Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 14:32 |
Kan ik die nog eten zonder ziek te worden? De datum is “Tenminste houdbaar tot” Ik wil hem niet in de magnetron gooien maar in een schaaltje in de oven 180 graden, kwartiertje om toch enigszins knapperig te maken. | |
RobinOok | zondag 15 april 2018 @ 14:34 |
Ik zou het niet doen. En ik ben normaal gesproken niet zo'n miemel, maar bami is pasta is gevaarlijk. En het is een week. Ik zou het echt niet doen. Ook niet als het goed ruikt. | |
wootahH | zondag 15 april 2018 @ 14:37 |
die bakken zijn weken houdbaar dus een weekje extra zou ik wel aandurven bij goed doorbakken | |
M_0_0_N | zondag 15 april 2018 @ 14:40 |
Die tht is soms een beetje overbodig. | |
Salvad0R | zondag 15 april 2018 @ 14:41 |
nee man die kip gaat je opfokken van binnen | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 14:42 |
Zit er e251 in? Hoe ruikt het? | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 15:21 |
Pfff, ik zal het nakijken. Ik had de bak laten staan omdat ik tegenwoordig maar twee of drie keer per week vlees eet. Dus ik had laatst vegetarische bami zelf gemaakt. | |
nogeenoudebekende | zondag 15 april 2018 @ 15:28 |
Als de folie niet bol staat zou het moeten kunnen. | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 15:41 |
dit | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 15:42 |
e250 en e241. | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 15:51 |
Zijn sterke conserveringsmiddelen. Maar goed, daardoor waarschijnlijk al een verdere houdbaarheidsdatum. Zal dus al lang geleden "bereid" zijn. Ik denk niet dat je er heel erg ziek van zult worden, maar zou het toch maar niet doen. Kostenbaten/risico. Voedselvergiftiging is geen grap. | |
H0D3NPYL | zondag 15 april 2018 @ 18:48 |
Je kunt het ook gewoon weggooien en voortaan fatsoenlijk voedsel aanschaffen | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 18:49 |
Eens | |
Pietverdriet | zondag 15 april 2018 @ 19:02 |
Weggooien, niet kutten met over datum pasta of rijst gerechten | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 19:05 |
Besloten. In de afvalbak. Ik heb nog shoarma in de vriezer. | |
Sigaartje | maandag 16 april 2018 @ 21:59 |
Ik heb buikpijn | |
Domnivoor | maandag 16 april 2018 @ 22:09 |
Dit kun je ermee doen: | |
habitue | dinsdag 17 april 2018 @ 08:26 |
Wegpleuren. Waarom zou je risico met je gezondheid nemen om 3 euro. Pasta kan echt gevaarlijk zijn te lang over datum. | |
habitue | dinsdag 17 april 2018 @ 08:26 |
O te laat. | |
DeHovenier | dinsdag 17 april 2018 @ 19:52 |
Gedroogde pasta ook? | |
habitue | dinsdag 17 april 2018 @ 20:04 |
Nee, gaat altijd mis bij bereide pasta die dan meestal te lang wordt bewaard en niet koud genoeg. https://www.nieuwsblad.be/cnt/gcjv98no http://www.standaard.be/cnt/nflb19082003_001 https://www.ad.nl/buitenl(...)rven-pasta~ab740c03/ |