Lekker!quote:Op woensdag 4 april 2018 18:40 schreef golfer het volgende:
*burb*
Dat waren stel pannenkoeken met appel, spek, rozijnen en stroop.
Die heb ik opgeslagenquote:Op woensdag 4 april 2018 19:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
https://smittenkitchen.com/2018/03/sweet-potato-tacos/
Met álles erop en er aan
Hoe had jij nou laatst mac and cheese gemaakt?quote:Op woensdag 4 april 2018 22:37 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vanavond macaroni.
En zojuist halve bak kwark met bramen
waar ben je heengevlogen? Hele fijne vakantiequote:Op donderdag 5 april 2018 03:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Biertje en een gevulde koek op Schiphol
Respect hoor dat je dat nu al kan eten..quote:Op donderdag 5 april 2018 10:27 schreef Iwanius het volgende:
(vroege) Lunch
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude en bekende combo: Boeuf Bourguignon R'dam style i.c.m. wat
ik noem een "vispotje" en een flesje wijn.
lekker hoorquote:Op donderdag 5 april 2018 17:48 schreef Maikuuul het volgende:
[ afbeelding ]
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top.
Porkbelly
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik zeg niets meer, dat was het.
Ieniemini bakje of gigantische basilicum.quote:Op donderdag 5 april 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Melanzane alla parmigiana in de oven
Niet mijn foto, maar lijkt hierop
[ afbeelding ]
Vind het wel meevallen hoor qua hoeveelheid. Precies genoeg vullend voor mij geweest i.c.m.die wijn. Begrijp ook nooit waarom mensen op de dag (ochtend/middag) haast niks eten terwijl je juist overdag de meeste energie verbruikt i.p.v. in de avond.quote:Op donderdag 5 april 2018 11:13 schreef JaafkeJunior het volgende:
Respect hoor dat je dat nu al kan eten..
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan.quote:Op donderdag 5 april 2018 22:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Wat moet ik me hierbij voorstellen?
Ahhhh. Ik was al bang dat je sambal op crackers had gesmeerdquote:Op donderdag 5 april 2018 22:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan.
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkopequote:Op donderdag 5 april 2018 17:48 schreef Maikuuul het volgende:
[ afbeelding ]
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top.
Porkbelly
Yeah, sure.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Dan heb je niet goed gekeken.. Elke wijk in HK is anders.quote:Op donderdag 5 april 2018 23:01 schreef schoonmams het volgende:
[..]
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoerquote:Op donderdag 5 april 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Melanzane alla parmigiana in de oven
Niet mijn foto, maar lijkt hierop
[ afbeelding ]
waar ben je kom ik even acclimatiseren met haagsquote:Op vrijdag 6 april 2018 11:04 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
"oh..oh..den hag..mooie stad achter de Duine. Gin tonic i.c.m.bitterballen
zo vlak voor de lunch. Lekkel.
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerkquote:Op donderdag 5 april 2018 23:00 schreef realAIVD het volgende:
Hier ook een uitprobeersel van de AH: "Mexicaanse wrap saus" uit de vriezer.
In plaats van met een wrap heb ik het met rijst gegeten, en wat jalapeno schijfjes uit een potje en een bergje lente-ui.
De inhoud van de zak bleek een berg geperste langwerpige blokjes te zijn...makkelijk te verdelen en snel en gelijkmatig te verwarmen, maar het resultaat was precies wat de verpakking al aangaf: een saus, dus zeer weinig structuur.
[ afbeelding ]
Het oordeel:
qua ingrediënten zit het wel goed, ik heb het ook niet bij hoeven kruiden,
maar het was mild zurig met een overheersende komijnsmaak, en laat ik nu niet zo heel erg van komijn houden.
Al met al beter dan ik van zo'n product had verwacht.
[ afbeelding ]
Ik ook, heerlijk!quote:Op vrijdag 6 april 2018 09:27 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoer
Lekker! Had ik ook gemaakt afgelopen weekend. Ik zag een recept in de guardian vorige week en het viel in de smaak bij de brunchers thuis.quote:
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuurquote:Op vrijdag 6 april 2018 19:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Zoveel soorten vis, vlees, kip.. Kan niet kiezen van buffet en live coocking
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:22 schreef Prego het volgende:
[..]
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuur
OT: bier, Ninkasi IPA
Waar ben je nou-ou?quote:Op vrijdag 6 april 2018 22:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk.
Inderdaad. Een dergelijke hap kan ik in 10 minuten bereiden en dan wél naar mijn smaak.quote:Op vrijdag 6 april 2018 15:23 schreef Karzai het volgende:
[..]
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerk
bitterballen en een grolsch
vanavond homemade quarterpounders en patat
Groenteschijven dus. Noem het dan ook zo.quote:Op zaterdag 7 april 2018 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Dit weekend weer vleesloos.
Vanavond vegetarische hamburgers en morgen bami met groente en een eitje. Ik wil steeds meer die kant op.
Eh burgers heten ze.quote:Op zaterdag 7 april 2018 13:44 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Groenteschijven dus. Noem het dan ook zo.
Hier zelfgemaakte hamburgers, uiteraard op de BBQ.
Heerlijk. Waar zit je? Geniet ervan!quote:Op zaterdag 7 april 2018 14:55 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt: English breakfast, thee en jus d’orange
Lunch:
puntje tortilla
gamba’s pil pil (pittige gamba’s met knoflook)
stukje manchego
berenjenas con miel (aubergine met honing)
Cola en een tinto de la casa erbij
Denk dat ik zo’n 3 kilo zwaarder volgende week weer in Nederland ben
Tnxquote:Op zaterdag 7 april 2018 14:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk. Waar zit je? Geniet ervan!
Dat is heel stoer van jequote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook
Ohhh en die aubergine was echt to die for
Die ga ik thuis zeker weten ook een keer maken.
Welke aubergine?quote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook
Ohhh en die aubergine was echt to die for
Die ga ik thuis zeker weten ook een keer maken.
Drie op een rij ... wat goed van jou!quote:Op zaterdag 7 april 2018 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx
Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook.
En dat zag er zo uitquote:Op zaterdag 7 april 2018 17:02 schreef golfer het volgende:
Straks de eerste Nederlandse asperges (duur...) met een beenhammetje, gepocheerd ei, fondant aardappeltjes en een botersausje.
Dit ga ik even ongegeneerd op het menu zetten voor morgen. .quote:
Nice!quote:
Tnx! Het heeft me de nodige stress bezorgt en ook voor mijn vrienden en familie aangezien ik met enige regelmaat in de verkeerde bus/tram/trein/metro stap en nu opeens in mijn uppie vliegenquote:
Je hebt de smaak te pakken 👍👍👍quote:Op zaterdag 7 april 2018 21:53 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx! Het heeft me de nodige stress bezorgt en ook voor mijn vrienden en familie aangezien ik met enige regelmaat in de verkeerde bus/tram/trein/metro stap en nu opeens in mijn uppie vliegen
Ik ga in juni weer denk ik Eerst nog een weekendje Parijs in mei
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |