De huisarts stuurde me juist door naar de GGZ instelling. En dan is dit 'de weg'.quote:Op vrijdag 13 april 2018 17:51 schreef Bluezz het volgende:
[..]
een consult naar een psychiater vragen aan je huisarts? En dan samen kijken naar therapie en meds?
Of mis ik nu iets.
Oh en een tussendoor.
Mijntreg?quote:Op vrijdag 13 april 2018 17:49 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik heb nog 3 jaar gewerkt in Mijntreg toen ik hier in Bdaal al woonde en met de trein gedaan.. jammer dat er niks meer rechtstreeks gaat van Hlem naar Mijntreg.
Ah, mooie binnenstad, lelijk dialectquote:
Ik heb half februari al de eerste Hollandse asperges gekocht. Die kopen mijn ouders elk jaar in Limburg van een teler die zijn bedden warmstookt of zoiets.quote:Op vrijdag 13 april 2018 18:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb het gevoel dat we hier nog zeer recentelijk hebben gepraat over asperges kopen en eten. Zeg 3 maanden terug. Maar dat kan helemaal niet Dus dat is ook alweer meer dan een jaar geleden.
Gezien de periode, die je noemt kan het zijn ??? dat er sprake is van gevoeligheid voor té weinig licht?quote:Op vrijdag 13 april 2018 17:54 schreef Lonaa het volgende:
[..]
De huisarts stuurde me juist door naar de GGZ instelling. En dan is dit 'de weg'.
Therapie is helemaal verder niet nodig, ik heb al jaaaren therapie gehad en alles gaat de afgelopen 4 jaar best wel dikke prima, met meds en de handvaten die ik bezit.
Ja, nee, ik had een dip/dpressieve periode in november/december/januari en misschien ook nog wel februari. Maar daar ben ik, zonder therapie en met dosisverhoging zelf uitgeklommen, again.
Ik geloof niet dat wat voor therapie dan ook nog iets gaat toevoegen.
Oeh dat klinkt heerlijk!quote:Op vrijdag 13 april 2018 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Oven heet aan het stoken voor een pizza artisjokken, ham en mozzarella
Ja en nee, ik heb een oven die als je hem op max zet over de 300 graden gaat en een piaat steen erin voor pizza’s. Zit dus ergens tussen een gewone oven en een echte pizzaoven.quote:Op vrijdag 13 april 2018 19:02 schreef foodlover het volgende:
[..]
Oeh dat klinkt heerlijk!
Ga je de pizza in een "gewone" oven bakken of heb je een pizzaoven?
Dat doen er wel meer. Die die ik ken hebben een BGA, kunnen ze de restwarmte mooi in de grond stoppenquote:Op vrijdag 13 april 2018 18:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb half februari al de eerste Hollandse asperges gekocht. Die kopen mijn ouders elk jaar in Limburg van een teler die zijn bedden warmstookt of zoiets.
quote:Op vrijdag 13 april 2018 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
En YEAH voor weekend!!
Lekker boek uitlezen. Wordt straks opgehaald om naar de toko in Ypenburg te gaan. Noedel voorraad aanvullen (niet dat ik nog een berg heb, maar wil altijd meer)
+ Spicy ketjap, kimchi, dumplings en misosoep staan op m'n lijstje.
Dat is wel een uurtje buurten waard .quote:Janny van der Heijden interviewt 4 kookboekenauteurs | 16.00 - 17.00 uur
• Joël Broekaert: bekend van het tv-programma 'De 5 smaken van Joël' en zijn verbluffende eetverhalen in De alleseter.
• Bas Robben: weet het zeker; vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek Vet.
• Janneke Vreugdenhil: weet hoe je in de groentehemel (I love groente) belandt en hoe je van Solofood naar gezelschapsfood (Altijd feest!) schakelt.
• Susan Aretz: weet hoe je efficiënt, budgetvriendelijk en gezond kunt lunchen (Wat lunchen we vandaag?) en avondeten (Wat eten we vandaag), zonder uren in de keuken te staan.
Wat heerlijk dat jouw oven boven 300 graden kan!quote:Op vrijdag 13 april 2018 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja en nee, ik heb een oven die als je hem op max zet over de 300 graden gaat en een piaat steen erin voor pizza’s. Zit dus ergens tussen een gewone oven en een echte pizzaoven.
Pizza’s van een Italiaan met een houtgestookte oven zijn beter, maar de mijne zijn beter dan die van verreweg de meeste pizzaria’s
Haha. Een buurman heeft hier een cafetaria/restaurant in 't dorp. We gaan daar normaal altijd friet halen. Maar ze hadden ook asperges op 't menuquote:
Ik moer er ook vaak om lachen...quote:
vergeten...quote:Op vrijdag 13 april 2018 19:58 schreef Barreltje het volgende:
Utrecht...
https://www.duic.nl/opmer(...)er-utrecht-centraal/
Wij doen morgen een Brits etentje.. met Sunday roast trifle en haggis bitterballen...
Waarom de Klinkt best ok toch?quote:Op vrijdag 13 april 2018 19:58 schreef Barreltje het volgende:
Utrecht...
https://www.duic.nl/opmer(...)er-utrecht-centraal/
Wij doen morgen een Brits etentje.. met Sunday roast trifle en haggis bitterballen...
Volgens mij is dat niet waar. Als je naar een hulpverlener gaat en het klikt niet, dan heb je het recht om met een andere verder te gaan.quote:Op vrijdag 13 april 2018 14:01 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Naja, ik heb dat destijds aan de HA voorgelegd en die zei dat je ook maar geluk moet hebben als je naar een onafhankelijke gaat.
Kreta heeft heerlijke stoofpotjes. Zowel met aardappel als met pasta als basis. En natuurlijk het nodige uit de zee.quote:Op vrijdag 13 april 2018 15:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Thanks. Zit aan het strand achter een bekend strandrestaurant. Maar daar wil ik niet heen. Voor mij geen homp vlees met patat elke dag. Ben niet zo'n groot fan daarvan. Jammer dat ze in Griekenland geen pittig eten kennen Maar ik hou wel van Griekse salade en calamari (zowel gegrild als gefrituurd)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |