abonnement Unibet Coolblue
pi_178582327


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_178582364
Volgens Altcoin Today is de bear market bijna doorbroken en komt er een bull run aan....
Maar wanneer precies dat zeggen ze dan er weer niet bij o|O
pi_178582496
Eerlijk. Pornhub is natuurlijk wel een grote speler en het is zeker een mooie partner voor Verge.

Neemt niet weg dat het gehele gedoe rond Verge ontzettend vaag is. Ik ben hierdoor toch redelijk verrast dat Pornhub een samenwerking aangaat met Verge.

Ik zal zelf Verge nooit meer bezitten trouwens, tenzij ik een abonnement neem op Pornhub.
pi_178582586
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 17:53 schreef BadVlad het volgende:
Eerlijk. Pornhub is natuurlijk wel een grote speler en het is zeker een mooie partner voor Verge.

Neemt niet weg dat het gehele gedoe rond Verge ontzettend vaag is. Ik ben hierdoor toch redelijk verrast dat Pornhub een samenwerking aangaat met Verge.

Ik zal zelf Verge nooit meer bezitten trouwens, tenzij ik een abonnement neem op Pornhub.
Pornhub zal het een tijdje draaien en daarna afsluiten.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178582606
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 17:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pornhub zal het een tijdje draaien en daarna afsluiten.
Zou ook kunnen dat dit een PR-stuntje is en Verge aan Pornhub betaald hiervoor.
pi_178582665
Het is niet enkel Pornhub he. :)
pi_178582672
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:01 schreef pnxsinned het volgende:
Het is niet enkel Pornhub he. :)
Ook al die klonen?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178582697
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:02 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ook al die klonen?
Ik denk alles van Mindgeek :)
Iig top 3

Mindgeek will initially accept the coins at three of its sites--Pornhub, Brazzers, and Nutaku, an adult gaming portal. Other sites will follow.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 17-04-2018 18:03:55 ]
pi_178582730
Other sites will follow! *O*
pi_178582744
https://ift.tt/2H6pl9N

Andere coins zijn al jaren geaccepteerd :') mooie truc weer.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178582792
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:06 schreef JeSuisDroppie het volgende:
https://ift.tt/2H6pl9N

Andere coins zijn al jaren geaccepteerd :') mooie truc weer.
BTC neem ik aan dan of?
If more, fck deze shit dan. Gaat 0,0 doen :D
pi_178582811
You guys do realize that no matter how much you make fun of Verge... their logo is going to be all up in your face while you’re searching for the next vid to jerk off to... Every time you cum from here on in you will see that Verge symbol flash in front of your eyes! Even when you’re with another human being... your cum face will be followed by “oh fucking Verge!”-face.

Hahahaha
pi_178582844
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:10 schreef pnxsinned het volgende:
You guys do realize that no matter how much you make fun of Verge... their logo is going to be all up in your face while you’re searching for the next vid to jerk off to... Every time you cum from here on in you will see that Verge symbol flash in front of your eyes! Even when you’re with another human being... your cum face will be followed by “oh fucking Verge!”-face.

Hahahaha
_O-
pi_178582883
Gaat sneller omhoog dan ik dacht. :D
pi_178582922
pi_178582949
Hoe is het eigenlijk afgelopen met die 'hack' / 51% aanval op Verge? Is dat opgelost?
pi_178582962
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:17 schreef KappenBakken het volgende:
Hoe is het eigenlijk afgelopen met die 'hack' / 51% aanval op Verge? Is dat opgelost?
Jah, tepelklemmetje op de blockchain gezet.
pi_178583011
Wat wel raar is is dat Verge helemaal van Tradingview.com verdwenen is.
pi_178583047
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:21 schreef Raskolnikow het volgende:
Wat wel raar is is dat Verge helemaal van Tradingview.com verdwenen is.
Vind je gek? Tradingview gaat zondags met de Bijbel naar de kerk
Vakman pur sang
pi_178583050
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Vind je gek? Tradingview gaat zondags met de Bijbel naar de kerk
Oh, dat wist ik niet. :D
pi_178583323
Heeft Mindgeek ook aangegeven wat ze met die XVGs gaan doen wanneer ze die binnenkrijgen? Lijkt me sterk dat ze hodlen, dus waarschijnlijk meteen omzetten naar USD of BTC wat weer neerwaartse druk oplevert voor de prijs van XVG :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_178583393
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:38 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Heeft Mindgeek ook aangegeven wat ze met die XVGs gaan doen wanneer ze die binnenkrijgen? Lijkt me sterk dat ze hodlen, dus waarschijnlijk meteen omzetten naar USD of BTC wat weer neerwaartse druk oplevert voor de prijs van XVG :')
Geld wat wordt verdiend wordt ook weer uitgegeven, dat is altijd al zo geweest.
pi_178583517
Kunnen we stellen dat Verge het opgehaalde geld betaald heeft aan Pornhub zodat ze xvg accepteren? Soort sponsordeal ofzo. Een crowdfund om hun eigen marketing te betalen :')
pi_178583702
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:47 schreef ChickenMan het volgende:
Kunnen we stellen dat Verge het opgehaalde geld betaald heeft aan Pornhub zodat ze xvg accepteren? Soort sponsordeal ofzo. Een crowdfund om hun eigen marketing te betalen :')
What else is new?

Zo'n beetje elke coin heeft z'n marketing gecrowdfund. ICO's noemen ze dat, pre-sale om precies te zijn.
pi_178583747
Al die haat op verge :D

Tussendoor staan ze wel even flink in de spotlight. Ook hier worden complete topics volgeschreven over verge.

Een samenwerking met pornhub is niet per definitie slecht, zo zou VHS de standaard zijn geworden ten koste van het technische betere Betamax mede door de porno industrie.

Ik heb geen verge, maar snap noet zo goed waarom de focus zo moet liggen op hoe kut het allemaal wel niet is. Alle crypto ontwikkelingen zijn naar mijn idee positief voor de adoptie als geheel.

Dus, steek liever je energie in het afzijken van bestande concurrerende diensten in plaats van crypto.
pi_178583841
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:58 schreef Roellie80 het volgende:
Al die haat op verge :D

Tussendoor staan ze wel even flink in de spotlight. Ook hier worden complete topics volgeschreven over verge.

Een samenwerking met pornhub is niet per definitie slecht, zo zou VHS de standaard zijn geworden ten koste van het technische betere Betamax mede door de porno industrie.

Ik heb geen verge, maar snap noet zo goed waarom de focus zo moet liggen op hoe kut het allemaal wel niet is. Alle crypto ontwikkelingen zijn naar mijn idee positief voor de adoptie als geheel.

Dus, steek liever je energie in het afzijken van bestande concurrerende diensten in plaats van crypto.
Mensen zeiken omdat het een teleurstelling is. Eentje waar Vergins voor hebben betaald.

Opzich is het goed dat er een cryptobetaling wordt geaccepteerd, maar gaan er daadwerkelijk mensen die crypto hebben betalen voor porno? Volgens mij is dat een heel andere doelgroep.
pi_178583862
Ik denk dat die dump wel mee gaat vallen eigenlijk, ik verwacht dat Verge gewoon door gaat groeien. Ja af en toe wel erg shady maar ze zijn niet de enige daarin.
Verder toch een grote markt en heel veel publiciteit en ik denk ik het algemeen goed voor crypto. We gaan het zien
pi_178583931
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:58 schreef Roellie80 het volgende:
Al die haat op verge
Dus, steek liever je energie in het afzijken afzeiken van bestaande concurrerende diensten in plaats van crypto.
geloofwaardigheid/beeldvorming van crypto?
zo stelt de media steevast dat BTC en andere anonieme coins perfect zijn voor alles wat op het darkweb gebeurt....
zolang dit niet verandert/aangepakt wordt zal crypto nog flinke stappen moeten zetten om volledig geaccepteerd te worden...
pi_178584136
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:03 schreef illusions het volgende:

[..]

Mensen zeiken omdat het een teleurstelling is. Eentje waar Vergins voor hebben betaald.

Opzich is het goed dat er een cryptobetaling wordt geaccepteerd, maar gaan er daadwerkelijk mensen die crypto hebben betalen voor porno? Volgens mij is dat een heel andere doelgroep.
Ik denk dat het vooral een slimme move was van PH, marketing naar een jong (nieuw) publiek. Er nog voor betaalt krijgen ook. Plus misschien maken nog wel een paar mensen gebruik van die nieuwe payment processor.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178584458
Maar waarom hadden ze nou die $75 miljoen nodig? Zijn dat de kosten van een Pornhub partnership?
pi_178584620
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:06 schreef SMS303 het volgende:

[..]

geloofwaardigheid/beeldvorming van crypto?
zo stelt de media steevast dat BTC en andere anonieme coins perfect zijn voor alles wat op het darkweb gebeurt....
zolang dit niet verandert/aangepakt wordt zal crypto nog flinke stappen moeten zetten om volledig geaccepteerd te worden...
Het is toch niet slecht voor de geloofwaardigheid wanneer een grote site Verge als betaalmiddel accepteert?

En wat betreft de beeldvorming. Vanmorgen kwam het IMF nog met positieve beeldvorming
https://www.nu.nl/economi(...)an-cryptomunten.html

Het komt allemaal wel goed, ik denk dat de meeste hier te snel willen. Het heeft nog wat jaartjes nodig voor de grootschalige adoptie. ZIe het als extra tijd nog goedkoop in te kunnen stappen
pi_178585703
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:29 schreef Gehrman het volgende:
Maar waarom hadden ze nou die $75 miljoen nodig? Zijn dat de kosten van een Pornhub partnership?
75 miljoen Verge toch?
pi_178585808
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 17:20 schreef KappenBakken het volgende:
Wel apart dat Pornhub niet al langer crypto accepteert, had ik wel verwacht.
Ze moeten natuurlijk wel een incentive hebben. Het brengt een hoop met zich mee als je je producten voor crypto wil verkopen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178585863
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:14 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

75 miljoen Verge toch?
Ah ik dacht al :P
pi_178585910
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:19 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ah ik dacht al :P
Ja, totaal iets van $12 geloof ik :P
pi_178585956
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, totaal iets van $12 geloof ik :P
_O-
pi_178585994
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, totaal iets van $12 geloof ik :P
EOY
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178586564
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:35 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het komt allemaal wel goed, ik denk dat de meeste hier te snel willen. Het heeft nog wat jaartjes nodig voor de grootschalige adoptie. ZIe het als extra tijd nog goedkoop in te kunnen stappen
Nou hier wordt ik toch wel steeds kritischer op.
Blockchain Technology bestaat toch alweer 7 jaar.
Als het betaalmiddel voor een pornosite momenteel de grootste prestatie is dan vrees ik het ergste (sarcastisch)

Blockchain zal zeker blijven, een paar goede standaarden blijven over.
De handel in virtuele valuta en minen hiervan zou idd weleens de grootste bubbel sinds golman sachs kunnen worden.
Vakman pur sang
  Eindredactie Games dinsdag 17 april 2018 @ 20:49:18 #39
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178586577
nieuwe meme incummminnnnnggggg
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178586728
quote:
4s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:49 schreef Oscar. het volgende:
nieuwe meme incummminnnnnggggg
[ afbeelding ]
BTC duikt als een mofo nu dus erg hoog is het haar van Marge niet geworden....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Eindredactie Games dinsdag 17 april 2018 @ 21:01:57 #41
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178586883
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:55 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

BTC duikt als een mofo nu dus erg hoog is het haar van Marge niet geworden....
nounounou
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178586971
mofomo
pi_178587665
reverse head en shoulders weet je.
  dinsdag 17 april 2018 @ 21:37:58 #44
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178587756
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:06 schreef JeSuisDroppie het volgende:
https://ift.tt/2H6pl9N

Andere coins zijn al jaren geaccepteerd :') mooie truc weer.
Is alweer ontkracht. PH heeft nooit andere crypto's geaccepteerd.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_178588444
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:35 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het is toch niet slecht voor de geloofwaardigheid wanneer een grote site Verge als betaalmiddel accepteert?

En wat betreft de beeldvorming. Vanmorgen kwam het IMF nog met positieve beeldvorming
https://www.nu.nl/economi(...)an-cryptomunten.html

Het komt allemaal wel goed, ik denk dat de meeste hier te snel willen. Het heeft nog wat jaartjes nodig voor de grootschalige adoptie. ZIe het als extra tijd nog goedkoop in te kunnen stappen
quote:
In opkomende economieën kan dit volgens Lagarde weer helpen bij het garanderen van eigendomsrechten en het creëren van een gunstig investeringsklimaat.

nogmaals... vechain...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-04-2018 22:11:42 ]
pi_178588974
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:10 schreef pnxsinned het volgende:
You guys do realize that no matter how much you make fun of Verge... their logo is going to be all up in your face while you’re searching for the next vid to jerk off to... Every time you cum from here on in you will see that Verge symbol flash in front of your eyes! Even when you’re with another human being... your cum face will be followed by “oh fucking Verge!”-face.

Hahahaha
:') _O_
Al die vechainshillers hier beginnen wel vermoeiend te worden.

[ Bericht 3% gewijzigd door Jed1Gam op 17-04-2018 22:49:23 ]
pi_178589353
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 21:34 schreef iloveshitcoins het volgende:
reverse head en shoulders weet je.
ManWithoutShoulders
Lambo of Rekt
pi_178589401
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 21:34 schreef iloveshitcoins het volgende:
reverse head en shoulders weet je.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  † In Memoriam † dinsdag 17 april 2018 @ 23:01:42 #49
230491 Zith
pls tip
pi_178589462
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 17:53 schreef BadVlad het volgende:
Eerlijk. Pornhub is natuurlijk wel een grote speler en het is zeker een mooie partner voor Verge.

Het is geen partnership joh, verge heeft gewoon betaald om een payment channel te mogen zijn, daarom hadden ze die miljoenen nodig.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178589522
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:01 schreef Zith het volgende:

[..]

Het is geen partnership joh, verge heeft gewoon betaald om een payment channel te mogen zijn, daarom hadden ze die miljoenen nodig.
Dit ja... en niemand die daar in verge gaat betalen.
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † dinsdag 17 april 2018 @ 23:05:50 #51
230491 Zith
pls tip
pi_178589553
Trouwens, ben vandaag gepromoveerd *O* *O* *O* *O*

Mag mij nu Dr Zith noemen 8-)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178589580
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:05 schreef Zith het volgende:
Trouwens, ben vandaag gepromoveerd *O* *O* *O* *O*

Mag mij nu Dr Zith noemen 8-)
Feli, waarin?
Lambo of Rekt
pi_178589597
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 21:34 schreef iloveshitcoins het volgende:
reverse head en shoulders weet je.
Die hadden we begin februari ook. Zegt allemaal niets. TA :')
pi_178589620
Ltc gaat wel lekker...
  † In Memoriam † dinsdag 17 april 2018 @ 23:09:19 #55
230491 Zith
pls tip
pi_178589621
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Feli, waarin?
Economie, wat meer specifiek 'Economics of Science'
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178589647
Zal me benieuwen waneer hij terug is rond 180.

Come on ltc
pi_178589679
Zonet ff op pornhub gekeken..
Hele tijd dat logo on bet beeld..
Fappen word nokit meer herzelfde jammer genoeg.

Terug naar xhamster
pi_178589689
En toetsen schoon maken
pi_178589695
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:09 schreef Zith het volgende:

[..]

Economie, wat meer specifiek 'Economics of Science'
Gefeliciteerd.

Nu verwachten we wel betere beleggingstips he :')
Vakman pur sang
pi_178589740
Sleuteloverdracht over 3 weken *O*
pi_178589755
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:16 schreef MaGNeT het volgende:
Sleuteloverdracht over 3 weken *O*
Top!! Waaro?

Fryslân boppe?
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:18:11 #62
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178589769
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:58 schreef Roellie80 het volgende:
Al die haat op verge :D

Tussendoor staan ze wel even flink in de spotlight. Ook hier worden complete topics volgeschreven over verge.

Een samenwerking met pornhub is niet per definitie slecht, zo zou VHS de standaard zijn geworden ten koste van het technische betere Betamax mede door de porno industrie.

Ik heb geen verge, maar snap noet zo goed waarom de focus zo moet liggen op hoe kut het allemaal wel niet is. Alle crypto ontwikkelingen zijn naar mijn idee positief voor de adoptie als geheel.

Dus, steek liever je energie in het afzijken van bestande concurrerende diensten in plaats van crypto.
Zeker een goed punt, helaas weer een argument van de conservatieve kant om het aan te vallen: Terrorisme, wapens, drugs en nu porn: Gelukkig een onbekende coin in de business crypto wereld (stel je voor, dat pornhub Ethereum had aangekondingd owowowow *) maar wel weer marketing voor cryptos: Gelukkig heeft de nieuwe crypto revolutie een oplossing voor alles: Geniet van je Verge winst voor nu en wees blij in deze mooie wereld te zitten, die zoveel mogelijkheden heeft ^O^

Laten we op z'n minst een beetje meer respect en interesse tonen naar mekaar op dit forum en de finaniele wereld in het algemeen ;) Seems wishfull thinking, the horizon is ur limit O+
The best firms advertise the least...
pi_178589774
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:17 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Top!! Waaro?

Fryslân boppe?
Jazeker :)

Ik lees hier altijd van die spannende verhalen van mensen die naar Thailand emigreren als ze met pensioen gaan maar ik hou het wat dichter bij m'n oorsprong :P
pi_178589788
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:18 schreef edcetera het volgende:


Laten we op z'n minst een beetje meer respect en interesse tonen naar mekaar op dit forum en de finaniele wereld in het algemeen ;) Seems wishfull thinking, the horizon is ur limit O+
Ach pleurt toch op.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178589820
quote:
12s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ach pleurt toch op.
oO<
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:21:51 #66
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178589822
Hoe is het met Verge afgelopen?
pi_178589826
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:21 schreef leolinedance het volgende:
Hoe is het met Verge afgelopen?
Keihard klaargekomen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178589827
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:21 schreef leolinedance het volgende:
Hoe is het met Verge afgelopen?
Nou, pak er maar een tissue bij...
pi_178589838
De koers is nu wat slap na het hoogtepunt.
pi_178589854
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:23 schreef MaGNeT het volgende:
De koers is nu wat slap na het hoogtepunt.
Hopelijk kunnen we hem weer omhoog krijgen.
pi_178589857
Verge :+
Lambo of Rekt
pi_178589859
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:21 schreef leolinedance het volgende:
Hoe is het met Verge afgelopen?
Gaat op en neer
pi_178589888
Wanneer gaan we moen jongens, mei? dat zou betekenen in de wavesmaand.
Lambo of Rekt
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:27:02 #74
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178589892
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:09 schreef Zith het volgende:

[..]

Economie, wat meer specifiek 'Economics of Science'
Congrats ^O^

Ga je nu binnenkort het Ere-Doctoraat: "Economics of FinTech Sciene" krijgen via the "Satoshi Nakamoto University of Japan". ;)
The best firms advertise the least...
pi_178589913
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:26 schreef EggsTC het volgende:
Wanneer gaan we moen jongens, mei? dat zou betekenen in de wavesmaand.
Hopelijk ook voor Verge, maar ik weet niet of ik dat hard kan maken.
pi_178589940
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Jazeker :)

Ik lees hier altijd van die spannende verhalen van mensen die naar Thailand emigreren als ze met pensioen gaan maar ik hou het wat dichter bij m'n oorsprong :P
Haha buur... mooi hier zo! Ruimte rust heerlijk
pi_178589971
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:29 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Haha buur... mooi hier zo! Ruimte rust heerlijk
Ja, maar als ik het zou kunnen zou ik beiden doen.
Lambo of Rekt
pi_178589972
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:26 schreef EggsTC het volgende:
Wanneer gaan we moen jongens, mei? dat zou betekenen in de wavesmaand.
Uitgesteld naar juni die wavesmaand..

Hebben ze van Verge afgekeken dat uitstellen
pi_178590015
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:28 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]
ik weet niet of ik dat hard kan maken.
Geen probleem met pornhub...
pi_178590038
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar als ik het zou kunnen zou ik beiden doen.
Zo'n Thaise ladyboy trekt me niet zo.
Pun intended.
pi_178590058
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:29 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Haha buur... mooi hier zo! Ruimte rust heerlijk
Als er ineens een nerd van bijna 2 meter met een paar fretten bij je in de buurt komt wonen dan is er een kans...
pi_178590074
Ik denk dat Maikuuul wel een Pornhubje kan gebruiken, die zit al een week lang 8 uur lang stil op een matje in Zuid Oost Azië, die zal wel op springen staan
pi_178590116
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:05 schreef Zith het volgende:
Trouwens, ben vandaag gepromoveerd *O* *O* *O* *O*

Mag mij nu Dr Zith noemen 8-)
Leuk dat er ook een Dr in het topic Zith *O*
pi_178590119
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo'n Thaise ladyboy trekt me niet zo.
Pun intended.
Lambo of Rekt
pi_178590180
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:09 schreef Zith het volgende:

[..]

Economie, wat meer specifiek 'Economics of Science'
Gefeliciteerd B:)B
pi_178590248
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 18:38 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Heeft Mindgeek ook aangegeven wat ze met die XVGs gaan doen wanneer ze die binnenkrijgen? Lijkt me sterk dat ze hodlen, dus waarschijnlijk meteen omzetten naar USD of BTC wat weer neerwaartse druk oplevert voor de prijs van XVG :')
Het zou mooi zijn als je ook uitbetalen aan in verge.

Content makers die nu hun geld verdienen op P0rnhub zouden dan de optie hebben verge te krijgen.
  dinsdag 17 april 2018 @ 23:52:08 #88
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178590255
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:26 schreef EggsTC het volgende:
Wanneer gaan we moen jongens, mei? dat zou betekenen in de wavesmaand.
Waves promo crew is druk bezig met fotosessies van Mc Donalds medewerkers in Rusland en Managers na hun werk: Update en partnership published soon :9~ ^O^

Always new partnership release ;)

(nu nog die web-based interface updaten :( )
The best firms advertise the least...
pi_178590403
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 19:29 schreef Gehrman het volgende:
Maar waarom hadden ze nou die $75 miljoen nodig? Zijn dat de kosten van een Pornhub partnership?
voor sunerok zijn taxes en de rest naar pornhub dan mag je een payment provider worden van pornhub blijkbaar.

kan je geen partnership noemen.
als ik bol.com 5 miljoen geef dan mag ik ook mijn coin wel als betaalmiddel laten gebruiken.

wel "slim" gedaan.....
een service kopen en het een grote partnership noemen.
pi_178590428
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:05 schreef Zith het volgende:
Trouwens, ben vandaag gepromoveerd *O* *O* *O* *O*

Mag mij nu Dr Zith noemen 8-)
Gefeliciteerd.
pi_178590554
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:02 schreef Predator38 het volgende:

[..]

voor sunerok zijn taxes en de rest naar pornhub dan mag je een payment provider worden van pornhub blijkbaar.

kan je geen partnership noemen.
als ik bol.com 5 miljoen geef dan mag ik ook mijn coin wel als betaalmiddel laten gebruiken.

wel "slim" gedaan.....
een service kopen en het een grote partnership noemen.
Ja, dat die coin nog niet allang begraven is...
Lambo of Rekt
pi_178590609
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:16 schreef MaGNeT het volgende:
Sleuteloverdracht over 3 weken *O*
Nice. Heb je een kamer voor mij? Ik betaal in Waves.
pi_178590615
quote:
9s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:25 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Nice. Heb je een kamer voor mij? Ik betaal in Waves.
Sorry, Hielke en Sietse krijgen ieder 1 kamer...
pi_178590622
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Sorry, Hielke en Sietse krijgen ieder 1 kamer...
Nou. Mag je niet in mijn Lambo rijden. :(
  woensdag 18 april 2018 @ 00:27:58 #95
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178590628
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:02 schreef Predator38 het volgende:

als ik bol.com 5 miljoen geef dan mag ik ook mijn coin wel als betaalmiddel laten gebruiken.

Dat betwijfel ik. Die gasten deden vorig jaar 1,6 miljard omzet.
  woensdag 18 april 2018 @ 00:29:59 #96
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178590649
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Sorry, Hielke en Sietse krijgen ieder 1 kamer...
Heten je fretten zo?
  woensdag 18 april 2018 @ 00:31:04 #97
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178590657
Ik ga trouwens een nieuwe koffiemachine kopen. Was banshee er nog maar, kon zijn tips wel gebruiken

:{
pi_178590675
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:29 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Heten je fretten zo?
Uiteraard, vernoemd naar de legendarische schippers van het Kamelenjong.
pi_178590686
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik. Die gasten deden vorig jaar 1,6 miljard omzet.
50 miljoen dan.... alles is te koop blijkt maar weer 😉
pi_178590695
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 23:51 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Het zou mooi zijn als je ook uitbetalen aan in verge.

Content makers die nu hun geld verdienen op P0rnhub zouden dan de optie hebben verge te krijgen.
daar was geen geld meer voor na sunerok zijn taxes 😂
pi_178590755
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:36 schreef Predator38 het volgende:

[..]

daar was geen geld meer voor na sunerok zijn taxes 😂
De belasting is in ieder geval tevreden.
pi_178591046
Ik zit eraan te denken om als experiment wat BTC te reserveren voor een pure ''buy the rumor, sell the news''-strategie gedurende enkele maanden.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 april 2018 @ 01:51:25 #103
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178591085
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:37 schreef chroestjov het volgende:
Ik zit eraan te denken om als experiment wat BTC te reserveren voor een pure ''buy the rumor, sell the news''-strategie gedurende enkele maanden.
succes
pi_178591087
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:37 schreef chroestjov het volgende:
Ik zit eraan te denken om als experiment wat BTC te reserveren voor een pure ''buy the rumor, sell the news''-strategie gedurende enkele maanden.
EOS
pi_178591101
pi_178591161
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

EOS
Ik moet eerst nog wat standaardvoorwaarden uitwerken (bijvoorbeeld: minimaal hoeveel dagen van tevoren nog instappen en hoeveel stijging mag het al doorgemaakt hebben in de afgelopen tijd) en een site vinden waar alle ''events'' overzichtelijk staan vermeld.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178591167
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:37 schreef chroestjov het volgende:
Ik zit eraan te denken om als experiment wat BTC te reserveren voor een pure ''buy the rumor, sell the news''-strategie gedurende enkele maanden.
Succes
pi_178591169
Hebben jullie GRS gezien (groestlcoin).


Volume (24h): $303.694.000 USD
Market Cap: $93.422.712 US

En nee ik heb volume en marketcap niet omgewisseld.
Snel maar verkocht voordat de pump over is.

[ Bericht 67% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 02:30:30 ]
pi_178591476
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:02 schreef Predator38 het volgende:

[..]

voor sunerok zijn taxes en de rest naar pornhub dan mag je een payment provider worden van pornhub blijkbaar.

kan je geen partnership noemen.
als ik bol.com 5 miljoen geef dan mag ik ook mijn coin wel als betaalmiddel laten gebruiken.

wel "slim" gedaan.....
een service kopen en het een grote partnership noemen.
Zouden meer coins moeten doen, dan kreeg het allemaal nog eens wat praktisch nut.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178592752
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:37 schreef chroestjov het volgende:
Ik zit eraan te denken om als experiment wat BTC te reserveren voor een pure ''buy the rumor, sell the news''-strategie gedurende enkele maanden.
Moet je altijd doen. In de munt en eruit
pi_178592765
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 03:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zouden meer coins moeten doen, dan kreeg het allemaal nog eens wat praktisch nut.
Links om of rechts om ga je als nieuwkomer toch betalen. Dat snappen een hoop mensen niet. Voor 2 miljoen euro was dit een koopje.

Hopelijk stappen meer coins of tokens naar het echte werk in plaats van theorie.
pi_178592807
Prima partner hoor dat Pornhub. Maar het is mij een raadsel waar die 75 miljoen Verge voor was. Al met al laat Sunerok zijn eigen community alweer lekker vallen. Gouden bergen beloven, maar alleen met een betalingsoptie bij Pornhub komen. :')

En ik snap niet waarom Pornhub ermee in zee is gegaan. Hebben ze de hack wel meegekregen bijvoorbeeld?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178592922
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:26 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Sorry, Hielke en Sietse krijgen ieder 1 kamer...
Gaat zo een wolf ook achter fretten aan of zijn die te snel voor 'm?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 08:04:40 ]
pi_178592937
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 07:39 schreef dimmak het volgende:
Prima partner hoor dat Pornhub. Maar het is mij een raadsel waar die 75 miljoen Verge voor was. Al met al laat Sunerok zijn eigen community alweer lekker vallen. Gouden bergen beloven, maar alleen met een betalingsoptie bij Pornhub komen. :')

En ik snap niet waarom Pornhub ermee in zee is gegaan. Hebben ze de hack wel meegekregen bijvoorbeeld?
Als ze niet eens de moeite nemen de git commit history te lezen zullen ze de hack ook niet mee hebben gekregen nee.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178593246
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 00:31 schreef leolinedance het volgende:
Ik ga trouwens een nieuwe koffiemachine kopen. Was banshee er nog maar, kon zijn tips wel gebruiken

:{
Wat is er met hem gebeurd? Uitgecasht met verlies? Of gewoon nooit meer gepost?
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  † In Memoriam † woensdag 18 april 2018 @ 08:54:57 #116
230491 Zith
pls tip
pi_178593415
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 08:35 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Wat is er met hem gebeurd? Uitgecasht met verlies? Of gewoon nooit meer gepost?
Die zit op de Bahamas nu met zijn romige dukaten.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 18 april 2018 @ 09:12:20 #117
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178593644
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 07:39 schreef dimmak het volgende:
Prima partner hoor dat Pornhub. Maar het is mij een raadsel waar die 75 miljoen Verge voor was. Al met al laat Sunerok zijn eigen community alweer lekker vallen. Gouden bergen beloven, maar alleen met een betalingsoptie bij Pornhub komen. :')

En ik snap niet waarom Pornhub ermee in zee is gegaan. Hebben ze de hack wel meegekregen bijvoorbeeld?
Die 75 mil was volgens mij voor het promo materiaal en wat boeit PH het nou om een betaaloptie toe te voegen, daar gaat toch geen hond gebruik van maken. Lekker makkelijk 75 mil cashen ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  † In Memoriam † woensdag 18 april 2018 @ 09:42:26 #118
230491 Zith
pls tip
pi_178594140
Als een payment channel tegenwoordig een partnership is dan is de partnership meme nu wel op het hoogte punt. Enige manier om dat te overtreffen is om advertenties op google partnerships te noemen.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178594330
Bitcoin pumpje weer ineens. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178594360
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 09:50 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin pumpje weer ineens. :P
Jep, moentje, naar 300k
Lambo of Rekt
  woensdag 18 april 2018 @ 10:27:28 #121
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178595027
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 09:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, moentje, naar 300k
Lisk gaat lekker op het moment, Eggs. Als het $ 20 aantikt doe ik het van de hand.

Bij welk bedrag dump jij ze?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 10:31:29 #122
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178595096
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:27 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Lisk gaat lekker op het moment, Eggs. Als het $ 20 aantikt doe ik het van de hand.

Bij welk bedrag dump jij ze?
Eggs neemt ze mee zijn graf in, never sell!
  woensdag 18 april 2018 @ 10:32:31 #123
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178595130
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Eggs neemt ze mee zijn graf in, never sell!
:D Volgens mij had hij al een deel omgezet in een andere munt.
pi_178595204
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:27 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Lisk gaat lekker op het moment, Eggs. Als het $ 20 aantikt doe ik het van de hand.

Bij welk bedrag dump jij ze?
Bij 30 dollar hielden we hem zelfs nog vast. :P
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 18 april 2018 @ 10:35:59 #125
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178595227
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:35 schreef dimmak het volgende:

[..]

Bij 30 dollar hielden we hem zelfs nog vast. :P
Ik wist niet eens dat het al zo hoog had gestaan.
pi_178595254
quote:
11s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:35 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ik wist niet eens dat het al zo hoog had gestaan.
https://athda.com/Currencies/LSK
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178595288
Eggs _O_
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 10:40:32 #128
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178595361
quote:
11s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:35 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ik wist niet eens dat het al zo hoog had gestaan.
Dat was echt een spike toen die ergens op een nieuwe exchange kwam. Toen ik wakker werd was de spike alweer weg :P
pi_178595380
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:27 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Lisk gaat lekker op het moment, Eggs. Als het $ 20 aantikt doe ik het van de hand.

Bij welk bedrag dump jij ze?
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Eggs neemt ze mee zijn graf in, never sell!
Ongeveer dit :P

Ik hodl ze tot minimaal eoy.
Lambo of Rekt
  woensdag 18 april 2018 @ 10:50:20 #130
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178595584
BCH ook weer een pumpje, nog even doorzetten en dan kan ik die troep weer snel verpatsen met wat winst _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178595716
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:40 schreef Kyran het volgende:
Dat was echt een spike toen die ergens op een nieuwe exchange kwam. Toen ik wakker werd was de spike alweer weg :P
32 euro raakte hij voor het relaunch event. Toen schommelde hij al een week rond die prijs. Alleen kwam de sell off al 3 dagen voor het event. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178595750
quote:
14s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[..]

Ongeveer dit :P

Ik hodl ze tot minimaal eoy.
Zit godverdomme nog steeds op die 100$ in maart te wachten.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178595897
quote:
8s.gif Op woensdag 18 april 2018 10:57 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Zit godverdomme nog steeds op die 100$ in maart te wachten.
Ik ook 8.gif

Ik wijt het aan de crash, zonder dat hadden we al op 100K usd per lisk gezeten :(
Lambo of Rekt
pi_178595942
Gewoon slecht jongens... zagen jullie die crash niet aankomen? Valt me erg tegen.
pi_178595950
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:07 schreef pnxsinned het volgende:
Gewoon slecht jongens... zagen jullie die crash niet aankomen? Valt me erg tegen.
Nou we zagen m wel aankomen, maar dat het zo extreem zou zijn... Het was 2014 all over.
Lambo of Rekt
pi_178595962
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 09:42 schreef Zith het volgende:
Als een payment channel tegenwoordig een partnership is dan is de partnership meme nu wel op het hoogte punt. Enige manier om dat te overtreffen is om advertenties op google partnerships te noemen.
Wanneer is iets wel een "partnership" volgens jou?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 18 april 2018 @ 11:09:44 #137
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178595982
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik ook [ afbeelding ]

Ik wijt het aan de crash, zonder dat hadden we al op 100K usd per lisk gezeten :(
Dat was wel lekker geweest. Gewoon lekker afwachten. Ik zie wel waar dat schip strand.

quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:07 schreef pnxsinned het volgende:
Gewoon slecht jongens... zagen jullie die crash niet aankomen? Valt me erg tegen.
Nee ik zag hem niet aankomen. Niet zo ernstig in ieder geval als dat hij was.
Valt mij sowieso van Lisk een beetje tegen. Ik had er meer van verwacht tot nu toe.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_178596034
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:09 schreef Komakie het volgende:
Valt mij sowieso van Lisk een beetje tegen. Ik had er meer van verwacht tot nu toe.
Ik ook, ze gaan te langzaam, maargoed nu zit ik dat laatste beetje tot die sidechains ook wel uit.
Lambo of Rekt
pi_178596038
Emercoin +50% .
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 18 april 2018 @ 11:16:53 #140
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178596116
Naja, ten opzichte van Waves doet Lsk het helemaal niet beroerd. Van Waves had ik nooit verwacht dat het ooit nog zo laag zou komen te staan. En dat met een hyperactief gepassioneerd team, die alle beloften nakomen.

Snap echt niet waarom dat nog niet op $ 317, 56 staat. :P

Die jongens van Lisk hebben toch wel een paar steken laten vallen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:21:49 #141
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596196
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:08 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Wanneer is iets wel een "partnership" volgens jou?
Partnership wordt zo gepast en ongepast gebruikt in cryptowereld dat alles onder partnership valt tegenwoordig.

Ja, daar kom ik weer met DNV GL en VeChain.

Voordeel voor VeChain: Zij hebben toegang tot alle klanten van DNV GL, dus kunnen hun product beter verkopen. Daarnaast versterkt het de positie van VeChain om een grote naam als DNV GL achter je te hebben staan.

Voordeel voor DNV GL: Zij kunnen hun klanten iets unieks aanbieden door VeChain te integreren in hun data management systemen. Zij blijven innovatief. Door als tussenpersoon te dienen halen zij de "angst" bij bedrijven weg door direct met een Chinese start-up in zee te gaan.

Dat is in mijn ogen een partnership. Betalen om je eigen payment gateway op een pornosite te zetten hoor daar niet tussen.

Nogmaals. Ik zeg niet dat PornHub deal slecht is. Als Verge dit had gedaan zonder alle bombarie, bedelen om geld en van de daken te roepen dat dit het beste ooit gaat zijn en de cryptowereld op zijn kop zou zetten ..... dan was het een prima deal geweest.

Als je eerst miljoenen moet bedelen bij je gebruikers om dan alleen maar met een payment gateway op een pornosite komt dan kan je toch wat kritiek verwachten? Daarnaast is Verge zo ondoorzichtig als het maar kan zijn. Niemand weet wat er met al het geld is gebeurd. Dat hele gebeuren over Ledger was ook al bullshit, dus waar is het geld gebleven?

Ik twijfel ook of dit invloed gaat hebben op de prijs (behalve dat dat er malloten weer gaan inkopen met de verwachting dat het nog verder gaat stijgen).

Hoeveel gebruikers van PornHub betalen hiervoor?
Hoeveel van deze gebruikers weten wat crypto is?
Hoeveel van deze gebruikers weten hoe je aan crypto kan komen?

Hoeveel van deze gebruikers vallen af omdat je je opeens moet registeren op een exchange, waarschijnlijk een KYC moet invullen, BTC/ETH moet kopen, BTC/ETH om moet zetten in Verge, een wallet moet aanmaken, je Verge naar een wallet moet sturen en dan pas echt gebruik kan maken dit feature?

Dat het en mooie reclamestunt was is prima en dat iedereen die op PornHub komt nu een leuke Verge logo ziet is ook slim gedaan, maar daar is het ook echt wel mee gezegd in mijn ogen.
pi_178596227
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:21 schreef Kyran het volgende:
Partnership wordt zo gepast en ongepast gebruikt in cryptowereld dat alles onder partnership valt tegenwoordig.
Dit ja. "partner" zegt 0....
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:27:36 #143
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596277
quote:
3s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit ja. "partner" zegt 0....
Dit. Alleen een post zegt echt niks meer. Je moet veel dieper kijken wat er nu echt achter de schermen gaande is om er iets zinnigs over te zeggen.
pi_178596293
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 01:56 schreef BadVlad het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
  woensdag 18 april 2018 @ 11:31:08 #145
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_178596329
Mjah, sommige crypto komt qua waarde gewoon niet zo hard van zn plek. (kuch vechain kuch)

Aan de andere kant, je kan beter hebben dat een munt moon gaat als de rest van de markt niet allemaal in het rood zit. Leuk als je investering mooned, maar als je ze cashed als btc en die staat op een all time low dan is het ook allemaal wat nutteloos.

En porno, tsjah.. Zelfde alsmet die Bunnytoken. Wie betaalt nog daadwerkelijk voor porno? :D
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_178596345
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit. Alleen een post zegt echt niks meer. Je moet veel dieper kijken wat er nu echt achter de schermen gaande is om er iets zinnigs over te zeggen.
Alleen kun je dit nooit allemaal weten wat er achter de "schermen" gebeurt. Deels wel, maar niet alles.
pi_178596357
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:32 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Alleen kun je dit nooit allemaal weten wat er achter de "schermen" gebeurt. Deels wel, maar niet alles.
Daarom SEAL.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:32:46 #148
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596359
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:31 schreef neo2000 het volgende:
Mjah, sommige crypto komt qua waarde gewoon niet zo hard van zn plek. (kuch vechain kuch)

Aan de andere kant, je kan beter hebben dat een munt moon gaat als de rest van de markt niet allemaal in het rood zit. Leuk als je investering mooned, maar als je ze cashed als btc en die staat op een all time low dan is het ook allemaal wat nutteloos.
Hoeveel onzin kan je in 1 post stoppen _O_ en dan is je matige VeChain aanval nog niet het ergeste.

2/10 voor de moeite :D
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:33:16 #149
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596369
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Daarom SEAL.
pi_178596371
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Daarom SEAL.
Waar is dit nou voor nodig :/
Zucht. :D
pi_178596377
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:33 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waar is dit nou voor nodig :/
Zucht. :D
:D
Lambo of Rekt
pi_178596379
Houd ook van jullie.
pi_178596395
Morgen Utrust presentatie in Amsterdam.
Kan niet wachten :D
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:35:20 #154
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596411
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:34 schreef pnxsinned het volgende:
Morgen Utrust presentatie in Amsterdam.
Kan niet wachten :D
Op 10 minuten rijden van SEAL hoofdkantoor hoorde ik, partnership incoming?
pi_178596423
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Daarom SEAL.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178596427
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Op 10 minuten rijden van SEAL hoofdkantoor hoorde ik, partnership incoming?
Danspartners.
Lambo of Rekt
pi_178596429
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:34 schreef pnxsinned het volgende:
Morgen Utrust presentatie in Amsterdam.
Kan niet wachten :D
Waar koop je die mensa munten?
Vakman pur sang
pi_178596430
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Op 10 minuten rijden van SEAL hoofdkantoor hoorde ik, partnership incoming?
Nee, heeft 0 meerwaarde.
Utrust heeft wel al wat "partnerships". :)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:37:19 #159
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596444
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nee, heeft 0 meerwaarde.
Utrust heeft wel al wat "partnerships". :)
*;
  woensdag 18 april 2018 @ 11:38:37 #160
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_178596476
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoeveel onzin kan je in 1 post stoppen _O_ en dan is je matige VeChain aanval nog niet het ergeste.

2/10 voor de moeite :D
Oh, het was geen aanval op vechain hoor. De cryptomarkt is gewoon wat raar, dat bedoel ik ermee. Hoe meer ik lees over bijv. Verge met hun crowdfund bullshit, hoe meer ik de koers ervan niet meer snap. Heb vechain redelijk hoog staan, regelmatig nieuws wat echt wat voorstelt, maar toch blijft de koers op ongeveer hetzelfde niveau. Waar shitcoins als Waltonchain koerspieken hadden bij een aankondiging die niet spannend was, bleef dat bij vechain wat uit. Nu met Verge vast weer hetzelfde. Zal ook vast moonen, terwijl partnership geen partnership is lol
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_178596495
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:38 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Oh, het was geen aanval op vechain hoor. De cryptomarkt is gewoon wat raar, dat bedoel ik ermee. Hoe meer ik lees over bijv. Verge met hun crowdfund bullshit, hoe meer ik de koers ervan niet meer snap. Heb vechain redelijk hoog staan, regelmatig nieuws wat echt wat voorstelt, maar toch blijft de koers op ongeveer hetzelfde niveau. Waar shitcoins als Waltonchain koerspieken hadden bij een aankondiging die niet spannend was, bleef dat bij vechain wat uit. Nu met Verge vast weer hetzelfde.
Alles draait om BTC, die moet in een bullrun komen, zolang dat niet gebeurt zullen er zelden coins 2x gaan.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 11:40:09 #162
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178596497
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:38 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Oh, het was geen aanval op vechain hoor. De cryptomarkt is gewoon wat raar, dat bedoel ik ermee. Hoe meer ik lees over bijv. Verge met hun crowdfund bullshit, hoe meer ik de koers ervan niet meer snap. Heb vechain redelijk hoog staan, regelmatig nieuws wat echt wat voorstelt, maar toch blijft de koers op ongeveer hetzelfde niveau. Waar shitcoins als Waltonchain koerspieken hadden bij een aankondiging die niet spannend was, bleef dat bij vechain wat uit. Nu met Verge vast weer hetzelfde.
Ok, mijn excuses dan. Ik had je verkeerd begrepen.

Maar dat stukje over BTC-waarde klopt in mijn ogen niet. Ik neem aan dat je vertrouwen hebt in crypto and bitcoin in het algemeen? Dat het nu wat lager staat is niet belangrijk als je denkt dat het ooit weer een ATH gaat aantikken toch?

Juist nu gebruik maken van alts die moon gaan, omzetten in BTC en straks achterover leunen als BTC omhoog gaat.
pi_178596517
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit. Alleen een post zegt echt niks meer. Je moet veel dieper kijken wat er nu echt achter de schermen gaande is om er iets zinnigs over te zeggen.
Alleen kan dat meestal niet...

Jij hebt buiten officiële communicatie over een coin gewoon geen idee wat er achter die schermen gebeurt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 18 april 2018 @ 11:41:47 #164
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_178596529
Yep, nu is een leuke inkoop periode. Zoals gezegd, liever dat ernu niet zoveel moon gaat want dat heeft weinig nut met de huidige btc waarde. :)
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_178596592
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:31 schreef neo2000 het volgende:
Mjah, sommige crypto komt qua waarde gewoon niet zo hard van zn plek. (kuch vechain kuch)

Aan de andere kant, je kan beter hebben dat een munt moon gaat als de rest van de markt niet allemaal in het rood zit. Leuk als je investering mooned, maar als je ze cashed als btc en die staat op een all time low dan is het ook allemaal wat nutteloos.

En porno, tsjah.. Zelfde alsmet die Bunnytoken. Wie betaalt nog daadwerkelijk voor porno? :D
neo2000, the chosen one _O_
pi_178596614
quote:
13s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Alles draait om BTC, die moet in een bullrun komen, zolang dat niet gebeurt zullen er zelden coins 2x gaan.
Emercoin is het hier niet mee eens. Mooie 141% stijging afgelopen 7 dagen.
pi_178596630
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:46 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Emercoin is het hier niet mee eens. Mooie 141% stijging afgelopen 7 dagen.
Ja, er zullen er best een paar zijn, ook als BTC alleen al stijgt, maar we weten allemaal welke invloed BTC op de markt heeft. BTC rood = markt rood, BTC groen = markt groen. Simple as that.

En idd, er zijn hier en daar wel ns uitzonderingen.
Lambo of Rekt
pi_178596666
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:41 schreef neo2000 het volgende:
Yep, nu is een leuke inkoop periode. Zoals gezegd, liever dat ernu niet zoveel moon gaat want dat heeft weinig nut met de huidige btc waarde. :)
Dat het een leuke inkoopperiode is hoor ik al sinds januari. Maar ondertussen sta ik wel op -50% met mijn inkopen van na januari. _O-
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178596687
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:46 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Emercoin is het hier niet mee eens. Mooie 141% stijging afgelopen 7 dagen.
Enig idee waar die stijging vandaan komt?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  woensdag 18 april 2018 @ 12:03:21 #170
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178596895
quote:
5s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Enig idee waar die stijging vandaan komt?
Soros is all-in op Emercoin gegaan :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 18 april 2018 @ 12:05:27 #171
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_178596928
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:49 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat het een leuke inkoopperiode is hoor ik al sinds januari. Maar ondertussen sta ik wel op -50% met mijn inkopen van na januari. _O-
Buy buy buy.. Kan je nagaan wat het allemaal waard wordt als BTC (of eth) moon gaat. :D

De jaarlijks terugkerende trend is dat het op een gegeven moment echt wel weer omhoog gaat allemaal.
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
  woensdag 18 april 2018 @ 12:07:14 #172
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178596959
XRP is nu beschikbaar op Anycoin Direct!
Met groot genoegen verwelkomen wij Ripple’s currency XRP op Anycoin Direct! Na flink wat verzoekjes van onze klanten hebben we besloten deze coin te implementeren op ons platform.
  woensdag 18 april 2018 @ 12:07:26 #173
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178596963
_O-
  woensdag 18 april 2018 @ 12:08:29 #174
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178596981
quote:
9s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:07 schreef hodlwave het volgende:
XRP is nu beschikbaar op Anycoin Direct!
Met groot genoegen verwelkomen wij Ripple’s currency XRP op Anycoin Direct! Na flink wat verzoekjes van onze klanten hebben we besloten deze coin te implementeren op ons platform.
Die heb ik laatst een paar keer in een radioreclameblok gehoord. Volgens mij 's ochtends op Radio1.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178597028
Heeft hier iemand COSS? Deze maand komen er nog fiat pairs en aankopen kunnen gedaan worden met creditcard. Dit is best wel huge dacht ik zo. Low marketcap gem?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178597054
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:10 schreef dimmak het volgende:
Heeft hier iemand COSS? Deze maand komen er nog fiat pairs en aankopen kunnen gedaan worden met creditcard. Dit is best wel huge dacht ik zo. Low marketcap gem?
Nooit van gehoord.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178597156
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nooit van gehoord.

Engelse (volgens mij) exchange. Al reclame gemaakt tijdens premier leaque wedstrijden.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178597176
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:19 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Engelse (volgens mij) exchange. Al reclame gemaakt tijdens premier leaque wedstrijden.
HAHAHAHA BETALEN VOOR RECLAME SHITCOIN LOL
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178597380
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 07:28 schreef Chadi het volgende:

[..]

Links om of rechts om ga je als nieuwkomer toch betalen. Dat snappen een hoop mensen niet. Voor 2 miljoen euro was dit een koopje.

Hopelijk stappen meer coins of tokens naar het echte werk in plaats van theorie.
Wat is de meerwaarde dat deze payment optie er nu is? Niemand (op een paar verge fanboys na misschien) gaat zijn abonnement afsluiten met XVG.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178597574
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:35 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wat is de meerwaarde dat deze payment optie er nu is? Niemand (op een paar verge fanboys na misschien) gaat zijn abonnement afsluiten met XVG.
Idd man, stel je voor dat je straks nog kan betálen met je crypto ergens voor. Heeft geen meerwaarde toch.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178597646
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Idd man, stel je voor dat je straks nog kan betálen met je crypto ergens voor. Heeft geen meerwaarde toch.
Als het nou nog een crypto was die technisch goed in elkaar stak dan had je een punt. Maar dit is alsof je met Zimbabwaanse dollars kan betalen voor je porno abonnement. Leuk op papier, maar pure aids in de praktijk.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178597666
Nou ja in die zin dat het vrij omslachtig is om aan verge te komen.
  woensdag 18 april 2018 @ 12:55:05 #183
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178597763
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:35 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wat is de meerwaarde dat deze payment optie er nu is? Niemand (op een paar verge fanboys na misschien) gaat zijn abonnement afsluiten met XVG.
De meerwaarde is dat het zowaar een coin is met een doel. De meeste coins zijn voornamelijk nog theorie, maar worden nergens gebruikt. Verge heeft het zo waar voor elkaar gekregen om een daadwerkelijk doel te hebben. Dat is ondanks al die tekortkomingen van hun best wel knap.

Dat je voor een partnership moet betalen is helemaal niet zo gek. Sterker nog, het is niet meer dan normaal. Over het algemeen betaalt dan de partij die het meeste baat heeft bij de partnership een fee.
Het zou mij niets verbazen als dat bij veel meer partnerships in crypto ook gebeurt, maar dat we daar niet zo vaak over horen. Daarnaast is het natuurlijk ook vrij vreemd dat de communitie zo genaamd voor de partnership heeft moeten betalen door het wegbrengen van 75 miljoen Verge (ondanks dat die voor een heleboel andere dingen bedoelt zouden moeten zijn)

Kortom, vreemd zaakje. Maar ze krijgen het wel voor elkaar dat 1 van de grootste pornsites de mogelijkheid tot betalen met Verge gaat aanbieden.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_178597792
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:49 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Als het nou nog een crypto was die technisch goed in elkaar stak dan had je een punt. Maar dit is alsof je met Zimbabwaanse dollars kan betalen voor je porno abonnement. Leuk op papier, maar pure aids in de praktijk.
Ik heb sowieso een punt: als je wil dat het ooit iets wordt met crypto zal je er iets anders mee moeten kunnen dan het eindeloos heen en weer schuiven op exchanges en hodlen. Dan zal het gebruikt moeten worden voor real life toepassingen.

Een coin afzeiken omdat ze een praktische use case hebben is gewoon van een zeldzame domheid.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178597795
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Idd man, stel je voor dat je straks nog kan betálen met je crypto ergens voor. Heeft geen meerwaarde toch.
Inderdaad, ik durf met zekerheid te zeggen dat ik nooit verge ga aanhouden om mee te betalen nee. Net zoals miljarden mensen met mij. De meerwaarde van deze payment optie voor PH is echt nul.

Misschien gaat LN het mogelijk maken maar zelfs daarin ben ik inmiddels terughoudend geworden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 18 april 2018 @ 13:01:24 #186
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178597877
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:49 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Als het nou nog een crypto was die technisch goed in elkaar stak dan had je een punt. Maar dit is alsof je met Zimbabwaanse dollars kan betalen voor je porno abonnement. Leuk op papier, maar pure aids in de praktijk.
Hoe technisch goed een crypto in elkaar zit heeft niets te maken met het feit dat je daadwerkelijk kunt betalen met die crypto.

Als je met Zimbabwaanse dollars kunt betalen voor een abonnemten is dat totaal niet relevant voor 99,9% van de wereld, maar het kan wel en het zorgt wel voor exposure.

Natuurlijk gaat er niemand (op misschien 1 of andere lijpo) betalen met Verge, maar dat is niet het punt. Het is punt is dat het kan.
Enige reden waarom mensen de moeite zouden nemen om Verge aan te schaffen en daarna het abonnement er mee te betalen is als ze er iets extra's voor krijgen. Uurtje ketsen met een porno ster naar keuze ofzo.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Eindredactie Games woensdag 18 april 2018 @ 13:10:01 #187
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178598027
Dragon naar Bittrex :7
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 18 april 2018 @ 13:10:36 #188
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178598042
quote:
9s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:07 schreef hodlwave het volgende:
XRP is nu beschikbaar op Anycoin Direct!
Met groot genoegen verwelkomen wij Ripple’s currency XRP op Anycoin Direct! Na flink wat verzoekjes van onze klanten hebben we besloten deze coin te implementeren op ons platform.
Hey wat gek, want XRP is namelijk heul geen coin of crypto :')
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  woensdag 18 april 2018 @ 13:20:29 #189
61320 TwztId
ja toch..
pi_178598202
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 13:10 schreef Sosa het volgende:

[..]

Hey wat gek, want XRP is namelijk heul geen coin of crypto :')
Je moet de normies te vriend houden..

Het eerste wat mensen zeggen die er geen verstand van hebben is:

"Ik wil best investeren maar dan wil ik ripple in plaats van Bitcoin die is beter, dat heb op feesboek gestaan."
  woensdag 18 april 2018 @ 13:22:40 #190
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178598236
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 13:20 schreef TwztId het volgende:

[..]

Je moet de normies te vriend houden..

Het eerste wat mensen zeggen die er geen verstand van hebben is:

"Ik wil best investeren maar dan wil ik ripple in plaats van Bitcoin die is beter, dat heb op feesboek gestaan."
Ja, of: "de kans dat deze veel meer waard wordt is veul groter, want ie kost niet zo veel en kan sneller stijgen' :')
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_178599108
Weet iemand of je doorgaans die een blockexplorer kunt controleren of één specifieke masternode wel of niet actief is op dat moment? Je kan doorgaans via de wallet van de coin wel een console commandotje uitvoeren om dat te achterhalen maar aangezien sommige websites een overzicht hebben van masternodes zou je kunnen denken dat het ook mogelijk moet zijn om te zien welke dat precies zijn?
pi_178599213
Zijn we al moen?
Lambo of Rekt
pi_178599227
quote:
5s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:03 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al moen?
Blijft hangen hier.
pi_178599394
JAJAJAJA MIJN DRAKEN ZIJN WAKKER. BITTREX KOMT ERAAN. JAJAJAJA.

https://coinmarketcap.com/currencies/dragonchain/
pi_178599428
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:10 schreef BadVlad het volgende:
JAJAJAJA MIJN DRAKEN ZIJN WAKKER. BITTREX KOMT ERAAN. JAJAJAJA.

https://coinmarketcap.com/currencies/dragonchain/
Is nog wel wat groei nodig om een ATH te raken :P
pi_178599456
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:12 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Is nog wel wat groei nodig om een ATH te raken :P
Helaas wel ja. Ik heb er nu 30K dus ik blijf rustig hodlen. :D
pi_178599512
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:13 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Helaas wel ja. Ik heb er nu 30K dus ik blijf rustig hodlen. :D
Aardig aantal, vanuit ICO periode zeker? :+
pi_178599549
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:14 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Aardig aantal, vanuit ICO periode zeker? :+
Nee, die had die gekocht op ATH. :+
pi_178599568
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:04 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Blijft hangen hier.
Beter dan blijven dalen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178599600
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Beter dan blijven dalen.
When Ven Moen, ik zit al even te wachten op die 12USD max van je :(
Lambo of Rekt
  woensdag 18 april 2018 @ 14:31:08 #201
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178599943
quote:
8s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

When Ven Moen, ik zit al even te wachten op die 12USD max van je :(
EOY he, dus hij schiet eerst naar $1000 en daarna zakt hij op 31 december even terug naar $12, om vervolgens op 1 januari 2019 weer the insta-moonen naar $1000
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178600051
quote:
3s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

EOY he, dus hij schiet eerst naar $1000 en daarna zakt hij op 31 december even terug naar $12, om vervolgens op 1 januari 2019 weer the insta-moonen naar $1000
De cap zou op 12 usd liggen, VEN zou niet hoger kunnen, onmogelijk volgens MzS.
Lambo of Rekt
pi_178600123
quote:
7s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

De cap zou op 12 usd liggen, VEN zou niet hoger kunnen, onmogelijk volgens MzS.
Tot nu toe heeft ie gelijk :P
pi_178600145
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:41 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Tot nu toe heeft ie gelijk :P
_O_
Lambo of Rekt
pi_178600163
Alhoewel eigenlijk heeft ie geen gelijk, want alles kan hoger dan 12 USD, zelfs XRP.
pi_178600308
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:43 schreef KappenBakken het volgende:
Alhoewel eigenlijk heeft ie geen gelijk, want alles kan hoger dan 12 USD, zelfs XRP.
Inderdaad, en ook Bytecoin om er maar ééntje te noemen met een lage supply. Maar dat maakt volgens sommigen niet uit, de supply.
Lambo of Rekt
  woensdag 18 april 2018 @ 14:52:27 #207
286575 Roces18
Chef de party
pi_178600317
ben ik al miljonair?
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_178600337
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:52 schreef Roces18 het volgende:
ben ik al miljonair?
We zijn bijna moen, vraag maar aan kappenbakken.
Lambo of Rekt
pi_178600355
Ik zie moen al wel ja
  woensdag 18 april 2018 @ 14:54:02 #210
286575 Roces18
Chef de party
pi_178600358
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

We zijn bijna moen, vraag maar aan kappenbakken.
oke, dus ik kan mijn lambo pre-orderen???
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_178600361
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:54 schreef Roces18 het volgende:

[..]

oke, dus ik kan mijn lambo pre-orderen???
2 ook wel
Lambo of Rekt
pi_178600369
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:54 schreef Roces18 het volgende:

[..]

oke, dus ik kan mijn lambo pre-orderen???
ALLE SEINEN OP GROEN, OP NAAR DE MOEN.
pi_178600375
Hebben jullie nog geen Lambo dan?
Hoe slecht zijn jullie wel niet :S
  woensdag 18 april 2018 @ 14:55:44 #214
286575 Roces18
Chef de party
pi_178600388
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:54 schreef pnxsinned het volgende:
Hebben jullie nog geen Lambo dan?
Hoe slecht zijn jullie wel niet :S
nee ik heb 3 ferraris :'( kutdingen ga nog liever met het ov
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_178600394
onzekere mannetjes die rugdekking bij elkaar zoeken :')
pi_178600412
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:56 schreef Weissmania het volgende:
onzekere mannetjes die rugdekking bij elkaar zoeken :')
Ik zal jou ns ff dekken, ouwe tijgert.
Lambo of Rekt
pi_178600414
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:56 schreef Weissmania het volgende:
onzekere mannetjes die rugdekking bij elkaar zoeken :')
Namen en rugnummers ! Wie dan?
pi_178600455
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:55 schreef Roces18 het volgende:

[..]

nee ik heb 3 ferraris :'( kutdingen ga nog liever met het ov
:D
pi_178600487
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik zal jou ns ff dekken, ouwe tijgert.
:@
  † In Memoriam † woensdag 18 april 2018 @ 15:36:05 #220
230491 Zith
pls tip
pi_178601216
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:56 schreef Weissmania het volgende:
onzekere mannetjes die rugdekking bij elkaar zoeken :')
Smileys gebruiken en denken serieus genomen te worden
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178601245
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:36 schreef Zith het volgende:

[..]

Smileys gebruiken en denken serieus genomen te worden
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Goed voorbeeld! :')
  woensdag 18 april 2018 @ 15:40:09 #222
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_178601271
Smileys :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  woensdag 18 april 2018 @ 15:45:35 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178601361
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:36 schreef Zith het volgende:

[..]

Smileys gebruiken en denken serieus genomen te worden
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Promovendi die geen pi gebruiken waardoor het lijkt alsof ze de boodschap niet begrijpen :')

Of is dat een soort van reversed-psychology?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178601370
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:36 schreef Zith het volgende:

[..]

Smileys gebruiken en denken serieus genomen te worden
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dan mag je wel mod zijn maar hoe staat het met je voorspellingen?

Die mijne kloppen weer allemaal
pi_178601463
Nu bestel ik al pakketjes uit China sinds het is uitgevonden ongeveer, vandaag was voor het eerst dat ik een brief kreeg dat ik het moest inklaren.

Afijn, analoog naar RCA / Toslink omzetter van ¤15 dus gaat nergens om... kost weer weken extra ;(

In dit geval wist ik om welk pakje het ging omdat ik de andere 3 al had maar anders lijkt het me nog een heel gepuzzel. Totaal geen informatie over de afzender of wat dan ook...

#liefdagboek
  woensdag 18 april 2018 @ 15:55:38 #226
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178601538
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:41 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Tot nu toe heeft ie gelijk :P
hij was een soort crypto_messias. We hebben hem verjaagd. JULLIE hebben hem verjaagd. Barbaren. We starten de jaartelling opnieuw vanaf 1 april. Jaar 0 (v. MzS)
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  woensdag 18 april 2018 @ 15:57:13 #227
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_178601576
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:10 schreef dimmak het volgende:
Heeft hier iemand COSS? Deze maand komen er nog fiat pairs en aankopen kunnen gedaan worden met creditcard. Dit is best wel huge dacht ik zo. Low marketcap gem?
Sinds ico :W
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_178601592
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:55 schreef Sosa het volgende:

[..]

hij was een soort crypto_messias. We hebben hem verjaagd. JULLIE hebben hem verjaagd. Barbaren. We starten de jaartelling opnieuw vanaf 1 april. Jaar 0 (v. MzS)
Wat? :')
  woensdag 18 april 2018 @ 16:00:12 #229
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178601624
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:50 schreef MaGNeT het volgende:
Nu bestel ik al pakketjes uit China sinds het is uitgevonden ongeveer, vandaag was voor het eerst dat ik een brief kreeg dat ik het moest inklaren.

Afijn, analoog naar RCA / Toslink omzetter van ¤15 dus gaat nergens om... kost weer weken extra ;(

In dit geval wist ik om welk pakje het ging omdat ik de andere 3 al had maar anders lijkt het me nog een heel gepuzzel. Totaal geen informatie over de afzender of wat dan ook...

#liefdagboek
Mooie use-case voor een Customs-coin dus _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178601722
quote:
3s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooie use-case voor een Customs-coin dus _O_
Utrust... betere buyer protection dan Paypall, gewoon cancellen opnieuw orderen.
BAM
UTRUST!
pi_178601739
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:50 schreef MaGNeT het volgende:
Nu bestel ik al pakketjes uit China sinds het is uitgevonden ongeveer, vandaag was voor het eerst dat ik een brief kreeg dat ik het moest inklaren.

Afijn, analoog naar RCA / Toslink omzetter van ¤15 dus gaat nergens om... kost weer weken extra ;(

In dit geval wist ik om welk pakje het ging omdat ik de andere 3 al had maar anders lijkt het me nog een heel gepuzzel. Totaal geen informatie over de afzender of wat dan ook...

#liefdagboek
Miljonair zijn en je audiokabels op Alibaba bestellen

#fryslanboppecryptolife
pi_178601760
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:08 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Miljonair zijn en je audiokabels o0 Alibaba bestellen

#fryslanboppecryptolife
Gelijk heeft die.
Kom ook niets tekort, maar als dingen cheaper kunnen, zeker.
EKTE NEDERLANDER
pi_178601896
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:08 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Miljonair zijn en je audiokabels op Alibaba bestellen

#fryslanboppecryptolife
Miljonair worden is 1 ding, het blijven een 2e...
pi_178601908
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:08 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Miljonair zijn en je audiokabels op Alibaba bestellen

#fryslanboppecryptolife
_O- _O- _O-

Weet niet of je wat mensen met 'oud' geld kent maar die zijn soms ook echt tering zuinig, terwijl ze op papier wel veel vermogen hebben. Vermogen zegt in dat opzicht niet heel veel.
  woensdag 18 april 2018 @ 16:18:13 #235
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178601939
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Miljonair worden is 1 ding, het blijven een 2e...
Wijze woorden :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 18 april 2018 @ 16:19:09 #236
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178601960
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:17 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Weet niet of je wat mensen met 'oud' geld kent maar die zijn soms ook echt tering zuinig, terwijl ze op papier wel veel vermogen hebben. Vermogen zegt in dat opzicht niet heel veel.
De naam zegt het al "oud geld"
Dat gaat al een tijdje mee. Mede omdat ze er zuinig op zijn.

En als het vermogen is, zegt het inderdaad niet zo veel.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_178601994
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:19 schreef Komakie het volgende:

[..]

De naam zegt het al "oud geld"
Dat gaat al een tijdje mee. Mede omdat ze er zuinig op zijn.

En als het vermogen is, zegt het inderdaad niet zo veel.
Ja iemand is ook miljonair door middel van zijn vermogen, niet door middel van zijn inkomen.
En mee eens hoor, je wordt niet rijk door je geld aan lambo's uit te geven.
pi_178602307
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:54 schreef pnxsinned het volgende:
Hebben jullie nog geen Lambo dan?
Hoe slecht zijn jullie wel niet :S
Tesla ook goed?
  woensdag 18 april 2018 @ 16:36:18 #239
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_178602377
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:58 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat? :')
:P
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  woensdag 18 april 2018 @ 16:40:24 #240
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_178602493
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:20 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja iemand is ook miljonair door middel van zijn vermogen, niet door middel van zijn inkomen.
En mee eens hoor, je wordt niet rijk door je geld aan lambo's uit te geven.
Kan. hoeft niet natuurlijk.
Het is trouwens: je blijft niet rijk door je geld aan lambo's uit te geven. Nuance verschil ;)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  † In Memoriam † woensdag 18 april 2018 @ 16:45:26 #241
230491 Zith
pls tip
pi_178602633
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 15:46 schreef Weissmania het volgende:

[..]

dan mag je wel mod zijn maar hoe staat het met je voorspellingen?

Die mijne kloppen weer allemaal
Met zn allen de mod aanvallen omdat hij een kloon had vroeger, doe is normaal
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178602660
quote:
16s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:45 schreef Zith het volgende:

[..]

Met zn allen de mod aanvallen omdat hij een kloon had vroeger, doe is normaal
Ook dat nog.
Het houdt niet op.
pi_178602696
quote:
16s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:45 schreef Zith het volgende:

[..]

Met zn allen de mod aanvallen omdat hij een kloon had vroeger, doe is normaal
doe is :')
pi_178602741
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:47 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

doe is :')
Ik vraag me echt af, hoe triest iemand moet zijn, om zich hierover zorgen te maken.
Dat moet toch een - getal zijn lijkt me.
  woensdag 18 april 2018 @ 16:52:39 #245
61320 TwztId
ja toch..
  † In Memoriam † woensdag 18 april 2018 @ 16:52:42 #246
230491 Zith
pls tip
pi_178602839
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:48 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik vraag me echt af, hoe triest iemand moet zijn, om zich hierover zorgen te maken.
Dat moet toch een - getal zijn lijkt me.
Nah dat is juist reuze irritant en zag MzS het vaak doen :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178602944
Ik volg hier echt helemaal niks meer van. Maar gefeliciteerd met je PhD Zith
pi_178603000
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 16:52 schreef Zith het volgende:

[..]

Nah dat is juist reuze irritant en zag MzS het vaak doen :P
Irritant, ala geen leven dus.
pi_178604062
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 14:14 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Aardig aantal, vanuit ICO periode zeker? :+
20K uit de ICO. 10K bijgekocht op de bodem.
pi_178604118
kanyewest twitterde op woensdag 18-04-2018 om 02:13:26 trend is always late reageer retweet
pi_178604169
Weer een Bart Simpson op de 15 min. chart.
pi_178604326
https://medium.com/@vecha(...)latform-b52d47cd0efd

Naar. Alpha centauri. _O_

Nogmaals

Bye bye eth _O-

Hey-hey-hey-veeeechaiiiiinnnnn

Sunny 'lightning' lu _O_

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 18:17:58 ]
pi_178604354
Leuk voor jullie. Ik heb geen Vechain meer.
pi_178604365
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 18:15 schreef Dimachaerus het volgende:
https://medium.com/@vecha(...)latform-b52d47cd0efd

Naar. Alpha centauri. _O_

Nogmaals

Bye bye eth _O-

Hey hey hey vechaiiiiinnnnn

Sunny 'lightning' lu _O_
Die laatste zin is wel heel erg kenmerkend. Lekker achterover leunen en het rustig aanzien hoe ven de maan voorbij gaat over een paar maanden
pi_178604444
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 18:18 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Die laatste zin is wel heel erg kenmerkend. Lekker achterover leunen en het rustig aanzien hoe ven de maan voorbij gaat over een paar maanden
Dit soort crap kan ik gewoon niet lezen, niet door te komen dooddoeners telkens. Bij elk coinnieuwz hoor.
Laatste zin:
“Now we will show something that improves the fundamentals of VeChain.”
Vakman pur sang
pi_178604469
Nou ik laat je wat zien wat mijn fundament verstevigd!
Tenzij he heel dik wil worden is dit zulk loos taalgebruik, in feite zeg je niks.
Vakman pur sang
pi_178604470
PoA :')
  woensdag 18 april 2018 @ 19:01:37 #258
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178605078
quote:
14s.gif Op woensdag 18 april 2018 12:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Die heb ik laatst een paar keer in een radioreclameblok gehoord. Volgens mij 's ochtends op Radio1.
Ze schuiven de verantwoordelijkheid min of meer richting klant, met hun 'op veler verzoek'. w/
pi_178605114
Erdogan :')

Gewoon je eigen grondwet overtreden :r
pi_178605214
Er worden vervroegde presidents- en parlementsverkiezingen gehouden, op 24 juni. 66 dagen vanaf vandaag.

Volgens de grondwet hoort er tussen bekendmaking en de verkiezingen minimaal 90 dagen te zitten :')

Maar ach, who cares toch :') je hebt net de noodtoestand voor de 7e keer (!) verlengd :{

Het referendum van vorig jaar heeft ie er ook doorheen gedrukt door 2,5 miljoen stemmen uit het niks te toveren die toevallig allemaal ''ja'' hadden gestemd :')

Kutland, kutmensen, kutpresident :r

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 19:08:06 ]
  woensdag 18 april 2018 @ 19:08:47 #261
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178605231
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:07 schreef Weissmania het volgende:
Er worden vervroegde presidents- en parlementsverkiezingen gehouden, op 24 juni. 66 dagen vanaf vandaag.

Volgens de grondwet hoort er tussen bekendmaking en de verkiezingen minimaal 90 dagen te zitten :')

Maar ach, who cares toch :') je hebt net de noodtoestand voor de 7e keer (!) verlengd :{

Het referendum van vorig jaar heeft ie er ook doorheen gedrukt door 2,5 miljoen stemmen uit het niks te toveren die toevallig allemaal ''ja'' hadden gestemd :')

Kutland, kutmensen, kutpresident :r
Snel, ontwerp de CuntCoin. Vette handel. _O_
  woensdag 18 april 2018 @ 19:09:16 #262
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178605238
En dan een partnersjippie met Verge aangaan.
pi_178605346
Steller gaat vanaf maart al erg lekker
Vakman pur sang
  woensdag 18 april 2018 @ 19:23:27 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178605545
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:07 schreef Weissmania het volgende:
Er worden vervroegde presidents- en parlementsverkiezingen gehouden, op 24 juni. 66 dagen vanaf vandaag.

Volgens de grondwet hoort er tussen bekendmaking en de verkiezingen minimaal 90 dagen te zitten :')

Maar ach, who cares toch :') je hebt net de noodtoestand voor de 7e keer (!) verlengd :{

Het referendum van vorig jaar heeft ie er ook doorheen gedrukt door 2,5 miljoen stemmen uit het niks te toveren die toevallig allemaal ''ja'' hadden gestemd :')

Kutland, kutmensen, kutpresident :r
Wel fijne NAVO-partner, kunnen we goed gebruiken tegen de Russische agressor.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 18 april 2018 @ 19:23:45 #265
61320 TwztId
ja toch..
pi_178605552
quote:
14s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:13 schreef Lospedrosa het volgende:
Steller gaat vanaf maart al erg lekker
Heb ik veel te weinig van helaas, nu te laat met bijkopen.. misschien nog is in een correctie ofzo..
pi_178605554
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 11:41 schreef neo2000 het volgende:
Yep, nu is een leuke inkoop periode. Zoals gezegd, liever dat ernu niet zoveel moon gaat want dat heeft weinig nut met de huidige btc waarde. :)
En van deze stelling klopt dus geen reet.
pi_178605557
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel fijne NAVO-partner, kunnen we goed gebruiken tegen de Russische agressor.
Schijt aan dit nieuws.
Kwil crypto shit.
pi_178605622
Dan zit je in het verkeerde topic.
pi_178605639
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel fijne NAVO-partner, kunnen we goed gebruiken tegen de Russische agressor.
Gewoon schijt hebben aan je grondwet en volk

Ja toch
pi_178605650
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:23 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Schijt aan dit nieuws.
Kwil crypto shit.
Je moeder is ook toe aan wat nieuws

Zeuren wij toch ook niet over
pi_178605665
quote:
Zoals gezegd, liever dat ernu niet zoveel moon gaat want dat heeft weinig nut met de huidige btc waarde
Anyway, als iemand dit zegt heb je er echt weinig van begrepen. een trader kijkt naar de waarde t.o.v. BTC, niet de waarde van BTC.

Als een coin moon gaat, zet je je shit weer om in BTC, wat boeit de waarde van BTC op dat moment? Je gaat toch niet gelijk uitcashen?
pi_178605698
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:02 schreef Weissmania het volgende:
Erdogan :')

Gewoon je eigen grondwet overtreden :r
geen soldier of the ottoman emipire zijn :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 19:32:05 ]
pi_178605706
VECHAIN JAAAAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178605707
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:23 schreef TwztId het volgende:

[..]

Heb ik veel te weinig van helaas, nu te laat met bijkopen.. misschien nog is in een correctie ofzo..
Staat weer bijna, of gaat tenminste die kant op, zoals in januari hoogtij.
Kijk maar naar de grafiek met 1 week/1 dag interval
Vakman pur sang
pi_178605710
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

geen asker of the ottoman emipire zijn :')
heb meer op met atatürk.. die draait zich nu om in z'n graf
  woensdag 18 april 2018 @ 19:32:37 #276
61320 TwztId
ja toch..
pi_178605763
quote:
Is al voorbijgekomen hier.
pi_178605883
quote:
MissBitcoin? Dit is een grap toch? :')
pi_178606592
Erdo1 _O_
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 20:44:17 #280
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178607376
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:07 schreef Weissmania het volgende:
Er worden vervroegde presidents- en parlementsverkiezingen gehouden, op 24 juni. 66 dagen vanaf vandaag.

Volgens de grondwet hoort er tussen bekendmaking en de verkiezingen minimaal 90 dagen te zitten :')

Maar ach, who cares toch :') je hebt net de noodtoestand voor de 7e keer (!) verlengd :{

Het referendum van vorig jaar heeft ie er ook doorheen gedrukt door 2,5 miljoen stemmen uit het niks te toveren die toevallig allemaal ''ja'' hadden gestemd :')

Kutland, kutmensen, kutpresident :r
Zo rolt ome Erdo.

Land naar de klote geholpen, maar hey volk wilt het, ofzo ....
pi_178607552
Wat hebben jullie met ncash gedaan?
pi_178607598
Ik zat in de Top-20 van CMC te zoeken naar Verge maar kan 'm niet vinden.
pi_178607705
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 20:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zo rolt ome Erdo.

Land naar de klote geholpen, maar hey volk wilt het, ofzo ....
Het universa topic wordt vervuild door Seal fanboi, doe eens fixen :*
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178607749
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 20:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Het universa topic wordt vervuild door Seal fanboi, doe eens fixen :*
Mietje.
Met je kut ven ala 3-4x factor.
Inhoudelijk heb je 0.
Opbokken.
  woensdag 18 april 2018 @ 20:57:38 #285
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178607755
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 20:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Het universa topic wordt vervuild door Seal fanboi, doe eens fixen :*
Eens
Hmz...
pi_178607762
*knip*

[ Bericht 98% gewijzigd door Evenstar op 18-04-2018 21:17:17 ]
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178607796
*knip*

[ Bericht 98% gewijzigd door Evenstar op 18-04-2018 21:17:30 ]
  woensdag 18 april 2018 @ 21:00:19 #288
48067 neo2000
Asking the important questions
pi_178607829
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Anyway, als iemand dit zegt heb je er echt weinig van begrepen. een trader kijkt naar de waarde t.o.v. BTC, niet de waarde van BTC.

Als een coin moon gaat, zet je je shit weer om in BTC, wat boeit de waarde van BTC op dat moment? Je gaat toch niet gelijk uitcashen?
Hangt er vanaf denk ik voor welke termijn je er in zit. Einddoel is uiteraard zoveel mogelijk btc scoren en deze uitcashen als btc lekker hoog staat. Ik verwoorde het allicht wat krom. Crypto markt draait een beetje om vertrouwen. Meestal, als BTC en ETH redelijk stijgen, is de altcoin markt ook redelijk te noemen. De laatste tijd is de boel over de hele linie wat.. Rood geweest. Om dan als alt coin ontwikkelaar met groot nieuws te komen zoals een partnership kan er voor zorgen dat de waarde van desbetreffende altcoin wel stijgt, maar niet zo hard dan in een bull market. Juist vanwege gebrek aan vertrouwen in de markt op dat moment.
Common sense is my super power. What's yours?
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
pi_178608032
quote:
*knip*
Snap je nou niet dat sunny 'lightning' lu, nu zo'n beetje alle coins vernietigd heeft met zijn medium artikel?

[ Bericht 9% gewijzigd door Evenstar op 18-04-2018 21:22:09 ]
  woensdag 18 april 2018 @ 21:07:48 #290
61320 TwztId
ja toch..
pi_178608047
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:40 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

MissBitcoin? Dit is een grap toch? :')
Whatever :+ ging om de inhoud, smart contract scam _O_
pi_178608062
Sunny _O_ knuppelt zeehondjes dood in zijn vrije tijd.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178608096
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Snap je nou niet dat sunny 'lightning' lu, nu zo'n beetje alle coins vernietigd heeft met zijn medium artikel?
Sorry, nee.
Omdat dit ook gewoonweg niet mogelijk is. :)
pi_178608104
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:09 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Sorry, nee.
Omdat dit ook gewoonweg niet mogelijk is. :)
ok
pi_178608161
CPC is ook weer lekker bezig _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178608321
COLX +340% in 7 dagen, beterrr B:)B
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:16:42 #296
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178608362
Kap aub. even met dat kleuterachtig gedoe. Ook hier is het niet welkom.
pi_178608469
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:16 schreef Kyran het volgende:
Kap aub. even met dat kleuterachtig gedoe. Ook hier is het niet welkom.
Oké baas, streng en rechtvaardig.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178608574
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Snap je nou niet dat sunny 'lightning' lu, nu zo'n beetje alle coins vernietigd heeft met zijn medium artikel?
Leg uit?

Ik herhaal mijn kritiek; PoA :') :')

Het simpelste minst innovatieve consensus protocol dat er is.
pi_178608610
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:21 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Leg uit?

Ik herhaal mijn kritiek; PoA :') :')

Het simpelste minst innovatieve consensus protocol dat er is.
Vechain gaat dan ook niet voor de meest innovatieve blockchain prijs.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:25:31 #300
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178608716
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:21 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Leg uit?

Ik herhaal mijn kritiek; PoA :') :')

Het simpelste minst innovatieve consensus protocol dat er is.
Door PoA kan je "authorities" aanwijzen waardoor je misschien wel minder decentralisatie hebt, maar wel aantrekkelijk blijft voor bedrijven. Complete decentralisatie is een utopie en daar is de wereld nog lang niet klaar voor.

Dat het minder innovatief is doet er niet toe. VeChain gaat voor bruikbaarheid/inzetbaarheid en probeert niet opnieuw een wiel uit te vinden of interessant te doen door te zeggen dat VeChain wiel 10 miljoenmiljard keer sneller draait dan alle andere wielen in de wereld.
pi_178608732
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Vechain gaat dan ook niet voor de meest innovatieve blockchain prijs.
Ja maar waarom 'vernietigd' het dan alle andere coins?

Innovatie > adoptie imo. En dat zijn dan ook de projecten die ik echt tof vind, die iets nieuws proberen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')