abonnement Unibet Coolblue
pi_178572373
Amai ik snap dit niet hoor. Ik had allang gezegd tegen die man of gezin of ik kiest hij voor gezin (wat logisch is) dan had ik zoiets van oke beter gelukkig alleen dan samen met een egoist, maar goed misschien is het ergens wel bewonderingswaardig dat u ondanks het egoisme van anderen zelf niet egoistisch bent geworden.. Maar dit zal toch nooit iets goeds opleveren?? Egoisme wordt zo keer op keer beloond met aandacht en liefde. Maar dat is dan nooit wederzijds. Maar goed eigen keuze. Volgens mij is dit een verzonnen verhaal.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_178572924
quote:
een narcist, een getrouwde man met 3 kinderen die getrouwd is.
Lekker dan. Iemand anders haar man afnemen (die man doet het er zelf om maar toch) zou dat nooit doen. Het is maar waar je naar zoekt, wees gelukkig. Maar dit is iets wat ik nooit zal kunnen begrijpen.
Juist.
pi_178574573
Misschien toch eens een therapie overwegen. Je kaart hier een fundamenteel probleem aan, maar geeft ook aan niet te weten wat je er aan kan doen want het is alles dat je ooit gekend hebt.

Therapie kan daarbij helpen.
pi_178575219
quote:
0s.gif Op zondag 15 april 2018 12:24 schreef Krakkieslief het volgende:

Omdat overal staat dat ge de liefde met de narcist moet verbreken doch ik ga het niet doen.
Okay, we zijn hier allemaal overtuigd, je hoeft de relatie niet te verbreken en kunt gewoon ermee verdergaan als jij dat liever wil...

Is dat wat je wil horen?

Of wil je juist graag dat mensen je 'weerwoord' gaan geven en je dan lekker hun goedbedoelde beterwetend raadgevingen kunt negeren en lekker toch doen wat je zelf beslist? (wat je kennelijk sowieso besloten hebt)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')