Ja, maar ik dacht dat dat in Nijmegen ook zo was, maar dan wat verder en wat langer.quote:Op zondag 8 april 2018 18:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is de avondvierdaagse, mop. Daar zijn er honderden van.
Die 30 km was ook iedere dag he, niet in 4 dagen...quote:Op zondag 8 april 2018 18:09 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ja, maar ik dacht dat dat in Nijmegen ook zo was, maar dan wat verder en wat langer.
Joh, no shit Sherlock.quote:Op zondag 8 april 2018 18:18 schreef fietsie het volgende:
Die 30 km was ook iedere dag he, niet in 4 dagen...
Ik dacht dat rubbertjes en vaseline niet zo goed samen gingenquote:Op zondag 8 april 2018 17:31 schreef FranticDJ het volgende:
daarom je rubbertjes een paar keer per jaar een likje (heel dun likje!!) vaseline of siliconenvet geven.
quote:Op zondag 8 april 2018 18:23 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik dacht dat rubbertjes en vaseline niet zo goed samen gingen
quote:Bij de familie Bhagoe staat nooit vlees op het menu. Moeder Tamara eet zelfs helemaal veganistisch. Wanneer ze ruilen met de familie Bouma, die een eigen slagerij heeft, is de tegenstelling dan ook groot.Martijn Bouma komt uit een echte slagersfamilie. De slagerij van de familie uit Paasloo bestaat dan ook al sinds 1922. Martijn weet nu al dat zijn vijftienjarige zoon Davin de zaak ooit overneemt. Deel uitmaken van een slagersfamilie betekent ook dat de kinderen vlees eten. Voor Jullie huis, onze regels ruilen Martijn en zijn vrouw Agnes met de familie Bhagoe uit Enschede. Bij deze familie staat er nooit vlees op het menu. Moeder Tamara eet uit overtuiging zelfs helemaal veganistisch. De schrik is dan ook groot als ze tijdens de ruil met de Bouma’s hun slagerij van binnen ziet. Ze is in tranen en wordt zelfs niet goed van de aanblik. Buiten moet ze bijkomen van het bezoek aan de slagerij. Kunnen deze verschillende families toch nog iets van elkaar leren?
In welk programma?quote:Op zondag 8 april 2018 19:57 schreef RobinOok het volgende:
Vorige week een Surinaamse controlfreekmoeder die ging huilen toen bleek dat ze ging ruilen met snackbarhouders. Vanavond een veganistische moeder die gaat huilen als blijkt dat ze moet ruilen met een slagersgezin.
[..]
Oh, sorry. SBS6 20:30u Jullie huis, onze regels.quote:
Bassie en Adriaan en de huilende professorquote:Op zondag 8 april 2018 20:25 schreef z80 het volgende:
Beetje op de joubuus aan het rond klikken. Kom je af en toe nog eens een pareltje tegen.
Mike Oldfield 'Tubular Bells' Live at the BBC 1973
weet je zeker dat het niet die kleurstoffen in het ijsje waren? vond het er niet echt lekker uitzien moet ik zeggenquote:Op zondag 8 april 2018 20:00 schreef z80 het volgende:
Maar de melk in het ijsje van gister en de hooikoorts maakte het een een pizza uit de oven.
Zeker weten. Ik weet heel goed hoe het voelt als er ergens melk in zit. Van het ijs dat ik had was enkel de Malaga gekleurd. De citroen en stracciatella waren wit.quote:Op zondag 8 april 2018 20:39 schreef liedetector het volgende:
[..]
weet je zeker dat het niet die kleurstoffen in het ijsje waren? vond het er niet echt lekker uitzien moet ik zeggen
sorbetijsquote:Op zondag 8 april 2018 20:53 schreef liedetector het volgende:
maar heel ff he...als je ijs eet weet je toch dat het melk is?
stracciatella sorbet...quote:
Kan, lijkt me vrij matigquote:
Amarenen kers?quote:Op zondag 8 april 2018 20:58 schreef Molo het volgende:
Ik had vanavond trouwens kersenijs en passiefruitijs van onze lokale ijsheld, hmmmmm, zó lekker
Nope, gewoon kers. Amarenen is ook heerlijk jaquote:
is de Airborne wandeling, 1e zaterdag een idee? Ook flink wat mensen en minder km’s.quote:Op zondag 8 april 2018 17:59 schreef Myraela het volgende:
Meh, wij dachten spontaan 'laten we volgend jaar de vierdaagse gaan lopen' maar dachten gewoon de 30km. Is het blijkbaar afhankelijk van je leeftijd/geslacht welke afstand je minimaal moet lopen. Vriend minimaal de 50km, laat maar zitten.
Ik dacht overigens ook dat het iets van de middag/avond was, maar het is gewoon kei vroeg beginnen.
Blijft prachtigquote:Op zondag 8 april 2018 20:25 schreef z80 het volgende:
Beetje op de joubuus aan het rond klikken. Kom je af en toe nog eens een pareltje tegen.
Mike Oldfield 'Tubular Bells' Live at the BBC 1973
quote:Op zondag 8 april 2018 21:40 schreef Leintjeuh het volgende:
Ik was een keer met Isa wandelen en aansluitend lunchen, en toen was er een of ander oud schatje dat een véél te grote hap kipsaté door probeerde te slikken zonder te kauwen. Die hebben Isa en ik geHeimlich't. Ze was een soort van verontwaardigd omdat t een beetje zeer deed Whatevs, ik ga echt niet iemand laten stikken in een hap eten
We kregen geeneens een dankjewel van haar
Je kan zo bij de NOS aan de slagquote:Op zondag 8 april 2018 21:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen, wij hadden toch zo'n leuke dag. Er is hier hartstikke veel te doen in de omgeving en we roepen altijd dat we naar dingen gaan maar doen het bijna nooit. Vandaag dus wel. Vanochtend las ik op Facebook dat de ijsboerderijkoeien naar buiten zouden gaan en we redden het nét. Na 15 seconden voor het hek staan met nog 130 andere mensen, kwamen de dames al naar buiten.
Wat een lol. Loeien dat ze deden. Ze speelden ook veel door met de koppen tegen elkaar te beuken. Het duurde zeker 10 minuten voor de eerste koe tijd had om een hapje gras te eten.
[ afbeelding ]
Daarna maar liefst 20 minuten in de rij gestaan voor dat boerderij-ijs waar ik al zo lang over lees.
[ afbeelding ]
Voor Mjan:
J at vanille, straciatella en chocolade. Allemaal lekker maar de chocolade was extra speciaal.
Ik at mango en nougat. Beide voor herhaling vatbaar. De nougat was de winnaar van de dag.
Al etend liepen we een rondje over de boerderij. We kwamen ook nog verse koeien tegen.
[ afbeelding ]
Thuis bleek de barbecue nog prima op temperatuur, J's varkenspoot was al goed onderweg. De poot werd de rest van de middag ingesmeerd met bier en honing.
Verder lazen we tijdschriften in de tuin en kregen we bezoek.
Na nog een paar meer en minder geslaagde pogingen tot het maken van fotogeniek eten, vond ik een stuk cheesecake in de vriezer.
Het was een mooie dag.
quote:Op zondag 8 april 2018 21:41 schreef FranticDJ het volgende:
Vanavond in het restaurant van een oud klasgenoot van me gegeten. Was lekker
geitenkaas met biet
makreel
en chocolade dessert
Ijsboerderij? Fascinerend Vertel eens meer? En foto's van fotogeniek eten toevallig?quote:Op zondag 8 april 2018 21:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen, wij hadden toch zo'n leuke dag. Er is hier hartstikke veel te doen in de omgeving en we roepen altijd dat we naar dingen gaan maar doen het bijna nooit. Vandaag dus wel. Vanochtend las ik op Facebook dat de ijsboerderijkoeien naar buiten zouden gaan en we redden het nét. Na 15 seconden voor het hek staan met nog 130 andere mensen, kwamen de dames al naar buiten.
Wat een lol. Loeien dat ze deden. Ze speelden ook veel door met de koppen tegen elkaar te beuken. Het duurde zeker 10 minuten voor de eerste koe tijd had om een hapje gras te eten.
[ afbeelding ]
Daarna maar liefst 20 minuten in de rij gestaan voor dat boerderij-ijs waar ik al zo lang over lees.
[ afbeelding ]
Voor Mjan:
J at vanille, straciatella en chocolade. Allemaal lekker maar de chocolade was extra speciaal.
Ik at mango en nougat. Beide voor herhaling vatbaar. De nougat was de winnaar van de dag.
Al etend liepen we een rondje over de boerderij. We kwamen ook nog verse koeien tegen.
[ afbeelding ]
Thuis bleek de barbecue nog prima op temperatuur, J's varkenspoot was al goed onderweg. De poot werd de rest van de middag ingesmeerd met bier en honing.
Verder lazen we tijdschriften in de tuin en kregen we bezoek.
Na nog een paar meer en minder geslaagde pogingen tot het maken van fotogeniek eten, vond ik een stuk cheesecake in de vriezer.
Het was een mooie dag.
Wat slecht ditquote:Op zondag 8 april 2018 21:40 schreef Clubsoda het volgende:
Jeetje ik zou de heimlich ook graag kunnen, is toch handig.
Ik moet altijd aan deze denken
Verse koeien ja?quote:Op zondag 8 april 2018 21:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen, wij hadden toch zo'n leuke dag. Er is hier hartstikke veel te doen in de omgeving en we roepen altijd dat we naar dingen gaan maar doen het bijna nooit. Vandaag dus wel. Vanochtend las ik op Facebook dat de ijsboerderijkoeien naar buiten zouden gaan en we redden het nét. Na 15 seconden voor het hek staan met nog 130 andere mensen, kwamen de dames al naar buiten.
Wat een lol. Loeien dat ze deden. Ze speelden ook veel door met de koppen tegen elkaar te beuken. Het duurde zeker 10 minuten voor de eerste koe tijd had om een hapje gras te eten.
[ afbeelding ]
Daarna maar liefst 20 minuten in de rij gestaan voor dat boerderij-ijs waar ik al zo lang over lees.
[ afbeelding ]
Voor Mjan:
J at vanille, straciatella en chocolade. Allemaal lekker maar de chocolade was extra speciaal.
Ik at mango en nougat. Beide voor herhaling vatbaar. De nougat was de winnaar van de dag.
Al etend liepen we een rondje over de boerderij. We kwamen ook nog verse koeien tegen.
[ afbeelding ]
Thuis bleek de barbecue nog prima op temperatuur, J's varkenspoot was al goed onderweg. De poot werd de rest van de middag ingesmeerd met bier en honing.
Verder lazen we tijdschriften in de tuin en kregen we bezoek.
Na nog een paar meer en minder geslaagde pogingen tot het maken van fotogeniek eten, vond ik een stuk cheesecake in de vriezer.
Het was een mooie dag.
Koeien waren dolblij aan het springen en rennen ja. Beetje lastig op de foto zetten helaas.quote:Op zondag 8 april 2018 21:44 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Je kan zo bij de NOS aan de slag
Waren de koeien ook van die bokkensprongen aan t maken? Altijd gaaf om te zien als ze weer naar buiten mogen
Gaaf om te zienquote:Op zondag 8 april 2018 21:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Koeien waren dolblij aan het springen en rennen ja. Beetje lastig op de foto zetten helaas.
In Etten-Leur zit de Heidehoeve. Zij leveren melk aan Campina en maken ijs in 32 smaken. Vandaag hadden we de keuze uit 10 smaken. Het was enorm druk vandaag met overal, óveral kinderen. Het is echt wel een kinderparadijs want overal beesten, een trampoline en misschien wel 25 skelters, driewielers en meer rijdend speelgoed.quote:Op zondag 8 april 2018 21:46 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Ijsboerderij? Fascinerend Vertel eens meer? En foto's van fotogeniek eten toevallig?
Klinkt primaquote:Op zondag 8 april 2018 21:54 schreef Lucky_Strike het volgende:
In Etten-Leur zit de Heidehoeve. Zij leveren melk aan Campina en maken ijs in 32 smaken. Vandaag hadden we de keuze uit 10 smaken. Het was enorm druk vandaag met overal, óveral kinderen. Het is echt wel een kinderparadijs want overal beesten, een trampoline en misschien wel 25 skelters, driewielers en meer rijdend speelgoed.
Oh ja, ze hebben ook geen toegevoegde nonsens in het ijs. Totaal geen chemische smaak.quote:
Klinkt ook echt als een hele leuke dag! Die blije koeien zijn, lijkt me zo leuk!quote:Op zondag 8 april 2018 21:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Mensen, wij hadden toch zo'n leuke dag. Er is hier hartstikke veel te doen in de omgeving en we roepen altijd dat we naar dingen gaan maar doen het bijna nooit. Vandaag dus wel. Vanochtend las ik op Facebook dat de ijsboerderijkoeien naar buiten zouden gaan en we redden het nét. Na 15 seconden voor het hek staan met nog 130 andere mensen, kwamen de dames al naar buiten.
Wat een lol. Loeien dat ze deden. Ze speelden ook veel door met de koppen tegen elkaar te beuken. Het duurde zeker 10 minuten voor de eerste koe tijd had om een hapje gras te eten.
[ afbeelding ]
Daarna maar liefst 20 minuten in de rij gestaan voor dat boerderij-ijs waar ik al zo lang over lees.
[ afbeelding ]
Voor Mjan:
J at vanille, straciatella en chocolade. Allemaal lekker maar de chocolade was extra speciaal.
Ik at mango en nougat. Beide voor herhaling vatbaar. De nougat was de winnaar van de dag.
Al etend liepen we een rondje over de boerderij. We kwamen ook nog verse koeien tegen.
[ afbeelding ]
Thuis bleek de barbecue nog prima op temperatuur, J's varkenspoot was al goed onderweg. De poot werd de rest van de middag ingesmeerd met bier en honing.
Verder lazen we tijdschriften in de tuin en kregen we bezoek.
Na nog een paar meer en minder geslaagde pogingen tot het maken van fotogeniek eten, vond ik een stuk cheesecake in de vriezer.
Het was een mooie dag.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |