kon dat gewoon niet. Dat is natuurlijk gewoon een erg kortzichtige en oppervlakkige opvatting gezien het genot dat je ervan schijnt te kunnen hebben, homo én hetero.

Ik heb dan eindelijk de stap gewaagd en een dildo gekocht. Het is echt een gigantisch ding met een realistisch geaderde en een enorm dikke schacht van 26cm lang en met een extra grote eikel. Toen ik het ding uitpakte wist ik al gelijk dat het misschien een te grote uitdaging zou zijn maar nu was het in huis het enige ding dat geschikt was voor een anale sessie dus het moest wel.

Op de bewuste dag schijt ik me eerst helemaal leeg, dan stap ik onder de douche. Water maakt het een stuk gladder allemaal en ik verwacht dan ook zo de verdwijntruc van de dildo te kunnen gaan doen. Ik trek een beetje aan mn pik, ik masseer en duw wat vingers in mn anus. Er zit een zuignap op de dildo en ik knal m vast op de grond, dan ga ik er bovenop zitten en probeer m erin te persen. Het is een no-go en ik plak de dildo op de wand, dan hou ik de dildo zelf vast maar het lukt van geen kant. Ik raak al snel gefrustreerd en na 3 kwartier proberen ben ik brandschoon en er helemaal klaar mee.

Die nacht lig ik in bed en ik kan er maar niet over uit. Ik blijf maar malen en de spanning van die jarenlange fantasie steekt de kop op. Ik ben rotshard, bloedgeil. Zet porno op de tv en begin mezelf goed te verwennen. De glijmiddel vloeit rijkelijk en ik ben mezelf flink aan het masturberen en in mn anus aan het vingeren. Dan pak ik het gevaarte erbij en besluit het opnieuw te proberen.

Ik smeer de paddestoel in met glijmiddel en duw hem tegen mn poepert. Na even draaien en duwen floept de schotel zo tot aan de rand in mn giga strakke holletje. Er gaat van alles door me heen. Als eerst een gigantische pijnscheut, er heeft nooit meer dan een vinger ingezeten en je moet je voorstellen dat er een heel brede eikel de boel aan het opentrekken is. Ik kerm het uit maar de euforie van de overwinning op de eerdere teleurstelling zorgt ervoor dat deze sessie nog ver van over is. Ik besluit te ontspannen en laat mn anus wennen aan de grootte van de rubberen piemel. Na wat diep in en uitademen gaat het stukken beter.

Ik knal de inmiddels in glijmiddel verzopen dildo op de grond recht voor de tv en wat voorover leunend laat ik het topje opnieuw langzaam in mn anus glijden. Dit keer ben ik wat meer ontspannen en begin een beetje op en neer te gaan over de gladde eikel. Tegelijkertijd zie ik op tv hoe een bloedmooi klein vrouwtje anaal totaal verwoest worden door een grote zwarte kloppende dingus. Ze zit ook bovenop en gaat langzaam op en neer, ik besluit mee te deinen en laat mezelf langzaam steeds verder over het gevaarte glijden.

Ik heb het niet meer, zo geil ben ik en vergeet totaal het ongemak dat de doelpaal aanricht in mijn darmkanaal. Ik begin wat sneller op en neer te gaan en laat mezelf naar achter vallen. Ik was al flink opgewonden maar door de scherpe draai die de dildo moet maken schuurt die nu dus over de zoveel besproken mannelijk G-spot. Een oase van genot welt op bij elke keer dat de dildo in en uit mn poepgat gaat, niet te benoemen gewoon.

Nu knal ik echt hard op en neer totdat ik niet meer dieper kan en dan stop ik... ik voel aan de dildo en merk dat deze he-le-maal in mn kont zit. In al mn opwinding ben ik de dildo van top tot ballen ik mn kont aan het proppen en het voelt werkelijk heerlijk. Het maakte dat de sessie nog geiler werd en ik maakte er een sport van om met elke stoot van de top tot aan de ballen de hele 26cm van de schacht af te neuken.

Het voelt wel erg vol maar het weegt absoluut niet op tegen de passie en het lekkere gevoel. Dan begin ik tintelingen in mn eikel te voelen en rijd fanatiek door. Nu voel ik dat een orgasme naderende is. Normaal hou ik niet van rotzooi en pak er een doekje bij maar deze nieuwe bijzonder geile situatie zorgde ervoor dat ik me helemaal liet gaan...

ik voelde de eerst golf aankomen doordat de spieren in mn anus de dildo met een gigantische grip vastknepen. Een gigantische lading spoog tot net niet op het plafond en met elke keer dat ik mn spieren de dildo voelde vastgrijpen spoot ik een nieuwe lange harde golf aan sperma, zeker zo’n 10 ladingen spoten het hele tvmeubel van links tot rechts helemaal onder. Ik kreunde /schreeuwde het uit... ik denk dat ik rot op dat moment nog nooit zo’n lekker orgasme heb gehad.

Toen ik klaar was keek ik naar de tv en deze samen met al het apparatuur erop en de meubel zat helemaal onder de witte sperma slierten en ik vond het heerlijk (Uiteraard heb ik het later goed opgeruimd). Dit was dus de eerste ervaring met anale penetratie met een dildo en tot nu toe nog de laatste maar er zullen er zeker weten nog veel volgen.

Volgens mijn nog enige ervaring denk Ik dat het niet te trainen valt, ik denk dat je er aanleg voor moet hebben aangezien je darmkanaal het waarschijnlijk op de een of andere manier mogelijk moet maken en sws is goed materiaal belangrijk. Verder doet het er ook toe dat je in de juiste mood bent. Ik was eerder dus gefrustreerd en het lukte niet. Later was ik volledig gekalmeerd en er geil, ik verwachtte er niks van en ik laat er 26cm aan dikke penissimulatie in glijden bij de eerste sessie voor mij ooit.
Geil verhaal :9
pi_184078560
Ik ben nu zo ver dat de grootste vibrator van mijn vrouw erin past. Zij weet er niets van en ik doe er een condoom om. Door de trillingen aan mijn prostaat en in de lingerie of badpak van mijn vrouw spuit ik echt tot halverwege de kamer.
Snel opbergen en schoonmaken voordat ze thuis is!
pi_184078779
Waarom heb ik op dit topic geklikt? :')
  zondag 30 december 2018 @ 03:59:26 #41
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi’s
pi_184079474
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 02:26 schreef polderturk het volgende:
Waarom heb ik op dit topic geklikt? :')
Omdat je een noob bent :D
Sweet but not that sweet !
pi_184087329
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 02:26 schreef polderturk het volgende:
Waarom heb ik op dit topic geklikt? :')
Ik heb wel gelachen :D
  zondag 30 december 2018 @ 18:27:35 #43
189403 Mickytjuh
Flip flap floep
pi_184093041
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:18 schreef Frank.hardhout het volgende:
Ik heb al jarenlang een grote...
Ik heb dit echt met plezier zitten lezen. Je moet boeken gaan schrijven. Dit is naast een geil verhaal ook vermakelijk. Hulde
Mercedes weet wat mijn beperking is
Groene zeep op je rug, en af laten glijden
pi_184097655
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 18:27 schreef Mickytjuh het volgende:

[..]

Ik heb dit echt met plezier zitten lezen. Je moet boeken gaan schrijven. Dit is naast een geil verhaal ook vermakelijk. Hulde
Haha ja echt he.. Wil er bijna zelf een dildo in hierdoor :P
  zondag 30 december 2018 @ 20:29:36 #45
475456 Samuel24
ik ben een aardige jongen.
pi_184097847
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 02:05 schreef GeileMarkie het volgende:
Ik ben nu zo ver dat de grootste vibrator van mijn vrouw erin past. Zij weet er niets van en ik doe er een condoom om. Door de trillingen aan mijn prostaat en in de lingerie of badpak van mijn vrouw spuit ik echt tot halverwege de kamer.
Snel opbergen en schoonmaken voordat ze thuis is!
Zal ze blij mee zijn als ze er een keer achter komt.
Maar niet heus.....Daaaag.
pi_184100136
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 02:26 schreef polderturk het volgende:
Waarom heb ik op dit topic geklikt? :')
omdat het je interesseert.
  zondag 30 december 2018 @ 22:51:40 #47
465093 Sexy_Lexy_83
Jeuk van Taalnazi’s
pi_184104994
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 december 2018 10:18 schreef Frank.hardhout het volgende:
Ik heb al jarenlang een grote, zeer aanwezige fantasie een keer een grote lus ballsdeep in mn anus te hebben. Het leek me geweldig een keer klaar te komen en dan met mn kontspieren de lul flink bij elkaar te knijpen. Het orgasme dat dan volgt lijkt me dan magisch. Het leek me alleen iets voor homo’s (no offense) en omdat ik hetero ben kon dat gewoon niet. Dat is natuurlijk gewoon een erg kortzichtige en oppervlakkige opvatting gezien het genot dat je ervan schijnt te kunnen hebben, homo én hetero.

Ik heb dan eindelijk de stap gewaagd en een dildo gekocht. Het is echt een gigantisch ding met een realistisch geaderde en een enorm dikke schacht van 26cm lang en met een extra grote eikel. Toen ik het ding uitpakte wist ik al gelijk dat het misschien een te grote uitdaging zou zijn maar nu was het in huis het enige ding dat geschikt was voor een anale sessie dus het moest wel.


Dit misstaat niet op een sexverhalensite ;)
Lekker om te lezen :D
Sweet but not that sweet !
pi_184115257
Lijkt mij een uitstekende manier om gigantische aambeien te krijgen, mijn collega welke dit jaar aankondigde aambeien te hebben kan ik nu niet meer normaal aankijken... Bedankt.
  maandag 31 december 2018 @ 10:38:06 #49
475456 Samuel24
ik ben een aardige jongen.
pi_184115721
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 10:09 schreef Aneurism het volgende:
Lijkt mij een uitstekende manier om gigantische aambeien te krijgen, mijn collega welke dit jaar aankondigde aambeien te hebben kan ik nu niet meer normaal aankijken... Bedankt.
Graag gedaan.
Maar niet heus.....Daaaag.
pi_184117849
quote:
0s.gif Op maandag 31 december 2018 10:09 schreef Aneurism het volgende:
Lijkt mij een uitstekende manier om gigantische aambeien te krijgen, mijn collega welke dit jaar aankondigde aambeien te hebben kan ik nu niet meer normaal aankijken... Bedankt.
Daar heb je toch zalfjes voor? :P
Kijk je nu erotisch naar hem of welke vorm van 'niet meer normaal' ?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')