abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:02:46 #101
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708030
quote:
2s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:58 schreef Lonaa het volgende:
ui, knoflook, aardappel, courgette, boullion, room, peper, mosterd. Oh en uitgebakken spek :9
Goedemorgen ;)

Maargoed mijn gedachtegang hierbij:
Ui (niet lekker)
knoflook (geen toegevoegde waarde, proef het toch niet)
Aardappel (teveel werk (en niet in huis en eet ik eigenlijk niet echt meer)
Room (vaak dingen met room niet echt lekker)
Mosterd (niet in huis, eet ik niet, vind het in overvloed ook niet lekker)

De rest is wel oke :P
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:02:53 #102
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708033
Zoals ik zei, ik ben moeilijk :')
pi_178708040
quote:
2s.gif Op dinsdag 24 april 2018 08:58 schreef Lonaa het volgende:
ui, knoflook, aardappel, courgette, boullion, room, peper, mosterd. Oh en uitgebakken spek :9
Ja en ik vergeet ui en knof of peper en zout vaak als ingrediënt te rekenen ook.. dat gaat er gewoon sowieso in :P

78,7 vandaag. Lang leve de hormonen *O* -O- Komend weekend Berlijn en werd er al op gewezen dat er een geniaal biercafé op de planning staat :+ dus ik vrees dat de trendlijn wat minder helling gaat laten zien na deze maand. Maar goed, komt wel weer goed :Y Sporten zit er goed in, man is net zo fanatiek aan het worden O+ We motiveren elkaar enorm daarmee. En ondanks hormonen en dikke buik ga ik straks fijn een uurtje trainen *O*
pi_178708062
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:02 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Goedemorgen ;)

Maargoed mijn gedachtegang hierbij:
Ui (niet lekker)
knoflook (geen toegevoegde waarde, proef het toch niet)
Aardappel (teveel werk (en niet in huis en eet ik eigenlijk niet echt meer)
Room (vaak dingen met room niet echt lekker)
Mosterd (niet in huis, eet ik niet, vind het in overvloed ook niet lekker)

De rest is wel oke :P
:o hoe kun je ui niet lekker vinden en tegelijkertijd knoflook niet proeven??

Ik vraag me dan altijd wel af: wat voor dingen eet je dan wel graag?? Ken mensen die nooit specerijen of kruiden gebruiken en kan me daar ook echt niets bij voorstellen :o smakeloze happen moeten dat zijn zeg.. -O-
pi_178708086
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:02 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Goedemorgen ;)

Maargoed mijn gedachtegang hierbij:
Ui (niet lekker)
knoflook (geen toegevoegde waarde, proef het toch niet)
Aardappel (teveel werk (en niet in huis en eet ik eigenlijk niet echt meer)
Room (vaak dingen met room niet echt lekker)
Mosterd (niet in huis, eet ik niet, vind het in overvloed ook niet lekker)

De rest is wel oke :P
In theorie kan courgette + boullion + staafmixer + uitgebakken spek ook ja. :7
Sterkheidsbaas van alles.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:08:04 #106
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708096
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:04 schreef Sunnythesun het volgende:
:o hoe kun je ui niet lekker vinden en tegelijkertijd knoflook niet proeven??

Ik vraag me dan altijd wel af: wat voor dingen eet je dan wel graag?? Ken mensen die nooit specerijen of kruiden gebruiken en kan me daar ook echt niets bij voorstellen :o smakeloze happen moeten dat zijn zeg.. -O-
Zoals ik zeg, het is allemaal niet zo ontwikkeld ;)

Mijn moeder was van de aardappels/groenten/vlees (Dus hoogstens zout op de aardappelen). En bami enzo kwam uit zakjes goreng.
Zelf vroeger vooral pasta (rundergehakt/pasta/zakje saus) nu veelal ook paprika en tomatenblikje + melk erbij.
En verder is het vooral groenten (sperziebonen of groentenmix) en kippendij en marinadesausje. Dus ook niet specifieks met kruiden.
pi_178708119
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:08 schreef Cue_ het volgende:

Zoals ik zeg, het is allemaal niet zo ontwikkeld ;)

Mijn moeder was van de aardappels/groenten/vlees (Dus hoogstens zout op de aardappelen). En bami enzo kwam uit zakjes goreng.
Ja, dat was mijn moeder ook. En juist daarom kook ik nu héél anders :D
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_178708123
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:08 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Zoals ik zeg, het is allemaal niet zo ontwikkeld ;)

Mijn moeder was van de aardappels/groenten/vlees (Dus hoogstens zout op de aardappelen). En bami enzo kwam uit zakjes goreng.
Zelf vroeger vooral pasta (rundergehakt/pasta/zakje saus) nu veelal ook paprika en tomatenblikje + melk erbij.
En verder is het vooral groenten (sperziebonen of groentenmix) en kippendij en marinadesausje. Dus ook niet specifieks met kruiden.
Nou ja, er zitten natuurlijk specerijen in de zakjes he.. ik maak mijn eigen 'zakjes' in feite ;)
Maar dan nog.. handje verse peterselie of basilicum voegt zo veel toe :9 :9
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:11:11 #109
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708136
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:10 schreef Sunnythesun het volgende:
Nou ja, er zitten natuurlijk specerijen in de zakjes he.. ik maak mijn eigen 'zakjes' in feite ;)
Klopt, maar daardoor geen idee wat erin zit. Plus dat ik het niet afzonderlijk proef.
Of je moet er liters ingooien. Maar heb wel eens extra m'n gehakt gekruid of af en toe wat dingen er doorheen (zoals knoflook ofzo), en dan merk ik eigenlijk maar weinig verschil. Dusja, waarom dan doen :+
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:11:43 #110
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708144
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:09 schreef Isabeau het volgende:
Ja, dat was mijn moeder ook. En juist daarom kook ik nu héél anders :D
Maar jij vindt het neem ik aan ook leuk. Ik kook enkel voor mezelf en vind het ook niet echt leuk ofzo. Praktisch en snel is het beste.
pi_178708145
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:09 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ja, dat was mijn moeder ook. En juist daarom kook ik nu héél anders :D
Dit.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_178708149
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:11 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Klopt, maar daardoor geen idee wat erin zit. Plus dat ik het niet afzonderlijk proef.
Of je moet er liters ingooien. Maar heb wel eens extra m'n gehakt gekruid of af en toe wat dingen er doorheen (zoals knoflook ofzo), en dan merk ik eigenlijk maar weinig verschil. Dusja, waarom dan doen :+
Had je er vast niet genoeg door gedaan :P ;)
pi_178708163
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:09 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ja, dat was mijn moeder ook. En juist daarom kook ik nu héél anders :D
Mijn moeder niet eens per se, maar ik vind dat vooral heel saai om te maken. Dat laat ik aan Tav over. ^O^ 1x per week of zo, prima. Vaker vind ik saai.
pi_178708193
Vanavond eet ik gebakken kipfilet (gaat wel peper op), kerriesaus en boontjes. En rijst.

Soms vind ik dat heul lekker :9
Sterkheidsbaas van alles.
pi_178708238
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:12 schreef Sunnythesun het volgende:

Mijn moeder niet eens per se, maar ik vind dat vooral heel saai om te maken. Dat laat ik aan Tav over. ^O^ 1x per week of zo, prima. Vaker vind ik saai.
Ja, aardappeltjes, groente en vlees zo klaarmaken zonder iets extra's te doen is ook stomvervelend. Dan snap ik het wel als je koken niet leuk vindt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_178708352
Ik eet ook weinig kruiden/smaakmakers (geen ui, knoflook, chilipeper, sterk gekruid eten) omdat ik daar snel last van m'n buik van krijg, maar mis het ook echt niet en ik vind m'n eten ook niet smakeloos. Ik heb juist veel meer het idee dat ik nu echt m'n eten proef, als ik een keer bij iemand eet die wel knoflook door de pastasaus heeft gedaan bijvoorbeeld dan proef ik echt alleen maar knoflook. Maar als het subtiel en met mate gedaan wordt kan ik het wel waarderen, mits niet scherp. Ik vind bv babi ketjap erg lekker en daar zitten ook allerlei kruiden door. Krijg ik ook wel last van buik van, maar dat heb ik er dan wel voor over haha.

Vanmorgen was ik de +0.6 van het weekend volledig kwijt *O*
Alleen ga ik vanavond dus uit eten haha, met oa sushi, dus alleen al dankzij de sojasaus zullen die er morgenochtend allemaal wel weer aan zitten haha. Wel heel veel zin in! Bij een all you can eat tent met allerlei verschillende soorten food standjes (sushi, Mexicaans, Aziatisch, wok, pizza, pasta, salades, soepen, etc). Voornemen is om geen dingen te eten die ik ook makkelijk zelf kan maken (geen pasta bolognese of pizza Margaritha ofzo) maar alleen dingen die me écht de moeite waard lijken. En beginnen met vlees/vis en groente en bij de wok bv dus geen heel bord vol noedels, das ook zonde van m'n buik-ruimte haha. Oh, en loslaten dat all you can wat betekent dat je ALLES moet eten wat je binnen kan houden omdat het anders "zonde" is van je geld of zo.
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:32:01 #117
248821 Rauw.
op je bord.
pi_178708417
Niet houden van smaakversterkers en dan gaan wokken, dat lijkt mij niet zo'n geschikte combinatie

ik houd best van lekker en veel eten, maar Wokken/Allyoucaneatwereldrestaurants heb ik helemaal niets mee.
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:33:31 #118
248821 Rauw.
op je bord.
pi_178708437
Ik heb trouwens een volle kruidenkast en soms hoor je dat een combinatie hoort of lekker is en dan gooi ik dat door m'n eten.
99 v/d 100x is het prima eetbaar, die ene keer is het gevoelloos binnenschuiven.
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
pi_178708579
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:32 schreef Rauw. het volgende:
Niet houden van smaakversterkers en dan gaan wokken, dat lijkt mij niet zo'n geschikte combinatie

ik houd best van lekker en veel eten, maar Wokken/Allyoucaneatwereldrestaurants heb ik helemaal niets mee.
Vandaar ook de toevoeging van als het subtiel en met mate is vind ik het wel lekker, krijg ik er alleen buikpijn van maar als het heel lekker is heb ik dat er wel voor over. En ze hebben dus niet alleen wok maar ook O+ sushi O+ .
  dinsdag 24 april 2018 @ 09:45:07 #120
248821 Rauw.
op je bord.
pi_178708630
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:42 schreef vlindertje89 het volgende:

[..]

Vandaar ook de toevoeging van als het subtiel en met mate is vind ik het wel lekker, krijg ik er alleen buikpijn van maar als het heel lekker is heb ik dat er wel voor over. En ze hebben dus niet alleen wok maar ook O+ sushi O+ .
Daar is bij een wok/chinees zelden sprake van.

Sushi is overigens wel lekker, al heb ik het nog maar 1x gehad.
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
pi_178708739
quote:
7s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:45 schreef Rauw. het volgende:

[..]

Daar is bij een wok/chinees zelden sprake van.

Sushi is overigens wel lekker, al heb ik het nog maar 1x gehad.
Zullen we sushimeet doen? :7
Sterkheidsbaas van alles.
pi_178708803
Goed, de basis voor vandaag:
O: duitse boterham :9 met Hongaarse salami :9
S: WOD. iets met 50-40--30-20-10 wallballs, cal. row en situps.
T: shakieshake met chocowhey en kersen :9
L: kikkererwtenbietenburger met geitenkaas
D: kip jonge. met boontjes en kerriesaus.

= 1000 kcal.

Ergo, nog 1000. :7 :')
Sterkheidsbaas van alles.
pi_178708817
Oh en iets eraf ten opzichte van gisteren maar nog steeds 1,5 kg zwaarder dan zaterdag :')
Sterkheidsbaas van alles.
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:03:23 #124
248821 Rauw.
op je bord.
pi_178708922
quote:
2s.gif Op dinsdag 24 april 2018 09:50 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Zullen we sushimeet doen? :7
Beter deadliften en andere sportieve activiteiten eerst dan.
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
  dinsdag 24 april 2018 @ 10:03:47 #125
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_178708926
Dan meet ik niet mee :+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')