abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_178763060
Ik vond dat boekje wel heel leuk toen peuter nog een dreumesje was. Want als ik dan vroeg hoeveel hij van me hield ging hij met zijn armen wijd open staan en zei: ‘Zoooooooooooo mama!’ O+ O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178765950
Grmpf, héb ik een doorslaper, moet ik zelf ineens om half twee plassen. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:13 schreef Lemijn het volgende:

[..]


Mini, je bent te vroeg met dat boek. Zo rond de 9 maanden worden ze heel geïnteresseerd in wat er aan de andere kant van de deur is, dan gaan ze tot gekmakens toe steeds deuren bewegen. Ik lees nu 'De tuin van de walvis' van Toon Tellegen. Komt ook niet geheel over, maar zo lang hij nog praktisch niks snapt van boekjes mag ik van mezelf in ieder geval boeiendere dingen pakken dan niveau boe zegt de koe.
Ik hou geloof ik een beetje van Lemijn O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_178765963
En ik vind kuikentjes best ontopic, Adrian! *; Gaaf kado!
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 27 april 2018 @ 08:18:30 #79
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178767877
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:45 schreef minilot het volgende:
Grmpf, héb ik een doorslaper, moet ik zelf ineens om half twee plassen. :')

[..]

Ik hou geloof ik een beetje van Lemijn O+
Da’s toch fijn om te lezen op een ochtend dat ik balend opstond omdat ik moet gaan werken :Y .

Bekentenis: ik houd niet zo erg van Toon Tellegen :D.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178767908
Kuikentjes O+

Dat ‘Baby kijkt’-boek ziet er erg leuk uit! Helaas is hij op Bol pas leverbaar vanaf 1 augustus. :{
Als ‘ie in V&A verschijnt, hoor ik het graag.
Wij hebben een hele Disneyreeks, een dik sprookjesboek en een gepersonaliseerd Nijntjeboek waarin U.ras ook een rol heeft (best gift ever :) ). Maar ik moet ook wat echte babyboekjes aanschaffen.

Als U.ras slaapt, kan ik ook echt niet opstaan als ik naast hem lig of zit. Hij wordt dan gelijk wakker. Ik kan ook niet in de slaapkamer komen. Maar als papa in zijn kamer stofzuigt, is er niks aan de hand. :')

Oh jongens, ik deed mijn baby van gister 40 dagen een rompertje maat 62 aan. Het zat perfect. WTF. :( Kunnen we niet terug naar maar 50? ;(
Protège moi de mes désirs.
pi_178768385
Ik had m hier uit de bieb duman, bij de BoekStart-bak hebben ze veel leuks voor baby's.
En Koningsdag is altijd een goed moment voor nieuwe boekjes! Alleen goed naar de kwaliteit kijken. Wij breiden langzaam onze Nijntje verzameling daardoor uit.

En je had vast gewoon een kleinvallende romper! Mijn meisjes gebruiken ook nog steeds twee 50/56 overslagrompers (van de Lidl, erg fijn zijn ze maar valt allemaal heel groot).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178768417
Hier kan ik gelukkig wel gaan kijken bij hem als hij slaapt, hij wordt *klopt af* niet wakker O+
Hij heeft dan ook wel tegengeluid want hij slaapt nog steeds in een regenbui (8>

Boekjes lezen gaat hier over in boekje vastpakken en erop slaan haha. Maar zodra ik de geluiden van de dieren na ga doen schatert hij het uit haha.
Ik lees hem voor uit mijn voorlees boekjes van vroeger O+ Wel erg dat ik de boekjes nog steeds uit m’n hoofd ken haha.

Vanmorgen vond ik V met zijn hoofd over de rand van het bed, straks echt gaan verlagen!!
We zeggen het al een tijdje maar vanmorgen had hij zich echt opgetrokken :o

V zit al in 74/80, is makkelijker aandoen en het zit niet zo strak. De broekjes van maatje 68 passen ook nog goed. Heb zelfs nog een broekje maat 56 die goed zit :') die valt gewoon heel groot.
pi_178768644
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 19:47 schreef Lemijn het volgende:
Oké, zeg me even dat er meer ouders zijn hier die soms hele domme dingen doen.
Ik had net Jacob naar bed gebracht, hij protesteerde maar heel kort, want enorm moe. Na een paar minuten liep ik weer zijn kamer in om 'm wat lager te leggen (ligt vaak met zijn hoofd tegen de bovenkant van het bed) maar terwijl ik mijn armen in het ledikant steek, zie ik dat zijn ogen nog open zijn. Toch verplaats ik hem. Fout: Jacob uit de sluimerstaat en BOOS. Heel hard huilen. Ik ben weggelopen want troosten helpt geen biet maar nu, 10 minuten later ligt hij nog boos te vertellen over dit onrecht. ta ta taaj ja ja ja ja ba pa ta! De knuffels zullen wel denken nu: wat een domme moeder. |:( .
Oh, dat zou mij ook kunnen overkomen _O- Ik durf C haar kamer eigenlijk ook niet in als ze slaapt, wel om te kijken hoe ze er bij ligt maar ik durf niks te doen :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178768660
Nu was laatst op tv dat je vroeg moet beginnen met pindakaas om een eventuele pinda allergie te voorkomen.
Nu zit V. wel in de risico groep om die allergie te ontwikkelen. (Eczeem, vriendlief heeft eczeem en astma dus V ook een verhoogde kans daarop)
Ergens vind ik het heel eng om het hem te geven, stel hij krijgt een allergische reactie. Maar elke maand dat ik langer wacht hoe meer kans hij heeft op het ontwikkelen van. Heb een potje van de kleine keuken in huis, moeilijk moeilijk. :{

Hebben jullie kindjes al pindakaas gehad?
pi_178768773
Fijne Koningsdag iedereen!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Flav, dat vind ik dus ook zo lastig en eng, mijn man is een wandelende allergiebom (huisdieren, rook, hooikoorts) met eczeem in het verleden, dus dat zou voor ons ook gelden maar ik vind dat ook heel lastig.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178768875
FF fijn om te horen dat er nog iemand is die ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ een stom boek vindt :P ‘Mama kwijt’ is erg leuk ja. Ik lees hem momenteel weer iedere avond voor M. (Lekker kort boekje ook ;) )

Ik raad ook de bieb aan voor die kleintjes. Gratis en bij ons hebben ze echt veeeel keuze. Vandaag hopelijk inderdaad wat nieuws scoren op de rommelmarkt!

Fleur: hoe beviel het nachtje zo zonder kind?

Flav: J. heb ik rond 8 maanden pindakaas gegeven. Ondanks dat we geen allergieën in de familie hebben, vond ik het inderdaad ook wel een beetje spannend. Ik zou een klein beetje geven. Verder geen andere nieuwe etenswaren introduceren en goed opletten hoe hij reageert.

Ik had een korte nacht (ik ging te laat naar bed en toen ging J. helaas weer spoken en werd het nog later..) maar ik mocht uitslapen van mijn man O+
pi_178768892
Mnoh rena O+
pi_178769111
Lieve foto rena! O+

Leuk al die verhalen over boekjes! Ik hou enorm van lezen en hoop dat M. ook mee te geven :)

Avond en nacht gingen goed! Feestje was gezellig, stem is kwijt en 2 wijn is tegenwoordig blijkbaar hoofdpijn :') Wel redelijk vroeg wakker en toen we hem net weer op wilden halen waren m’n ouders gewoon weg met hem :') Maar ze kwamen gelukkig weer terug toen ze hoorden dat wij voor de deur stonden. De nacht is daar best goed gegaan en hij dronk z’n flesjes goed leeg.

Mijn moeder heeft M. wel in een oranje shirtje gehezen dus eens kijken wat we gaan doen vandaag. Vriend wou naar Duitsland |:( (wonen praktisch op de grens) maar ik wil in Nederland wel wat doen.

Veel plezier allemaal vandaag met wat jullie gaan doen! *O*
pi_178769269
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 09:04 schreef FlyingFish het volgende:
Ik had m hier uit de bieb duman, bij de BoekStart-bak hebben ze veel leuks voor baby's.
En Koningsdag is altijd een goed moment voor nieuwe boekjes! Alleen goed naar de kwaliteit kijken. Wij breiden langzaam onze Nijntje verzameling daardoor uit.

En je had vast gewoon een kleinvallende romper! Mijn meisjes gebruiken ook nog steeds twee 50/56 overslagrompers (van de Lidl, erg fijn zijn ze maar valt allemaal heel groot).
die lidl rompers zijn hier ook favoriet O+ die van biologisch katoen blijven zelfs na veul rondjes wasmachine en droger lekker zacht. Ze hebben wel n gigantische lage nek bij de kapitein, maar ach,er gaat toch wat overheen 8-)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178769330
Het gaat overigens alweer n stuk minder belabberd met de kapitein. Drie hoera'tjes voor antibiotica *O* hij wil weer een beetje spelen al is hij nog wel snel moe.

Drinken is nog steeds wel een dingetje, er gaat ongeveer de helft in van wat er normaal in gaat, maar volgens de huisarts was dat niet zo'n ramp zolang ie verder wel opknapt en blijft plassen.

Hopelijk kunnen we vanmiddag nog even met hem op stap :) hij heeft zn oranje shirtje al aan O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178770108
LDG, fijn dat het wat beter gaat met de kapitein!

Rena, wat een snoepje! Inderdaad mrs. Cute O+

Pindakaas hebben we hier ook nog niet geprobeerd, vind het ook een beetje eng, stel dat er een allergische reactie komt, wat dan te doen? Maar S. in volgende week 10 maanden, dus het wordt wel tijd.

Mijn avondje uit was uiteindelijk leuker dan verwacht :D Eindelijk weer eens normale kleding aan ipv die BV-shirts, ook wel weer eens fijn. S. had uiteindelijk 100ml uit de fles gedronken en had nog wel even wat knuffeltijd met papa nodig om in te slapen.
Ik was om 23 uur thuis en s. kwam voor een voeding om 23:45, daarna weer rond 4 uur en tegen 8. Al met al is het me niet tegengevallen :D

Nu wil ik ook wel eens avondje met manlief uit eten of naar de film O+
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:45:09 #92
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178771401
Wat leuk Tolstoifan. En herkenbaar. Een vriendin vroeg me spontaan mee uit (lees: twee wijn in een kroeg op 10 minuten loopafstand), maar het deed me zo goed. Er even uit, opgedoft, zonder melkvlekken op je kleren. Heerlijk. Hier kwam de meis ook weer rond 4 uur, maar daarna kon ik gelukkig wel uitslapen.
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:47:20 #93
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178771471
Ohh wat een knapje Rena, en dat broekje :)
pi_178772019
FF goddank, nog iemand die zich kapot ergert aan die aftroefhaas. Zo onaardig! Wij hebben een kist vol boekjes O+ Micro doet vooralsnog mee met wat we voor mini lezen, het lot van een tweede denk ik. Boekjes als ‘Whose bum? At the zoo’, ‘Kleine prinses moet naar bed’, ‘Welterusten allemaal’ (uit dezelfde serie als Mama kwijt), ‘Het dierenboek’ ( O+ ) en een groot boek over het heelal.

Adrian die kuikentjes O+ Wat lief! En rena jouw kuikentje ziet er ook heel lief uit vandaag O+

Flav, micro kreeg op dag één een grote pindakaaskus van grote zus :’) En op dag twee en op dag drie enzovoorts. Grote zussen zijn perfect voor de allergie-exposure. Verder geen tips helaas.

Fijn van die leuke feestjes Tolstoi en Fleur O+
Make your own kind of music.
pi_178773498
Ik ben altijd gek op Annie MG Schmidt! Die versjes met niet standaard rijmschema’s vind ik zo leuk om voor te lezen.

FF, M. heeft al een ochtendje heerlijk in de tula met inzet gezeten O+ En waar de doek altijd brullen en overstrekken is, vond hij dit prima. Nu thuis voor dutjes en fles en straks terug voor dansjes/drankjes :9
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178777275
Flav, wat leuk een kruipende V!

En ik las over geslaagde avondjes van Tolstoi, fleur en Aventura, gezellig!

Ldg wat fijn dat kapitein al iets beter er aan toe lijkt.

Boekjes, ik hou ervan. We lezen iedere avond een verhaaltje voor. De beste tip de ik kreeg was kartonnen boekjes zodat ze straks ook zelf in de boekjes kan bladeren zonder dat ze dan niet meer leesbaar zijn. Bieb pasje hebben we maanden geleden al geregeld, nu moeten we nog een keer gaan (de bieb is maar beperkt open hier in t dorp..) maar ik heb idd ook mijn eigen boekjes van vroeger op haar kamertje erbij gezet O+

Pindakaas, goed dat jullie erover beginnen, dat moet ik binnenkort ook maar eens in huis halen.

Vraagje...het valt me tijdens het verschonen van een plasluier op dat N soms een veegje geel in de luier heeft zitten. Zojuist ook en er zat ook slijm tussen de schaamlippen. Zover ik kon inschatten meer in de buurt van, dus afkomstig uit de urinebuis dan de vagina. Ik vraag me af of dit normaal is of dat dit op een infectie/schimmeltje/blaasontsteking kan wijzen. Iemand ervaring? Verder zie ik niets verdachts, maar wil ook niet er niets mee doen terwijl het mss wel iets is.
Las dat slijm bij ontlasting kan zitten bij verkoudheid, maar dit lijkt niet afkomstig uit de anus...
pi_178778481
Dikke lol in Parc Asterix:



O+

:W Vanuit Frankrijk. Met uitgetelde O. op weg naar huis nu. :)
Let me see you stripped down to the bone
  Moderator vrijdag 27 april 2018 @ 18:37:47 #98
382129 crew  Donna
pi_178779410
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 10:11 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

die lidl rompers zijn hier ook favoriet O+ die van biologisch katoen blijven zelfs na veul rondjes wasmachine en droger lekker zacht. Ze hebben wel n gigantische lage nek bij de kapitein, maar ach,er gaat toch wat overheen 8-)
Die kleertjes van dat bio katoen van Lidl zijn sowieso erg fijn. M'n favoriete broekjes zijn ook van die.
  Moderator vrijdag 27 april 2018 @ 18:40:41 #99
382129 crew  Donna
pi_178779472
Nolita baby meisjes kunnen ook een soort van afscheiding hebben heb ik laatst ergens gelezen. G had het de eerste 2 weken best erg, alleen was dat wel doorzichtig. Daarna is het me niet meer opgevallen, ik weet ook niet tot hoe oud dat 'normaal' is.
  Moderator vrijdag 27 april 2018 @ 18:43:40 #100
382129 crew  Donna
pi_178779512
M'n baby is gewoon alweer 4 weken oud (gisteren). Waar is die tijd heen??? Nog 2x deze periode en dan alweer werken. :'(
Moet er niet aan denken.
G heeft veel last gehad van krampjes, maar lijkt nu overdag wat beter te gaan slapen in de wagen of box dus dan heb ik eindelijk weer ietsie pietsie tijd voor mezelf en kan ik ook een beetje meeschrijven hier.
Plassen was al een hele opgave met een baby die meteen gaat schreeuwen zodra je haar weglegt. :X
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')