Onderschat mijn kookkunsten niet, het meest ingewikkelde wat ik gemaakt heb is wrapsquote:
wat kook je dan zoal?quote:Op maandag 2 april 2018 19:30 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Onderschat mijn kookkunsten niet, het meest ingewikkelde wat ik gemaakt heb is wraps
Zonder de kaas wil ik dat best proberen. Of anders niet heel veel kaas.quote:Op maandag 2 april 2018 19:20 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Ingrediėnten:
Zalmfilet, asperges, boter, knoflook, italiaanse kruiden, citroensap, parmezaanse kaas.
Smelt boter, gooi de knoflook, citroensap en kruiden erin. Leg de zalm en asperges op aluminiumfolie. Maak een "bakje" van de folie. Giet het botermengsel erover. Gooi er kaas over. Maak pakketjes van de folie; helemaal afdichten. 20 minuten in de oven op 200 graden.
Eet smakelijk.
Dat is een wrap. Alleen kan je hierbij de wrapping niet opetenquote:Op maandag 2 april 2018 19:30 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Onderschat mijn kookkunsten niet, het meest ingewikkelde wat ik gemaakt heb is wraps
Doe vooral je eigen dingquote:Op maandag 2 april 2018 19:30 schreef Diaan73 het volgende:
[..]
Die kan ik weleens proberen. Zonder knoflook en Italiaanse kruiden dan denk ik.
Vooral aardappelen vlees groente of pasta, af en toe cous cous met hulp erbij.quote:
Oh dat valt dan nog wel mee.quote:Op maandag 2 april 2018 19:35 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Dat is een wrap. Alleen kan je hierbij de wrapping niet opeten
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Steelpannetje op het vuur zetten, boter erin, wachten tot het smelt, kruiden, citroensap, knoflook erin.
En daarmee heb je het moeilijkste al gedaan.
Ik neem altijd twee lagen aluminiumfolie voor de bodem, want als er dan iets scheurt heb je niet meteen de hele keuken onder de gesmolten boter zitten. De folie op je aanrecht leggen, zalm en asperges erop. Botermengsel er overheen gieten. Kaas erop. Vel folie erover en de randen dichtvouwen. En dan 20 minuten in de oven. Even oppassen bij het eruit halen, want heet.
Echt, supersimpel.
Zal vast met andere soorten vis ook te doen zijnquote:Op maandag 2 april 2018 19:39 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Oh dat valt dan nog wel mee.
Probleempje, ik lust alleen geen zalm
En dat zeg je nadat ik dat hele verhaal getypt hebquote:Op maandag 2 april 2018 19:39 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Oh dat valt dan nog wel mee.
Probleempje, ik lust alleen geen zalm
hebben we iets wat Diaan lust, lust jij het weer nietquote:Op maandag 2 april 2018 19:39 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Oh dat valt dan nog wel mee.
Probleempje, ik lust alleen geen zalm
Hihi sorry, ik kan het idd wel met ander vlees proberenquote:Op maandag 2 april 2018 19:40 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
En dat zeg je nadat ik dat hele verhaal getypt heb
Je kan ook vast iets anders nemen. Ik denk zelfs dat een biefstukje ook wel kan.
* OscarMopperkont is sowieso een moeilijke eter.... Bedrijfsuitjes zijn ook altijd een hel... Neem gewoon een restaurant waar vlees is en ik vermaak mij welquote:Op maandag 2 april 2018 19:41 schreef spijkerbroek het volgende:
Wordt nog lastig als er iemand een Radio49-etentje geeft...
Dit, vlees (behalve vis) gaat er bij mij altijd inquote:Op maandag 2 april 2018 19:42 schreef OscarMopperkont het volgende:
[..]
* OscarMopperkont is sowieso een moeilijke eter.... Bedrijfsuitjes zijn ook altijd een hel... Neem gewoon een restaurant waar vlees is en ik vermaak mij wel
Vind ik ook niks, dat gaat me dan weer wat te ver.quote:Op maandag 2 april 2018 19:44 schreef spijkerbroek het volgende:
Ik eet alles wat redelijkerwijs voor menselijke consumptie geschikt is.
Dus koeie-ogen, stierenballen, kippelevers en dat soort ongein vallen af.
ik zou kippendijfilet nemenquote:Op maandag 2 april 2018 19:42 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Hihi sorry, ik kan het idd wel met ander vlees proberen
Oh dat laatste wil je niet weten. Ook niet van leverworst en smeerworst enzo.quote:Op maandag 2 april 2018 19:45 schreef MTheBassman het volgende:
[..]
Vind ik ook niks, dat gaat me dan weer wat te ver.
Hoewel ik me dan ook afvraag wat voor gedeelte van dieren in kroketten en frikandellen zitten
Ja, kan denk ik ook wel. Alleen wel iets langer in de oven laten als het een dikke is. Of even van tevoren doorsnijden.quote:
nieuwe aardappeltjes erbij, of couscous, ik krijg er spontaan zin inquote:Op maandag 2 april 2018 19:47 schreef spijkerbroek het volgende:
[..]
Ja, kan denk ik ook wel. Alleen wel iets langer in de oven laten als het een dikke is. Of even van tevoren doorsnijden.
Oew, nieuwe aardappeltjes. Dat was altijd een feest als ze rechtstreeks uit onze tuin kwamenquote:Op maandag 2 april 2018 19:48 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
nieuwe aardappeltjes erbij, of couscous, ik krijg er spontaan zin in
Mag, maar ik had eigenlijk een avondje Bron gepland. Moet die serie nog afmaken.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |