abonnement Unibet Coolblue
pi_178495012
Geinige blunders, dames! :D

Venco, hup, de hort op! :* Maak er een leuke avond van ^O^

Hier intussen met O. vanuit Rotterdam met de bus op weg naar huis. Thuis over een half uurtje. :O Was de eerste keer tram en metro voor O. - vooral in de metro keek -ie z'n ogen uit! O+

Verder na de spartaanse kolf/voedingsruimtes in de Efteling de afgelopen weken vandaag die op het hoofdkantoor van Coolblue geprobeerd. *) Wat een goeie! Luie stoel, poef, plaid, schemerlampje, groene planten.. Verder een groot aanrecht met warm en koud water, vochtige doekjes, washandjes en nog veel meer! O+ Leuk, en wat fijn voor de werkneemsters die er gebruik van moeten maken ^O^

[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 13-04-2018 19:17:17 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_178495098
O. en de metro. :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_178496578
Jullie blunders _O- vriend heeft laatst in vermoeidheid onze 2-jarige in een maat 3 luier gepropt. Ik vond al dat ie een beetje moeilijk liep _O-

Dat gezicht van O. in de metro :D en tof van die kolfruimte ^O^ Mooi als een bedrijf zich daar zo voor in zet.

M. ligt nu in bedje en nou zie ik hem zondag pas weer :'( gelukkig is papa lekker bij hem.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178498804
4 uurtjes weggeweest en bij thuiskomst is zoon nog op en ligt de baby te slapen.
Man ligt ook op de bank te slapen.
Ik moest maar niet vragen hoe het gegaan was. -O-
Ik heb wel een leuke avond gehad maar merkte wel dat ik zenuwen had om thuis te komen.
Juist omdat ik bang voor negatief gedoe was.
Jammer is dat. :{
pi_178499626
Dan ook maar gewoon niet vragen hoe het gegaan is :P Ik vind het stoer dat je ondanks je twijfels wel gegaan bent! ^O^ Je man komt hier wel weer overheen en jij moet ook gewoon af en toe leuke dingen kunnen doen :*

Mini mooie foto! O+
pi_178500273
Wat Fleur zegt idd! Goed dat je toch gegaan bent Venco!

LeSage, hier hadden we wat vergelijkbaars toen de meiden net naar maat 50 gingen, met man die zat te klagen dan de rompers van peuter veel te klein werden. Hij had hem gewoon in een romper van de meiden gepropt en pas toen de knoopjes niet dicht gingen had hij door dat het niet klopte :') hier overigens ook goed opletten met luiers, Etos heeft maat 3 en 5 dezelfde kleur gegeven. Erg handig... maar thuis liggen ze altijd elk aan een vaste kant dus is vooral buitenshuis opletten.

Was het gezellig Bella? Wij gourmetten ook regelmatig met z'n tweeen of drieën. Is wat makkelijker te regelen dan uit eten gaantegenwoordig. Eten jullie altijd zo weinig samen of komt dat door de baby?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178503191
Z. is nu pas wakker. :D En ik heb nu cupmaat DD en ze lekken allebei. Ach, that’s the price I pay. :P
  zaterdag 14 april 2018 @ 06:58:48 #83
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_178503512
O in de metro :D Wat een luxe, dat voeden bij MeneerMini's werk _O_ Doet die rode concurrent toch een stuk minder }:| Is gelukkig niet het enige dat ze 'minder' doen, anders zou ik me nog persoonlijk beledigd gaan voelen, als kolvende werknemer :P

Tof dat je gegaan bent, Venco. En je zult zien dat iedereen het gewoon overleefd heeft. Al kan ik me voorstellen dat het zo minder voor herhaling vatbaar is dan wanneer je thuis komt in een slapend huis.

Jullie blunders :D Ik heb ook wel eens een lepel vitamine in mijn gezicht gehad van man. Konden er wel om lachen :D

Dat eten hè.. Blijft toch wel een dingetje. O (ruim 9 maanden nu) eet/drinkt:
6:30 melk (borst dus geen idee hoeveel)
9:00 fruit, hele banaan + halve peer. Wat water/thee.
11:30 boterham (hele, twee keer knipperen en hij is weg), water erbij
13:00 melk, 180+6
15:00 koekje/rijstwafeltjes/soepstengel met water/thee
16:00 melk, 180+6
18:00 met de pot mee. Soms 2 grote eetlepels stamppot of couscous, soms sabbelt ze op tomaat en eet ze 2 stukjes pasta.
19:30 melk (borst + gekolfte melk, 150 ongeveer, beetje afhankelijk van hoeveel avondeten ze heeft gegeten)

Nu heeft ze wat reserves ( :+ ) maar gezien hoe makkelijk dit er allemaal in gaat, heb ik niet het idee dat ze minder goed genoeg vindt. Van het CB zou ze rond 11 maanden een eetschema moeten volgen dat lijkt op bovenstaande, maar dan met maar 2 keer melk: pap in de ochtend, fles bij de boterham van de lunch. Ze mag wel veel meer water/thee drinken.
Nou wil ik dat schema niet per definitie volgen, maar ik vraag me wel af of ze niet met minder melk kan. Hoe zouden jullie dat aanpakken? De tijden zoals hierboven (behalve de flessen) zijn van het kdv, dus daar kunnen we niet te veel mee knoeien. En ik heb het idee dat ze zo goed doorslaapt door de voeding voor bedtijd, dus die wil ik er graag in houden :P
Alle tips zijn welkom :)
pi_178505410
Het CB kan m'n rug op; Als het kind het er goed op doet en niet schandalig dik is; Fuck de regels en volg lekker je eigen lijn.

Zo zou ik dat aanpakken :P
Je raekt an de dinge geweun.
  zaterdag 14 april 2018 @ 10:23:07 #85
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178505419
Ik wilde toevallig een soortgelijke vraag stellen Stroopwafelmeisje! Maar dan juist met de vraag of Jacob niet te weinig melk drinkt.

J eet/drinkt met 8,5 maand op dagen dat ik weg ben:

's nachts meerdere keren bv, laatste keer meestal rond 6:30
loop vd ochtend: fruit (halve banaan + mandarijntje bijv)
lunchtijd: 1-2 boterhammen met niks, best veel water
loop vd middag: snack (rijstwafel oid)
en tussendoor ongeveer 250ml bv in 2 of 3 porties, afhankelijk van slaapjes.

Ik ben begin vd avond weer thuis en dan drinkt hij nog 1 of 2x bij mij voor het slapen.

Mijn punt is vooral dat als ik thuis ben hij evenveel eet, maar veel meer melk drinkt. Ik vraag me af of ik hem overvoer met melk op thuisdagen of dat de opvangdagen te druk zijn om goed te drinken. Ik kan niet echt ontdekken of hij 's nachts inhaalt, want de nachten hangen af van veel factoren en ik weet niet hoe vaak hij drinkt, laat staan hoe lang/veel per keer.

Ik realiseer me dat dit een wazig verhaal is... maar die overgang naar meer eten en daar ook meer energie uithalen en dus minder melk drinken (die eerst zo van levensbelang was) vind ik best ingewikkeld. Tegelijk heb ik dit soort vragen al vaak voorbij zien komen en lost het zichzelf altijd vanzelf wel op... toch?

SWM, misschien moet ik mezelf hetzelfde advies geven als ik jou wilde geven: negeer het CB met zijn schema's, en volg wat ze zelf doen?
edit: wat Messina ook al zegt dus, al zegt die letterlijk wat ik dacht en schreef ik het wat braver op :+ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zaterdag 14 april 2018 @ 10:25:02 #86
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178505455
Veeco, tof dat je bent gegaan! Hoe kijkt je partner er nu op terug? Ik vind dat hij best mocht balen gisteren, maar dan in ruil ook een beetje blij mag zijn voor jou dat je een avondje uit had.

Ik heb gelachen om jullie blunders :o. Geen soortgelijke verhalen. Ik ben alleen maar voortdurend alles kwijt. Inclusief portemonnee, agenda en autosleutel. Gek word ik ervan.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zaterdag 14 april 2018 @ 11:15:05 #87
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178506245
Eigenlijk vind ik dat eten vooral zo ontzettend leuk. Kijk 'm nou smikkelen.

Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178506306
Oh heerlijk ja lemijn!

Tja die bijvoeding, ik doe ook maar wat..op dit moment 1 x brood; 1x fruit; 1x groente en daaromheen drinkt ze 4 tot 5x bv. Wat erin gaat gaat erin, als ze klaar is is ze klaar. Ik hoop nog even op haar te kunnen vertrouwen, dat ze neemt wat nodig is..
pi_178507212
Hey hallo, ik had me niet aangemeld voor die poepcursus die iemand hier deze week aanbood :') En sorry, ik weet niet hoe ik deze foto in een spoiler krijg :P Zelfs de wipstoelbekleding moet weken nu :')

pi_178507215
EINDELIJK een goede nacht, het begin was weer k*t, uiteindelijk heb ik S. om 22:30 bij manlief beneden geparkeerd omdat ik niet meer tegen het gehuil kon. Elke keer bij mij wel in slaap vallen en in zijn bedje weer wakker.
Manlief heeft hem uiteindelijk om 23:30 in bed gekregen, heb ik helemaal niks van gemerkt :Z :Z :Z :Z

Dus ik heb geslapen van 23:00 tot ong. 05:30, met een korte onderbreking om 00:45, toen S. even kort huilde. Man heeft hem getroost, aai over bol en 5 minuten later sliep ie weer.
Ik was zelf om 03:30 een tijdje wakker omdat ik dacht ie wel elk moment zou komen, maar nee. Uiteindelijk werd ie om 05:30 wakker. Helaas wel ziek, want hij kuchte zich zijn longen uit zijn lijfje en zijn oogjes zaten helemaal dicht van de prut.

Nadat ie gedronken had, heeft ie door dat hoesten alles wel weer uitgekotst. 3 hydrofielen vol, mijn nachthemd onder, zijn pyjama en slaapzak onder. Dus eerst weer alles verschonen. S. was helemaal op, ik wilde toen nog gaan kolven omdat mijn rechterborst op ontploffen stond, maar S. wilde niet bij papa liggen, maar bij mij. Dus uiteindelijk heeft ie rechts nog wat gedronken en is ie bij mij in slaap gevallen en konden we hem na 10 minuutjes weer in zijn eigen bedje leggen en hebben we daarna nog geslapen van 7 tot half tien *O*

Wat ziet de wereld er anders uit als je eindelijk weer eens 4-5 uur achter elkaar kan slapen *O* *O* *O*
Alleen wel jammer dat ie nu weer ziek is. Hij is ook helemaal op en moe, een baby met walletjes dat ziet er echt niet uit :N :N :N
  zaterdag 14 april 2018 @ 12:36:28 #91
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178507513
Wow Fleur :9~ . En wat een lekkere spekbenen zeg!

Tolstoi wat heerlijk van je goede nacht. Hij kan het. Als hij ziek is maar vast ook als hij gezond is :Y.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178507559
Cass, die foto van je man zie ik nu pas, geweldig _O-

Kris, dat hij al een halve banaan eet joh, wat knap :o En hopelijk meer goede nachten vanaf nu!

LeSage, ik ben te laat maar veel plezier op je weekend weg!

Fleur :D _O-

PKM, ja muziek werkt soms echt ideaal bij die kleintjes, een beetje afleiding van hetgeen waar ze op dat moment last van hebben. Bij C ebt het huilen dan heel zachtjes weg omdat ik haar ineens zie luisteren naar wat ze hoort O+ Wanneer gaan jullie verhuizen?

Flav, beterschap voor V!

Franny, wat fijn dat Y het zo goed doet O+ Heerlijk is dat als je kind lekker in zijn velletje zit. Hoe gaat het met jou nu?

LuDann, die vent op de parkeerplaats, wat een hork :( Begrip is tegenwoordig een moeilijk iets voor veel mensen, alsof je daar voor je lol gaat staan.

Venco, wat goed dat je toch gegaan bent! En je actie met Z's kleding zou mij ook kunnen overkomen _O-

O in de metro O+

Bella, was het gourmetten gezellig? :) Vind ik ook altijd zo leuk, maar wij hebben er nog geen. Komt nog wel een keer ;)

Jacob die lekker fruit smikkelt O+

Tolstoi, wat fijn dat je een relatief goede nacht hebt gehad, maar wat zielig dat S ziek is nu. Veel beterschap!

Ik had gisteren een fijne dag, ik ben even lekker in mijn uppie wezen shoppen en de kapper deed me ook goed ^O^ En vanmorgen paste ik een van mijn gewone bh's en die zat nog perfect, dus mijn maat is kennelijk niet veranderd, wat een feest :D Scheelt me weer een hoop geld aan nieuwe bh's, want ik heb een lichte voorkeur voor Primadonna :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178507970
Stroopwafel en Lemijn, ik ben ook zo vreselijk aan het stoeien met de BV en vast voedsel.
Heb het idee, dat ik hem te veel en te vaak BV geef, waardoor S. veel minder vast voedsel eet als zou "moeten" of kunnen.
Momenteel drinkt ie wel 8-9 keer per dag bij mij. Ik ben nu op een punt gekomen, dat ik die BV wel wat wil minderen, maar niet goed weet hoe dat aan te pakken, zonder al te veel stuwing of risico op een BO.

Ik trek het niet goed meer, vooral door die nachtvoedingen en het slechte slapen.

Ik geef nu nog steeds eerst BV en daarna vast voedsel (soms meteen na de borst, soms een uur, anderhalf uur na de borst), misschien dat gaan omdraaien? EN beginnen met 1 voeding per dag omdraaien (eerst vast voedsel en dan BV), zodat ook mijn borsten daaraan gaan wennen?

De mijne eet bij lange niet wat die van jullie eet, terwijl ze wel ong. even oud zijn:

8-9 keer per dag BV
kwart tot 1/3 boterham per dag
fruit (halve tot hele peer of banaan)
groente e.d. zo goed als niks, want dat spuugt ie meteen uit of hij eet 2 kleine hapjes

Tuurlijk is elke baby anders, maar als we zo doorgaan, drinkt ie bij 12 maanden nog 4-6 keer bij mij.

Houden jullie vaste tijden/ritme aan voor vast voedsel en BV? EN houden jullie dat ritme ook aan op niet-werkdagen (dan dus bijv. ook om 07:30 opstaan en voeden) en maken jullie daar de baby dan voor wakker?

Kortom, hebben jullie tips hoe langzaam die BV af te bouwen en meer vast voedsel opbouwen.
pi_178508488
Goede kleur fleur :D

Tolstoi fijn van de goede nacht! Wat vast ritme betreft gaat het hier nog niet op de klok, ook op werkdagen moet ik wisselend opstaan. Meestal komt N rond 7:00 voor een voeding. Soms slaapt ze dan nog door, soms is ze wakker en staan we op. Uurtje later ongeveer ontbijten we samen (zij wat brood); na de volgende voeding (die 3-4 uur na de vorige is) krijgt ze wat fruit. Ergens tussen 17:00 en 20:00 (net hoe het uitkomt in combinatie met voeding) krijgt ze wat groente. Als het lukt tegelijk met ons aan tafel. Ervaringen met eerst vast voedsel en daarna bv heb ik nog niet bewust. Je kunt het altijd proberen toch?

Bijzonder dat je nog altijd veel last van stuwing hebt. Hier kan ik zo 5-6 uur tussen kolfbeurten laten overdag en op vrije dagen (3) om de 3 uur voeden gelukkig. Vragen daarover mbt vast voedsel zouden dus niet eens bij me opkomen. Ik blijf het fascinerend vinden hoe dat per vrouw verschilt.

Rena, wat fijn zo’n momentje voor jezelf. Ik heb daar ook wel weer behoefte aan. Ik sport 2x per week (4 uur per keer weg) en dat is ‘mijn’ tijd. Als het seizoen binnenkort is afgelopen toch maar eens vragen om een shopmiddag :Y
pi_178508690
Lemijn, Y is wel ietsje ouder, maar drinkt ook weinig. Als ik er niet ben, dan drinkt hij tussen de 80 en 120 aan kv, en verder water (niet veel, kleine sipjes). Hij is nu bijna 11 maanden, maar dit is eigenlijk al een tijdje zo. Hij eet wel goed. Aan de borst is hij ook altijd snel voldaan. Ik vind het ook echt apart, want zijn zusje die veel kleiner was, dronk meer dan hij.
Hij eet gewoon echt liever dan dat hij een fles krijgt. Hij geniet zo van al het eten dat je hem geeft.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_178508787
Nolita, ja die stuwing verbaast me ook wel eens. Op mijn werk kolf ik nu 1 keer per dag in mijn pauze. Dat is meestal zo rond 13uur. De laatste voeding is dan om 07:30 geweest, meestal maar 1 borst (meestal de rechter), dus voor die andere borst is het dan zeker wel zo'n 8 uur of langer geleden, dat die gedronken/gekolfd is. Dat is op zich geen probleem.

Mijn rechterborst is ook de borst met de meeste productie (2x zoveel als links), daar heb ik nog wel eens stuwing als het te lang duurt. Links heb ik meestal geen stuwing, tenzij het echt lang tussen zit (rond de 10 uur of langer).
Door die stuwing denk ik ook wel eens dat ik misschien te vaak voed :? :?
Ik kan niet wachten tot de productie zo stabiel is, dat die stuwing er niet meer is en ik dan misschien helemaal niet meer hoef te kolven :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_178509280
Tolstoi, dat is echt het verschil tussen geven van bv en het geven van flesjes. Het is begrijpelijk dat als je flesjes geeft je wat meer op de klok kijkt. Dat geeft houvast en als dat goed werkt dan denk je vanzelfsprekend: zie je, dit gaat prima. ^O^ . Maar als jij thuis bent en in beeld bent voor je baby, dan werkt het echt anders. Niet alleen heb je dan te maken met honger, maar ook met clusteren e.d. En verder merk ik dat als ik een paar dagen veel buiten beeld ben geweest Y gewoon behoefte heeft bij mij te zijn en daar gebruikt hij dan de bv ook voor. Dan drinkt hij maar heel kort, maar toch heeft hij daar dan behoefte aan. Dat is dan ook prima, want fijne moeder-kind momentjes. Misschien is dat voor je man niet helemaal duidelijk, dat bv op een andere manier werkt?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_178509286
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 10:23 schreef Lemijn het volgende:
Ik wilde toevallig een soortgelijke vraag stellen Stroopwafelmeisje! Maar dan juist met de vraag of Jacob niet te weinig melk drinkt.

J eet/drinkt met 8,5 maand op dagen dat ik weg ben:

's nachts meerdere keren bv, laatste keer meestal rond 6:30
loop vd ochtend: fruit (halve banaan + mandarijntje bijv)
lunchtijd: 1-2 boterhammen met niks, best veel water
loop vd middag: snack (rijstwafel oid)
en tussendoor ongeveer 250ml bv in 2 of 3 porties, afhankelijk van slaapjes.

Ik ben begin vd avond weer thuis en dan drinkt hij nog 1 of 2x bij mij voor het slapen.

Mijn punt is vooral dat als ik thuis ben hij evenveel eet, maar veel meer melk drinkt. Ik vraag me af of ik hem overvoer met melk op thuisdagen of dat de opvangdagen te druk zijn om goed te drinken. Ik kan niet echt ontdekken of hij 's nachts inhaalt, want de nachten hangen af van veel factoren en ik weet niet hoe vaak hij drinkt, laat staan hoe lang/veel per keer.

Ik realiseer me dat dit een wazig verhaal is... maar die overgang naar meer eten en daar ook meer energie uithalen en dus minder melk drinken (die eerst zo van levensbelang was) vind ik best ingewikkeld. Tegelijk heb ik dit soort vragen al vaak voorbij zien komen en lost het zichzelf altijd vanzelf wel op... toch?

SWM, misschien moet ik mezelf hetzelfde advies geven als ik jou wilde geven: negeer het CB met zijn schema's, en volg wat ze zelf doen?
edit: wat Messina ook al zegt dus, al zegt die letterlijk wat ik dacht en schreef ik het wat braver op :+ .
onze kleine drinkt op t kdv minder dan thuis, hij is onwijs snel afgeleid en ze hebben daar niet altijd de mogelijkheid om af en toe halve flesjes te geven. Meestal drinkt ie als ie thuis komt 210, en dan binnen 2,5 uur daarna weer 200 en dan gaat ie voldaan slapen. Hij is verder gewoon happy op het kdv, dus ik vind het zo wel prima :)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178510084
Heel bericht getypt, alles weg. Bah.

Tolstoi, geef je bewust eerst bv en dan hapjes? Ik geef Dirk gewoon een stukje van wat ik eet, wanneer ik dat eet, zonder dat ik nadenk over wanneer hij voor t laatst bv gehad heeft. Dan gaat het zeg maar vanzelf.
Ik denk dat zolang je je baby volgt en aanbiedt tot hij er klaar mee is, het vanzelf goed zal komen. Zodra er meer interesse is zal hij vast meer gaan eten. Tot die tijd is t niet hem volstoppen met bv, maar zorgen dat hij genoeg binnen krijgt toch? Maar ik ben misschien gewoon wat simpel hiermee. :+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178510096
Tolstoj, hier gaf man ook de fles op de klok en Ik borstvoeding op wanneer ik handig vond (vlak voordat ik weg wilde bijvoorbeeld). Je weet ook niet hoeveel hij bij jou drinkt dus het is sowieso lastig vergelijken.

Wat betreft eten en drinken, wij doen maar wat. Ik pas de hoeveelheid melk aan op basis van hoe goed ik vind dat ze gegeten hebben. En soms maak ik gewoon een fles van 300 en dan zie ik wel hoever nr 1 komt. Voor nummer 2 maak ik dan evt een beetje bij of die drinkt (een deel van) het restant. soms drinken ze dan opeens 200 per kind (meestal 130). Gemiddeld drinken ze 160 pap, 130 melk en 130 pap op een dag nu. En ze eten 1 boterham met boter pp en minimaal 200ml avondeten (80% groente, 20% fruit). En daarnaast soms wat druiven, een soepstengel, maisboogje etc.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')