abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 27 maart 2018 @ 23:57:52 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178137061
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. De Syrische oppositie in binnen- en buitenland inclusief de Koerden hebben niet deelgenomen aan deze verkiezingen. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Vele tienduizenden mensen kwamen daarbij om het leven. Zo vader, zo zoon. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten. Vele Syrische soldaten deserteerden en sloten zich aan bij het Vrije Syrische Leger omdat ze naar eigen zeggen niet op demonstranten wilden schieten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. De vraag is dan ook hoe democratisch dit is, aangezien de Koerden, een etnische minderheid zo geen etnische partij kunnen oprichten, en de moslimbroederschap kan ook niet meedoen terwijl ze over een groot aantal aanhangers beschikken binnen Syrië. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 400.000 doden gevallen. Etnische en religieuze groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA (Free Syrian Army) + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA (Syrian Arab Army) en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurde gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida, tegenwoordig beter bekend als HTS (Hayaat Tahrir Shaam), zogenaamd de banden verbroken met Al Qaida.

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie die zowel in Irak als in Syrië opereert. Volgens eigen zeggen komen ze op voor de soennieten in Irak en Syrië, dus hun meeste slachtoffers zijn voornamelijk niet-soennieten. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart, bijna iedereen dus.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Inmiddels zijn de jezidische gebieden in Irak heroverd op IS, en zijn er duizenden Amerikaanse soldaten actief in Irak ondanks dat Obama geen boots on the ground wilde en juist de troepen wilde weghalen uit Irak (belofte van hem tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2008).


Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Inmiddels heeft IS grote stukken grondgebied in Irak en Syrië verloren. Het kalifaat is territoriaal verslagen, maar nog niet militair. De verwachting is dat IS ondergronds doorgaat met hit and run aanvallen tegen Iraakse soldaten/pro-regerinsmilities en aanslagen gericht tegen sjiieten in Bagdad.


Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178149612


[ Bericht % gewijzigd door Frutsel op 31-03-2018 22:22:49 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178151627
zo ziet "bevrijding" eruit :Y) , opgenomen worden in de warmachine van het regime c_/

metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-03-2018 om 11:50:20 Assad regime has detained thousands of men fleeing from weeks of heavy bombardment in armed opposition enclave of Eastern #Ghouta📸https://t.co/e0s4qLVtDY reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178157031
Charles_Lister twitterde op woensdag 28-03-2018 om 20:20:06 Are things moving around #Manbij? - Strong talk from #Turkey.- Whispers of a new deal spreading within #Syria opposition channels.- Rumor of American military movements. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178161965
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 17:03 schreef Slayage het volgende:
zo ziet "bevrijding" eruit :Y) , opgenomen worden in de warmachine van het regime c_/

metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-03-2018 om 11:50:20 Assad regime has detained thousands of men fleeing from weeks of heavy bombardment in armed opposition enclave of Eastern #Ghouta📸https://t.co/e0s4qLVtDY reageer retweet
Ik zie niets bijzonders?
  donderdag 29 maart 2018 @ 06:35:46 #6
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178164418
quote:
10s.gif Op woensdag 28 maart 2018 17:03 schreef Slayage het volgende:
zo ziet "bevrijding" eruit :Y) , opgenomen worden in de warmachine van het regime c_/

metesohtaoglu twitterde op woensdag 28-03-2018 om 11:50:20 Assad regime has detained thousands of men fleeing from weeks of heavy bombardment in armed opposition enclave of Eastern #Ghouta📸https://t.co/e0s4qLVtDY reageer retweet
Wat moeten we hier precies zien?
pi_178165806
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 06:35 schreef Richestorags het volgende:

Wat moeten we hier precies zien?
staat er toch broer :P gebruikelijke procedure van dienstplichtigen oppakken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 29 maart 2018 @ 10:39:17 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178166517
Neemt iemand Charles Fister nog serieus? Zit er al zeven jaar volkomen naast.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178166568
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 06:35 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat moeten we hier precies zien?
Niets bijzonders.
pi_178178174
Hier is je #YankeesOUT

RT_America twitterde op donderdag 29-03-2018 om 20:46:19 We're coming out of #Syria very soon, let others take care of it - Trump https://t.co/OHIiUpNxiO https://t.co/44yG9SqeF5 reageer retweet
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:23:55 #11
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178179236
Shit will happen:
esaagar twitterde op donderdag 29-03-2018 om 20:36:25 .@POTUS: "We'll be coming out of Syria very soon, very soon..." This is likely news to SecDEF Mattis reageer retweet
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:29:10 #12
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178179387
quote:
7s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:52 schreef Infection het volgende:
Hier is je #YankeesOUT

RT_America twitterde op donderdag 29-03-2018 om 20:46:19 We're coming out of #Syria very soon, let others take care of it - Trump https://t.co/OHIiUpNxiO https://t.co/44yG9SqeF5 reageer retweet
Ik geloof er geen barst van. Hoeveel duizenden leugens heeft die clown nu al verteld? Ik geloof het pas als die Amerikaanse kolonisten met hun tanks, humvees, vliegtuigen en special forces de grens overtrekken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:30:06 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178179430
Oh en op het moment dat ik dit type zie ik het State Department al reageren dat ze niks afweten van dergelijke plannen. Trump :') :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:31:32 #14
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178179481
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:30 schreef Szura het volgende:
Oh en op het moment dat ik dit type zie ik het State Department al reageren dat ze niks afweten van dergelijke plannen. Trump :') :r.
Tweet. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:38:29 #15
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178179745
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:30 schreef Szura het volgende:
Oh en op het moment dat ik dit type zie ik het State Department al reageren dat ze niks afweten van dergelijke plannen. Trump :') :r.
Waar? Ik heb niks kunnen vinden.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:39:59 #16
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178179816
ABC twitterde op donderdag 29-03-2018 om 20:46:45 Pres. Trump: "We'll be coming out of Syria very soon. Let the other people take care of it now...We're going to have 100% of the caliphate, as they call it --sometimes referred to as land. We're taking it all back." https://t.co/x8Q4wZCuxv reageer retweet
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:44:48 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178180003
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:46:49 #18
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178180088
quote:
Allebei die bronnen. :')

Sputnik vooral. :') :')

Waarom melden de Amerikaanse media hier niets over?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 29 maart 2018 @ 21:59:20 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178180618
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:46 schreef _--_ het volgende:

[..]

Allebei die bronnen. :')

Sputnik vooral. :') :')

Waarom melden de Amerikaanse media hier niets over?
Zag het zelf op de Reuters-feed, dus toen een tweet erbij gezocht omdat jij het vroeg :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 22:19:07 #20
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178181378
TruTawar twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:00:15 #BREAKING @EmmanuelMacron on Thursday vowed to send troops to #Syria in support of the US-led coalition to block any advance by #turkey .https://t.co/kTvdB8DSKR # reageer retweet
:') __________
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178182827
de amerikaanse militairen hebben kennelijk het idee dat ze bloedbroeders zijn geworden met de pkk en dat ze hen iets schuldig zijn terwijl de de politici pragmatischer zijn

:')

Charles_Lister twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:43:53 From everything I’m hearing: - The State Dept & NSC on the one hand & #Turkey on the other feel like ongoing talks hold promise of an agreement re. #Manbij & northern #Syria. - CENTCOM/SOCOM want nothing to do with it & repeatedly reject any concession to #Ankara.= Deadlock https://t.co/mAIn85vKtb reageer retweet
Charles_Lister twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:49:05 #pt: Increasingly, the sarcastic “the DoD’s fallen head-over-heels for the Kurds” line is no longer an analyst-only accusation; I’ve heard it repeatedly from serving government officials in recent weeks.When it comes to hard diplomacy, it’s becoming a strangling issue. https://t.co/I5dYyJU76L reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 29 maart 2018 @ 23:21:44 #23
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178183153
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:19 schreef _--_ het volgende:
TruTawar twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:00:15 #BREAKING @EmmanuelMacron on Thursday vowed to send troops to #Syria in support of the US-led coalition to block any advance by #turkey .https://t.co/kTvdB8DSKR # reageer retweet
:') __________
Heb je hier een betrouwbare bron van?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 23:22:38 #24
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178183166
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Heb je hier een betrouwbare bron van?
CNN turk en NTV
quote:
metesohtaoglu twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:32:41 #Fransa Cumhurbaşkanı Macron, #YPG ve PYD'li bir heyet ile bir görüşme gerçekleştirdi.Emmanuel Macron "#Suriye'nin kuzeyinde destek garantisi ve sözü verdik" dedi📸 https://t.co/T7971Tr7AA reageer retweet
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178183254
de turken hebben het druk in noord irak

Acemal71 twitterde op donderdag 29-03-2018 om 13:15:51 Turkish Army established 3 military bases in Northern #Iraq's Kani Rash and Hakurk area and connected them to Turkey with new roads.Soldiers told people they can freely make agriculture and animal husbandry works in the areas that were cleared from #Pkk by Turkish Army. https://t.co/zztggXxjFn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178183262
K24English twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:58:34 UPDATE: @EmmanuelMacron on Thursday vowed to send troops to #Syria in support of the US-led coalition to block any further advance by Turkey who has promised to continue its military offensive east of #Afrin into #Manbij. #TwitterKurdshttps://t.co/KIRQZaDi0B reageer retweet
  donderdag 29 maart 2018 @ 23:28:28 #27
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178183284
Dat zijn geen betrouwbare bronnen.

Ik lees dat Le Figaro het op conto schrijft van die Koerden die bij Macron waren:

http://www.lefigaro.fr/in(...)kurdistan-syrien.php

Maar:
quote:
Contacté par Le Figaro, l'Élysée a indiqué «ne pas présenter les choses de cette manière» et a renvoyé à son communiqué.
Heb nergens zulke quotes uit Macron’s mond gezien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 29 maart 2018 @ 23:30:00 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178183317
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:27 schreef Houtenbeen het volgende:
K24English twitterde op donderdag 29-03-2018 om 22:58:34 UPDATE: @EmmanuelMacron on Thursday vowed to send troops to #Syria in support of the US-led coalition to block any further advance by Turkey who has promised to continue its military offensive east of #Afrin into #Manbij. #TwitterKurdshttps://t.co/KIRQZaDi0B reageer retweet
Ook deze bronnen die in dat artikel worden aangehaald schrijven de uitspraken toe aan die Koerdische delegatie. Nog maar even een slag om de arm dus.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178183394
le_Parisien twitterde op donderdag 29-03-2018 om 21:04:15 Syrie : Emmanuel Macron annonce l’envoi de forces françaises https://t.co/DRIjKo6L3g reageer retweet
Klopt, hier ook alleen een citaat van de Koerden.
pi_178183508
zo ziet "bevrijding" eruit voor de mensen uit de ghouta :')

ajplus twitterde op donderdag 29-03-2018 om 06:27:00 The price of water? Loyalty to Bashar al Assad. https://t.co/uFrOcdz0Yr reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178183547
AFP twitterde op donderdag 29-03-2018 om 23:37:54 #UPDATE Macron reaffirmed the priority of the battle against "the terrorist threat" and assured the Syrian Democratic Forces of France's support, in particular in stabilising the security zone in northeast Syria reageer retweet
  donderdag 29 maart 2018 @ 23:39:35 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178183562
Dit is alles wat Reuters ervan maakt:

France's Macron offers to mediate between Turkey and Syrian Kurds

PARIS (Reuters) - France has offered to mediate between Turkey and the Kurdish-dominated Syrian Democratic Forces, and assured the SDF of Paris’ support in stabilizing northern Syria, President Emmanuel Macron’s office said on Thursday.

Speaking after Macron met a delegation from northern Syria that included the Kurdish YPG militia, Khaled Eissa, a Kurdish official based in Paris, said Macron had promised to send French troops to Manbij to support the fight against Islamic State and dissuade Turkey from advancing on the town.

The president’s office declined to comment on that.

Reporting by John Irish and Marine Pennetier; Editing by Robin Pomeroy
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178183630
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:39 schreef Szura het volgende:
Dit is alles wat Reuters ervan maakt:

France's Macron offers to mediate between Turkey and Syrian Kurds

PARIS (Reuters) - France has offered to mediate between Turkey and the Kurdish-dominated Syrian Democratic Forces, and assured the SDF of Paris’ support in stabilizing northern Syria, President Emmanuel Macron’s office said on Thursday.

Speaking after Macron met a delegation from northern Syria that included the Kurdish YPG militia, Khaled Eissa, a Kurdish official based in Paris, said Macron had promised to send French troops to Manbij to support the fight against Islamic State and dissuade Turkey from advancing on the town.

The president’s office declined to comment on that.

Reporting by John Irish and Marine Pennetier; Editing by Robin Pomeroy
op zich niks geks als dit het is. verre van cowboy praktijken. ben benieuwd hoe de turken hier op gaan reageren morgen. nuances ontgaan de turken vaak :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 30 maart 2018 @ 10:27:10 #34
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178188415
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:37 schreef Slayage het volgende:
zo ziet "bevrijding" eruit voor de mensen uit de ghouta :')

ajplus twitterde op donderdag 29-03-2018 om 06:27:00 The price of water? Loyalty to Bashar al Assad. https://t.co/uFrOcdz0Yr reageer retweet
Ach, in jouw narratief is iedereen in YPG gebieden bevrijd door Turkije en iedereen in Al Qaeda / JaI gebied niet. Dat is toch niet vol te houden, zo'n wereldbeeld?
pi_178189664
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:27 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ach, in jouw narratief is iedereen in YPG gebieden bevrijd door Turkije en iedereen in Al Qaeda / JaI gebied niet. Dat is toch niet vol te houden, zo'n wereldbeeld?
ik zou het leuk vinden als je 1 quote van mij kan vinden hier waarin ik de turkse ops in syrie als "bevrijding" heb aangeduid :P

uiteraard ligt het allemaal veel te complex om te zeggen dat de turken afrin heeft bevrijd of de pkk raqqa heeft bevrijd of het regime de ghouta heeft bevrijd. het is maar wat je POV is. wat voor de een, een bevrijding is, is voor de ander een bezetting. net als het woord terrorist, die kan je op alles en iedereen toepassen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178189693
timing en locatie van deze actie tegen de amerikanen is wel opvallend

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:35:51 #37
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178189779
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zou het leuk vinden als je 1 quote van mij kan vinden hier waarin ik de turkse ops in syrie als "bevrijding" heb aangeduid :P

uiteraard ligt het allemaal veel te complex om te zeggen dat de turken afrin heeft bevrijd of de pkk raqqa heeft bevrijd of het regime de ghouta heeft bevrijd. het is maar wat je POV is. wat voor de een, een bevrijding is, is voor de ander een bezetting. net als het woord terrorist, die kan je op alles en iedereen toepassen.
Nou ja goed, dat wilde ik horen. In Afrin is niet iedereen blij met Turkije, in Ghouta niet iedereen met Assad maar ook niet met JaI of AQ.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:36:29 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178189794
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:32 schreef Slayage het volgende:
timing en locatie van deze actie tegen de amerikanen is wel opvallend

[ afbeelding ]
Waarom? Die dingen kunnen er al jaren liggen.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 11:39:49 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178189894
Elysée ontkent nu ook dat verhaal van Franse troepen in Noord-Syrië (AFP, Reuters).
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178190271
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Waarom? Die dingen kunnen er al jaren liggen.
het is belangrijk hoe de ontsteking was uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 31 maart 2018 @ 01:35:08 #41
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178206672
Kan maar een paar zinnen lezen helaas

https://www.wsj.com/artic(...)-pullback-1522449642

quote:
Trump Freezes Funds for Syrian Recovery, Signaling Pullback

Order to State Department to hold off on spending jibes with president’s call for an early exit

Felicia Schwartz
March 30, 2018 6:40 p.m. ET

WASHINGTON—President Donald Trump froze more than $200 million in funds for recovery efforts in Syria as his administration reassesses Washington’s broader role in the protracted conflict there.

The White House ordered the State Department to put the spending on hold, U.S. officials said, a decision in line with Mr. Trump’s declaration on Thursday that America would exit Syria and “let the other people take care of it now.”
Het is toch bizar, werkelijk niets op de grond en in de overige Amerikaanse communicatie wijst op een dergelijke move om op te hoepelen uit Syrië.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 02:07:03 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178207029
Kennelijk heeft Turkije nu ook posities van illegaal opererende Franse special forces verklapt :')

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178207198
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:07 schreef Szura het volgende:
Kennelijk heeft Turkije nu ook posities van illegaal opererende Franse special forces verklapt :')

[ afbeelding ]
Turkije moet uit de NAVO worden gegooid echt een kanker tumor dat land.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 11:49:25 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178210497
Kijk deze ranzige kneuzen dan het slachtoffer spelen :') :r

https://apnews.com/d3ca538ec82e4a04bdfe9031e1f8346a

Jammer dat ze geen bom hebben gekopt in Syrië, dan hadden we dit soort gejank niet hoeven lezen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178210791
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:26 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Turkije moet uit de NAVO worden gegooid echt een kanker tumor dat land.
en de turken in de handen van de rusland en iran drijven. nee dat is in het belang van europa :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178210845
De strijd tegen Assad zullen Syrische rebellen niet meer winnen. Nu vechten ze zij aan zij met de Turken in Afrin, in de hoop op een klein stukje Syrië.
......
Dat Erdogan daarbij ook de YPG wil verdrijven, vindt Hamadin prima. Hij ziet de Koerdische strijders als verraders van zijn revolutie. Die wrok stamt uit het begin van de Syrische opstand. Assad stond de destijds nog kleine Syrisch-Koerdische partij PYD en haar militaire vleugel, de YPG, toe om hun invloed uit te breiden in Koerdische regio's zoals Afrin en Kobane. Assads regeringstroepen trokken zich daar terug.

De Syrische president werd daarvoor snel beloond: de PYD sloeg demonstraties tegen het regime van Assad de kop in. Voorstanders van de Syrische opstand, en ook Koerdische critici van de PYD, werden gevangengezet en gemarteld. Zij vermoeden dat de PYD een deal sloot met het regime: autonomie in ruil voor orde. Daarover berichtten meerdere internationale organisaties zoals de International Crisis Group en Human Rights Watch.
........
De YPG en Assad werken zelfs samen, beweert de kolonel. Waarschijnlijk is er eerder sprake van gedwongen coëxistentie dan warme vriendschap, maar op het slagveld maakt dat verschil weinig uit. Gefrustreerd dreunt Hamadin de voorbeelden op: "De YPG hielp Assad tijdens het beleg van Aleppo. Ze verplaatsen rustig hun troepen door regeringsgebieden. Ze namen Tal Rifaat in met luchtsteun van de Russen, de bondgenoot van Assad. Voor ons is het overduidelijk."
.......
Hamadin begon zijn relaas met lovende woorden over de Turks-Syrische samenwerking. Maar op de vraag wie nu echt het laatste woord heeft, slaakt de trotse Syriër een zucht. "Wat denk je zelf?", laat hij zich na een pijnlijke stilte ontvallen. "Alles wordt van tevoren besproken tussen Turkije, Rusland, Amerika en Iran. Alle strijdende groepen, het regime incluis, dansen naar de pijpen van de grote machten. Wij Syriërs hebben niets te zeggen."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178210860
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:07 schreef Szura het volgende:
Kennelijk heeft Turkije nu ook posities van illegaal opererende Franse special forces verklapt :')

[ afbeelding ]
zelfde kunstje hebben ze ook eerder met de amerikanen gedaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178210885
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 01:35 schreef Szura het volgende:
Kan maar een paar zinnen lezen helaas

https://www.wsj.com/artic(...)-pullback-1522449642

[..]

Het is toch bizar, werkelijk niets op de grond en in de overige Amerikaanse communicatie wijst op een dergelijke move om op te hoepelen uit Syrië.
obama zat jaren lang wat aan te modderen in syrie, turmp lijkt dat aanmodderen simpelweg door te zetten. zonder een coherent plan. in principe is dat goed nieuws voor het regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178212007
HaraldDoornbos twitterde op zaterdag 31-03-2018 om 13:00:28 1/ Mensen, 't verklaart m'n twitter-stilte maar ben al tijdje in #Manbij, Syrie.Moeilijke &dreigende situatie hier. Op paar km² staat iedereen tegenover elkaar: Koerden+VS vs Turken+Syrie rebellen vs Syriers+Russen+Iraniers.Ik probeer u de komende tijd op de hoogte te houden. reageer retweet
Onze man op de grond. ^O^
  zaterdag 31 maart 2018 @ 13:55:43 #50
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178212320
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:40 schreef Nintex het volgende:
HaraldDoornbos twitterde op zaterdag 31-03-2018 om 13:00:28 1/ Mensen, 't verklaart m'n twitter-stilte maar ben al tijdje in #Manbij, Syrie.Moeilijke &dreigende situatie hier. Op paar km² staat iedereen tegenover elkaar: Koerden+VS vs Turken+Syrie rebellen vs Syriers+Russen+Iraniers.Ik probeer u de komende tijd op de hoogte te houden. reageer retweet
Onze man op de grond. ^O^
Hij. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178213577
quote:
10s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

en de turken in de handen van de rusland en iran drijven. nee dat is in het belang van europa :D
Wist je dat Turkije banden dreigt te verbreken met de VS als ze ( federaal ) de Armeense genocide erkennen en meer naar Rusland willen optrekken? Grappige is dat Rusland de Armeense genocide erkent, dus het is allemaal bluf van Turkije.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:04:18 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178215647
Gehele zuidelijke pocket in Ghouta opgeruimd, alle terroristen opgetyft :W
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178216876
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:09 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wist je dat Turkije banden dreigt te verbreken met de VS als ze ( federaal ) de Armeense genocide erkennen en meer naar Rusland willen optrekken? Grappige is dat Rusland de Armeense genocide erkent, dus het is allemaal bluf van Turkije.
Het is wachten op 24 april
pi_178217489
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:46 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hamas _O_ _O_ _O_ _O_

Hezbollah _O_ _O_ _O_ _O_

Iran _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
  zaterdag 31 maart 2018 @ 19:31:31 #55
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178218527
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:04 schreef Szura het volgende:
Gehele zuidelijke pocket in Ghouta opgeruimd, alle terroristen opgetyft :W
Assad en zijn maatjes zijn de terroristen die het nu in handen hebben.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178224828
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 18:21 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Het is wachten op 24 april
Wat is er dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178227203
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 15:09 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wist je dat Turkije banden dreigt te verbreken met de VS als ze ( federaal ) de Armeense genocide erkennen en meer naar Rusland willen optrekken? Grappige is dat Rusland de Armeense genocide erkent, dus het is allemaal bluf van Turkije.
Rusland is een relatief arme staat en opzich in bepaalde opzichten een concurrent van Turkije, dan ben je op de langere termijn beter af met de VS.
pi_178230990
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 03:27 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Rusland is een relatief arme staat en opzich in bepaalde opzichten een concurrent van Turkije, dan ben je op de langere termijn beter af met de VS.
Nu nog wel, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Ik geloof niet dat VS altijd de baas blijft op geopolitiek gebied.
pi_178231115
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 11:29 schreef Rangono het volgende:

[..]

Nu nog wel, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Ik geloof niet dat VS altijd de baas blijft op geopolitiek gebied.
De Russen zullen iig nooit de scepter over kunnen nemen om verscheidene redenen, waaronder armoede en een relatief kleine bevolking. De Chinezen daarentegen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 1 april 2018 @ 11:38:35 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178231168
Wordt gemeld dat de evacuaties in Douma zijn begonnen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178231230
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 11:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

De Russen zullen iig nooit de scepter over kunnen nemen om verscheidene redenen, waaronder armoede en een relatief kleine bevolking. De Chinezen daarentegen ;)
1: Armoede kun je verhelpen. Het is nogal dom om te denken dat dat zo blijft. Daarbij: China is heeft ook zeer arme delen.

2: Nog nooit van geboorte-stimulans gehoord? Wanneer Rusland er echt de nadelen van gaat ondervinden, dan zullen ze vrouwen gewoon quasi dwingen om meer kinderen te krijgen.

Verder is het zelfs maar de vraag in hoeverre China in het voordeel is vanwege de hoge geboortecijfers. Qua vergrijzing wel natuurlijk, maar niet als je kijkt naar verdelingen tussen bijv arm/rijk, klimaat/milieu.
  zondag 1 april 2018 @ 11:49:48 #62
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178231348
Jerusalem_Post twitterde op zondag 01-04-2018 om 11:07:53 BREAKING Netanyahu calls April Fools on Erdogan statement condemning Israel https://t.co/fgAXBzQCck https://t.co/uoVDecXsPa reageer retweet
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zondag 1 april 2018 @ 23:18:50 #63
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178247368
Voor de Turken onder ons, terroristenjacht. ... 'kijk eens naar het vogeltje' _O- _O-

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178248096
quote:
SAUDIS PUBLICLY OPPOSE U.S. EXITING SYRIA WHILE ISRAEL OBJECTS QUIETLY
Since Trump said in a speech in Richfield, Ohio, on Thursday that the US would “be coming out of Syria very soon,” no Israeli official has formally sounded off on what this would mean for Israel and the region.

Saudi Crown Prince Muhammad bin Salman, however, warned against the move just a few hours later while touring the US in an interview with Time magazine. “We believe American troops should stay for at least the mid-term, if not the long-term,” he said.

“I am not surprised he reacted very quickly,” Lerman said of Salman’s opposition. Lerman said the US presence in eastern Syria, and its willingness to bring firepower to bear as it did on February 8, is vital for the survivability of the Syrian Democratic Forces (SDF), which is necessary to serve as a brake on Iran’s designs to create a Shi’a land bridge from Iran, through Iraq, Syria and into Lebanon.

The US has a base at Deir al-Zor in eastern Syria, along this possible Shi’a corridor, where US special operations forces coordinate with Syrian opposition fighters.

“If you take those troops out from east Syria, you will lose that checkpoint,” Salman told Time. “And this corridor could create a lot of things in the region.”

Israel could not agree more. But it is in no hurry to publicly oppose Trump and is comfortable letting the Saudis now star in that role.
However, Lerman said, Israel should work to “bolster the opposition of those in the administration who would urge him [Trump] to think twice” about this policy, as well as bolster those in Congress also opposed to the move.

Lerman said he hopes that Trump will wait to implement this policy until his new national security team is in place – Mike Pompeo in the State Department, John Bolton at the National Security Council, and new CIA head Gina Haspel. “All of them are fighters,” Lerman said, adding that he hopes Trump will wait to hear their verdict on the matter.

Lerman acknowledged that there is a contradiction between Trump’s policy of either altering or canceling the Iranian nuclear deal – a sign of getting tough with the Iranians – and a withdrawal from Syria, which would enable the Iranians to double-down in Syria. But, he said, this would not be the first time contradictions appear in Trump’s policies.

He said if the US does withdraw, “Very few people would be willing to take the risk of helping America in the future.”

“If his [Trump’s] instinct is to abandon the Kurds [who make up the bulk of the SDF] to their fate because of his basic America-First attitude, then the consequences could be very serious,” Lerman predicted. “While they were good enough to help the alliance destroy Islamic State, they will not be strong enough to withstand the pressure of Iran to extend the so-called land bridge from Iran through central Iraq to Syria and Lebanon.”
http://www.jpost.com/Arab(...)jects-quietly-547648
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178248546
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 11:29 schreef Rangono het volgende:

[..]

Nu nog wel, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Ik geloof niet dat VS altijd de baas blijft op geopolitiek gebied.
Niemand is tot nu toe altijd de baas gebleven. Ook de VS zal dat niet blijven. Verder heb je geen vrienden, maar hoogstens landen die tijdelijk dezelfde belangen hebben of in ieder geval dezelfde vijand.
pi_178248627
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 02:26 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Turkije moet uit de NAVO worden gegooid echt een kanker tumor dat land.
Ja, op zich wel. Alleen dan is de NAVO Turkije kwijt aan Rusland en dat zal ook niet de bedoeling zijn. Er ontstaat dan met Rusland - Iran - Turkije wel een vrij stevig blok.
pi_178248649
quote:
10s.gif Op zondag 1 april 2018 23:18 schreef TeenWolf het volgende:
Voor de Turken onder ons, terroristenjacht. ... 'kijk eens naar het vogeltje' _O- _O-

Is uit 2015.
pi_178254410
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 2 april 2018 @ 15:23:37 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178257830
Allerlei signalen over wat het volgende offensief moet worden. Zowel Daraa, Quneitra en Oost-Qalamoun (waar al is gebombardeerd) worden genoemd. En ondertussen heeft het leger wat plaatsen in die Homs/Hama-pocket overgenomen:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178257838
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:33 schreef Halcon het volgende:

[..]

Niemand is tot nu toe altijd de baas gebleven. Ook de VS zal dat niet blijven. Verder heb je geen vrienden, maar hoogstens landen die tijdelijk dezelfde belangen hebben of in ieder geval dezelfde vijand.
Dat laatste is niet helemaal waar. Zo is de steun aan Israel van de VS vrijwel onvoorwaardelijk. Dat is echt een politieke dogma binnen de VS.

Terwijl er wel degelijk valide argumenten zijn waarmee je kunt 'aantonen' dat de belangen van Israel lang niet altijd de belangen van de VS zijn.
pi_178259431
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:23 schreef Rangono het volgende:

[..]

Dat laatste is niet helemaal waar. Zo is de steun aan Israel van de VS vrijwel onvoorwaardelijk. Dat is echt een politieke dogma binnen de VS.

Terwijl er wel degelijk valide argumenten zijn waarmee je kunt 'aantonen' dat de belangen van Israel lang niet altijd de belangen van de VS zijn.
Of de belangen van Zuid-Korea, Taiwan of Japan :Y)
  maandag 2 april 2018 @ 18:24:13 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178261583
quote:
Kremlin reveals dates of Putin's visit to Turkey

MOSCOW, April 2. /TASS/. Russian President Vladimir Putin will visit Ankara on April 3-4, 2018, at Turkish President Recep Tayyip Erdogan’s invitation, the Kremlin press service reported.

"On April 3-4, 2018, President of the Russian Federation Vladimir Putin will visit Ankara at the invitation of President of the Republic of Turkey Recep Tayyip Erdogan," the report says.

The seventh meeting of the High-Level Russian-Turkish Cooperation Council will take place in the Turkish capital, the Kremlin reported. "The state and development prospects of bilateral trade-economic cooperation and the implementation of joint strategic projects, in particular in the energy sector, will be discussed. It is planned to touch on the current regional and international issues, including the joint fight against terrorism and the situation in Syria," the report says.

The leaders are expected to launch the construction of the first power unit for the Akkuyu Nuclear Power Plant through a teleconference.

During the second trilateral meeting of the Astana process guarantors Vladimir Putin will discuss with Iranian President Hassan Rouhani and Turkish President Recep Tayyip Erdogan the implementation of the agreements reached at the first trilateral summit in Sochi on November 22, 2017. According to the information released by the president’s press service, the parties will share opinions on possible additional measures to consolidate the ceasefire regime in Syria, secure the operation of the de-escalation zones, address humanitarian problems and promote political settlement.

Vladimir Putin will also hold talks with Hassan Rouhani, which will focus on issues of Russian-Iranian relations and the regional and international agenda.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 2 april 2018 @ 18:27:28 #75
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178261628
https://www.aljazeera.com(...)180402144929267.html
Akkuyu: Turkey's first nuclear reactor site
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178263479
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 18:24 schreef Szura het volgende:

[..]

De vorige afgezant van Poetin is door een Turkse agent live op televisie afgemaakt, de eerste pion van Erdisis die iets probeert maakt Poetin eigenhandig koud.
pi_178280845
Yankees out?

MrKyruer twitterde op dinsdag 03-04-2018 om 09:08:35 #Syria #Turkey #OperationOliveBranch"#US military has been working on plans to send dozens of additional US troops to northern Syria".https://t.co/qVRcgiqt5U reageer retweet
RudawEnglish twitterde op dinsdag 03-04-2018 om 08:31:11 #BREAKING: In addition to its 2,000 US forces already in #Syria, Trump orders reinforcements — CNN. https://t.co/4eO89zt7il reageer retweet
pi_178283922
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:23 schreef no1uknow het volgende:
Yankees out?

trump lult maar wat zoals gebruikelijk. de amerikanen gaan echt niet zomaar het land verlaten en hun invloed reduceren tot 0.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 3 april 2018 @ 20:29:53 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178286201
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 april 2018 19:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

trump lult maar wat zoals gebruikelijk. de amerikanen gaan echt niet zomaar het land verlaten en hun invloed reduceren tot 0.
Hij riep het zojuist weer :')
Als minister of hoge militair word je knettergek van zo’n debiel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 3 april 2018 @ 20:42:15 #80
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178286620
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:23 schreef no1uknow het volgende:
Yankees out?

MrKyruer twitterde op dinsdag 03-04-2018 om 09:08:35 #Syria #Turkey #OperationOliveBranch"#US military has been working on plans to send dozens of additional US troops to northern Syria".https://t.co/qVRcgiqt5U reageer retweet
RudawEnglish twitterde op dinsdag 03-04-2018 om 08:31:11 #BREAKING: In addition to its 2,000 US forces already in #Syria, Trump orders reinforcements — CNN. https://t.co/4eO89zt7il reageer retweet
Wtf Trump. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178287676
de VS gaat een basis bouwen in Manbij, zoals Incirlik zeg maar, volgens de geruchten.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_178287932
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 21:08 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
de VS gaat een basis bouwen in Manbij, zoals Incirlik zeg maar, volgens de geruchten.
Die is eckt enorm.
pi_178289237
Wat Amerika bepaalt om te doen in Syrie is heel erg belangrijk welke vorm "the end game" gaat krijgen. Probleem is dat Trump onberekenbaar is. Anderzijds is zeker dat Saudie Arabie en Israel directe invloed uitoefenen op hem om de Amerikaanse invloed in Syrie te behouden zo niet te vergroten.

Ben benieuwd welk besluit Trump neemt.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 3 april 2018 @ 22:05:18 #85
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178289896
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 21:08 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
de VS gaat een basis bouwen in Manbij, zoals Incirlik zeg maar, volgens de geruchten.
Zo'n grote basis dat miljarden gaat kosten bouwen in een land dat niet van hem is.....over ware bezettingsmachten gesproken.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178290270
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:05 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Zo'n grote basis dat miljarden gaat kosten bouwen in een land dat niet van hem is.....over ware bezettingsmachten gesproken.
Dat landje gaat van de VS worden, niet officieel natuurlijk. Dat landje gaat van a tot z onder leiding staan van de VS.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 3 april 2018 @ 22:16:45 #87
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178290370
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dat landje gaat van de VS worden, niet officieel natuurlijk. Dat landje gaat van a tot z onder leiding staan van de VS.
In Turkije zeiden ze het al, zoveel wapens en zelfs luchtafweergeschut terwijl IS geen eens een luchtmacht had in zijn sterkste tijd. deze wapens en logistiek zijn dus OF om Turkije OF om Iran aan te vallen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178291197
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dat landje gaat van de VS worden, niet officieel natuurlijk. Dat landje gaat van a tot z onder leiding staan van de VS.
Neo kolonialisme :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 3 april 2018 @ 22:49:24 #89
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178291353
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dat landje gaat van de VS worden, niet officieel natuurlijk. Dat landje gaat van a tot z onder leiding staan van de VS.
Het gedeelte van de Koerden wel inderdaad, die gaan alles in olie 'terugbetalen' voor de komende 100 jaar aan Amerika voor alle 'hulp'.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 3 april 2018 @ 22:52:22 #90
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178291451
Binnen 1 dag kunnen de koerden en Amerikanen gemakkelijk alle IS-gebieden in handen krijgen als ze dat willen.

Maar wanneer IS weg is weten ze dondersgoed dat ze hun eigen koffertjes moeten pakken. Anders wordt het verdacht.

Nu kunnen ze nog steeds invloed uitoefenen. Daarnaast, waarom zou je een bases bouwen als IS toch al bijna verslagen is?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178291547
Alsof er geen nieuwe versie van ISIS komt op de langere termijn terwijl Iran en Turkije het land verder koloniseren.
  dinsdag 3 april 2018 @ 22:56:35 #92
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178291570
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:52 schreef _--_ het volgende:
Binnen 1 dag kunnen de koerden en Amerikanen gemakkelijk alle IS-gebieden in handen krijgen als ze dat willen.

Maar wanneer IS weg is weten ze dondersgoed dat ze hun eigen koffertjes moeten pakken. Anders wordt het verdacht.

Nu kunnen ze nog steeds invloed uitoefenen. Daarnaast, waarom zou je een bases bouwen als IS toch al bijna verslagen is?
Ergens is er nog een klein stukje is-woestijn over, uiteraard buiten het olie gebied en waarschijnlijk geen kip te bekennen.

Daarom dus al die wapens en en uitbreiding van militaire basissen inderdaad. :D
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  dinsdag 3 april 2018 @ 23:03:41 #93
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178291758
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:55 schreef WammesWaggel het volgende:
Alsof er geen nieuwe versie van ISIS komt op de langere termijn terwijl Iran en Turkije het land verder koloniseren.
IS heeft teveel op zijn klote gehad, daarom is het naar Afghanistan vertrokken. De IS kan alleen in onherbergzame grotten vechten in plaats van op redelijk plat gebied zoals in Irak, omdat de VS je dan met gemak plat bombardeert.

Maar goed, sluwe politiek van Amerika die zich zoals zo vaak in de geschiedenis weer met succes heeft opgesteld als de pyromane brandweerman met zijn IS en ypg om voet te zetten in buitenlands grondgebied.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178292065
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 23:03 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

IS heeft teveel op zijn klote gehad, daarom is het naar Afghanistan vertrokken. De IS kan alleen in onherbergzame grotten vechten in plaats van op redelijk plat gebied zoals in Irak, omdat de VS je dan met gemak plat bombardeert.

Maar goed, sluwe politiek van Amerika die zich zoals zo vaak in de geschiedenis weer met succes heeft opgesteld als de pyromane brandweerman met zijn IS en ypg om voet te zetten in buitenlands grondgebied.
Het gaat niet zozeer om ISIS maar om groepen die weer een ander label vinden, dat kan van alles zijn.
Turkije probeerde het via een false flag zie het overleg met Hakan Fidan en het steunen van ISIS en AQ te sturen, dat lukte maar matig.
De onvrede is niet weg, de wapens ook niet.
pi_178298516
In Turkije staat een groep Syriërs te dringen om een uitreisbewijs; ze willen naar huis

De buurlanden van Syrië vangen ruim vijf miljoen vluchtelingen op. Zeven jaar na het uitbreken van de oorlog is hun situatie er niet veel beter op geworden. Sommigen wagen de tocht terug naar huis, vooral vanuit Turkije.

Aan de Syrische grens in het Turkse dorpje Öncüpinar ligt een berg versleten koffers. Tientallen jonge mannen staan te dringen bij het hek. Ze snakken naar dat ene papiertje waarmee ze de grens over kunnen. Deze Syrische vluchtelingen willen Turkije niet in, maar uit.

Faisal Ismail is gisteravond aangekomen uit Istanbul. Een busreis van achttien uur. Dat is niets, grijnst de jongen in zwartleren jack. Al vier jaar wil hij terug naar huis: een dorpje vlakbij Raqqa, de voormalige hoofdstad van Islamitische Staat.

De twintiger moest Syrië ontvluchten omdat hij dienst weigerde in het regeringsleger van Basshar al Assad. In Istanbul werkte hij in de bouw. Ismail zegt niets te klagen te hebben over zijn verblijf in Turkije: "Als je het handig aanpakt, kun je hier doen wat je wilt." Toch heeft hij er genoeg van. "We missen onze familie, onze grond, onze dorpen, onze dieren. Wat valt er nog meer te zeggen?"


---------

Het gaat steeds slechter met gevluchte Syriërs, maar teruggaan is nog te gevaarlijk

Syrische vluchtelingen die zich massaal voorbereiden op terugkeer? Nee, dat ziet Scott Craig, UNHCR-woordvoerder in Libanon zeker niet om zich heen. "We zien wel sporadisch dat mensen spontaan terugkeren. Maar dat gaat niet om grote aantallen. In 2017 keerden bijvoorbeeld een paar duizend mensen terug."


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 04-04-2018 11:54:26 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178303779
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:16 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

In Turkije zeiden ze het al, zoveel wapens en zelfs luchtafweergeschut terwijl IS geen eens een luchtmacht had in zijn sterkste tijd. deze wapens en logistiek zijn dus OF om Turkije OF om Iran aan te vallen.
Nee dat is om ze weer door te sluizen naar Marokko zodat de Marokkanen de burgers van Westers-Sahara af kunnen slachten.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 4 april 2018 @ 21:03:15 #98
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178310666
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 5 april 2018 @ 23:29:54 #99
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178336312
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 21:03 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Trump heeft weinig te zeggen, beslissingen m.b.t. het leger neemt de 'deep state'. Trump had Erdogan al 2x toegezegd dat ze de wapenhulp aan de ypg zouden staken.
hahaha

Trump vraagt het Pentagon zich terug te trekken uit Syrië.

Volgens het Pentagon is het terugtrekken uit Syrië slechts 'gelul'..
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178336772
Ik dacht dat Trump juist de troepen uit Syrie wou halen?
pi_178337811
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 23:50 schreef Rangono het volgende:
Ik dacht dat Trump juist de troepen uit Syrie wou halen?
Dementie doet gekke dingen met je.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178337938
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dementie doet gekke dingen met je.
Wel onhandig ook voor je tegenstanders zo'n onvoorspelbare baas der bazen.
pi_178337953
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dementie doet gekke dingen met je.
Alsof hij dat allemaal in z'n eentje beslist joh.
pi_178338246
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:37 schreef Halcon het volgende:

[..]

Alsof hij dat allemaal in z'n eentje beslist joh.
Joe Biden zal hij vast niet om advies vragen :7

pi_178338265
Daar noem je ook iemand :)
pi_178349574
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:37 schreef Halcon het volgende:

[..]

Alsof hij dat allemaal in z'n eentje beslist joh.
gelukkig maar!

quote:
10s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wel onhandig ook voor je tegenstanders zo'n onvoorspelbare baas der bazen.
voor als nadeel, nadeel is dat ie onverwachte dingen kan doen, voordeel is doordat er geen coherent beleid is, de tegenpartij het "pro regime front", langzaam aan de doelstellingen kan behalen zonder dat ze noemenswaardig ondermijnd worden. ja ze worden in het oosten van het land gesaboteerd, maar dit zorgt ervoor dat de focus van de macht elders ingezet kan worden en dit ervoor zorgt dat de successen gegarandeerd zijn en relatief snel behaald worden. de ghouta meest recente voorbeeld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178349737
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 01:37 schreef Halcon het volgende:

[..]

Alsof hij dat allemaal in z'n eentje beslist joh.
Neoconisme is vrijwel een dogma in de VS. Daar ontkomt Trump ook niet aan, inderdaad.
  vrijdag 6 april 2018 @ 22:27:30 #108
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178356371
Wat. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178377044
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 22:27 schreef _--_ het volgende:
Wat. :D
Fake news. Anders was het wereldwijd bekend
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_178381802
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2018 23:15 schreef HSG het volgende:

[..]

Fake news. Anders was het wereldwijd bekend
niks nieuws dit hoor. de turken ziujn daar al geruime tijd bezig. dit gaat in samenspraak met de irakis, die zelf ook weinig op hebben met de pkk en hen het liefst zien verdwijnen.

iets wordt wereldwijd bekend wanneer de MSM het oppikt en vergroot. de gebeurtenissen tussen de pkk en de turken zijn nooit interessant geweest voor de MSM, daarom wordt er ook nauwelijks melding van gemaakt.

zoom maar in op de map, twee plukjes ingekleurd ;)

https://iraq.liveuamap.co(...)sh-forces-advance-17
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178381822
quote:
10s.gif Op zondag 8 april 2018 10:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

niks nieuws dit hoor. de turken ziujn daar al geruime tijd bezig. dit gaat in samenspraak met de irakis, die zelf ook weinig op hebben met de pkk en hen het liefst zien verdwijnen.

iets wordt wereldwijd bekend wanneer de MSM het oppikt en vergroot. de gebeurtenissen tussen de pkk en de turken zijn nooit interessant geweest voor de MSM, daarom wordt er ook nauwelijks melding van gemaakt.

zoom maar in op de map, twee plukjes ingekleurd ;)

https://iraq.liveuamap.co(...)sh-forces-advance-17
"And he will not share power".
Gandalf the grey
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_178382252
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 10:47 schreef HSG het volgende:

"And he will not share power".
Gandalf the grey
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178384588
Alweer een gifgasaanval door Assad. Tientallen doden.
pi_178387015
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 13:15 schreef polderturk het volgende:
Alweer een gifgasaanval door Assad. Tientallen doden.
Gewaagde claim.
  zondag 8 april 2018 @ 15:18:37 #115
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178387262
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:06 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Gewaagde claim.
feit*
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zondag 8 april 2018 @ 15:20:26 #116
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178387299
lekker veel observatiepunten in Idlib nu. _O_
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178387387
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:18 schreef _--_ het volgende:

[..]

feit*
Bewijs het?
pi_178387517
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 13:15 schreef polderturk het volgende:
Alweer een gifgasaanval door Assad. Tientallen doden.
nobody who can do smoething about it cares
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178387688
Conflicts twitterde op zondag 08-04-2018 om 15:11:20 BREAKING: Syrian government says rebels agree to surrender last eastern Ghouta town held by them and hand over prisoners. - @AP reageer retweet
Tilililililil
pi_178387755
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 13:15 schreef polderturk het volgende:
Alweer een gifgasaanval door Erdogan. Tientallen doden.
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_178387781
realDonaldTrump twitterde op zondag 08-04-2018 om 15:00:06 Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price... reageer retweet
  zondag 8 april 2018 @ 15:46:55 #122
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178387840
Weet niet hoor, maar waarom zouden ze een chemische aanval doen terwijl Jaish al Islam kansloos is en op het punt van overgave staat?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 8 april 2018 @ 15:47:28 #123
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178387856
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:43 schreef polderturk het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 08-04-2018 om 15:00:06 Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price... reageer retweet
De man die aan de macht kwam door de Russen, beschuldigt nu de russen omdat de deep state dan van hem wilt.7.gif
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178387869
Het is te walgelijk voor woorden dat hier pro-Assad mensen zijn. 80% van de burgers die omgekomen zijn, zijn door het Assad regime afgeslacht. Hij bombardeert en vergast babies. Het maakt hem niks uit. Hij is een genocidale maniak.
pi_178387945
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:48 schreef polderturk het volgende:
Het is te walgelijk voor woorden dat hier pro-Assad mensen zijn. 80% van de burgers die omgekomen zijn, zijn door het Assad regime afgeslacht. Hij bombardeert en vergast babies. Het maakt hem niks uit. Hij is een genocidale maniak.
Je snapt dat die 80% bs is? Het zijn voornamelijk strijders.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-04-2018 15:53:04 ]
  zondag 8 april 2018 @ 15:53:45 #126
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178387970
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:52 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je snapt dat die 80% bs is? Het zijn voornamelijk strijders.
Dat is pas bullshit. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178388075
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:53 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dat is pas bullshit. :')
Oh nvm, ik zat een verkeerd grafiekje te bekijken :')

Edit: Nee toch niet :D Ik had gelijk :D

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 08-04-2018 15:58:06 ]
  zondag 8 april 2018 @ 15:58:31 #128
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178388101
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Oh nvm, ik zat een verkeerd grafiekje te bekijken :')

Goed van je dat je het toegeeft!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178388121
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:58 schreef _--_ het volgende:

[..]

Goed van je dat je het toegeeft!
https://imgur.com/MMbK6jB

https://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Civil_War

Casualties and losses
Syrian Government:
63,820-98,820 soldiers killed[78][79]
48,814-62,814 militiamen killed[78][79]
4,700 soldiers and militiamen and 2,000 supporters captured[78]
InfoboxHez.PNG Hezbollah:
1,630-1,800 killed[78][80]
Russia Russia:
85 soldiers[81][82] and 208+ contractors killed

Other non-Syrian fighters:
7,686 killed[78] (Iran 541 Iranians)[83]
125,399-166,399 fighters killed[f][78][79]
979 protesters killed[84]

Turkey Turkey:
151 soldiers killed (2016-18 ground incursions)[85][86] 24,232+ killed (per SOHR)[87]
20,711+ killed (per YPG and SAA)[88][89]
Flag of Rojava.svg DFNS:
3,834 killed[90][91][92]

CJTF-OIR:
5 killed[93][94][95][96]
106,390[78]-110,218[97] (3,284 foreign; mostly Palestinian) civilian deaths documented by opposition
100 other foreign soldiers killed
(Lebanon 60, Turkey 17 (pre-'16), Iraq 16, Jordan 7)

Total killed:
353,593-498,593 (March 2018 SOHR estimate)[78]
470,000 (February 2016 SCPR estimate)[98]

Jij bent fake news.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 08-04-2018 16:06:39 ]
  zondag 8 april 2018 @ 18:12:23 #130
365082 IPA35
Patriarch
pi_178391412
Cuckerdecuck
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_178392113
OfficeOfMike twitterde op zondag 08-04-2018 om 18:14:23 BREAKING: Joint Chiefs of Staff prepares possible Syrian attack options and target lists to present to Trump within hours. reageer retweet


^O^
  zondag 8 april 2018 @ 18:41:54 #132
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178392155
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 18:40 schreef Nintex het volgende:
OfficeOfMike twitterde op zondag 08-04-2018 om 18:14:23 BREAKING: Joint Chiefs of Staff prepares possible Syrian attack options and target lists to present to Trump within hours. reageer retweet
[ afbeelding ]

^O^
Mooi!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  zondag 8 april 2018 @ 18:43:04 #133
365082 IPA35
Patriarch
pi_178392186
Gaat ze toch niet helpen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 8 april 2018 @ 18:44:30 #134
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178392217
Even een reminder: Rusland heeft meerdere malen gedreigd alles kapot te schieten wat doelen van het Syrische leger aanvalt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 8 april 2018 @ 18:48:26 #135
365082 IPA35
Patriarch
pi_178392358
Boeit Rusland niet veel hoor.
Tenzij het uit de hand loopt.

Douma wordt ontruimd, Zuid-Damascus zal niet veel tijd nodig hebben.
Dan nog wat dealtjes hier en daar en de oorlog is wel voorbij.

Paar kruisraketten op een paar plaatsen maakt geen verschil.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 8 april 2018 @ 18:49:56 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178392404
Ik denk dat je dat onderschat
De oorlogstaal (van beide zijden) is zwaar geëscaleerd de laatste weken, dat is niet voor niks
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 8 april 2018 @ 18:50:43 #137
365082 IPA35
Patriarch
pi_178392423
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 18:49 schreef Szura het volgende:
Ik denk dat je dat onderschat
De oorlogstaal (van beide zijden) is zwaar geëscaleerd de laatste weken, dat is niet voor niks
Ik geloof niet dat Rusland iets zal doen, zolang wat de Amerikanen doen de uiteindelijke uitkomst van het conflict niet zal beïnvloeden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_178392496
Tja, die paar verdwaalde Russische huurlingen van laatst werden ook door de Amerikanen kapot gebombardeerd en vervolgens beweerde Putin de hele club niet te kennen. :')
pi_178393060
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 18:48 schreef IPA35 het volgende:
Boeit Rusland niet veel hoor.
Tenzij het uit de hand loopt.

Douma wordt ontruimd, Zuid-Damascus zal niet veel tijd nodig hebben.
Dan nog wat dealtjes hier en daar en de oorlog is wel voorbij.

Paar kruisraketten op een paar plaatsen maakt geen verschil.
Nee, maar tenzij Amerika helemaal los gaat. Zie ik ze wel voor aan.
  zondag 8 april 2018 @ 22:18:21 #140
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178396877
Terroristenstaat Amerika, komt andere landen wel even de les lezen. Bitch please. :')
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178398902
De fascinatie met gifgas snap ik nooit zo, of je nou gas of buskruit kopt.. allemaal onaangenaam maar wel een onderdeel van de cultuur van het Midden-Oosten.
pi_178399040
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:38 schreef vigen98 het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 08-04-2018 om 15:11:20 BREAKING: Syrian government says rebels agree to surrender last eastern Ghouta town held by them and hand over prisoners. - @AP reageer retweet
Tilililililil
Toch wel mooi. Een paar mensen vergassen om ervoor te zorgen dat de laatste wil van de rebellen gebroken wordt. Well played.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178399056
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 18:40 schreef Nintex het volgende:
OfficeOfMike twitterde op zondag 08-04-2018 om 18:14:23 BREAKING: Joint Chiefs of Staff prepares possible Syrian attack options and target lists to present to Trump within hours. reageer retweet
[ afbeelding ]

^O^
Meh. Het maximale wat er zal gebeuren is dat het een prikactie wordt zoals afgelopen jaar. Niet meer dan een deuk in een pakje boter. Als het regime het nodig acht om een volgende keer weer een gifgas aanval te doen zullen het echt niet laten. Deze gifgas aanval laat zien hoe praktisch het kan zijn. Lekke eejn paar mensen vergassen om de urban Warfare niet te hoeven doen. Vanuit rebellen en burgers POV van de ghouta zou je zelfs kunnen stellen dat het in absolute aantallen slachtoffers de gifgas aanval een mindere kwaad was dan urban warfare.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178399095
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 01:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

Meh. Het maximale wat er zal gebeuren is dat het een prikactie wordt zoals afgelopen jaar. Niet meer dan een deuk in een pakje boter. Als het regime het nodig acht om een volgende keer weer een gifgas aanval te doen zullen het echt niet laten. Deze gifgas aanval laat zien hoe praktisch het kan zijn. Lekke eejn paar mensen vergassen om de urban Warfare niet te hoeven doen. Vanuit rebellen en burgers POV van de ghouta zou je zelfs kunnen stellen dat het in absolute aantallen slachtoffers de gifgas aanval een mindere kwaad was dan urban warfare.
We gaan het zien.

Afgelopen jaar wilde de generaals even kijken of Trump wel de ballen had om raktetten te strooien. Een soort van vuurproef voor de kersverse president.

Nu zit John Bolton naast hem alvast de targets in Iran aan te wijzen. :7
  maandag 9 april 2018 @ 01:38:33 #145
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_178399128
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:48 schreef polderturk het volgende:
Het is te walgelijk voor woorden dat hier pro-Assad mensen zijn. 80% van de burgers die omgekomen zijn, zijn door het Assad regime afgeslacht. Hij bombardeert en vergast babies. Het maakt hem niks uit. Hij is een genocidale maniak.
De keuze is Assad of extreme moslims; uhmm.....even denken....
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_178399129
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:48 schreef polderturk het volgende:
Het is te walgelijk voor woorden dat hier pro-Assad mensen zijn. 80% van de burgers die omgekomen zijn, zijn door het Assad regime afgeslacht. Hij bombardeert en vergast babies. Het maakt hem niks uit. Hij is een genocidale maniak.
Het is 'n beetje kiezen tussen het kwaad en een nog groter kwaad. De meeste mensen zijn realistisch genoeg om te beseffen dat als je Assad weg schiet, dat er dan niet opeens 'n hele gezellige democratische regering zit.
  maandag 9 april 2018 @ 07:15:54 #147
365082 IPA35
Patriarch
pi_178400494
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 09-04-2018 om 07:09:26 #Syria #Damascus #EastGhouta #EasternGhouta #East_Ghouta #Eastern_Ghouta Moments that make any Syrian cry : When the freed abducted from Douma met their families after 4 years of separation in the prisons of terrorism. https://t.co/J98ba8rs7V reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_178401476
Is die aanval op het vliegveld nu wel of niet uitgevoerd? Wordt steeds vreemder...
  maandag 9 april 2018 @ 10:18:13 #149
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178402267
Zullen die bemoeizuchtige Israëliërs wel weer zijn geweest
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178403642
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 01:38 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]

De keuze is Assad of extreme moslims; uhmm.....even denken....
de bekende george w. doctrine van "you ar either with is or with the terrorists", dat assad 1 op 1 kopieerde toen de opstand begon.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178403659
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 09:26 schreef Adrie072 het volgende:
Is die aanval op het vliegveld nu wel of niet uitgevoerd? Wordt steeds vreemder...
kennelijk wel?

Charles_Lister twitterde op maandag 09-04-2018 om 05:50:45 @Qattouby #Israel launched a series of airstrikes on #Syria’s strategic T4/Tiyas airbase in #Homs overnight, using jets that flew over southern #Lebanon - targets hit were both Syrian & Iranian.IAF hit last T4 in Feb, after F-16 downing.12 fatalities reported. #Russia forces unscathed. https://t.co/27sSkvFHLg reageer retweet
"Israeli F15 Jets carried out the missile aggression on T-4 military base and fired several missiles from Lebanese territory," the Syrian News Agency (SANA) citing a military source said.

Russia's TASS news agency, citing the Russian Defence Ministry, said Israeli war planes had carried out the strikes from Lebanese air space.


[ Bericht 10% gewijzigd door Slayage op 09-04-2018 12:22:16 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 april 2018 @ 11:55:24 #152
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_178404017
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:46 schreef Szura het volgende:
Weet niet hoor, maar waarom zouden ze een chemische aanval doen terwijl Jaish al Islam kansloos is en op het punt van overgave staat?
Dat snap ik ook niet. Vanuit tactisch oogpunt geeft het je geen enkel voordeel.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_178404595
quote:
1s.gif Op maandag 9 april 2018 11:55 schreef PirE het volgende:

[..]

Dat snap ik ook niet. Vanuit tactisch oogpunt geeft het je geen enkel voordeel.
Onzin, natuurlijk. Het laatste restje rebellen moeten verdwijnen en het is een signaal naar de burgerbevolking dat ze niet het lef moeten hebben om iets te proberen.

Verder dien je je te verplaatsen in een dictator. Dat zijn vaak niet de meest gezellige gasten. Saddam ging ook flink los.
  maandag 9 april 2018 @ 12:30:14 #154
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_178404830
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 11:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

de bekende george w. doctrine van "you ar either with is or with the terrorists", dat assad 1 op 1 kopieerde toen de opstand begon.
Laten we ene Erdogan niet vergeten die dit al jaren toepast.
pi_178404883
quote:
1s.gif Op maandag 9 april 2018 11:55 schreef PirE het volgende:

[..]

Dat snap ik ook niet. Vanuit tactisch oogpunt geeft het je geen enkel voordeel.
even voor de duidelijkheid: douma stond niet op het punt om zich over te geven, de gevechten gingen in volle heftigheid door tot het moment van de aanval.

tweetreeks mbt de strijd in douma

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 06-04-2018 om 20:29:17 E. #Ghouta: map released by pro-Regime sources involved in ongoing #Duma Battle. Past 48hrs Jaish Islam emphasised defense of town & reinforcement of positions. https://t.co/agGCGDMVkg https://t.co/8BONarSerF reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178404906
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 12:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

even voor de duidelijkheid: douma stond niet op het punt om zich over te geven, de gevechten gingen in volle heftigheid door tot het moment van de aanval.

tweetreeks mbt de strijd in douma

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 06-04-2018 om 20:29:17 E. #Ghouta: map released by pro-Regime sources involved in ongoing #Duma Battle. Past 48hrs Jaish Islam emphasised defense of town & reinforcement of positions. https://t.co/agGCGDMVkg https://t.co/8BONarSerF reageer retweet
Wat mij wel opvalt: het zijn voornamelijk kinderen die slachtoffer zijn geworden.
pi_178404969
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 12:34 schreef Rangono het volgende:

Wat mij wel opvalt: het zijn voornamelijk kinderen die slachtoffer zijn geworden.
das vaak zo omdat de kinderen in de meerderheid zijn vaak. deels door de hoge geboortecijfer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178405018
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

das vaak zo omdat de kinderen in de meerderheid zijn vaak. deels door de hoge geboortecijfer.
Jawel, maar dit is wel heel erg. Veel kinderen in een huis ook.

Het lijkt er sterk op dat de jihadisten vermoedes hadden van zo'n aanval en dat ze de kinderen hebben gegijzeld.
pi_178405095
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 12:39 schreef Rangono het volgende:

[..]

Jawel, maar dit is wel heel erg. Veel kinderen in een huis ook.

Het lijkt er sterk op dat de jihadisten vermoedes hadden van zo'n aanval en dat ze de kinderen hebben gegijzeld.
als het staged zou zijn dan hebben de rebellen het zelf gedaan. zou merkwaardig zijn dat ze wisten van een aanval waar wanneer van het regime om de de burgers vervolgens te gijzelen. klinkt niet aannemelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178405166
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

als het staged zou zijn dan hebben de rebellen het zelf gedaan. zou merkwaardig zijn dat ze wisten van een aanval waar wanneer van het regime om de de burgers vervolgens te gijzelen. klinkt niet aannemelijk.
Want? het is niet lastig om het vermoeden te hebben. Gewoon niet de strijdt opgeven en je weet dat Assad totaal wappie gaat.
pi_178405250
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 12:45 schreef Rangono het volgende:

[..]

Want? het is niet lastig om het vermoeden te hebben.
het leger gaat de vijand toch niet van tevoren informeren waar ze een chemische aanval zullen uitvoeren?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178405268
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 12:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

het leger gaat de vijand toch niet van tevoren informeren waar ze een chemische aanval zullen uitvoeren?
Nee, natuurlijk niet. Maar je hoeft het toch ook niet op de detai te weten, als je in meerdere huizen kinderen hebt gegijzeld? de aanval komt wel...
  maandag 9 april 2018 @ 12:51:33 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178405319
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

als het staged zou zijn dan hebben de rebellen het zelf gedaan. zou merkwaardig zijn dat ze wisten van een aanval waar wanneer van het regime om de de burgers vervolgens te gijzelen. klinkt niet aannemelijk.
Ze houden al jaren honderden burgers gevangen waaronder kinderen. Zijn er vannacht een reeks vrijgelaten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 9 april 2018 @ 13:32:35 #164
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178406053
Lavrov: Turkey should return Afrin to the Syrian government

Benieuwd wat erachter zit, Iran deed eerder een soortgelijke oproep.

Russische vliegtuigen hebben recent ook de bombardementen op Jisr al-Shughour opgevoerd, wellicht dat daar ook een deal over is?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178406986
Syrie moet eerst dat geel stukje op de kaart terugnemen, daarna geeft Turkije Afrin wel terug.
Straks krijgen we een scenario dat het gele stukje op de kaart autonoom wordt, dan heeft Turkije ook het recht om stukjes te annexeren.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 9 april 2018 @ 14:32:38 #166
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178407039
Denken dat Turkije Afrin teruggeeft terwijl er tientallen soldaten gedood zijn.

Gewoon provincie vriend
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178407699
Turkije is net als de Romeinse rijk: om zijn grenzen te beschermen moet het uitbreiden en de Turkeinse glorie verspreiden :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  maandag 9 april 2018 @ 15:22:11 #168
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_178407824
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 15:48 schreef polderturk het volgende:
Het is te walgelijk voor woorden dat hier pro-Assad mensen zijn. 80% van de burgers die omgekomen zijn, zijn door het Assad regime afgeslacht. Hij bombardeert en vergast babies. Het maakt hem niks uit. Hij is een genocidale maniak.
Zoveelste gifgashoax :')
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_178411839
Fransen in manbij. Het wordt steeds gekker.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178412178
tegen wie willen de Fransen de ypg beschermen?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_178414671
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 18:53 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
tegen wie willen de Fransen de ypg beschermen?
De pionnen van de Erdogijnse sultan?
  maandag 9 april 2018 @ 21:57:40 #172
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_178416242
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 18:53 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
tegen wie willen de Fransen de ypg beschermen?
Even aan de Algerijnen en Tunesiers vragen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_178420374
Wanneer gaat Murica onschuldige soldaten afknallen met tomahawks voor de gifgasaanval?
pi_178423064
best leuk dit

obretix twitterde op maandag 09-04-2018 om 22:20:41 drone swarm of four MQ-9 Reapers in Khara'ij captured on satellite image https://t.co/nLQBrR9RCC (26 Dec 2017) https://t.co/rjh41gpaSa reageer retweet


obretix twitterde op maandag 09-04-2018 om 23:49:09 #PT barely 2km ahead a Beechcraft King Air ISR plane captured on the same satellite image https://t.co/tcrroGbu20 https://t.co/G9x0TVzJSs reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178423092
quote:
6s.gif Op dinsdag 10 april 2018 07:23 schreef TheJanitor het volgende:
Wanneer gaat Murica onschuldige soldaten afknallen met tomahawks voor de gifgasaanval?
sooooon

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178423671
Op twitter van Jenan Moussa een interview van haar met de Britse IS "beatles" nog wat in Engels. Wel interessant. Hij is duidelijk boos maar praat hier en daar wel. Ze stelt hier en daar goede kritische vragen zoals waarom die in Engeland berecht wil worden en of hij denkt dat onder IS veroordelingen rechtvaardig waren (eerlijk "proces" kregen), maar ook over slavrnij en jezidis.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  dinsdag 10 april 2018 @ 12:50:08 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178424462
https://www.nbcnews.com/n(...)drones-syria-n863931

quote:
Russia has figured out how to jam U.S. drones in Syria, officials say

Four U.S. officials said Russia's signal scrambling has seriously affected military operations.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178424687
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 12:02 schreef Aloulu het volgende:
Op twitter van Jenan Moussa een interview van haar met de Britse IS "beatles" nog wat in Engels. Wel interessant. Hij is duidelijk boos maar praat hier en daar wel. Ze stelt hier en daar goede kritische vragen zoals waarom die in Engeland berecht wil worden en of hij denkt dat onder IS veroordelingen rechtvaardig waren (eerlijk "proces" kregen), maar ook over slavrnij en jezidis.
Wat een kneus gek. Hij heeft nergens spijt van, is nog steeds een gelovigev, heeft geen mening over Isis wandaden. Vindt slavernij helemaal okay en zou alles weer doen als hij terug in de tijd zou gaan.

Dit soort gasten gewoon lekker in zijn cel laten tot zijn dood met dagelijks brood en water. Mochten ze hem willen berechten daar lekker doen met minimale kans op een "fair trial" ala isis "fair trials", immers oog om oog. Zou wat wezen dat ie hier naartoe zou worden gehaald en dat justitie hem vrij laat omdat het juridisch niet bewezen kan worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178425490
quote:
nou lekker dan

"GPS receivers in most drones can be fairly easily jammed," he said

Een kleine escalatie erbij :p

Ben benieuwd hoe ver de Amerikanen straks zullen gaan met hun escalatie, wat er aan lijkt te komen nav de chemische aanval
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 14:22:40 #180
365082 IPA35
Patriarch
pi_178426173
Zouden ze dan de meeste gijzelaars uit Adra gedood hebben?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 10 april 2018 @ 14:28:07 #181
365082 IPA35
Patriarch
pi_178426271
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 10 april 2018 @ 15:02:31 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178427000
Syrië nodigt de OPCW uit voor onderzoek in Douma, Rusland dient een VN-resolutie in met dezelfde strekking.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178427303
quote:
Nu pas?
Dat kon in Red Alert al twintig jaar geleden.
pi_178427427
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:02 schreef Szura het volgende:
Syrië nodigt de OPCW uit voor onderzoek in Douma, Rusland dient een VN-resolutie in met dezelfde strekking.
Die smoke screens zijn geweldig, maar ik heb het idee dat de internationale gemeenschap nu toch eindelijk inziet dat dit soort acties altijd maar 1 ding hebben gediend n dat is het regime beschermen en versterken.

Ik bedoel het regime zou jaren geleden alle chemische wapens hebben vernietigd. Remember?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178427435
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:16 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Nu pas?
Dat kon in Red Alert al twintig jaar geleden.
_O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178427637
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 15:36:04 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178427663
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

Die smoke screens zijn geweldig, maar ik heb het idee dat de internationale gemeenschap nu toch eindelijk inziet dat dit soort acties altijd maar 1 ding hebben gediend n dat is het regime beschermen en versterken.

Ik bedoel het regime zou jaren geleden alle chemische wapens hebben vernietigd. Remember?
Er wordt chloor geclaimd, dat viel daar sowieso niet onder.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 april 2018 @ 15:36:33 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178427669
Oh Tony Blair is voor interventie, het beste argument voor de hele wereld om ertegen te zijn. :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178427694
De Russen denken dat ze kracht laten zien door dit soort sneue acties terwijl het een overduidelijke teken van zwakte is.

towersight twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 13:11:46 Well well well..RuAF jet made low pass near french Frigate in Eastern Mediterranean https://t.co/HrxjKtezFC? reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178427708
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:36 schreef Szura het volgende:
Oh Tony Blair is voor interventie, het beste argument voor de hele wereld om ertegen te zijn. :')
Echtvheh! :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178427851
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Er wordt chloor geclaimd, dat viel daar sowieso niet onder.
Zou kunnen. Heb het ook over de gehele aanpak van het theater van streven naar een politieke oplossing terwijl alles wat de Russen international doen mbt Syrië stap voor stap een totale militaire oplossing dichterbij brengt. De internationale gemeenschap direct indirect oa de Amerikanen werkt hier uiteraard ook aan mee. Was het gisteren nog dat rouhani nog zei dat alleen een politieke oplossing de oorlog zou beëindigen? Alsof concessies maken van het regime naar wie dan ook Iraans belangen dient. Het is gewoon allemaal voor de buhne.

Hoe zit het met Genève bv?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 15:55:59 #192
365082 IPA35
Patriarch
pi_178428031
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 10 april 2018 @ 16:00:28 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178428113
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

Echtvheh! :D
Toch gaan die idioten iets doen en als de Russen terugvuren hebben we de poppen aan het dansen... lekker oorlogje spelen in een derde land.

Vredesduif Trump die veul beuter was dan KILLARY die een grote oorlog zou creëren _O_. Oh wacht...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178428123
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:55 schreef IPA35 het volgende:
1984 achtige toestanden ook.

https://twitter.com/Mille(...)455128815534081?s=19
Hadden ze fake polls in 1984? :P

De dystopia van Orwell is well een realiteit geworden helaas.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 16:02:25 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178428160
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 15:55 schreef IPA35 het volgende:
1984 achtige toestanden ook.

https://twitter.com/Mille(...)455128815534081?s=19
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 april 2018 @ 16:14:38 #196
365082 IPA35
Patriarch
pi_178428420
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:02 schreef Szura het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb je die Turkse bots al gezien?

Als je op Twitter #Afrin zet komt er een willekeurige Turkse "chick" met Bijbelverzen (!) in de bio propaganda filmpjes plaatsen. Erg grappig.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 10 april 2018 @ 16:15:22 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178428435
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:14 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Heb je die Turkse bots al gezien?

Als je op Twitter #Afrin zet komt er een willekeurige Turkse "chick" met Bijbelverzen (!) in de bio propaganda filmpjes plaatsen. Erg grappig.
Vind het eigenlijk niet zo grappig, Twitter moet veel meer doen tegen dit soort ongein.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178428559
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Toch gaan die idioten iets doen en als de Russen terugvuren hebben we de poppen aan het dansen... lekker oorlogje spelen in een derde land.

Vredesduif Trump die veul beuter was dan KILLARY die een grote oorlog zou creëren _O_. Oh wacht...
De geschiedenis kan gek lopen. Trump die zijn zuid Amerika reis afzegt, Qatar en Saudi die aangeven dat ze aan een mogelijke actie zouden willen deelnemen. Israel die zit te popelen om Iran de klappen. De signalen voor iets serieus zijn wel aanwezig. Of het echt chaos of een gecontroleerde chaos zal worden moet blijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178428616
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Vind het eigenlijk niet zo grappig, Twitter moet veel meer doen tegen dit soort ongein.
Internet is nog steeds het wilde westen. Heeft zo ook zijn voordelen uiteraard :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 16:22:54 #200
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178428623
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

De geschiedenis kan gek lopen. Trump die zijn zuid Amerika reis afzegt, Qatar en Saudi die aangeven dat ze aan een mogelijke actie zouden willen deelnemen. Israel die zit te popelen om Iran de klappen. De signalen voor iets serieus zijn wel aanwezig. Of het echt chaos of een gecontroleerde chaos zal worden moet blijken.
Saudische hypocrieten moeten helemaal opkankeren, met hun misdaden in Jemen. Die mogen, als ze deelnemen, weer Houthi-kruisraketten koppen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178428730
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:22 schreef Szura het volgende:

[..]

Saudische hypocrieten moeten helemaal opkankeren, met hun misdaden in Jemen. Die mogen, als ze deelnemen, weer Houthi-kruisraketten koppen.
Ze zijn wel lekker opportunistisch bezig. Alles om Iran maar een hak te zetten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178428796
1 vliegdekschip is geen vliegdekschip leert dit conflict ons weer eens, de Fransen en de Russen zitten weer eens zonder.
De VS heeft er wat? 7 paraat? :P
  dinsdag 10 april 2018 @ 17:09:45 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178429534
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 16:31 schreef WammesWaggel het volgende:
1 vliegdekschip is geen vliegdekschip leert dit conflict ons weer eens, de Fransen en de Russen zitten weer eens zonder.
De VS heeft er wat? 7 paraat? :P
Rusland heeft strategic bombers rondvliegen plus toegang tot Syrische bases zelf natuurlijk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178429622
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 12:02 schreef Aloulu het volgende:
Op twitter van Jenan Moussa een interview van haar met de Britse IS "beatles" nog wat in Engels. Wel interessant. Hij is duidelijk boos maar praat hier en daar wel. Ze stelt hier en daar goede kritische vragen zoals waarom die in Engeland berecht wil worden en of hij denkt dat onder IS veroordelingen rechtvaardig waren (eerlijk "proces" kregen), maar ook over slavrnij en jezidis.
Hij heeft niet eens het lef om haar in de ogen aan te kijken. Wat een misbaksel.
  dinsdag 10 april 2018 @ 17:31:30 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178429949
OPCW zegt, na de uitnodiging van Syrië/Rusland, zo snel mogelijk met een team naar Douma te reizen voor onderzoek.

https://www.opcw.org/news(...)sion-to-douma-syria/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178430001
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 17:15 schreef Rangono het volgende:

[..]

Hij heeft niet eens het lef om haar in de ogen aan te kijken. Wat een misbaksel.
Dat zou lustgevoelens kunnen opwekken, ies respect, ies koeltoer?
pi_178430722
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 17:15 schreef Rangono het volgende:

[..]

Hij heeft niet eens het lef om haar in de ogen aan te kijken. Wat een misbaksel.
Eerder contact met vrouwen minimaliseren. Hij kijkt haar per ongeluk wel 1 keer aan meen ik tegen het einde.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178432763
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 18:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

Eerder contact met vrouwen minimaliseren. Hij kijkt haar per ongeluk wel 1 keer aan meen ik tegen het einde.
'contact met vrouwen minimaliseren'...

De tering.
pi_178433593
russia_mideast twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 20:01:17 Who is going to be the ultimate loser as a result of this round of escalation in Syria? It’s not Assad (no regime change coming), not Iran, it’s going to be the Kurds. Iran, Russia and Assad will be looking to undermine American expansion in Syria where it hurts most, Kurdistan reageer retweet
Als het Westen zich uitleeft op Russische proxies, gaan Russen los op Westerse proxies. Klinkt logisch. Ondertussen in Ankara:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_178434395
airlivenet twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 20:54:43 ALERT According to reports, British forces are mobilizing at their bases in Cyprus and Rafale fighter jets could takeoff from St Dizier airbase in France for possible strikes against Syria reageer retweet
pi_178434704
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 20:38 schreef Bilge het volgende:
russia_mideast twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 20:01:17 Who is going to be the ultimate loser as a result of this round of escalation in Syria? It’s not Assad (no regime change coming), not Iran, it’s going to be the Kurds. Iran, Russia and Assad will be looking to undermine American expansion in Syria where it hurts most, Kurdistan reageer retweet
Als het Westen zich uitleeft op Russische proxies, gaan Russen los op Westerse proxies. Klinkt logisch. Ondertussen in Ankara:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Escalatie is also een doos van Pandora, waar de meeste klappen zullen vallen zal oo termijn moeten blijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178435014
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 20:38 schreef Bilge het volgende:
russia_mideast twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 20:01:17 Who is going to be the ultimate loser as a result of this round of escalation in Syria? It’s not Assad (no regime change coming), not Iran, it’s going to be the Kurds. Iran, Russia and Assad will be looking to undermine American expansion in Syria where it hurts most, Kurdistan reageer retweet
Als het Westen zich uitleeft op Russische proxies, gaan Russen los op Westerse proxies. Klinkt logisch. Ondertussen in Ankara:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is zeker na de Turkse interventie met akkoord van Rusland al langer duidelijk.

Iran, Rusland en nu ook Turkije willen geen US proxy. Niet in hun Syrische achtertuin.
De Amerikanen hebben als ze toch in Syrie willen blijven echt oliedom gehandeld door Turkije tegen zich in het harnas te jagen. De Koerden zullen nooit enige machtsfactor in de regio zijn. De Turken wel. En hoe gek Erdo ook is je kan weldegelijk met gedeelde belangen zaken met hem doen.

Als de Yanks helemaal uit Syrie gaan en willen is het een ander verhaal. Maar dat geloof ik niet. Tussen willen (Trump) en kunnen is een aardig verschil.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178435161
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 17:15 schreef Rangono het volgende:

[..]

Hij heeft niet eens het lef om haar in de ogen aan te kijken. Wat een misbaksel.
Religieuze redenen. Alle IS-ers en ze draagt ook nog geen hoofdddoek, of nikaab.

Hij wil dus iets van haar als journalist. Hij wil naar de UK voor berechting. Tot zijn teleustelling is hij door hen ook niet ondervraagd. Enkel US agenten en Koerden.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178435218
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:18 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Religieuze redenen. Alle IS-ers en ze draagt ook nog geen hoofdddoek, of nikaab.

Hij wil dus iets van haar als journalist. Hij wil naar de UK voor berechting. Tot zijn teleustelling is hij door hen ook niet ondervraagd. Enkel US agenten en Koerden.
Jawel, hoe maar treurig is dat. Zo weinig mystiek, spiritualiteit dat je een religie aanhangt waarbij je een dame niet in de ogen mag aankijken...
pi_178435349
airlivenet twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 21:21:38 ALERT Notification from Eurocontrol for Eastern Mediterranean area due to possible launch of airstrikes within the next 72 hours https://t.co/9h3EhazS2i reageer retweet
pi_178435484
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 20:38 schreef Bilge het volgende:
russia_mideast twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 20:01:17 Who is going to be the ultimate loser as a result of this round of escalation in Syria? It’s not Assad (no regime change coming), not Iran, it’s going to be the Kurds. Iran, Russia and Assad will be looking to undermine American expansion in Syria where it hurts most, Kurdistan reageer retweet
Als het Westen zich uitleeft op Russische proxies, gaan Russen los op Westerse proxies. Klinkt logisch. Ondertussen in Ankara:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, want in Ankara zijn ze zo dom om te denken dat dat ook echt gaat gebeuren... _O- :')
pi_178435706
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:20 schreef Rangono het volgende:
Jawel, hoe maar treurig is dat. Zo weinig mystiek, spiritualiteit dat je een religie aanhangt waarbij je een dame niet in de ogen mag aankijken...
Lachwekkend dat als hem werd gevraagd waar die het niet mee eens was met IS hij komt met fuxking parking tickets....no basis for that in islam....maar slavernij oprecht goedpraat vandaag de dag. Maar hey, die parking tickets is wel een puntje ja waar IS de islam mee tekort doet.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178436770
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:05 schreef Slayage het volgende:
Escalatie
Sinds de inval in Irak staat die doos al wagenwijd open, en nu lijkt er eindelijk iets moois uit te komen. Laat me toch even genieten van dit moment :P

quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:14 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dat is zeker na de Turkse interventie met akkoord van Rusland al langer duidelijk.

Iran, Rusland en nu ook Turkije willen geen US proxy. Niet in hun Syrische achtertuin.
De Amerikanen hebben als ze toch in Syrie willen blijven echt oliedom gehandeld door Turkije tegen zich in het harnas te jagen. De Koerden zullen nooit enige machtsfactor in de regio zijn. De Turken wel. En hoe gek Erdo ook is je kan weldegelijk met gedeelde belangen zaken met hem doen.

Als de Yanks helemaal uit Syrie gaan en willen is het een ander verhaal. Maar dat geloof ik niet. Tussen willen (Trump) en kunnen is een aardig verschil.
Iran was ronduit tegen de Turkse belegering van Afrin, stuurde Sjiitische milities om samen met de YPG tegen Turkije te vechten, liet toe dat YPG-strijders over Iran-gecontroleerd gebied naar Afrin bewogen, leverde vermoedelijk wapens en liet Hezbollah tv vanuit Afrin live pro-YPG uitzendingen maken.

De Russen knepen idd een oogje dicht. Als de Amerikanen uit Syrië vertrekken zullen de Russen de YPG gebruiken om de Soennieten onder de duim te houden.

Iran en Rusland bewandelen trouwens vaker verschillende paden. Israël waarschuwt Rusland voordat het Iraanse doelen in Syrië bombardeert, maar gezien de Iraanse slachtoffers geeft Rusland deze intel niet door aan Iran. daarnaast zetten de russen de S400 uit tegen Israelische gevechtsvliegtuigen.

Het is ieder voor zich.
pi_178437186
Afgelopen maand ging het gerucht dat Saad Hariri tijdens zijn bezoek aan Saudi-Arabië onder druk werd gezet om Hezbollah in Libanon aan te pakken, en toen hij dat weigerde zou SA hem eerst gegijzeld en later gedwongen hebben om live op tv een verklaring voor te lezen.

Nu plaatst Hariri innige selfies op twitter met de Saudi-Arabische prins en de Marokkaanse koning:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Was de gijzeling in SA een toneelstuk, of is Hariri van mening veranderd?
pi_178437236
Dat was alweer meer dan een maand geleden, alsof hij invloed heeft op Hezbollah...
pi_178437494
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:31 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Lachwekkend dat als hem werd gevraagd waar die het niet mee eens was met IS hij komt met fuxking parking tickets....no basis for that in islam....maar slavernij oprecht goedpraat vandaag de dag. Maar hey, die parking tickets is wel een puntje ja waar IS de islam mee tekort doet.
Die parking tickets inderdaad. Oh brother :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178437610
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:59 schreef Bilge het volgende:

[..]

Sinds de inval in Irak staat die doos al wagenwijd open, en nu lijkt er eindelijk iets moois uit te komen. Laat me toch even genieten van dit moment :P

Dereyi görmeden paçayı sıvama :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178438137
Gespannen situatie :{
pi_178438230
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:44 schreef vigen98 het volgende:
Gespannen situatie :{
Welke situatie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178438249
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

Welke situatie?
US, France, Saudis, UK all preparing air strikes. Multiple warships steaming towards Syria. Russia threatening to retaliate.
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_178438324
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 22:50 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

US, France, Saudis, UK all preparing air strikes. Multiple warships steaming towards Syria. Russia threatening to retaliate.
Allahu Akbar! :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178438677
Tijd voor een brok Westerse innovatie op de barbaren middels een armada :9

Wel sneu voor de Russen, die S-400 gaat weer werkeloos toezien als een Ali in een Haagse shishatoko :')
  dinsdag 10 april 2018 @ 23:12:56 #228
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178438711
Amerikaans en Russisch voorstel allebei weggestemd in de Veiligheidsraad.

https://www.nu.nl/buitenl(...)he-aanval-syrie.html

Zweden doet nu nog een poging om tot een gezamenlijk plan te komen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178438832
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 21:59 schreef Bilge het volgende:
Iran was ronduit tegen de Turkse belegering van Afrin, stuurde Sjiitische milities om samen met de YPG tegen Turkije te vechten, liet toe dat YPG-strijders over Iran-gecontroleerd gebied naar Afrin bewogen, leverde vermoedelijk wapens en liet Hezbollah tv vanuit Afrin live pro-YPG uitzendingen maken.
Tuurlijk. Maar dat maakt Iran niet pro YPG. De grootste vraag in Moskou en Teheran blijft wat Trump nou eindelijk gaat doen met de Koerden. Zeker na tegenstrijdige uitspraken. Niemand weet het. Trump zelf ook nog niet.

Een Amerikaanse proxy in Syrie voor langere termijn is een gevaar voor Irans politiek in de Levant, en zorgwekkend voor Poetin. De Israeliers, Saudiers en mindere mate Jordaniers zullen er zeer blij mee zijn.

De grote vraag is wat Trump gaan beslissen; richting exit Syrie of juist niet.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_178439163
Vanavond WO3?
pi_178439165
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:17 schreef Aloulu het volgende:

De grote vraag is wat Trump gaan beslissen; richting exit Syrie of juist niet.
Ik zie niet hoe Trump Syrië exit kan regelen. Bomb the shit out of isis en vervolgens overdragen aan Iran?

Mission creep lijkt een feit tegelijkertijd wat ze ook gaan doen lijkt er geen happy end aan hun avontuur te komen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178439189
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:32 schreef Houtenbeen het volgende:
Vanavond WO3?
Zweden zal met een nieuwe voorstel komen bij de VN en zo zal wo 3 voorkomen worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178439234
We gaan eraan boys ;(
pi_178439235
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Tijd voor een brok Westerse innovatie op de barbaren middels een armada :9

Wel sneu voor de Russen, die S-400 gaat weer werkeloos toezien als een Ali in een Haagse shishatoko :')
Zou een plot twist van je welste zijn als de Russen hun s 400 systemen dit maal wel werken en de Armada een fiasco wordt :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178439254
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:36 schreef vigen98 het volgende:
We gaan eraan boys ;(
Valar morghulis :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 10 april 2018 @ 23:38:50 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178439271
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zweden zal met een nieuwe voorstel komen bij de VN en zo zal wo 3 voorkomen worden.
Ieder weldenkend mens kan alleen maar hopen dat de diplomatie rond Syrië eindelijk eens een overwinninkje boekt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_178439389
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Ieder weldenkend mens kan alleen maar hopen dat de diplomatie rond Syrië eindelijk eens een overwinninkje boekt.
Dat zeker, maar ik zie niet hoe dat zou kunnen. Laten we hopen dat de escalatie uiteindelijk mee zal vallen en dat alle partijen enigszins het hoofd koel houden, maar de retoriek en de trend oogt ernstig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178439418
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

Valar morghulis :7
valar dohaeris
  dinsdag 10 april 2018 @ 23:52:46 #239
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_178439545
Nieuwe resolutiepoging opnieuw weggestemd door oa VS en VK
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 10 april 2018 @ 23:58:42 #240
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178439613
Ik zie dat de activiteit toeneemt dus ik maak het nog erger :)

flashnord twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 22:20:26 ** FLASH ** УДАР ПО СИРИИ ОЖИДАЕТСЯ В БЛИЖАЙШИЕ ЧАСЫ, НАБЛЮДАЕТСЯ АКТИВИЗАЦИЯ СИЛ - ИСТОЧНИК FLASHNORD В ШТАБЕ СЕВЕРНОГО ФЛОТА https://t.co/tCJ77UhxXw reageer retweet
quote:
Source in HQ of Russian North Fleet says that they expect strike on Syria in coming hours
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178439705
Hoop dat er geen strikes komen maar ben er bang voor.
pi_178439753
DavidShuster twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 21:53:28 US military officials: All necessary assets (ships, warplanes, and cruise missiles) are in place, armed and ready to attack Syria. Orders from President Trump are now expected "anytime." Latest breaking news @i24NEWS_EN reageer retweet
pi_178439763
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:09 schreef Houtenbeen het volgende:
DavidShuster twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 21:53:28 US military officials: All necessary assets (ships, warplanes, and cruise missiles) are in place, armed and ready to attack Syria. Orders from President Trump are now expected "anytime." Latest breaking news @i24NEWS_EN reageer retweet
Zucht, Jihadisten en Turken zijn al flink aan het juichen.

Vooral kut voor de Koerden.
pi_178439815
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:10 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Zucht, Jihadisten en Turken zijn al flink aan het juichen.

Vooral kut voor de Koerden.
De Turken zijn tegenwoordig eerder team Assad dan team US, dus ik weet niet of ze zo staan te juichen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_178439828
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

De Turken zijn tegenwoordig eerder team Assad dan team US, dus ik weet niet of ze zo staan te juichen.
Echt? Hoezo, ik volg dit niet zo op de voet, maar gaven milities van Assad niet steun aan de koerden onlangs?
  woensdag 11 april 2018 @ 00:20:12 #246
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178439845
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:09 schreef Houtenbeen het volgende:
DavidShuster twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 21:53:28 US military officials: All necessary assets (ships, warplanes, and cruise missiles) are in place, armed and ready to attack Syria. Orders from President Trump are now expected "anytime." Latest breaking news @i24NEWS_EN reageer retweet
orders from trump.

Ja man. Die Trump bepaalt waarschijnlijk niets en luistert braaf naar de ministerie van defensie.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  woensdag 11 april 2018 @ 00:20:51 #247
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178439854
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

De Turken zijn tegenwoordig eerder team Assad dan team US, dus ik weet niet of ze zo staan te juichen.
Ben jij pro-Assad?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440002
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:58 schreef _--_ het volgende:
Ik zie dat de activiteit toeneemt dus ik maak het nog erger :)

flashnord twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 22:20:26 ** FLASH ** УДАР ПО СИРИИ ОЖИДАЕТСЯ В БЛИЖАЙШИЕ ЧАСЫ, НАБЛЮДАЕТСЯ АКТИВИЗАЦИЯ СИЛ - ИСТОЧНИК FLASHNORD В ШТАБЕ СЕВЕРНОГО ФЛОТА https://t.co/tCJ77UhxXw reageer retweet
[..]

monkaS
pi_178440010
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 april 2018 23:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zou een plot twist van je welste zijn als de Russen hun s 400 systemen dit maal wel werken en de Armada een fiasco wordt :p
Dat zou niet passen in de behoorlijk voorspelbare opstelling van de Russen.
Een beetje een spectaculaire ontwikkeling zou het wel zijn, spannend!
pi_178440027
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:20 schreef _--_ het volgende:

[..]

orders from trump.

Ja man. Die Trump bepaalt waarschijnlijk niets en luistert braaf naar de ministerie van defensie.
Als er iemand een maverick is dan is het Trump wel, Mattis zal ook wel iets van input het.
pi_178440040


Syria_Protector twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 23:15:20 Photo from inside a Syrian air-defense cabin.Seems the men are bored waiting for the filthy US attack. https://t.co/otak5T7uCu reageer retweet


[ Bericht 80% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2018 00:41:57 ]
pi_178440044
michaelh992 twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:42:21 #Breaking Heavy flight of #US-led coalition aircraft over the #Syria-Iraq border (al-Jazeera) reageer retweet
  woensdag 11 april 2018 @ 00:42:23 #253
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440048
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:41 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Syria_Protector twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 23:15:20 Photo from inside a Syrian air-defense cabin.Seems the men are bored waiting for the filthy US attack. https://t.co/otak5T7uCu reageer retweet
En dat is?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440076
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:42 schreef _--_ het volgende:

[..]

En dat is?
Zie tweet :P
pi_178440105
News_Executive twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:49:49 Coalition airstrike imminent.... reageer retweet
pi_178440107


monkaS
pi_178440114
Ik hoop dat Syrië erin slaagt om zichzelf te verdedigen. Hopelijk gebruiken ze hun anti air systemen net als toen ze die Israëlische F16 hadden neergehaald.
pi_178440146
Er zijn Russische vliegtuigen gespot boven Tartus met Kh-29 raketten die bedoeld zijn om schepen mee te slopen. https://en.wikipedia.org/wiki/Kh-29

Dit kan een mooi vuurwerkje gaan worden *O* *O*
pi_178440151
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:58 schreef JaJammerJan het volgende:
Er zijn Russische vliegtuigen gespot boven Tartus met Kh-29 raketten die bedoeld zijn om schepen mee te slopen. https://en.wikipedia.org/wiki/Kh-29

Dit kan een mooi vuurwerkje gaan worden *O* *O*
:9~ :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 april 2018 @ 01:00:15 #260
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440163
Shit

Is

Happening.

Morgen eerste 4 uur vrij :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440166
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:00 schreef _--_ het volgende:
Shit

Is

Happening.

Morgen eerste 4 uur vrij :')
Ik ben vrij :D Dus ik blijf wel op tot 5 uur om dit te blijven volgen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-04-2018 01:01:49 ]
pi_178440170
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:41 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Syria_Protector twitterde op dinsdag 10-04-2018 om 23:15:20 Photo from inside a Syrian air-defense cabin.Seems the men are bored waiting for the filthy US attack. https://t.co/otak5T7uCu reageer retweet
Die mannen zijn waarschijnlijk de eersten die een harm missile ontmoeten, groetjes aan allah dan maar :9
  woensdag 11 april 2018 @ 01:01:58 #263
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440171
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:01 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik ben vrij :D Dus ik blijf wel op tot 5 uur om dit te blijven volgen.
Dat meen je niet. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440173
EmmanuelMacron twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:25:34 Il y a bien eu utilisation d'armes chimiques en Syrie.Dans ce contexte, la France mène trois actions : reageer retweet
Frankrijk gaat sws maatregelen nemen.
pi_178440174
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:01 schreef _--_ het volgende:

[..]

Dat meen je niet. :D
Jawel :P
pi_178440177
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:02 schreef skysherrif het volgende:
EmmanuelMacron twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:25:34 Il y a bien eu utilisation d'armes chimiques en Syrie.Dans ce contexte, la France mène trois actions : reageer retweet
Frankrijk gaat sws maatregelen nemen.
Jesuit Macron nee ;( You were the chosen one ;(
  woensdag 11 april 2018 @ 01:03:27 #267
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440180
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:02 schreef skysherrif het volgende:
EmmanuelMacron twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:25:34 Il y a bien eu utilisation d'armes chimiques en Syrie.Dans ce contexte, la France mène trois actions : reageer retweet
Frankrijk gaat sws maatregelen nemen.
Al die 3 punten zijn gezellige praatjes.

Ik wil actie!
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  woensdag 11 april 2018 @ 01:04:22 #268
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440183
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:02 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Jawel :P
Gisterennacht was men ook zeker dat er binnen enkele uren iets zal gebeuren.

Er gebeurde niets. ;(
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440188
Broer opeens donder bilksem hozen hiero in den haarg. Ik dacht e shit aan je weetz. Maar gelukkig zijn het maar de weergoden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 april 2018 @ 01:06:03 #270
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440194
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:05 schreef Slayage het volgende:
Broer opeens donder bilksem hozen hiero in den haarg. Ik dacht e shit aan je weetz. Maar gelukkig zijn het maar de weergoden.
_O-
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440195
StratSentinel twitterde op woensdag 11-04-2018 om 01:02:01 #Israeli PM reveals during a security meeting that Washington will strike a military blow to the #Syrian regime https://t.co/IubkjP49Bo reageer retweet
pi_178440197
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:05 schreef Slayage het volgende:
Broer opeens donder bilksem hozen hiero in den haarg. Ik dacht e shit aan je weetz. Maar gelukkig zijn het maar de weergoden.
Hier in Rotterdam ook maat, 40-45
  woensdag 11 april 2018 @ 01:06:31 #273
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440198
Terwijl poetin de VS afleidt wordt Europa aangevallen door de Russische beer.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440201
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:06 schreef _--_ het volgende:
Terwijl poetin de VS afleidt wordt Europa aangevallen door de Russische beer.
pi_178440202
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:02 schreef skysherrif het volgende:
EmmanuelMacron twitterde op woensdag 11-04-2018 om 00:25:34 Il y a bien eu utilisation d'armes chimiques en Syrie.Dans ce contexte, la France mène trois actions : reageer retweet
Frankrijk gaat sws maatregelen nemen.
Ze zijn al bereid om de Pkk in manbij te beschermen, dus misschien toch serieus achter de Pkk proxy staan samen met de VS?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 april 2018 @ 01:07:28 #276
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440203
Eigenlijk zitten we al in een koude oorlog. Want er waren in de koude oorlog periodes die zelfs minder spanning hadden dan deze periode.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440207
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:52 schreef vigen98 het volgende:
Ik hoop dat Syrië erin slaagt om zichzelf te verdedigen. Hopelijk gebruiken ze hun anti air systemen net als toen ze die Israëlische F16 hadden neergehaald.
Wanneer was de laatste keer dat Syrië zich succesvol kon verdedigen? Don't keep your hopes up :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 april 2018 @ 01:09:11 #278
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440210
Uberhaupt denken dat syrie het waagt om Amerikaanse toestellen neer te maaien. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440211
4chan gaat los.
pi_178440212
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:20 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ben jij pro-Assad?
Allah korusun
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 april 2018 @ 01:09:27 #281
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440213
Laat staan dat ze schepen opblazen. :') :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440215
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:07 schreef _--_ het volgende:
Eigenlijk zitten we al in een koude oorlog. Want er waren in de koude oorlog periodes die zelfs minder spanning hadden dan deze periode.
nja het verschil is dat er nu een proxy tussen zit en in de koude oorlog het direct usa vs ussr was.
  woensdag 11 april 2018 @ 01:09:50 #283
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440216
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Allah korusun
:D

Wat ga je andere turken assadiseren dan. :{w
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440217
quote:
14s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef Monopoly het volgende:
4chan gaat los.
link broer
  woensdag 11 april 2018 @ 01:10:39 #286
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440222
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef skysherrif het volgende:

[..]

nja het verschil is dat er nu een proxy tussen zit en in de koude oorlog het direct usa vs ussr was.
Dat deze grootmachten zoveel te doen hebben met kut proxies zegt ook wel wat. :D
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440223
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef skysherrif het volgende:

[..]

nja het verschil is dat er nu een proxy tussen zit en in de koude oorlog het direct usa vs ussr was.
Toen was het juist overal proxy vs proxy.
pi_178440225
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef _--_ het volgende:
Uberhaupt denken dat syrie het waagt om Amerikaanse toestellen neer te maaien. :')
Ze hebben 1.5 maand geleden een Israëlische F16 neergeschoten he.
pi_178440228
quote:
10s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:10 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Toen was het juist overal proxy vs proxy.
Nja die zetten ze in tegen elkaar, maar ik bedoel het is nu meer Amerika vs proxy Rusland en Rusland vs proxy amerika en toen was het wel echt duidelijk dat het Amerika vs Rusland was waar de oorlog zou tussen uitbreken.
  woensdag 11 april 2018 @ 01:12:49 #291
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440234
Dat ze elkaar zo zwaar bedreigen om paar burgers die zijn gestorven (ja sorry, maar onder de ogen van supermachten boeien die burgers echt geen fuck) zegt ook zoveel over wat de echte plannen hierachter zijn. :o
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440235
  woensdag 11 april 2018 @ 01:13:11 #293
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440238
Die discord moet je niet joinen. 1 keer gedaan. :')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440240
  woensdag 11 april 2018 @ 01:13:54 #295
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440241
Okay ik ben overgehaald. We krijgen over 2 maanden nuclear fallout. :)
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440243
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 00:18 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Echt? Hoezo, ik volg dit niet zo op de voet, maar gaven milities van Assad niet steun aan de koerden onlangs?
De Amerikanen hebben de Turken gedumpt in Syrië en zijn all in gegaan met de Pkk. Zodoende zijn de Turken met de Russen in zee gegaan om alsnog enige invloed te kunnen hebben in het land. Ze houden de rebellen in idlib enigszins koest middels de de-escalation zone zodoende hoeven de assadisten hun focus niet te verspreiden en kunnen ze zich beter focussen op specifieke fronten zoals recent gezien in de ghouta. De Turken zorgen indirect ervoor dat het goed loopt met het regime. Niet dat ze matties zijn, maar ze hebben wel een gedeeld belang om de Amerikanen en hun. Pkk proxy te dwarsbomen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 april 2018 @ 01:14:51 #297
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440246
quote:
0s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:11 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ze hebben 1.5 maand geleden een Israëlische F16 neergeschoten he.
Israel =/ usa.

Met trump aan de macht weet je dat het goed mis kan gaan met het neermaaien van een f16
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440248
michaelh992 twitterde op woensdag 11-04-2018 om 01:15:34 Russian warplanes are still in the air according to pro-opposition sources reporting airstrikes in the Idlib Province #Syria reageer retweet
  woensdag 11 april 2018 @ 01:15:50 #299
468509 _--_
In varietate concordia
pi_178440251
quote:
7s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:15 schreef skysherrif het volgende:
michaelh992 twitterde op woensdag 11-04-2018 om 01:15:34 Russian warplanes are still in the air according to pro-opposition sources reporting airstrikes in the Idlib Province #Syria reageer retweet
Idlib? De plek met Turkse observatiepunten. :o
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_178440252
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:14 schreef _--_ het volgende:

[..]

Israel =/ usa.

Met trump aan de macht weet je dat het goed mis kan gaan met het neermaaien van een f16
Israel trekt/duwt de USA de oorlog in.
pi_178440253
quote:
1s.gif Op woensdag 11 april 2018 01:09 schreef _--_ het volgende:

[..]

:D

Wat ga je andere turken assadiseren dan. :{w
Er zijn genoeg pro Assad Turken broer ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')