abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180069677
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 20:33 schreef Mr.Major het volgende:

[..]

[..]

Stank voor dank dus
Mischien waren de kiezers helemaal niet zo blij met LR? 20% van de stemmen is niet fantastisch.

Word wel eens vergeten dat LR ook de deelgemeentes om zeep geholpen heeft in Rotterdam waardoor de gemeente en zijn bestuur ineens erg ver weg waren van de burgers.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
“The Grand Canyon is a minor crevice compared to the vast chasm of ignorance of that man,” - Salmond about Donald Trump
pi_180093269
Het zou fijn zijn als er nu iets gedaan zou worden aan de excessen van al die jaren Leefbaar Rotterdam (zoals preventief betasten), maar die kans lijkt me nihil.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_180272800
Leefbaar boycot eerste debat als oppositie

Leefbaar Rotterdam boycot het eerste raadsdebat waarbij de partij weer tot de oppositie behoort. Vandaag wordt het nieuwe coaltieakkoord besproken, maar zonder de 11 raadsleden van Leefbaar, die het nog steeds onverteerbaar vinden dat zij als grootste fractie buiten het stadsbestuur zijn gevallen.

image.jpg

,,Jullie kunnen je borst natmaken de komende vier jaar,’’ laat fractievoorzitter Joost Eerdmans via een brief aan de raadsleden weten. ,,Voorstellen die wij goed vinden voor Rotterdam zullen wij volop steunen, maar op andere momenten zullen zij een tot de tanden bewapend Leefbaar Rotterdam tegenover zich vinden. Wij zullen hen confronteren met het geluid van de Rotterdammers die zij genegeerd hebben.’’

Eerdmans noemt het vandaag, de dag waarop ook de nieuwe wethouders worden geïnstalleerd, ‘een zwarte dag voor de Rotterdamse democratie’. ,,Vandaag draaien wij de rollen om. De coalitiepartijen zullen de hele dag gedwongen worden om tegen het resultaat van hun cordon sanitaire aan te kijken: elf lege stoelen die staan voor onze kiezers die van dit college geen stem hebben gekregen.’’

De boycot kwam Leefbaar op grote kritiek te staan. Nida-raadslid Ercan Büyükçifçi noemde het een middelvinger naar de Rotterdammers. Hij wees erop dat de raad de plek is om het democratische debat te voeren. Ook wethouder Adriaan Visser (D66), die vandaag wordt herbenoemd, meende dat Leefbaar 'toch iets niet helemaal begrepen heeft voor wat betreft democratie'.

Eerder vandaag kregen de drie scheidende Leefbaar Rotterdam-wethouders – Eerdmans, Robert Simons en Maarten Struijvenberg - nog warme afscheidswoorden van de burgemeester en een staand applaus van de raad. Sven de Langen (CDA) en Adriaan Visser (D66) werden niet uitgezwaaid, omdat zij posten krijgen in het nieuwe college. Zes partijen hebben zich na twee moeizame maanden toch gevonden. VVD, D66, GroenLinks, PvdA, CDA en ChristenUnie-SGP vormen vandaag het nieuwe stadsbestuur.
https://www.ad.nl/rotterd(...)-oppositie~a4d8052c/
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 6 juli 2018 @ 10:30:01 #179
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_180275883
registreer om deze reclame te verbergen
Dat zal ze leren
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_180276770
Voor wie 2,5 uur de tijd heeft. Coalitievorming in Rotterdam https://versbeton.nl/2018(...)en-klinker-verschil/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')