je bericht heeft wel die strekking over dat "jochie". Nam jij 40 jaar geleden alles aan van de oudere wijzere mensen of was je ook weleens een boefje?quote:Op woensdag 11 april 2018 21:12 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat wil ik niet zeggen, toen had je veel
ongezondere spullen.
Ik ben nooit een boefje geweest. Nooit, ook als puber niet. Heb altijd mensen correct behandeld.quote:Op woensdag 11 april 2018 21:16 schreef lighted het volgende:
[..]
je bericht heeft wel die strekking over dat "jochie". Nam jij 40 jaar geleden alles aan van de oudere wijzere mensen of was je ook weleens een boefje?
Supermarkten zitten vol met pubers, deal with it.
wat zei het jochie toen je hem ermee confronteerde? of het managertje?quote:Op woensdag 11 april 2018 21:21 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb het niet over pubers hier.
Ik heb het over bedrijven die zich horen te houden aan de wet. En als een kleuter met jouw deal with it bedorven zooi in de schappen legt is hier helemaal geen sprake van deal with it.
Wijsneus.
Precies mijn punt.quote:Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef Marsenal het volgende:
Er zijn landen daar mag je bij de supermarkt blij zijn dat de ratten het vlees niet voor je neus wegkapen. Dan is een bedorven pakje boterhamworst toch wel een luxeprobleem toch? Dat het bij de appie een puinzooi kan zijn is natuurlijk inherent aan het feit dat het een grote organisatie is, dat is wel iets dat je moet accepteren. Fouten worden gemaakt, en als er pubers werken, heel veel.
Ik woon niet in een "Er zijn landen".quote:Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef Marsenal het volgende:
Er zijn landen daar mag je bij de supermarkt blij zijn dat de ratten het vlees niet voor je neus wegkapen. Dan is een bedorven pakje boterhamworst toch wel een luxeprobleem toch? Dat het bij de appie een puinzooi kan zijn is natuurlijk inherent aan het feit dat het een grote organisatie is, dat is wel iets dat je moet accepteren. Fouten worden gemaakt, en als er pubers werken, heel veel.
Ik heb niemand daarna geconfronteerd. Ik heb het pakje ham genomen en daar rechtstreeks in de prullenbak geflikkerstraald. Ik vond het jammer dat niemand me dat zag doen trouwens.quote:Op woensdag 11 april 2018 21:28 schreef lighted het volgende:
[..]
wat zei het jochie toen je hem ermee confronteerde? of het managertje?
Zoals ik al schreef, deal with it dus.quote:Op woensdag 11 april 2018 21:32 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb niemand daarna geconfronteerd. Ik heb het pakje ham genomen en daar rechtstreeks in de prullenbak geflikkerstraald. Ik vond het jammer dat niemand me dat zag doen trouwens.
quote:Op woensdag 11 april 2018 21:31 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik woon niet in een "Er zijn landen".
En dit tekstje van jou ga ik even bewaren als je niet erg vindt. Marsenal toch?
Gelukkig kun je er om lachen.quote:
Tegen die tijd ben ik het tekstje allang al weer kwijt.quote:Op woensdag 11 april 2018 21:43 schreef Marsenal het volgende:
[..]
Ik bedoel het niet verkeerd hoor.
Maar als ik een keer een KLB topic open over een luxeprobleem, mag je me best nog eens quoten, kan ik hebben.
Klinkt goed! Als een lekker sappige hamburger!quote:Op woensdag 11 april 2018 15:11 schreef Sigaartje het volgende:
De hamburgers van de slager zwemmen in het vet en als je er een hap in neemt lekken de stralen reuzel langs je kin.
Dit was echt heel erg. Het smaakte als een wasbord.quote:Op woensdag 11 april 2018 22:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Klinkt goed! Als een lekker sappige hamburger!
Ooh, nog lekkerder!quote:Op woensdag 11 april 2018 22:33 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dit was echt heel erg. Het smaakte als een wasbord.
Lonny Gerungan.quote:Op woensdag 11 april 2018 17:30 schreef Sigaartje het volgende:
Zo was er een keer bij AH, jaren geleden, een assortiment van een Indonesische kok, ik weet zijn naam niet mieer, zijn gezicht stond op het etiket. Het blijven supermarktspullen, en niets kan tippen boven vers of zelfgemaakt, maar deze was echt goed. De pindasaus was heerlijk, nu moet ik het weer zelf maken.
Klopt, maar die maaltijden van hem bij de AH, hadden een AH label op de verpakking, dezelfde maaltijden (die in dat mandje) hadden bij de Plusmarkt gewoon een Lonny label.quote:
Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.quote:Op woensdag 11 april 2018 15:39 schreef capricia het volgende:
[..]
Oh, wat zonde. Van de tijd en liefde die je erin gestoken hebt.
Je hebt ook geen enkel idee wat de herkomst van het vlees is, het staat nergens vermeld bij de slager. En het vlees kan ook jaren bevroren geweest zijn.
Ik ben helemaal niet boos.quote:Op zaterdag 14 april 2018 13:06 schreef Fokpop het volgende:
Je bent wel erg boos over alles he?
Schopje R&P?
Natuurlijk kun je van ieder stukje vlees navragen wat de herkomst is, wat de eventueel gebruikte ingrediėnten van de zelfgemaakte producten zijn etc.quote:Op zaterdag 14 april 2018 09:18 schreef Books1 het volgende:
[..]
Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.
Dat jaren ingevroren geweest zijn is echt kolder van de bovenste plank en heb je geen idee wat je bij moet houden en hoeveel controle erop is.
Echte keurs hebben overigens vaak in de winkel potten pannen ovenschaal die vol staan te pruttelen op hun bestemming.
Nog een andere tip als je magerdere hamburgers wil vraag de keur welk vlees je het beste kan nemen en dan draait hij het wellicht met liefde naar gelang welk vlees twee of drie keer door de molen.
Lesje SVO weer voorbij.
Dat soort biefstukjes is pure armoede inderdaad. Zit geen smaak aan.quote:Op dinsdag 17 april 2018 17:14 schreef Red_85 het volgende:
Maar met libellevlees zoals dit:
[ afbeelding
Ik koop overigens af en toe vlees online, bij mijn slager om de hoek kun je vrijwel niks fatsoenlijks krijgen.
Er zijn net zoveel keurslagers die kilo knallers zijn als dat er biologische zijn met eigen vervoer.quote:Op zaterdag 14 april 2018 09:18 schreef Books1 het volgende:
[..]
Herkomst is zeker bij een keur na te vragen. Vaak hebben ze eigen koeien in een weiland en als die slachtrijp zijn maken ze daar hun keuze uit (soms ook niet en wordt het een huiskoe omdat er toch een band met een koe is opgebouwd). Geld ook voor varkens en schapen overigens.
Dat jaren ingevroren geweest zijn is echt kolder van de bovenste plank en heb je geen idee wat je bij moet houden en hoeveel controle erop is.
Echte keurs hebben overigens vaak in de winkel potten pannen ovenschaal die vol staan te pruttelen op hun bestemming.
Nog een andere tip als je magerdere hamburgers wil vraag de keur welk vlees je het beste kan nemen en dan draait hij het wellicht met liefde naar gelang welk vlees twee of drie keer door de molen.
Lesje SVO weer voorbij.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |