abonnement Unibet Coolblue
pi_178741878


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_178742010
Wat is er een shitstorm?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178742084
FC2 -35%+

Wat een shitstorm dit. :')

Website kon 't niet bijhouden.
pi_178742156
Waar gaat dit over.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178742160
Waar gaat dit over.
pi_178742190
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:33 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Waar gaat dit over.
VEN gehackt -35% in 2 minuten.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178742212
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

VEN gehackt -35% in 2 minuten.
Waar gaat dit over?
Vakman pur sang
pi_178742719
waar gaat dit over?
pi_178742729
Weet iemand waar dit over gaat?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178742745
dat bayern gvd moet winnen want dan win ik 500 !
pi_178742795
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:55 schreef noobcrypto het volgende:
dat bayern gvd moet winnen want dan win ik 500 !
Wat een shitstorm... -O-
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178742812
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:55 schreef noobcrypto het volgende:
dat bayern gvd moet winnen want dan win ik 500 !
wat was je inzet?
pi_178742833
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:58 schreef Weissmania het volgende:

[..]

wat was je inzet?
500 ven is toch de standaardbet?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178742840
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 21:58 schreef Weissmania het volgende:

[..]

wat was je inzet?
vrienden onderling. Allemaal 100 eu. Begin van het seizoen afgesproken

Wie wint de CL.

city
real
bayern ( die had ik dus )
barca
psg

Als bayern wint, win ik die pot ;p
pi_178742869
gvd!
pi_178742920
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:00 schreef noobcrypto het volgende:
gvd!
Waar gaat het over?
Vakman pur sang
pi_178742924
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:00 schreef noobcrypto het volgende:
gvd!
wat doen jullie met het geld als liverpool m pakt
pi_178742943
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 20:42 schreef Kyran het volgende:

Edit: Someone shill me Komodo. Zie die vaak voorbij komen, staat op mijn lijst van "naar kijken", maar komt er steeds niet van :P
Ik shill niet op commando!
pi_178742950
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:02 schreef Weissmania het volgende:

[..]

wat doen jullie met het geld als liverpool m pakt
haha wil je het echt weten? Gaan we naar een club ;)
pi_178742964
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:03 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

haha wil je het echt weten? Gaan we naar een club ;)
haha

wat voor club

;)
pi_178742981
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:03 schreef Weissmania het volgende:

[..]

haha

wat voor club

;)
Zo'n club met vrouwen ;p
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 22:04:41 #22
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178742988
Is dit het voetbaltopic?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178742997
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:04 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Zo'n club met vrouwen ;p
echt een ondeugend mannetje ben jij

;)
pi_178743008
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:05 schreef Weissmania het volgende:

[..]

echt een ondeugend mannetje ben jij

;)
vrijgezel he, en werk in het nachtleven.. tjah :D
pi_178743100
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:05 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

vrijgezel he, en werk in het nachtleven.. tjah :D
Ik hoor het al :R
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 22:09:50 #26
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178743192
quote:
haha ja turken weten daar alles van he ;)
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 22:13:16 #28
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178743217
Zullen we het weer over Crypto hebben?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178743230
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:13 schreef Oscar. het volgende:
Zullen we het weer over Crypto hebben?
Ga je gang.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178743271
Komodo staat op de wishlist maar momenteel staat even alles onder water. :')
Koning.
  woensdag 25 april 2018 @ 22:15:22 #31
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178743275
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:13 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ga je gang.
Dogecoin
Hmz...
pi_178743312
dat is toch gvd gewoon een gele kaart voor ronaldo? hoere scheids
pi_178743313
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:15 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Dogecoin
Topcoin.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178743320
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:13 schreef Oscar. het volgende:
Zullen we het weer over Crypto hebben?
doe je ding, we hebben het hier over van alles
  woensdag 25 april 2018 @ 22:17:00 #35
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178743325
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Topcoin.
Zeker _O_
Hmz...
pi_178743348
Rocket
pi_178743391
ik haaaaaat scheidsrechters, het zijn allemaal kneuzen die niks van voetbal snappen 0,0!
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 22:22:11 #38
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178743459
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:16 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

doe je ding, we hebben het hier over van alles
en dat is juist niet de bedoeling ;)
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 22:22:45 #39
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178743474
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:22 schreef Oscar. het volgende:

[..]

en dat is juist niet de bedoeling ;)
In een SC mag dat natuurlijk gewoon :)
pi_178743487
9k blijft redelijk weerstand bieden.
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 22:24:48 #41
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178743514
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:23 schreef Gehrman het volgende:
9k blijft redelijk weerstand bieden.
alleen ZOIN bij mij in het groen _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178743555
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:22 schreef Oscar. het volgende:

[..]

en dat is juist niet de bedoeling ;)
Moet ik een blauwe user nou de regels in een SC gaan uitleggen?

Daag, we hebben het hier over van alles.
pi_178743586
ik heb ff 300 PAC beschikbaar op Cryptopia, waar is die pump :7
pi_178743589
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:25 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Moet ik een blauwe user nou de regels in een SC gaan uitleggen?

Daag, we hebben het hier over van alles.
Idd...hoeren & drugs betaal je cash...of anoniem met crypto
pi_178743672
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:27 schreef descon het volgende:

[..]

Idd...hoeren & drugs betaal je cash...of anoniem met crypto
:D:D:D:D

hoeren neuken nooit meer werken :$
pi_178743737
pi_178743814
Vandaag rente gekregen van de bank. -O-
pi_178744003
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:34 schreef BadVlad het volgende:
Vandaag rente gekregen van de bank. -O-
positieve rente of negatieve rente?
pi_178744026
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:41 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

positieve rente of negatieve rente?
Eerder neutraal. 0,05%.
pi_178744137
WAN blijft ook maar gaan.. die boot heb ik mooi gemist :+
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 22:49:30 #51
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178744221
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:45 schreef sandertjuh het volgende:
WAN blijft ook maar gaan.. die boot heb ik mooi gemist :+
Heb het maar 10x gepost ofzo! o|O o|O o|O
pi_178744224
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:45 schreef sandertjuh het volgende:
WAN blijft ook maar gaan.. die boot heb ik mooi gemist :+
Haha die heb ik gister verkocht O_

Mijn eos compenseert de rest vandaag vh mooi

[ Bericht 2% gewijzigd door Lospedrosa op 25-04-2018 22:54:41 ]
Vakman pur sang
pi_178744528
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 18:55 schreef pnxsinned het volgende:
Niemand hier die wat ziet in Seal en/of meedoet een deze pre-sale? 10% bonus... kan nog 2.5% extra bezorgen :P

Sorry voor het shillen ;)
Wat is discount voor accredited investors?
pi_178744541
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_178744623
In making a 1000 bugs a week and my wife still doesn't believe me!
Vakman pur sang
pi_178744673
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:05 schreef Lospedrosa het volgende:
In making a 1000 bugs a week and my wife still doesn't believe me!
Ja die dump je dan toch gewoon... jonge...
Lambo of Rekt
pi_178744694
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja die dump je dan toch gewoon... jonge...
Iets met coke en hoeren...ja tog
Vakman pur sang
pi_178744698
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Iets met coke en hoeren...ja tog
JUIST, NOW WE'RE TALKING.
Lambo of Rekt
pi_178744734
Ik zat vandaag in de auto en mijn carplay ging ineens Whatssapp voor lezen:
Blij gezicht met tranen van vreugde
Blij gezicht met tranen van vreugde
Blij gezicht met tranen van vreugde
Vakman pur sang
pi_178744747
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:25 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Moet ik een blauwe user nou de regels in een SC gaan uitleggen?

Daag, we hebben het hier over van alles.
_O- :D
pi_178744795
Hier kunnen mensen niet tegen kritiek op hun favo coins :(
Sad, but true.
pi_178744802
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:11 schreef pnxsinned het volgende:
Hier kunnen mensen niet tegen kritiek op hun favo coins :(
Sad, but true.
PNXJINXED!!!!!!!!!!!
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 23:14:56 #65
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178744919
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 22:22 schreef Oscar. het volgende:

[..]

en dat is juist niet de bedoeling ;)
:')

Jij bent zeker niet volwassen.

We mogen er zijn. Tonijn, kip massala, griekse yoghurt, vrouwtje.

Yilmaz

:{
pi_178744952
quote:
Ik trek een flesje olijfolie open
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 23:22:14 #69
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178745052
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:11 schreef pnxsinned het volgende:
Hier kunnen mensen niet tegen kritiek op hun favo coins :(
Sad, but true.
Duh, iedereen weet dat Siacoin de beste is
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178745071
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:22 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Duh, iedereen weet dat Siacoin de beste is
Misschien wel, misschien niet.
Ze hoeven echter geen shit te deleten, wat feitelijk gewoon waar is tho. :D
Maar maakt niets uit. Geeft een niveau aan.
pi_178745072
Dima _O_

Die jongen heeft een gouden toekomst _O_
pi_178745087
1 doge == 1 doge
pi_178745123
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:23 schreef Weissmania het volgende:
Dima _O_

Die jongen heeft een gouden toekomst _O_
DEZE MAN

WAT EEN GOD!
Lambo of Rekt
pi_178745147
Ik ben nu eigenlijk wel tevreden met mijn portfolio. Goede combo van shitcoins (Tron, OCN) en solide projecten (Waves, Dragonchain, Enji, Berry, Universa, Lisk, NEO).

Misschien nog wat extra Universa inkopen.
pi_178745160
quote:
Bullish, maar wel elke maand gegarandeerd tegen rood aankijken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Eindredactie Games woensdag 25 april 2018 @ 23:26:39 #77
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178745163
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

DEZE MAN

WAT EEN GOD!


Zoek je op Dima en bitcoin, en dan kom je als eerste bij ons uit ;(
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 23:28:53 #78
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178745215
quote:
7s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:26 schreef BadVlad het volgende:
Ik ben nu eigenlijk wel tevreden met mijn portfolio. Goede combo van shitcoins (Tron, OCN) en solide projecten (Waves, Dragonchain, Enji, Berry, Universa, Lisk, NEO).

Misschien nog wat extra Universa inkopen.
TRX? Wat is deze jonguh ....

Berry ken ik niet ... "zet die op mijn never ending list".
pi_178745263
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:28 schreef Kyran het volgende:

[..]

TRX? Wat is deze jonguh ....

Berry ken ik niet ... "zet die op mijn never ending list".
TRX en OCN = Easy money.

Berry ICO prijs was iets van 0,35 cent. Nu 0,05. Veel hodlers dus.
pi_178745321
quote:
4s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:26 schreef Oscar. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zoek je op Dima en bitcoin, en dan kom je als eerste bij ons uit ;(
Ik denk niet dat iedereen dat resultaat als eerste krijgt :P
pi_178745433
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:28 schreef Kyran het volgende:

[..]

TRX? Wat is deze jonguh ....

Berry ken ik niet ... "zet die op mijn never ending list".
gaan we dat vieren als je je honderste coin aankoopt? 😂😂😂
pi_178745509
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:31 schreef BadVlad het volgende:

[..]

TRX en OCN = Easy money.

Berry ICO prijs was iets van 0,35 cent. Nu 0,05. Veel hodlers dus.
aardig overpriced die ico....
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 23:40:56 #83
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178745514
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:38 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gaan we dat vieren als je je honderste coin aankoopt? 😂😂😂
Heb er nog steeds 12 bakbanaan!
pi_178745527
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
pi_178745574
quote:
1s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:40 schreef Predator38 het volgende:

[..]

aardig overpriced die ico....
Zeker. Slechts een halve ETH in de ICO gestopt. En 50K Berries goedkoop opgepikt.
pi_178745701
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:41 schreef pnxsinned het volgende:
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
Wat is er? Gewoon niks aantrekken van die zeikerds joh.
pi_178745831
quote:
Ik bedoelde een kamelenteen.
pi_178745892
quote:
9s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:53 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik bedoelde een kamelenteen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 25 april 2018 @ 23:57:03 #89
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178745905
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:56 schreef BadVlad het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
pi_178745913
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:41 schreef pnxsinned het volgende:
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
JinxedXpDennis, vriend waar ga je naar toe
pi_178745937
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:57 schreef Weissmania het volgende:

[..]

JinxedXpDennis, vriend waar ga je naar toe
:D jinxed.
Lambo of Rekt
pi_178745974
When Lambomeet?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 00:00:24 #93
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178745983
Truste dames, lief zijn en hopelijk worden wij wakker met een nieuwe ATH (of in ieder geval niet met BTC onder de 8k :P)
pi_178745996
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:00 schreef Kyran het volgende:
Truste dames, lief zijn en hopelijk worden wij wakker met een nieuwe ATH (of in ieder geval niet met BTC onder de 8k :P)
Ik hou het hier wel in de gaten.

Weltrusten.
pi_178746012
Kyran, wat een held is dat zeg _O_

  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 00:02:05 #96
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178746015
quote:
8s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:00 schreef BadVlad het volgende:
When Lambomeet?
Ik heb die van mij net binnen met mijn EOS winsten, dus ben er klaar voor.

pi_178746043
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:41 schreef pnxsinned het volgende:
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
Jammer pikkebaas, prima user alhoewel we het echt niet altijd eens waren ^O^
pi_178746046
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik heb die van mij net binnen met mijn EOS winsten, dus ben er klaar voor.

[ afbeelding ]
Sweet. Ik heb deze:

pi_178746057
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:41 schreef pnxsinned het volgende:
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
wtf :{

en ik dan :(
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 00:04:54 #100
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178746058
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:04 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Sweet. Ik heb deze:

[ afbeelding ]
_O-

Godver, die strandstoel _O_ geniaal
pi_178746092
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

_O-

Godver, die strandstoel _O_ geniaal
Heuh jij ging weg }:|
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 00:08:23 #102
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178746120
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:06 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Heuh jij ging weg }:|
Fine. Doe maar zo. Ben al weg.
pi_178746125
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Fine. Doe maar zo. Ben al weg.
Oke doei :W
  † In Memoriam † donderdag 26 april 2018 @ 00:13:25 #104
230491 Zith
pls tip
pi_178746197
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Fine. Doe maar zo. Ben al weg.
:W :W :W :W
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  donderdag 26 april 2018 @ 00:14:44 #105
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178746222
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Fine. Doe maar zo. Ben al weg.
houdoe hè
  donderdag 26 april 2018 @ 00:15:21 #106
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178746231
Wat lees ik nu, zijn er fitties?
pi_178746260
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:15 schreef leolinedance het volgende:
Wat lees ik nu, zijn er fitties?
VEN vs Seal jeweettog
pi_178746298
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:16 schreef Rijpie het volgende:

[..]

VEN vs Seal jeweettog
VEN :')

Gecentraliseerde rommel dat is het !

Wie gaat op deze troll happen?
  donderdag 26 april 2018 @ 00:21:37 #109
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178746343
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:16 schreef Rijpie het volgende:

[..]

VEN vs Seal jeweettog
Seal? Wat is dat nu weer :')
pi_178746346
Lekkere lamskoteletten :9~

Ik mag er zijn
pi_178746363
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:21 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Seal? Wat is dat nu weer :')
ooooh read the whitepaper dude, er is zelfs een Fok topic BTC / [Seal] - Zingende VEN-killer van Nederlandse bodem
  donderdag 26 april 2018 @ 00:32:26 #112
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178746480
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:23 schreef Rijpie het volgende:

[..]

ooooh read the whitepaper dude, er is zelfs een Fok topic BTC / [Seal] - Zingende VEN-killer van Nederlandse bodem
Heb het gezien en weinig vertrouwen in. Te veel concurrentie in die hoek, die ook al een flinke voorsprong lijken te hebben.
pi_178746593
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:16 schreef Weissmania het volgende:

[..]

:')

Jij bent zeker niet volwassen.

We mogen er zijn. Tonijn, kip massala, griekse yoghurt, vrouwtje.

Yilmaz

:{
hahahaha :D
LOVE IT!!

JAJA universaaaaaaaaaaaaaaa
pi_178746621
quote:
10s.gif Op woensdag 25 april 2018 23:41 schreef pnxsinned het volgende:
Heren, evt. dames.
Ik ga hier afscheid nemen. Niet tof hoe dingen hier lopen vind ik.
Hoop dat jullie allemaal moonen!
Rustig aan!
Blijf broer, Utrust is net begonnen voor mij :(

Najah, ik hou je nog wel op de hoogte mocht ik je naam nog ergens voorbij zien komen.
pi_178746665
quote:
14s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:00 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik hou het hier wel in de gaten.

Weltrusten.
TR aangemaakt!
pi_178746679
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:53 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

TR aangemaakt!
Triest.
pi_178746684
quote:
15s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:56 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Triest.
pas op he?!!!!!

Anders gooi ik wat romige dukaten op je chest!

ps. speelde jij nou ook fortnite? PS4?
pi_178746700
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:56 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

pas op he?!!!!!

Anders gooi ik wat romige dukaten op je chest!
pi_178746703
hahaha oke, die is wel baas :D
pi_178746707
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 00:56 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

ps. speelde jij nou ook fortnite? PS4?
Zeker. Ik ben alleen niet zo consistent erin.
pi_178746711
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 01:02 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Zeker. Ik ben alleen niet zo consistent erin.
speel je met controller?
Mij gaat het met mijn muis wel aardig goed af :)
pi_178746724
waar is bansheeboy eigenlijk. Door hem kreeg ik altijd wel een beetje trek in eten.

en waarom slaapt iedereen weer?

Ik moet nog een uurtje werken... saaaaaaaaaaaaaaai
pi_178748527
Rode tijden breken aan cryptobroeders. #staystrong
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178748655
Gvd beren
pi_178748669
Down down down down down down down! -O-
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178748843
Valt mee

Morguh!
Vakman pur sang
pi_178748893
Bearmarket !!! Sellllllll
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 08:15:13 #128
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178748940
Ik word wakker, check FOK! zie iedereen bear market, down down down roepen, raak in paniek, check Delta ... niks aan het handje? Rond zelfde bedrag als gisteravond?

Wij moeten een voetbalclub beginnen. De FOK! Paniekvogels.
pi_178748966
Aeternity *O*

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2018 08:23:00 ]
pi_178748967
De Europeanen worden wakker!
pi_178749045
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 08:15 schreef Kyran het volgende:
Ik word wakker, check FOK! zie iedereen bear market, down down down roepen, raak in paniek, check Delta ... niks aan het handje? Rond zelfde bedrag als gisteravond?

Wij moeten een voetbalclub beginnen. De FOK! Paniekvogels.
Die drie seconden dat jij in afwachting was van wat er nu weer gebeurt was, daar doen we het voor.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 08:38:22 #132
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178749057
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 08:36 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Die drie seconden dat jij in afwachting was van wat er nu weer gebeurt was, daar doen we het voor.
:D o|O
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 08:43:50 #133
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178749107
Druk op werken, moet nog iets gaan doen ook :R
pi_178749121
CRASHHHHHH
pi_178749159
Omg mijn OMG! Die maakt alles goed :9~
pi_178749307
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 08:15 schreef Kyran het volgende:
Ik word wakker, check FOK! zie iedereen bear market, down down down roepen, raak in paniek, check Delta ... niks aan het handje? Rond zelfde bedrag als gisteravond?

Wij moeten een voetbalclub beginnen. De FOK! Paniekvogels.
lol, dit !
  donderdag 26 april 2018 @ 09:29:12 #137
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178749492
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 08:15 schreef Kyran het volgende:
Ik word wakker, check FOK! zie iedereen bear market, down down down roepen, raak in paniek, check Delta ... niks aan het handje? Rond zelfde bedrag als gisteravond?

Wij moeten een voetbalclub beginnen. De FOK! Paniekvogels.
Als je echt pech hebt is de eerste post die je leest van dwaalboy die weer random post dat de markt crashed.

Daarom eerst Delta checken :P!
Hmz...
pi_178749575
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:29 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Als je echt pech hebt is de eerste post die je leest van dwaalboy die weer random post dat de markt crashed.

Daarom eerst Delta checken :P!
snap die paniek niet zo
gewoon hodl en op dips bijkopen, en vooral niet met geld wat je eventueel nog nodig hebt op korte termijn :P

geen reden tot stress als de markt weer eens naar beneden gaat, en een correctie was zeker nodig na die stijging, alles was dik overbought.

De media word ook steeds positiever de laatste tijd, banken gaan meedoen, en zelf een positief bericht van de nasdaq.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 09:38:28 #139
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178749599
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:36 schreef Predator38 het volgende:

[..]

snap die paniek niet zo
gewoon hodl en op dips bijkopen, en vooral niet met geld wat je eventueel nog nodig hebt op korte termijn :P

geen reden tot stress als de markt weer eens naar beneden gaat, en een correctie was zeker nodig na die stijging, alles was dik overbought.

De media word ook steeds positiever de laatste tijd, banken gaan meedoen, en zelf een positief bericht van de nasdaq.
Oh mijn paniek was sowieso niet echt een paniek :P

Net voor dit dipje stond ik op +90% in april, dus een correctie was echt wel verwacht. Nu weer terug naar +60% :D
pi_178749618
Wie werkt hier eigenlijk met een bot ?

Zelf net mijn eigen bot in elkaar geklust omdat ik wat meer met progameren wou gaan doen. Sinds kort met kleine orders bezig en resultaat is nog best prima c_/
pi_178749747
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh mijn paniek was sowieso niet echt een paniek :P

Net voor dit dipje stond ik op +90% in april, dus een correctie was echt wel verwacht. Nu weer terug naar +60% :D
ik hou het niet eens meer bij al die percentages etc etc.

beetje klaar mee, als we echt winst gaan maken dan gaan we beetje bij beetje wat inleg/winst eruit halen...en ik heb nogal wat geld in een ico zitten die nog gelist moet worden, dat is ook maar afwachten.

die koers van Vechain moet ook eens wat gaan doen want dat is echt een dikke faal.
nog 2 maandjes en dan mainnet
  donderdag 26 april 2018 @ 09:51:40 #142
131603 Afwazig
Serious business
pi_178749785
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:39 schreef descon het volgende:
Wie werkt hier eigenlijk met een bot ?

Zelf net mijn eigen bot in elkaar geklust omdat ik wat meer met progameren wou gaan doen. Sinds kort met kleine orders bezig en resultaat is nog best prima c_/
Welke documentatie heb je hiervoor gebruikt?
pi_178749820
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:51 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Welke documentatie heb je hiervoor gebruikt?
  donderdag 26 april 2018 @ 09:54:19 #144
131603 Afwazig
Serious business
pi_178749833
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nice :D. Gelijk besteld.
  donderdag 26 april 2018 @ 09:59:09 #145
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178749893
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:36 schreef Predator38 het volgende:

[..]

snap die paniek niet zo
gewoon hodl en op dips bijkopen, en vooral niet met geld wat je eventueel nog nodig hebt op korte termijn :P

geen reden tot stress als de markt weer eens naar beneden gaat, en een correctie was zeker nodig na die stijging, alles was dik overbought.

De media word ook steeds positiever de laatste tijd, banken gaan meedoen, en zelf een positief bericht van de nasdaq.
Als universa hodler stess ik uiteraard niet c_/!
Hmz...
  donderdag 26 april 2018 @ 09:59:31 #146
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178749899
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:39 schreef descon het volgende:
Wie werkt hier eigenlijk met een bot ?

Zelf net mijn eigen bot in elkaar geklust omdat ik wat meer met progameren wou gaan doen. Sinds kort met kleine orders bezig en resultaat is nog best prima c_/
Klein beetje lopen kloten met Gekko maar nog niet echt een goeie strategie kunnen vinden.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178749982
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:59 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Klein beetje lopen kloten met Gekko maar nog niet echt een goeie strategie kunnen vinden.
Ik loop al een beste tijd met Gekko te kloten, maar ik krijg hem niet draaiend op een RasPi. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 26 april 2018 @ 10:08:19 #148
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178750005
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:06 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik loop al een beste tijd met Gekko te kloten, maar ik krijg hem niet draaiend op een RasPi. ;(
https://medium.com/@nem25(...)ry-pi-3-b7347ab949ca
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178750088
quote:
Kijken of het met die nodejs wil. Daar liep het steeds op vast en heb al aardig wat versies gehad. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178750147
Ga je met een bot niet de prijzenkast van die Exchange markten spekken? Door alle transactiefee's?
Vakman pur sang
  donderdag 26 april 2018 @ 10:20:23 #151
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178750158
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:19 schreef Lospedrosa het volgende:
Ga je met een bot niet de prijzenkast van die Exchange markten spekken? Door alle transactiefee's?
Binance heeft maar een 0.05% fee. Met iedere trade die meer dan 0.05% winst maakt heb je dus profit.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178750337
LilUziVertcoin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 10:16:17 Mt Gox just sent out 8000 BTC. https://t.co/5D8385phbaI’ll just hold my BTC & watch from the sidelines, not playing with this fire reageer retweet
Wat is hier van waar? Ze zouden niet meer verkopen heb ik in de wandelgangen gehoord.

Edit: 16K bitcoin: https://blockchain.info/a(...)gaafs7H5695xs5dVXqA5
pi_178750391
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:33 schreef ArnoldG0342 het volgende:
LilUziVertcoin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 10:16:17 Mt Gox just sent out 8000 BTC. https://t.co/5D8385phbaI’ll just hold my BTC & watch from the sidelines, not playing with this fire reageer retweet
Wat is hier van waar? Ze zouden niet meer verkopen heb ik in de wandelgangen gehoord.

Edit: 16K bitcoin: https://blockchain.info/a(...)gaafs7H5695xs5dVXqA5
volgens de rechtbank ( court ruling ) mogen ze niet meer verkopen t/m september.
alle schuldeisers zijn afbetaald, nu is de vraag wat ze met de overige btc moeten gaan doen.
pi_178750515
Watis er met SIAcoin aan de hand?:P ineens flink to the moon. Volgt het al een tijdje niet meer wordt tijd om wee rin te duiken :D
pi_178750569
Ik ga Seal kopen ^O^
pi_178750595
'Seal'. Wat een kutnaam voor een crypto project.
  donderdag 26 april 2018 @ 11:02:46 #157
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178750640
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:56 schreef xminator het volgende:
Ik ga Seal kopen ^O^
shitcoin :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 26 april 2018 @ 11:33:56 #158
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178751011
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178751034
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 11:33 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]
Momenteel spot on. Maar dit is natuurlijk nog allemaal in ontwikkeling. Zodra er gebruiksvriendelijke wallets zijn de automatisch payment channels zoeken werkt het natuurlijk fantastisch.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178751049
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 11:33 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 11:51:59 #161
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178751210
Gaat het even redelijk komt die josti van Mt Gox weer :( ook al zal hij ze niet echt dumpen dan nog heeft het invloed als er opeens 16k BTC aan de wandel gaat.
pi_178751262
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 11:33 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]
Wat?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178751393
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 09:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Komt het eigenlijk wel op neer. Had een Raspberry Pi over en heb wat in elkaar geklust omdat ik mijn programeer kennis wou opschroeven.
pi_178751420
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:51 schreef Syd het volgende:
Watis er met SIAcoin aan de hand?:P ineens flink to the moon. Volgt het al een tijdje niet meer wordt tijd om wee rin te duiken :D
Pump...ging in een paar seconden naar + 50%

Overigens das nog wel een verbetering aan mijn bot...market orders dr in gooien ipv limit met een pump. Nu met 35% winst verkocht ipv 47% omdat ik nog ff handmatig de order heb aangepast -O-
pi_178751438
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 12:08 schreef descon het volgende:

[..]

Pump...ging in een paar seconden naar + 50%

Overigens das nog wel een verbetering aan mijn bot...market orders dr in gooien ipv limit met een pump. Nu met 35% winst verkocht ipv 47% omdat ik nog ff handmatig de order heb aangepast -O-
Winst is winst :) maar thanks voor je antwoord.
pi_178751459
Pindarotsjes met pure chocolade.

Ik ben weer helemaal het mannetje.
  † In Memoriam † donderdag 26 april 2018 @ 12:21:55 #167
230491 Zith
pls tip
pi_178751630
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 12:11 schreef Weissmania het volgende:
Pindarotsjes met pure chocolade.

Ik ben weer helemaal het mannetje.
Attentie, Weissmania mag er zijn

Even rugdekking geven.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178751642
_O- _O_
  Moderator donderdag 26 april 2018 @ 12:32:36 #169
18653 crew  D.
pi_178751792
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 12:08 schreef descon het volgende:

[..]

Pump...ging in een paar seconden naar + 50%

Overigens das nog wel een verbetering aan mijn bot...market orders dr in gooien ipv limit met een pump. Nu met 35% winst verkocht ipv 47% omdat ik nog ff handmatig de order heb aangepast -O-
En je koopt later weer terug?
pi_178751798
EOS+BCC= _O_
Vakman pur sang
pi_178752455
Lol, zomaar een oude laptop opgestart met een multibit wallet uit 2014 waar nog 0,1 BTC en bch en alles op stond :+ gratis 1026 usd.
Lambo of Rekt
pi_178752503
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 10:33 schreef ArnoldG0342 het volgende:
LilUziVertcoin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 10:16:17 Mt Gox just sent out 8000 BTC. https://t.co/5D8385phbaI’ll just hold my BTC & watch from the sidelines, not playing with this fire reageer retweet
Wat is hier van waar? Ze zouden niet meer verkopen heb ik in de wandelgangen gehoord.

Edit: 16K bitcoin: https://blockchain.info/a(...)gaafs7H5695xs5dVXqA5
Apart, volgens mij staat het nu in een soort hot wallet?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 13:46:52 #173
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178752711
quote:
14s.gif Op donderdag 26 april 2018 13:23 schreef EggsTC het volgende:
Lol, zomaar een oude laptop opgestart met een multibit wallet uit 2014 waar nog 0,1 BTC en bch en alles op stond :+ gratis 1026 usd.
Lekker hoor. Je had hiet niet gemist blijkbaar, dus stuur maar mijn kant op. Dank.
  donderdag 26 april 2018 @ 14:22:51 #174
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178753011
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 14:30:28 #175
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178753080
Wel rustig hier weer na paar dagen hectiek :P Valt meteen op.
pi_178753121
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:30 schreef Kyran het volgende:
Wel rustig hier weer na paar dagen hectiek :P Valt meteen op.
Lekker toch :)
  donderdag 26 april 2018 @ 14:35:00 #177
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178753139
Als we nou doen dat alles goed gaat als het slecht gaat en andersom.

Dan zijn super veel mensen verward. Dat zou echt kut zijn.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178753160
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:35 schreef TimKuik het volgende:
Als we nou doen dat alles goed gaat als het slecht gaat en andersom.

Dan zijn super veel mensen verward. Dat zou echt kut zijn.
_O- _O-

Zou wel lekker ongemakkelijk zijn joh. Echt raar. Echt weird.
pi_178753164
Lekker herstellen van die berenklauw, bijna weer in t groen
pi_178753166
Niet al je kamelen verkocht hebben om all-in op EOS te gaan :')

EOS _O_
pi_178753174
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:36 schreef Jed1Gam het volgende:
Lekker herstellen van die berenklauw, bijna weer in t groen
Zo ik at gisteren een berenklauw, vanochtend hele ochtend op het toilet gezeten.

Ik mag er wezen.

Jason.
pi_178753205
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 12:32 schreef D. het volgende:

[..]

En je koopt later weer terug?
De bot weet nog niet dat we nu moon gaan...
pi_178753230
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:30 schreef Kyran het volgende:
Wel rustig hier weer na paar dagen hectiek :P Valt meteen op.
ik sliep nog :D
pi_178753273
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:44 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

ik sliep nog :D
GELUKKIG BEN JE NU WAKKER!
pi_178753279
*Meld zich* :D
Ik ben toch weer terug beste mensen :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2018 14:50:59 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 14:51:23 #186
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178753283
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:50 schreef pnxsinned het volgende:
*Meld zich* :D
Ik ben toch weer terug beste mensen :P
c_/
pi_178753286
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:50 schreef pnxsinned het volgende:
*Meld zich* :D
Ik ben toch weer terug beste mensen :P
^O^
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 14:53:24 #188
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178753313
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:37 schreef kthxbye het volgende:
Niet al je kamelen verkocht hebben om all-in op EOS te gaan :')

EOS _O_
EOS genot _O_
pi_178753319
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:50 schreef pnxsinned het volgende:
*Meld zich* :D
Ik ben toch weer terug beste mensen :P
welkom terug!
  donderdag 26 april 2018 @ 14:54:56 #190
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178753327
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:44 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

ik sliep nog :D
Als hoogleraar Psychofysiologie kan ik dit slaappatroon niet aanraden. :{w
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  donderdag 26 april 2018 @ 14:56:12 #191
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178753341
Wtf Mithril, in de afgelopen 2 weken al x6 gegaan. Wat is hier ingodsnaam de reden van?
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 14:56:18 #192
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178753342
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:54 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Als hoogleraar Psychofysiologie kan ik dit slaappatroon niet aanraden. :{w
Slaappatroon hebben :')

Slapen :')
pi_178753346
quote:
7s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:54 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Als hoogleraar Psychofysiologie kan ik dit slaappatroon niet aanraden. :{w
ik heb last van ochtendhumeur dus ik ben eigenlijk nooit voor 12:00 wakker.
pi_178753378
Langzaam weer stijging nu?
Of verbeeld ik me dat, kijk 1e x vandaag naar koersen :P
pi_178753671
Crash ? Of moon?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 26 april 2018 @ 15:27:11 #197
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178753750
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_178753755
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 15:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Crash ? Of moon?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 15:31:32 #200
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178753913
https://www.ad.nl/economi(...)e-mijlpaal~a7ab0973/

Gefeliciteerd met de 17 miljoenste bitcoin
pi_178754502
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 14:41 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

De bot weet nog niet dat we nu moon gaan...
De bot is nog in ontwikkelingsfase...dus die gaat nog niet voorspellen met echte BTC

Maar mijn verstand zegt...net dikke moon gehad, hoge volumes...laat nog maar ff rustig worden.

Zie nog geen reden voor de grote stijging.
pi_178754561
quote:
Deze Turk weet _O_
  † In Memoriam † donderdag 26 april 2018 @ 16:16:13 #204
230491 Zith
pls tip
pi_178754571
quote:
wow ben jy powermetallaar?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178754573
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:11 schreef descon het volgende:

[..]

De bot is nog in ontwikkelingsfase...dus die gaat nog niet voorspellen met echte BTC

Maar mijn verstand zegt...net dikke moon gehad, hoge volumes...laat nog maar ff rustig worden.

Zie nog geen reden voor de grote stijging.
wel leuk projectje.
zou ook wel eens wat met die exchange api's willen doen. kijken of ik het snap.

ooit wel eens wat geprogrammeerd, daarna nooit meer doel gevonden om aan te werken.

misschien is dit wat.

Lambot :')
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 16:17:49 #206
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178754601
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:16 schreef Zith het volgende:

[..]

wow ben jy powermetallaar?
Wel een metalhead in ieder geval. Van power tot thrash tot symphonic tot lekkere jaren 70/80 rock ;)

Hou alleen niet van echte death / black etc.
pi_178754742
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wel een metalhead in ieder geval. Van power tot thrash tot symphonic tot lekkere jaren 70/80 rock ;)

Hou alleen niet van echte death / black etc.
Epic powermetal? Gloryhammer :9~ Powerwolf :9~
pi_178754821
Bietje skeere market zo
  † In Memoriam † donderdag 26 april 2018 @ 16:34:09 #209
230491 Zith
pls tip
pi_178754884
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:17 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wel een metalhead in ieder geval. Van power tot thrash tot symphonic tot lekkere jaren 70/80 rock ;)

Hou alleen niet van echte death / black etc.
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:26 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Epic powermetal? Gloryhammer :9~ Powerwolf :9~
Eyy my men

Heb er een hoop live gezien, oa. Sabaton - Raubtier - Powerwolf - Gloryhammer - Hammerfall ( (8> ) - Amon Amarth - Alestorm

Allemaal lekker RP :')
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178754930
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:34 schreef Zith het volgende:

[..]

[..]

Eyy my men

Heb er een hoop live gezien, oa. Sabaton - Raubtier - Powerwolf - Gloryhammer - Hammerfall ( (8> ) - Amon Amarth - Alestorm

Allemaal lekker RP :')
Zo mag ik het horen ^O^
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 16:44:51 #211
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178755041
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:34 schreef Zith het volgende:

[..]

[..]

Eyy my men

Heb er een hoop live gezien, oa. Sabaton - Raubtier - Powerwolf - Gloryhammer - Hammerfall ( (8> ) - Amon Amarth - Alestorm

Allemaal lekker RP :')
Amon Amarth goden _O_ Gezien op Wacken Open Air, geniaal.

Alestorm komt dit jaar op FortaRock, maar denk dat ik een jaar oversla.Verder alleen Sabaton gezien jaren geleden van dat lijstje.
pi_178755064
Wat een rare turk ben jij Kyran.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178755080
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:46 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat een rare turk ben jij Kyran.
DAT DIT KAN IN NEDERLAND.
pi_178755098
In juni vier dagen naar Graspop, dat wordt een slijtageslag :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 16:48:33 #215
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178755106
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:46 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat een rare turk ben jij Kyran.
Daarom zeg ik ook altijd dat ik Turkse roots heb (als in mijn ouders zijn Turks), maar niet perse "ik ben Turks". Ben in Nederland geboren (Twentuuuuh), mijn vrouw is Nederlands, mijn dochtertje heeft geen Turkse naam, ben niet gelovig, drink bier (en raki genot) en niemand pakt mijn bacon af.

Metalhead Tukker met Turkse roots w/ B:)B

Ben wel super fanatiek Fenerbahce supporter, dat dan weer wel :P
pi_178755136
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Daarom zeg ik ook altijd dat ik Turkse roots heb (als in mijn ouders zijn Turks), maar niet perse "ik ben Turks". Ben in Nederland geboren, mijn vrouw is Nederlands, mijn dochtertje heeft geen Turkse naam, ben niet gelovig, drink bier en niemand pakt mijn bacon af.

Metalhead Tukker met Turkse roots w/ B:)B

Ben wel super fanatiek Fenerbahce supporter, dat dan weer wel :P
Helemaal verkaasd. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 16:55:17 #217
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178755197
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Helemaal verkaasd. :+
Lekker doen waar ik zin in heb ^O^ en niet druk laten uitoefenen dooor gemeenschap die denken te weten hoe en wat je moet doen ~O>

Volgende week concert in Bochum van een Turks metalbandje _O_ Had nooit verwacht dat ik die ooit live zou zijn, echt een fav. bandje.

Wel redelijk thrash metal. Heten Pentragram (aka Mezarkabul) en hebben zowel Engelstalige en Turkse nummers _O_ Aanrader als je een keer tijd hebt!

Graspop lijkt mij trouwens echt leuk, ook een keer doen. Wacken blijft tot nu toe mijn favoriet. Wat een gekkenhuis is dat altijd.
pi_178755206
Trash doet het altijd leuk bij live optredens.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178755249
Hallo? Gaat het hier ooit nog over crypto.

Grapje jongens lekker door lullen
pi_178755269
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Daarom zeg ik ook altijd dat ik Turkse roots heb (als in mijn ouders zijn Turks), maar niet perse "ik ben Turks". Ben in Nederland geboren (Twentuuuuh), mijn vrouw is Nederlands, mijn dochtertje heeft geen Turkse naam, ben niet gelovig, drink bier (en raki genot) en niemand pakt mijn bacon af.

Metalhead Tukker met Turkse roots w/ B:)B

Ben wel super fanatiek Fenerbahce supporter, dat dan weer wel :P
Ah, ik zie al waar het is misgegaan bij jou :R
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 17:05:21 #221
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178755305
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:00 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Ah, ik zie al waar het is misgegaan bij jou :R
:6
pi_178755389
kapot moe, deze jongen gaat weer slapen hoiiiii
pi_178755421
Soms is het leuk om je even te irriteren, ik zoek dan TA's op. Vandaag kwam ik deze parel tegen:

Misssbitcoin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 16:51:42 ⚡️ $ETH is looking good! This could probably turn out to be a cup and handle. Not sure tho, it could always go sideways. SL: 0.0666, potential TP: 0.0904. & an example of a Cup and Handle pattern.Good luck guys! 🌸#trading #eth $ethbtc #cryptocurrencies #cryto $atls https://t.co/dle4IrNoR0 reageer retweet
pi_178755426
EEN CUP AND HANDLE!
pi_178755501
https://etherscan.io/tx/0(...)d3d06756ad4d8a04a6a2

Censorship resistance _O_

Alhoewel hier ook wel een downside aan zit, laster is nooit meer te verwijderen maar ja....
pi_178755506
Als je wilt lachen:

https://t.me/LendconnectNederland

"WORLDWIDE HAPPY CRYPTO FAMILY"

:')
pi_178755520
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:22 schreef illusions het volgende:
Als je wilt lachen:

https://t.me/LendconnectNederland

"WORLDWIDE HAPPY CRYPTO FAMILY"

:')
LENDCONNECT ook echt _O- _O- _O- _O-

Kan hem niet vinden op telegram. Maar ja is zo toch bier tijd dus geen zin om te trollen.
pi_178755540
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:23 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

LENDCONNECT ook echt _O- _O- _O- _O-
Net kikkers in kokend water. Allemaal aan 't herinvesteren omdat withdrawals toch niet gedaan worden. :') Massale dumps zien ze als iets goeds want zo blijven alleen de sterken over. _O-
pi_178755565
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:24 schreef illusions het volgende:

[..]

Net kikkers in kokend water. Allemaal aan 't herinvesteren omdat withdrawals toch niet gedaan worden. :') Massale dumps zien ze als iets goeds want zo blijven alleen de sterken over. _O-
Hier lees je ook bij elke crash dat het 'goed is om de weak hands er uit te schudden'. :X
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178755588
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hier lees je ook bij elke crash dat het 'goed is om de weak hands er uit te schudden'. :X
"Is maar een dipje joh" _O- _O-

Sowieso vind ik de taal binnen crypto als FUD, weak hands etc iets sektarisch hebben.
pi_178755589
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hier lees je ook bij elke crash dat het 'goed is om de weak hands er uit te schudden'. :X
Maar bij die gasten is het echt erg. Elk klein beetje negativiteit wordt zwaar afgestraft en ALLES is positief. Daalt de koers 99%? Geen probleem, alleen maar goed! :')
pi_178755647
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:27 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

"Is maar een dipje joh" _O- _O-

Sowieso vind ik de taal binnen crypto als FUD, weak hands etc iets sektarisch hebben.
Het is ook allemaal een beetje sektarisch ja. Het stikt van het fanboiism iig. :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 26 april 2018 @ 17:37:02 #233
131603 Afwazig
Serious business
pi_178755738
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:15 schreef KappenBakken het volgende:
Soms is het leuk om je even te irriteren, ik zoek dan TA's op. Vandaag kwam ik deze parel tegen:

Misssbitcoin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 16:51:42 ⚡️ $ETH is looking good! This could probably turn out to be a cup and handle. Not sure tho, it could always go sideways. SL: 0.0666, potential TP: 0.0904. & an example of a Cup and Handle pattern.Good luck guys! 🌸#trading #eth $ethbtc #cryptocurrencies #cryto $atls https://t.co/dle4IrNoR0 reageer retweet
Goede analyse dit.
pi_178755754
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:37 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Goede analyse dit.
Die "not sure tho" ook _O- _O-
pi_178755837
Denk dat ik straks uit de LendConnect wordt gepleurt.
pi_178755908
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 16:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:
In juni vier dagen naar Graspop, dat wordt een slijtageslag :')
Zeker, maar dit jaar festihutgenot. Fris en fruitig zijn, sort of..
pi_178755966
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:37 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Goede analyse dit.
Mooie love handles ja, FOMO incoming

.carlos
  donderdag 26 april 2018 @ 17:50:42 #238
131603 Afwazig
Serious business
pi_178755994
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:49 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Mooie love handles ja, FOMO incoming

.carlos
WHATAMIGONNADOOOO
pi_178755998
VitalikButerin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 17:25:04 I am boycotting @coindesk's Consensus 2018 conference this year, and strongly encourage others to do the same. Here is my reasoning why.1. Coindesk is recklessly complicit in enabling giveaway scams. See their latest article on OMG, which *directly links* to a giveaway scam. https://t.co/WDr9uZ8XOw reageer retweet
Buterin vs Coindesk _O-

Wel grappig dat Coindesk in het artikel over OmiseGo echt naar een scam linkte :') :')

quote:
UPDATE: This article has been updated to remove a link to a fraudulent website that was misrepresenting OmiseGo in an effort scam users. CoinDesk regrets the error.
pi_178756167
Avicii heeft kennelijk zelfmoord gepleegd.

"He really struggled with thoughts about meaning, life, happiness. He could not go on any longer."

Jaja, gewoon te veel op de sos.
pi_178756182
Hmm, LendConnect happy crypto family vindt me nie meer leuk. :(
pi_178756195
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:45 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Zeker, maar dit jaar festihutgenot. Fris en fruitig zijn, sort of..
Bungalow gehuurd wij met zes man. Nog steeds slijtageslag natuurlijk.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178756237
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:00 schreef illusions het volgende:
Hmm, LendConnect happy crypto family vindt me nie meer leuk. :(
Kicked?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178756244
De LendConnecters verwijten me nu dat ik geen naam noch profielfoto heb ingesteld. Mensen die zichzelf "Arthur Shelby" noemen (personage uit tv serie Peaky Blinders) en oneindig vertrouwen hebben in de eigenaar van LendConnect/EtherLink genaamd "Sam", die ook geen foto noch achternaam geeft. :')
pi_178756264
Wat een trieste debielen dit. :')

Ik hoop echt dat die hele teringzooi gauw op z'n bek gaat.
pi_178756270
Ze noemen me nu kleuter, lul en loser. :')
pi_178756307
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:06 schreef illusions het volgende:
Ze noemen me nu kleuter, lul en loser. :')
Je moet ook niet zo FUDen :{w
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178756348
Vraag net of er alleen positieve dingen gezegd mogen worden, of dat er ook kritische vragen gesteld mogen worden,

Antwoord:
Er is een verschil van vragen en kritiek

Naaa...wat moet je hier nou op zeggen. _O-
pi_178756414
is coinbase morgen open met koninginnedag?
pi_178756418
Nouja zeg... ze zeggen letterlijk "dit is alleen voor de gezelligheid.. beetje woooo roepen"

wat...de fuck.... :')
pi_178756427
Ven tijdelijk vervuild voor WAN, geen spijt van :P
Vakman pur sang
pi_178756438
Ik ga ze echt keihard uitlachen die kutlendconnecters wanneer ie onderuit gaat.
pi_178756442
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:11 schreef iloveshitcoins het volgende:
is coinbase morgen open met koninginnedag?
:')
pi_178756505
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:11 schreef iloveshitcoins het volgende:
is coinbase morgen open met koninginnedag?
Ja en als je het bonnetje uit de folder knipt krijg je ook nog 20 procent korting op één artikel naar keuze.
pi_178756560
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:11 schreef iloveshitcoins het volgende:
is coinbase morgen open met koninginnedag?
Nee, gesloten vanwege bankholiday. Maandag morgen om 09:00 kan je weer traden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178756606
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:12 schreef Lospedrosa het volgende:
Ven tijdelijk vervuild voor WAN, geen spijt van :P
Weak hands weak hands!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 26 april 2018 @ 18:19:59 #257
131603 Afwazig
Serious business
pi_178756620
Verkopen :').

BTFD en dan hodlen tot 0.
pi_178756660
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:17 schreef ITrade het volgende:

[..]

Nee, gesloten vanwege bankholiday. Maandag morgen om 09:00 kan je weer traden.
hmm
pi_178756662
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:13 schreef illusions het volgende:

[..]

:')
IK WIL OOK DIE GROEP IN.
pi_178756820
Je moet wel uitkijken dat je niks negatiefs zegt, en je mag ook niks vragen, je mag alleen wooooooo roepen.
pi_178756827
En eens in de zoveel tijd in caps "ETL HAPPY CRYPTO FAMILY!!!!" plaatsen.
pi_178756856
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:29 schreef illusions het volgende:
Je moet wel uitkijken dat je niks negatiefs zegt, en je mag ook niks vragen, je mag alleen wooooooo roepen.
mag "w00t" ook?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178756874
Denk het wel. Ze zijn in ieder geval niet zo blij als je ze kikkers in kokend water noemt.
pi_178756964
Allemaal echt heilig overtuigd dat ze hun geld terug krijgen ook... ondanks dat ze alleen maar kunnen herinvesteren en er bijna geen reet wordt uitbetaald. :')
pi_178757215
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Weak hands weak hands!
Profits profits profits buy 150% Back :')
Vakman pur sang
pi_178757237
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:40 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Profits profits profits buy 150% Back :')
Goede keuze aangezien je geen vertrouwen meer had in Ven.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178757249
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Bungalow gehuurd wij met zes man. Nog steeds slijtageslag natuurlijk.
We worden dan ook een dagje ouder he.. Ik tenminste wel. Die gewone camping trok ik vorig jaar echt niet meer
pi_178757488
quote:
Zitten deze gasten er ook bij? Zoja, dan ga ik ook erin investen.

pi_178757649
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:56 schreef Klapjap het volgende:

[..]

Zitten deze gasten er ook bij? Zoja, dan ga ik ook erin investen.

[ afbeelding ]
Volgens mij wel, dat is wel het kaliber.

Je kan de token kopen voor $3, en hij trade op $0,36. :')
pi_178757680
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:04 schreef illusions het volgende:

[..]

Volgens mij wel, dat is wel het kaliber.

Je kan de token kopen voor $3, en hij trade op $0,36. :')
Waarom werkt die telegram link niet? Ik wil even koekeloeren.
pi_178757723
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:05 schreef Klapjap het volgende:

[..]

Waarom werkt die telegram link niet? Ik wil even koekeloeren.
Weet ik niet, werkt bij mij gewoon hoor.

@LendconnectNederland

https://t.me/LendconnectNederland
pi_178757735
Volgens mij heb ik een gevoelige snaar geraakt ofzo, ze zitten er nog steeds over te ouwehoeren. :D
  donderdag 26 april 2018 @ 19:13:19 #274
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178757847
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:07 schreef illusions het volgende:
Volgens mij heb ik een gevoelige snaar geraakt ofzo, ze zitten er nog steeds over te ouwehoeren. :D
Eens even plagen daar :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178757915
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 18:42 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Goede keuze aangezien je geen vertrouwen meer had in Ven.
Jawel opzich veel potentie. Maar je kan zo snel wisselen. Waarom niet nu even een winstgevende coin pakken terwijl je weet dat Ven nog zeker een maand tussen 40k en 45k sat blijft pendelen?
Vakman pur sang
pi_178757948
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:13 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Eens even plagen daar :D
:D :D :D
pi_178757982
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Weet ik niet, werkt bij mij gewoon hoor.

@LendconnectNederland

https://t.me/LendconnectNederland
Werkt bij mij niet. Wil ook wel even een bezoekje brengen daar.
pi_178757998
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:18 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Werkt bij mij niet. Wil ook wel even een bezoekje brengen daar.
@LendconnectNederland
:z
pi_178758032
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:19 schreef illusions het volgende:

[..]

@LendconnectNederland
:z
User bestaat niet bij mij.
pi_178758069
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jawel opzich veel potentie. Maar je kan zo snel wisselen. Waarom niet nu even een winstgevende coin pakken terwijl je weet dat Ven nog zeker een maand tussen 40k en 45k sat blijft pendelen?
Ik heb er maar 200 dus mij boeit het niet
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 26 april 2018 @ 19:27:07 #281
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178758158
In telegram even naar etherlink Nederland zoeken, daar zitten die kneusjes
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178758171
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:27 schreef Rossdale het volgende:
In telegram even naar etherlink Nederland zoeken, daar zitten die kneusjes
Ben al banned.
pi_178758179
BadVlad _O_

Wat een baas die gast _O_
pi_178758198
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:27 schreef Klapjap het volgende:

[..]

Ben al banned.
_O-

Ik nog niet. Alleen m'n berichten worden wel gewist enzo.

Zie wel 1 of 2 mensen van hier aanwezig inmiddels. Lachen dit.

Heilig vertrouwen in Sam. Wie Sam is, dat weet echter niemand.
pi_178758216
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:27 schreef Weissmania het volgende:
BadVlad _O_

Wat een baas die gast _O_
Huh?
pi_178758268
Ik ben al gebannd.
pi_178758270
ETL HAPPY CRYPTO FAMILY!!
pi_178758293
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik heb er maar 200 dus mij boeit het niet
Respect man. Eoy is dat wel ff $2400,- :)
Vakman pur sang
pi_178758307
Even Google een beetje helpen...

LendConnect is een scam
Etherlink is een scam
pi_178758320
RichardHeartWin twitterde op donderdag 26-04-2018 om 11:32:21 16,000 Mt.Gox coins have been moved. reageer retweet
pi_178758423
Gaan we nog moonen? :(
pi_178758455
quote:
8s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:40 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nog moonen? :(
Nog ff accumuleren toch..
pi_178758528
Ik ga naar de maan en ik neem mee...
pi_178758660
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:46 schreef Weissmania het volgende:
Ik ga naar de maan en ik neem mee...
Coke hoeren en bier..
Vakman pur sang
  donderdag 26 april 2018 @ 19:54:48 #295
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178758739
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Coke hoeren en bier..
En oranje tompoezen
Hmz...
pi_178759134
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 17:15 schreef KappenBakken het volgende:
EEN CUP AND HANDLE!
Two girls, one cup and handle.
pi_178759222
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 20:12 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Two girls, one cup and handle.
;(
pi_178759380
Het internet. :D
Goedeavond allen.
  donderdag 26 april 2018 @ 20:29:56 #299
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178759589
Tijd om een biertje te gaan nuttigen :W
Hmz...
pi_178759602
Bier
pi_178759608
Hier
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')