abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 28 juni 2018 @ 19:39:17 #176
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180107613
registreer om deze reclame te verbergen
Goed, dat was ook niet slim..
  donderdag 28 juni 2018 @ 22:56:07 #177
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180112172
Die zag ik niet aankomen. Ik had verwacht dat die andere er uit zou gaan.
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 28 juni 2018 @ 22:58:54 #178
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180112242
Ben wel blij dat die zoete week nu voorbij is.
Op naar Prins Charles!
Poef.....gone! ©golfer
pi_180114782
registreer om deze reclame te verbergen
Uiteindelijk wel terechte eliminatie denk ik.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 05:54:16 #180
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180115461
Als je iets maakt dat je in een hap weg kan krijgen dan moet die hap ook wel héél lekker zijn.
Met dit gerecht was men ook bij de Taste weggestuurd.
pi_180116411
Vond het ook maar een vreemde keuze om dat te maken in een pressure test. Dan moet je wel met een soort 2.0 versie komen die echt bijzonder is, dat was dit duidelijk niet. Maar goed, gelukkig maar, want wilde liever dat die andere die er ook niet veel van bakte erin zou blijven.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 22:26:15 #182
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180130147
registreer om deze reclame te verbergen
Ik zit ook nog masterchef US seizoen 9 te kijken, da's wel een heel ander teamgevoel dan bij de Australiërs zeg :o
Steken elkaar tijdens teamopdrachten zelfs nog een mes in de rug.
  zondag 1 juli 2018 @ 14:54:36 #183
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_180162285
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 30% gewijzigd door uniekhoorn op 01-07-2018 15:01:34 ]
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_180181897
quote:
0s.gif Op zondag 1 juli 2018 14:54 schreef uniekhoorn het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dit inderdaad, ik begreep het ook niet. Het deed mij denken aan wanneer je klaar bent met eten en je alle kleine restjes bij elkaar gooit om het vervolgens in de container te gooien.
pi_180181908
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 22:26 schreef SiGNe het volgende:
Ik zit ook nog masterchef US seizoen 9 te kijken, da's wel een heel ander teamgevoel dan bij de Australiërs zeg :o
Steken elkaar tijdens teamopdrachten zelfs nog een mes in de rug.
ik vind al die Amerikaanse programma's altijd zo vreselijk nep, dat haalt al het kijkplezier wel weg. Sla de Amerikaanse versie daarom altijd maar over.
  maandag 2 juli 2018 @ 11:11:29 #186
40500 Sorella
moggûh,middag,avond,nacht
pi_180182720
Ik loop 4 afleveringen achter,

masterchef usa kijk ik ook in de hoop dat 1 van die opgedirkte hoog gehakte dames goed onderuit gaat :) oja en vanwege het backstabbing.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  maandag 2 juli 2018 @ 12:55:09 #187
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180184344
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 11:11 schreef Sorella het volgende:
Ik loop 4 afleveringen achter,

masterchef usa kijk ik ook in de hoop dat 1 van die opgedirkte hoog gehakte dames goed onderuit gaat :) oja en vanwege het backstabbing.
Ook zoiets, vooral met stillettohakken van 10cm achter het fornuis staan :')
Viel me bij masterchef Australia dan weer op dat ze allemaal dezelfde schoenen aanhadden bij de laatste teamopdracht, zwarte leren schoenen met waarschijnlijk ook nog een stalen neus ook aan het model te zien.
Als je dan per ongeluk je mes laat vallen hoef je in elk geval niet bang te zijn voor snijwonden in je voeten...
Heb dat zelf ook weleens gehad, geen snijwonden ofzo maar wel dat ik een mes liet vallen en die bijna op m'n voeten kreeg.
En ik slijp m'n messen zelf dus dat kan behoorlijk pijnvol worden als dat op je voet terecht komt.
  maandag 2 juli 2018 @ 13:16:40 #188
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180184639
Bij MC Australië hebben ze inderdaad altijd tijdens het koken veiligheidsschoenen aan.
Niet altijd even charmant bij de rest van de kleding, maar wel zo verstandig.
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 2 juli 2018 @ 15:05:33 #189
40500 Sorella
moggûh,middag,avond,nacht
pi_180186470
My kitchen rules australie dragen ze ook van die veiligheids schoenen.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  maandag 2 juli 2018 @ 21:22:29 #190
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180196581
Vraag me wel af hoe lang geleden het is opgenomen, valt me op dat uitvallers al best veel gedaan hebben in de tijd van het uitvallen en uitzending.
Sommigen hebben zelfs al een kookboek geschreven in die tijd of hebben al 2-3 stages bij grote sterrenrestaurants gelopen.

Verder mooi gerecht vandaag, alleen, als thuiskoks dat zo goed kunnen benaderen qua smaak en textuur, zijn die koks dan zo goed of is 't recept toch redelijk "simpel" ?
  maandag 2 juli 2018 @ 21:29:48 #191
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180197006
Opnames zijn altijd een half jaar voordat het wordt uitgezonden gedaan.
Poef.....gone! ©golfer
pi_180197019
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 21:22 schreef SiGNe het volgende:
Vraag me wel af hoe lang geleden het is opgenomen, valt me op dat uitvallers al best veel gedaan hebben in de tijd van het uitvallen en uitzending.
Sommigen hebben zelfs al een kookboek geschreven in die tijd of hebben al 2-3 stages bij grote sterrenrestaurants gelopen.

Verder mooi gerecht vandaag, alleen, als thuiskoks dat zo goed kunnen benaderen qua smaak en textuur, zijn die koks dan zo goed of is 't recept toch redelijk "simpel" ?
De opnames beginnen meestal ergens rond oktober/november, terwijl het meestal pas rond mei wordt uitgezonden, zit dus aardig wat tijd tussen
  maandag 2 juli 2018 @ 21:40:09 #193
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180197549
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 21:30 schreef gelestipjes het volgende:

[..]

De opnames beginnen meestal ergens rond oktober/november, terwijl het meestal pas rond mei wordt uitgezonden, zit dus aardig wat tijd tussen
Da's een behoorlijke tijd ja, hier in Nederland wordt 't meestal een week na de laatste opnamedag al uitgezonden, lopen ze een week of 6-8 voor op wat wij te zien krijgen.

Wel goed om te zien dat ze eigenlijk allemaal voor een baan in het restaurantwezen gaan en dat sommigen daar ook echt succesvol in zijn geworden, niet alleen de finalisten.
  maandag 2 juli 2018 @ 22:45:01 #194
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180200215
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 21:22 schreef SiGNe het volgende:

Verder mooi gerecht vandaag, alleen, als thuiskoks dat zo goed kunnen benaderen qua smaak en textuur, zijn die koks dan zo goed of is 't recept toch redelijk "simpel" ?
Ik denk dat deze 'thuiskoks' het niveau van thuiskok intussen al lang overschreden hebben en te vergelijken zijn met professionele koks.

Terechte eliminatie trouwens.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 2 juli 2018 @ 23:21:11 #195
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180201306
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 22:45 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik denk dat deze 'thuiskoks' het niveau van thuiskok intussen al lang overschreden hebben en te vergelijken zijn met professionele koks.

Terechte eliminatie trouwens.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vraag me ook af of ze naast het koken in de studio ook tussendoor masterclasses krijgen die wij niet te zien krijgen.
Lessen in opmaak enzo want soms heb je kandidaten die eerst een rommeltje van 't bord maken terwijl die dan een aflevering later opeens een prachtig bord neerzetten.

En inderdaad terechte eliminatie, en je hebt ook gelijk wat betreft de spoiler.
Gelukkig wel de top10 gehaald en mag dus ook met ¤10.000 van sponsor Coles naar huis, da's al 40% van het totale prijzengeld dat men in Nederland kan winnen :D
Dat vind ik wel jammer trouwens, dat de prijzen in Nederland bij dit soort shows altijd een beetje karig zijn, te weinig om echt een nieuwe start te kunnen maken...

Het begint nu wel ook het moment te worden dat er bij de eliminaties altijd iemand weggaat waarvan je eigenlijk wil dat die verder zou kunnen komen.
Van alle kandidaten zou het balen zijn als die weg zou moeten, er is niemand meer over die de finale niet zou kunnen halen.
  maandag 2 juli 2018 @ 23:42:12 #196
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180201765
Als je ziet hoegroot de productie en het budget is in Australië. Echt een multi-miljoenen productie van Endemol.
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 2 juli 2018 @ 23:56:24 #197
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180202042
En grote sponsors ook, Coles geeft daar zo maar even 100.000 dollar weg.
Masterchef Nederland was dacht ik gesponsord door de Plus maar dat kwam ook niet heel erg naar voren afgezien van een korte reclame "dit programma is gesponsord door..."
Zou men beter kunnen oppakken door Masterchef producten te verkopen en ingredienten van recepten in de aanbieding te gooien.
Beetje zoals de verse groentepakketten die je nu overal kan kopen.

Ik weet nu niet eens of er wel een Plus is in het dorp hier maar ik zou er een opzoeken als ze masterchef spullen en recepten zouden hebben.
  dinsdag 3 juli 2018 @ 01:11:24 #198
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_180202701
Autosponsors, supermarktsponsors, messensponsors etc.
Dit jaar geen Jaguar, maar Chevrolet. Iets minder prominent in beeld gebracht.
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 3 juli 2018 @ 13:47:57 #199
40500 Sorella
moggûh,middag,avond,nacht
pi_180209899
sponsors worden altijd smaakvol in beeld gebracht bij masterchef australie vind ik, meestal zie je alleen het logo en dat is het.
In amerika wordt er dan gezegd: pas op met de messen van .... dat je niet in je vingers snijdt zo scherp zijn ze van de fabriek af, of die pannen van .... bakken niet aan dus boter hoeft niet o.i.d.
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  dinsdag 3 juli 2018 @ 15:25:45 #200
40500 Sorella
moggûh,middag,avond,nacht
pi_180211854
Aangezien ik niet op tenplay kan komen kan ik dus ook niet zien of die erop staat maar als dat wel het geval is zou iemand die dan willen posten ?
Het recept van die indiase chef van butter chicken
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')