lekkah met roomboter en zoutquote:Op dinsdag 10 april 2018 18:47 schreef FutureFairytale het volgende:
I.p.v. Snijbonen heb ik maïskolf
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)quote:
Klinkt goed!quote:Op dinsdag 10 april 2018 19:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way)
Jummie. Zit je op een Canarisch eiland?quote:Op dinsdag 10 april 2018 23:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Had 2 hele krabben, paar kleine octopussen. Aantal inktvisringen, grote garnalen en aantal mosselen. Gegrilde kabeljauw en een lamshaas.
Dit al te samen met wat friet, Canarische krieltjes met rode en groene mojo saus. Verschillende warme groente en ruim salade.
Hmmm cocquilesquote:Op woensdag 11 april 2018 10:59 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Tis woensdag, dis soepdag - sui kau thong met choi sam en sambal.
[ afbeelding ]
Menukaart waarvan we sowieso schaaldieren gaan bestellen.
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.quote:Op woensdag 11 april 2018 11:54 schreef JaafkeJunior het volgende:
Wok bakje Kipfilet - rode peper - baby mais - paksoi - champignons - boontjes - pittige saus + siriacha saus
Hmmm cocquiles
Heerlijk! hoop dat het gesmaakt heeft! :-)quote:Op woensdag 11 april 2018 15:34 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |