abonnement Unibet Coolblue
pi_178626774
quote:
7s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:42 schreef AlwaysHappy het volgende:
Eens dat je op de iPhone uitstekende games kan spelen. Doe het zelf ook niet (prefereer toch de Switch of DS als ik portable wil gamen - of de iPad Pro vanwege grotere scherm), dus ook hier moeite om mijn telefoon geheugen vol te krijgen.
Er gaat echt een wereld voor je open als je er een MFi controller bij koopt ^O^ Een groot deel van de spellen die ik graag speel zijn zonder controller haast onspeelbaar. Al is de Switch ook een erg leuke console.
quote:
Maak er aardig wat foto's mee, maar mijn Nikon D610 maakt toch echt heel wat betere foto's (maar daar betaal je dan ook voor; vooral icm degelijke lenzen) (hoewel de camera kwaliteit van iPhones wel steeds beter wordt uiteraard). Voor veel mensen die ik ken zijn iPhone foto's echter meer dan voldoende. Snap dus best dat ze het geheugen snel vol krijgen. Prima all-in-one apparaat voor de meeste mensen.
Dit inderdaad. Al vind ik wel dat 64GB een goede basishoeveelheid geheugen is. Zelfs met mijn absurde zware gebruik kon ik (met een beetje passen en meten) alles doen wat ik wilde. Ik kan wel begrijpen dat dat voor de meeste mensen voldoende is, helemaal met cloud services als GDrive, OneDrive, iCloud en Dropbox.

256GB is nu nog een beetje overkill, ondanks dat ik het wel fijn vind dat ik mij er geen zorgen over hoef te maken. 128GB is denk ik ideaal voor een high end smartphone anno 2018, denk ik.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')