abonnement Unibet Coolblue
pi_178829181
Net terug van de huisarts: middenoorontsteking. Zielig is dat joh, een baby met duidelijk pijn :{ We kunnen er verder weinig mee, behalve paracetamol elke 6 uur. Gelukkig een rustige dag vandaag, dus blijf maar even thuis, zodat vriend en ik kunnen afwisselen.
pi_178829476
Oh Tolstoi, ik denk dat bijna alle moeders dat wel eens gedacht hebben, het is ook gewoon zwaar en helemaal met die gebroken nachten en het gehuil. Het is niet raar dat je dat soms denkt :*

Venco, wat balen zeg dat ze de fles nog steeds niet echt pakt :{ En dat eenkennig is wel herkenbaar, bij vrouwen gaat het hier nu wel goed maar C lijkt wel angstig te zijn voor mannen :{ en van het weekend zelfs voor mijn schoonzusje die ze echt geregeld ziet -O- Ik snap het wel, maar het is best irritant, en geen idee wat je er aan kunt doen eigenlijk :@

Fleur ook al zo'n rotnacht -O-

Dirk die zelf controle over de speen wil hebben, wat grappig :) Hij kan hem dus al zelf terug in zijn mond stoppen? Hier beland hij dan vaak bijna in haar neus :')

Elliebel, beterschap voor de kleine man, wat zielig een middenoorontsteking ;( :*

PKM, erg is dat he als ze ergens uitgroeien ;( Woensdag is C 5 maanden en ik vraag me af waar de tijd blijft.

Ik moet morgen weer werken, heb er helemaal geen zin in eigenlijk. Ik ben echt gegroeid in het moederschap, zou nu eigenlijk best thuisblijfmoeder willen zijn :') Alleen kost het ook geld om een huishouden te runnen helaas en ik vind mijn werk ook echt wel leuk :) Mijn bazin vroeg vorige week of ik misschien toch 3 ipv 2 dagen wilde gaan werken, maar dat ga ik dus wel afwijzen, wil best af en toe bijspringen maar niet vast 3 dagen gaan werken op dit moment. Zit er sowieso over te denken om misschien te kijken of ik in de toekomst iets kan vinden wat dichter bij huis is qua werk.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178829971
Hij kan m al best lang zelf terug stoppen. Vooral s nachts errug handig. Maar nu mag ik het dus niet meer doen als hij naar bed gaat. Zó gek. :D Echt een eigen willetje heeft hij al. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178830069
Die streep over mijn buik heb ik ook nog steeds. Wel wordt hij lichter, maar nog altijd present. 7 maanden na de bevalling. Ik ben er wel een beetje van gaan houden. O+

Elliebell, wat sneu van de oorontsteking. Beterschap! :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  maandag 30 april 2018 @ 11:41:58 #205
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_178830222
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 09:52 schreef Aventura het volgende:
Tolstoi, misschien is inbakeren een idee? Wij doen Olivia sinds donderdag in een geleende Pacco en toeval of niet, maar ze slaapt nu vanaf de vooravond steeds in stukken van 4,5 en soms 6 uur. Ik weet dat het een gevoelig onderwerp is, en het moet geen 'truc' zijn om je baby te laten doorslapen, maar het kan je baby helpen. Hier hadden we het idee dat het trappelen en maaien met de armen en benen haar oververmoeid liet raken.
Waarom zou dit geen 'truc' mogen zijn? Als je kindje wel lekker door slaapt als het stevig ingestopt, danwel ingebakerd, ligt dan is dat toch prima? Lijkt me niet meer of minder een truc dan gordijnen open of dicht, licht aan of uit, dikke deken/dunne deken, slaapzak wel/niet/met mouwen/zonder mouwen, eigen kamer/cosleepen, speen/geen speen etc. etc.
Het is maar net wat je kindje nodig heeft. En slaap heeft het ook nodig, toch? ;)
***
  maandag 30 april 2018 @ 11:44:57 #206
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178830297
quote:
14s.gif Op maandag 30 april 2018 11:41 schreef Brighteyes het volgende:

[..]

Waarom zou dit geen 'truc' mogen zijn? Als je kindje wel lekker door slaapt als het stevig ingestopt, danwel ingebakerd, ligt dan is dat toch prima? Lijkt me niet meer of minder een truc dan gordijnen open of dicht, licht aan of uit, dikke deken/dunne deken, slaapzak wel/niet/met mouwen/zonder mouwen, eigen kamer/cosleepen, speen/geen speen etc. etc.
Het is maar net wat je kindje nodig heeft. En slaap heeft het ook nodig, toch? ;)
True, maar ik probeer te zeggen dat het in eerste plaats in het belang van het kind is. Niet voor je eigen gerief (maar dat mag uiteraard wel samenvallen) ;)
  maandag 30 april 2018 @ 11:46:48 #207
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_178830341
Ah ok, ik snap het! Never mind me. O-)

[ Bericht 75% gewijzigd door BE op 30-04-2018 11:58:16 ]
***
pi_178831059
Ach Ellie, beterschap voor B. :*

Spannend Rena! Ik zag er ook best tegenop toen, viel me hartstikke mee gelukkig! Ik zou inderdaad ook niet standaard 3 dagen doen als je je er niet gelukkig bij voelt. :)

Ik loop er qua werk tegenaan dat ik zo weinig tijd overhou met M. ‘s avonds. ;( haal hem tegen 17:30 op en tegen 20:00 ligt hij in bed meestal.
pi_178833699
Rena, spannend weer werken! 2 dagen is goed te doen. Werkt je man fulltime?

Ellie wat zielig pijn bij zo'n mini! Beterschap :*

En wat veel slechte nachten hier zeg -O-

Even een :* voor Tolstoi. Dat je het afentoe niet zo heel leuk vind is echt niet gek. Gebroken nachten en veel huilen kan gewoon best heftig zijn.

Hier gaat het eigenlijk best heel goed. Afgelopen 2 dagen wat onrustig en meer huilen. Vannacht een mega goede nacht en vandaag merk ik dat ze behoefte heeft om in haar eigen bed te slapen. Dus niet meer beneden in de box of bij mij op de arm. Boven. Mijn baby, nu al. -O- Ergens ook wel fijn hoor. Mijn zoontje lag bijna 24u pd op een van ons te slapen en dat is ook best heel heftig. Maar dit gaat voor mijn gevoel wel erg snel. :@

CE wat zeg je het mooi over je veranderende lichaam. Ik vind het een hele mooie gedachte maar kan absoluut zelf niet zo denken. De littekens op mijn buik vind ik niet zo erg en die +4kg die er nu aanzit komt vast wel weer goed maar borsten vind ik wel ellendig. Denk er zelfs over na om daar wat aan te laten doen als ik klaar ben met de bv periode :@
pi_178834437
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 09:57 schreef Aventura het volgende:
Lesage, herkenbaar, ik vrees het moment dat ik weer moet gaan werken begin juni. Het is nu al strijd wie de oudste naar school brengt. En dan gaat de baby nog nergens heen: man en ik werken straks ieder tijdelijk 3 dagen zodat ze altijd bij een van ons is (bij ons hoort zaterdag ook bij de werkweek). Maar vanaf oktober wel en hoe gaan we dan in hemelsnaam 2 kids klaarmaken voor 2 verschillende locaties :D Ik denk er nog maar niet over na. Je zal wel moeten en dan zal het ook wel lukken.
Ik vreesde dat moment ook, maar het gaat heel goed, zelfs beter/gedisciplineerder dan met 1 kind. :D . Het 'geheim' bij ons is: heel erg duidelijke taakverdeling. Dan hoef je ook nauwelijks te overleggen omdat helder is wie wat doet. Heel goed van tevoren bespreken en afspraken maken.

Tolstoi, laat los 'wat hoort'. Het gaat zoals het gaat, en dat is soms gewoon erg zwaar. Wij hebben geen slaaptraining uit een boekje gedaan, maar beetje zoals we het zelf fijn vinden. Bij Y hield het vooral in: niet meer voedend in slaap brengen en bij mij slapen, maar zelf in slaap kunnen vallen in eigen bed. Dat hebben we eerst overdag getraind, thuis en op het kdv. Toen dat goed ging, ook 's avonds. En daarna hebben we de nacht aangepakt en zijn we ons gaan richten op doorslapen. Stoppen met de nachtvoedingen. Dat laatste wel alleen omdat Y bijna 1 jaar is, overdag prima eet en drinkt en in mijn afwezigheid al had laten blijken dat hij zonder nachtvoeding kon. Dat doorslapen ging vrij makkelijk. Mijn vriend moest er twee weken lang zo 1 of 2 keer per nacht uit om heel even te troosten en dan sliep Y steeds heel makkelijk weer in. Tot ook dat niet meer nodig was. Wel prettig dat mijn vriend dat op zich nam want voor mij is troosten in de nacht zo gekoppeld aan voeden (en Y heeft die associatie bij mij natuurlijk ook).

Ik denk dat slaaptraining per kind weer anders is en ook wel afhankelijk van leeftijd.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 30 april 2018 @ 14:05:52 #211
221912 minilot
Nancy boy
pi_178834537
Aw, Ellie, wat sneu! Beterschap voor je zoontje! -x-

Hier inmiddels een paar kilo onder het gewicht dat ik had vlak voordat ik zwanger werd. Ik blijk weer in broeken te passen die ik voor het laatst aan kon voorafgaand aan de kook- en bakhobbyobsessie die mij jaren geleden tot CULmod maakte. :+ Door heel veel uur per week te besteden aan patisserie tikte ik destijds uiteindelijk de 90 kilo aan, en in het jaar voor de zwangerschap heb ik daar weer vijfentwintig kilo vanaf gezwommen en gewandeld.

Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Ik heb sinds mijn puberteit geregeld van alles gewogen tussen de vijftig en de negentig kilo en het is iets waar ik me nooit druk over heb gemaakt en wat ik nooit belangrijk heb gevonden. Meer wegen door gaan samenwonen, logisch. Minder wegen na een experimentele drugszomer, logisch *) Bakhobby, kilo's erbij. Dagelijks acht kilometer naar en van werk lopen + einde bakhobby: kilo's eraf. Zwanger: kilo's erbij. Borstvoeding geven en de hele dag met baby rondsjouwen: kilo's eraf. Mijn vetgehalte kabbelt gewoon mee met hoe mijn leven er op dat moment uitziet en ik besteed er verder weinig aandacht aan. Zolang mijn lijf prima functioneert vind ik het allemaal wel best :)

Een kus voor de moeders met baggernachten, sterkte daarmee en probeer maar voor ogen te houden dat ze ooit eens gaan puberen en 's morgens niet uit bed te beuken zijn.
*;

En dan kruip ik nu weer met paracetamol en ibufrofen onder mijn deken. Ik was vanmorgen voor de tweede keer bij de kaakcirurg voor het verwijderen van nog een kies helemaal achter linksonder en hoewel ik de vorige keer achteraf nauwelijks wat voelde, heb ik nu echt kloterig veel napijn. }:| Gelukkig is O. tot dusver vooral lief en slaperig vandaag. Phew! :)

Donderdag met O. naar consultatiebureau voor alweer zijn viermaandenafspraak. :o Is -ie pas op 9 mei, maar toch.
Mijn uk is wel heel druk met speeltjes. Leuk eraan is dat hij er hele brabbelverhalen tegen ophangt, minder leuk is (sinds een week ofzo) ijselijk gekrijs als een speeltje uit zijn handen valt en hij er zelf niet bij kan. Echt instant hysterisch! :')

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 30-04-2018 17:32:04 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_178835026
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 13:40 schreef Songeur het volgende:

CE wat zeg je het mooi over je veranderende lichaam. Ik vind het een hele mooie gedachte maar kan absoluut zelf niet zo denken. De littekens op mijn buik vind ik niet zo erg en die +4kg die er nu aanzit komt vast wel weer goed maar borsten vind ik wel ellendig. Denk er zelfs over na om daar wat aan te laten doen als ik klaar ben met de bv periode :@
Hoe oud is je baby? En wat is er nu mis met je borsten? Slappe hap? ;(
Na de bv-periode van mijn zoon had ik heel weinig borst meer over. Dat duurde echt wel een paar jaar voor ik weer wat meer volume daar kreeg. Daar was ik ook wel verdrietig over.
Dus ik weet niet of dit je enige kind is maar het kan goed dat je er pas na een hele tijd weer een beetje volume in krijgt.
Wanhoop niet! :)
pi_178836182
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 14:26 schreef vencodark het volgende:

[..]

Hoe oud is je baby? En wat is er nu mis met je borsten? Slappe hap? ;(
Na de bv-periode van mijn zoon had ik heel weinig borst meer over. Dat duurde echt wel een paar jaar voor ik weer wat meer volume daar kreeg. Daar was ik ook wel verdrietig over.
Dus ik weet niet of dit je enige kind is maar het kan goed dat je er pas na een hele tijd weer een beetje volume in krijgt.
Wanhoop niet! :)
Baby is nu 6 weken. Na kind 1 viel t nog mee, na kind 2 was het slappe hap en nu kind 3 is het nog wat slappiger geworden..

Goed om te horen dat het wel beter kan worden. Dat zijn ervaringen die ik graag hoor :) Geef het inderdaad nog wel even de tijd hoor. En goeie bh’s doen natuurlijk een hoop. Ben gewoon nog te jong voor deze ‘oude vrouwen borsten’ :P
pi_178836338
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 10:54 schreef LuDann het volgende:
Ik moet ook maar eens de tijd vinden om wat nieuwe broeken aan te schaffen, met hoge taille (nog tips Nolita?)

Ik ben niet zo kieskeurig en weet je stijl niet. Aangezien ik nog wilde afvallen heb ik er geen fortuin aan uitgegeven en ben ik best tevreden over een zwarte broek van h&m (shaping skinny high jeans) en een skinny van garcia, gekocht bij jeanscenter.
  maandag 30 april 2018 @ 16:16:47 #215
221912 minilot
Nancy boy
pi_178838141
Rinkelende belletjes aan sokjes van O. genaaid. Als -ie nu ligt te trappelen klinkt het als een woeste buikdanseres! O+
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 30 april 2018 @ 16:53:51 #216
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_178839191
Ellie: beterschap met je kleine. ;(
Mini: jij ook beterschap!
Rena: pff, I feel you. Zie ook echt op tegen het werken (moet over precies 4 weken alweer aan de bak). Heb iig ouderschapsverlof opgenomen op de maandagen. Ben verder van plan om 3x8 uur te werken en 1 halve dag thuis. Dan is U. iig 2 dagen bij me.

Ik heb U. vandaag voor het eerst in z’n eigen kamer bv gegeven. :) Daarna heeft hij voor het eerst in z’n ledikantje in z’n eigen kamer geslapen. Ging zo’n 3 kwartier prima, tot hij wakker werd. Nu ligt ‘ie te pitten in de Tula. :)

Voor het slapen gaan heeft ‘ie me nog wel getrakteerd op een mooie gele vlek a la Rena vanochtend. Ik heb vanochtend gelachen om je foto, dus ik gok dat dit karma was. :P
U. deed er echter nog een schepje boven op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door arvensis op 30-04-2018 17:51:03 ]
Protège moi de mes désirs.
  maandag 30 april 2018 @ 16:54:54 #217
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_178839225
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 16:16 schreef minilot het volgende:
Rinkelende belletjes aan sokjes van O. genaaid. Als -ie nu ligt te trappelen klinkt het als een woeste buikdanseres! O+
O+

Ik was iets minder creatief en had Nijntjeslofjes gekocht met belletjes er in. Tegen de tijd dat hij die aan kan en het snapt, zijn de slofjes waarschijnlijk te warm om aan te trekken, maar oké. :')
Protège moi de mes désirs.
pi_178839648
Songeur, ik mag ook niet klagen hoor dat we het zo gaan redden als ik maar 2 dagen werk, mijn man werkt inderdaad fulltime en die vind het ook prettig dat ik veel bij onze kleine ben dus het is een goede deal :)

Wat vlot dat jouw meisje al in haar eigen bedje wil gaan slapen, ik snap je sentiment er bij hoor. Nu bij ons het wiegje naar de schuur is gegaan voelt het alsof C haar kleine babyfase ook echt voorbij is -O-

Minilot, zoals jij er instaat qua gewichtsissues probeer ik er ook in te staan _O_ Vooral de laatste jaren heb ik steeds meer vrede gekregen met mijn figuur, ik ben nou eenmaal wat steviger maar wel gezond en alles doet wat het moet doen. Het vervelende vind ik alleen dat andere mensen er kennelijk problemen mee hebben, zoals mijn moeder, ik ben gek op haar maar als we bijvoorbeeld winkelen en ik pas een jurkje laat ze nog wel eens iets vallen als; hij zou nog mooier staan als je 10 kilo af zou vallen :{ Zoiets is niet goed voor je ego als je eigen moeder het zegt, ze zegt wel dat ze zich zorgen maakt om mijn gezondheid etc, maar op een gegeven moment ben ik daar wel klaar mee na de 100e keer :{w Sterkte met je herstel van de kaakchirurg!

Duman, heerlijk he karma van de poep :P ? Die foto van de fontein kan ik me gelukkig niet in herkennen, voordeel van een meisje :7 Dat jij over 4 weken al weer moet werken, voor mijn gevoel ben je pas net bevallen van die kleine knapperd :o
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 30 april 2018 @ 17:34:41 #219
221912 minilot
Nancy boy
pi_178840359
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 16:53 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
U. deed er echter nog een schepje boven op.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D!
Lijstje erom hangen, kaartje eronder met een abstract klinkende titel. ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_178841169
Poeh, het is lastig aanhaken! Drukke baby en peuter de afgelopen dagen :D Heb wel alles bijgelezen én de prachtige foto van Duman gezien. U kan goed mikken ;)

Rena morgen weer aan de slag, heel veel succes!!

Lichaam na de bevalling, tja. Het valt me eigenlijk best mee, ik ben zeker nog niet de oude maar pas steeds meer oude kleding. Oude broeken gaan weer dicht maar mijn buik is deze keer wel echt een stuk slapper nog. Ik doe er ook nog weinig voor. Ik sport wel maar eet ook erg veel. Als ik er zo over nadenk ben ik eigenlijk best tevreden :)

Morgen weer aan het werk! Zie er een beetje tegenop om M de hele dag te moeten missen maar heb zo ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan! *O* Ik vind het wel weer puzzelen met hoeveel melk ik moet meegeven.
  maandag 30 april 2018 @ 18:15:27 #221
409579 LuDann
All the way
pi_178841419
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 15:08 schreef Nolita het volgende:

[..]

Ik ben niet zo kieskeurig en weet je stijl niet. Aangezien ik nog wilde afvallen heb ik er geen fortuin aan uitgegeven en ben ik best tevreden over een zwarte broek van h&m (shaping skinny high jeans) en een skinny van garcia, gekocht bij jeanscenter.
Ik heb geen stijl. :') Ja, spijkerbroek, gympen en een shirt. :P Klinkt prima dus, bedankt. Ik ga even speuren.
  maandag 30 april 2018 @ 18:19:11 #222
409579 LuDann
All the way
pi_178841513
Jeetje Ellie wat vervelend. Veel beterschap!

Nanuke, wat schattig zeg zo'n eigen willetje. O+ Belooft wat voor later. :7

Oh my Duman. :o Daar zat flink wat kracht achter zo te zien!

Rena, zo is mijn moeder ook een beetje. Heel irritant. Deed ze overigens ook toen ik 49 kilo woog. :') Verder is ze gelukkig harstikke lief hoor. 0+ Veel sterkte met werken morgen! Ik ga morgen ook voor het eerst echt weer naar mijn werkplek denk ik.
  maandag 30 april 2018 @ 18:28:23 #223
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178841700
Ik zocht gisteren high waist jeans.. Stond er "mom pants" bij :'( nu wil ik ze niet meer
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178841915
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 18:28 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zocht gisteren high waist jeans.. Stond er "mom pants" bij :'( nu wil ik ze niet meer
Mom pants? :D _O- :'(
  maandag 30 april 2018 @ 18:40:07 #225
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178842000
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 18:37 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Mom pants? :D _O- :'(
ja :( ik wil verdomme geen moekebroeken. Ik wil gewoon iets waar mn nieuwe heupen in passen :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178844599
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 18:28 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik zocht gisteren high waist jeans.. Stond er "mom pants" bij :'( nu wil ik ze niet meer
Gvd. _O-
pi_178844697
Ik heb een paar weken geleden echt heerlijke broeken gekocht van Lee. Bij de outlet in Roermond. Ze zitten echt als gegoten :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178844741
Momjeans is een model hè ;) net als boyfriendjeans en skinny.
Je hoeft geen geboorteakte van je kind mee te nemen voordat je hem mag kopen _O-
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178845118
LeSage. :*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178845235
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 20:13 schreef LeSage het volgende:
Momjeans is een model hè ;) net als boyfriendjeans en skinny.
Je hoeft geen geboorteakte van je kind mee te nemen voordat je hem mag kopen _O-
Maar boyfriendjeans klinkt nog lekker chill en skinny is tenminste nog complimenteus.
Momjeans klinkt alsof je deze jeans nodig hebt om er nog enigszins toonbaar uit te zien omdat je aan alle kanten een uitgezakt figuur hebt.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178845399
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 18:15 schreef LuDann het volgende:

[..]

Ik heb geen stijl. :') Ja, spijkerbroek, gympen en een shirt. :P Klinkt prima dus, bedankt. Ik ga even speuren.
Hahah, jawel je stijl is dan gewoon ‘casual’ :P

Only heeft trouwens ook fijne hoge skinny’s voor 3 tientjes ofzo.
pi_178845587
En verder heb ik niet bijgelezen. De kat heeft een levertumor en dus aflopende zaak. Ze krijgt nu medicijnen om te kijken of ze nog wat kan verbeteren, maar het is echt tijd rekken. 2 weken, 2 maanden, heel misschien een halfjaar.
Ze is ook echt de enige die heel leuk met Dirk doet. Ze komt hem bewust opzoeken als hij geluid maakt en als hij haar uit enthousiasme slaat dan gaat ze alleen even anders zitten om te laten merken dat ze het niet zo leuk vindt. We zeiden nog tegen elkaar, dat worden vriendjes voor het leven. Niet dus. ;(
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178847282
LeSage :*

Nanuke wat een naar bericht! Hopelijk kan de kat nog een half jaar acceptabel leven :*
pi_178847374
Wat sneu Nanuke :'( hier hadden beide katten het eerste half jaar van peuter ook niet overleefd, maar ik ben wel heel blij dat ze elkaar nog gekend hebben, hoe vreemd dat ook klinkt. Ben ook echt blij met de foto waarop kat en toen nog baby samen op schoot liggen, hoe slecht de kwaliteit daarvan ook was. (De andere kat vond peuter maar eng en bleef uit zijn buurt)
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178847872
quote:
1s.gif Op maandag 30 april 2018 20:26 schreef Nanuke het volgende:

[..]

Maar boyfriendjeans klinkt nog lekker chill en skinny is tenminste nog complimenteus.
Momjeans klinkt alsof je deze jeans nodig hebt om er nog enigszins toonbaar uit te zien omdat je aan alle kanten een uitgezakt figuur hebt.
Ze zijn geloof ik ook echt ontzettend onflatteus, ik heb er laatst eentje gepast. Toen dacht ik ook :{w ik ben in mijn hoofd een tiener, doe mij maar een skinny. Die mommybelly prop ik er wel in *)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178848030
Ah Nanuke, wat een rotnieuws van de kat ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178848260
Nanuke: wat zonde voor de kat (en voor jullie). ;(
Hopelijk hoeft ze/hij toch niet veel meer te lijden.

Ik dacht net dat Z lekker was gaan slapen. Hoorde tenslotte niks. Keek ik even op de camera van de babyphone, ligt ze gewoon ondersteboven feest te vieren. :')
Ben er maar even heen geweest om haar recht te leggen, gelijk maar verschoond en nog een laatste slokje drinken. Kreeg een dikke glimlach. O+

En voor de potentiële rammelaars: we doen dagelijks met onze zoon van 5 grapjes maken alsof Z. tegen hem praat. Dus met een zacht stemmetje voeren we hele gesprekken uit Z’s naam met haar grote broer. Inclusief hand/armgebaren.
Die jongen gaat er ook helemaal in op. Alsof je een buikspreker bent. O+
Het is echt hilarisch. :P
pi_178854632
Nanuke, wat een vervelend bericht over de kat. Sterkte :*
pi_178855367
quote:
0s.gif Op maandag 30 april 2018 20:33 schreef Nanuke het volgende:
En verder heb ik niet bijgelezen. De kat heeft een levertumor en dus aflopende zaak. Ze krijgt nu medicijnen om te kijken of ze nog wat kan verbeteren, maar het is echt tijd rekken. 2 weken, 2 maanden, heel misschien een halfjaar.
Ze is ook echt de enige die heel leuk met Dirk doet. Ze komt hem bewust opzoeken als hij geluid maakt en als hij haar uit enthousiasme slaat dan gaat ze alleen even anders zitten om te laten merken dat ze het niet zo leuk vindt. We zeiden nog tegen elkaar, dat worden vriendjes voor het leven. Niet dus. ;(
Oh wat zielig ;( -O- Hopelijk houdt ze het nog een tijdje vol :*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178855398
BFD! *O*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mijn lieve vrolijke meisje, ik ga haar zo missen vandaag :@ Ben nog nooit zo lang weggeweest :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178855470
Rena wat een schatje! O+ Succes vandaag! Komt goed :*

Wij hebben een bijtring aangeschaft, hij viel in de smaak. :') Nog geen tand te bekennen maar hij begint wel een beetje te kauwen op z’n speen.


pi_178855660
Ik heb een high waisted skinny. Mammaflap zit er lekker ingepropt. 13 euro bij de Primark. ^O^ Nog een kilo of 10 en dan kan ik een nieuwe garderobe kopen. 8-)

Rena, dat komt vast goed. Je snuitje vanavond lekker extra hard knuffelen. Ze ziet er in ieder geval uit om op te vreten. O+

Fleur, kleine bijterd. O+

Lesage, goed dat je 't er met je man over gaat hebben. Dat hele slaapgebeuren is gewoon zenuwslopend en frustrerend, vooral als je eerdere ervaringen klote zijn.

J. is een gefrustreerd mannetje op het moment. Hij wil zo veel maar het lukt hem maar niet. Hij zit zichzelf zo in de weg. Als hij vergeet hoe gefrustreerd hij is is het wel z'n vrolijke zelf.

En ik vind die broerzus relatie zo mooi. Ze zijn allebei op elkaar gefocust en nu al vriendjes. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  dinsdag 1 mei 2018 @ 09:29:56 #243
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_178855942
Nanuke ;( Heel veel sterkte :*

Aah, Rena, wat een schatje. O+ Komt vast goed vandaag, vanavond extra veel knuffelen en kusjes geven. :)

Lief, Belle! O+ Goed dat ‘ie in de smaak viel!

Wij zijn bij de vk voor de nacontrole en ik bedenk me nu dat ik vergeten ben een bedankje te halen voor m’n vk’s. :') Straks maar even terugkomen met een bos bloemen en chocola. :o


Ijsbeertje. :)
Protège moi de mes désirs.
pi_178856125
Ik heb niet eens gedacht aan een cadeautje voor de vk’s :P
pi_178856655
Nanuke, sterkte met je kat.

Rena veel succes vandaag, straks weer lekker knuffelen!

Lijkt me heerlijk om de gezelligheid van broers/zussen mee te maken. Ben stiekem wel benieuwd hoe ons gezin er over 5 jaar uit zal zien. Voor nu geniet ik heel erg van N O+

Hier ook geen cadeau voor de vk. Maar ik was vanaf 36 weken officieel medisch ivm placenta, ze heeft wel de nacontrole gedaan. Geen idee of ik het anders wel gedaan zou hebben eigenlijk..
  dinsdag 1 mei 2018 @ 10:20:18 #246
221912 minilot
Nancy boy
pi_178856767
Ik heb mijn VK's (zat bij een praktijk) in een welgemeend mailtje bedankt voor de uitstekende zorg en ben mijn vaste VK nog een extra knuffel gaan geven omdat ze me een beetje over de extremiteit van mijn naaldenfobie heeft heengeholpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Verder lovende reviews achtergelaten op de Zorgkaart en op Facebook.
Ik dacht zo dat ze al wel heel veel bonbonnetjes en bossen bloemen kregen, dus ik heb het maar inhoudelijk gehouden. *)

Sterkte met het poezenbeest Nanuke! :* Sneu zeg! :{

[ Bericht 9% gewijzigd door minilot op 01-05-2018 10:26:07 ]
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 1 mei 2018 @ 10:21:16 #247
221912 minilot
Nancy boy
pi_178856786
BFD'tjes bewaar ik wel weer even tot ik achter een laptop zit: postzegelformaat op telefoon doet geen eer aan jullie fraaie broedsels O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_178858672
Wat sneu, beterschap Ellie voor je uk. :*

Rena en OIT succes vandaag. :*

Songeur niets om je voor te schamen toch, als je wat aan je borsten wilt laten herstellen? Het is uiteindelijk toch jouw lichaam. :)

Mini die huil als ze het speeltje laten vallen is echt irritant he. }:| Nou wil Banaan het liefst in beide handen een speeltje, dubbele pret maar ook het dubbele aantal huiltjes. ;)
Wij hebben ook van die rinkelende sokjes gekregen met Koningsdag, ben benieuwd wat hij ervan vindt.

Sage het is goed dat je herkent dat je het zo niet wilt. Hopelijk lucht het op om het erover te hebben. :*

Duman. _O-

Nanuke wat zielig voor je kat. :'( Lekker nog een heleboel knuffelen zolang het nog kan. :*

Al jullie baby's. O+ O+ O+

Spelende Banaan en als bonus eentje die slaapt. Mijn man zei: "dit is precies hoe hij op de echo ook lag". O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 1 mei 2018 @ 11:55:02 #249
221912 minilot
Nancy boy
pi_178858839
Groeten vanaf het grote bed. Kind onvrijwillig verkleed als 1990. *)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 14% gewijzigd door minilot op 01-05-2018 12:09:27 ]
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 1 mei 2018 @ 11:55:52 #250
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_178858858
Heb even snel een bloemetje, doosje chocola, kaartje en een bedankje van Uras gehaald. Straks even langsbrengen.

Ik heb goede stats, trouwens!
M’n hB aan het begin van de zwangerschap: 6,3
Tijdens de zwangershap: rond de 5
Nu: 8,1 :)

Startgewicht: 62
Einde zwangerschap: 76,5 :X
Nu: 65,2 :)

Waar blijven de babyfoto’s? *O*
Edit: Banaan O+ wat een schatje. Mooi boxkleed, trouwens!

O. O+ Heerlijk hoe hij altijd kijkt! Mooi rompertje, btw!
Protège moi de mes désirs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')