Ahhhh. Ik was al bang dat je sambal op crackers had gesmeerdquote:Op donderdag 5 april 2018 22:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan.
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkopequote:Op donderdag 5 april 2018 17:48 schreef Maikuuul het volgende:
[ afbeelding ]
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top.
Porkbelly
Yeah, sure.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Dan heb je niet goed gekeken.. Elke wijk in HK is anders.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoerquote:Op donderdag 5 april 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Melanzane alla parmigiana in de oven
Niet mijn foto, maar lijkt hierop
[ afbeelding ]
waar ben je kom ik even acclimatiseren met haagsquote:Op vrijdag 6 april 2018 11:04 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
"oh..oh..den hag..mooie stad achter de Duine. Gin tonic i.c.m.bitterballen
zo vlak voor de lunch. Lekkel.
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerkquote:Op donderdag 5 april 2018 23:00 schreef realAIVD het volgende:
Hier ook een uitprobeersel van de AH: "Mexicaanse wrap saus" uit de vriezer.
In plaats van met een wrap heb ik het met rijst gegeten, en wat jalapeno schijfjes uit een potje en een bergje lente-ui.
De inhoud van de zak bleek een berg geperste langwerpige blokjes te zijn...makkelijk te verdelen en snel en gelijkmatig te verwarmen, maar het resultaat was precies wat de verpakking al aangaf: een saus, dus zeer weinig structuur.
[ afbeelding ]
Het oordeel:
qua ingrediënten zit het wel goed, ik heb het ook niet bij hoeven kruiden,
maar het was mild zurig met een overheersende komijnsmaak, en laat ik nu niet zo heel erg van komijn houden.
Al met al beter dan ik van zo'n product had verwacht.
[ afbeelding ]
Ik ook, heerlijk!quote:Op vrijdag 6 april 2018 09:27 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoer
Lekker! Had ik ook gemaakt afgelopen weekend. Ik zag een recept in de guardian vorige week en het viel in de smaak bij de brunchers thuis.quote:
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuurquote:Op vrijdag 6 april 2018 19:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Zoveel soorten vis, vlees, kip.. Kan niet kiezen van buffet en live coocking
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:22 schreef Prego het volgende:
[..]
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuur
OT: bier, Ninkasi IPA
Waar ben je nou-ou?quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |