abonnement Unibet Coolblue
pi_178188027


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

pi_178188049
Laatste post:

quote:
Marketcap alsnog 10x zo hoog als een jaar geleden. Altijd meer dan de bankrente :D
.

Heb ik ook eens de eer een nieuwe reeks te starten.. *O*
pi_178188050
pi_178188079
Ik brand vanavond een paar groene kaarsen voor de gevallenen.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 10:10:27 #5
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178188125
Weekenddip incoming
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 10:11:40 #6
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178188141
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:10 schreef leolinedance het volgende:
Weekenddip incoming
Ja, we waren al lekker aan het stijgen? :')
pi_178188227
ik hoorde gisteren dat de Amerikanen weer lekker bezig zijn met het verkopen van die rommelhypotheken 2008 all over again ofzo, goed bezig
pi_178188357
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:16 schreef metallicelmo het volgende:
ik hoorde gisteren dat de Amerikanen weer lekker bezig zijn met het verkopen van die rommelhypotheken 2008 all over again ofzo, goed bezig
:')
pi_178188359
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:11 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, we waren al lekker aan het stijgen? :')
7.3k alweer bijna, no worrys
pi_178188386
klopt het dat Bitfinex een relatief lage prijs heeft? die loopt altijd wel 100 dollar achter op andere exchanges lijkt het
pi_178188445
Zitten mensen hier nu al eens in Wepower? En check Luckbox ook even!
pi_178188658
dat was hem weer mensen. we kunnen weer verder omlaag.

mijn voorspelling:

als pasen en pinksteren op dezelfde dag vallen, staan we rond de 3000 $

ik was al bijna bang dat ik m'n inkoopmomentje gemist had
  vrijdag 30 maart 2018 @ 10:44:34 #13
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178188743


6666.66
Hmz...
pi_178188761
Jup, mooie print. Geeft wel aan hoe de marketmakers aan het spelen zijn :)
pi_178188770
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:28 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Zitten mensen hier nu al eens in Wepower? En check Luckbox ook even!
:')
  vrijdag 30 maart 2018 @ 10:50:03 #16
131603 Afwazig
Serious business
pi_178188824
Ik ben all-in REKT. Bagholder 4 life.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 10:51:02 #17
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178188840
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:28 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Zitten mensen hier nu al eens in Wepower? En check Luckbox ook even!
Nee, snap die hype rond Luckbox echt niet. Veel te kleine markt en snap niet wat ze nou gaan oplossen eigenlijk. Kan best wat winst opleveren, maar echt niet een coin waar ik veel van verwacht op langere termijn.

Als ENJIN moet zo'n team en goede producten al nauwelijks winst oplevert zie ik niet in hoe e-gaming markt veel moet opleveren.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 10:53:58 #18
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178188885
Eigenlijk valt de schade nog heel erg mee hier in satoshi waarde. Afgelopen dagen -2/3% in satoshi. Als BTC ooit weer normaal doet komt het goed :P
pi_178188992
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:53 schreef Kyran het volgende:
Eigenlijk valt de schade nog heel erg mee hier in satoshi waarde. Afgelopen dagen -2/3% in satoshi. Als BTC ooit weer normaal doet komt het goed :P
ja precies, dollar waarde is flink naar beneden maar ik had wat buy orders staan die niet eens gevuld zijn vannacht. hmm
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 11:01:26 #20
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178189013
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:59 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

ja precies, dollar waarde is flink naar beneden maar ik had wat buy orders staan die niet eens gevuld zijn vannacht. hmm
BTC lijkt de alts op dit moment iets minder hard mee te trekken in ieder geval. Of het ook daadwerkelijk wat betekent weet ik niet, maar goed om te zien.

EOS was zelfs lekker aan het stijgen terwijl BTC naar 6600 ging.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:08:04 #21
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_178189134
TRX doet het wel aardig met al die rumor, BTC trekt alles naar beneden.
pi_178189190
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:16:57 #23
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_178189325
quote:
Alles is een shitcoin behalve bitcoin die is halve shitcoint. hell zelfs USD en EUR zijn shitcoins maar vertegenwoordige een aardige vaste waarde.

Ook met shitcoins is er geld te verdienen.
pi_178189379
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:16 schreef xzaz het volgende:

[..]

Alles is een shitcoin behalve bitcoin die is halve shitcoint. hell zelfs USD en EUR zijn shitcoins maar vertegenwoordige een aardige vaste waarde.

Ook met shitcoins is er geld te verdienen.
:')
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:22:42 #25
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_178189457
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:19 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')
_O_
pi_178189560
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:46 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')
Zijn goede coins JONGE!!!
pi_178189561
er was toch een altcoin die echt shitcoin als naam had/heeft?
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:30:14 #28
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178189652
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:26 schreef metallicelmo het volgende:
er was toch een altcoin die echt shitcoin als naam had/heeft?
https://shitcoin.me
Hmz...
pi_178189827
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:03 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Marketcap alsnog 10x zo hoog als een jaar geleden. Altijd meer dan de bankrente :D
Geen 1000% rente pakken bij een willekeurige Venezolaanse bank. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178190023
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:19 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')
Kan je ook een ander trucje?
pi_178190183
Request Network is ook live op net mainnet.

https://blog.request.netw(...)is-live-ad3cbf615ae1
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178190454
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Kan je ook een ander trucje?
Hij is idd bijzonder triest.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 12:05:33 #33
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178190455
Nog niet klaar dit volgens mij. Gaan steeds weer die 7k opzoeken lijkt het.
pi_178190553
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:16 schreef metallicelmo het volgende:
ik hoorde gisteren dat de Amerikanen weer lekker bezig zijn met het verkopen van die rommelhypotheken 2008 all over again ofzo, goed bezig
Een nieuwe financiële crisis zou wel goed zijn voor de cryptokoersen denk ik. Op korte termijn dan. Maar heb het toch liever niet. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 12:14:14 #35
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178190603
Al eerder genoemd, maar als je nog een leuke coin zoekt met een hele lage cap (10 miljoen), werkend product en een prima use case is TFD een aanrader om je even in te verdiepen :)
pi_178190774
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:14 schreef Kyran het volgende:
Al eerder genoemd, maar als je nog een leuke coin zoekt met een hele lage cap (10 miljoen), werkend product en een prima use case is TFD een aanrader om je even in te verdiepen :)
cool
  vrijdag 30 maart 2018 @ 12:30:10 #37
131603 Afwazig
Serious business
pi_178190948
quote:
Ja waar gaat dat over? Ik zie wel e.e.a. aan gezeik hierover op Twitter voorbij komen.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 12:42:38 #40
131603 Afwazig
Serious business
pi_178191108
Op die exchange daalde de btc prijs naar 4800 dollar. Veel lager dan elders dus werden veel longs geliquideerd. Dat is dus terug gedraaid.
pi_178191181
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Kan je ook een ander trucje?
:')14.gif
pi_178191190
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:05 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hij is idd bijzonder triest.
:')14.gif
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 12:59:41 #43
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178191448
en weer verder, kansloos dit
pi_178191523
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:59 schreef Kyran het volgende:
en weer verder, kansloos dit
Market cap gaat dik onder de 200 miljard komen.

Je hoorde het hier als eerste.
pi_178191686
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:42 schreef Afwazig het volgende:
Op die exchange daalde de btc prijs naar 4800 dollar. Veel lager dan elders dus werden veel longs geliquideerd. Dat is dus terug gedraaid.
Wauw, een exchange om heel erg ver vandaan te blijven dus.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178191799
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:11 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wauw, een exchange om heel erg ver vandaan te blijven dus.
Niks mis met die exchange. Maak er al jaren gebruik van. Wat er gister gebeurde had op iedere exchange kunnen gebeuren aangezien er gewoon sprake was van zware marktmanipulatie. Daarom ook terecht dat het wordt terug gedraaid. Wel heel zuur voor mij overigens omdat ik een long op 4950 had ;(
pi_178191901
Het voorlopig even klaar boyz. Accept it.
pi_178191911
Weet je nog dat je dacht ''goh kon ik BTC maar kopen voor X ipv Z''?

Hier is je kans jongens.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2018 13:23:27 ]
pi_178191973
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Het voorlopig even klaar boyz. Accept it.
Als ie onder de 6k komt ben ik het met je eens.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 13:28:23 #50
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178192008
quote:
6s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:23 schreef Typisch het volgende:
Weet je nog dat je dacht ''goh kon ik BTC maar kopen voor X ipv Z''?

Hier is je kans jongens.
En dan zakt het nog verder :')
Hmz...
pi_178192021
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:28 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

En dan zakt het nog verder :')
Op korte termijn misschien, en dan?
Maar als je al geen vertrouwen heb in BTC op lange termijn, wat doe je dan in crypto vraag ik mij af.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2018 13:29:50 ]
pi_178192051
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

Op korte termijn misschien en dan?
Maar als je al geen vertrouwen heb in BTC op lange termijn, wat doe je dan in crypto vraag ik mij af.
ik dacht dat 8k wel een aardige bodem was, maar nu is het een beetje gissen

je kan ook niet eindeloos dukaten er in pompen
pi_178192069
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:30 schreef Weissmania het volgende:

[..]

ik dacht dat 8k wel een aardige bodem was, maar nu is het een beetje gissen

je kan ook niet eindeloos dukaten er in pompen
Zeker niet. Daarom is dollar cost averaging een solide manier om langzaam aan wat op te bouwen.
pi_178192077
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:17 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Niks mis met die exchange. Maak er al jaren gebruik van. Wat er gister gebeurde had op iedere exchange kunnen gebeuren aangezien er gewoon sprake was van zware marktmanipulatie. Daarom ook terecht dat het wordt terug gedraaid. Wel heel zuur voor mij overigens omdat ik een long op 4950 had ;(
Wat voor manipulatie? Ik neem aan dat het om een "flashcrash" ging? Er is niet zoveel informatie over te vinden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 30 maart 2018 @ 13:31:37 #55
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_178192084
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Het voorlopig even klaar boyz. Accept it.
In February stond bitcoin lager dan dat hij nu staat , dacht je toen ook dat het over was ?
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
  vrijdag 30 maart 2018 @ 13:33:44 #56
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178192127
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:30 schreef Weissmania het volgende:

[..]

ik dacht dat 8k wel een aardige bodem was, maar nu is het een beetje gissen

je kan ook niet eindeloos dukaten er in pompen
Vertrouwen heb ik wel.

het is nu alleen aan de lage kant
Hmz...
pi_178192166
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:31 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wat voor manipulatie? Ik neem aan dat het om een "flashcrash" ging? Er is niet zoveel informatie over te vinden.
quote:
At 5:00-6:30 on Mar 30, 2018 (Hong Kong Time), a number of users performed unusual transactions to manipulate the price of BTC quarterly futures contract, making it deviate greatly from the BTC index. Based on our team's investigation, the user closed a huge amount of positions at market price without considering the cost, causing it to drop to an unusually low level. We will disclose the transactions details in further notice.
Alleen dit bericht van Okcoin zelf te vinden. Maar het klopt wel met wat ik gister zag gebeuren. Want zoiets als dit gebeurd niet uit zich zelf:

pi_178192221
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:35 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

[..]

Alleen dit bericht van Okcoin zelf te vinden. Maar het klopt wel met wat ik gister zag gebeuren. Want zoiets als dit gebeurd niet uit zich zelf:

[ afbeelding ]
Een flashcrash dus. Dat is geen manipulatie (ja misschien wel maar niet verboden). Dat ze dit terug draaien is echt een grote faal.

Het is een combinatie van slechte software en traders die orders verkeerd plaatsen. Slimme traders maken daar gebruik van en zijn nu de pineut. Zelfs op de reguliere markt komt dit gewoon voor.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178192258
Misschien kunnen we het eens over wat leuks hebben nu ipv de hoge of lage prijzen. :)

Zoals:
Wat vinden jullie van de meer centrale chains zoals een NEO?
pi_178192305
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:39 schreef Typisch het volgende:
Misschien kunnen we het eens over wat leuks hebben nu ipv de hoge of lage prijzen. :)

Zoals:
Wat vinden jullie van de meer centrale chains zoals een NEO?
Werd er niet een legale ICO op Neo georganiseerd in het land met die rode vlag?
Dat is opzich wel positief te noemen. Het zegt niks over NEO btw
pi_178192314
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:37 schreef ITrade het volgende:

[..]

Een flashcrash dus. Dat is geen manipulatie (ja misschien wel maar niet verboden). Dat ze dit terug draaien is echt een grote faal.

Het is een combinatie van slechte software en traders die orders verkeerd plaatsen. Slimme traders maken daar gebruik van en zijn nu de pineut. Zelfs op de reguliere markt komt dit gewoon voor.
Ik noem het gewoon manipulatie. Maar goed had zelf ook liever gezien dat het niet werd terug gedraaid want had echt een perfecte entry.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 13:42:23 #62
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178192321
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:39 schreef Typisch het volgende:
Misschien kunnen we het eens over wat leuks hebben nu ipv de hoge of lage prijzen. :)

Zoals:
Wat vinden jullie van de meer centrale chains zoals een NEO?
Al eerder aangegeven dat ik persoonlijk denk dat (gedeeltelijk) gecentraliseerde chains gaan zorgen voor mass adoption. De wereld is gewoon niet klaar voor volledige decentralisatie. Hele blockchain gebeuren staat nog in de kinderschoenen. No way dat decentralisatie meteen gaat werken, stap voor stap. Eerst met centrale chains zoals VeChain, NEO etc. en als mass adoption plaats gaat vinden en mensen de voordelen gaan inzien zullen de echte decentrale chains gaan knallen.
pi_178192376
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Al eerder aangegeven dat ik persoonlijk denk dat (gedeeltelijk) gecentraliseerde chains gaan zorgen voor mass adoption. De wereld is gewoon niet klaar voor volledige decentralisatie. Hele blockchain gebeuren staat nog in de kinderschoenen. No way dat decentralisatie meteen gaat werken, stap voor stap. Eerst met centrale chains zoals VeChain, NEO etc. en als mass adoption plaats gaat vinden en mensen de voordelen gaan inzien zullen de echte decentrale chains gaan knallen.
Dus mag ik concluderen dat het verstandig is om op de lange termijn je rendement uit centrale tokens (hoe durf ik dit op het moment te noemen uberhaupt) om te zetten naar decentrale oplossingen?
pi_178192381
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:42 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Ik noem het gewoon manipulatie. Maar goed had zelf ook liever gezien dat het niet werd terug gedraaid want had echt een perfecte entry.
Als je order is uitgevoerd zou ik ze wel verantwoordelijk houden. Hun laten een 30% crash op enkele minuten gebeuren, dan moeten ze nu ook maar op de blaren zitten.

Zou mooi zijn als elke order teruggedraaid kan worden omdat het niet gaat zoals een ander dat graag wilt.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178192397
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Al eerder aangegeven dat ik persoonlijk denk dat (gedeeltelijk) gecentraliseerde chains gaan zorgen voor mass adoption. De wereld is gewoon niet klaar voor volledige decentralisatie. Hele blockchain gebeuren staat nog in de kinderschoenen. No way dat decentralisatie meteen gaat werken, stap voor stap. Eerst met centrale chains zoals VeChain, NEO etc. en als mass adoption plaats gaat vinden en mensen de voordelen gaan inzien zullen de echte decentrale chains gaan knallen.
Je kunt die centrale zaken ook nog steeds regelen op de bitcoinchain hé, sidechains kunnen daarvoor zorgen. De kracht van een decentrale blockchain is dat er consensus nodig is om zaken te veranderen, om dingen aan te passen. Bij een VeChain en NEO is die consensus ook nodig, maar bij een heel select groepje.

Wat is dan de toegevoegde waarde tegenover systemen die we al hebben? Je hebt in die laatste gevallen nog steeds een paar mensen die het voor het zeggen hebben.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 13:56:17 #66
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178192569
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:46 schreef Typisch het volgende:

[..]

Je kunt die centrale zaken ook nog steeds regelen op de bitcoinchain hé, sidechains kunnen daarvoor zorgen. De kracht van een decentrale blockchain is dat er consensus nodig is om zaken te veranderen, om dingen aan te passen. Bij een VeChain en NEO is die consensus ook nodig, maar bij een heel select groepje.

Wat is dan de toegevoegde waarde tegenover systemen die we al hebben? Je hebt in die laatste gevallen nog steeds een paar mensen die het voor het zeggen hebben.
Neem bijvoorbeeld DNV GL. Grootste partner van VeChain. Duizenden bedrijven zitten weer aangesloten bij DNV GL. Denk je echt dat die lui zitten te wachten op een consensus als bij die van Bitcoin als ze iets willen veranderen?

Toegevoegde waarde is nu vooral dat ze gebruik kunnen maken van de baten van blockchain (snelheid, traceerbaarheid etc.) zonder dat de lasten hebben die weer gemoeid gaan met decentralisatie (alles uit handen geven, zelf niet de controle hebben).

Denk dat die stap wel ooit komt, maar nog te vroeg voor volgens mij :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 13:58:29 #67
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178192613
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:45 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Dus mag ik concluderen dat het verstandig is om op de lange termijn je rendement uit centrale tokens (hoe durf ik dit op het moment te noemen uberhaupt) om te zetten naar decentrale oplossingen?
Lastig, want de investeringen zijn niet altijd terug te herleiden naar logica :P

Als straks weer een hype komt en er FOMO ontstaat vliegen weer de meeste debiele coins je om te oren. Ik zit wel in een mix van verschillende coins nu, blijven spreiden :)
  vrijdag 30 maart 2018 @ 14:02:00 #68
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_178192664
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:45 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Dus mag ik concluderen dat het verstandig is om op de lange termijn je rendement uit centrale tokens (hoe durf ik dit op het moment te noemen uberhaupt) om te zetten naar decentrale oplossingen?
Nex morgen _O_
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_178192665
VeChain gaat toch met nodes werken? Is toch een vorm van decentralisatie.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 14:04:10 #70
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178192712
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 14:02 schreef ChickenMan het volgende:
VeChain gaat toch met nodes werken? Is toch een vorm van decentralisatie.
Ja, maar de 101 Thrudheim authority nodes zijn wel aangewezen door VeChain zelf. Vandaar dat ik het gedeeltelijk gedecentraliseerd noemde.
pi_178193090
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:39 schreef Typisch het volgende:
Misschien kunnen we het eens over wat leuks hebben nu ipv de hoge of lage prijzen. :)

Zoals:
Wat vinden jullie van de meer centrale chains zoals een NEO?
Als op dpos doelt qua meer centraal is het natuurlijk duidelijk dat dat een heel zwak consensus algoritme is. Los van dat NEO gewoon een zwak project is.
pi_178194740
Despair despair despair, lekkerhoor, door de bodem heenzakken.
Lambo of Rekt
pi_178194916
Nou, tijd voor de vrijmibo. Lekker lang weekend met een feestje, dus we zien het dinsdag wel weer.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178194923
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 15:51 schreef dimmak het volgende:
Nou, tijd voor de vrijmibo. Lekker lang weekend met een feestje, dus we zien het dinsdag wel weer.
Proost en have fun!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178194961
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 15:41 schreef EggsTC het volgende:
Despair despair despair, lekkerhoor, door de bodem heenzakken.
Nog veel te veel hoop op relatief snel herstel.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178195266
Denk dat velen zitten te loeren op ltc..

Verwacht dat als de markt weer eens up gaat, ltc lekjer plust
pi_178195646
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 13:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

Neem bijvoorbeeld DNV GL. Grootste partner van VeChain. Duizenden bedrijven zitten weer aangesloten bij DNV GL. Denk je echt dat die lui zitten te wachten op een consensus als bij die van Bitcoin als ze iets willen veranderen?

Toegevoegde waarde is nu vooral dat ze gebruik kunnen maken van de baten van blockchain (snelheid, traceerbaarheid etc.) zonder dat de lasten hebben die weer gemoeid gaan met decentralisatie (alles uit handen geven, zelf niet de controle hebben).

Denk dat die stap wel ooit komt, maar nog te vroeg voor volgens mij :)
dit

Decentralisatie houdt ontwikkeling tegen

https://www.google.nl/amp(...)_team_best_in_class/

Als je het bestuur van vechain ziet zie ik zo 1 2 3 niet wat er mis mee is
pi_178195684
Bedrijven zitten sowieso niet te wachten op gedecentraliseerde shit
pi_178195702
Van 2800 [ath] naar 728 dollar, echt super lekker ^O^
pi_178195946
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:27 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Van 2800 [ath] naar 728 dollar, echt super lekker ^O^
En in BTC?
pi_178196047
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

En in BTC?
Heb zo de gegevens niet bij de hand maar dacht 0.181 naar 0.105.

Ook niet best. Maarja verkopen doe ik niet. Blijven zitten wanneer je geschoren wordt. Ik geloof in blockchain, of het Crypto gedeelte ook groot wordt, zal de toekomst uitwijzen.

Vooral ven en icx hebben me in de steek gelaten. En eth trouwens ook.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 16:51:11 #82
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178196194
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:45 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Heb zo de gegevens niet bij de hand maar dacht 0.181 naar 0.105.

Ook niet best. Maarja verkopen doe ik niet. Blijven zitten wanneer je geschoren wordt. Ik geloof in blockchain, of het Crypto gedeelte ook groot wordt, zal de toekomst uitwijzen.

Vooral ven en icx hebben me in de steek gelaten. En eth trouwens ook.
VEN hoog ingekocht? Hopelijk gaat die nog moon richting main net.
pi_178196235
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

VEN hoog ingekocht? Hopelijk gaat die nog moon richting main net.
Avg 5.6 dollar. Icx verkocht afgelopen week alles.

Zit te twijfelen om er nu nog een 1000 tegen aan te gooien zodat de avg naar beneden gaat. Heb er nu 303. Die verkoop ik dan weer op 5.6.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 16:53:23 #84
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178196251
MAN, TFD, QASH en EOS doen het lekker tegen alle BTC geweld in _O_
pi_178196254
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:52 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Avg 5.6 dollar. Icx verkocht afgelopen week alles.

Zit te twijfelen om er nu nog een 1000 tegen aan te gooien zodat de avg naar beneden gaat.
Waarom gelijk 1000?

dollar cost averaging genot
pi_178196290
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 16:53 schreef Typisch het volgende:

[..]

Waarom gelijk 1000?

dollar cost averaging genot
1000 in etappes dat wel. Maar totaal heb ik dat bedrag al op zij gezet. Ik wacht nog ff, mijn verwachting is dat het lager gaat dan dat het momenteel is.

Keuzes keuzes
pi_178196686
https://www.ccn.com/all-h(...)ll-return-this-year/

“There really is zero large-scale institutional money from the west in crypto right now,” Barhydt said. “That is happening in Japan. Once a large sizable chunk of Western institutional money starts to come in — watch out.”
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178196888
geile rode kaarsen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 17:30:39 #89
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_178196950
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 17:17 schreef crpytoshill het volgende:
https://www.ccn.com/all-h(...)ll-return-this-year/

“There really is zero large-scale institutional money from the west in crypto right now,” Barhydt said. “That is happening in Japan. Once a large sizable chunk of Western institutional money starts to come in — watch out.”
ik denk dat pensioenfondsen niet eens in crypto mogen beleggen. Hooguit hedgefunds. Maar die gaan net zo gemakkelijk short als long.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_178196972
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 17:30 schreef LXIV het volgende:

[..]

ik denk dat pensioenfondsen niet eens in crypto mogen beleggen. Hooguit hedgefunds. Maar die gaan net zo gemakkelijk short als long.
nee klopt. pensioenfondsen mogen niet eens goud kopen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178197137
Vorig jaar rond deze tijd ook Waves gekocht op 2,50 en daarna 10 euro per stuk mee verdiend. Ga ik dat deze keer ook weer doen als Waves 2,50 aantikt. Hmm lastig.. :P
pi_178197261
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 17:30 schreef LXIV het volgende:

[..]

ik denk dat pensioenfondsen niet eens in crypto mogen beleggen. Hooguit hedgefunds. Maar die gaan net zo gemakkelijk short als long.
we hebben geen pensioenfondsen nodig....lekker weg blijven
pi_178197772
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 17:43 schreef Predator38 het volgende:

[..]

we hebben geen pensioenfondsen nodig....lekker weg blijven
zolderkamer fokkers is voldoende.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178197870
Het is gebeurd mannen:(
pi_178197910
wat is gebeurd?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178197932
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:17 schreef Manzonderschouders het volgende:
Het is gebeurd mannen:(
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178197967
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:17 schreef Manzonderschouders het volgende:
Het is gebeurd mannen:(
Kan je a.u.b. een keer stoppen met die ongelofelijke onzin van je?
pi_178198071
Hoppa dat was de bodem!

Moooon!!
pi_178198100
Pompen!

Daar gaan we feeeeeest!
pi_178198207
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:17 schreef Manzonderschouders het volgende:
Het is gebeurd mannen:(
Hij geeft het op jongens net zoals Bansheeboy. *O*

Crypto once again trolled the troll.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178198212
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:32 schreef Dwaalboy het volgende:
Pompen!

Daar gaan we feeeeeest!
Nee joh. Zakt weer net zo hard in elkaar. De laatste 3 maanden zijn gewoon verschrikkelijk geweest. Kans op spoedig herstel is gewoon minimaal op dit moment. Als iemand zich nu geroepen voelt mij om deze uitspraak belachelijk te maken: graag even gefundeerd van repliek dienen. Waarom gaan wij binnenkort moon? Kom niet aan met wat er in het verleden is gebeurd. Even goed onderbouwend verhaal waarom wij na 3 maanden van ellende en een achter ons liggende hype mogen hopen op een gigantische stijging de rest van het jaar?
pi_178198246
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:39 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Nee joh. Zakt weer net zo hard in elkaar. De laatste 3 maanden zijn gewoon verschrikkelijk geweest. Kans op spoedig herstel is gewoon minimaal op dit moment. Als iemand zich nu geroepen voelt mij om deze uitspraak belachelijk te maken: graag even gefundeerd van repliek dienen. Waarom gaan wij binnenkort moon? Kom niet aan met wat er in het verleden is gebeurd. Even goed onderbouwend verhaal waarom wij na 3 maanden van ellende en een achter ons liggende hype mogen hopen op een gigantische stijging de rest van het jaar?
De kans dat het omhoog gaat is net zo groot aanwezig. Waarom zou het crashen? :') Geef maar toe wat al heel lang duidelijk is, je hebt geen flauw idee.
pi_178198288
Bitcoin is al honderden, zo niet duizenden keren dood verklaard door big media en zogenaamde "kenners". Zo ook eind januari, waarna de koers lager ging dan dat hij nu is ($6k).
pi_178198295
MzS die om onderbouwing vraagt, oh the irony _O-
pi_178198299
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:42 schreef illusions het volgende:

[..]

De kans dat het omhoog gaat is net zo groot aanwezig. Waarom zou het crashen? :') Geef maar toe wat al heel lang duidelijk is, je hebt geen flauw idee.
Het crasht omdat wij nu in een zone komen waar niemand die verlies heeft meer gaat investeren. We gaan lager dan de laatste crash in februari. Geloof mij, voor maandag avond 5.5K!
pi_178198326
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:42 schreef illusions het volgende:

[..]

De kans dat het omhoog gaat is net zo groot aanwezig. Waarom zou het crashen? :') Geef maar toe wat al heel lang duidelijk is, je hebt geen flauw idee.
het sentiment is nog al anders als een half jaar geleden.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 18:49:27 #107
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_178198347
Btc kennende komt er straks onverwacht een pump van 6000-iets naar boven de 10K.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_178198367
Psychologische grens waar we nu doorheen zakken. Ook wel dead X genoemd. Vertrouwen is weg. Zelfs de teouwste Believers cashen nu in de hoop over lange tijd pas weer succesvol in te stappen. Amders dan in Februari zijn er geen volumes meer voor een bull run. Slecht flinterdunne supportlevels. Pas rond 3K weer een serieus vangnet.
pi_178198376
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:49 schreef LXIV het volgende:
Btc kennende komt er straks onverwacht een pump van 6000-iets naar boven de 10K.
Verwacht dit ook wel ja. Verder druipen tot 6200ish en dan een flinke, hele flinke bounce
pi_178198415
Januari 2000 euro inleg naar ik gok nu zoiets 300/400 euro waarde :%



HODL tot de dood dan maar.
pi_178198422
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:51 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Verwacht dit ook wel ja. Verder druipen tot 6200ish en dan een flinke, hele flinke bounce
Ijdele hoop. Volume is al weken ruk.
pi_178198464
Volg maar eens een paar nieuwsgroepen van grote jongens. Enige wat ik daar lees is Sell!!!
pi_178198485
Grote jongens maken gebruik van bots. Die traden niet zelf.
pi_178198504
Ik heb jaren terug eens wat betaald, op een website waar je met bitcoin moest betalen.
Het wisselgeld wat er nog stond had ik nooit meer aangedacht.
Afgelopen december toen bitcoin naar de 20K ging schoot het me te binnen en zag dat er 500¤ op de account stond.
Ik had spijt niet meer in btc gestoken te hebben.

Nu komt er weer een tijd waarop dat kan, geweldig!
Vakman pur sang
pi_178198548
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 14:19 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Als op dpos doelt qua meer centraal is het natuurlijk duidelijk dat dat een heel zwak consensus algoritme is. Los van dat NEO gewoon een zwak project is.
Gewoon voor de discussie hoor:
1) Waarom vind je dat NEO een zwak project is, waar bazeer je dat precies op?
2) ARK/Lisk maken gebruik van DPOS (vast nog meer), Neo Van BZFT (Byzantine Fault Tolerant), dat is een ander consensus model. DPOS is in principe decentraler dan BZFT zoals NEO dat nu uitrolt. Waarom zie je beide als een zwak consensus algoritme?

Ik ben wel benieuwd waarop je de tradeoffs (centralisatie + hoge TPS, lage kans om te forken v.s. totale decentralisatie (Moeilijker scaleable, Fork gevoelig) afweegt.

Als laatste ben ik dan ook benieuwd hoe je de discussie ziet over miningpools in b.v. bitcoin en ethereum die ook een bepaalde mate centralisatie betekenen.

Gewoon even de inhoud in hoor :)
pi_178198573
Al heeft die zooi nog zoveel potentie. Het geloof is weg.
pi_178198622
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:02 schreef Manzonderschouders het volgende:
Al heeft die zooi nog zoveel potentie. Het geloof is weg.
Laat de wanhoop door je lijf vloeien alsof er geen morgen is.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178198645
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:02 schreef Manzonderschouders het volgende:
Al heeft die zooi nog zoveel potentie. Het geloof is weg.
Ga lekker naar buiten en pak een goede borrel (het liefst stuk of 20) we zien je over een maand of 3 wel weer ;)
pi_178198683
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:04 schreef Dicing het volgende:

[..]

Ga lekker naar buiten en pak een goede borrel (het liefst stuk of 20) we zien je over een maand of 3 wel weer ;)
Nee geak. Ik voorspel:)
pi_178198764
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:06 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Nee geak. Ik voorspel:)
nahhh je ruft je onderbuik eruit ;) Mr nostradamus
pi_178198766
Nog een week en een pizza kost weer 10.000 btc, net als vroeger
pi_178198948
eth is relatief sterk.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178199036
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178199078
Litecoin geeft geen neuk :o
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_178199104
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:39 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Nee joh. Zakt weer net zo hard in elkaar. De laatste 3 maanden zijn gewoon verschrikkelijk geweest. Kans op spoedig herstel is gewoon minimaal op dit moment. Als iemand zich nu geroepen voelt mij om deze uitspraak belachelijk te maken: graag even gefundeerd van repliek dienen. Waarom gaan wij binnenkort moon? Kom niet aan met wat er in het verleden is gebeurd. Even goed onderbouwend verhaal waarom wij na 3 maanden van ellende en een achter ons liggende hype mogen hopen op een gigantische stijging de rest van het jaar?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178199221
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:02 schreef Manzonderschouders het volgende:
Al heeft die zooi nog zoveel potentie. Het geloof is weg.
pi_178199222
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:25 schreef ITrade het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
bitcoin gaat nooit van bear naar bull market in een maand tijd. geen 1 markt trouwens.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178199474
Gelukkig valt er ook geld te verdienen in een downtrend.

Helaas durf ik dat niet aan.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 19:50:15 #129
61320 TwztId
ja toch..
pi_178199640
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:30 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

bitcoin gaat nooit van bear naar bull market in een maand tijd. geen 1 markt trouwens.
Denk het ook niet, op z'n vroegst tegen het eind van het jaar..
pi_178199646
steeds als je denkt dat het niet lager kan...kan het toch
blij dat ik nog niet ingekocht heb

helaas wel een hoop kwijt van m'n januari inkoop, maar dit geeft nieuwe kansen om toch nog snel rijk te worden :P
pi_178199655
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:50 schreef het_fokschaap het volgende:
steeds als je denkt dat het niet lager kan...kan het toch
blij dat ik nog niet ingekocht heb

helaas wel een hoop kwijt van m'n januari inkoop, maar dit geeft nieuwe kansen om toch nog snel rijk te worden :P
snel rijk.................Tja
pi_178199721
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:51 schreef Predator38 het volgende:

[..]

snel rijk.................Tja
Snel rijk offfff het is het einde van Crypto Doomsday waaaaaahhhhhhhh ;)

dan ga ik toch voor het eerste motto
pi_178199759
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 18:56 schreef Manzonderschouders het volgende:
Volg maar eens een paar nieuwsgroepen van grote jongens. Enige wat ik daar lees is Sell!!!
Grappig, want de groepen die ik lees zeggen precies het tegenovergestelde. Die zeggen namelijk, bij 6k onmiddelijk bijkopen.
pi_178199768
Magnet, had jij niet maar de helft van je Waves en Lisk stacks verkocht? :-(

Of zie je er alsnog toekomstmuziek in?
pi_178199785
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Grappig, want de groepen die ik lees zeggen precies het tegenovergestelde. Die zeggen namelijk, bij 6k onmiddelijk bijkopen.
Ik denk ook een bounce op $6k, maar niet een van de proporties die we zagen in begin Februari. We gaan redelijk vlot onder die $6k komen.
pi_178199839
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:26 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Zijn goede coins JONGE!!!
waardeloze coins (letterlijk :P )
pi_178199912
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:58 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

waardeloze coins (letterlijk :P )
Ja ze zijn nog lekker goedkoop, maar in 2020 niet meer :D

Wepower is met shit bezig. Ze mogen het stroomnet van Estland al smart gaan maken en combineren met blockchain tech.
pi_178199966
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:55 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Magnet, had jij niet maar de helft van je Waves en Lisk stacks verkocht? :-(

Of zie je er alsnog toekomstmuziek in?
Helft Lisk, 1/3e Waves.

Hodl4life
pi_178200184
Is het al waves maand?
pi_178200215
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:17 schreef Dwaalboy het volgende:
Is het al waves maand?
dat is n mythe toch?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178200227
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:17 schreef Dwaalboy het volgende:
Is het al waves maand?
waves maand word het als rmob gelist is *O*
pi_178200260
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:09 schreef Dicing het volgende:

[..]

nahhh je ruft je onderbuik eruit ;) Mr nostradamus
Jij snapt niet veel van crypto hahaha
pi_178200292
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:01 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Ja ze zijn nog lekker goedkoop, maar in 2020 niet meer :D

Wepower is met shit bezig. Ze mogen het stroomnet van Estland al smart gaan maken en combineren met blockchain tech.
Ik heb echt een hekel gekregen aan t woord smart, wat is smart in hemelsnaam.
Alles tegenwoordig smart. >:)
pi_178200364
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:24 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Ik heb echt een hekel gekregen aan t woord smart, wat is smart in hemelsnaam.
Alles tegenwoordig smart. >:)
pi_178200371
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:24 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Ik heb echt een hekel gekregen aan t woord smart, wat is smart in hemelsnaam.
Alles tegenwoordig smart. >:)

Past wel bij de huidige koersen... :P
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 20:36:20 #146
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_178200524
Ik voorspel dat Tether binnen afzienbare tijd op #1 staat qua marketcap.
pi_178200533
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:52 schreef Weissmania het volgende:
[ afbeelding ]

Heb ook even een berekening er op los gelaten!!!

Voel me volwassen. Mijn voorspellingen mogen er zijn.
pi_178200722
quote:
14s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:36 schreef Weissmania het volgende:

[..]

oh wijze, leid mij de weg!
pi_178200737
quote:
De bitcoin heeft zijn beroerdste kwartaal sinds 2011 achter de rug.

Aanhoudende zorgen over landen die de cryptohandel aan banden willen leggen, blijven de koers parten spelen. Kenners menen dat de kansen op herstel voor de bitcoin klein zijn.

David Bremmer 30-03-18, 16:07 Laatste update: 16:16

Vrijdag stond de bitcoin voor het eerst in bijna twee maanden tijdelijk weer onder de 7.000 dollar. Daarmee is de cryptomunt ongeveer half zo veel waard als begin dit jaar en fors minder dan op het piekmoment in december. Toen werd voor één bitcoin bijna 20.000 dollar neergeteld. In heel 2017 won de munt zo'n 1.400 procent aan waarde.

Maar daarna ging de munt door het putje en volgde de crash. Procentueel beleefde de bitcoin van januari tot en met eind maart zijn slechtste kwartaal sinds 2011. Op het dieptepunt stond de munt op circa 6.000 dollar.

Ook andere cryptovaluta's als ethereum en ripple gingen in waarde omlaag, blijkt uit een overzicht op de site Coinmarketcap. Niet alleen de extra regeldruk en waarschuwingen van kenners en toezichthouders hangen als een schaduw boven de markt.

In Nederland waarschuwde toezichthouder ACM al voor de risico's van bitcoins. Ook minister Hoekstra (Financiën) riep mensen op na te denken voordat ze zich in cryptomunten storten.

Rendement
Wat verder niet helpt is dat sociale media de cryptobranche steeds meer de rug toe keren. Zo deden Twitter, Facebook en Google advertenties voor de lancering van nieuwe cryptomunten onlangs grotendeels in de ban.

Ondanks de crashende bitcoin hebben de meeste Nederlandse beleggers tot nu toe geld verdiend aan de digitale munt. Gemiddeld bedraagt het rendement liefst 165 procent, blijkt uit een onderzoek van marktonderzoeker GfK onder 50.000 Nederlanders. Zo'n half miljoen landgenoten hebben geld gestopt in virtuele munten. Slechts één op de drie staat in de min.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 20:55:50 #150
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178200888
Gefeliciteerd jongens, wij kunnen rustig aan met inkopen beginnen. Klaas is gearriveerd _O_
pi_178200889
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:47 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

iedereen inkopen !!!!
pi_178200919
Hoppa
pi_178200953
t lijkt erop dat we de bodem bereikt hebben.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178200999
Hoppa koop in die bende, bijna voor niks nu!
Vakman pur sang
pi_178201007
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:01 schreef Lospedrosa het volgende:
Hoppa koop in die bende, bijna voor niks nu!
Zien jullie dat? Lekker volwassen geen smiley!
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 21:03:34 #156
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178201048

Fuck moving averages, RSI, death crosses etc.

All you need is Klaas _O_
pi_178201098
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:03 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]
Fuck moving averages, RSI, death crosses etc.

All you need is Klaas _O_
prachtig he, ik zag het ook al !!!
pi_178201143
Ho, dooie kat bounce
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 21:09:05 #159
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178201145
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:06 schreef Predator38 het volgende:

[..]

prachtig he, ik zag het ook al !!!
NIet dat het omhoog blijft gaan, maar was wel leuk :P
pi_178202040
Vakman pur sang
pi_178202133
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178202225
quote:
oke, volgende week 4k dus.....volgens hem dan...
pi_178202281
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:57 schreef Predator38 het volgende:

[..]

oke, volgende week 4k dus.....volgens hem dan...
als btc hetzelfde doet als begin februari wel.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178202336
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:59 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

als btc hetzelfde doet als begin februari wel.
ik denk dat de vorige bodem van 6k houd .....maar we gaan het zien
pi_178202628
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:03 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]
Fuck moving averages, RSI, death crosses etc.

All you need is Klaas _O_
als jij dit nog 1 keer post
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 22:24:40 #166
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178202799
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 22:16 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

als jij dit nog 1 keer post
Dan post jij nooit meer?
pi_178203139
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 22:16 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

als jij dit nog 1 keer post
en dan.....?

all you need is klaas ....lalalalala
klaas is all you need *;
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 23:01:28 #168
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178203625
Resistance op 6900 aan het testen nu, ben benieuwd.
pi_178203936
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 20:55 schreef Kyran het volgende:
Gefeliciteerd jongens, wij kunnen rustig aan met inkopen beginnen. Klaas is gearriveerd _O_
Haha spot on mijn voorspelling. En ook nog eens met een krantenknipsel. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 23:13:45 #170
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178203973
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:12 schreef ITrade het volgende:

[..]

Haha spot on mijn voorspelling. En ook nog eens met een krantenknipsel. :')
B:)B _O_
pi_178204137
Bodem is bereikt!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:35:07 #172
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178204539
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:19 schreef MaGNeT het volgende:
Bodem is bereikt!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Inderdaad. Tijd om naar de koelkast te lopen!
pi_178204578
Jullie mogen er zijn mannen. Ik ben trots op jullie.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 30 maart 2018 @ 23:39:40 #174
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178204625
Flink gevecht op 6900 resistance, bears geven niet op :(
pi_178204635
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:39 schreef Kyran het volgende:
Flink gevecht op 6900 resistance, bears geven niet op :(
Ik zeg het je, wij stellen niks voor; kan alle kanten op gaan
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:47:22 #176
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178204761
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:40 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Ik zeg het je, wij stellen niks voor; kan alle kanten op gaan
Nou, wij mogen er best wezen
pi_178204820
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:19 schreef MaGNeT het volgende:
Bodem is bereikt!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van je glas zeker B:)B :7
mag het weten
pi_178204871
Heyheyheeeey
Vakman pur sang
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:53:51 #179
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_178204889
Die prediction price van mcafee is voor het eerst onder de actual price volgens mij
pi_178204913
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:52 schreef Lospedrosa het volgende:
Heyheyheeeey
Wasawasawasa...?

quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:53 schreef Che_ het volgende:
Die prediction price van mcafee is voor het eerst onder de actual price volgens mij
OVERSOLD, SNEL KOPEN!
pi_178204950
Waar is Banshee eigenlijk gebleven
pi_178204980
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:53 schreef Che_ het volgende:
Die prediction price van mcafee is voor het eerst onder de actual price volgens mij
Wat zei ie ook alweer? Ben het inmiddels kwijt.
mag het weten
pi_178204984
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:56 schreef Frans449 het volgende:
Waar is Banshee eigenlijk gebleven
Overdosis vissoep.

Ik verdenk zijn vrouw, dat arme wijf zal het wel een keer zat zijn geweest

:{
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:58:49 #184
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_178205006
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:53 schreef Che_ het volgende:
Die prediction price van mcafee is voor het eerst onder de actual price volgens mij
Andersom natuurlijk :')
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:59:25 #185
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_178205025
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:57 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Wat zei ie ook alweer? Ben het inmiddels kwijt.
https://fnordprefekt.de
pi_178205105
Als je nu een Fibonacci zou tekenen op de 1D Bitcoin chart, wat is dan het startpunt?

De laagste low dateert van 18 augustus 2015 met een bedrag van $160, maar is dit wel het juiste startpunt?
  zaterdag 31 maart 2018 @ 00:06:26 #187
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_178205185
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 23:58 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Overdosis vissoep.

Ik verdenk zijn vrouw, dat arme wijf zal het wel een keer zat zijn geweest

:{
Ik verdenk hem van MzS te zijn :{

Zeker die Greys adolatie posts doen dat, eigenlijk ;(
pi_178205212
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 00:02 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Als je nu een Fibonacci zou tekenen op de 1D Bitcoin chart, wat is dan het startpunt?

De laagste low dateert van 18 augustus 2015 met een bedrag van $160, maar is dit wel het juiste startpunt?
Liever gewoon nl praten. Dank u.
Vakman pur sang
pi_178205253
quote:
Ah thnx. Handig wel :7
mag het weten
pi_178205260
quote:
11s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 00:06 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Ik verdenk hem van MzS te zijn :{

Zeker die Greys adolatie posts doen dat, eigenlijk ;(
Denk het niet. Banshee was nogal consistent in zijn posts. Kunnen we van MzS niet zeggen.
pi_178205857
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 00:10 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Denk het niet. Banshee was nogal consistent in zijn posts. Kunnen we van MzS niet zeggen.
_O-
pi_178205863
We gaan bouncen in het groene vlak.

pi_178205886
Ja ltc en hoppa

Gaan bouncen.....

Ltc to the moon


Bier lekker
pi_178205957
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:19 schreef alilami het volgende:
Heb 1000 FUN verkocht voor winst. Is nu volgens Binance 1285 sat waard, maar in realiteit more like 400 sat.
Het heeft iets minder dan drie maanden geduurd, maar de voorspelling is uitgekomen.

Voor nu heb ik mijn BTC omgezet naar Tether en een buy order gezet @ $6222. Nu maar hopen dat BTC ietsje verder daalt, anders REKT. Ben benieuwd of BTC tot $4K zal dalen. Misschien mijn buy order later nog lager zetten.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178206653
quote:
4s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 00:49 schreef alilami het volgende:

[..]

Het heeft iets minder dan drie maanden geduurd, maar de voorspelling is uitgekomen.
:') _!

Dat de hele markt gecrashed is doet er verder niet toe, nee, jij had het voorspeld hoor!

We hebben er weer een nieuwe profeet bij jongens! Ditmaal geen Mohammed, Klaas, maar Ali!
  zaterdag 31 maart 2018 @ 01:39:15 #196
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178206721
De ripple rukker himself.

Ook wel goed dat ie nu pas in tether gaat ja. Wat een vooruitziende blik.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 02:28:56 #197
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178207212
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 01:39 schreef SugeLucky het volgende:
De ripple rukker himself.

Ook wel goed dat ie nu pas in tether gaat ja. Wat een vooruitziende blik.
Komen van bijna 12k ofzo toch? Lekker op -40% pas in Tether gaan en op -50% je buy order zetten _O_ Helden _O_
pi_178207228
quote:
7s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 00:42 schreef BadVlad het volgende:
We gaan bouncen in het groene vlak.

[ afbeelding ]
Visionair _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 02:40:05 #199
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178207277
WAN _O_
QASH _O_
EOS _O_
MAN _O_
TFD _O_

Rest van portfolio :X

VeChain & Icon o|O
  zaterdag 31 maart 2018 @ 02:43:08 #200
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178207290
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:40 schreef Kyran het volgende:
WAN _O_
QASH _O_
EOS _O_
MAN _O_
TFD _O_

Rest van portfolio :X

VeChain & Icon o|O
Gewoon alles :r
pi_178207297
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Gewoon alles :r
Joh, de top 100 kleurt al weer groen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178207323
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 22:16 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

als jij dit nog 1 keer post
Jaaa Klaas is terug! Beter dan Mzs :)

Ik heb gisteren 80% omgezet naar USDT. Ook al vertrouw ik het niet, die -10% elke dag kon ik niet meer aanzien. Kon al geen verlies maken, maar soms is HODLen ook gewoon onverstandig
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_178207334
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:55 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Jaaa Klaas is terug! Beter dan Mzs :)

Ik heb gisteren 80% omgezet naar USDT. Ook al vertrouw ik het niet, die -10% elke dag kon ik niet meer aanzien. Kon al geen verlies maken, maar soms is HODLen ook gewoon onverstandig
Er wordt as we speak behoorlijk gebounced.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 03:06:23 #204
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178207346
Blijft mooi dat de bounce letterlijk 2 minuten nadat Klaas kwam trollen begon. Wat een timinggod.
pi_178207350
De positiviteit keert nog steeds wel erg snel terug bij een beetje groen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178207361
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 03:06 schreef Kyran het volgende:
Blijft mooi dat de bounce letterlijk 2 minuten nadat Klaas kwam trollen begon. Wat een timinggod.
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 03:06 schreef Kyran het volgende:
Blijft mooi dat de bounce letterlijk 2 minuten nadat Klaas kwam trollen begon. Wat een timinggod.
KLAAS IS DE OPPERWHALE!1!!1!! :o :o :o :o
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178207362
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 03:07 schreef chroestjov het volgende:
De positiviteit keert nog steeds wel erg snel terug bij een beetje groen.
Je moet het ook allemaal niet te serieus nemen hè. :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178207398
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 03:10 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je moet het ook allemaal niet te serieus nemen hè. :P
De daadwerkelijke structurele pump zal zich openbaren wanneer alle hoop is verloren.
Dit las ik ergens op een steen langs de kant van de weg.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178207402
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 03:29 schreef chroestjov het volgende:

[..]

De daadwerkelijke structurele pump zal zich openbaren wanneer alle hoop is verloren.
Dit las ik ergens op een steen langs de kant van de weg.
"Laat alle hoop varen gij die hier binnentreedt" zag ik staan vandaag toen ik me aanmeldde bij Bl3p
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178207706
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 01:39 schreef SugeLucky het volgende:
De ripple rukker himself.

Ook wel goed dat ie nu pas in tether gaat ja. Wat een vooruitziende blik.
Niet te vergeten, al die topics vol met baggerposts doorspitten om, als een echte Nostradamus, zijn eigen waarzegging te vinden _O_
pi_178207759
Dagje groen, vertrouw t nog niet. Komende 5 dagen kan t weer makkelijk rood zijn.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 08:32:25 #212
61320 TwztId
ja toch..
pi_178208092
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 06:30 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Niet te vergeten, al die topics vol met baggerposts doorspitten om, als een echte Nostradamus, zijn eigen waarzegging te vinden _O_
Scheelt wel weer een "Ik heb het gezegd, zoek maar op" post :)
  zaterdag 31 maart 2018 @ 08:41:11 #213
67670 Skv
Cynist.
pi_178208134
Jeej ik sta in totaal op zwaar verlies inmiddels. Topmarkt.

Zelfs Lisk staat weer op 6 euro. ;(

Ach ja. We zien het in december wel weer.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_178208476
Lage 6k coming. Gifbeker is nog niet leeg. Supportlevels in de 6k range zijn flinterdun. Iedereen gaat weer boos worden, maagr accepteee dat het voor dit jaar klaar is. In alts blijven zitten is al helemaal oliedom
pi_178208572
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:55 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Jaaa Klaas is terug! Beter dan Mzs :)

Ik heb gisteren 80% omgezet naar USDT. Ook al vertrouw ik het niet, die -10% elke dag kon ik niet meer aanzien. Kon al geen verlies maken, maar soms is HODLen ook gewoon onverstandig
Wat Klaas roept klopt inderdaad haast nooit. Wat MzS roept komt vaak uit. Voor iemand die graag oogkleppen op heeft en niet wilt zien dat het slecht gaat geeft Klaas meer houvast.

Even 1 reminder:

20k fail

18k fail

16k fail

14k fail

13k fail

10k fail

9k fail vorige week nog!!

Inmiddels al een 7k fail!

De bodem wordt steeds lager in nog geen 3 maanden tijd. Gaat lekker inderdaad.

BTC corrigeert voor de zomer nog naar waar het vandaan kwam. 2k - 4k range
pi_178208628
Dit blijft toch een bijzonder topic. Al meerdere keren ben ik de discussie aangegaan maanden geleden met als uitkomst dat het enige wat op dit moment waarde geeft aan dat bitcoin is het vertrouwen in de bitcoin en de onbalans van vraag en aanbod. De bitcoin produceert niets en iedere transactie kost veel energie / geld. Dat is de basis van de bitcoin.
Daarnaast zijn transacties niet gebruiksvriendelijk, dus dat geeft nu ook nog geen waarde.
Dan hou je over dat een grotere vraag kan leiden tot een stijging. Een kleinere vraag tot een daling. Je zou kunnen zeggen dat de 'mijnkosten' de munt waarde geven, maar alsnog zit je dan met het vraag aanbod probleem.
Ik zie dit op termijn niet goed komen met de bitcoin. Als er andere cryptos komen/zijn die eindig zijn met een combi van óf iets produceren óf erg lage transactiekosten zie ik een Crypto pas succesvol worden op lange termijn. Kortom het moet een intrinsieke waarde hebben ipv een onbalans in vraag en aanbod.
pi_178208807
Bitcoin heeft gewoon gefaald op het moment suprême. Op het moment dat het populairder begon te worden zijn de transactiekosten gigantisch gestegen, en het netwerk werd super sloom, etc.
Dan heb je nog in mindere mate energiegebruik, en een belangrijk punt de gebruiksvriendelijk.
Het is gewoon nog te gecompliceerd is voor jan met de pet.
Eigenlijk hetzelfde met ETH en die cryptokitties onzin. Is dat het dan waar die blockchain-technologie voor staat, zo'n bullshit app, die het hele netwerk bijna vast laat lopen.

Timing is alles, de technologie was gewoon (nog) niet klaar voor massa-adoptie.

Geduld is een schone zaak.
pi_178208893
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:04 schreef Jed1Gam het volgende:
Bitcoin heeft gewoon gefaald op het moment suprême. Op het moment dat het populairder begon te worden zijn de transactiekosten gigantisch gestegen, en het netwerk werd super sloom, etc.
Dan heb je nog in mindere mate energiegebruik, en een belangrijk punt de gebruiksvriendelijk.
Het is gewoon nog te gecompliceerd is voor jan met de pet.
Eigenlijk hetzelfde met ETH en die cryptokitties onzin. Is dat het dan waar die blockchain-technologie voor staat, zo'n bullshit app, die het hele netwerk bijna vast laat lopen.

Timing is alles, de technologie was gewoon (nog) niet klaar voor massa-adoptie.

Geduld is een schone zaak.
niks mis mee .... *O*
pi_178208952
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:48 schreef MisChrartin het volgende:
Dit blijft toch een bijzonder topic. Al meerdere keren ben ik de discussie aangegaan maanden geleden met als uitkomst dat het enige wat op dit moment waarde geeft aan dat bitcoin is het vertrouwen in de bitcoin en de onbalans van vraag en aanbod. De bitcoin produceert niets en iedere transactie kost veel energie / geld. Dat is de basis van de bitcoin.
Daarnaast zijn transacties niet gebruiksvriendelijk, dus dat geeft nu ook nog geen waarde.
Dan hou je over dat een grotere vraag kan leiden tot een stijging. Een kleinere vraag tot een daling. Je zou kunnen zeggen dat de 'mijnkosten' de munt waarde geven, maar alsnog zit je dan met het vraag aanbod probleem.
Ik zie dit op termijn niet goed komen met de bitcoin. Als er andere cryptos komen/zijn die eindig zijn met een combi van óf iets produceren óf erg lage transactiekosten zie ik een Crypto pas succesvol worden op lange termijn. Kortom het moet een intrinsieke waarde hebben ipv een onbalans in vraag en aanbod.
Juiste analyse!
Vakman pur sang
pi_178209067
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:48 schreef MisChrartin het volgende:
Dit blijft toch een bijzonder topic. Al meerdere keren ben ik de discussie aangegaan maanden geleden met als uitkomst dat het enige wat op dit moment waarde geeft aan dat bitcoin is het vertrouwen in de bitcoin en de onbalans van vraag en aanbod. De bitcoin produceert niets en iedere transactie kost veel energie / geld. Dat is de basis van de bitcoin.
Daarnaast zijn transacties niet gebruiksvriendelijk, dus dat geeft nu ook nog geen waarde.
Dan hou je over dat een grotere vraag kan leiden tot een stijging. Een kleinere vraag tot een daling. Je zou kunnen zeggen dat de 'mijnkosten' de munt waarde geven, maar alsnog zit je dan met het vraag aanbod probleem.
Ik zie dit op termijn niet goed komen met de bitcoin. Als er andere cryptos komen/zijn die eindig zijn met een combi van óf iets produceren óf erg lage transactiekosten zie ik een Crypto pas succesvol worden op lange termijn. Kortom het moet een intrinsieke waarde hebben ipv een onbalans in vraag en aanbod.
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:04 schreef Jed1Gam het volgende:
Bitcoin heeft gewoon gefaald op het moment suprême. Op het moment dat het populairder begon te worden zijn de transactiekosten gigantisch gestegen, en het netwerk werd super sloom, etc.
Dan heb je nog in mindere mate energiegebruik, en een belangrijk punt de gebruiksvriendelijk.
Het is gewoon nog te gecompliceerd is voor jan met de pet.
Eigenlijk hetzelfde met ETH en die cryptokitties onzin. Is dat het dan waar die blockchain-technologie voor staat, zo'n bullshit app, die het hele netwerk bijna vast laat lopen.

Timing is alles, de technologie was gewoon (nog) niet klaar voor massa-adoptie.

Geduld is een schone zaak.
Ja maar... Jullie weten dat Bitcoin nog in de Beta fase zit? We zitten echt op versie 0.nogwat.
pi_178209177
Bitcoin heeft helemaal niet gefaald. Al die hijgerige ICO's met hun verhalen over hoeveel geld ze wel niet hebben opgebracht hebben voor een hoop FOMO gezorgd waardoor de markt volledig doorgeslagen is. Nu veel van die starters moeite blijken te hebben om ook echt geld te gaan verdienen komt iedereen bij zinnen en loopt de lucht er weer uit. Dit is gewoon een hele terechte correctie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-03-2018 10:28:46 ]
pi_178209457
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:04 schreef Jed1Gam het volgende:
Bitcoin heeft gewoon gefaald op het moment suprême. Op het moment dat het populairder begon te worden zijn de transactiekosten gigantisch gestegen, en het netwerk werd super sloom, etc.
Dan heb je nog in mindere mate energiegebruik, en een belangrijk punt de gebruiksvriendelijk.
Het is gewoon nog te gecompliceerd is voor jan met de pet.
Eigenlijk hetzelfde met ETH en die cryptokitties onzin. Is dat het dan waar die blockchain-technologie voor staat, zo'n bullshit app, die het hele netwerk bijna vast laat lopen.

Timing is alles, de technologie was gewoon (nog) niet klaar voor massa-adoptie.

Geduld is een schone zaak.
dat duurt idd ff. een email sturen 20 jaar geleden was ook niet voor iedereen weggelegd.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178209501
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:45 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

dat duurt idd ff. een email sturen 20 jaar geleden was ook niet voor iedereen weggelegd.
:') !
  zaterdag 31 maart 2018 @ 10:48:41 #224
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_178209510
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:48 schreef MisChrartin het volgende:
Dit blijft toch een bijzonder topic. Al meerdere keren ben ik de discussie aangegaan maanden geleden met als uitkomst dat het enige wat op dit moment waarde geeft aan dat bitcoin is het vertrouwen in de bitcoin en de onbalans van vraag en aanbod. De bitcoin produceert niets en iedere transactie kost veel energie / geld. Dat is de basis van de bitcoin.
Daarnaast zijn transacties niet gebruiksvriendelijk, dus dat geeft nu ook nog geen waarde.
Dan hou je over dat een grotere vraag kan leiden tot een stijging. Een kleinere vraag tot een daling. Je zou kunnen zeggen dat de 'mijnkosten' de munt waarde geven, maar alsnog zit je dan met het vraag aanbod probleem.
Ik zie dit op termijn niet goed komen met de bitcoin. Als er andere cryptos komen/zijn die eindig zijn met een combi van óf iets produceren óf erg lage transactiekosten zie ik een Crypto pas succesvol worden op lange termijn. Kortom het moet een intrinsieke waarde hebben ipv een onbalans in vraag en aanbod.
Waarom zouden mijnkosten een bitcoin waarde geven? Die energie/dag geld is verdampt. Wat er overblijft is vraag en aanbod. Daarom is ook niet te roepen of een bitcoin onder, of overgewaardeerd is. Dat geldt trouwens ook enigszins voor goud, al heeft dat wel een beperkte industriële waarde.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_178209886
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 10:21 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]


[..]

Ja maar... Jullie weten dat Bitcoin nog in de Beta fase zit? We zitten echt op versie 0.nogwat.
Ja dat zal wel, maar de eigenschappen die de bitcoin nu heeft zorgen ervoor dat deze nu zwaar overgewaardeerd is. Of de versie 1.x zou een van de problemen moeten aanpakken wat ik hierboven schets. Ik verwacht meer van een grootboek 'Light' zoals een tangle based munt. Maar ik geloof nooit dat de bitcoin zo drastisch gaat/kan veranderen.
pi_178209937
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:12 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

Ja dat zal wel, maar de eigenschappen die de bitcoin nu heeft zorgen ervoor dat deze nu zwaar overgewaardeerd is. Of de versie 1.x zou een van de problemen moeten aanpakken wat ik hierboven schets. Ik verwacht meer van een grootboek 'Light' zoals een tangle based munt. Maar ik geloof nooit dat de bitcoin zo drastisch gaat/kan veranderen.
"Ja dat zal wel, maar de eigenschappen die de bitcoin nu heeft zorgen ervoor dat deze nu zwaar overgewaardeerd is."

Dat heet nou speculeren op de toekomstige waarde. Eigenlijk vind ik Bitcoin nog niet eens overgewaardeerd. Sterker nog, je zou Bitcoin niet eens moeten waarderen in Dollar. De token economie is een nieuwe economie, waar 1 Bitcoin altijd 1 Bitcoin is. Nu begrijp ik ook wel dat dat in de praktijk nog helemaal niet zo is.

Met een marketcap van momenteel $117 miljard... Ik vind dat eigenlijk niet echt overgewaardeerd. Het is een globaal economisch netwerk, dat is vrij uniek. Je kan Bitcoin nu prima gebruiken om je verre neef in Australië ¤1000 te sturen waar hij de Bitcoin omzet naar Australische Dollars. Heeft ie zijn centen binnen een halfuur tegen zeer lage kosten. Check maar eens wat een Western Union voor zo'n transactie vraagt en hoe lang het duurt voor het geld gearriveerd is.

Editje: Vergeten.. Bitcoin wordt nu uitgedruk in fiat (Euro, Dollar, Yen etc.). Naar mijn mening zou juist fiat uitgedrukt moeten worden in Bitcoin. Dat de Dollar de 'gouden standaard' van alle valuta zijn is onzin dat ons de kop ingedrukt is door Amerika. Maak van Bitcoin maar de gouden standaard om valuta in uit te drukken. Bitcoin is een natuurlijk globaal fenomeen, de Dollar niet. Dan zijn andere naties niet meer afhankelijk van de economie van Amerika, in zekere zin.

Dat Amerika op den duur de grootste goudvoorraad had en misschien heeft doet er niet meer toe. Nixon (volgens mij) besloot doodleuk de gouden standaard (geld backed door goud) te verscheuren ergens in de jaren '70.

Wat ik hier boven schets gaat de meeste Fokkers helaas hun pet te boven, dus ik zal wel afgebrand worden :')

[ Bericht 5% gewijzigd door fckdedeurkruk op 31-03-2018 11:22:05 ]
pi_178210068
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:16 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

"Ja dat zal wel, maar de eigenschappen die de bitcoin nu heeft zorgen ervoor dat deze nu zwaar overgewaardeerd is."

Dat heet nou speculeren op de toekomstige waarde. Eigenlijk vind ik Bitcoin nog niet eens overgewaardeerd. Sterker nog, je zou Bitcoin niet eens moeten waarderen in Dollar. De token economie is een nieuwe economie, waar 1 Bitcoin altijd 1 Bitcoin is. Nu begrijp ik ook wel dat dat in de praktijk nog helemaal niet zo is.

Met een marketcap van momenteel $117 miljard... Ik vind dat eigenlijk niet echt overgewaardeerd. Het is een globaal economisch netwerk, dat is vrij uniek. Je kan Bitcoin nu prima gebruiken om je verre neef in Australië ¤1000 te sturen waar hij de Bitcoin omzet naar Australische Dollars. Heeft ie zijn centen binnen een halfuur tegen zeer lage kosten. Check maar eens wat een Western Union voor zo'n transactie vraagt en hoe lang het duurt voor het geld gearriveerd is.

Editje: Vergeten.. Bitcoin wordt nu uitgedruk in fiat (Euro, Dollar, Yen etc.). Naar mijn mening zou juist fiat uitgedrukt moeten worden in Bitcoin. Dat de Dollar de 'gouden standaard' van alle valuta zijn is onzin dat ons de kop ingedrukt is door Amerika. Maak van Bitcoin maar de gouden standaard om valuta in uit te drukken. Bitcoin is een natuurlijk globaal fenomeen, de Dollar niet. Dan zijn andere naties niet meer afhankelijk van de economie van Amerika, in zekere zin.

Dat Amerika op den duur de grootste goudvoorraad had en misschien heeft doet er niet meer toe. Nixon (volgens mij) besloot doodleuk de gouden standaard (geld backed door goud) te verscheuren ergens in de jaren '70.

Wat ik hier boven schets gaat de meeste Fokkers helaas hun pet te boven, dus ik zal wel afgebrand worden :')
Met zo'n prima post hoef je dat laatste alineaatje niet te tikken hoor. :+

Goed verwoord.
pi_178210177
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:16 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

"Ja dat zal wel, maar de eigenschappen die de bitcoin nu heeft zorgen ervoor dat deze nu zwaar overgewaardeerd is."

Dat heet nou speculeren op de toekomstige waarde. Eigenlijk vind ik Bitcoin nog niet eens overgewaardeerd. Sterker nog, je zou Bitcoin niet eens moeten waarderen in Dollar. De token economie is een nieuwe economie, waar 1 Bitcoin altijd 1 Bitcoin is. Nu begrijp ik ook wel dat dat in de praktijk nog helemaal niet zo is.

Met een marketcap van momenteel $117 miljard... Ik vind dat eigenlijk niet echt overgewaardeerd. Het is een globaal economisch netwerk, dat is vrij uniek. Je kan Bitcoin nu prima gebruiken om je verre neef in Australië ¤1000 te sturen waar hij de Bitcoin omzet naar Australische Dollars. Heeft ie zijn centen binnen een halfuur tegen zeer lage kosten. Check maar eens wat een Western Union voor zo'n transactie vraagt en hoe lang het duurt voor het geld gearriveerd is.

Editje: Vergeten.. Bitcoin wordt nu uitgedruk in fiat (Euro, Dollar, Yen etc.). Naar mijn mening zou juist fiat uitgedrukt moeten worden in Bitcoin. Dat de Dollar de 'gouden standaard' van alle valuta zijn is onzin dat ons de kop ingedrukt is door Amerika. Maak van Bitcoin maar de gouden standaard om valuta in uit te drukken. Bitcoin is een natuurlijk globaal fenomeen, de Dollar niet. Dan zijn andere naties niet meer afhankelijk van de economie van Amerika, in zekere zin.

Dat Amerika op den duur de grootste goudvoorraad had en misschien heeft doet er niet meer toe. Nixon (volgens mij) besloot doodleuk de gouden standaard (geld backed door goud) te verscheuren ergens in de jaren '70.

Wat ik hier boven schets gaat de meeste Fokkers helaas hun pet te boven, dus ik zal wel afgebrand worden :')
De bitcoin uitdrukken in bitcoin? Die is 1.

Dus bitcoin in jouw voorbeeld is alleen handig als je internationale bankzaken doet. Hoe groot percentage van je transacties voldoet aan deze voorwaarden? En rechtvaardigt dat ene voordeel het nadeel voor al je andere transacties? Ik denk het niet. Stel dat iedere transactie ineens 5 euro kost om eens per maand een besparing te hebben van een tientje. Dat gaat geen mens doen.

En de bitcoin standaard invoeren gaat alleen gebeuren als de fiatmunten ingestort zijn. Ze hebben de goudstandaard alleen maar ingeleverd om bij te kunnen drukken, dit gaan de CBs van deze wereld echt niet zomaar inleveren.
pi_178210574
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:29 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

De bitcoin uitdrukken in bitcoin? Die is 1.

Dus bitcoin in jouw voorbeeld is alleen handig als je internationale bankzaken doet. Hoe groot percentage van je transacties voldoet aan deze voorwaarden? En rechtvaardigt dat ene voordeel het nadeel voor al je andere transacties? Ik denk het niet. Stel dat iedere transactie ineens 5 euro kost om eens per maand een besparing te hebben van een tientje. Dat gaat geen mens doen.

En de bitcoin standaard invoeren gaat alleen gebeuren als de fiatmunten ingestort zijn. Ze hebben de goudstandaard alleen maar ingeleverd om bij te kunnen drukken, dit gaan de CBs van deze wereld echt niet zomaar inleveren.
I know, daarom zei ik ook dat het mijn mening was haha. Ik weet dat het, voor nu, allemaal ongelofelijk onwaarschijnlijk is. Maar goed, niemand kan ik de toekomst kijken.

Het is ook even kijken hoe Lightning gaat presteren. Misschien slaagt dat wel gigantisch, misschien niet. Ik hoop het wel, kun je goedkoop en heel snel cash p2p verzenden.

Ik vergeet niet snel dit filmpje: Doe je zelf een lol en check het even. Dit is dus echte use case. Op kleine schaal misschien, maar boeie, het is er.

Dus Bitcoin kan er voor zorgen dat deze mensen bij de wereldeconomie betrokken worden. Als de Westerse regeringen en banken dit gaan tegenhouden door allemaal domme kutregels te bedenken zijn wij als Westerlingen echt vieze honden. Die mensen spreken goed Engels, gaan naar school en zijn gemotiveerd om aan het werk te gaan of te ondernemen. Zo zijn er dus zo'n 2,5 miljard mensen die niet bij de economie betrokken worden.

Op de lange termijn komen de nerds die nu nog niet aan de macht zijn wel aan de macht. Wie weet wat er allemaal nog in het verschiet zit voor Bitcoin.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 11:54:33 #230
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178210579
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:42 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Wat Klaas roept klopt inderdaad haast nooit. Wat MzS roept komt vaak uit. Voor iemand die graag oogkleppen op heeft en niet wilt zien dat het slecht gaat geeft Klaas meer houvast.

Even 1 reminder:

20k fail

18k fail

16k fail

14k fail

13k fail

10k fail

9k fail vorige week nog!!

Inmiddels al een 7k fail!

De bodem wordt steeds lager in nog geen 3 maanden tijd. Gaat lekker inderdaad.

BTC corrigeert voor de zomer nog naar waar het vandaan kwam. 2k - 4k range
Je hebt je pas op 10 februari geregistreerd hier. Alles tussen 20k en 12k was van voor jouw tijd.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 31 maart 2018 @ 12:11:03 #231
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178210784
In het weekend stoomt het geld op twee manieren je portemonnee uit.

Bier en crypto ;(
Hmz...
pi_178210803
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:29 schreef MisChrartin het volgende:

[..]

De bitcoin uitdrukken in bitcoin? Die is 1.

Dus bitcoin in jouw voorbeeld is alleen handig als je internationale bankzaken doet. Hoe groot percentage van je transacties voldoet aan deze voorwaarden? En rechtvaardigt dat ene voordeel het nadeel voor al je andere transacties? Ik denk het niet. Stel dat iedere transactie ineens 5 euro kost om eens per maand een besparing te hebben van een tientje. Dat gaat geen mens doen.

En de bitcoin standaard invoeren gaat alleen gebeuren als de fiatmunten ingestort zijn. Ze hebben de goudstandaard alleen maar ingeleverd om bij te kunnen drukken, dit gaan de CBs van deze wereld echt niet zomaar inleveren.
meer dan 1400 milard is er bijgedrukt de afgelopen jaren en het gaat nog wel even door, en niks daarvan is backed door goud op dit moment.

en daarom is de huidige economie een grotere bubbel die er ooit geweest.
pi_178210965
Kope kope kope!
pi_178210989
weekendpump
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178211039
Kope we zijn los....

Vakantiegeld massaal erin pompen
pi_178211049
Dit was bottom, 10k before end of april. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 31 maart 2018 @ 12:36:49 #237
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_178211051
Goede inhoudelijke discussie hier ^O^

Leuk te lezen en veel beter dan de bagger van de afgelopen maanden :Y
pi_178211157
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:36 schreef IrishBastard het volgende:
Goede inhoudelijke discussie hier ^O^

Leuk te lezen en veel beter dan de bagger van de afgelopen maanden :Y
pi_178211539
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:36 schreef IrishBastard het volgende:
Goede inhoudelijke discussie hier ^O^

Leuk te lezen en veel beter dan de bagger van de afgelopen maanden :Y
Heyheyheeeeey :Y
Vakman pur sang
pi_178211840
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:54 schreef fathank het volgende:

[..]

Je hebt je pas op 10 februari geregistreerd hier. Alles tussen 20k en 12k was van voor jouw tijd.
Dus daarvoor zat ik niet in BTC denk jij?
pi_178211881
vechain blijkt dus met bmw aan een product te werken dat ergens in mei klaar zou moeten zijn
pi_178211886
bmw partnership JJaaaaAaaaaAaaaaaaaa
pi_178212377
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:31 schreef Dimachaerus het volgende:
vechain blijkt dus met bmw aan een product te werken dat ergens in mei klaar zou moeten zijn
das niet aan de prijs te zien
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 14:01:42 #245
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178212408
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:28 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Dus daarvoor zat ik niet in BTC denk jij?
Nee.

Je hebt max 200 VEN gekocht van je DUOsubsidie.

En ondertussen loop je een beetje interessant te doen vanuit de schaftkeet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 31 maart 2018 @ 14:03:55 #246
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178212438
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:31 schreef Dimachaerus het volgende:
vechain blijkt dus met bmw aan een product te werken dat ergens in mei klaar zou moeten zijn
Staat niks op BMW.com
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178213382
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 14:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Nee.

Je hebt max 200 VEN gekocht van je DUOsubsidie.

En ondertussen loop je een beetje interessant te doen vanuit de schaftkeet.
Negeer die nerd toch. Die man roept niet voor niks zoveel onzin, in de hoop dat hij er zelf in gaat geloven dat anderen hem geloven.

Nou laten we voortaan hem gewoon negeren. Die man is wel zo'n kneus.
pi_178213415
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:48 schreef MisChrartin het volgende:
Dit blijft toch een bijzonder topic. Al meerdere keren ben ik de discussie aangegaan maanden geleden met als uitkomst dat het enige wat op dit moment waarde geeft aan dat bitcoin is het vertrouwen in de bitcoin en de onbalans van vraag en aanbod. De bitcoin produceert niets en iedere transactie kost veel energie / geld. Dat is de basis van de bitcoin.
Daarnaast zijn transacties niet gebruiksvriendelijk, dus dat geeft nu ook nog geen waarde.
Dan hou je over dat een grotere vraag kan leiden tot een stijging. Een kleinere vraag tot een daling. Je zou kunnen zeggen dat de 'mijnkosten' de munt waarde geven, maar alsnog zit je dan met het vraag aanbod probleem.
Ik zie dit op termijn niet goed komen met de bitcoin. Als er andere cryptos komen/zijn die eindig zijn met een combi van óf iets produceren óf erg lage transactiekosten zie ik een Crypto pas succesvol worden op lange termijn. Kortom het moet een intrinsieke waarde hebben ipv een onbalans in vraag en aanbod.
Bedankt voor deze heldere analyse, hier kunnen we wat mee! Direct alles verkocht!

Hoe bereken jij eigenlijk dat Bitcoin "zwaar overgewaardeerd is"?? Elektriciteitskosten hebben er trouwens maar weinig mee te maken. De olieprijs (kost prijs) van goud zegt ook niets over de goudprijs zelf. Bitcoins algos zijn ook zo gemaakt dat dit niet vast is zoals dat wel het geval is bij goud maar het past zich aan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 14:57 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Negeer die nerd toch. Die man roept niet voor niks zoveel onzin, in de hoop dat hij er zelf in gaat geloven dat anderen hem geloven.

Nou laten we voortaan hem gewoon negeren. Die man is wel zo'n kneus.
Goed voornemen! ^O^
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178213556
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 11:29 schreef MisChrartin het volgende:
Dus bitcoin in jouw voorbeeld is alleen handig als je internationale bankzaken doet. Hoe groot percentage van je transacties voldoet aan deze voorwaarden? En rechtvaardigt dat ene voordeel het nadeel voor al je andere transacties? Ik denk het niet. Stel dat iedere transactie ineens 5 euro kost om eens per maand een besparing te hebben van een tientje. Dat gaat geen mens doen.

Ik denk dat je niet precies weet hoe groot de markt van geldhandel is.

Op de top wordt er zo'n: $5.000.000.000.000,00 rond gepompt per dag. Dus zelfs maar een fractie daarvan overstijgt de totale market cap van Bitcoin.

quote:
Nederlandse huishoudens hebben momenteel ongeveer EUR 340 miljard aan spaargeld uitstaan bij in Nederland gevestigde banken.
Dus alleen al het spaargeld van NL overstijgt de totale market cap van BTC (zo'n 3x inmiddels).
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178213564
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 14:01 schreef fathank het volgende:

[..]

Nee.

Je hebt max 200 VEN gekocht van je DUOsubsidie.

En ondertussen loop je een beetje interessant te doen vanuit de schaftkeet.
:) en met mijn grappen aan de haal gaan.

MzS kloon mannen
pi_178213668
Mooi herstel totdusver. Vandaag boven 7.8 eindigen en ik ben Bullish
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 15:41:10 #252
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178214084
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:36 schreef IrishBastard het volgende:
Goede inhoudelijke discussie hier ^O^

Leuk te lezen en veel beter dan de bagger van de afgelopen maanden :Y
Dit. Lekker discussiëren en elkaar niet meteen afbranden omdat je een andere mening hebt :)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 15:51:55 #253
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178214255
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:30 schreef Manzonderschouders het volgende:
Lage 6k coming. Gifbeker is nog niet leeg. Supportlevels in de 6k range zijn flinterdun. Iedereen gaat weer boos worden, maagr accepteee dat het voor dit jaar klaar is. In alts blijven zitten is al helemaal oliedom
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:14 schreef Manzonderschouders het volgende:
Mooi herstel totdusver. Vandaag boven 7.8 eindigen en ik ben Bullish
Ok. ik had mij voorgenomen niet meer op jou te reageren, maar toch nog even één keer. Wat is je doel nou eigenlijk hier?

Inhoudelijk posten doe je niet. Kennis van zaken heb je niet of heb jij in ieder geval geen enkele keer laten zien. Je staat ook niet open om iets aan te nemen van anderen aangezien je denkt dat je een godsgeschenk bent en alles zelf al weet.

Je verandert iedere 5 minuten van mening. Ene keer is de markt dood en is het klaar en vijf minuten later ben je misschien wel bullish.

Daarnaast val je constant users persoonlijk aan met hele irritante aannames over het opleidingsniveau of werk wat ze doen. Je probeert met opzet users te irriteren met bepaalde opmerking en bent constant op zoek naar een confrontatie.

Heb je aandacht tekort? Heb je een knuffel nodig? Heb je echt niks beters te doen met je leven? Wat is nou je doel hier?

Waarom post je niet gewoon mee, zoals anderen het doen? Waarom ben je constant op zoek naar een confrontatie? Probeer nou eens gewoon een paar dagen inhoudelijk te posten, zonder te irriteren. Zo niet, hoop ik echt dat die emmer een keer echt vol raakt hier. Je gedrag is in ieder geval niet normaal. Weet niet of het je leeftijd is of gewoon je karakter, maar heb bijna medelijden.

Doe hiermee wat je wil, want dit is meteen de laatste keer dat ik ooit nog op je reageer.
pi_178214314


#rugdekking
pi_178214325
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

[..]

Ok. ik had mij voorgenomen niet meer op jou te reageren, maar toch nog even één keer. Wat is je doel nou eigenlijk hier?

Inhoudelijk posten doe je niet. Kennis van zaken heb je niet of heb jij in ieder geval geen enkele keer laten zien. Je staat ook niet open om iets aan te nemen van anderen aangezien je denkt dat je een godsgeschenk bent en alles zelf al weet.

Je verandert iedere 5 minuten van mening. Ene keer is de markt dood en is het klaar en vijf minuten later ben je misschien wel bullish.

Daarnaast val je constant users persoonlijk aan met hele irritante aannames over het opleidingsniveau of werk wat ze doen. Je probeert met opzet users te irriteren met bepaalde opmerking en bent constant op zoek naar een confrontatie.

Heb je aandacht tekort? Heb je een knuffel nodig? Heb je echt niks beters te doen met je leven? Wat is nou je doel hier?

Waarom post je niet gewoon mee, zoals anderen het doen? Waarom ben je constant op zoek naar een confrontatie? Probeer nou eens gewoon een paar dagen inhoudelijk te posten, zonder te irriteren. Zo niet, hoop ik echt dat die emmer een keer echt vol raakt hier. Je gedrag is in ieder geval niet normaal. Weet niet of het je leeftijd is of gewoon je karakter, maar heb bijna medelijden.

Doe hiermee wat je wil, want dit is meteen de laatste keer dat ik ooit nog op je reageer.
Ik ben bang dat we hier met een zware autist te maken hebben. Die vent verdient echt geen graantje aandacht :)
pi_178214338
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:51 schreef Kyran het volgende:

[..]


[..]

Ok. ik had mij voorgenomen niet meer op jou te reageren, maar toch nog even één keer. Wat is je doel nou eigenlijk hier?

Inhoudelijk posten doe je niet. Kennis van zaken heb je niet of heb jij in ieder geval geen enkele keer laten zien. Je staat ook niet open om iets aan te nemen van anderen aangezien je denkt dat je een godsgeschenk bent en alles zelf al weet.

Je verandert iedere 5 minuten van mening. Ene keer is de markt dood en is het klaar en vijf minuten later ben je misschien wel bullish.

Daarnaast val je constant users persoonlijk aan met hele irritante aannames over het opleidingsniveau of werk wat ze doen. Je probeert met opzet users te irriteren met bepaalde opmerking en bent constant op zoek naar een confrontatie.

Heb je aandacht tekort? Heb je een knuffel nodig? Heb je echt niks beters te doen met je leven? Wat is nou je doel hier?

Waarom post je niet gewoon mee, zoals anderen het doen? Waarom ben je constant op zoek naar een confrontatie? Probeer nou eens gewoon een paar dagen inhoudelijk te posten, zonder te irriteren. Zo niet, hoop ik echt dat die emmer een keer echt vol raakt hier. Je gedrag is in ieder geval niet normaal. Weet niet of het je leeftijd is of gewoon je karakter, maar heb bijna medelijden.

Doe hiermee wat je wil, want dit is meteen de laatste keer dat ik ooit nog op je reageer.
Het feit dat jij zo’n verhaal post geeft aan dat je iets dwars zit. Maar wat?

Ik denk dat we heel erg omlaag gaan. Omdat supportlevels in de 6k er nauwelijks zijn. En omdat we in een enorme bear market zitten. Maar als BTC een mooi onverwacht herstel laat zien plaats ik die constatering ook. Wat is daar nou precies mis mee? Of ben je eigenlijk gewoon boos dat het allemaal niet zo gaat zoals je hoopt. En storen mijn realistiche posts je daarom?
pi_178214352
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:57 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Het feit dat jij zo’n verhaal post geeft aan dat je iets dwars zit. Maar wat?

Ik denk dat we heel erg omlaag gaan. Omdat supportlevels in de 6k er nauwelijks zijn. En omdat we in een enorme bear market zitten. Maar als BTC een mooi onverwacht herstel laat zien plaats ik die constatering ook. Wat is daar nou precies mis mee? Of ben je eigenlijk gewoon boos dat het allemaal niet zo gaat zoals je hoopt. En storen mijn realistiche posts je daarom?
Jij zit 'm dwars. Net als iedereen zich kapot irriteert aan jou vent.
pi_178214355
De tering zeg :') mods doe aub iets...
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 15:58:52 #259
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178214359
Zou mooi zijn trouwens als BTC nu gewoon even rond 6800-7200 blijft schommelen. Van mij hoeft het niet meteen weer terug naar 12k zoals de vorige keer. Dat helpt ook niet echt.
pi_178214360
We gaan overigens weer omlaag
pi_178214365
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:58 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Jij zit 'm dwars. Net als iedereen zich kapot irriteert aan jou vent.
Ik niet.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178214372
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:58 schreef Weissmania het volgende:
De tering zeg :') mods doe aub iets...
DIT!
pi_178214477
quote:
13s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:58 schreef Weissmania het volgende:
De tering zeg :') mods doe aub iets...
Waarom? Ik plaats posts zoals ieder ander hier. Dat opportunistische gelul bij een kleine stijging is nog onzinniger. Heb jij misschien niet door, maar Kyran riep een week terug dat we nooit meer onder de 8k zouden komen. Tsja, wat zijn dan eigenlijk wel inhoudelijke posters hier? Zal je een geheimpje vertellen: die bestaan niet.
pi_178214496
Niet reageren Weiss...niet reageren :X
pi_178214518
Weet iemand hoe je kunt zien of een bepaalde pagina een coin miner uitvoert op je pc?
Ik heb een projectje gezien waarbij er een pagina is om coins te kopen alleen dan gaat mijn CPU behoorlijk omhoog op dat ene tabblad... Ik zou wel eens willen weten of daar wel of geen rare dingen gebeuren zeg maar
pi_178214594
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:58 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Jij zit 'm dwars. Net als iedereen zich kapot irriteert aan jou vent.
Dat mag. Ik irriteer mij hier ook wel eens aan bepaalde figuren. Daar reageer ik op, of niet. Vragen om bans doe ik niet. Dat is kinderlijk. Ik snap dat crypto niet doet wat we allemaal willen. Maar als dat je boos maakt, stap er dan gewoon uit joh.
pi_178214667
pi_178214693
En weer onder $7K @ Binance. Lekker omlaag. Buy order gezet to catch the falling knives.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178214724
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:58 schreef Kyran het volgende:
Zou mooi zijn trouwens als BTC nu gewoon even rond 6800-7200 blijft schommelen. Van mij hoeft het niet meteen weer terug naar 12k zoals de vorige keer. Dat helpt ook niet echt.
jij verandert zelf ook steeds van mening. van de week zei je nog dat btc niet onder de 7400 zou komen, daarvoor zou t niet onder de 8k zou komen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178214841
maakt allemaal niet uit jongens zolang we met z'n allen accepteren dat niemand weet waar de prijs heen gaat
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 31 maart 2018 @ 16:24:39 #271
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178214869
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:17 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

jij verandert zelf ook steeds van mening. van de week zei je nog dat btc niet onder de 7400 zou komen, daarvoor zou t niet onder de 8k zou komen.
Ik heb inderdaad gezegd dat ik niet dacht dat wij nog onder de $8000 gingen komen. Ik heb ook gezegd dat als dit wel zou gebeuren ik denk dat $6000 support een hele sterke is en ik BTC niet onder de $6000 zie duiken.

Het is geen probleem om van mening te veranderen, want niemand hier weet wat de markt gaat doen. Ik heb nooit gezegd dat ik dat wel weet, nooit gedaan alsof ik het wel weet ook. Als je om mijn mening vraagt kan ik je ook uitleggen waarom ik iets denk in ieder geval.

Ik verander ook niet iedere vijf minuten van mening, omdat er een stijging of daling van $100 ontstaat. Mooie vergelijking Hans..

Edit: Oh en mijn echte long term mening staat nog steeds. Wij tikken dit jaar nog een nieuwe ATH aan met BTC.
pi_178214975
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik heb inderdaad gezegd dat ik niet dacht dat wij nog onder de $8000 gingen komen. Ik heb ook gezegd dat als dit wel zou gebeuren ik denk dat $6000 support een hele sterke is en ik BTC niet onder de $6000 zie duiken.

Het is geen probleem om van mening te veranderen, want niemand hier weet wat de markt gaat doen. Ik heb nooit gezegd dat ik dat wel weet, nooit gedaan alsof ik het wel weet ook. Als je om mijn mening vraagt kan ik je ook uitleggen waarom ik iets denk in ieder geval.

Ik verander ook niet iedere vijf minuten van mening, omdat er een stijging of daling van $100 ontstaat. Mooie vergelijking Hans..
Dus jij mag constant van mening veranderen en het elke keer mis hebben, maar als iemand anders dit doet gaat het je storen? Fijne jongen ben jij. Of iemand nou 10 keer per dag, of 2 keer per week een voorspelling doet, die vrijheid mag iedereen hier hebben. Jij bent niet het geweten van Fok en bepaalt zeker de maat niet hier.
pi_178215144
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:04 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Waarom? Ik plaats posts zoals ieder ander hier. Dat opportunistische gelul bij een kleine stijging is nog onzinniger. Heb jij misschien niet door, maar Kyran riep een week terug dat we nooit meer onder de 8k zouden komen. Tsja, wat zijn dan eigenlijk wel inhoudelijke posters hier? Zal je een geheimpje vertellen: die bestaan niet.
Jij denkt dat lullen over de prijs inhoudelijk is, terwijl dat echt het minst interessante aan heel crypto is. Maar goed, dat is ook maar mijn mening.
pi_178215173
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:39 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Jij denkt dat lullen over de prijs inhoudelijk is, terwijl dat echt het minst interessante aan heel crypto is. Maar goed, dat is ook maar mijn mening.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_178215211
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:39 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Jij denkt dat lullen over de prijs inhoudelijk is, terwijl dat echt het minst interessante aan heel crypto is.
:')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178215212
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:41 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is wel zo :P

Maar al die voorspellingen en gezeik over welke kant de prijs nu weer opgaat zijn echt het meest debiele in deze hele community.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 16:44:41 #277
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_178215226
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:36 schreef IrishBastard het volgende:
Goede inhoudelijke discussie hier ^O^

Leuk te lezen en veel beter dan de bagger van de afgelopen maanden :Y
pi_178215382
Verder vraag ik mij af in welke wereld mensen leven als zij een op niets gebaseerde discussie over prijs inhoudelijk noemen :*
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:00:54 #279
61320 TwztId
ja toch..
pi_178215581
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:34 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Inhoudelijk kan je het niet winnen dus ga je opzoek naar grammaticale foutjes? Slap. Die ga je altijd wel vinden, bij iedereen. Maar bij iedereen doe je het niet, of wel?
Nee alleen bij jou.

Ik als simpele MBO'er had namelijk hoge verwachtingen van mensen die beter opgeleid zijn dan ikzelf.

Maar jij hebt daar gelukkig al snel een eind aan gemaakt.
pi_178215736
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 16:30 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Dus jij mag constant van mening veranderen en het elke keer mis hebben, maar als iemand anders dit doet gaat het je storen? Fijne jongen ben jij. Of iemand nou 10 keer per dag, of 2 keer per week een voorspelling doet, die vrijheid mag iedereen hier hebben. Jij bent niet het geweten van Fok en bepaalt zeker de maat niet hier.
Het gaat erom dat jij alleen maar slap in de rondte lult en niet meedoet met de discussie maar enkel uit de hoogte constateringen plaatst die ook nog eens 9 van de 10 keer niet kloppen noch ergens op zijn gebaseerd. Niemand zit op je geouwehoer te wachten volgens mij, ik niet in ieder geval.
pi_178216255
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Niemand zit op je geouwehoer te wachten volgens mij, ik niet in ieder geval.
Ik wel.

Het echte probleem van dit topic is dat jullie net als hyena's met z'n allen één user aanvallen.

Dit doen jullie bij MzS. Bij BansheeBoy. Gisteren bij mij. Veel users zijn inmiddels al verjaagd door de hyena's.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178216282
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:15 schreef noobcrypto het volgende:
oh las net iets uit een TA ik denk dat we nooit meer onder de 7k komen! we gaan omhoog!!!

oh wat ben ik toch slim :')
Niet je eigen TA's maken :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178216309
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:40 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik wel.

Het echte probleem van dit topic is dat jullie net als hyena's met z'n allen één user aanvallen.

Dit doen jullie bij MzS. Bij BansheeBoy. Gisteren bij mij. Veel users zijn inmiddels al verjaagd door de hyena's.
vooral als er gesproken wordt over een daling van de koers, dan worden mensen ineens 'boos'. als er geshilled wordt dat de prijs gaat stijgen dan is dat wel geoorloofd.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:43:43 #284
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178216313
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:40 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik wel.

Het echte probleem van dit topic is dat jullie net als hyena's met z'n allen één user aanvallen.

Dit doen jullie bij MzS. Bij BansheeBoy. Gisteren bij mij. Veel users zijn inmiddels al verjaagd door de hyena's.
Zo rollen wij, jongens van de bouw.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:43:56 #285
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178216317
Dicht
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')